De echtgenote was jarig en ze houdt zoals ik van lekker eten. Daarom gereserveerd bij BarBulot, een pop-up in samenwerking met Hertog Jan die zo successvol was dat men de zaak voorts open houdt. Het interieur is eenvoudig maar smaakvol ingericht. De bediening is er uiterst correct en vriendelijk. Er is een mooie keuze aan originele gerechten: de betere brasseriekeuken zoals hersenen, kalfswang en nobele ingrediënten zoals tarbot, noordzeekrab en kaviaar. Ik nam de garnaalkroketten (21€) en de kalfswang (28€), de eega de aardappel Moscovite (65€ - 30g) en de gebakken tarbot met choronsaus (45€). Voor de bijgerechten o.a. de frietjes en de mousselineaardappeltjes rekent men 3,5€ extra. De wijnkaart is schappelijk te noemen alhoewel er ook prijzige doch originele kelderresten op prijken zijn uit het gesloten Hertog Jan*** restaurant. Ik betaalde in totaal 260€ voor 2 personen, een beetje overdreven voor deze toch aangename ervaring.
|