MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5152

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘Gods molen maalt langzaam, maar hij maalt zeker’. Deze woorden van ons Ma Zaliger klinken mij nog steeds in de oren, luid en helder.

    ‘Vluchten kan niet meer’, aldus een populaire schlager uit die tijd. Althans dat is de mening van Zero Hedge en van Xander en die zijn geloofwaardig. Eerstens omdat ik, in tegensteling tot de ‘Gevestigde Media’ ze nog nooit op ook maar één leugen heb betrapt, en ten tweede omdat ze altijd de feiten en hun bronnen vermelden. Het staat iedereen vrij al-dan-niet aandacht te besteden aan deze Vrije Meningsuitingen.

    Eenmaal de Grote Kuis in Amerika achter de rug is, kan er in Europa begin gemaakt worden aan de opkuis van hun trawanten Mertkel, Macroni en de raddraaiers van de Europese Unie.

    Hé Hé, wat doet het goed zich dat te kunnen voorstellen. Dat er op zekere dag voor enkele dagen geen TeeVee meer zal zijn, of geen gazetten. Omdat ondertussen alle Redacties zullen moeten uitgezuiverd, aangehouden en vervangen worden. Om daarna louter en alleen nog objectieve meningen te horen of te zien. Zo’n wereld benadert volgens mijn het Aards Paradijs waar een propere Nieuwe Wereld kan uit voortkomen.

    *

    Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen

    Xander 19-10-2018 15:09

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Federale-rechter-geschokt-over-leugens-Obama-officials-om-Hillary-te-beschermen

    Als twee (criminele) handen op één buik, en nog steeds beschermd door ‘Deep State’ officials. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    *

    Het net lijkt zich dan toch langzaam te sluiten rond het wetteloze gedrag van de toenmalige regering Obama, in dit geval rond de verwoede pogingen om voormalige minister van BuZa Hillary Clinton te beschermen tegen gerechtelijke vervolging vanwege haar misbruik en lekken van staatsgeheimen via haar privé-server naar een buitenlandse entiteit, en tevens haar dubieuze handelingen omtrent de terreuraanval op

    **

     

    het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, in 2012.

    *

    Een federale rechter toonde zich ‘geschokt’ dat officials van de regering Obama ‘mij duidelijk valse informatie’ hebben gegeven en ‘hebben gelogen’.

    De burgerrechten organisatie Judicial Watch klaagde in 2014 Clintons ministerie van BuZa aan nadat de regering had geweigerd om in het kader van de FOIA (de Amerikaanse Wet Openbaarheid Bestuur) documenten over de Benghazi terreuraanslag te overhandigen. In andere rechtszaken eiste Judicial Watch inzage in informatie over Clintons server, waar het bestaan van werd ontdekt tijdens de eerste procesvoering.

    ‘Officials ministerie hebben tegen mij gelogen’

    Het ministerie vroeg de federale rechter Royce Lamberth om de aanklacht af te wijzen, maar die weigerde dat. Vandaag verklaarde hij dat hij blij was dat hij destijds dat besluit heeft gemaakt, omdat officials van het ministerie hem opzettelijk blijken te hebben misleid door belangrijke documenten niet aan hem te overhandigen.

    ‘Het was mij duidelijk dat hooggeplaatste officials van het ministerie van BuZa valse verklaringen tegen mij hebben afgelegd,’ aldus de rechter. ‘Dat werd nog duidelijker na de ontdekking dat de informatie die mij werd gegeven zonder twijfel vals was... waarvan wij nu weten dat dit om het email systeem van de minister ging.’

    De rechter vervolgde ‘niet te begrijpen’ waarom ‘deze hoge officials valse verklaringen’ aan hem hebben overhandigd. ‘Maar ik ben erg opgelucht dat ik ze niet heb geaccepteerd.’ Hij beschuldigde jurist Robert Prince van het ministerie zelfs van misleiding (lett. ‘dubbelspraak’) en ‘dezelfde woordspelletjes die Clinton gebruikte.’ ‘Dat was niet waar,’ was zijn reactie op de beëdigde verklaring dat alle relevante documenten waren overhandigd. ‘Dat was een leugen.’

    Rechter ‘geschokt en met stomheid geslagen’

    Rechter Lamberth toonde zich ronduit ‘geschokt’ en ‘met stomheid geslagen’ toen hij ontdekte dat de FBI tijdens het onderzoek naar Hillary Clintons server immuniteit heeft verleend aan Cheryl Mills, haar voormalige stafchef. ‘Ik had zelf ontdekt dat Cheryl Mills meineed heeft gepleegd en onder ede heeft gelogen... Ik was daarom erg geschokt te ontdekken dat haar door het ministerie van Justitie immuniteit werd verleend in deze email-kwestie.’

    Vandaag voegde hij daaraan toe dat hij dat pas ontdekte toen hij het rapport van de inspecteur-generaal inzag, en daarin las dat Hillary door Mills werd begeleid tijdens de mondelinge hoorzitting hierover (waar Hillary Clinton overigens zelf ook glashard loog over de geheime emails op haar privé server).

    ‘Email schandaal doofpot is misbruik van macht en het Amerikaanse volk’

    Judicial Watch president Tom Fitton roept het Witte Huis dan ook op om snel duidelijkheid te scheppen. ‘President Trump zou moeten vragen waarom zijn ministerie van BuZa nog altijd weigert om fundamentele vragen over Clintons emailschandaal te beantwoorden,’ aldus Fitton. ‘Het in de doofpot stoppen van dit email schandaal door Hillary Clinton en het ministerie komt neer op misbruik van de FOIA, de rechtbanken, en het recht van het Amerikaanse volk om dit te weten.’

    Op Zero Hedge vraagt men zich af of de ‘Deep State’ rond de Clintons en Democraten achter de coulissen nog steeds de scepter zwaait, aangezien onlangs ook de aangekondigde vrijgave van geheime documenten over het Rusland onderzoek niet werd uitgevoerd (hoogstwaarschijnlijk omdat ook uit die documenten blijkt dat dit onderzoek naar zogenaamde samenzwering tussen Trump en Rusland één grote hoax is en enkel om politieke redenen tegen Trump werd opgestart).

    Xander

    (1) Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Op Sinte Maartens Avond gaat de toore mee naar Gent. En als ons Moeder koeken bakt, dan zit ik zo geerne omtrent….

    Inderdaad het kinderfeest van 11 November uit mijn kinderjaren wordt hier ten huize die avond weer opgevoerd.

    Maar hier wil ik gaarne mijn verspreking van een paar dagen terug, rechtzetten. Zes December is Sinter-KlaasAvond met Zwarte Piet, die lachende nikker; de helper van Sint Maarten is Sinte Nicodemus. Vandaar die contaminatie in blijde verwachting voor de nederlaag der

    Democ rats

    in de Nieuwe Wereld. Waarna die Partij uit haar as kan herrijzen, met ander en beter volk. Wat op zijn beurt kan inwerken op de snelle hervorming van de verlopen politieke partijen bij ons in De Oude Wereld.

    Wat er ook van aan is, op Sinte Maartens Avond van 10 November zal er bij ons leute en plezier heersen. Want die uren vallen minder dan VIER dagen na de Senaatsverkiezingen in Amerika, die Trump zo goed als onsterfelijk zullen kunnen maken. Als voor het oog van de hele wereld voor het eerst in de Geschiedenis Hitlary en Clown Obama in de boeien zien weggeleid worden…

    *








    22-10-2018, 15:32 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5151

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Allemaal harde woorden mijnerzijds voor zij die liever verder aanmodderen met dit apenland. Erger dan in een bananenrepubliek zijn de bijvoorbeeld de taalwetten een aanfluiting voor het gezond verstand. Niet minder dan acht (8) jaar na de treinramp in Buizingen in Vlaams Brabant, moet het metershoge dossier in het Fransoos worden overgezet. Met de ‘middelen’ die daarvoor bij Vlaanderen worden weg gestolen. Ook dàt is een typisch Arrest van het Hof van Beroep. De Verjaring komt rap in zicht en de slachtoffers (zowel Walen als Vlamingen) blijven ondertussen op hun honger zitten. Omdat de ‘Rechten’ van die ene Franstalige dader moeten ‘beschermd’ worden.

    Voor wanneer is nu die 7de en Laatste Staatshervorming die eindelijk ook dàt elementair Mensenrecht van ieder Volk in ere herstelt?

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Treinongeval_bij_Buizingen

    *

    Dit hier besproken Arrest, deze keer in het voordeel der Vlamingen, kan geen toeval zijn en het zet, m.i. een oneindig aantal weefgetouwen op ‘HOLD’.

    *

    Vooral in de Koekestad, waar de Hoofdwever via Jambers en de VRT op het punt staat met Groen in zee te gaan. Dat is, weer m.i. deze keer de Kemel van de Eeuw. En meteen het einde van de politieke carrière van deze geslepen politicus. Wat zeg ik? Het einde van een bevolgen politicus? Neen, die zal gewoon tussen de plooien van de Geschiedenis vallen. En naar een standbeeld als Artevelde mag die fluiten.

    Groen, dat is (niet toevallig weer in Duitsland) de partij die opnieuw concentratiekampen wil invoeren.

    Bartje zal nu wel – in ’s Lands Belang - verplicht zijn ‘te bidden voor bruine bonen’. Of hij mag de deur achter hem en zijn partij in het slot trekken…

    *

    Of misschien eerst nog even tijd vrijmaken om ‘Schild en Vrienden’ op de koffie te vragen. Al zou ik hem aanraden eerder ‘Schuld en Boete’ te vragen. Maar dat kan niet, want de schrijver ervan, Dostojefski, is al vele jaren geleden dood en begraven.

    *

    *

    Rechter vindt Vlaams Belang niet racistisch: Van Grieken dient klacht in tegen Almaci

    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/10/19/vlaams-belang-klacht-almaci.app/

    *

    19 Oktober 2018 om 06:51 door bbr, jvh - https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181019_03857455

     

    Met de hulp van een opmerkelijk arrest dient Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een klacht in tegen Groen-voorzitster Meyrem Almaci. Tijdens het Kopstukkendebat van afgelopen maandag op Eén bestempelde Groen-voorzitster Meyrem Almaci het programma van Vlaams Belang als ‘fundamenteel ondemocratisch en racistisch’.

    Tom Van Grieken beschouwt de uitspraken als ‘gratuit en lasterlijk’. Hij diende gisteren een klacht in wegens smaad en laster en eerroof.

     

    Van Grieken grijpt voor zijn argumentatie terug naar een opmerkelijk arrest dat afgelopen maandag door al het verkiezingsgeweld wat tussen de plooien viel. Daarbij kregen Boek.be en de Groep Algemene Uitgevers (GAU) over de volledige lijn ongelijk in hun poging om Uitgeverij Egmont buiten de deur van de Boekenbeurs te houden. Het arrest leest als een kaakslag voor de uitgeefwereld.

     

    Met een veroordeling in beroep wegens discriminatie werd een jarenlang dispuut tussen de organisatoren van de Boekenbeurs en Vlaamse Belang, de partij achter Uitgeverij Egmont, beslecht. Net als vorig jaar mag Egmont een stand op het boekenfeest bemannen. Ook in de toekomst lijkt de aanwezigheid verzekerd.

     

    "Geen acties"

     

    Het advies van advocaat-generaal Frans Slachmuylders, dat het arrest voorafging, bevat een opmerkelijke passage. Zo be-argumenteerden Boek.be en GAU de uitsluiting van Uitgeverij Egmont met een verwijzing naar Vlaams Belang, een partij die volgens de organisaties vloekt met de statuten van GAU. Die stelt dat de leden geen "rechtstreekse of onrechtstreekse discriminatie op grond van geslacht, ras, huidskleur, afkomst, nationale of etnische afstamming, seksuele geaardheid of religieuze overtuiging" mogen propageren.

     

    "Deze rechtvaardiging kan echter niet aanvaard worden nu het helemaal niet bewezen is dat de politieke overtuiging (van Vlaams Belang, red.) racistische of discriminerende tendensen zou vertonen", repliceert Slachmuylders. "(...) Tot op heden zijn er geen acties opgestart tegen Vlaams Belang welke toelaten die partij te kwalificeren als een partij met een racistisch gedachtegoed. Alle overwegingen met betrekking tot het verleden over de politieke partij genaamd Vlaams Blok (...) zijn niet ter zake."

     

    Het arrest neemt de redenering volledig over en merkt op dat de organisaties gerust acties kunnen ondernemen tegen boeken die als racistische en discriminerend worden bestempeld, maar niet tegen de uitgeverij zelf.

     

    De tevredenheid van Vlaams Belang ligt voor de hand. Nadat in 2004 de rechter enkele satellieten rond het Vlaams Blok als racistisch had gebrandmerkt – waardoor het Vlaams Blok van naam moest veranderen – vertelt een rechter nu het tegenovergestelde. Wie de partij bewust als racistisch neerzet, mag een juridische reactie verwachten.

     

    Groen niet onder de indruk

     

    In het geval van Almaci gaat het in de eerste plaats om symboliek. Als Kamerlid geniet de Groen-voorzitster parlementaire onschendbaarheid voor uitspraken die ze in haar functie binnen en buiten het halfrond doet. Haar partij is dan ook niet onder indruk van de klacht. “We gaan ons altijd blijven verzetten, in woord en daad, tegen racisme en discriminatie. Een klacht van het Vlaams Belang verandert daar niets aan”, reageert de partij. De groenen wijzen er ook fijntjes op dat “de partij die altijd schermt met vrije meningsuiting nu iemand aanvalt die haar vrije mening verkondigt”.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    De versmeltong tussen de weef-techniek en de échte poli-tecniek zal, weeral m.i., dringend moeten ingeleid worden. Want de Slag om de Grote Verkiezingen van Mei 2019 is al ingezet en moet alleen nog gestreden worden..

    Inderdaad, Zondag 25 Mei 2019 is maar precies 7 maand ver meer en ‘zevenmaandekens’ zijn in principe perfect levensvatbaar.

    Het doet mij denken aan dat ene vers van de ter dood veroordeelde René Declercq, in ballingschap geschreven in de jaren ’20 van vorige Eeuw. De Dood met de kogel was zijn straf om zijn Land en Volk bovenal lief te hebben gehad.

    Er ligt een Staat op sterven.

    Ik zal op d’uitvaart zijn….

    *








    22-10-2018, 15:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5150

    ****

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘Eigen Volk Eerst’…

    De essentie van de menselijke soort is inderdaad (in elk normaal gezin) om in de allereerste plaats te zorgen voor zichzelf. Het hemdje is immers altijd nader dan het rokje. Zorg voor de zijnen is niet alleen een ‘Mensenrecht’ maar het is gewoon eigen aan al wat leeft.

    **

    *

    Maar als die 1ste stelregel voor een wolkeloze sterrenhemel, in de verkeerde handen valt, wordt die net als zoveel andere zaken bij Links, ‘Neutraal’ of ‘Onafhankelijk’ gewoon 180° omgedraaid. Moedwillig omgedraaid en op de kop gezet. Totaal verkeerd gepropageerd. Met de meer dan doorzichtige bedoeling het ‘bedotten’ van de samenleving. Gewoon om deze in te passen in hun verplicht gestelde bloedrode denkwereld.

    Indoctrinatie is het juiste woord…

    *

    Tegenwoordig gebeurt dat zelfs op het scherp van de snede vel het kromzwaard. Of van het beenhouwersmes. Voor eigen gewin, eigen eer en glorie, tot in het absurde toe. In   alle eeuwen der eeuwen. Amen.

    Zoals President Trump het kort maar krachtig uitdrukt ‘Amercia First’. zo wil ‘Eigen volk Eerst’ niet zeggen dat er geen ‘Werken van Barmhartigheid’ meer zouden bestaan. Er zijn er, in de Christelijke Leer, niet één, maar liefst zelfs ZEVEN. Na zoveel jaar is er zelfs geen kat meer die dat nog weet. Laat staan    ernaar te leven.

    Daarom is het goed, dat Wikipedia ad vitam aeternam en in de plaats van de Almachtige deze ter beschikking houdt. En neen, er zijn geen Pastoors meer die dat in hun Zondagspreek nog weten te herhalen. Na de Lijdende Kerk, de Strijdende Kerk, eindelijk terug naar de Zegevierende Kerk….

     

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Zeven_werken_van_barmhartigheid

    Via deze link krijgt de lezer een opwaardering van deze eeuwenoude Wijsheden. Wijsheden die er trouwens al vele eeuwen waren, voor Links die had ‘her-uitgevonden.

    Voor wie zich de moeite ontziet, ze zijn heel eenvoudig om onthouden

    **

    De hongerigen spijzen

    De dorstigen laven

    De naakten kleden

    De vreemdelingen herbergen

    De zieken verzorgen

    De gevangenen bezoeken

    De doden begraven

    *

    Zo weet U inderdaad meteen waar Links de mosterd haalt. Maar ook in deze zaak, is het origineel beter dan de oude…

    *

    Nadoen, kopiëren, is een ‘spécialité de Maison’ niet alleen voor Links. Zelfs de ons opgedrongen ‘Religie’ van de Wrede is een smakeloze kopie uit het Jaar O.H. 632 van nà Jezus Christus. Maar wel met veel radicaal andere klemtonen. Met klemtonen die druipen van de verdrukking, van het bloed. Die vooral ingegeven zijn door louter hebzucht. En vooral persoonlijk egoïsme van de Elite.

    Egoïsme die altijd voort verschoven en verweten wordt richting ‘de anderen’.

     

    *

    Eerst onze mensen

     

    Met de aftrap van onze campagne ‘Eerst onze mensen’ komen we tot de essentie, onze bestaansreden. Het is een gezond principe dat tot het dna behoort van onze partij. Net zoals een ouder het welzijn van zijn of haar kind op de eerste plaats zet, dient de overheid dat te doen voor haar burgers.

     

    Dat heeft niets te maken met egoïsme, maar alles met de instandhouding van ons cultureel, maatschappelijk en sociaal zekerheidsmodel. Vandaag worden ‘onze mensen’ nog te vaak vergeten. Terwijl de ‘gekleurde armoede’ en de asielzoekers alle aandacht krijgen, blijft een steeds groter wordende groep Vlamingen in de kou staan.

    Jeanneke

    Zo gingen we afgelopen maand langs bij Jeanneke. Een 89-jarige kranige dame die moet rondkomen met een pensioen van amper 800 euro. Veel te weinig om haar basisvoorzieningen betalen. Dat de opvangkost van een asielzoeker intussen oploopt tot 2.255 euro per maand doet de tenen krullen. Die manifeste onrechtvaardigheid bekampen, is en blijft dé hoofdreden van ons politiek handelen.

