MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5111

     Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘Aanzetten tot xenofobie en racisme is strafrechtelijk verboden’.

    Is ook strafrechtelijk verboden: haat tegen Blanken, fraude plegen om de sociale voorzieningen in zijn of haar frak te slagen, de loverboy uit te hangen, aan vrouwenhandel of mensensmokkelarij te doen enz, enz. Maar wie ziet daar nu nog naar om? Als het al te gortig wordt, wordt de code verhoogd van geel naar oranje en van oranje naar rood. Politiek gezien, is dat het maximum. Meer zou de islammerij trouwens niet dulden. Die zijn immers o zo rap op hun tenen getrapt, wat niet bevorderlijk is voor onze integratie.

    De tijd komt, rapper dan we denken, dat we allemaal een stalen corset tegen slagersmessen zullen moeten dragen, willen we de wekelijkse shopping-tourné overleven. Met, voor onze ongesluierde vrouwen, een aangepaste door de mutualiteit gratis verstrekte kuisheidsgordel met ingebouwd verklikkerslampje op de boezem voor de dagen dat de maandelijkse toeslag is aangekomen Kwestie van de van de goesting wegsmeltende ‘Verrijker’ geen onaangename verrassingen te doen beleven, moest die zich op gevaarlijk ijs begeven.

    De parketten overal te lande zijn verzopen in het vele werk, en hebben dus geen tijd om aangespoelde criminaliteit in het snotje te houden. Hun budgetten zijn nauwelijks voldoende om de Vlaams Bewegers 24/24 en 7/7 te schaduwen. En om zodoende het Vaderland van de politieke Hovaardigheidsbekleders in stand e houden.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Parket opent onderzoek in de zaak Schild & Vrienden

    Gisteren, 6/9 om 09:52 door bbd, mg

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180906_03709852

    Het parket van Gent opent een onderzoek naar de rechtse jongerenbeweging Schild & Vrienden, om te bepalen of en door wie strafbare feiten zijn gepleegd. Dat meldt het parket. Ook het gelijkekansencentrum Unia onderneemt juridische stappen.

    ‘Aanzetten tot xenofobie en racisme is strafrechtelijk verboden en kan door het parket vervolgd worden zonder dat er een klacht is neergelegd', zei minister Geens in De Ochtend op Radio 1. Het parket is nu ook een onderzoek gestart naar de groep Schild & Vriend, maar het is niet geweten of de inlichtingendiensten Schild & Vrienden al volgden. Geens zei wel dat de dienst extreme groeperingen, zowel links als rechts, volgt.

    **

    De ‘Dame’ van Unia

    reageert verbolgen op de berichten van Schild & Vrienden die de reportage (gefingeerd) aan het licht bracht. Unia wijst erop dat de rechtse beweging al langer op haar radar lag. In het verleden kreeg de organisatie er al een tiental meldingen over.

    'We bundelen alle onze verschillende dossiers over Schild & Vrienden want we hadden ze al langer in het vizier. Dit puik staaltje onderzoeksjournalistiek is extra bezwarend materiaal waarmee we stappen richting justitie zullen zetten. We contacteren ook de referentie-magistraat, staat in een persbericht, aldus Unia-directeur

    *

    Els Keytsman (°1972) van Groen, Ex Agakefster en (gewezen) Oxfammster…

    Thans dikbetaalde CEO van het

    Interfederaal Gelijkekansencentrum

    *

    'De nieuwe berichten hebben alle kenmerken van hatespeech die aanzet tot haat, discriminatie, geweld. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, gaan we er ons nu met

    een juridisch oog

    over buigen. In het kader daarvan zal Unia de ploeg van Pano zelf contacteren en vragen of ze de screenshots van de berichten die zij vonden in de gesloten chatgroepen kunnen bezorgen.'

