Alles klopte bij deze sublieme eetervaring: interieursfeer, bediening, servies en culinaire hoogstandjes. Een zeer natuurlijke keuken waar alle superverse ingrediënten elkaar aanvullen in een prachtige combinatie van texturen, smaken en geuren. Telkens ook een uitstekend sausje dat de individuele onderdelen van het gerecht in de mond tot een nieuw niveau brengt. Ik kan alleen maar zeggen: genieten van bij de wachtbordjes (3) tot bij de koffiehapjes (3), alles huisgemaakt, origineel en lekker. Daartussen gingen we voor het 6-gangen menu @74€ p.p. : zeebaars, sint-jacobsschelp, pieterman, kalfswang, eend en abrikoos. Alle die bereidingen waren perfect gemaakt en gepaird met tal van andere kundig gekozen groenten en kruiden die voor extra smaak, textuurvariatie en kleur zorgden. We kozen zelf onze wijn van de (vrij prijzige) wijnkaart - volgende keer voor ons de aangepaste wijnen aan 7€ per glas en per gang, niet voor de prijs maar wel omdat we het volste vertrouwen hebben gekregen in de keuzes van de jonge topchef. Michelin moet daar dringend eens langsgaan want zo'n inzet en resultaat mag echt snel beloond worden met een sterretje! P.S. een 4-gangen menu kost 54€.
|