    Dat geldt eens te meer op 14 oktober! In ons programma, waar u verder in dit blad alles over leest, reiken wij tal van maatregelen aan die lokale besturen kunnen nemen om te doen wat elke overheid zou moeten doen: onze mensen op de eerste plaats zetten.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ach ja, het zal wel weer niet mogen, maar rond dat verhaal van ‘dat Jeanneke’, hangt de denkwereld van de Griekse Gouden Dageraad. Waar deze door Links verketterde partij, samen met de Pope van het dorp, al jaren gratis maaltijden verschaft aan de in armoede levende oorspronkelijke bevolking.

    Ondertussen is men in Europa overal ‘gekleurde armoede’ aan het invoeren, met scheepsladingen tegelijk. Dat is niet de koe bij de horens vatten, maar bij de staart. Beter ware het die arme sloebers daar ter plaatse te gaan helpen. Nadat er eerst korte metten zou gemaakt worden aan alle plakkende vingers onderweg. Zodat de hulp terecht komt bij wie die bedoeld is.


     





      

    N

     

     

    22-10-2018, 14:11 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    20-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5149

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het is nog niet zo heel lang geleden (ach ja, de mensen vergeten zo rap, daarom dus nogmaals deze herhaling) dat we door de toenmalige wereldverbeteraars hier te lande, voortdurend onder de neus gewreven kregen, dat de Baron ons arm, en de Pastoor ons dom hielden.

    Hetzelfde kan nu gezegd worden van de nieuwe generatie ‘Baronnen’, namelijk de zelfverklaarde Politieke ‘Elite’. Die achten zich niet alleen qua standing en intellect ver verheven boven het ‘clootjesvolk’, maar ze spelen terzelfdertijd voor hetzelfde geld voor Pastoor0 Ja zelfs voor Paus van Rome, Zeden- en Normen MHogepriesters. Zwartrokken zijn overbodige luxe en worden er overal uit gewerkt. Om plaats te maken voor de Verduistering.

    *

    Waarbij de Gebouwen in de Hoofdstad van Europa model kunnen staan voor de nieuwe Toren van Babel… Die zou ook tot in de Hemel gereikt hebben, maar werd ‘verlaten’ omdat de mensen op de lange duur elkaars taal niet meer verstonden.

    *

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Hillary-Clintons-oproep-tot-geweld-betekent-einde-Amerikaanse-democratie

    *

    Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’

    Xander 11-10-2018 03:22

    Martin Armstrong

    Beroemd computermodel & top-econoomvoorspelt steeds meer geweld en nieuwe burgeroorlog VS in 2032.

    ‘We zijn een grens overgegaan, er is geen weg terug meer’

    *

    Martin Armstrong is er zeker van: vanaf nu gaan we het snelle verval en uiteindelijk de ondergang van de Verenigde Staten meemaken.

    *

    Hilary Clinton betoogde: ‘Je kunt niet beschaafd blijven tegen een politieke partij die alles wil verwoesten waar je voor staat.’

    Aldus Hillary Clinton tegen CNN.

    De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, wiens computermodel beroemd is geworden vanwege de vaak accurate voorspellingen, reageert dat ‘de Democraten geweld propageren, zoals Hillary duidelijk stelt. Er is absoluut geen oplossing voor de grote politieke kloof die is ontstaan. Ze zegt dat beschaafdheid ALLEEN kan terugkeren als de Democraten het weer voor het zeggen krijgen. Met andere woorden: het moet op hun manier, of helemaal niet. Dit is het einde van de democratie.’

     

    hadden we in Duitsland al een andere linkse politicus die er serieus voor pleit om rechtse tegenstanders maar in concentratiekampen op te sluiten. Kortom: gaan we in zowel Europa als Amerika een herhaling krijgen van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal?

    *

    Al in 1985 waarschuwde Armstrong in een artikel (waar hij als bewijs een kopie van plaatste) op basis van zijn model voor een in de maak zijnde crisis in de democratie, die zou beginnen met het verlies van macht van de overheid over de economie en het volk. De voorspelbare reactie daarop zou het stapsgewijs afbreken van de inspraak van de gewone man zijn door een overheid die zichzelf onevenredig veel invloed en controle zou gaan geven. Dat is exact wat er sindsdien op grote schaal in zowel Amerika als Europa is gebeurd.

     

    Geweld leidt in 2032 tot burgeroorlog’

     

    ‘De volgende stap is geweld,’ vervolgt Armstrong. ‘Dit zal ons leiden naar een piek in 2032. Tegen die tijd heeft de haat die we nu langs de politieke lijnen zien geleidt tot het verdwijnen van alle beschaafdheid, wat het geweld zal doen toenemen en zal eindigen in een burgeroorlog.

     

    Helaas is dit niet mijn opinie, maar een simpel samenspel van trends die zich in de geschiedenis herhalen.’

     

    ‘Hillary pleit feitelijk voor de vernietiging van de Verenigde Staten. Ze heeft gewoon openlijk verklaard dat de democratie niet langer zal worden getolereerd tenzij de Democraten winnen en vervolgens de oppositie onderwerpen. Ze kan simpelweg niet inzien wat ze aan het doen is. Dus welkom in de nieuwe realiteit van waar deze krankzinnigheid naartoe gaat.’

    *

    Armstrong wijst op de instemming van de Senaat met de benoeming van de conservatieve rechter Brett Kavanaugh tot het Hooggerechtshof, en vooral op de ‘schandalige, dramatische confrontatie’ die de Democraten tegen hem organiseerden. ‘Het was allemaal geënsceneerd, en zal helemaal tot in 2020 doorgaan. Mijn bronnen zeggen me dat ze met deze strategie van Kavanaugh een voorbeeld willen maken, en hem vanaf nu als een verkrachter zullen blijven neerzetten.’

     

    ‘We zijn een grens overgegaan van waar geen weg terug meer is.’

     

    ‘We zullen nu het verval en de ondergang van de Verenigde Staten gaan meemaken. Dit maakt deel uit van de verschuiving van het financiële centrum van de wereld naar China na 2032.’

     

    De econoom geeft ter illustratie een voorbeeld wat hij in zijn eigen omgeving meemaakte met een stel dat in een scheiding lag, waarvan de vrouw simpelweg weigerde om ook maar ergens mee akkoord te gaan of iets te tekenen, puur uit wrok tegen haar man. Het gevolg was dat ze alles kwijtraakte. ‘Haar bitterheid vaagde haar eigen toekomst weg. Dit is wat er nu op nationaal niveau gebeurt.’

    En gezien de vrijwel kritiekloze voorliefde van de EU elite – ook de Nederlandse - voor Hillary en de Democraten, en de al eerder genoemde uitspraken van linkse politici waaruit een groeiende, niets ontziende haat tegen conservatief en rechts blijkt, zou Europa binnen nu en maximaal 14 jaar wel eens hetzelfde lot tegemoet kunnen gaan.

    Xander

    (1)      AmstrongEconomics via Zero

    Hedge

    Als 2 honden vechten voor een been, loopt de 3de ermee heen….

    *

    AAN DVRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    ***

    Als de Nood het hoogst is, is de redding nabij.

    *

    En aldus geschiede naar Zijjn woord. Want uiteindelijk heeft, met vooruitziende blik, het Amerikaanse Volk gekozen voor de gepaste oplossing. Door Trump, de fortuinlijke geslaagde zakenman, hem hun vertrouwen t-te geven. Trump heeft, zoals de meeste politiekers, de Staatskas niet nodig, wel de Staatskas eerder hem.

    Het is een kwalijke gewoonte bij ‘Links’ om hun eigen wetten niet te willen volgen, als hen dat beter uitkomt. Dat is al zo sedert de Broedermoord van Kaïn op Abel.

    Als er al een goede kant is aan dar Bijbels verhaal dat dateert van het Begin der Tijden, dan is het wel dat tot hiertoe de wereld is blijven draaien. En dat dus het Goede uiteindelijk altijd de bovenhand heeft gehaald.

    Wat in de Nieuwe Wereld van Amerika gebeurt, krijgt altijd navolging bij ons in het Oude Avondland. Maar ook hier is gekkig de kentering reeds ingezet. Nog jàààren wachten op Godot is er niet meer bij.

    Hierover straks enkele opbeurende stukjes. Met in het achterhoofd de woorden van een of andere Franse Koningin bij een volksfeest in Brugge. Ze dacht dat ZIJ en Zij alleen de Koningin was, maar ze zag rondom zich niets anders dan Koninginnen…

    Geen woorden, maar daden. Weet U nog, Dames en Heren van de Verkeerde Mening?

    *







    20-10-2018, 08:09 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    19-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5148

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    ‘Schutzhaft’

    is de cynische omschrijving van het opsluiten voor iemands eigen welzijn. Veiligheids-aanbod ter voorkoming van erger….

    Met verwijzing naar de Koran en de Heilige Plicht tot veinzerijj in jet belang van de islam, is deze socialistische terminologie het beste bewijs dat beide ‘stelsels’ elkaar verlengde zijn.

    *

    Wat U verder hieronder leest, werd al meer dan 15 jaar aan één stuk op deze blog voorspeld. Die jaren zijn dan ook symbolisch, want alleen technisch mogelijk sedert het ontstaan van het Internet.

    Daar zijn nu, sedert de Verkiezingen van 14 dezer enkele schrikbarende voorbeelden vn in onze Vlaamse ‘Centrumsteden’. Leuven werd, van onder de reet van den Ouiden Toebackzak, met groot succes overdragen aan de islammerij in de persoon van de nieuwe Burgemeester. De regeert vanaf 1 januari onder de slogan

    HOOP’,

    wat m.i. staat voor de uitstekende vooruitzichten om het land te domineren door alle nieuwkomers. Volkomen in overeenstemming met de leugen (“Taqiyya”) als heilige plicht ter misleiding van “ongelovigen.

    Deze uitleg is geen lukraak verzinsel, maar de gewone gang van zaken in de islammerij. Bedriegen en verlinken is er daar de gewone gang vn zaken. Met daarbij, als het even kan, nog stille spot ook. In alle ‘kazernes’ van de Religie van de Wrede wordt er nogal wat af gegrinnikt over de naïviteit van de in te palmen gebieden.

    En dan zijn daar nog de gebuisde Rode Burgeeesters van Oostende en van Gent. Die tonen al een paar dagen hun échte gelaat. Weg de gemaakte vriendelijkheid tegenover hun spitsbroeders van De Pers. Het is snauwen en bijten geworden…Waren ze nu nog maar ‘Hoofd van de Politie’, dan waren al die penneridders nu al in voorlopige hechtenis.

    In naam der ‘democratie’ gedragen de overige overjaarse partijen zich als Baer Somers, de ex-Volksunie-held van Mechelen, die zijn vroegere strijdmakkers in de vlaamse Beweging liefst van al achter (voor hun eigen veiligheid?) de tralies krijgt…

    Ja, inderdaad, Het Kwaad heeft een gezicht gekregen…

    *

    *

    Links-Groene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen

    Xander 10-10-2018 17:17

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Linksgroene-Duitse-politicus-pleit-voor-concentratiekampen-voor-rechtsen

    *

    Zweedse miljardair, producent video games: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

    *

    Bepaalde extreemlinkse dictaturen wisten wel raad met mensen die bleven weigeren zich te onderwerpen aan de enige juiste politiek-correcte ideologie. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    *

    Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt van links de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals

    Tobius Himpenmacher

    is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.

    Het kernprobleem van de samenleving is in de ogen van Himpenmacher een gebrek aan transparantie en duidelijkheid in de politiek, waardoor ‘integratie weigerende rechtsextremen’ met hun ideologie deze ‘leegte’ kunnen ‘bezetten’ om ‘onze democratie aan te vallen’.

     

    Daar heeft de 42 jarige linksgroene politicus een typisch socialistische oplossing voor: de overheid en de media moeten de ‘angsten bij het volk wegnemen’ en samen de ‘rechtse hetze’ de kop indrukken. Tegelijkertijd moeten migranten betere spraakcursussen, opleidingen en integratielessen krijgen.

    En zoals linkse dictators zoals Mao, Stalin en Hitler het al deden heeft Himpenmacher ook een oplossing voor mensen die hier weigeren aan mee te werken: sluit iedereen die een bedreiging vormt voor het realiseren van jouw denkbeelden op in kampen (die ongetwijfeld opnieuw het predicaat ‘heropvoedingscentra’ o.i.d. zullen krijgen). Zo blijven in zijn ogen enkel degenen over die ‘in vrede en tolerantie’ met elkaar willen leven. (1)

     

    Zweedse miljardair: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’

    *

    De Zweedse miljardair Markus Persson, succesvol bedenker van wereldwijd populaire games zoals Minecraft, reageerde op Twitter op dit soort angstwekkende ontwikkelingen die zijn land en West Europa opnieuw in zijn greep beginnen te krijgen. Aan zijn 3,7 miljoen volgelingen schreef hij dat ‘ik weet dat mensen het niet leuk zullen vinden dat ik hier op wijs, maar links is overgenomen door het Kwaad. En ik bedoel dat letterlijk.’

    Markus Persson

    https://www.youtube.com/watch?v=QlVMPzt4os0

    *

    Een andere gebruiker gaf als voorbeeld de feministische beweging, die actief bezig is met het ontkennen en afpakken van de rechten van andere mensen. De miljardair reageerde dat dit in zijn ogen ‘egoïstische, hebzuchtige, liegende mensen zijn die bereid zijn om lijden te veroorzaken’ om hun extremistische ideeën aan de samenleving op te leggen.

     

    Persson heeft vaker politieke statements gemaakt die niet goed vallen bij de gevestigde orde, zoals ‘het is oké om blank te zijn’, en de stelling dat het zogenaamde ‘witte privilege’ een puur verzinsel is. Ook twitterde hij eens dat er naast een homoseksuele ook een ‘heteroseksuele Pride’ zou moeten komen, maar toen kreeg hij zoveel vuil over zich heen, dat hij die opmerking maar weer introk. (2)

    Xander

    (1) Journalistenwatch
    (2) Paul Joseph Watson via Infowars
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Vooraleer af te sluiten, had ik de lezer graag deze twee afbeeldingen naast elkaar voorgelegdd. Met de vraag aandacht te besteden aan de ogen.

    *

    In bijkomende orde nogmaals de afbeelding van de Beste Burgemeester ter Wereld van Mechelen-Stad en omliggende Gemeenten. Met vraag om aandacht voor nog maar eens de ogen… Maar ook voor de “Taqiyya”, uitdrukkelijk aanwezig in de Maneblusserstad.

    *

    Geef mij dan maar die Zweedse ‘Extreem-Rechtse’

    *

    Toch raar, hoe sympathieke Leiders altijd succesvol zijn voor hun omgeving. Leven, laten leven en doen leven. Dat zijn de drie voornaamste opbouwende kenmerken van zowel President Trump als President Poetin.

    Nog raarder, maar voor mij nog evidenter, is is, dat ze ieder op hun eigen manier, mogen rekenen op de zegen van Hierboven.

    Om het met de woorden van Markus Persoon, de Zweed, te zeggen, dat soort Leider-Figuren zijn de belichaming van het Goede in de eeuwig durende strijd tegen Het Kwade.

    *












    19-10-2018, 07:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5147

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Even geduld, vóór de onthulling van het Grootste Staatsgeheim sedert de afgang van Adolf Hitler, de grootste oorlogsstoker aller tijden.….En daarenboven een rasechte Socialist van het zuiverste water…

    Tja, heel zeker! Wat kan er nu nog ingebracht worden na deze hierboven staande inleiding?

    Het moet gezegd tegen alle doven en blinden ter wereld:

    President Trump rijgt, in hoofdzaak door zijn eigen intelligentie, maar ook dank zij die van zijn ‘Administration’, zijn medewerkers, het ene succes na het andere aan elkaar. En onze ‘Media’ maar afgeven op hem… Och, echt slim zijn die, net als hun Bazen, trouwens nooit geweest. En als er al eens ergens bij hoge uitzondering enig talent aanwezig was, dan werd dat vakkundig de laan uitgestuurd. In mijn jeugd stonden die als ja-nnikkertjes op vele toonbanken. Voor het kleinste muntstukje (met gaatje) kreeg je een vriendelijk knikje dat maar niet wilde ophouden

    De ons door de Toren van Babel opgedrongen denkwereld geraakt mar niet hersteld van de genadeslag die einde 2016 clown Obama ten deel viel. En dus leven ze nog altijd in een eigen waanwereld. Trump en Vrede met Rusland? Dakanie. Trump en Vrede met China? Dat kan zeker nie. Vrede met Den Oriënt? Dat mag zeker nie. Trump, die staat gelijk met ‘handelsoorlogen’. En ja, handelsoorlogen zijn slecht voor het imago van de Vakbonden, want die staan daarbij gewoon aan het kantje bij de borstels. Want voorbijgestreefd tot in de 13de Macht.. Zij hadden het natuurlijk liever anders gezien. Liefst met een vertienvoudiging van ‘de conflicten’, in ‘oorlogsgebieden’ overal ter wereld. Nu moeten ze het doen met alleen maar de doen en de rampen die zich voordien in de natuur….

    **

    Werkloosheid in de VS het laagst sinds bijna een halve eeuw

    *

    https://ejbron.wordpress.com/2018/10/08/werkloosheid-in-de-vs-het-laagst-sinds-bijna-een-halve-eeuw/#more-198520

    *

    De arbeidsmarkt-politiek van de Amerikaanse president Donald Trump werpt vruchten af. De werkloosheid in het land daalde naar de laagste stand sinds bijna 50 jaar. Er werden meer dan 134.000 nieuwe banen gecreëerd.

    Die Freie Welt

    Ongeveer een maand voor de tussentijdse verkiezingen in de VS kan president Trump zorgen voor nieuwe succes-meldingen. Zijn arbeidsmarkt-politiek werpt de eerste vruchten af. Het werkloosheidspercentage in het land is gedaald tot 3,7%. Dat is het laagste percentage sinds december 1973. Destijds was het percentage zo laag, omdat veel werkloze Amerikanen zich daarvoor vrijwillig gemeld hadden bij het leger om dienst te doen in Vietnam. Met de door Nixon in 1973 bevolen aftocht van de Amerikaanse soldaten uit Vietnam nam het werkloosheidspercentage dienovereenkomstig toe.