     

    Op Twitter vroegen verschillende politici zoals Theo Francken, Zuhal Demir en Geert Bourgeois van N-VA en Yasmine Kherbache (SP.A) of Meyrem Almaci (Groen) dat het parket zou optreden tegen de jongerenbeweging Schild & Vrienden.

     

    Opspraak na reportage

    De Vlaams-nationalistische jongerenbeweging kwam woensdagavond 5 September in opspraak na een reportage van het VRT-magazine Pano. Daarin wordt getoond hoe achter de schermen, op online-discussiegroepen, racistische, antisemitische en seksistische cartoons en opmerkingen gedeeld worden. Ook verheerlijkingen van het nazisme en islamofobe cartoons passeren de revue.

    ‘Wat ik gisteren in Pano gezien heb, was niet opbeurend. Ik vond het niet leuk om naar te kijken. Dit soort taal heeft de wind in de zeilen sinds de terroristische aanslagen, ook in ons land,’ aldus nog Geens. ‘Er hebben altijd extreemrechtse groeperingen bestaan, maar de geest van de voorbije jaren is van die aard geweest om de polarisatie teweeg te brengen.’

    Geens heeft ook veel vragen bij het feit dat sociale media zo gemakkelijk anonieme berichten doorlaten. ‘Dit dreigt te ontsporen.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Het is onderhand algemeen geweten, dat bij ons racisme slechts in één bepaalde richting werkt, meer bepaald nooit van ‘Zwart’ naar ‘Blank’. Of van ‘allahtoon’ naar niet-allahtoon.

    Ons mooie belastinggeld zou veel beter aangewend kunnen worden, dan miljarden te vergooien aan de opgedrongen ‘wilde immigratie’ die alleen de Nieuwe Wereld Orde en de ‘Globalisatie’ ten goede komt. In één woord: de wereldwijde

    Ondertussen zou de Staatsvuiligheid, in plaats van zich bezig te houden met Het Eigen Volk Eerst, zich onledig kunnen houden, met nauwkeurig in beeld te brengen wat er zoal gebeurt in alle mogelijke talen, in de overtalrijke mosketen bij het ‘Vrijdag Gebed’. Uit hun doppen gaan kijken ter plaatse in de Havens, o.a. vooral in Antwerpen, de draaischijf van de wereldhandel in drigs. Onderzoeken wat ervan is, met de vele miljoenen kindjesgeld en pensioenen die maandelijks willekeurig zonder maat of getal in de verre buitenlanden uitbetaald worden aan ‘rechthebbenden die misschien niet eens bestaan. Onderzoeken en speciaal de boekhouding controleren van de vele NGO’s die als paddenstoelen uit de grond ijn gerezen en leven bij de gratie van de tutterfles der subsidies. Wat er deze winter bij Oxfam is voorgevallen, is geen uitzondering, maar eerder algemene reel. Idem dito voor Het Rode Kruis. Voor ‘Dokters zonder (zedelijke) Grenzen’.

    Eris nood aan een nieuwe politieke klasse, die eerder – niet partij gebonden - op de golflengte van die Salvini en die Orban functioneren.

    Of wacht men liever met de put te dempen, tot het kalf (helemaal) verdronken is?

    Wij willen af van deze Minister van Just-is-Just

    *

    Zou de Slinxe, Schots en Scheve ‘Elite’ dan echt niet weten, dat er in Brugge, alsdan vergeven van de Leliaerts, even vòòr de Guldensporen Slag, daar de Brugse Metten zijn voorgevallen, waar het wachtwood voor de ‘opstandelingen’ de uitdrukking was Schild of Vriend’. Iedere ‘Historicus’ kan die dingen toch gemakkelijk tussen zijn boterhammen leggen?

    Of willen die dat eerst proefondervindelijk vaststellen?

