MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-02-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500814 – KOMT ER EINDELIJK EEN EINDE AAN DE VLAAMSE IOTVERKOOP OF MOETEN WE DAAR LIEFST ZELF VOOR ZORGEN?

     

    ZONDAG 6 FEBRUARI 2022

    *

     

    500814 – KOMT ER EINDELIJK EEN EINDE AAN DE VLAAMSE IOTVERKOOP OF MOETEN WE DAAR LIEFST ZELF VOOR ZORGEN?

    *

    I N H O U D

    ….Er stonden drie galgen op het galgenvelld.Maar toen de koord in d’hoogte ging, in ieder strop ’n Rechter hing….

    *

    De massa van onze mensen, misleind en dus eerder traag van begrip, voor het uiteindelijk toch in opstand komt, begint traag maar zeker in te zien, dat dit Kloteland niet alleen de hoogste belastigen ter wereld ondergaat, maar ook de duiirste energie ter weld betaalt, terwijl het na een leven van hard werken en afdragen, ‘geniet’ vn de laagste pensioenen ter werld…

    Daar al iets ocer gelezen in de Media? Of gehoord op TV?

    Wie zei daar ooit weer, dat alles wat we zef doen beter is?

     *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    DE KERNUIT- EN INSTAP

    Vorig jaar waren onze kernreactoren voor 90% beschikbaar. Over het hele jaar waren er maar twee ongeplande stops. Zelfs de reactor van Tihange 1, de oudste daar, die in 2020 nog lange tijd had stilgelegen, was in 2021 voor 99% inzetbaar en dit zonder CO2 uitstoot. We konden zelfs stroom uitvoeren.

    Mocht deze federale bende van ellende op 18 maart toch beslissen alle kerncentrales uit te schakelen in 2025, dan weet men nu reeds dat we een stroomtekort zullen hebben, meer dan waarschijnlijk black-outs en energie die stilaan voor velen onbetaalbaar zal worden. Tegen die tijd zullen we nl niet minder, maar meer stroom nodig hebben, veel meer zelfs. Niet alleen voor de extra stroom voor het elektrische wagenpark, maar ook voor alle warmtepompen die men zal moeten installeren i.pl.v. verwarming op gas en stookolie. Die warmtepompen werken nl ook op elektriciteit en over het verbruik ervan hoort men verdacht weinig..

    Uit een rapport van de universiteit van Antwerpen blijkt nog dat, wat er ook zal beslist worden, het steeds veel geld zal kosten, grotendeels omdat men de zaak zo lang heeft verwaarloosd.

    ---

    In de marge van bovenstaande is er ook interessant nieuws uit Italië, waar de rechtse partijen: de Liga en Forza Italia een nieuw referendum willen over de herinvoering van de kernenergie, de ‘kernINstap dus met de nieuwe modulaire reactoren, zodra die beschikbaar worden’ .Om dat referendum te kunnen organiseren, moeten er wel een half miljoen handtekeningen verzameld worden. Dat kan dus nog wel even duren, alhoewel...

    Italië maakte, als enig land van de G7, de kernuitstap na een referendum in 1987, één jaar na de ramp in Tsjernobil. In 1990 ging de laatste Italiaanse kerncentrale dicht. Sindsdien is het land voor stroom sterk afhankelijk van het buitenland, in de eerste plaats van Frankrijk. De prijs van elektriciteit ligt echter een kwart hoger dan wat de Franse consumenten er zelf voor betalen en die komt daar voor meer dan 70% uit kernenergie. Iets wat wij in dit land straks ook riskeren als onze bende van ellende het voor het zeggen krijgt

    DERMAGNE:

    **

    'Beeld van België op wereldtentoonstelling moet beter'

    De ministers Dermagne, Verlinden en Wilmès met het koningspaar op de Expo van Dubai. ©BELGA

    Vandaag om 05:26

    *

     

    Minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS) heeft op de wereldtentoonstelling van Dubai gezegd dat ons land de volgende keer beter voor de dag moet komen. Het Belgisch paviljoen is het mikpunt van kritiek.

