MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500731 – ER KOMT SCHOT IN DE ZAAK ZONDER DAT ER OOK MAAR EEN SCHOT WORDT GELOST.

    TWEEDE DRUK

     

        VRIJDAG 19 NOVEMBER 2021

    *

    PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE hielenlikkers VAN

    DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELF-VERNIETIGiNG…..

    *

    INLEIDING: EIGEN MENING.

    OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

    INSPIRATIE- BRONNEN

    *

    500731 – ER KOMT SCHOT IN DE ZAAK ZONDER DAT ER OOK MAAR EEN SCHOT WORDT GELOST.

    *

    I N H O U D

    De Oude Romeinen wisten het al: ‘Wie zal de bewakers bewaken’?

    Dit Kloteland is al zover in staat van ontbinding, dat de Politie in discussie gaat over het…

    ‘Stakingsrecht’….

    Wat ga  t er voor? De veiligeid van de Burger, of de eigen portemonnee.

    Pas op! Begrijp me niet verkeerd.

    DES PUDELS KERN van het probleem is, de onbekwaamheod van ionze aan de knuppel zittende Verlichte Grote Verstanden…

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    MANAGEMENT BY CONFUSION

    De zoveelste besluiten van het federaal overlegcomité hebben alleen maar voor nog meer verwarring gezorgd. Het begint zo’n beetje te lijken op dat spelletje ‘Mens, erger je niet’ en als dat zo verder gaat vrees ik dat we de eindejaars feesten ook dit jaar riskeren te missen. Zeker als men tussendoor blijft staken en demonstreren, zou 2021 wel eens in een kakofonie kunnen eindigen

    Het is niet alleen bij ons dat het fout blijft lopen, alleen komt er in dit land nog bij dat er in feite drie regio’s zijn met andere noden, gezindheden en zelfs talen, terwijl de beslissingen tenslotte federaal genomen worden. In Glasgow hebben we net nog meegemaakt dat het grotendeels daarom is dat het hier niet werkt. Komt daar nog bij dat experten en politici niet op één lijn zitten en dat dat ook geldt bij de verstandhouding tussen federaal en regionaal niveau.

    Alsof dat alles nog niet erg genoeg is, blijkt Vlaanderen regionaal steeds onbestuurbaarder te worden met een coalitie van drie partijen waarvan er twee ook in de federale regering zitten en daartegen zo goed als geen oppositie voeren. Paarsgroen+ krijgt meer weerstand van belgicist Bouchez dan van de regering Pasbon.

    Eind volgende week begint de Advent en voor mij is dat het sein dat ik mijn Kerstboom ga zetten. Die laat ik staan tot 7 januari, de dag na Driekoningen en op die manier hou ik het toch een beetje gezellig, ongeacht wat voor grappen er in de corona show nog zullen worden uitgehaald.

     

     En ja, de show must go on. Het loopt inderdaad al tegen de Jaarwisseling. Om er even van om te kijken, om niet omver te vallen.

    Is de bodem waarop we leven inderdaad nog steeds dezelfde?

    Zonder ingrijpende rechtzettingen, inderdaad nog ACHT jaar te gaan

    met dit Kloteland.

    **

    Nog zo lang, voor er ’n nieuwe Koningin komt om de tweede Eeuwwisseling de nodige luister bij te zetten.

    Gesteld dat Corona, de Opwarming en al die zever daarrond niet al te zeer onze gezondheid zullen schaden. Met Kerstmis dan bijgevolg toch “Vrede op Aarde aan alle mensen van Goede wil’ ????

    Anderzijds is het nog stukken te vroeg voor Nieuwjaarswensen. Vandaar de vooruitblik om nog voordien tr stembus te kunnen tiegen. Om met een vloek en een schaterlach die paternosterbollekens restanten van de vele archaïsche Kleurpartijen naar de duivel te stemmen. Elke dag uitsel is er een teveel. Vlaanderen zou er op de lange duur nog aan veergaan.

    (Get) Digitalia

     *

    UCB BOEKT MOOIE RESULTATEN MET POTENTIËLE BLOCKBUSTER

    **

    Onderzoekers van UCB aan het werk in het labo.

    Onderzoekers van UCB aan het werk in het labo.

    *

    Vandaag om 08:28

    Met positieve testresultaten in de behandeling van psoriatrische artritis hengelt het UCB-middel bimekizumab naar de status van nieuw goudhaantje.