    In tegenstelling tot veel andere presidenten voor hem heeft Donald Trump geen groot militair conflict nodig om het werkloosheidspercentage te laten dalen. De huidige operaties in het buitenland van het Amerikaanse leger werden allemaal zonder uitzondering door Trump´s voorganger, de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede Barack Obama, geïnitieerd. In plaats van een uitbreiding van deze militaire operaties richtte Trump zijn aandacht op de opleving van de Amerikaanse binnenmarkt en creëerde met in het buitenland (vooral in Duitsland) impopulaire maatregelen (heffen van invoerrechten en heffingen) zodoende een duidelijke grotere vraag naar Amerikaanse producten.

    Een van de successen is hoe de Amerikaanse regering afgelopen vrijdag niet zonder trots het creëren van 134.000 nieuwe arbeidsplaatsen binnen 18 maanden sinds de ambtsovername van Trump op 20 januari 2017 bekend liet maken. Deze cijfers weerleggen eens temeer de door de linkse media en vooral door George Soros en zijn netwerk aangestuurde hetze-campagnes tegen Trump. Diens uiteenzettingen dat met Trump de Amerikaanse economie zou instorten, blijken steeds opnieuw hetze, demagogie en verbreiding van Fake News te zijn.

     

    Je hoeft Trump niet per se persoonlijk te mogen, maar zijn successen in functie zou men in ieder geval moeten respecteren en erkennen.

    Bron:
    www.freiewelt.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Wat volgt, is spannender dan een mooi verfilmd liefdesverhaal!

    In Amerika bestaat er ook een Sinterklaas voor volwassenen! De schoentjes worden al klaar gezet voor de hard en de wortels worden al voor de muil van het Paared van Sinterklaas gehangen.

    Waarom anders zouden straks op zijn verjaardagsfeest 6 November, daar in Amerika die ‘tussentijdse’ Verkiezingen vallen? Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is den hoek.

    De bedoeling hier te lande van onze ‘Verlichte Grote Verstanden’ die van de doodzieke in de grond zinkende Politieke Partijen uit een ver verleden (zoals Vande la la Liere Vande la la la) hopen op een soort nederlaag voor Trump.

    Zijn tegenstrevers in Amerika zelf rekenen erop aan de meerderheid in de Senaat te geraken. Want dan blokkeren ze uit wraak àl de Presidentiële Beslissingen voor een Goed Bestuur die er nog moeten komen voor de tweede helft van de ambtstermijn van deze President..

    De echte naam voor zoiets is doodgewoon landverraad en zeker geen eigentijdse invulling voor ‘oppositie voeren’. Wij zien krek hetzelfde bij al die ‘stakingen’ of ‘stiptheidsacties’ van het Overheidspersoneel die vooral als hoofddoel hebben, schade te berokkenen aan de verkozen ‘zittende’ Macht der Meerderheid. Wat gelijk staat met ondermijnend landverraad vanwege de Pakbonden.

    In-treurig is dat, dat de democratisch gekozen Macht straffeloos zo maar kan afgetuigd worden. Respect voor d eerste spelregel van de Democratie na de stembusgang, is ver te zoeken!

    In Coburgia kennen we datzelfde fenomeen en het moet gezegd: het initiatief komt ook van de zogezegde ‘democratische’ partijen. Het is algemeen wereldbekend onder de geniepige naam van ‘cordon sanitaire’. Daar waar ‘Madrid’ duidelijk en consequent niet mis te verstaan, zijn tegenstrevers achter tralies steekt.

    Maar wat niet is, kan altijd nog komen. Zoe Forza Ninove en het maken van chocolade-schuim als belediging van alles en iedereen mer zwart vel..

    Met het begrip ‘democratie’ kan men alle kanten uit, maar zelden richting de oorspronkelijke. Het land mag kapot geregeerd worden, als het maar onder de juiste noemer gebeurt …

    Gelukkig zijn er wereldleiders die ons oeroude Vlaams spreekwoord als vanzelfsprekend in toepassing brengen..

    Doe wel en zie niet om! 











    18-10-2018, 05:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    17-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5145

    ,

    *

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De Regime-Media zwijgen hier liefst over. Die moeten die Salvini niet, want ze weten heel goed dat een Italiaans referendum die er zit aan te komen het einde betekent van hun E-USSR broodheren. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

    *

    Meteen moet iedereen hier te lande zowel in Noord als in Zuid, duidelijk zijn, waarom Het VB of de PVV verketterd worden. Ja, voor Rood-Groen en alle scheur-kleuren daar tussen, nog liefst van al op de brandstapel moeten vastgebonden worden. Laat DeWinter toe in een Vlaams gedomineerde regering, en Messire Orban van Hongarije heeft meteen, onderweg naar zijn strijd-kameraad Salvini, een tussenstop bovenop het Hol van de Leeuw zelf.

    *

    Krijgen we in Coburgia op die manier eindelijk de eerste Premier die zijn eigen taal spreekt. En vooral, met de juiste klemtoon waar die hoort.

    *

    Italië sluit vliegvelden als Duitsland migranten terugstuurt’

    Xander 08-10-2018

    *

    27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits probeerde te leren – Ook Denemarken wijst EU verdeelplan af omdat migranten ‘niet genoeg bijdragen aan Deense samenleving’ – Hongarije: EU in oorlog met eigen cultuur, wij hebben culturele vrede

    *

    Viktor Orbán en Matteo Salvini, twee kopstukken van de nieuwe vrijheidsbeweging in Europa die onze samenleving en cultuur wil beschermen tegen massa immigratie en islamisering. (Afbeelding: Getty Images (5)).

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Itali-sluit-vliegvelden-als-Duitsland-migranten-terugstuurt

    *

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, leider van de rechtse vrijheidspartij Lega, heeft gedreigd de Italiaanse vliegvelden te sluiten als Duitsland besluit om migranten naar Italië terug te sturen. In dat Duitsland vond het zoveelste door migranten veroorzaakte drama plaats: een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits wilde leren, werd door hem verkracht. Mogelijk zijn dit soort dagelijkse ‘incidenten’ mede de reden dat nu ook Denemarken het EU migranten verdeel(=islamisering)plan afwijst.

    ‘We zullen de vliegvelden sluiten, net als de havens,’ twitterde Salvini gisteren, wiens partij in de peilingen almaar populairder wordt. Hij reageerde daarmee op onbevestigde nieuwsberichten dat Duitsland een aantal migranten op chartervluchten naar Italië wil zetten. (1)

     

    In juni blokkeerde de Italiaanse regering enkele mensensmokkelschepen van Europese NGO’s, met honderden Afrikaanse migranten aan boord. De meeste smokkelschepen wijken nu uit naar Spanje, waar de nieuwe socialistische regering de grenzen heeft opengegooid, en ook weer naar Griekenland, dat maandelijks duizenden nieuwe migranten krijgt te verwerken.

     

    Deense minister Immigratie: ‘Geen migranten meer, dragen te weinig bij’

     

    Ook de Deense minister van Immigratie en Integratie, Inger Støjberg, heeft het EU verdeelplan, in werkelijkheid bedoeld om alle lidstaten in snel tempo te islamiseren, afgewezen omdat migranten in haar ogen te weinig bijdragen aan de Deense samenleving.

     

    ‘Hoewel we aanzienlijk meer controle over de instroom hebben gekregen, worstelen we nog steeds met het integreren van de vele migranten die de afgelopen jaren naar Denemarken zijn gekomen... Er zijn er nog teveel die zichzelf niet onderhouden, vooral vrouwen, waar er veel te weinig van bijdragen. Daarom heb ik besloten dat Denemarken in 2018 geen ‘quotum’ vluchtelingen opneemt,’ aldus de minister, die van de regering de bevoegdheid heeft gekregen om zelf te bepalen hoeveel migranten er jaarlijks worden toegelaten (2).

     

    27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits leerde

    Bij onze Oosterburen staan de grenzen nog altijd wagenwijd open, met dagelijkse nieuwe dramatische ‘incidenten’ als gevolg. Zo werd in Bückeburg (bij Bad Oeynhausen) een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits aan het leren was, door hem verkracht. Volgens de officier van justitie deed hij alsof hij de taal wilde leren, maar toen hij eenmaal alleen met haar was deed hij de deur op slot en dwong hij haar tot ‘volledige seksuele gemeenschap’.

     

    De asielzoeker verklaarde na afloop dat hij ‘dacht dat ze 18 of 19 was’. Gezien de ervaringen met de ‘progressieve’ Duitse rechters zal hij er wel met een zeer lichte straf vanaf komen, zodat hij niet het land hoeft te worden uitgezet. (3)

     

    Hongarije: Hier heerst vrede, maar Europa wijst eigen cultuur af en zal instorten

     

    De Hongaarse premier Viktor Orbán wees er maar weer eens op dat dit soort toestanden in zijn land niet voorkomen. ‘Hier heerst culturele vrede, maar Europa geeft zijn cultuur sluipenderwijs op. Zodra de culturele fundamenten van het continent door deze pan-Europese zelfafwijzing verdwijnen, zal Europa als een kaartenhuis in elkaar storten.’

     

    Orban herhaalde dat de Hongaren weigeren hieraan deel te nemen. ‘Wij komen voor onszelf op en verklaren ons geloof in God, het thuisland en het gezin, en de impact die dit volgens de Hongaren heeft op het Europese leven.’

     

    De in eigen land immens populaire premier heeft een gezinsvriendelijk beleidsplan aangekondigd, bedoeld om het voor de autochtone Hongaren financieel weer mogelijk en aantrekkelijk te maken om meer kinderen te krijgen. Dat is in radicaal contrast met West Europa, dat juist al geruime tijd een gezinsonvriendelijk beleid voert, bedoeld om de opzettelijk gecreëerde ‘tekorten’ op te vullen met het binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten. (4)

    Xander

    Xander

    (1) Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Unser Tirol.com via Voice of Europe
    (4) Breitbart
    (5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

    **

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    MEN DEN BOOM

    **

    Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is mogen, 14 dezer, een dag die iedereen in Coburgia nog lang zal heugen. Omdat er al gazetten vol geschreven staan en in ‘hold’ bewaard, waar telkens het woord ‘einde’ en ‘begin’ minstens 5 keer pet volle lijn zullen voorkomen.

    *

    Na het tellen der stemmen, de knock-out en het eindelijk ontwaken uit de verdoving en het vaststellen in een totaal andere wereld te leven, dagenlang door de hoernalisten geen zinnig woord zal gevonden worden om zich bij de realiteit neer te leggen. Stel U gewoon het Clinton Wife voor, die in trance verkerend, letterlijk door het scherm slaapwandelt. En, zoals het nadien uitkwam, er tonnen bedrukt papier dienden te worden vernietigd die, voortgaande op de geprepareerde schitterende stembus-uitslagen, dropen van kwijl en lof voor de Nieuwe Tijden die volgden. De waarheid kon op slag niet meer door dezelfde deur die voor hààr breed-open werd gehouden door Clown Obama.

    Tja, in De Nieuwe Wereld gelden er andere wetmatigheden dan in onze Oude Wereld die méér politieke kleuren kent dan er voorkomen in het kleurenpalet. Naast het Clinton-Wit en het Trump Zwart bestaat er daar geen andere kleuren.

    Want daar in Amerika is het zaak ‘to be or not to be’.

    Bij ons echter is die ervaring al lang verwerkt en bestaan er zelfs partijen die alleen in de verbeelding bestaan. Waar de irrealiteit, ja zelfs de onwettelijkheid hun enige troef is. En het is die irrealiteit die de Pers achterna loopt. Met dertigtonners onderweg naar de verbrandingsovens, volgeladen met bijeengebonden lauwenkransen bovenop de vele tonnen voorgekauwd papier met de verkeerde uitslagen.

    *

    In ’t Fransoos klinkt ‘papier mâché’ veel suggestiever…. Men maakt er zelfs hele nieuwe werelden mee. 










    17-10-2018, 06:31 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    09-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5144

    *

    *

    *

    Crisis een week voor de

    verkiezingen

    Tom Passemiers niet langer lijsttrekker...van de tweede kolom

    8 oktober 2018

    *

    https://doorbraak.be/crisis-een-week-voor-de-verkiezingen/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Ik staarde naar het kiesfoldertje en probeerde het te snappen. De lijsttrekker van de tweede kolom, Tom Passemiers, komt op bij de Gemeentebelangen van Vettige Julien. Hij staat op de elfde plaats. In mijn dorp zijn er 23 zitjes te verdelen in de gemeenteraad. Het foldertje van Tom legt me netjes uit hoe ik geldig kan stemmen op 14 oktober. Kolom één loopt van Vettige Julien tot Tanja Krokers en kolom twee van Tommeke tot Shane Colman, de lijstduwer waarvan niemand uit mijn vriendenkring weet wie het is.

    Niet met mij

     

    ‘Marcel’, zei ze me op onze zonovergoten jaarmarkt, ‘we gaan werk maken van een sporthal.’

     

    Het glanzende papiertje zat verfrommeld in de brievenbus. Tom had geluk dat ik zijn promopraatje uit de bus haalde en in mijn jaszak stopte. Mijn vrouw gooit die dingen meteen de papiermand in. Ze vindt het buitenmatig ergerlijk dat ik al die dingen wil lezen en daarna nog eens bijhoud. ‘Wat kunt ge daar nu mee aanvangen?’, vraagt ze dan. Gemonkel is daarop mijn scherpste repliek. Weet zij veel dat ik Ann Daelemans, de knappe eerste schepen van de tsjeven, voor blok zette dankzij mijn collectie verkiezingsfolders. Overigens, ik vind Ann intellectueel knap. ‘Marcel’, zei ze me op onze zonovergoten jaarmarkt, ‘we gaan werk maken van een sporthal.’ Onze sportverenigingen moeten het nu doen met een aftands gebouw dat in handen is van een bijna failliete vzw. ‘Ah’, antwoordde ik triomfantelijk, ‘zoals zes jaar geleden! En als ik me niet vergis was in 2006 de slogan van den burgemeester “Geef mij uw vertrouwen en ik zal u een sporthal bouwen”‘. Het leek meer op een caféspreuk dan op een slogan. Ann lachte wat ongemakkelijk en stapte naar iemand anders toe. 1-0 voor mijn verzameldrang.

    Versnippering

     

    Deze keer proberen er meer partijen dan ooit de kiezer te charmeren. Negen partijen in totaal!

     

    Zondagochtend trok ik naar goeie gewoonte richting het Parochiehuis bij Magda. Ik passeerde de verkiezingsborden. Deze keer proberen er meer partijen dan ooit de kiezer te charmeren. Negen partijen in totaal! Naast de almachtige CD&V en de eeuwige socialisten als uitdagers, heb je een VLD-lijst. De Gemeentebelangen van Julien scheurden zich af van de tsjeven en dagen nu de burgemeester uit. De Echte Socialisten bieden zich ook aan, zij zijn ontevreden sp.a’ers. Er is in ons dorp voor de eerste keer een N-VA-lijst. Dan heb je de Rode Vernieuwing die zich afscheurde van de Echte Socialisten. Ze kwamen niet overeen over wie de lijst zou trekken. Vandaar. Het Vlaams Vertrouwen diende op de laatste nipper een lijst in. Dat wordt geleid door de vroegere N-VA voorzitter en enkele van zijn medestanders. Allemaal uit de N-VA gezet. En ten slotte is er nog de partij van Stijn Dooms die met hulp van zijn moeder een lijst van twee indiende met de naam ‘Voor een nieuw voetpad in de Stoelstraat’. Het trottoir ligt daar echt wel slecht.

    Nieuwe campagne

    Maar ge kunt misschien nog campagne voeren als lijstduwer van de eerste kolom, Tom?

     

    Bij Magda binnenstappend viel het me meteen op dat Tommeke Passemiers behoorlijk beschonken de show stond te stelen. ‘Ze beseffen niet met wie dat ze te doen hebben!’ Zijn vinger ging de hoogte in. Intussen zat ik aan mijn vaste tafeltje bij het raam en kwam Magda zonder iets te zeggen mijn Rodenbach brengen. Goede gewoontes hebben geen uitleg nodig. Tom daarentegen…. ‘Ik ben ik wel de lijsttrekker van de tweede kolom! En ik zal het blijven ook! Magda, geeft die mensen nog iets te drinken.’ Er moet bij Gemeentebelangen een slimmerik hebben opgemerkt dat de elfde plaats op de stemcomputer niet bovenaan de tweede kolom staat. Maar onderaan de eerste kolom. Franky probeerde nu Tom te troosten. ‘Maar ge kunt misschien nog campagne voeren als lijstduwer van de eerste kolom, Tom?‘ De onfortuinlijke ex-lijstrekker liep rood aan: ‘Een week voor de kiezing!? Iedereen in ’t dorp lacht mij uit!’ Dat men hem al langer uitlacht, beseft hij waarschijnlijk niet direct. ‘Al die propaganda moet aangepast worden. Ik heb 500, 500!, affiches laten maken met “Uw lijsttrekker van de tweede kolom” op gedrukt! En dan heb ik het nog niet over mijn 7 000 folders!’

     

    Grote beloftes

     

    Ik had wel wat met hem te doen. Met mijn linkerhand nam ik het verfrommelde foldertje uit mijn zak. Tom zag er op de foto frisser uit dan hier voor mij in ’t café. Het gerimpelde effect hadden ze wel gemeen. ‘Uw lijsttrekker van de tweede kolom!’ Hij beloofde het probleem van de drukke hoofdbaan door ons dorp aan te pakken. Ook al is dat een gewestweg. Een nieuwe sporthal komt er uiteraard ook met hem. Net als een vernieuwd kerkhof, raar want wat valt er aan die dooie boel te vernieuwen? Een fuifzaal voor de jeugd en een nieuwe brandweerkazerne staan ook in zijn plannen. En dat allemaal met lagere belastingen. ‘Ik gaan ermee naar de rechtbank! Ik ben en blijf de lijsttrekker zeg ik u!’

    Ik voorspel u een nieuwe scheurlijst.

    *

    Marcel 't Kint

     

    09-10-2018, 13:07 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5143

    -****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ze zullen er niet dik lopen, de overblijvende tweevoeters voor wie die familie-naam aan den lijve synoniem is geweest van Hel en Verdoemenis. Dat is een periode die we in het dagelijks leven al lang achter de rug zouden moeten hebben. Maar die 12 jaren (1933-1945) blijven maar stof doen opwaaien.. Enerzijds als schrikwekkend voorbeeld voor al wie tegen de globalisering, het nieuwe Nai-Reich zou zijn. En anderzijds omdat het Socialisme an sich inderdaad de oorzaak is van veel ellende op deze wereld. In de strijd tegen het Kapitalisme, zijn de ingezette middelen even erg, zo niet veel erger dan de kwaal. Want net als de islammerij, doet dat soort ideologieën altijd en overal bloed bij beken stromen.