    Een delegatie onder leiding van het koningspaar en de ministers Sophie Wilmès (MR), Pierre-Yves Dermagne (PS) en Annelies Verlinden (CD&V) zakte zaterdag naar Dubai af voor de België-dag op de Expo2020. Namens het Brussels gewest was ook minister Pascal Smet (Vooruit) present. Nadat Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) al zijn beklag had gemaakt over het cliché-matige en oubollige beeld dat er van ons land wordt neergezet, moesten ook de federale en Brusselse excellenties hun best doen om iets positiefs te zeggen over het Belgisch paviljoen.

    "'Het beeld dat België hier geeft? Stuck in the past.' "

    Een minister

     

    'De architectuur is geslaagd', zei bevoegd minister Dermagne over het gebouw dat Besix heeft neergepoot op de Expo. 'Maar de inhoud kan en moet beter. We hebben meer te bieden dan de clichés over chocola, wafels en friet.’

    Off the record gingen de remmen helemaal los. 'Stuck in the past' ofwel vastgeroest in het verleden: zo vatte een andere excellentie het paviljoen samen. Dat op de België-dag een delegatie van de Brusselse Ommegang met steltenlopers en vlaggenzwaaiers kwam optreden, accentueerde dat beeld. 'Ga eens kijken naar het paviljoen van Nederland of zelfs Luxemburg. Het verschil is beschamend.'

    De tentoonstelling in het Belgische paviljoen zit vol stripfiguren, er wordt uitgepakt met Eddy Merckx, Frank De Winne en Marc Herremans. Pascal Smet omschreef het als nogal kinderachtig. Bij Groen wordt dan weer betreurd dat het Belgisch marktleiderschap in offshore windenergie er nauwelijks aandacht krijgt. Dermagne wil het werk niet afbreken, maar de volgende keer wil hij een actueler beeld van België geven. 'Het mag wat meer op de toekomst gericht zijn, performanter, coherenter en meer in samenwerking met de deelstaten.'

    Geen Vlaams paviljoen

    Eerder maakte Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) al zijn beklag. Hij stelde toen zelfs voor om een apart Vlaams paviljoen te bouwen op de volgende wereldtentoonstelling in het Japanse Osaka in 2025. Dat is echter niet evident. De organisatie van de expo laat slechts één regio per editie toe. Deze keer was dat het Duitse Baden-Württemberg.

    Ook Dermagne wil het zover niet laten komen. Vorige week is op het overlegcomité zelfs al een verdeelsleutel voor de volgende Wereldtentoonstelling tussen de federale regering en de deelstaten vastgelegd. Voor de expo van Osaka wordt een budget tussen 13,5 en 17 miljoen euro uitgetrokken. De huidige editie kostte 13 miljoen.

    De België-dag lokte overigens wel heel wat Belgische expats en toeristen naar de wereldtentoonstelling. Ook het frietkraam was populair, al ontbrak de andalousesaus.

    *

    VERGETEN VRAGEN

    **

    Volgens Stefaan Walgrave is Tinne Van der Straeten een niet polemische, nuchtere beleidsmaker?!

    foto: ©Belga

    *

    Vergeten vragen van de voorbije week (165)

    Commentaar - 07/02/2022

    *

    Ook de voorbije week werden veel vragen gesteld – en waren er ook vragen die te weinig of helemaal niet gesteld werden. Aan het begin van de nieuwe week kunnen er misschien nog enkele vragen opgeworpen worden. Zoals:

    Waar zijn jullie mee bezig?

    (Aan Kind en Gezin, dat gezinnen aanmoedigt om thuis een andere taal te spreken: ‘We zien dat ouders, met de beste bedoelingen, soms gebrekkig Nederlands met hun kinderen spreken, terwijl ze net de rijkdom van een moedertaal ­kunnen bieden’. Onder invloed van activistische sociologen zoals Orhan Agirdag wint het waanidee van meertalige opvoeding veld. Misschien werkt dat bij sommige hoogopgeleiden een beetje – maar het is rampzalig bij sociaal zwakkere allochtonen. Hun kinderen bouwen vooral een taalachterstand Nederlands op.)

    Hoeveel mannen zijn er in Vlaanderen?

