Kookhistorie
Inhoud blog
  • Voor iedereen een gezond en gelukkig 2024!
  • Wat zal 2023 ons brengen?
  • Wat zal 2022 ons brengen?
  • Hou het vooral gezond in 2021!
  • Voor iedereen een gelukkig en gezond 2020
  • Twee dagen in Nieuwpoort voor de Kerst 20191225
  • Dagschotel 20191223 Zuiderse ragoût & aardappelpuree met olijfolie
  • Lunchen met familie thuis 20191222
  • Lunchen bij De Meating Room in Leuven 20191221
  • Dagschotel 20191220 Stoemp met snijbonen & Tiroler spek
  • Lunchen bij Aachener Brauhaus in Aken 20191219
  • Dagschotel 20191218 Teriyaki kip met shiitake en groenten
  • Dagschotel 20191217 Praagse schnitzel met erwten, sluimererwten en kruidenboter
  • 20191216 Witloof op (bijna) Luikse wijze ;-)
  • Dagschotel 20191215 Hazenrug en bloedworst met rode kool

    Zoeken in blog



    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kookkunst is het schilderen van een melodie met smaken en geuren.
    04-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzondere wijn: Châtaignier van de Montus druif uit de Ardèche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2017 logeerden we in een gîte in Saint-Alban-Auriolles in de Ardèche in Frankrijk en vulden we onze dagen, samen met mijn zus en schoonbroer, met sightseeing en genieten van het plaatselijke lekkers.
    Uiteraard bezochten we enkele wijnboeren en coöperaties in de grote omtrek o.a. die van Les Vignerons Ardèchois in Ruoms en ontdekten er het bestaan van de Chatusdruif een ras dat sinds lang (16de eeuw) plaatselijk werd geteeld maar een hele tijd van het toneel verdwenen was (Phylloxeraen voor velen o.a. mezelf volslagen onbekend. Ze werd pas eind van de 20ste eeuw terug erkend.
    We konden er verschillende wijnen van proeven en ik koos enkele flessen van de Châtaignier, een 100% chatus uit 2015, om mee te nemen en terug in België van ons reisje nog na te kunnen genieten.
    Gisteren met het lam was het een goede gelegenheid want die wijn heeft wel wat tannines en is stevig en donkerrood. Op het Internet beweert men dat ze familie zou zijn van de Nebbiolo druif en daar kan ik wel inkomen met foxy, teerachtige, rokerige aroma's te vergelijken met een Barolo en een tanninerijke afdronk zoals een Madiran (van de Tannat druif).
    Vandaag was mijn wijnrestant al een beetje verschaald, zuurstof doet er dus blijkbaar geen goed aan. Toch een aanrader om eens te proeven (kopen) als je wijn van de Chatus druif ergens kunt op de kop tikken.

    04-05-2019, 18:11 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190504 Gestoofde prei in de room met Ardeense varkensoester
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Soms vraag ik het mij af wanneer ik aan het winkelen ben: "Wat moet een mens altijd eten?". Ik ben niet zo erg voor die zogenaamde Ardeense varkensvleesstukken zoals -filet, -oester, -gebraad enz. Voornamelijk omdat die niet écht gerookt werden maar met rookaroma's die smaak verwerven. Ook bevatten ze veel bewaarstoffen en smaakversterkers (E621) die ik sinds recent probeer te mijden omdat ze slecht zouden zijn voor onze gezondheid.
    Toch maar eens zo'n vacuum verpakte varkensoesters meegebracht en klaargemaakt met gestoofde prei en gestoomde Charlotte aardappels. Juist genoeg doorbakken was het wel een lekker stuk vlees...
    De prei had ik aangestoofd in boter en verder gebraiseerd in kippenbouillon, de saus na het stoven gebonden met witte rouxkorrels en dan verder afgewerkt met enkele eetlepels zure room en gesnipperde bieslook. De echtgenote vond het OK en ik ook.

    04-05-2019, 12:53 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    03-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzonder recept: Zuid-Afrikaanse aardappelgratin met piment
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het beloofde recept van de groentenmillefeuille is HIER te vinden, oventijd 2 uur!

    Voor de gratin zijn nodig: voorgekookte en in dikke schijven (5 mm) gesneden zachtkokende aardappels, zachte (rode) ui in ringen, gesnipperde rode piment naar smaak, aardappelsaus.
    Aardappelsaus: is een met roux gebonden saus gemaakt van (ingekookte) gezeefde sterke bouillon van kip en groenten, roux, flink wat zure room, peper, zout.
    In een ovenschotel, met op de bodem een enkele lepels van de saus, laagjes maken van de aardappelen, samen met de ui en de piment.
    Elk laagje bijkruiden met peper en eventueel een snuif zout, overgieten met de saus en gratineren in een oven van 180° gedurende minstens 1 uur.
    Eventueel wat bijkleuren onder de grill.