    Sedert Marx en Engels en in naam van het Algemeen Welzijn, wordt de gewone mens voortdurend bij de neus genomen. Want zijn rijkdom ligt altijd in de theorie van de toekomst. Iedereen moet hunne kameroad zijn of ze sloan up joen tote. Als hij of zij eerst maar alles ondergaat van wat voor hem op het Ondermaanse is voorzien. Werken en nog eens werken.

    Daar waar de waarheid in het midden lgt. Arbeid mag geen doel op zichzelf zijn, maar een middel tot tevredenheid.

    Weet U het nog? Arbeid adelt. Arbeeit macht frei…

    *

    *

    Vandaag om 11:21 door jvh | Bron: Bild

    Nazaten van Hitler doorbreken decennialange stilte: “Merkel? Intelligent en slim. Trump? Ik hou niet van leugenaars”

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181008_03819416

    *

    De drie laatste levende nazaten van Hitler wonen al hun hele leven in de buurt van New York. Hier hun ouderlijke woning in Patchogue. Foto: Photo News

    De drie laatste nazaten van Adolf Hitler hebben in Bild hun decennialange stilzwijgen doorbroken. De Duitse tabloid spoorde de achter-neven van de Duitse dictator op in de buurt van New York, en kon hen enkele citaten over de Duitse kanselier Merkel en de Amerikaanse president Trump ontlokken.

    Willy Hitler en zijn Ierse moeder Bridget Dowling. Foto: Photo News

    *

    Alexander, Louis en Brian Stuart-Houston zijn de zonen van William Patrick Hitler. “Willy”, zoals hij liefkozend genoemd werd, was dan weer de zoon van Alois Hitler, de halfbroer van de nazi-dictator en een Ierse vrouw.

    Willy probeerde in de jaren 30 een tijdlang te profiteren van zijn status als familielid van Hitler, maar zijn relatie met zijn oom was altijd onderkoeld, en Willy emigreerde in de jaren 30 naar de Verenigde Staten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht hij zelfs in de Amerikaanse marine tegen het nazi-Duitsland van zijn oom.

    Nazaten van Hitler doorbreken decennialange stilte: “Merkel? Intelligent en slim. Trump? Ik hou niet van leugenaars”

    Willy Hitler overleed in 1987. Foto: Photo News

    Teruggetrokken

    Na de oorlog raakte de man echter aan lagerwal: hij verhuisde met zijn Duitse vrouw Phyllis naar Long Island nabij New York, en trok zich terug uit het publieke leven. Uit vrees voor wraak van neonazi’s, en omdat hij zijn zonen de zware last van zijn familienaam wilde besparen, wijzigde hij die eerst naar ‘Hiller’ en later naar ‘Stuart-Houston’. Willy Hitler overleed in 1987.

     

    Twintig jaar geleden onthulde de Britse auteur David Gardner in een boek echter het bestaan van de drie laatste levende nazaten van Hitler. De dictator stierf zoals bekend kinderloos, en ook Howard – de oudste zoon van Willy Hitler – overleed in 1989 in een verkeersongeval. Sinds de onthulling weigerden de drie broers echter alle contact met de media. Een reporter van de Duitse tabloid Bild spoorde het trio echter op, en kon hen voor het eerst enkele citaten ontlokken.

    Stilte doorbroken

    Brian en Louis, die samen een huis in Long Island betrekken, wilden duidelijk niet meewerken. Als een twee meter hoge muur, een korte “sorry” en een gesloten deur nog niet duidelijk maakten dat het duo geen vreemdelingen op zijn eigendom duldde, deden de acht sprinklers dat wel.

    Alexander Stuart-Houston woont tot op vandaag in Patchogue, waar ook zijn vader decennialang woonde. Foto: Photo News

     

    Hun oudste broer Alexander (68), die drie kwartier noordelijker in Patchogue woont, was wel aanspreekbaar. Al was de begroeting niet al te hartelijk: “Wij spreken nooit met journalisten. U was vandaag al bij mijn broers, nietwaar?” Maar op de verrassende vraag wat hij van de hedendaagse Duitse politiek vindt, wil Alexander plots wel antwoorden: “Merkel? Ik ben fan. Ze is goed, ze lijkt intelligent en slim. Haar aanpak van de vluchtelingencrisis? De kanselier doet wat ze moet doen. Als ik kon, zou ik voor haar stemmen.”

     

    De man blijkt minder fan van de Amerikaanse president Trump. Nochtans is hij naar eigen zeggen al levenslang een overtuigd Republikein, net als zijn broers. “De laatste persoon die ik bewonder, is Donald Trump. Hij is zeker niet een van mijn favorieten.” Nochtans is hij het wel eens met enkele standpunten van de president. “Sommige dingen die Trump zegt, zijn goed. Maar de meeste… Het is de manier waarop hij het doet, die me irriteert. En ik hou helemaal niet van leugenaars.”

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Is dit verhaal roddel of sensatie? Ik geloof: de twee. Natuurlijk zouden die 3 achter-achter-neven van Nonkel Dolf liever het veerleden laten voor wat het is geweest. Want ondertussen zijn ze ‘Good Americans’ en bijlage geen ‘Jerry’-c  ns meer. Ze zijn zelfs, zoals het hoort in elke deftige familie, echte Republikeinen. Maar het beestje loochent toch zijn herkomst niet. Houdt van de autoritaire Rode Merkel en vindt maar niets in Trump. Allez, toevallig precies wat BILD graag had gehoord.

    En als U dàt niet gelooft, maken zij U wat anders wijs. Want, volgens de ‘democrat’ Kennedyn was Nonkel Dolf toch het grootte genie aller tijden.

    *












    09-10-2018, 12:14 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5142

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ziaks U kunt zien bij bovenstaande afbeelding, is dit stukje totaal gender-neutraal. Alhoewel. Mij is het een raadsel waarom vooral Het Belang van Limburg aan deze onverkwikkelijke zaak zoveel aandacht besteedt. Of is dat soms speciaal in het belang van Limburg alleen, gezien de sterke vertegenwoordiging daar van dat soort exotische ‘huisvaders’? Waarvan de eerste vereiste is, in de eerste plaats thuis te ‘vaderen’ en niet op straat. Waar er – consequent - moet geroeid worden met de riemen die die hun “Stamvader’ hen gegeven heeft.

    En de Media maar afgeven op de Pastoors. Ja, niet alleen op Pastoors, zelfs Bisschoppen woorden niet gespaard.

    Vermits de zaken zich hebben voorgedaan (afgespeeld) in Gent, denk ik eerder in de richting van de Sociale Huisvestings Maatschappij, op punt gezet door Spa-Groene dubbel-verdieners. Als het vocht zo maar uit de muren stroomt, is de rest navenant.

    Is, in onze Rechtsstaat, die man nu strafbaar voor zijn misdaden? I do not stink so. Want de alles bedekkende religieuze sluiers laten alles toe. Als er maar geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Woestijn-tenten blijven stom over dat soort zaken, en Sociale Woningen dus ook. Als bijvoorbeeld alles binnenskamers blijft. En op voorwaarde dat Moeder de deur toe houdt en niet tussen de lakens komt neuzen. Want, niet te vergeten, de Ziekenbond betaalt alle kosten terug, met daar bovenop nog een zak kienndjesgeld toe. Je zou voor minder, vooral als de werklozensteun dat toelaat, zonder in regel te zijn met de heersende ‘werkuren’.

    *

    *

    'Gentenaa'r heeft acht kinderen bij drie dochters van zijn vriendin:

    Een paar dagen geleden om 07:27 door Olivier Scheir

    *

    “Verkrachting? Dit maakt deel uit van de cultuur in Nieuw Gent”

    *

    https://www.hbvl.be/cnt/dmf20181003_03804368/gentenaar-heeft-acht-kinderen-bij-drie-dochters-van-zijn-vriendin-verkrachting-dit-maakt-deel-uit-van-de-cultuur-in-nieuw-gent

    *

    Een 45-jarige Gentenaar ontkent in beroep dat hij jarenlang de drie dochters van zijn vriendin heeft verkracht. Hij heeft bij de dochters samen acht kinderen verwekt, maar volgens hem gebeurde alles met toestemming.

    Het misbruik moet begin jaren 90 zijn begonnen, toen de dochters – onder wie een tweeling – nog minderjarig waren. De feiten kwamen pas aan het licht toen een van de meisjes in mei 2017 op 37-jarige leeftijd een klacht wegens ‘belaging’ indiende. Eén dochter onderging haar eerste abortus toen ze 14 jaar en 17 dagen oud was.

    Toch wordt Gentenaar M.Ö. (45) niet hiervoor vervolgd. Wel staat hij terecht voor meerdere verkrachtingen van de dochters, slagen, bedreigingen en belaging. Daarvan ontkent hij sommige aanklachten niet, maar hij is wel formeel over de seksuele activiteiten: die gebeurden met toestemming. Volgens zijn advocaat kan het niet dat al die feiten zo lang onder de radar zijn gebleven. “De kinderen zijn er, er was seks, maar het moet wel met toestemming zijn geweest. Alles speelde zich ook af in Nieuw Gent, het is deel van de cultuur daar.”

    Kapotmaken

    De moeder, M., zegt dat M.Ö. zich soms opsloot met de tweeling en wist dat hij seks had met hen. “Hij zou me kapotmaken als ik er iets over zei.” Volgens de advocaat van de enige dochter die zich burgerlijke partij heeft gesteld, gedroeg de man zich als een loverboy en wond hij de meisjes om hun vinger. “Hij heeft hen verliefd gemaakt.”

    “Zie ik eruit als een playboy?”

    Ö. zelf ontkent alle verkrachtingen: “Zie ik eruit als een playboy?” Dat hij seks had met de drie dochters, vindt hij niet echt abnormaal. “Ik was jong toen.” Hij kreeg in eerste aanleg zeven jaar effectieve cel, maar vraagt nu een straf met uitstel. Uitspraak op 30 oktober.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Het verhaal is met opzet niet heel duidelijk gehouden. De 3 dochters van zijn ‘vriendin’ zouden dus ‘een onbekende ‘derde’ als vader hebben? Dat maakt de zaak alleen maar nodeloos ingewikkeld. Want seffens mengt die zich nog in het debat. Als zijn drie kinderen zomaar ‘op tafel worden gegooid’. Burgerlijke Partijstelling. Om in nam van zijn ‘nazaten’ ‘schadevergoeding’ te eisen. En om te bekomen dat het kiendjesgeld op zijn rekening moet gestort worden. Want inderdaad, enige Wetgeving of ‘preecendenten’ als richtinggevende weg-bewijjzering terzake zijn niet bekend. Net als de verkrachter zelf, tast de Rechter hier noodgedwongen in het duister. En die verkrachter trouwens, volgens zijn ‘vriendin’ duldt geen pottenkijkers. Hij werkt trouwens op de tast, met ‘gesloten deuren’, waardoor het voor de Rechtvaardige Rechter (als die ooit teruggevonden wordt) niet gemakkelijk gemaakt wordt.

    De enige relevante vraag is dus: de toestemming van het betrokken trio. Indien ja, dan is er alleen nauwgezette naleving van Het Heilig Boek. Zie het verhaal van Aïsha, die telkens achteraf met de poppen ging spelen. Iets dat die 3 minderjarige Gentse kleuters in hun jongde ongetwijfeld ook hebben gedaan. Want buiten op straat spelen met de vriendinnetjes, dat zat er wel niet in, wegens het gevaar van loslippigheid.

    Maar ik was er niet bij, en mag dat dus niet zomaar als waarheid verkondigen. Wat racisme zou zijn, en haatzagrij.

    *








    09-10-2018, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    07-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5141

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    *

    Op basis van voorkeurstemmen tussen voro-en tegenstanders zou Brett Kavanaugh, de kandidaat va de ‘zittende’ President, dan toch uitrondelijk die job van zijn leven krijgen. Heel de vertoning waarvan iedereen zich laat vangen, is de ultieme wanhoops-poging onder de gordel (letterlijk en figuurlijk) van de ‘Deep State’ om Trump dwars te zitten. Met notabene een soort klacht die heden ten dage goed in de markt ligt, maar die op zichzelf wegens de belachelijkheid ervan, niet de minste aandacht had moge krijgen. Zelfs niet eens van de eigen door deze ‘Dame’ onder de arm genomen Advocaat.

    Dergelijke vertoningen zijn de hinkstap-sprongen die elke Beschaving als sneeuw voor de zon doe smelten. Is zelfs slecht voor de Opwarming der Aarde….Iets wAar de ‘democ rats’ toch zo tegen zijn.

     

    Ook dàt (die hinkstap-sprongen) staat ons hier in Klein
    Amerika te wachten. Uit de lucht gegrepen verzinsels die allemaal sorteren onder de nieuwsoortige propere benaming van ‘grens- overschrijdend gedrag’ die altijd alleen maar van mannen uitgaat, en waarvan altijd vrouwen (of kinderen) de ‘slachtoffers’ van zijn. Daar waar ‘hand-tastelijkheden’ van alle tijden zijn maar daarentegen in onze dagen bijna als normaal zijn beginnen klinken. Vroeger heette dat ‘onder de rokken zitten’ en dat wel iets suggestiever. Bij iedere nieuwslezer ligt de nieuwe omschrijving vooraan in de mond, ten allen tijde klaar voor gebruik.

    Dat het de oudste truc ter wereld is, is nog geen enkel hoernalist ter wereld opgevallen… Ze zien het niet eens als ’n slag onder de gordel, recht op iemands edele delen.

     

    Idem dito over de politieke tegenstellingen in het gewone leven. Men staakt om te staken afwisselend in zowat ieder mogelijke richting, om daardoor de aan de Macht zijnde tegenstanders dwars e zitten. In de hoop daarmee kiezers te winnen.. Zelfs peuters in de Bewaarschool zouden er, met steun van de ‘Vakbonden’ aan mee doen.

    De     abdominabele fietspaden in dit apenland, samen met het stilstaand snelverkeer, de sporadisch rijdende treinen of bus- & tram-verbindingen, zijn nu eenmaal het resultaat van decennia lange verwaarlozing door Links en (Christelijk) Bijna Links. Maar bij het minste ongelukje, worden de Nieuwe Machthebbers daarvoor aangevallen. Ja, zelfs bijna gelyncht. Intellectuele eerlijkheid in de politiek is ver te zoeken. Maar de feiten verdraaien: het helpt. De peilingen bewijzen het.

    *

    **

    Twee abc-boekjes voor journalisten

    foto: ©eigen foto

    Slechte lectuur voor Walter Zinzen

    3 oktober 2018   Marc Vanfraechem

    *

    https://doorbraak.be/slechte-lectuur-voor-walter-zinzen/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Bij Ivan De Vadder hoorde ik Walter Zinzen vragen: ‘Wat heeft een hoofddoek met de Verlichting te maken?’ Verbluffend dat een intellectueel dat niet weet. Van een Steve Stevaert, die het destijds had over ‘da lapke stof’, kunnen we dat nog aanvaarden, maar niet van een Zinzen, van wie we toch mogen denken dat hij enige lectuur achter de kiezen moet hebben, ook al lijkt zijn onwetendheid in dit specifieke geval te wijzen op een lauwe, of misschien zelfs geborneerde leeslust.

    Laat dat Walter echter niet tot wanhoop brengen: zijn achterstand valt in een paar uurtjes op te halen, en hier zelfs in een paar minuutjes.

    Bas les Voiles! en Que pense Allah de l’Europe? zijn twee kleine boekjes, in 2003 en 2004 bij Gallimard verschenen, waarmee

    de Iraans-Franse antropologe Chahdortt Djavann

    hem kan helpen. Een van deze boekjes begint zo: ‘Tien jaar heb ik de hoofddoek gedragen. Het was de hoofddoek of de dood. Ik weet waarover ik spreek.’

    Je sais de quoi je parle

    *

    Je sais de quoi je parle’ …dat kan niet iedereen haar nazeggen vrees ik. En ik weet wel dat we bij ons hier ook een Vlaamse-Iraanse hebben, Darya Safai, maar haar citeer ik niet want zij is lid van de N-VA, en dat is enkel ‘nog tot nader order een democratische partij’ volgens Walter, en ik wil zijn gevoeligheden niet storen, enkel hem met de nodige tact en omzichtigheid iets bijbrengen.

    Laten we het dus bij Djavann houden:

     

    Nog nooit heeft er een onschuldige hoofddoek bestaan

     

    ‘Nog nooit heeft er een onschuldige hoofddoek bestaan zonder specifiek belang. De hoofddoek heeft altijd betekend dat de vrouw aan de man is onderworpen, dat een juridisch statuut haar in de moslimwereld ontbreekt, dat zij gereduceerd wordt tot een seksueel object dat men zich kan toe-eigenen. […] Fundamenteel betekent de hoofddoek vandaag wat hij voorheen al betekende. En er zijn maar drie manieren om met het verleden om te gaan: het willen overstijgen, het willen behouden of er terug naartoe willen. De progressisten, de conservatieven en de reactionairen vormen drie onverzoenlijke gedachtestromingen. En de fundamentalistische reactionairen mogen nog zo hun best doen om van deze drie discours een mengelmoes te maken en zich als revolutionairen voor te doen, zij zullen altijd de belichaming blijven van de meest achterlijke en gesegregeerde opvattingen in de menselijke samenleving.’

     

    In journalistieke straat-interviewtjes zie je ze wel vaker

     

    Maar misschien heeft Walter Zinzen op tv wel enkele meisjes zien verklaren dat zij vrijwillig hun hoofddoekjes dragen? In journalistieke straatinterviewtjes zie je ze wel vaker, en ook bij sociologen komen ze voor. Chahdortt Djavann zegt — alvast over die sociologen:

    ‘Door te steunen op de getuigenis van enkele jonge meisjes die graag willen uitleggen dat hun ‘vrijwillige’ keuze voor de hoofddoek puur persoonlijk is, gaan zij compleet voorbij aan de eerste vereiste van om het even welke sociologische beschrijving van maatschappelijke problemen: represent-ativiteit bij de staalneming.

    Die sociologen ontbreekt het ook aan elementair gezond verstand als zij de stereotiepe verklaringen van meisjes in volle puberteit voor zoete koek slikken en letterlijk nemen, en deze als typerend voorstellen, zonder acht te slaan op hun leeftijd of familiale situatie. En op grond van een paar van dergelijke getuigenissen voelen ze zich gerechtigd een maatschappelijk fenomeen ‘wetenschappelijk’ te verklaren, een Europees fenomeen om precies te zijn.