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    07-09-2018, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5110

    *

    *

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ach, ze zijn jong en ze willen wat. Dat kennen we maar al te geod. Maar het is niet allemaal goud, dat blinkt. De ‘Jodenhaat’ bijvoorbeeld moet hen, de vrienden van ‘Schild en Vrienden’, eens goed tot op de bodem uitgelegd worden. Want zij mogen dezzelfde fout niet maken als de Slinxe wereldverbeteraars van de NWOn de Nieuwe Wereld Orde.

    En eerlijk gezegd, Joodse mensen zijn ook niet mijn grote vrienden. Maar ze doen al honderden jaren ver niemand kwaad. Ja, het is waar, meestal zijn die super-intelligent. Waarop we niet naijverig hoeven te zijn, maar met die ideeën dapper moeten meewerken. Zij leiden naar de sterren en naar het heelal. Wij nemen wAar, om er zelf beter van te worden. Wie begot kan daar nu tegen zijn?

    Per astrum ad astra….

    *

    Vooral niet te vergeten, dat zij aan de fundamenten liggen van onze Joods-Christelijk-Humanistiscghe Beschaving. Maar vooral aan de oorsprong liggen van het Cristendom…

    Dus moeten wij eerder enthousiast zijn, dat het Joodse Volk eindelijk na eeuwen ongenode en vernederede ‘diaspora’, in 1957 eindelijk weer een klein stuljke van wat eens hun eigen ‘van melk en hning overlopend’ Vaderland was, na Hitler en de Socialistische rage van WO II, hebben teruggekregen vanwege de overwinnaars der Grote Mogendheden. Als een soort compensatie voor de Nazi-Holocaust. Iets xdat voor de Socialistische denkwereld inderdaad een echte marteling moet zijn..

    Want inderdaad, de oorlogvoerende Duitse Nationaal Socialisten zuikn er niet in geslaagd hen ‘auszurotten’. Wel integendeel, dank zij dit verdriet, zijn ze terug in het spel mogen komen. En hoe!

    Raar om zeggen, of om dit onder woorden te brengen, maar in wat er tegenwoordig met de ‘Rechtse’ jeugd in Europa gebeurt, is veel terug te vinden in de heroverde leider-posities van het Godsvolk. De Slinxe onderdrukking komt inderdaad als een boemerang terug in hun eigen gezicht. En daarom juist zijn ze zo gebeten op ons.

    Hoog tijd dat de pedofiele en hoererende varkensstal van de TV eens grondig wordt uitgekuist! De kans zit er aan te komen, na de volgende ‘Federale’ en Europese Verkiezingen van Zondag 26 Mei 2019. Of vroeger, als het enigszins meezit en onze Nationale Sjarel de rit niet uitdoet..

    Elk zegge het voort!

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Rechtse club 'Schild en Vrienden' onder vuur

    05 september 201822:00

    Dries Van Langenhove (l) ging deze zomer op bezoek bij de Hongaarse premier Viktor Orbán, die een harde migratielijn voorstaat.

    ©twitter/Dries Van Langenhove

    *

    https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/vlaanderen/rechtse-club-schild-en-vrienden-onder-vuur/10046603.html

     

    De studentikoze rechtse club Schild en Vrienden van Dries Van Langenhove toont in interne kring een ander gelaat. Het wemelt in besloten chatgroepen van racisme en Jodenhaat.

    67.000 berichten die bol staan van de rassen-, homo-, vrouwen- en Jodenhaat, antivluchtelingenretoriek, swastika’s, Hitler-adoratie en wapengekletter.


    Die postten de leden van besloten chatgroepen van de rechtse jongerenbeweging Schild en Vrienden het voorbije anderhalf jaar op Facebook en het beter beveiligde Discord. Het VRT-progamma ‘Pano’ slaagde erin toegang te krijgen tot de gesloten groepen, terwijl het S&V-voorman Dries Van Langenhove (25) de voorbije zes maand volgde.