     

    03-05-2019, 14:43 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190503 Zuid-Afrikaanse aardappelgratin, millefeuille van venkel-tomaat-ui en gebakken lamsboutsnede
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gratin die we, tijdens een rondreis in Namibië, bij een diner opgediend kregen in Ngepi Camp, dicht bij Divundu, smaakte zo heerlijk dat ik ter plekke het (vermoedelijke) recept had opgeschreven.
    Vandaag was het de gelegenheid om de herinnering daaraan nog eens op te diepen. Ik dacht dat daarbij zouden passen het in olijfolie gekonfijt ui-venkel-tomaat torentje dat wij in de Camargue opgediend kregen en een stukje gebakken lam met 
    rozemarijn.
    Alles was lekker van smaak met dien verstande dat de de gratin zijn (bangelijk) sausje niet helemaal had kunnen opgeslorpen en dus meer oventijd nodig had alsook de millefeuille die iets langer had mogen confijten (venkel nog iets te veel bijt) een fout die ik eerder ook al maakte (zie deze blog).
    Meestal lukt het mij van de derde keer, om iets wat ik elders heb gegeten, aanvaardbaar na te maken. Ik moet dawel direct hebben opgeschreven hoe ik het zou maken, wanneer ze ter plekke het recept niet willen prijsgeven.
    IK zal de (aangepaste) receptjes van de ZA-gratin en de groentenmillefeuille later posten.

    03-05-2019, 14:24 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190502 Rolmops & hele ansjovis met friet, sla en tafelzuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds een paar dagen waren we aan mosselen-friet aan het denken. Iemand had ons gezegd dat de nu verkrijgbare hangcultuurmosselen klein maar lekker waren. Ik had ze vorige week gespot in de Delhaize maar was toen een beetje sceptisch om ze te kopen.
    Deze morgen op pad voor mosselen, 3 winkels gedaan maar: geen mosselen. Aan de kassa van Delhaize spotte ik een blik hele Bretoense ansjovissen van het merk "Les mouettes d' Arvor" met een jaartal (2017) en een zeer mooie prent op het doosje. Niet goedkoop maar te proberen...
    Met het bokaaltje rolmops dat nog in de ijskast lag te wachten, frietjes, rode biet, sla met bieslookdressing en zoetzure augurken vormde dit de lunch van deze middag.
    Ansjovissen met een bepaald jaartal worden alleen gemaakt als de kwaliteit van de vangst uitstekend is. Ze worden met de hand gekuist, gefrituurd en dan in olijfolie ingeblikt.
    De mooie prent op de doos is bedoeld voor verzamelaars ervan, de "puxisardinofielen".
    Rekening gehouden met de prijs van een doosje van 240g met 6 stuks ansjovis is dat kwaliteit/prijs lichtelijk overdreven. Ik betaalde er 5,75€ voor.
    Al bij al was dit een smakelijk maaltje met vette vis, goed voor onze omega 3 en 6 ;-)

    03-05-2019, 08:30 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    01-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190501 Stoemp met gekaramelliseerde sjalot & balsamicoazijn - gestoofde wortelen - grill braadworst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdens één of andere reis had ik de idee voor deze stoemp opgedaan en probeerde dat vandaag eens uit. Voor de begeleiding ervan koos ik, wegens de zoete en fijne smaak voor gestoofde wortelen volgens het recept van mijn grootmoeder langs vader's zijde (wortelen in gelijke blokjes, sjalotje, verse boter, laurier, vleugje suikersiroop, vleugje water, vleugje nootmuskaat, peper, zout alles op een zacht vuur gaargestoofd).
    De reeds inwendig mooi gekruide en op de grillplaat gebraden grillbraadworsten van Delhaize pasten daar goed bij, ik moest er niks meer aan doen dan ze grillen.
    Voor de stoemp kookte ik pureeaardappelen, bakte de grof gesneden sjalot glazig en bruin (zonder zwart) in ruim wat verse boter, bluste het geheel af met balsamicoazijn, roerde dat onder de puree en smaakte het geheel af met zwarte peper en zout. Een smeuig geheel met rokerige aroma's en zoetzure smaak.
    Volgende keer moet ik beter oppassen met de balsamicoazijn want ik had ermee overdreven. Beter ook witte balsamico gebruiken of eens proberen met
     gewone witte wijnazijn en wa extra kruiden, dat zal de kleur ten goede komen (nu wat te vuil bruin) en iets minder zuur zijn

     