    Professionele fout? Zeker. Naïviteit? Waarom niet, waarschijnlijk wel. Medeplichtigheid? Ja, dat ook, zeker in een aantal gevallen. En dan laten we nog buiten beschouwing dat naïviteit en medeplichtigheid zich in verschillende verhoudingen laten mengen.’

    Marc Vanfraechem

    WalterZinzibar

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ja, die kledings-voorschriften, onderweg naar bijna niets meer! De Eerwaarde Zusters waren toen echt wandelende kleerkasten, die, op straat of in de kerk, altijd zedig de blikken neerwaarts hielden. Maar voor zover ik weet, als het op (gratis) werken voor de gemeenschap aankwam, in het Onderwijs, de Zieken- of Ouderenzorg, presteerden ze het onmogelijke te den om hun Hemelse Bruidegom ter wille te zijn. De Eerwaarde Heren Pastoors en nog meestal de ‘Onder Pastoors’, meestal twee per Pastoor, waren, bij leven, halve Heiligen. Allez, dat was toch de indruk toch die ze gaven.

    Toen ineens, na ‘Het Concilie’ verdwenen de zwarte soutanes stikketjes bij de Geestelijkheid uit het straatbeeld, en de Nonnetjes droegen alleen nog ’n soort verpleegsters-kapje en droegen wijde rokken tot een stuk onder de knie. Er waren er zelfs die met de glimlach in de showbizz (zeer tijdelijk) carrière maakten.

    Maar ‘zij die waakten en baden’ stierven stilaan uit tot ze, op crematie na, uitgestorven waren. Gelukkig tot hiertoe nog altijd zonder, naar Linkse gewoontes, voordien vergast te zijn geweest. Toen werd er al lang, in plaats van ‘Godsdienst’ in de klas, al even doelloos, Zedenleer onderwezen, eerst in het Staats Onderwijs en later ook in het Échte Onderwijs. Ook daar kon ineens alles, jongens en meisjes dooreen, maar altijd in de veronderstelling dat de vrijheid van Religie diende te worden gerespecteerd. Vaarwel dus Scheiding van bank en van Kerk en Staat.

    *

    Wie denkt daar in ons Eigen Verleden nu nog aan, aan die dingen! De Hemel, dat is zorg voor later. Het is nog niet zo heel lang geleden, dat in onze Kerken de jonge meisjes en de moeders, met verplicht zeer zedige hoofddeksels, links zaten in de Kerk, en de mannen rechts, verplicht blootshoofds. En niemand die daar aanstoot aan nam. Onder het goedkeurend oog van de Baron en van de Pastoor. Tot stadsmensen stilaan die eeuwenlange gewoonte kwamen verstoren. Vreemde mannen gingen met hun vrouw tussen de vrouwen zitten. En vreemde vrouwen kwamen met hun man tussen ons zitten. Het voelde storend aan en de Pastoor keek zelfs ietwat vreemd op, maar zweeg. Hun stoelgeld bleef toch hetzelfde. Met eventueel 5% korting voor Kinderrijke Gezinnen.

    En nu worden er met zevenmijlslaarzen stappen terug gezet naar de primitieve tijden van vóór de Zondvloed. Jan dat is nu eenmaal de prijs van de vooruitgang. Met, op basis van de ‘Beton Stop’, het recht om terug in de vrije natuur in de bomen te gaan wonen.

    *







    *










    07-10-2018, 15:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    05-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5140

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Hieronder treft U een analyse aan, die ik op een stuntelige manier heb proberen samen te vatten in de inleiding hierboven. Maar zonder grote woorden gaat dat niet, tenzij U een overzicht zou voorgeschoteld krijgen die begint in Het Jaar Onzes Heren 632, en verder loopt tot en met vandaag.

    De Swastika die al eeuwen meegaat…

    *

    De historische merkpunten daarvan zijn Mohammed, Profeet & kinderverkrachter, na een leven van stelen, moorden en branden vol van hemelse visioenen,, gestorven in 632 na Christus. Einde verhaal.

    Poitiers (732), precies reeds 100 jaar later. Nederlaag voor de isslammers. Europa ademt opgelcuht en is Karel Martel eeuwig dankbaar. Tot….

    De vernietigende zeeslag bij Lepanto (1571) onder leding van een der zonen van Keizer Karel V. Nederlaatg voor de islammers.

    Het nog vernederender gewonnen Beleg van Wenen (1683). Een blik op de kaart van Europa kan hier vele ogen doen opengaan. Maar er i smeer.

    Er is, naast deze drie historische feiten, nog de totale inname en bezetting van het Iberisch Schiereiland (Spanje en Portugal) die duurde van 711 tot 1571, de Reconquista genoemd. En daar zijn effectief nog de 9 Christelijke ‘Kruistochten’ naar Het H. Land, (met wisselend succes), tussen 1095 en 1272. Met zelfs de Vlaming Godfried van Bouillon als ongekroonde Koning van Jeruzalem.

    *

    Deze Kruistochten waren echter geen veroveringsoorlogen, maar veeleer vruchteloze pogingen om de bodem, die Jezus Christus, de Mensenzoon, had voortgebracht, voor de pelgrims tegen de islammerij te beschermen, toen aan het vreedzaam samenleven tussen islammers, Christenen en Joden door de Sultan van deze stad telkens een einde werd gesteld.

    Daartussen was er nog het verlies van geheel het Oostelijk Christendom, het grootste deel van het Klassieke Romeinse Wereldrijk, door De Val van Constantinopel in 1453, dat sindsdien herdoopt werd tot het Turkse Istambul.

    Naast deze ‘grotere’ data, zijn daar voortdurend tussenin de ontelbare veroveringsoorlogen tegen kleinere landen, van Zuid tot Noord en van Oost naar West, die sedertdien dreigen te stikken onder de kromzwaarderij en bedekt worden door van kop tot teen, onderworpen aan sluiers van de islam slaven-vrouwen.

    Het verhaal zelf laat zich best omschrijven als één lange paternoster van bloed en tranen, met allemaal alleen maar Droevige Mysteries. Het is daarom, dat in het na alles toch Christelijke Duitsland, op school de godsdienstlessen voortaan ‘gemengd zijn’. En dat nageslacht verwekken in ons land bij de 3 eigen dochters, niet eens als ‘incest’ vernoemd wordt in de media, maar als de vaststaande gebruiken van ‘Nieuw Gent’.

    Vandaar, volgens Radio Klara, naar de uitroeiing door de plaatselijke SS van alle mannelijke bewoners van een dorpje ergens in (Belgisch) Congo, om de verminkte meisjes en vrouwen als iseksslavinnen op de markt te brengen, is maar een kleine stap. Het is halluciant, de vrouwelijke anatomie als oorlogswapen: het is de handtekening van de islammerij, dierlijker kan niet. Want zelfs de bloeddorstigste diersoort doet zoiets niet.

    Om maar te zeggen wat, met de zegen van de Social Democrats, er op ons afkomt.

    Het mag dus niemand verwonderen, dat er al eens links en rechts gedroomd wort van een Tiende en dus Definitieve Kruistocht… Maar dat is niet vriendelijk tegenover al die horden ‘Verrijkers’ dat we er best het zwijgen toe doen.

    Wat ons na de (gewonnen!) Golfoorlog (1990-1991) overkomen is, wordt ons voorgehouden, tegenin alle logica, dat alles met praten wel goed komt.

    **

    *

    Het nieuws als sacrament

    Jongeren hebben alle redenen tot scepsis omtrent de 'mainstreammedia'.

    https://doorbraak.be/het-nieuws-als-sacrament/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Uit een recente bevraging bij middelbare scholieren, georganiseerd door Apestaartjaren,- een project van verschillende media-onderzoeksbureaus waar ook de UGent bij betrokken is,- blijkt dat Vlaamse jongeren steeds minder het nieuws volgen zoals dat door de reguliere media wordt gepresenteerd. De sociale media zitten uiteraard in de lift, men sprokkelt vooral weetjes via Facebook, Youtube en Twitter. Geen enkel nieuws-item kan jongeren echt boeien, de politiek nog het minst, zo constateren de onderzoekers. Dreigt de nieuwe barbarij, temeer daar jongeren ook aangeven dat de parlementaire democratie hen niet alleen zaligmakend meer lijkt? Mediaminister Sven Gatz wil alvast ingrijpen via acties als ‘Het nieuws in de klas”. Een reflex die vooral op het behoud van de klassieke media lijkt gericht. Is het nieuws, dat klokvast zevenuurjournaal, echt wel sacrosanct? Even een toelichting.

    ‘Drop the dead donkey’

     

    In 1991 publiceerde de Franse filosoof Jean Baudrillard (1929-2007) zijn roemrucht essay ‘La guerre du Golfe n’a pas eu lieu’. De golfoorlog heeft nooit plaats gevonden, hallo? Was Baudrillard gek geworden? Neen, wat de filosoof met deze provocerende titel bedoelde, was dat onze kijk op de werkelijkheid steeds meer door de media wordt gecreëerd, en dat het televisiebeeld (het internet stond toen nog in de kinderschoenen) ons simulacres serveert, zogenaamd vaststaande waarheden die helemaal door de journalistiek en de audiovisuele industrie worden bepaald.

     

    De eerste golfoorlog was effectief vooral een CNN-gebeuren, waarbij een rechtstreekse verbinding ontstond tussen het TV-beeld en de precisie-camera’s van de Amerikaanse bommenwerpers die als het ware elke vlieg op het terrein detecteerden. Dat soort ‘hyper-realiteit’ verblindt ons en geeft de illusie dat we echt met onze neus op de werkelijkheid zitten. Terwijl anderzijds, dat waar de camera’s niet op gericht zijn, eenvoudigweg niet bestaat. Zo komen we steeds meer in een tunnelvisie terecht, en ontstaat een ééndimensionele kijk die helemaal geprogrammeerd is door de zogenaamde vijfde macht, het imperium van de journalisten-met-perskaart.

     

    Kan u zich een dag voorstellen zonder nieuws? Neen, desnoods zou de geboorte van een vlieg met zeven poten wereldnieuws zijn.

     

    Tegelijk ontstaat bij die journalisten ook een existentiële druk om ‘nieuws’ (uit) te vinden, want anders waren ze overbodig. Kan u zich een dag voorstellen zonder nieuws? Neen, desnoods zou de geboorte van een vlieg met zeven poten wereldnieuws zijn als er niks anders die dag te beleven viel. Er ontstaat dus een soort stapelstructuur met het belangrijkste (althans volgens de redacties) van boven, terwijl het onbelangrijke wordt weggeduwd en eventueel van tafel valt. Dit als illustratie van het in het milieu welbekende motto ‘drop the dead donkey’, laat het verhaal van de dode ezel maar vallen,… in de Engelse journalistieke wereld bizar genoeg bekend als ‘drop the dead Belgian’.

     

    Het ritueel karakter van het nieuws (het klokvaste zeven- of achtjournaal) zorgt er ook voor dat politici bijvoorbeeld hun uitspraken en persconferenties afstemmen op dat tijdstip, om ‘het nieuws nog te halen’. Op die manier wordt het journaal niet alleen een semi-literaire constructie, maar ook bijna een sacrament, een misviering van heel de reusachtige bubbel die zichzelf draagt en laat zweven, en waar dus een hele media-industrie mee gemoeid is. Wat is hier nog realiteit of waarheid? Datgene wat op het scherm komt en door hogepriesteres Martine Tanghe als headline wordt gedebiteerd, met de nadruk op werkelijk elke lettergreep. Het nieuws is tegelijk entertainment, educatie en moderne religie. Op de VRT krijgt de ceremonie zelfs een dagelijks seriëel karakter, door eerst het zevenuurjournaal als intro te presenteren, daarna iets meer duiding en diepgang op Canvas in de achtuureditie, en dan de praatprogramma’s die alle items van de dag nog eens opwarmen en van de ‘juiste’ duiding voorzien via daartoe uitgenodigde commentatoren. Wie zo’n avond kan uitzitten is sterk, of helemaal opgenomen in de juiste leer.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    ‘drop the dead Belgian’

    *

    Ik wist echt niet dat men zelfs in het buitenland DIT ‘apenland’ al had afgeschreven. Vooral daar aan de overkant van Het Kanaal, waar men bij mijn weten,   als Vlamingen, altijd goede maatjes mee zijn geweest. Denk daarbij aan de laken-nijverheid, met als grondstof de Engelse schapenwol, die Vlaanderen in de Middeleeuwen rijk heeft gemaakt…

    Dat te moeten lezen stoorde mij een beetje. Toch in eerste opzicht. Bij nader toezien kon ik er wel inkomen, want al vele jaren is het ‘Belg’ zijn voor mij een onnodige last bovenop mijn enig mogelijke nationaliteit: die van het land waar ik geboren ben. Am de rest is kunst- en vliegwerk.

    De tijd dat we op deze 18de Eeuwse diplomatieke constructie van nà Waterloo (1815) fier op konden zijn, is al lang voorbij. Als die al ooit bestaan heeft. Wie houdt er trouwens van, altijd en overal als tweederangsburger te worden behandeld?! Loop maar eens vrij en ongedwongen rond in de straten van onze eigen Hoofdstad! Zelfs de straathonden blaffen U aan in een der 300 nieuw-ingevoerde wereldtalen…

    Anecdite.

    Toen wij bijna 17 jaar geleden uitweken naar het zonnige gastvrije Italië, leerden we rap af, te zeggen dat wij ‘Belgen’ waren. Tja, hoe anders moet men zichzelf in een vreemd land dan wel voorstellen?

    Maar al rap veranderden we dat in ‘Fiaminghi di Belgio’… Heb ik hier ook al zo dikwijls neergeschreven. Want als ‘Belg’ kwam het gesprek onmiddellijk op de Zaak Dutroux: ‘Belgio il paese dell’ pedofilià’, het wereldnieuws van de dag. Het gaf ons wel de gelegenheid om uit te leggen, dat ‘Belgio’ in feite niet bestond, nooit bestaan heeft, want dat dat daar twee totaal verschillende volkeren leefden: de Francofonen die men in doorsnee in Italia op basis van historische bronnen niet graag heeft, en aan de andere kant, de Vlamingen. Deze laatsten waren het volk van ofwel (voor de sportievelingen) Eddy Merx & C°, en van Rubens en de Gebrs Van Eyxk, dat voor de meer kunstzinnige mensen, de andere helft van de Italianen. Op staande voet hadden wij daar dan weer nieuwe vrienden bijgemaakt….Met nogal dikwijls Imperatore Carlo Quinto (Keizer Karel V), in wiens Rijk de Zon niet onderging, ook ‘, Vlaming (van de betere soort), en strijdmakker aan de zijde der Pausen ten bate van het Christelijk Geloof. Want, zelfs als socialist, is de doorsnee Italiaan boven alles nog katholiek….

    *


















    05-10-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    04-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5139

     

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het duurt inderdaad veel te lang, vooraleer De Schandaard,HLN en/of Humo zaken publiceren, die ze uit doorgaans betrouwbare bron zouden hebben vernomen?

    Of zijn de duimen daar nu al leeggezogen? Racisme, seksisme, Staatsondermijnende foto’s aan de voet van de Eiffeltoren in Parijs: die zijn toch niet om te lachen?

    Het is om een van die ingevoerde dode apen in zijn dode kl.ten te bijten, dat de Leider van die opstand nu de onkreukbare Gentse rector op het matje roept om deze een lesje te leren in de democratie.

    Waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe! En daar moeten nu nog boven op, de verschrikkelijke verkiezingsuitslagen van de Gemeentelijke Verkiezingen komen!

    Er zouden o, Gent nog wel eens wat kanaalduikers kunnen bijkomen, zoals in Hasselt!

    *

    *

    Studenten-vertegenwoordiger slaat terug na vonnis van kortgedingrechter

    *

    Dries Van Langenhove daagt rector UGent uit: “Laat studenten stemmen over mijn plaats in raad van bestuur”

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181002_03802508 *

    Dries Van Langehove vraagt de rector een stemming te organiseren over zijn zitje in de raad van bestuur van de Gentse universiteit. Foto: phu

    Nadat Schild & Vrienden-oprichter Dries Van Langenhove dinsdagochtend deels gelijk kreeg van de kortgedingrechter in Gent - hij mag acht uur per week de bibliotheek van de faculteit Rechten van de UGent betreden - daagt hij in een reactie rector Rik Van De Walle uit. Van Langenhove vraagt aan de rector de studenten van de UGent te laten stemmen over zijn zitje in de raad van bestuur.

    Van Langenhove werd verkozen als studentenvertegenwoordiger in de raad van bestuur van de UGent. Na de Pano-reportage besliste rector Rik Van De Walle Van Langenhove te weren uit de UGent, met een tijdelijke “ordemaatregel”. Van Langenhove, die enkel nog zijn masterproef moet indienen en verdedigen, werd met onmiddellijke ingang de toegang tot alle gebouwen en terreinen van de UGent ontzegd. Ook zijn badge en login werden afgesloten, en hij mocht zich ook als student niet meer inschrijven.

     

    Stemming over zitje in raad van bestuur

     

    Dries Van Langenhove startte een procedure in kort geding tegen die beslissing van de UGent, en kreeg vandaag deels gelijk. De rechter beslistte dat de masterstudent Rechten acht uur per week toegang moet krijgen tot de bibliotheek van de faculteit Rechten. In een reactie op het vonnis van de kortgedingrechter daagt Van Langenhove de rector van de Gentse Universiteit nu uit. “De rector beweert dat hij studentenparticipatie hoog in het vaandel draagt. Ik vraag hem bij deze dan ook formeel om een stemming te organiseren waarbij de studenten zelf mogen kiezen of ik hen mag blijven vertegenwoordigen in de Raad van Bestuur”, staat er te lezen.

    “De studenten kennen mij. Als vrijwilliger, student en studentenvertegenwoordiger zet ik mij al jarenlang belangeloos in aan onze universiteit én daarbuiten. Zij weten dat ik niet ben hoe ik werd afgeschilderd in de bewuste Pano-reportage. Als de meerderheid vóór stemt, geeft u mij opnieuw toegang tot het zitje in de Raad van Bestuur waartoe ik democratisch verkozen werd. Als de meerderheid van de studenten tégen stemt, geef ik mijn zitje in de Raad van Bestuur op. Dit is heel makkelijk te organiseren via het UGent-platform Minerva en kost niets. Durf de studenten laten denken voor zichzelf.”