    Bimekizumab - bij artsen intussen beter bekend als het niet veel vlotter bekkende Bimzelx - is sinds augustus op de markt in Europa voor de behandeling van de huidziekte psoriasis. Maar UCB UCB0,44%

    heeft nog andere plannen met de molecule erachter. Die wordt ook getest voor de behandeling van de gewrichtsziekte AS en de ontstekingsziekte psoriatrische artritis (PsA).

    In dat laatste toepassingsgebied, een ziekte die pijnlijke ontstekingen van de huid en gewrichten veroorzaakt, maakt UCB nu sterke tussentijdse testresultaten bekend. Zowel de primaire als secundaire doelstellingen werden behaald in een fase 3-studie, laat het bedrijf weten.

    Significant

    Het middel werd getest bij volwassen PsA-patiënten. Uit het onderzoek bleek dat 'significant meer patiënten' die met 'bime' werden behandeld na 16 weken een verbetering van minstens 50 procent in hun symptomen vertoonden dan wie een placebomiddel kreeg.

    Ben Serrure

     

     Een interessant bericht, maar voor de meeste mensen op het eerste zicht niet al te veelzeggend.

    Voor wie echter ooit in aanraking was met de huidziekte Psoriasis is dit een gelukkig weerzien.

    Bij ondergetetekende kwam die besmetting (?) in afwisselend sterkere of zwakkere mate voor, (uitsluitend aan de kneën en de ellebogen) tussen mijn 15de en 30ste levensjaar. Geen aanwiijsbare oorzaak, noch van het komen of gaan ervan. Gewoon ‘one by the wind’, laten we maar zeggen.

    Jarenlang werden diverse soorten therapieën toegepast, zalfkes en poedertjes; allen zonder merkbaat resutaat. Volgens steeds dezelfde huisdokter was het enige dat hielp, gaan baden in De Dode Zee. Wegens het ondenkbaar aantal chemicaliën die daar sinds onheugelijke tijden in huizen….

    Dank dus lieve wroeters van de UCB, voor al die puike prestaties.

    En jullie Frans taalgebruik neem ik er dan maar bij. In Vlaanderen (war het geld vandaan komt) Vlaams, en op St Anneke mosselen….

    *

    (Get) Digitalia

    ORONAMAATREGELEN VERHINDEREN DOORBRAAK-SPONSORDINER

    *

    Tot onze spijt moeten wij ons geplande Doorbraak sponsor diner van 24 november 2021 met Vlaams Belang-voorzitter Tom van Grieken (opnieuw) tot een latere datum uitstellen.

    We hebben deze morgen met de zaaluitbaters overlegd om te kijken of een gezellig diner nog tot de mogelijkheden behoort. De nieuwe maatregelen die de federale regering oplegt aan zalen en uitbaters maken het quasi onmogelijk om op een aangename en gezellige manier samen te komen. Niemand is gebaat of gelukkig bij een avond waarbij controles, checks en mondmaskerherinneringen schering en inslag zijn. En we willen ook liever met u feesten dan politieagent te spelen.

    Voor Doorbraak is dit een behoorlijke financiële strop, al zullen we ook dat wel overleven. Omdat we nog geen nieuwe datum kunnen vastleggen, zullen we alle betaalde deelnamegeld volgende week terugstorten. We bedanken u voor de bereidheid om Doorbraak te sponsoren, we zien u heel graag terug op een beter moment.

    ZEFHULP ZELFA

    Zelfa Madhloum stapt op als woordvoerder van de Open Vld, naar eigen zeggen omdat ze het aanhoudende racisme beu is.

    Erwin vanmol

    *

    DRABBE EN DEVOS: ‘DEMIR KAN GOUDHAANTJE ZIJN VOOR N-VA’

    18/11/2021

    *

    Naar goede gewoonte analyseren wij de huidige politieke situatie samen met Karl Drabbe en Carl Devos. Afgelopen weekend reageerde minister-president Jan Jambon hevig op een beslissing van minister Zuhal Demir. Zit er een haar in de boter van N-VA?

    Kritiek vanuit Vivaldi

    Jambon reageerde vooral na de kritiek die kwam vanuit Open Vld en CD&V. Men sprak zich uit tegen de beslissing van Demir in verband met de weigering van de vergunning voor de bouw van een gascentrale in Vilvoorde en haar manier van communiceren. Opmerkelijk was dat noch Open Vld, noch CD&V de beslissing van de minister ten gronde aanvechten. Men roept op het federaal niveau dus veel over die beslissing, maar vecht het dan niet aan op Vlaams niveau.