    De conclusie is dat Van Langenhove en zijn club twee gezichten tonen. Dat van de bevlogen speecher die de stem van radicaal-rechts vertolkt in media en serviceclubs in de Vlaamse Beweging. Van Langenhove stelt met zijn beweging te willen bijdragen aan een mentaliteitswijziging bij de jeugd om de Vlaamse identiteit en de Europese cultuur uit te dragen.

    In besloten kring gaan alle extreemrechtse registers open. Het hogere doel is volgens ‘Pano’ zich voor te bereiden op de gewapende strijd om de blanke bevolking in Europa te redden van alle bedreigingen van buitenaf. De vijand zijn Joden, moslims, holebi’s en te vrouwelijke mannen. De groep doet aan bokstraining en kickt op wapens. Een van de leden post een foto waarbij hij op een Vlaamse vlag ligt met automatische geweren en handwapens. Van Langenhove drukt daarbij zijn volgelingen op het hart nooit screenshots van de S&V-groep extern te gebruiken.

     

    Reporter Tim Verheyden geeft twee redenen op waarom hij Van Langenhove besloot te volgen. S&V doet in België steeds vaker van zich spreken. De filmpjes van zijn acties - het verstoren van linkse betogingen en vakbondsprotest - worden in binnen- en buitenland flink gedeeld via sociale media. Het leverde Van Langenhove, student rechten, politicoloog, loodgieter en bestuurder bij de UGent, interviews op in de klassieke media.

     

    Schild en Vrienden is meer dan een marginaal fenomeen. Het telt 14.000 volgers op Facebook en 900 leden in een afgesloten chatgroep. De groep wordt gerekend tot Europees nieuw-rechts en alt-right in de VS, die beide aan een opmars bezig zijn. Het is een verzamelnaam voor een bonte mix groepen die staan voor een radicaal-rechts reveil.

    De ‘identitaire beweging’ vormt netwerken en mobiliseert via sociale media, die ingezet worden om een breed publiek te bereiken. De nieuwe fluïde gedaante van radicaal-rechts wordt belichaamd door Van Langenhove. Hij is goed bevriend met de Oostenrijker

    https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Sellner

    Martin Sellner (1989),

    een grote naam in Europees radicaal-rechts, en kent het Franse Génération Identitaire. Van Langenhove gaf onlangs ook een interview aan het YouTube-kanaal ‘Red Ice TV’. Dat geldt als de spreekbuis voor blanke racisten uit de VS, zoals Richard Spencer.

     

    Hij is een van de boegbeelden van Amerikaans extreemrechts, die zich na jaren in de marge opnieuw salonfähig probeert te maken. Altright vergaarde momentum door openlijk de presidents-campagne van Donald Trump te steunen. Opvallend is dat de ex-campagnestrateeg van Trump, Steve Bannon, er geen geheim van maakt dat hij radicaal-rechts in Europa wil helpen uitbouwen tot een massabeweging. In Roemenië ontmoetten Van Langenhove en enkele S&V-medestanders de Hongaarse premier Viktor Orbán. Die zit weliswaar in de Europese Volkspartij, waar CD&V deel van uitmaakt, maar vaart in eigen land een autoritaire koers met een furieuze antimigratie-retoriek. Ook ging hij op bezoek bij de rechtse Nederlandse politicus Thierry Baudet.

     

    Van Langenhove schetst goed de nieuwe werkmethode van radicaal-rechts. Die toont weinig interesse in partijpolitiek. ‘We willen niet de leiders van morgen worden. We willen een ander bestuur door de gedachten van mensen te wijzigen’, luidt het. In besloten kring is er sprake van de lange mars door de instellingen, met eigen CEO’s en mannelijke leiders die het zwakke Europa opnieuw weerbaar moeten maken. Er wordt ook gemikt op de infiltratie van de politiek. ‘We moeten de N-VA van binnenuit verrechtsen’, klinkt het op Facebook.