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ja, inderdaad, diene Dries Van Langehove wil aan het langste eind trekken. En wetewa? Hij zal nog gelijk krijgen ook. Misschien wel minder bij ‘de verantwoordelijken’, maar des te meer bij het gewone volk. Want de man is, zeker op politiek gebied, een na te volgen symbool voor de jeugd.

    En maar klagen, terwijl het al jàren onder hun neus gebeurt. Maar noch gorilla noch chimpansee, en al zeker geen enkele voedsel-controleur die gebougeerd heeft. Die arme Zwartjes in Matongo hebben toch ook hun rechten?

    Kortom, het is nu weer eens voor altijd bewezen: de TeeVee is een mes dat aan twee klanten snijdt. Zowel aan de Rechter- als aan de Linker kant…

    *
















    04-10-2018, 10:48 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5138

    D

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Gisteren verklapte ik hier reeds dat Klara (de radio) mijn geliefd gezelschap is van de vroege morgen tot de late avond. Zelfs als ik (wij) in de tuin bezig zijn.

    Wel! Wel! We!, dacht ik daarjuist, de Tsjeven hebben nu ineens het voortouw genomen tegen de misbruiken van de Rood-Groene Kameraden in de sociale sector in Gent, de Vurige Stede. Ze deden dat meteen zeer grondig, door Justitie in te schakelen. En meteen werd daarbij verkondigd dat Het Parket ‘de zaak’ onderzoekt. Er is dus, net als bij Optima, kak aan de knikker! Tableau!!!

    Kan dat vanwege Links zo maar door de beugel? Of is het maar ‘om te lachen’, zoals de zoveelste herhaling bij elke Nieuwslezing, dat het Kortrijks Parket maar Vrijdag overweegt om een gevatte dubbele moordenaar van Iraanse afkomst, vrijgelaten wordt. Als de ‘integratie’ maar geen voorrang krijgt op een uit de hand gelopen passioneel drama.

    Kijk, dàt is wat ik wilde zeggen, met de Jeugd die geen vertrouwen meer heeft in deze democratie. Ze zien en horen inderdaad alleen nog maar oude vieze venten, die met veel woorden, leven van de ‘Krijg’. Die ze, net als bij de prostitutie, tot een ware podium-kunst hebben verheven.

    Daarbij kan ik me levendig vorstellen hoe het er zou aan toegaan, moesten het in tegendeel allemaal kleine Trumps zijn. Misbruik door Grien-Rood rond sociale woningen in Gent zou er niet bestaan, en dubbele moordenaars zouden van direct weten waar ze aan toe zijn. Dua Lex, Sed Lex. Dat wordt zelfs begrepen in gebarentaal!

    Het is wel intrigerend hoe, waarom en wanneer de VRT nu ineens strafschoppen lost op het eigen doel. Of voelt men er soms nattigheid i.v.m. de benoemingen voorzien voor nà de Verkiezingen? De vlucht vooruit, als het ware….

     

    Ja, inderdaad, Meisjes en Jongens, de politiek is grotendeels achterkamertjes foeffelorum op grote schaal! Foeffelorum en zakkelorum op niveau! En daarom worden Studenten in de Rechten, zoals Dries Van Langenhove, op voorhand geprobeerd om te molesteren.

    Laar ik denk dat ze deze keer wel hun mannetje hebben gevonden…

    Stel U eens voor, dat Tom Van Grieken daar in de Reyerslaan CEO zou worden benoemd?! Het kot zou te klein zijn voor zoveel partijdigheid! En toch is elk zijn beurt niet teveel gevraagd en nog altijd de beste oplossing….

    GEBNOEG IS GENOEG.

    *

    *

    Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

    Xander 01-10-2018 13:51

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Merkel-waarschuwt-Trump-de-VN-niet-te-vernietigen-zegt-dat-multiculti-de-oplossing-is

    *

    Twee wereldleiders met een totaal andere kijk op de toekomst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    *

    Merkels en Obama’s globalisme en islamisering lijnrecht tegenover Trumps vrijheid en patriottisme.

    *

    De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’

    Merkel en oud president Obama hebben in elkaar een trouwe bondgenoot in het promoten van het globalisme en het opstaan tegen Trump en tegen populistische vrijheidspartijen. Tevens zijn ze beiden grote voorstanders van massa immigratie en islamisering, wat in de media misleidend ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ wordt genoemd om de autochtone bevolking de valse indruk te geven dat er in de toekomst voor hen niets zal veranderen.

    Trump staat lijnrecht tegenover dit ‘één-wereld’ socialisme. Tegen de Algemene Vergadering van de VN zei hij juist dat zijn regering ‘de ideologie van het globalisme verwerpt, en de doctrine van het patriottisme omarmt.’

     

    Halverwege juni twitterde Trump over Merkel dat ‘het volk van Duitsland zich tegen haar leiderschap keert nu migratie de toch al onbeduidende Berlijnse coalitie doet wankelen. De misdaad in Duitsland stijgt fors. In heel Europa werd de grote fout gemaakt om miljoenen mensen binnen te laten, die op een zo heftige en gewelddadige manier hun cultuur hebben veranderd.’ (1)

     

    Vrijheid verdwijnt waar islam de ruimte krijgt

     

    Historisch gezien is er niet één volledige ‘multiculti’ samenleving aan te wijzen die ook op de langere termijn de vrijheid en welvaart van alle mensen kon garanderen. Altijd en overal staat er één dominante ideologie op die de anderen gaat onderwerpen. In bijna alle landen waar de islam werd binnengelaten en werd toegestaan onbeperkt te groeien heeft deze discriminerende, militante, haatzaaiende en onderdrukkende religieuze ideologie de overhand gekregen, met het verdwijnen van de vrijheid als gevolg.

     

    VN wapen in handen van pact links/islam

     

    De VN is met uitzondering van de Veiligheidsraad al tientallen jarenlang een wapen in de handen van het wereldwijde pact tussen links en islam, wat een van de belangrijkste redenen is dat de vele misdaden tegen de menselijkheid in de islamitische wereld zelden of nooit worden veroordeeld, en de pijlen vrijwel uitsluitend op de kleine Joodse staat Israël worden gericht. Dit openlijke antisemitische globalisme wordt ook nog eens door de meeste Europese landen ondersteund.

     

    Europa verandert snel in Derde Wereld achtig Eurafrika / Eurabië

     

    De VN is als pijler van het globalisme een groot pleitbezorger van de massa immigratie van honderden miljoenen moslims naar Europa, omdat dit ons continent volledig zal islamiseren en al binnen enkele tientallen jaren onherkenbaar in een Derde Wereld achtig ‘Eurafrika’ of ‘Eurabië’ zal veranderen.

     

    Trump wees in de VN nog op de gevolgen van het omarmen van het socialisme in bijvoorbeeld Venezuela, wat dankzij olie ooit een van de rijkste landen van Zuid Amerika was, maar al jaren in de greep is van wijd verspreide armoede, honger, chaos en criminaliteit, wat al 2,3 miljoen Venezolanen op de vlucht deed slaan. Trump riep de wereld op om een coalitie te vormen om de bevolking van Venezuela uit dit socialistische moeras te trekken. (2)

    Xander

    (1) Breitbart via Infowars
    (2) Epoch Times
    (3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Versta me niet verkeerd: democratie is even noodzakelijk als klaar water voor de vissen, of gezonde(r) lucht in de atmosfeer voor mens, dier en planten. Zelfs voor (doordenkertje) cactussen in de meest dorre woestijn. Maar net als in de natuur zuiver water of gezonde lucht, is gezonde democratie net een zeldzame rariteit geworden.

    Het duurt soms jaren voor er weer een opstoot à la Trump doorbreekt. Met, onder Trump in Het Witte Huis, als speerpunt Vaderlandsliefde en Eespect voor et Geloof der Vaderen. Nagevolgd door de vroegere Oostblok-landen, due laar al te goed het àndee generaties lang ondervonden hebben.

    Wars van alle gloriol en valse schitteringen, andere dan ons Grootste Goed, de Vrijheid in onze harten in onze hoofden.

    Volgens Mutti zou een multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen zijn. Waarbij ze maar al te gemakkelijk bepaalde altijd terugkerende uitwassen over het hoofd ziet. Die zijn begonnen in het Begin der Tijden met de broedermoord van Kaïn op Abel, en vindt voorlopig nu het Marxisme zo goed als uitgeraasd is, een triest hoogtepunt in de veroverings-strategie van de islammerij. Waarbij het niet het minste verschil uitmaakt, of men nu al dan niet vrijwillig het hoofd op de kapblok legt.

    *

    Al wie de ‘democratie’ verdedigt, bedoelt vooral niet de sociaal-demovraten, inde States steevast de ‘Democrats’ genoemd. Wat aan ondergetekende de pap in de mond geeft om te spreken van de Rattenvanger van Hameln.

    *

    Die soort D emoc Rats zijn werkelijk de verpersoonlijking geworden van luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn doden.

    *

     

     

     

     

     




















    04-10-2018, 08:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    02-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5137

    ****

    15 kandidaten Vlaams Belang hebben sympathie voor nazi’s: partij start tucHtonderzoek.

    *

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/15-kandidaten-vlaams-belang-hebben-sympathie-voor-nazi-s-partij-start-tuchtonderzoek~afeab7c7/?utm_source=browser&utm_medium=push_notification&utm_campaign=PushCrew_notification_1538447797&pushcrew_powered=1

     


    *

    Het Vlaams Belang is er weer niet in geslaagd om verkiezingskandidaten met nazisympathieën van zijn lijsten te weren. Wij vonden er vijftien terug - alleen nog maar kijkend naar wat er publiekelijk op Facebook verschijnt. Dat gaat van likes voor Adolf Hitler tot steun-betuigingen aan een terrorist die moorden beraamde om Vlaanderen blank te houden. De partij verklaarde gisteren dat ze een tuchtprocedure zal starten tegen alle betrokkenen. Hen van de lijsten halen, gaat niet meer.

    Op zaterdag 13 oktober, letterlijk aan de vooravond van de verkiezingen, staat er in het Oost-Vlaamse Lierde een concert gepland. Niet in het culturele centrum, maar in een sjofele hangar op een privéterrein. De vier groepen op de affiche spelen black metal, een snoeihard underground-genre dat al vaak met neonazi’s in verband werd gebracht. Dat laatste geldt ook voor Mjölnir MC, de motorclub waarvan het logo op één van de toegangspoorten naar de loods prijkt.

    rv

    Op Facebook hebben al 72 mensen te kennen gegeven dat ze erbij zullen zijn. Eén van hen is Alexandra Remory, lijsttrekster voor Vlaams Belang in buurgemeente Geraardsbergen. Ze bevindt zich in het gezelschap van kerels die dwepen met organisaties als Blood & Honour en kwistig zijn met hakenkruisen, en ook bij de organisatoren is die gezindheid niet veraf. “Vijftig jaar geleden werd zo’n Untermensch doodgestampt”, schrijft één van hen over asielzoekers. “Nu trekken alle Europese regeringen subsidies uit om zulke lage diersoorten hun zin te laten doen!”

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ook benieuwd naar wat over andere Links-Groen-Liberale kandidaten zo her en der gepubliceerd staat? Maar wees gerist: zowel de Staatsvuiligheid als de Media weken zeer goed – zij het dan zeer selectief – over de juiste informatie.

    Is hier de Wet op de Privacy stilletjes ’n beetje zeer veel niet met klank overschreden? Me dunkt dat hier het laatste word nog nietis gesproken. Of hebben betrokkenen hun identiiteit zo maar te grabbel gegooid, het zij op Facebook hetzij in een private ‘chatroom’?

    Raar, dat de Gentse Rechter in Kortgeding de ‘verdachte’ Driies Van Langenhove van Schuld & Boete, het verbod van de UGent intrekt, om als voorheen de lokalen te betreden. Subiet gaan ze die nog laten ‘passeren’ met een ‘Cum Laude’ op zijn Meesterschap…Daar waar er zoveel ‘kansarmen’ zullen gebuisd worden…

    Zeg, ik mag er niet aan denken, dat ‘DeJeugd’ als de betere totalitaire Leider , zou denken aan de Poet, aan Trump of zelfs aan Kim Jong-un. De idee alleen zou een mens al aan het dromen zetten…. Alleen al om dat gespuis in de States te zien opgaan in de nevelen der tijden…

    Wie een put graaft voor een ander….

    *


















    02-10-2018, 15:42 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5136

    *

    (*) Nacht der Lange Messen: zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Nacht_van_de_Lange_Messen#Concurrerende_nazileiders

    Kristallnacht zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Kristallnacht

        ‘En zeggen dat ‘De Jeugd’, volgens en enquete op DE AFSORAAK (VRT), thans liever kiest voor een nieuw outeritaur systeem ter vervanging van de democratie.

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Mijn rustige voormiddag gisteren 1 Oktober, in het rustgevend gezelschap van Radio Klara, met de braafste Duitse Herder van de hele wereld aan mijn voeten, werd om klokslag 12 uur vreselijk verstoord. Zodanig dat Blaffie door mijn reactie recht vloog en begon te blaffen.

    “Extreem-Rechts” – “Neo-Nazi”-geweld op het nippertje voorkomen in het Duitse Chemnitz. Wat was dat nu weer?

    En toch was dat ongeveer de korte inhoud. Op de ‘Kranenkoppen’ nochtans niets daarvan teruggevonden, noch op mijn klassieke internet-bronnen.

    Chemnitz! Daar deden zich dingen voor die toch moesten worden doodgezwegen?

    Maar het was wel degelijk deze VRT-lezing, zo maar uit de vervuilde lucht in de Reyerslaan geplukt. Waar het vanaf vandaag beer is niet meer te komen. Wegens te dure duiessel. Vandaag, 1 Oktober, is toch geen ‘Verzenderkesdag’?

    Neen, hoor: Google wist er reeds alles van En zo heb ik dat dan maar meteen overgenomen. Om aan de lezer ter beoordeling voor te leggen.

    En sorry, beste mensen, als ik daarbij automatisch ook meteen dat bruin-beige Hitler-vestje van Frau Merkel voor mijn ogen zie.. Alleen de Führer-kepie ontbreekt. Voorlopig toch. En zij zal wel niet de rechter-arm tot groet strekken, maar de linker….

    *

    *

    Maar laat ons bij de feiten blijven. In Chemnitz zijn koelbloedige moorden gebeurd door (geradicaliseerde) ‘Verrijkers’ en dat zijn de druppels die nu de beker hebben doen overlopen. Dus kwam er ’n natuurlijke tegen-reactie. En officieel mag dat niet. Alleszins niet in het gids-land van de E-USSR. Stel U voor!

    Vandaar dat de ‘Leding’ (of moet ik eerder zeggen de Führung?) dan maar, op basis van een slechte Duitse gewoonte, de feiten gaat forceren in de door haar gewenste richting. Ha, zo! Er komt verzet!? Dan maar, nu het nog kan, de grove borstel er in. We pikken ‘ze’ op. Met vooral veel vertoon. We ondervragen ze tot ze kraken. En ja, al die tijd zoeken we naar ‘wapens’, waarom niet?! ‘Naar wapens zoeken’ klinkt even overtuigend als ‘er werden wapens gevonden’. Want wie ‘zoekt’ die ‘vindt’.

    Als onze actie maar indruk maakt op de gewone kiezer. Als we lang genoeg zoeken, vinden we wel iets. Een nietjesmachine, bijvoorbeeld, waarmee er eventueel handboeien zouden kunnen mee vastgeNIET worden…

    Dat we (de Leiding) beter naar wapens zouden zoeken bij de ‘Verrijkers’ is larie en apekool. Ik hoor het Kristof Kalf-O al zeggen. Die mensen hebben die dingen, zoals slagersmessen, pistolen springstof en Kalasjnikovs in huis louter voor strikt persoonlijk gebruik. Van hen dreigt geen gevaar, want het zijn onze vrienden….

    *

    Beelden van extreemrechts geweld in Chemnitz lijken bewuste desinformatie’

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180907_03714882

    07/09/2018 om 10:37 door rvs | Bron: Reuters, Belga

    Er zijn geen bewijzen dat extreemrechtse betogers buitenlanders hebben aangevallen in Chemnitz. Dat zegt Hans-Georg Maassen, hoofd van de Duitse binnenlandse inlichtingendienst BfV. Maassen spreekt zo zijn baas, bondskanselier Angela Merkel, tegen. ‘Ik deel het scepticisme over berichten van extreemrechtse betogers die mensen achtervolgen in Chemnitz’, stelde inlichtingenchef Hans-Georg Maassen in Bild. ‘De binnenlandse inlichtingendienst heeft geen betrouwbare informatie over zulke praktijken.’ Volgens Maassen zijn er geen bewijzen dat een video die circuleert op het internet en waarop migranten geviseerd lijken worden in Chemnitz, echt is. ‘Mijn voorzichtige beoordeling is dat er gegronde redenen zijn om aan te nemen dat het hier gaat om bewuste desinformatie, mogelijk met het doel de aandacht af te leiden van de moord daar.’ De uitspraken van Maassen zijn opmerkelijk, aangezien bondskanselier Angela Merkel eerder verklaarde dat de beelden ‘heel duidelijk haat en de vervolging van onschuldige mensen’ toonden. Ze beschuldigde het rechtste Alternative für Deutschland (AfD) er donderdag nog van met gewelddadige betogingen de gemoederen op te stoken na de steekpartij.

    'We zagen Hitlergroet'

    Thomas Oppermann van Merkels coalitiepartner SPD noemde de reactie van Maassen al ongepast: ‘Het hoofd van de binnenlandse inlichtingendiensten zorgt nu voor verwarring. Wij zagen foto’s, hoorden getuigen spreken, zagen mensen openlijk de Hitlergroet brengen op de Duitse straten. Dit zijn dingen die we niet kunnen accepteren, de staat moet zich daartegen verzetten.' In de Oost-Duitse stad braken gewelddadige protesten uit nadat een 35-jarige Duitser er vorige week zaterdag werd doodgestoken. Een Syriër en een Irakees werden daarvoor aangehouden. Volgens het openbaar ministerie handelden ze niet uit wettige zelfverdediging. Duitse media meldden dat na de betoging van zaterdag een Afghaanse man door vier vermomde mannen werd aangevallen en ineengeslagen.

    **

    https://nos.nl/artikel/2252880-rechtsextremisten-chemnitz-opgepakt-voor-beramen-aanslagen-op-buitenlanders.html


    Rechtse demonstranten in Chemnitz AFP… (die ZITTEND protesteren…..)