    (Aan Vlaams Parlementslid An Moerenhout (Groen), die het wettelijk verplicht wil maken dat een overheidsjob altijd gaat naar ‘de kandidaat die behoort tot een minderheid’ als de kandidaten even sterk zijn. Dat zou dan wel betekenen dat een man altijd de voorkeur krijgt op een vrouw, want er zijn in het Vlaams Gewest iets meer vrouwen dan mannen. Of zou Groen alleen voor bepaalde minderheden rijden?)

    Waar hebben Coucke en Huts dit aan verdiend?

    (Aan de kranten die het debat over de energiefactuur altijd persoonlijk moeten maken: ‘Waarom ook Mark Coucke korting krijgt’ en ‘de royale groenestroomcertificaten van Fernand Huts’. Je zal maar succes hebben in Vlaanderen. Keer op keer word je in de media opgevoerd als zinnebeeld van overdaad en kwaad. De fiscale moraal is nogal simpel onder journalisten: diegenen die het meeste hebben bijgedragen aan de economie, moeten het minste geld krijgen van de overheid – en vice versa.)

    Wat gebeurt er in de tweede fase?

    (Aan Justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open VLD), die zegt dat er “in de eerste fase” geen pedofielen en terroristen in detentiehuizen komen. Dat zijn huizen waar criminelen in woonbuurten mogen samenleven met elkaar. Hoe lang zou het duren voor de tweede fase aanbreekt?)

    Hoeveel interviews met haar hebt u bestudeerd?

    (Aan politicoloog Stefaan Walgrave, die wel fan is van Energieminister Tinne Van der Straeten: ‘Ze is niet polemisch, maar geeft de indruk een nuchtere beleidsmaker te zijn’. Je hebt wel een érg groene bril nodig om nog tot die conclusie te komen. In veel interviews toont Van der Straeten zich een rigide, lichtgeraakte ideologe. Heeft Walgrave het over dezelfde vrouw?)

    Hoe vaak stemmen deze heren tegen hun partijlijn?

    (Aan De Morgen, waar ze 2 Vlaamse parlementsleden opvoeren ‘die de partijlijn niet als de maat der dingen nemen’. Dit is typisch twitter-journalistiek, want de 2 heren zijn allebei twitter-politici, die online veel praats hebben. Maar bij de stemmingen in het parlement: hoe vaak stemt Maurits Vande Reyde (Open VLD) tegen de meerderheid? En hoe vaak steunt Jeremie Vaneeckhout (Groen) de Vlaamse Regering? Want als het antwoord in beide gevallen ‘amper’ is, hoe eigenzinnig zijn deze rebellen dan echt?)

    Wie noemt zichzelf een kwaliteitskrant?

    (Aan De Standaard en De Morgen, nu het meest gedetailleerde, meest kritische en best geïnformeerde In Memoriam voor Freddy Thielemans in Het Laatste Nieuws stond. Het was ook alleen dat stuk dat herinnerde aan de uitspraak: ‘Een Vlaming kan geen burgemeester worden van Brussel’ – Thielemans moest in 1994 een eerste schepen van CVP opzij schuiven om burgemeester te kunnen worden.)

    Hoe kon hij dat allemaal betalen?

    (Aan de PS, nu je in de necrologieën van wijlen Freddy Thielemans dingen leest als: ‘Een eigen huis had de burgemeester niet. Maar hij huurde een groot pand, droeg graag mooie pakken van Pal Zileri, hield van fraaie auto’s en motoren en tafelde graag goed. In tal van Brusselse restaurants — Aux Armes de Bruxelles, Le Cerf, ’t Kelderke en La Roue d’Or — had hij zijn vaste tafel’. Burgemeester van Brussel verdient goed, maar de PS heeft een beetje wantrouwen op dit vlak wel verdiend.)

    Wat voor dingen doen u versteld staan?

    (Aan CD&V-voorzitter Joachim Coens, die filmtips geeft: ‘Weet je welke film je moet zien? Don‘t Look Up. Je zal versteld staan’. Twee zinnen ervoor had Coens nog uitgehaald naar Netflix, omdat de streamingsdienst ‘amper belastingen’ betaalt. Om dan een Netflix-film aan te prijzen, waarin Hollywoodsterren het klootjesvolk een doorzichtige en drammerige zedenles geven over het klimaat. De uitdrukking ‘over het paard getild’ is uitgevonden voor Don’t Look Up, maar Joachim Coens heeft er van genóten.)