    Op bescheiden schaal past S&V die strategie vandaag al toe. Vier van de acht verkozen leden van de Vlaamse Jeugdraad behoren tot S&V. De VRT ontdekte dat de groep valse Facebook-profielen kocht om ‘te linkse’ tegenstanders zwart te maken, hun geloofwaardigheid onderuit te halen en negatieve commentaren te posten over de Jeugdraad.

    Nog volgens ‘Pano’ stuurt leider Van Langenhove een ‘trollenleger’ aan om tegenstanders aan te vallen, uit te lachen en bezwarend materiaal boven te spitten dat tegen hen gebruikt kan worden. Het overkwam een zwart meisje dat op sociale media klaagde op Pukkelpop racistisch bejegend te zijn door festivalgangers. Daarbij is een populair wapen de ‘meme’, grappig bedoelde maar vaak kwetsende screenshots of videootjes die gemaakt zijn om snel viraal te gaan.

    De Europese politiediensten maken zich toenemend zorgen over de opmars van rechts-identitaire groepen. Je kan er vanuit gaan dat een organisatie als Schild en Vrienden gevolgd wordt door de Staatsveiligheid. Van Langenhove noemt de reportage framing. ‘Ik zie weinig racisme, wel veel edgy humor.’ Hij ontkent wel dat de meest schokkende posts het werk van S&V zijn. ‘Iedereen kan een profiel met mijn foto maken en onder mijn naam posten. Ik heb veel van deze memes nog nooit in mijn leven gezien’, luidt het.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Na lezing, volhard ook ik, en tekent…. Er aan toevoegende, dat mijn al maar erger wordende dislexie mij deze keer best meevalt, als ik de Jeugd zo bezig zie en hoor. Dan voel ik mij inderdaad weer 28, en geen 82….

    *

    Wie zei daar ook weer in de (Joodse) Bijbel,

    (denk hierbij aan de her-uitgave van de welbekende Slinxe Bijbel, geschreven door het Grootste Genie aller tijden, ‘Mein Kampf’, deze keer gemakshalve van direct in de Vloms

    – wat goed is voor de verspreiding –

    en die zo uitvoering ls toelaatbaar in d   e Media is gekomen.

    voor ondergetekende, na een leven van werken en sparen, ‘dat hij nu in vrede kon gaan’, wijl de jeugd blijkbaar de fakkel heeft overgenomen…

    Van op de zijlijn, en niet tussen de lijnen op het veld zoals bij de voetbal, staan toekijken, ligt niet in het karakter van ondergetekende. Ik denk nog veel ammunitie te kunnen aandragen om eindelijk, van op mijn bescheiden positie, zoveel mogelijk mensen te kunnen doen nadenken.

    Socialisme heden ten dage is goed met zeggende woorden, met altijd maar dat woordje ‘zullen’ daar tussen. Ooit was dat wel even anders, in het voordeel van De Kleine Man. Net als de resultaten van al de overige partijen die het ooit voor het zeggen hebben gehad, omdat ze tot meer niet meer in staat zijn dan bla-bla-bla..

    Harop! De trompe steekt!

    De boeien los, de banden breekt!

    Het Vlaamse Heie staat immer pal,

    Daar winnen of daar sneven ’t zal

    *

    Dat zijn niet mijn woorden, maar die van Grootmeester Guido Gezelle van meer dan 100 jaar geleden. Waarmee meteen bewezen is, dat de Vlamingen – spijtig genoeg - een verduldig volkje zijn..

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    07-09-2018, 10:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5109

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het woord ‘Reformatie’ dat U hieronder veelvuldig zult aantreffen, is volgens mij een luiaaards-woord die, in het verleden, bij Maarten Luther in het Duitse Regensburg en zo, zowel de geit als de kool heeft willen sparen. De Katholieke Kerk werd toen niet gereformeerd, maar in diverse onderdelen in stukken en brokken gesplitst, die het voorzetsel ‘Christelijk’ nooit hebben verloochend. Meer niet. De grote lijnen van het ‘Rome’ van Petrus, de Steenrots, werden behouden, maar de Paus van Rome was wel zijn gezag grotendeels kwijt. Details veranderden wel, al naar gelang de vele persoonlijke smaken van telkens weer andere ‘voorgangers’…

    Het voorbeeld van Hendrik VIII van Engeland met door de Anglikaanse Kerk, de afsplitsing van het Gezag van Rome, had navolging gevonden. Ik noem dat de wraak van Anna Boleyn.