    *

    Rechtsextremisten Chemnitz opgepakt voor beramen aanslagen op buitenlanders

    VANDAAG, 11:07 BUITENLAND

    *

    In Duitsland zijn vanochtend zes rechtsextremisten opgepakt die ervan worden verdacht dat ze de gewelddadige groep ‘Revolution Chemnitz’ hebben opgericht en buitenlanders hebben aangevallen.

    Ze zouden van plan zijn geweest om vaker aanslagen op buitenlanders te plegen en ook politieke tegenstanders aan te vallen. Een zevende verdachte is twee weken geleden al opgepakt.

    Wapens

    De politie viel vanochtend op verscheidene plekken in de deelstaten Saksen en Beieren huizen en andere gebouwen binnen. Het is niet duidelijk of daarbij spullen in beslag zijn genomen. De groep zou wel bezig zijn geweest met het bestellen van halfautomatische wapens. Volgens de Duitse justitie zijn de zeven verdachten kopstukken in de neonazi-scene in de regio Chemnitz. Ze zouden twee weken geleden samen met andere rechtsextremisten buitenlanders in Chemnitz hebben aangevallen. Daarbij raakte iemand gewond. In Chemnitz was het eind augustus onrustig door demonstraties van rechtsextremisten, neonazi's en linkse activisten. De aanleiding was de dood van een Duitser, die waarschijnlijk door een migrant is doodgestoken. Rechtsextremisten gingen daarna de straat op om te protesteren tegen het vluchtelingenbeleid en dat leidde weer tot linkse betogingen.

    Chemnitz – Duitse politie rolt extreem-rechtse terreurorganisatie op

    Groep van zes man wilde aanslagen plegen op buitenlanders

    *

    https://tpo.nl/2018/10/01/chemnitz-duitse-politie-rolt-extreem-rechtse-terreurorganisatie-op/

    Door: Redactie , 11:05, 01 oktober 2018

    Demonstratie in Chemnitz begin septemb John MACDOUGALL / AFP

    *

    De Duitse politie heeft zes mannen opgepakt die worden verdacht van het oprichten van een terreurorganisatie. Meer dan honderd agenten waren betrokken bij de arrestatie van de verdachten in Beieren en Saksen, waar de politie invallen deed in woningen en andere panden.

    Het Openbaar Ministerie zegt dat de mannen actief waren in rechts-extremistische kringen in de stad Chemnitz. De verdachten zouden hun organisatie Revolution Chemnitz hebben genoemd. Ze waren volgens het OM van plan aanslagen te plegen op buitenlanders en mensen met andere politieke opvattingen.

    In de Saksische stad Chemnitz ontstond recentelijk onrust nadat asielzoekers waren opgepakt na een dodelijke steekpartij. Rechtse groeperingen gingen de straat op om hun ongenoegen duidelijk te maken. Dat leidde ook weer tot tegendemonstraties van linkse organisaties.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ach ja, het wordt inderdaad stilaan hoog tijd dat Links overal ter wereld eens ‘de plaat draait’. Of beter: dat ze het verleden loslaten en overschakelen naar het heden, om zonder platendraaiers en luidsprekers als oude venten nieuwe muziek te maken.

    In Vlaanderen durven de Nieuwe Regeringsleden af en toe al eens publiekelijk eindelijk andermans fouten uit het verleden aan te halen. En er IS niets anders dan zakkelorum en broekvagerij. De Jeugd in Ter Zake formuleert dat met de treffende uitspraak, dat politiek het gezaag is van allemaal oude venten’.

    De wilde en onbeheerste massa-immigratie zonder (bekend gemaakt) doel en dus zonder toekomst is daar een treffend voorbeeld van.. Naast de Energie-sector - In het fietsverkeer - In de luchtverontreiniging - In de Ouderenzorg - In de Woonzorg - In de tegenvalllende resultaten van ons Onderwijs, van Hoger tot Lager. En ga zo maar door.

    Wat zei ik daarjuist? Dat Links beter een ander instrument zou bespelen, als er maar andere muziek uit komt?

    Herstel. Links doet er best aan in een hoekje weg te kruipen en het gezicht te verbergen. En vooral door te zwijgen als een vermoord en gebalsemd lijk. Het is de enige manier om, volgens het spreekwoord nog GOUD te halen. Voor zilver is het te laat.

    Riberaal & Links verdient de bloemboekee, in De Afspraak, met Bart Somers in de hoofddrol.

    Twee vragen aan die ‘beste Burgemeester ter wereld’ uit Mechelen.

    Is hij, overtuigd ex-Flamingant die hij is, dat hij als oorlogsburgemeester in 1944-1-45 de ‘Repressie’ zou overleefd hebben? Heulen met de vijand, dat verdient toch de dood met de kogel?

    Na dit doordenkertje, de tweede vraag. Hoe ziet deze ‘Held’ zijn stad binnen 10, 20 of 30 jaar? Wie zullen dan ‘de Mechelaars’ zijn? Zo iets als die 0.00000001% van de gedopeerde Contafor, die er zullen overschieten?

    Een echt verheugende gedachte, want die paar individuen zullen best zonder veel grote kosten in een soort leeuwenkooi kinnen tentoon gesteld worden. In de grote zandvlakte waar ooit de stadskern is geweest, zal er wel rap een paar vierkante meter vrije ruimte gevonden worden…

    Er zullen dan zelfs niet eens meer ‘slimme camera’s’ nodig zijn in het straatbeeld, tenzij er aan de kamelen ook ’n rijplaat zou moeten voorzien worden… De vraag is alleen of dat onder of boven de staart zal moeten… Want ook kamelen zijn erg vervuilend.

    Maar kom, Heer Burgemeester, het zal Uwen tijd wel meegaan.

    Ja, die ‘Verlichting’ nietwaar. Dat de laatste Mechelaar maar niet vergeet het licht uit te doen…

    *




















    02-10-2018, 11:02 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5135

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Als een mannetjes-vos met zijn ene achterpoot geklemd zit in een slagval, dan is het in de dierenwereld algemeen bekend dat hij dan om zich te bevrijden, die poot zelf gewoon afknaagt.

    Dat is inderdaad een verschrikkelijk voorbeeld, maar symbolisch zou het wel moeten kunnen. Het volstaat dat de Vlaamse ‘Deelregering’ van de gelegenheid gebruik maakt, om na het uitroepen van de Onafhankelijkheid, eenzijdig haar zetel verplaatst vwerder het binnenland in. Briekzele wordt dan definitief onze ‘no gone zone’. Wat het nu al in feite ook al zou moeten zijn.

    De gelegenheid is op vandaag, 1 Oktober zomaar uit de erg vervuilde lucht gevallen, door de al te strenge vervuilingsnormen voor voertuigen. Niemand is op zelfstandige bassis daar nog welkom en het is logisch voor de hele wereld dat wij, Vlamingen, daar weg blijven. Wij zijn dan ook, om het GRATIS Openbaar Vervoer te nemen, als Vlamingen, geen bedelaars.

     

    Hallo, TVG van het Vlaams Belang, U gaat die voorzet uit het vijandelijk tegenkamp toch in doel werken?

     

    Een eervol doelpunt maar ook meteen een simpele politieke beslissing, gebaseerd op een gunstig te voorspellen referendum, en Klaar is Kees… Zie DEEL I: Catalonia. DEEL II, aangepaste en verbeterede uitgave.

    Zodanig dat Vlaanderen officieel de kant kiest van Viktor Orban & C° en dus voor de VLAXIT….

    Na korte tijd zullen de weinige Vlamingen die in Briekzèllabad nu nog denken daar thuis te horen, het zekere voor het onzekere kunnen nemen. Repatriëren naar het eigen Vaderland, ook dàt zou een unicum zijn in de Geschiedenis…Maar het is, om te beginnen schering en inslag in de gewezen USSR..

    Kortom: we staan op 25 Mei 2019, voor de keuze: de E-USSR of de Vrijheid. En het jaar Onzes Heren 2019, dat is binnen 8 maand, de tijd voor een vroeggeboorte.

    *

     

    Europese Commissie wil populisme bestrijden met opheffen nationale financiële soevereiniteit

    Xander 28-09-2018

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Europese-Commissie-wil-populisme-bestrijden-met-opheffen-nationale-financile-soevereiniteit

    *

    Britse kranten noemen EU-leiders ‘smerige ratten’ – EU-commissaris van Justitie pleit voor ‘slimme regulering van media’ = censuur van alle kritiek op Brussel

    Deze ras-communist kan niet wachten totdat de eurozone is omgevormd tot een Sovjet-achtige dictatuur. (Afbeelding: Getty Images (4)).

    *

    De commissaris van Economische Zaken van het Europese Politburo, de Fransman Pierre Moscovici (foto) –die zijn carrière begon bij de Franse Revolutionaire Communisten- heeft gezegd dat het populisme in Europa voor eens en voor altijd moet worden bestreden door de invoering van een gemeenschappelijke minister van Financiën voor de eurozone. Dat houdt in dat Nederland straks jaarlijks nog meer miljarden kwijt zal zijn voor het overeind houden van landen die op veel te grote voet leven, en inmiddels betere sociale voorzieningen hebben dan wij. In dit kader voorspellen de recente woorden van premier Mark Rutte dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is weinig goeds voor ons land.

    Moscovici noemt het populisme, zoals dit de macht heeft gekregen in Italië, Hongarije en Polen, een ‘grote bedreiging voor onze liberale democratieën, voor het recht, en voor de Europese waarden.’ En dat komt dan uit de mond van een aarts-communist die lid is van een ongekozen, anti-democratische commissie, die werkelijk alle officiële Europese verdragen en afspraken aan zijn laars heeft gelapt om de EU stapsgewijs om te vormen tot een federale, op Sovjet-achtige wijze gecontroleerde superstaat.

     

    Eurozone minister van Financiën reuzenstap naar federaal Europa

     

    Critici waarschuwen al jaren dat met een Eurozone minister van Financiën, waar de Commissie en Moscovici met steun van de Franse president Macron vurig voor pleiten, de kogel door de kerk zal zijn, omdat een gezamenlijke financiële huishouding de belangrijkste pijler is voor het oprichten van dat federale Europa, dat door werkelijk ieder volk in de EU in meerderheid wordt afgewezen. Maar als er één ding is dat de Europese Commissie niet verweten kan worden is dat in Brussel serieus geluisterd wordt naar de zorgen en wensen van de gewone man.

    Moscovici verklaarde daarom dat de crisis in Europa niet langer een economische is, maar ‘een crisis van ongelijkheid. Het is een politieke crisis... We moeten meer (Europa) leveren. Daar gaat Europa om. Het is niet technisch, maar zeer politiek.’ De communist richtte zich vooral tot Italië, dat volgens hem een ‘geloofwaardige begroting’ moet presenteren. Eerder noemde hij de leiders van populistische vrijheidspartijen in Europa ‘kleine Mussolini’s’, en sprak hij van een ‘klimaat dat erg veel op de jaren ’30 lijkt’.

    Commissaris Justitie wil ‘media slim reguleren’ om kritiek tegen te gaan

     

    Collega commissaris voor Justitie en Gendergelijkheid Vera Jourová uitte zich in vergelijkbare bewoordingen over de ‘slechte variant van nationalisme’ die volgens haar door de Britse media wordt verspreid naar aanleiding van de zeer moeizame Brexit onderhandelingen. Het is Jourová een doorn in het oog dat de EU-leiders op de voorpagina’s van de Britse kranten letterlijk ‘smerige ratten’ worden genoemd (3).

     

    Dus u raadt het al: Jourová wil daarom dat de Europese media ‘op een slimme manier’ worden ‘gereguleerd’ = gecensureerd, zodat er straks geen enkele kritiek op Brussel meer zal worden geduld, en de massamedia enkel nog goedgekeurde staatspropaganda verspreiden (voor zover dat al niet voor het grootste deel het geval is). (3)

     

    Macron zeer impopulair, maar wil superstaat nog dit jaar onomkeerbaar maken

     

    Ook de Franse president Macron is een fervent voorstander van een EU-superstaat met eigen parlement en eigen supranationale ministers. Ondanks het feit dat zijn populariteit in eigen land tot een nieuw dieptepunt is gedaald – slechts 29% van de Fransen staat nog achter zijn beleid (2)-, hoopt hij de leiders van de eurozone nog dit jaar zover te krijgen om onomkeerbare besluiten te maken die zullen leiden tot een centraal geregeerde EU-superstaat, waarin de lidstaten nauwelijks meer iets te zeggen hebben over hun eigen financiën.

     

    Populistische regeringen zoals in Italië zullen het opgeven van macht en nationale soevereiniteit aan Brussel dan niet meer kunnen terugdraaien, zo hoopt men in Brussel en Parijs, en klaarblijkelijk inmiddels ook in Den Haag, gezien premier Ruttes recente woorden dat hij inmiddels een groot voorstander van de EU is (= erop aast om na zijn huidige termijn als premier van Nederland een topfunctie in die superstaat te krijgen).

     

    Brussel gaat met totalitaire stappen zelfde kant op als Sovjet dictatuur

     

    Het begint er daarom steeds meer op te lijken dat de heersende politieke elite – wars van ook maar enig historisch besef - in Europa op zeker moment grote volksopstanden en mogelijk zelfs (burger)oorlogen op ons continent gaat veroorzaken. Zeker in Oost Europa weet men namelijk nog heel goed hoe het is om decennia lang onderdrukt te worden door een totalitaire ‘socialistische’ dictatuur. Die pijnlijke herinneringen worden met supranationale ministers, parlementen en regeringen in Brussel weer springlevend gemaakt.

     

    Hongarije en Polen zijn reeds met sancties gestraft door de EU, omdat hun regeringen er nog wel voor hun eigen volken zijn, en maatregelen hebben genomen om hun mensen, grenzen en samenlevingen ook in de toekomst te beschermen voor het Brusselse afbraakbeleid, waarin massa immigratie en islamisering cruciaal zijn om de nationale identiteit van de autochtone Europese volken te bestrijden en uiteindelijk totaal te vernietigen.

    Xander

     

    1) Breitbart London
    (2) Zero Hedge
    (3) Breitbart London
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) )

     **

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Volgend stukje in voorbereiding, kan ik nu al verklappen, gaat over de aan de gang zijnde LINKSE MACHTSGREEP in de Duitse stad Chemnitz.

    Daar gebeiren sedert vorige maand, zaken die zo goed als een her- uitgave zijn van de gebeurtenissen die in 1933 (tot 1945) Hitler aan de Macht hebben gebracht.

    Inderdaad, het gaat vanwege de Burger nogmaals om hard tegen hard tegen onzacht in de persoon van de Bondsführer Angela Merkel.

    Hoe ver de destructie reeds is gevorderd, ziet U aan de gepubliceerde afbeeldingen. Waar burgers op voorkomen die daar zeker geen toestemming voor hebben gegeven. Waar blijft dan de Wet op de Privacy?

    Waarvoor dan die foto’s?

     

    Ach ja, de ongeschreven Linkse Wet van de Broodroof zoals wij die gekend hebben en nog altijd kennen in Vlaams-Coburgia.

    ‘Anders denken’ is als een groot zwart kruis op iemands voorhoofd gesmeerd krijgen. Onder Hitler was dat in heel Eeropa de plicht om een Jodenster te dragen…en werd men meteen ‘een nutteloze eter’.

     

    En ja, het is in Coburgia niet voor niets een spreekwoord in het Fransoos, ‘que l’histoire se répète’…

    Toen was er niet alleen de broodroof, maar die werd eerder voorafgegaan, door ‘de dood met de kogel’

     

    Dat gevaar staat nu heden ten dage op het pint, terug toe te slaan. Zie Chemnotz.

    *


















    01-10-2018, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Juist, Ma, ik ben het niet vergeten. Je hebt me van kindsbeen af altijd geleerd zich niet te verlustigen in andermans ongeluk. Voorwaar, een oude Christelijke Deugd, die helaas samen met de achteruitgang van ons voorvaderlijk Geloof dreigt verloren te gaan in de vulgariteit van het egoïsme. Want wat anders zien we in de aan de gang zijnde verkiezingsstrijd? Ikke, ikke en de rest kan stikke… Alles voor Alexander en niets voor een ander.

    Het is mij bijvoorbeeld altijd een raadsel geweest wat De Morgen gemeen zou kunnen hebben met De Avond (Le Soir), tenzij dat zj elk van hun kant de donkerte des hemels hetzij begeleiden, hetzij uitgeleide doen. Met andere woorden, het zijn denkwerelden die het daglicht schuwen.

    Maar in onderstaand stukje vond ik de oplossing, namelijk het anti-blank racisme, dat berust op na-ijver omdat hen, weerskanten de Taal & Armoe-barrière, de zon zien ondergaan in hun Rijk. Met ruime vertraging, de uitgeleefde USSR achterna. Ja, ’t zijn schone liedjes die blijven duren.

    U kon het hier al zo dikwijls lezen: aan alles komt een eind, zelfs aan de kat haar staart en die is zò lang…

    *

    Pseudo anti-racisme: het laatste bastion van achteruitboerend links

    *

    https://doorbraak.be/pseudo-antiracisme-het-laatste-bastion-van-achteruitboerend-links/?utm_source=newsletter-605&utm_medium=email&utm_campaign=Wekelijkse+Doorbraak

    foto: ©Reporters / BARCROFT

    25 september 2018Drieu Godefridi

    *

    twee affaires

     

    Een Marsmannetje dat aan de vooravond van de verkiezingen in België aanmeert, zal bij het lezen van de Vlaamse en Franstalige pers makkelijk tot de overtuiging komen dat hij ongelukkigerwijs in het meest racistische land op de wereldbol is aangeland.

    Inderdaad zijn er simultaan niet minder dan twee affaires opgedoken – Schild & Vrienden in Vlaanderen, en aan Franstalige kant de klacht van de zwarte RTBF-weervrouw Cécile Djunga – die lijken te getuigen van het teugelloze racisme van de Belgen. Echte kleine nazi’s zijn dat, daar kun je van op aan als je in Le Soir de on-navolgbare hoofdartikels van Béatrice Delvaux leest.

    Daar is nochtans niets van: drie elementen ter staving

     

    Om te beginnen lijkt het begrip dat het mogelijk maakt om de Belgen als racisten weg te zetten – en de Europeanen in het algemeen – onvolledig. Inderdaad worden alle vormen van racisme geviseerd, tot de compleet folkloristische toe (dat is het volgende punt), behalve dan het antiblanke racisme, dat een fantasma van gestoorde geesten heet te zijn, zoals die van de académicien Alain Finkielkraut.

