De openingsuren van het restaurant van de zoon & schoondochter zijn gewijzigd voor herfst en winter en hun vrije dag is nu de maandag. Vandaag kwamen ze bij ons lunchen want ik had voor hen een "special event folder" voorbereid als publiciteit voor het restaurant en die moest gefinaliseerd worden -> verzorgde en prijsvriendelijke feestmenu's, staande recepties tot 250 personen, walking dinners en koffietafels behoren daar tot de mogelijkheden. Als hapjes presenteerden wij sashimi van tonijn met soja-wasabidip en geroosterde sesamzaadjes, wrap van bieslookroom en gerookte zalm met een blaadje koriander, en nachos met hot shipotle-salsadip. Daarna een boeren-preisoepje met kalfsballetjes, bloemkool york (zie eerdere blogs) met potato wedges (lidl) en een klassieke tiramisú. Daarbij een zeer lekkere wijn die 96/100 verdiende van Luca Maroni, één van de goeroes van de Italiaanse wijn, een sensorisch onderzoeker die elk jaar duizenden etiketten in zijn bekende wijngids beoordeelt.
|