    Die godsdienst-problemen ten tijde van en nà Keizer Karel V hebben ondertussen onze Lage Landen wel degelijk zeer ver uit elkaar gedreven. Het rije Norden werd ‘Protestant’ en welvarend en het arme verweesde Zuiden bleef Rooms. Arm maar proper.  Om nog maar te zwijgen van de vele persoonlijke en familiale drama’s tussen al-dan-niet de trouw aan Rome.

    Uit mijn jeugd (bij de bond van Het H. Hart, zoals iedereen toen???) hangt mij nog een flard van een Paus-lied in het geheugen, namelijk, ‘Neen, de Pausen sterven niet’. En dat komt in mijn persoonlijk geval, grotendeels voor rekening van

    Paus Pius XII, Eugenio Pacelli

    (1876-1958)

    https://www.youtube.com/watch?v=ysoexUc0I1A

    *

    En weer moet ik, vooraleer van wal te steken met de commentaar op de huidige Paus Franciscus, de Lagere Jongensschool en wijlen Meester Daniël erbij betrekken. Ach ja, die sentimentele jeugdherinneringen! Die verlevendigen, naarmate men ouder wordt iedere dag ’n beetje meer.… Want ja, vroeger, dat is algemeen geweten dan was alles altijd beter!

    *

    Ter gelegenheid van een of andere parochiale feestelijkheid, in het centrum, moesten wij, de Jongensschool, leren marcheren op maat, en daarbij zo luid mogelijk, zingen en aldoor blijven herhalen, van

        Eviva Pio, duodecimo

        Padre nostro il Papa

    Amire di ….

    Lo conserv’ in celò

    *

    Dat klonk zo ’n beetje als echt Latijn, maar wat wisten wij toen echtig en techtig wat Italiaans was en wat niet! Dat waren de jaren ’45-’46 en toen hingen er ook nog allerlei andere flarden in de lucht. Waarschijnlijk meegebracht door vreemde militairen of krijgsgevangenen.

    Zo ook ’n soort zeemansliedje dat zelfs een ode vrijster zou doen verzuchten. Het ging als volgt

    Sul mare lucida, l’astro d’argento,

    placide è l’ondo

    Presto il vento….

    *

    Deze song bleek later het wereldbekende Santa Lucia van Placide Domingo te zijn. Het waren ook de hoogdagen van ‘De Visses van Cap die met snelle boten voeren en hun netten in zee zwierden… Hierna komt nu de moment waarop U bij deze meteen gratis en voor niets vergast wordt op....

    https://www.youtube.com/watch?v=mVJJd0NNkYE

    *

    En dan gaan we weer over tot de orde van de dag, het als roofzuchtige dieren afslachten en verscheuren door Slinx van het Geloof onzer Voorvaderen. En om wat in de plaats te krijgen? Niets anders dan miserie!

    Die man was toen in de streek in de eerste na-oorlogse dagen, zowat een Heilige uit de Hemel, omdat het kort voordien algemeen was bekend geworden, dat Hij, die vòòr hij tot Paus werd verkozen, Pauselijk Gezant (Nuntius) was in Berlijn en veel te dikwijls gezien werd in de directe omgeving van Hitler en zijn bende, dat Hij enorme aantallen Joodse kinderen heel de oorlog binnen de muren van het Vaticaan een veilig onderkomen had gegeven. En dit onder de neus maar met het medeweten van Mussolini, naar later is gebleken…

    Nog later zaten de Mediia, toen al met de bedoeling de Kerk te bezwadderen, op zijn kap, om hem af te schilderen as De Stellvertreter’, de plaatsvervangende Hitler.