    Het probleem ging onder andere over communicatie. Demir zou te lang gewacht hebben met het informeren van haar coalitiepartners in verband met de weigering. Jambon sprak zich uit tegen Demir, en ging ver in het gelijk geven van de roepende partijen. Nochtans gaf Demir duidelijk aan waarom ze zolang wachtte met communiceren. Eigenlijk heeft ze dus geen fout gemaakt volgens Devos. De reactie van onze minister-president leverde hem dan ook kritiek op binnen zijn eigen partij.

    Verschillende standpunten

    Een minister-president moet, als hoofd van een regering, de standpunten van de partijen die er deel van uitmaken lijmen. Ergens valt de reactie van Jambon dus zeker te begrijpen. Bovendien vindt Drabbe dat een minister niet naar de regering had moeten gaan voor die beslissing. Het al dan niet verlenen van een vergunning is immers een gedelegeerde bevoegdheid. Tenslotte zit N-VA met een probleem. Niet elk lid, elke militant of elke kiezer begrijpt dat het niet eenvoudig is om als beleidspartij op federaal niveau oppositie te voeren.

    ****

    Is (J.J.) jAN jAMBON wel de geknipte man voor de job van minister-president?

    Uiteindelijk zijn het de Vivaldi-partijen die Demir op de vingers wilden tikken. Het voordeel daarvan is dat de populariteit van Demir toeneemt. Het nadeel is dat Jambon nog maar eens naar buiten komt als iemand die het niet goed weet, die tegen zijn eigen partij reageert, … En dat zal bij veel kiezers niet in goede aarde vallen. Is Jambon wel de geknipte man voor de job van minister-president? De doorstart van de Vlaamse regering lijkt er niet te komen.

    Goudhaantje

    Er doen geruchten de ronde dat Jambon geen tweede termijn meer ambieert. Men gaat er dan vaak vanzelfsprekend vanuit dat Demir wel eens de opvolger zou kunnen zijn. We zitten echter nog te ver van 2024 af om als speculaties te uitten. Natuurlijk zijn die wel interessant.

    Demir zou het goudhaantje van N-VA kunnen zijn in 2024. Ze is langs de ene kant recht voor de raap, rechtuit en ze houdt voet bij stuk. Langs de andere kant is het natuurlijk twijfelachtig of ze zich echt in de positie wil plaatsen om minister-president te worden. Dat is afhankelijk van tal van factoren, waaronder de vraag naar de gestalte van de regering dan. Het zou wel de eerste keer zijn dat een vrouwelijke Limburger de positie van minister-president bekleedt.

    Demir en haar beslissing

    Het is interessant om de manier waarop Demir haar beslissing nam onder de loep te nemen. Voor de Vlaamse Beweging was hij gunstig, meer bepaald op vlak van Vlaamse autonomie. Maar net dat punt maakt haar beslissing ook kwetsbaar.

    Door te zeggen dat de federale regering niet moest denken de les te kunnen spellen, leek haar beslissing politiek geïnspireerd te zijn. En dat ligt gevoelig. In zekere zin gaat het om een politieke beslissing, in die zin dat het gaat om een politica, die een zware beslissing neemt en dat nog eens in een politiek gevoelig dossier. Ze had haar administratie kunnen volgen. Wel heeft ze ook juridisch-technische argumenten om haar beslissing te beargumenteren, waardoor loutere willekeur wordt uitgesloten.

    Lachaert met een voorstel

    Lachaert, partijvoorzitter van Open Vld, kwam met een voorstel in De zevende dag: wat als we bij te veel discussie een soort federale scheidsrechter creëren, die een blokkade kan ‘overrulen’? Helaas verduidelijkte hij niet wat hij precies bedoelde met ‘federaal’. Om dat idee te introduceren in ons Belgisch stelsel, heb je nood aan een (grond)wettelijke basis. Het gaat om een hele omwenteling van ons stelsel van exclusieve bevoegdheden.

    Stap naar herfederalisering of oplossing voor problemen?

    De centrale vraag is: Kan het scheidsrechteridee de problemen in ons Belgisch stelsel oplossen of is het gewoon een manier om te herfederaliseren? Om daarop te antwoorden zou men allereerst moeten bepalen om welk orgaan het gaat en welke bevoegdheden die scheidsrechter krijgt in welke aangelegenheden.

    De herfederalisering gaat eigenlijk over het feit dat een aantal bevoegdheden teruggebracht moeten worden naar het federaal niveau. Dat komt doordat er zoveel beleidsniveaus en ministers zijn dat de eigenlijke besluitvorming gehinderd wordt.