     

    Een vluchtige blik op de Europese actualiteit volstaat nochtans om je te overtuigen van de trieste realiteit van dit anti-blanke racisme, gaande van de kinderen en adolescenten die in het Verenigd Koninkrijk louter op grond van hun huidskleur werden uitgekozen als slachtoffers van etnische verkrachting, tot de vrouwen die in Duitsland werden verkracht omdat ze blank waren, en dan gaan we nog voorbij aan de scheldwoorden en beledigingen, het spugen en het geroep van ‘smerige witte, sale blanche’, en de talloze charmante variaties op dit thema die nu doodnormaal zijn in een groot aantal stadscentra van West-Europa.

     

    verwarring tussen doctrine en ras

     

    Een racisme-concept dat die feiten buiten beschouwing laat, en dus niet alle vormen van racisme in aanmerking neemt, is gebrekkig en toont alleen daardoor al aan dat het gebruik ervan politiek is en partijdig.

    Komt nog bij de verwarring tussen doctrine en ras. De verantwoordelijke voor de antiracisme-mars van 9 september in Brussel is overigens ook leidinggevende bij een vereniging ‘tegen de islamofobie’, en stelde zich als dusdanig voor in het programma van de RTBF.

    Wat is dat voor een grap? Sinds wanneer is de islam een ras? Er zijn toch muzelmannen van alle windstreken, rassen, etnieën, kleuren en landen? De islam is evenmin een ras als het katholicisme, het liberalisme of om het even welke ideologie of doctrine. De islam is een omvattende doctrine met een uitgesproken religieus tintje – maar hij is veel meer dan een religie – en grondwettelijk gezien mag men die doctrine verwerpen, net zoals men communisme, socialisme, fascisme, protestantisme en weet ik veel mag verwerpen.

    De strijd tegen ‘islamofobie’ voorstellen als een voortvloeisel van de strijd tegen racisme valt onder de noemer van onwetendheid of manipulatie. En wat is die term ‘islamofobie’ slecht gekozen! Alsof men niet tegen het liberalisme zou kunnen zijn zonder daardoor ‘liberalofoob’ te zijn, er bang voor te zijn dus.

    En daarbij, er zijn toch de feiten? De laatste twintig jaar heeft het Westen miljoenen moslims in zijn midden opgenomen, miljoenen immigranten, studenten, arbeiders en vluchtelingen uit de vier hoeken van de wereld. Die immigranten komen uit alle rassen, etnieën, streken en religies. Daarna dan diezelfde Westerlingen van racisme beschuldigen, getuigt minstens van lef. In werkelijkheid is er in heel de geschiedenis van de mensheid geen groep mensen geweest die even weinig racistisch was als het Westen vandaag. Het ordeloze en gedwongen karakter van die migratie aanklagen en bestrijden is legitiem en valt in de verste verte niet onder enig ‘racisme’.

     

    Het ‘racisme’ dat links bestrijdt is een gebrekkig concept.

    Racisme in strikte zin – de idee dat er een ras bestaat, superieur aan de andere – is een kwaal die hardnekkig moet worden bestreden. Het ‘racisme’ dat links bestrijdt is een gebrekkig concept, verward en vals. Dit pseudo-anti-racisme is niets meer dan het laatste bastion van een links dat achteruitboert, nu onze bevolking genoeg heeft van hun grillen en hen de rug toekeert.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ach, over die stomme Walenkoppen maak ik mij geen zorgen. Wallonië dat is het verre door eigen schuld verarmde buitenland, waarmee er best in vrede mee samen te leven valt. Als natuurlijk die eeuwenlange roofbouw op de portemonnee der Vlamingen nu eindelijk eens zou stoppen.

    Broekzele is een totaal ander geval, dat als bij wonder zijn eigen problemen zal oplossen, zodra het van de Vlaamse infuus zal afgesloten zijn. Dat is niet eens een politiek vraagstuk, maar een doodeenvoudig rekensommetje.

    Het is altijd mijn wel zeer persoonlijke overtuiging gewest, die enkele duizenden vierkante meter Vlaams grondgebied te verkopen aan de meestbiedende. Met de opbrengst kan dan de oude Staatsschuld afgelost worden…

    *

    Zo kom ik tot hetzelfde besluit als Francken Theo: de wilde immigratie is een grove en zelfs opzettelijke vergissing. Meer nog: ze is een ramp. Misschien wel de grootste die Vlaanderen ooit heeft getroffen. De verfransing heeft men grotendeels kunnen terugdraaien, maar de islammerij is een ander monster. Een monster die bezig is zich in onze genen in te werken.

    En dat men ons, Vlamingen, niet komt verwijten egoïsten te zijn. Geen enkel ander volk ter wereld, buiten misschien de Engelsen en de Ieren, hebben zoveel gedaan om de Beschaving en het Christendom, twee synoniemen van elkaar, naar de thuislanden te brengen. Eeuwenlang hebben de besten onzer jeugdigen zichzelf vergeten om in de verre ‘missies’ de arme negertjes te gaan ‘beschaven’. In China kon Pater Ferdinand Verbist uit Pitem door zijn wijsheid, het zelfs tot Onderkoning brengen…

    Het werd hen uiteindelijk, noch daar in de wildernis, noch hier, in eigen land, in dank afgenomen. Integendeel, velen kwamen terug half tot moes geslagen. Maar ze lieten de moed niet zakken, en haasten ze zich om hun eigen landgenoten in het vaderland ten dienste te staan. Zelfs al moesten ze zich voortslepen op krukken.

    Wel werden de natuurlijke rijkdommen uit al die verre landen ondertussen dapper naar Europa weggesleept. Met als “top of the bill’ het Koningshuis der Coburgers…

    De Vlamingen zelf?

    Die worden nu doodeenvoudig door hun hedendaagse Leiders (die zich aan de Macht blijven vastklampen), aangemaand om te proberen te herbeginnen in al die landen. Niet zozeer met het Kruis in de opgeheven rechtervuist, maar met overal goed voorbereide volmachten op hun persoonlijke bankrekeningen. Zelfs al groeien de bananen daar aan de bomen…

    Er zijn zelfs geen Idealen meer overgebleven, om in eigen land het voorvaderlijk Geloof in stand te houden.

    Anders gezegd, beste lezer, het is weer de gewone Man in de straat, en zijn Lisa, die er bekakt uit komen.

    Een wrange bijgedachte nu we voor nog twee weken geen minuut rust kennen, zonder om de oren geslagen te worden met weeral woorden, woorden, woorden.

    ‘Zij’ , de Bozen, volharden in de boosheid, maar dat mag ons goed gevoel niet bederven. Want Vlaanderen heeft eindelijk, spijts alles, de generatie politiekers die onze triomf-toekomst kunnen veilig stellen.

    *


















    01-10-2018, 12:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5133

    Z

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Nigel Farage uit Het Verenigd Koninkrijk is inderdaad een soort ‘enfant terrible’ dat geen blad voor de mond houdt. Zo moesten er meer zijn want ze brengen niet alleen leven in de brouwerij, maar ze zetten de Linkse raddraaiers letterlijk in hun hemd.

    Waarbij ik automatisch moet terugdenken aan de vastberadenheid in woord en daad van Sir Winston Churchill. Die trad zowel in eigen land als in de rest van de wereld, het Duitse Socialisme met open vizier tegemoet. Al kostte dat veel zweet, bloed en tranen. Maar hij bevocht dat Monster te land, in de lucht, op zijn stranden en op de wereldzeeën.

    Dat was op het nippertje want zelfs het Koningshuis van de Windsors in de persoon van King Georges, stond achter Hitler. De historische jeugdfoto uit de jaren 1938 van de thans hoog bejaarde Queen Elisabeth die met gestrekte rechter arm en in familie-verband de Hitlergroet brengt, is hiervan het veelbetekenend maar eerder ongemakkelijk bewijs…

    *

    Ja inderdaad, Nigel Farage is op de goede weg om het bnieuwe Nazi-Rijk te verslaan. Om daarna, net als Churchill, de wereld te confronteren met een beter Europa.

    *

    Farage: ‘Van Rompuy zou me moeten betalen’

    Gisteren 28/9 om 20:48 | Bron: BELGA

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180928_03792465

    *

    Nigel Farage zei in 2010 dat Europees president Herman Van Rompuy het ‘charisma van een dweil’ heeft, en heeft geen spijt van die uitspraak. ‘Het heeft zijn naamsbekendheid verdubbeld’, zei de gewezen voorzitter van het rechtse Ukip tijdens een lezing in Gent georganiseerd door studentenvereniging KVHV.

    De Britse politicus, die omschreven wordt als ‘de architect van de Brexit’, sprak in Gent enkele honderden studenten toe over zijn afkeer voor de Europese Unie, die hij omschrijft als ondemocratisch en zelfs autoritair.

     

    De voormalige Ukip-voorzitter pleitte voor een terugkeer van de soevereine natiestaat, beperkte migratie en kapitalisme. Toch lopen de Brexit-gesprekken niet vlot en dreigt zelfs een ‘no-deal’-scenario indien premier Theresa May niet snel een akkoord kan afkloppen in Brussel.

    ‘Ik kan niet zeggen hoe lang het zal duren’, zei Farage daarover. ‘Maar we zullen een Brexit krijgen, want dat is wat de inwoners van het Verenigd Koninkrijk willen.’ Hij vindt de manier waarop May op de recente EU-top in Salzburg werd benaderd door de Europese leiders ‘walgelijk’ en ‘veelzeggend’.

     

    Domino-effect

     

    Farage gelooft in een domino-effect na de Brexit, waar ook andere Europese lidstaten opstappen. ‘Laat je niet bang maken over de apocalyptische beelden van oorlog, rampen en verdeeldheid’, zei Farage, die met de Brexit geen voldoening neemt. ‘Ik ga door tot ik deze illegitieme vorm van overheid in Brussel (de EU, red.) kan beëindigen.’

     

    Het vertrek van het VK geeft echter nieuwe mogelijkheden tot nieuwe Europese integratie, zoals op het vlak van fiscaliteit of defensie. Een gevolg dat Farage niet omarmt. ‘We hebben geen Europees leger nodig. We hebben de Navo al. Wie vertrouw je meer? De Amerikanen en Britten? Of Juncker en zijn vrienden?’

     

    Beledigingen

     

    Zijn discours werd doorspekt met anekdotes en persoonlijke aanvallen aan het adres van Europese leiders als Macron, Merkel en Guy Verhofstadt. Hij blikte ook terug op zijn aanvaring met de toen pas aangestelde EU-president Herman Van Rompuy tijdens een plenaire zitting van het Europees Parlement in 2010. Farage zei dat hij geen nota’s gebruikt. ‘Het nadeel is dan dat je niet steeds weet wat je zal zeggen’, aldus Farage. ‘Ik vroeg luidop wie hij was, want ik had nooit van hem gehoord.’

    Spijt heeft de flamboyante politicus daar niet van. ‘Bij het einde van mijn speech was zijn naambekendheid verdubbeld’, klonk het. ‘Hij zou me moeten betalen.’

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ik weet ook wel dat het ARCO-schandaal niet opzettelijk was. Wat er nog maar aan zou mankeren ook! Tegenslag dan? Of roekeloos omgesprongen met andermans geld? Wat inderdaad een normaal maar afwijkend gedrag is bij Links…

    Ik denk eerder dat men bij het    ACW toen gedacht heeft da speciaal voor hen de bomen tot in de hemel groeiden.

    Tot daar aan toe. Missen is menselijk. Maar dat men bij de o zo Christelijke Werknemers Organisatie daarvan de consequenties weigert te dragen, is wraakroepend zonder meer. Men heeft inderdaad de ‘spaarders’ wijsgemaakt, dat inschrijven als aandeelhouder hetzelfde was als inschrijven als spaarder. Puur boerenbedrog dus. De genomen risico’s en dus de val zelf vallen zeker niet goed te praten, maar de houding achteraf, en de straffeloosheid ervan, is het ergst.

    Komt daarbij het eeuwig rond de pot draaien, om toch maar ten allen prijze tijd te winnen zelfs de trouwste ‘acherbanner’ de muren doet oplopen.

    En wat er met DIT Europa gebeurt, lijkt als twee druppels water op het ARCO doem-scenariol: het zal de gewone belastingbetaler zijn die uiteindelijk het gelag betaalt.

    Bij Arco kon men tot op zekere hoogte de goede trouw voorop stellen, bij de EU is kwaad opzet door de Linkse ‘Gutmenschen’ gewoon de regel. Met oncontroleerbare massa-immigratie en een doorgedreven iskamisering.

    Na de mislukking van de eerste USSR, is het gewoon een nieuwe poging om de ganse wereld te beheersen door de invoering van de islammerij. Totalitaire ideologieën zoeken baar nog grotere totalitaire ideologiën. Soort zoekt soort.

    *








    30-09-2018, 14:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    29-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5132

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ik stel mij dus de vraag, of reputaties als Prof. Paul De Grauwe ooit nog convenabel zullen kunnen presteren, nadat er na de afbraak ten gronde, een nieuw en beter Verenigd Europa zal gevormd zijn.

    De man is economist en zou inderdaad blijer moeten zijn met een normale spontane economie, afkerig van het woord ‘Geleide’. Zoals Cuba zijn er voorbeelden genoeg, waar die allemaal faliekant zijn afgelopen. Wijlen de USSR was daarvan het beste voorbeeld. Een steenkolen-centrale bouwen op duizenden kilomeer afstand van de ontginningsgebieden, alleen omdat de pattij-pottentaten van het ogenblik dat zo hadden bedisseld. Drie keer prijs: gegarandeerde afzet, grotere tewerkstelling bij het Spoor en nieuwe arbeidsplaatsen op de plaats van bestemming. Slechts één enkele tegenslag: het eindproduct was verlieslatend.

    Hetzelfde met de opbouw van windmplen-parken, betaald door investeerders-kapitalisten. Ons nucleair potentieel van de toekomst. Zeven stuks in totaal, die van af het eerste begin met veel tam-tam tegengewerkt werden door de aan de macht zijnde Groen-Linkse politiek. Die zagen liever luchtkastelen-molens in de lucht, goed wetend dat die blijvend verlieslatend zouden blijven. Hernieuwbare energie naast hernieuwbaar geldelijk verlies, te compenseren met belastinggeld… En hier en daar wat percentjes, om de vriendschap te onderhouden.…

    Italië, tot verder order nog altijd de 4de industriële mogendheid van Europa, wil het nu op zijn eigen manier proberen. Op eigen poten en met eigen reglementen. Mij komt het over alsof ik Salvini hoor zeggen ‘Eigen Volk Eerst’, maar dan in Italiano.

    En dat, lieve lezer, noem ik Nigels met koppen slaan.

    *

    *

    Econoom Paul De Grauwe: 

    "Eurozone zou verder kunnen zonder Italië, maar shock zal hard

    zijn"

    https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/05/30/econoom-paul-de-grauwe---ja--italie-zou-uit-de-eurozone-kunnen-s/

    *

    De politieke crisis in Italië maakt de financiële markten onrustig en volgens econoom Paul De Grauwe (London School of Economics) is dat begrijpelijk. Hij acht het mogelijk dat Italië de eurozone verlaat, als de Lega en de Vijfsterrenbeweging toch nog een regering zouden vormen, al dan niet na nieuwe verkiezingen. “Het staat in hun programma", zegt hij in "De wereld vandaag" op Radio 1.

    De Grauwe is duidelijk: “De kans bestaat dat Italië eruit stapt. Dat is een redelijke mogelijkheid. Er zijn twee politieke partijen die er ronduit uit willen. Als die een nieuwe regering vormen, dan kunnen ze beslissen om eruit te stappen.”

    Wat er daarna zal gebeuren, vindt De Grauwe moeilijker te voorspellen: “Er is sprake van een parallelle munt, een speciale munt – maar ook in euro - om betalingen te doen in Italië. Maar dat kan slechts tijdelijk zijn, want die parallelle munt zou ten slotte toch de munt van Italië worden en dan stapt Italië uit de euro.”

    “De eurozone kan in principe verder zonder Italië”, zegt De Grauwe, “maar de schok zal hard zijn, want er zijn toch nogal wat banken - ook bij ons - die vorderingen hebben op de Italiaanse overheid en de private sector. Als de Italianen er dan uitstappen, zullen veel van die vorderingen aan waarde verliezen en dat is slecht nieuws voor de banken.”

    De vergelijking maken met Griekenland, zoals sommigen doen, vindt De Grauwe maar ten dele correct: “De vergelijking klopt in die zin dat beleggers schrik hebben dat een land in de problemen komt en mogelijks uit de eurozone verdwijnt. Dan trekken ze weg uit dat land en krijg je een self fulfilling prophecy, want daardoor dwing je dat land net in een crisis.

    Het verschil met Griekenland is dat Italië niet zozeer een economisch probleem heeft, maar een politiek. Er zijn twee grote partijen die in hun programma hebben staan dat ze uit de euro willen stappen.”

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    De Lega is in Italia jarenlang door de traditionele partijen als schurftige honden behandeld geweest. Vervang Matheo Salvini door Filip DeWinter, en U begrijpt perfect wat ik bedoel.

    Het was al bekend bij de Oude Romeinen: macht corrumpeert, en absolute macht corrumpeert absoluut.

    Daarom was het Romeinse slagwoord, die heden ten dage nog altijd uitgedragen wordt zelfs tot in de riooldeksels in de straten van Rome.

    ‘De Senaat en het Volk van Rome’

    Afgekort is dat S.P.Q.R., wat staat voor Senatus Populusque Romanus.

    Ik weet zeker dat Matheo Salvini als Filip DeWinter weten (en daarnaar handelen) dat er geen ‘Senaat’ is zonder ‘Het Volk’, net zoals er geen menselijke mond is, die spreekt en bevelen uitdeelt, zonder dat daar het daarbij horend hele lichaam hoort. Anders gezegd, Eigen Volk Eerst wil niet zeggen ‘ander volk niets’, maar het beduidt dat het hemdje nader is dan het rokje…

    *

    S.P.Q.R: het is bijlage niet de eerste keer dat de lezer dit op deze blog te lezen krijgt… Vooral in deze zoveelste verkiezingsstrijd is het nuttig de raddraaiers daaraan te herinneren. Zij vertegenwoordigen niet zichzelf, maar hun kiezers. En daarom zou het goed zijn, de verliezers iederee keer voor een volksjury te brengen die binnen de week moet oordelen, duim omhoog of duim omlaag, over hun verlopen ‘Mandaat’… Met daaraan gekoppeld, de wettelijk voorziene straffen.

    In het Antieke Rome was dat voor de leeuwen geworpen worden.

    *











    29-09-2018, 13:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!