    Welke zenders komen met welke lijstjes?

    (Aan actrice Alice Reijs, die een gewone blanke vrouw is: ‘Het toneel is erg bezig met quota’s. In elk stuk moet iemand met een kleur of een handicap zitten. Ook als je iets voor tv maakt, staan omroepen vooraf met hun lijstje klaar’. Over dat lijstje hadden we graag meer details gekregen, zéker als het over openbare omroepen zou gaan.)

    Hoe belegen is dit niet?

    (Aan artieste Phia Ménard, die ‘de dominantie van het patriarchaat’ bestrijdt in het theater. De Standaard beschrijft bewonderend haar werk: ze laat vrouwen letterlijk opboksen tegen een letterlijk glazen plafond, ze bouwt een kartonnen replica van het Parthenon en laat die dan instorten, ze stapelt een toren tot de nok van het theater als ‘fallussymbool’, ze gaat met een letterlijke brandblusser de wereldbrand te lijf en natuurlijk komt ze als transgender ook volledig naakt op scène. Het wordt verkocht als grote Kunst, maar het is toch maar basaal en ongeïnspireerd.)

    Welk verschil maakt een schepentitel?

    (Aan vicepremier De Sutter (Groen), die in Aalst campagne ging voeren voor een lokaal gelijkekansenbeleid, met ‘een regenboogzebrapad en een schepen van Gelijke Kansen’. Ambtenarenzaken, Overheidsbedrijven, Telecommunicatie en Post is niet de zwaarste ministerportefeuille, maar we wisten niet dat het zo moeilijk was om de agenda van minister De Sutter gevuld te krijgen. Gelukkig is onze energiefactuur hélemaal in orde.)

    Waar wonen uw cliënten vandaag? In Afrika?

    (Aan de advocaat van het Marokkaanse gezin uit Kortrijk dat een jonge homo in elkaar sloeg: ‘De vader gaf zijn waarden en religie door aan zijn kinderen die daarover waakten. Een van die regels is dat homofilie niet toegelaten is. Die evolutie gaat in Afrika trager dan hier’. Advocaten gebruiken in onze rechtbank vergaand cultuurrelativisme als verschoningsgrond. Laat dat even doordringen.)

     

    Zit u zelf ook nog met vragen? Blijf er niet mee zitten. Stel ze hardop in een reactie op dit stuk.

    Dominique Laridon

    CORONA, DELTA, OMIKROM

    & CENSUUR VRIJE

    STRICT PERSOONLO-IJKE COMMENTAAR

    *

    Kern uitstap… zal eens te meer, vooral ten goede komen in de uitgangsbuurt van het hoerenkwartier rond Le Moulin Rouge… Hoe elke zuurverdie cent via Electrabel naar Electricité de France vloeit, zoals in Italië, de opgeklopte prijs van de Franse atoom-erergie…. ingevoerde kern-energie.

    Hoever nog laten we die GROENE WAANZIN nog uitdeinen? Of moet er voordien eerst een volksraadpleging komen?

    -

    DIBAI

    *

    Vlaanderen, voor de ontelbaartste keer ten schande gesteld in het buitenland – tegen een zacht prijsje van deze keer slechts € 13 miljard van ons belastinggeld….

    Voor, 2025, de volgende Wereld Tentoonstelling in het Japanse OSAKA; zal ONS paviljoen alleen nog de Vlaamse kleuren dragen; want tegen dan zal er al lang een einde gekomen zijn aan die Belgische kosten verslindende artificiële constructie.

    Friet-met-mosselen mag, zelfs met daar ’n goeie Trappist bij. Deze bijvoorbeeld, de Beste ter Wereld, de Westvletren.

    De dubbele wereld-havns Antwerpen-Zeebrugge, de Oosterweel Verbinding - - als die er eindelijk zou gekomen zijn - uitleg over een Begroting in Evenwicht, enig in Europa, enz.

    Persoonlijk zoi ik eraan houden om de waarheid achter Flandrs Language Valley, LERNAUT & HAISPIE uitt de doeken te doen. Liefst in vergelijkingen met GOOGLE en diens wereldfaam.

    In deze Liefde wil ik leven en sterven.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!