    01-05-2019, 14:23 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij De Poort van Cyriel in Opdorp 20190430
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een tijdje geleden hadden we met zus en schoonbroer afgesproken om nog eens samen te gaan lunchen bijgevolg gingen we 2 dagen na elkaar uit eten.
    We waren al menigmaal te gast in restaurant De Poort van Cyriel gelegen op de Dries in Opdorp. Meestal gaan we als de narcissen in volle bloei staan, het plein is dan mooi en de plek herinnert ons aan onze ouders waarmee we elk jaar dat tripje op dat moment deden, pure nostalgie...
    Het eten is daar verzorgd, het interieur gezellig en de bediening goed. Sinds de witte kassa zijn de prijzen er met bijna een kwart gestegen, bijgevolg zijn in de à la carte de hoofdgerechten nu quasi allemaal boven de 30€ geprijsd. Het 3-gangen menu aan 48€ zag er aantrekkelijk uit, dus hebben we dat genomen en achteraf bleek dat het een uitstekende keuze was. Ik bestelde
    St.Jakobsvruchten-m’hamsa couscous–vadouvan–zoete punt paprika, Lamsbout-groene asperges–erwtjes & worteltjes–jus van thijm–gratin dauphinois, 4 kazen van ‘Van Tricht’-notenbrood–kweepeer.
    Op de kelderrestjes stond nog een El Goru, een stevige rode Jumilla van o.a. de monastrell en de syrah druif, 2 van mijn lievelingen en bovendien bracht die wijn voor ons ganse gezelschap de herinnering boven aan ons gezamelijk reisje naar Calpe vorig jaar waar we van diezelfde wijn konden genieten. Weer eens een gezellige, aangename dag, met dank aan onze warme familie.

    01-05-2019, 07:51 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    30-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij Fiskeskur in Antwerpen 20190429
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het dagje uit voor onze huwelijksverjaardag was geslaagd. Antwerpen is een mooie stad en daarbij het mooie maar frisse weer, lekker eten, en elkaars gezelschap, wat konden we nog meer verlangen?
    We hadden al veel goeds gehoord over Fiskeskur, de nieuwe visbar op 't Eilandje en gingen er lunchen. Plaats genoeg op het terras, vriendelijke ontvangst en vooral zeer lekker eten en drinken. Verwacht geen grote "chique" maar mooie locatie en lekkere zee producten.
    Momenteel werken ze nog met een vrij beperkte kaart, de porties zijn niet gigantisch maar de prijzen ook niet, voor de grote honger dus meer dan één gerechtje bestellen per persoon.
    In totaal deelden we met ons beiden 6 gerechtjes waarvan 3 starters en 3 hoofdgerechten. Desserts zijn er momenteel nog niet.
    Wij bestelden VG koud: 6 Zeeuwse oesters, rillettes van vis, ceviche van makreel. HG alles van de grill (foto): gamba's, zalm met asperges en paddenstoelen met geraspte bottarga (zoals in Sicilië).
    Daarbij een witte chenin wijn "Ra" waar ik voor de gelegenheid een i had tussengezet (mijn echtgenote heet Ria) en die als verrassing voor haar op tafel kwam
    Al bij al een dikke pluim voor de keuze van de grondstoffen, het aanbod, de bereiding, de bediening enz. voor ons alles top!

    30-04-2019, 07:39 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    29-04-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190428 Capellini Bolognese
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was al enkele maanden geleden dat we deze heerlijke Bolognesesaus nog eens op het menu zetten. De eerste keer dat we die zelf hebben klaargemaakt was in 1972 naar een recept uit "Het grote kookboek" uitgegeven door de Nederlandse Boekenclub en één van onze eerste kookboeken. Nu staan er zo ongeveer 4 meter in onze bibliotheek .
    De aanleiding was dat ik beschikte over die heerlijke Belgische, groene, dunne, afsmakende soepselder (SPAR Melsele) die zo schaars is geworden en voor soepen en sauzen zo veel lekkerder is dan diegene die zich bijna niet meer onderscheidt van de (witte) stoofselder.
    Drie seldertjes in een bussel waarvan ik met het bovenste deel (veel blad) een kippenbouillon heb getrokken samen met de voetknoken, de rugstukken van de kippenbouten, groen van prei en een wortel. Het middenste deel werd vandaag gebruikt in de Bolognesesaus en het onderste deel ligt te wachten op verder gebruik, in keukenrol gewikkeld, in de groentenlade van de koelkast. 
    Voor het overige was onze saus samengesteld uit in olie rul gebruind varkens-rundsgehakt, een brikpakje tomatenblokjes, blokjes wortel, gesnipperde sjalot en prei (facultatief), 1/4 bol look in schijfjes, stukjes rode piment, verse salie, tijm, rozemarijn en enkele gedroogde laurierblaadjes, nootmuskaat, zwarte peper en zout.
    Met een beperkte hoeveelheid vlees en opgediend met Capellini en geraspte Parmezaanse kaas was dit een aangename, gezonde maaltijd.

    29-04-2019, 07:26 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/12-24/12 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 07/12-13/12 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 26/12-01/01 2017
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006

    Mijn favoriete links
  • Mijn "home" page
  • Mijn "kookhistorie" website
  • Mijn "portaaltje"
  • Keukeningrediënten in 7 talen

  • Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!