    Eigen keuze

    Wel hebben we zelf gekozen om, nota bene met bijzondere meerderheden op federaal niveau, zoveel bevoegdheden aan de deelstaten toe te kennen. Dat kan met geen enkele andere reden gebeurd zijn, dan dat we een bepaalde autonomie wilden geven aan onze deelstaten. Op die manier zouden zij een beleid kunnen uitstippelen, dat aangepast is aan een bepaalde regio. Bovendien is ons federaal stelsel, internationaal gezien, relatief jong. Het is misschien nog te vroeg om dat in 2024 al terug te draaien.

    Langs de andere kant bevat België wel een ingebakken antagonisme, dat steeds opnieuw opduikt, hoe rationeel men de zaken ook bekijkt.

    Problematische versnippering?

    In principe zijn alle bevoegdheden in ons Belgisch stelsel exclusief. Dat wil zeggen dat er voor elke aangelegenheid, bijvoorbeeld het milieubeleid, maar één overheid bevoegd is. Toch ervaart de kiezer dat niet zo.

    Het Belgisch systeem is sterk ‘sui generis’

    Het Belgisch systeem is sterk ‘sui generis’. In essentie is het bipolair van aard. Ons stelsel kent geen federale taal, federale media of federale politieke partijen. Dat zijn bijzondere kenmerken die de uit elkaar drijvende kracht van ons systeem sterk aanvuren. Daarnaast zijn er te weinig deelstaten.

    Tussen de deelstaten van systemen met meer deelstaten bestaan er verschillende soorten relaties. Men bekijkt daar de ander niet exclusief, terwijl bij ons de deelstaten in zo goed als elk dossier TEGENOVER elkaar staan. Wat we ook doen om te (de)federaliseren dan wel, als we over de wijze van hervorming al geen schoon schip kunnen maken krijgen we het systeem nooit recht. De vraag blijft natuurlijk wie het wie het systeem gaat kunnen hervormen.

    David Geens

     

    Drie stukken uit één en dezelfde DOOBRAK. Is dat niet ‘n beetje van het goede teveel? Maar troost U. De eerste twee zijn louter informatief bedoeld, en over het laatse is mijn eneihe commentaar Bl    a--Bla-Bla.

    De naam ‘GEENS’ alleen al. Bah!

    Als Vlaanderen ooit het boeltje wil klaren, dan neme men liefst JMDD als PRESIDDNET tout court. Hij is een man van de daad, die van wanten en nog van veel meer weet.

    Kortom, de aangewezen persoon om in het Onafhanjelijk geworden Vlaanderen, de Leiding te nemen – met, zoals ik hem ken, max VIJF minsters-pottenkijkers. Want die zijn er nodig om de honneurs waar te nemen, meer niet.

    Over nu naar gezegdede besprekingen Zuid & Noord.

    Zeg nu zelf: is een overkoepelende alles dekkende De Decker niet de gedroomde gesprekspartner, om het op te nemen tegen Prins Pint van het Huis van Oranje?

    De Vrije Herenigde Nederlanden in de toekomst, het werk van ’n echte VENT: alles wat we zelf doen, doen we toch beter?!!!!!!

      (Get) Digitalia)

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Alle respect voor Koning Wilem- Alexander en zijn lieve (ingevoerde) wederhelft, maar de zogenaamde ‘Godsdienstkwesties’ uit het verleden hebben onze beide landen maar al te veel pijn gedaan. Onze Spaanse Habsburgers wilden dat we Rome getrouw bleven, maar dat is, na verloop van tijd, een soort Trein der Traagheid geworden. Onze kerken zijn haast tot danszalen verworden!

    Luther en het Protestantisme waren hun tijd ver vooruit, maar helaas in onze dagen ook weeral hopeloos uit de mode.

    En nu, bij die ‘oude’ voorvaderlijke Geloven, de heetste kooltjes uit het vuur zijn gehaald, staan we op het punt te hervallen in hetzelfde verhaal: vreemde ‘anders gelovige’ import gepaard aan een duivelachtige globaliserings-politiek die alles en iedereen wil herleiden tot het primitiefste in de mens. Kortom, samengeteld en in twee gedeeld, een situatie precies goed om nogmaals ’n broek te krijgen van hetzelfde laken. Zie Afhakistan en de situatie aan de Poolse grens die maar niet opgelost geraakt. Omdat die niet op te lossen valt..

    Daarom van meet af aan na de volgende Verkiezingen: ander en beter.

    JMDD is als ‘Onafhankelijke’ bij geen enkele kleurpartij, maar is wel uit het goede hout gesneden. En daarenboven, als gewezen judo-coach, bedreven in het Kampioenschap spelen.

    *

    We love it….

    *

     

    Digithalys





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!