    Paus Pius XII werd van de ene dag op de andere de Hiter-Paus.

    Einde verhaal.

    We slaan een paar Pausen over,

    Waaronder Woytilla, de Pool, die als Kardinaal in Warschau mede aan de basis heeft gelegen van de vernietiging van het Communisme ----

    want ondertussen was ondergetekende, met dank aan de boeken van Felix Timmermans, o.a. ‘De Harp van Sint Franciscus’, een harde fan geworden van de amoedige weldoener Sint Franciscus (1182-1226) zelf. Assisi is dan ook zo wat een der hoofdredenen geweest waarom wij in 2002 precies dààr in Italië (Umbrië) zijn terecht gekomen. Wij waren inderdaad toevallig terecht gekomen aan het Lago di Bolsena, op zowat 100 Km van zowel Rome, Pisa als Assisi Het is 1450 Km van hier, waarvan 1425 Km autosnelweg. Ons bergdorpje daar in ‘Lazio’ in het Centrum van Etruskenland, lag geklemd tussen Umbrië en Toscane, aan de viet van de Monte Amiata (2.800 m), een bekend ski-oord.

    De winterse top van de Monte Amiata….

    *

    En zo kom ik eindelijk tot de huidige Paus Franciscus. De eerste Paus in 800 jaar die zich vernedert tot het niveau van een dromer, die toen hij met zijn eerste mede-broeders in Rome diende te verschijnen, toen nog in het Pauselijk Paleis van Laterano, ontboden om verantwoording af te leggen over hun wel zeer speciaal gedrag in de armenzorg en de verzorging van melaatsen. De aanwezige Kardinalen en andere Hovaardigheidsbekleders waren met toegeknepen neus weg gevlucht van de stank. Het ganse gezelschap van die blootvoetse bedel-monikken echter, kwam dan toch in beeld bij de toenmalige Paus die hen voor Zijn kar wilde spannen.

    Logisch, die stank, want zij hadden de vorige nacht met zijn allen doorgebracht in een varkensstal….

    *

    Enfin, leest U nu eindelijk het verhaal dat U hieronder krijgt voorgeschoteld. Ikzelf, ik weet wanneer ik beter de mond houd.

    Er moet mij alleen nog van het hart, dat het mij voor de ogen schemerde, toen, nadat Benedicturs op 28 februari 2013 was ‘teruggetreden’ inens twee bijna geheel identieke Pausen naast elkaar geknield zag zitten bidden. Zaken die ongeveer 1000 jaar geleden ook al eens waren voorgevallen.

    Aan dat ‘terugtreden’ van Benedictus hangt er trouwens ook ’n aardig reukje omtrent. Wat kwam die Georges Sorros de avond voordien daar doen? Want Benedictus verdween reeds als bij toverslag de volgende dag van het toneel…

    Wie wil zoeken in m’n eigen blog-archief, naar wat ik indertijd daarover een aardig stukje proza heb laten laten verschijnen…

    ***

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    ‘Nieuwe Reformatie? Dreigende scheuring Katholieke kerk door misbruik schandaal’

    Xander 04-09-2018 21:46

    *

    Paus Franciscus blijkt heimelijk sancties van zijn voorgangers tegen pedo-priesters te hebben verlicht.Paus Franciscus zal hoe dan ook niet ongeschonden uit het huidige schandaal komen, en vermoedelijk veel van zijn macht kwijtraken.

    Philip Lawler, de redacteur van het doorgaans goed geïnformeerde Catholic World News, schrijft dat de Katholieke Kerk door het almaar groter wordende misbruik-schandaal rond paus Franciscus dreigt te scheuren, een breuk die volgens hem te vergelijken zal zijn met de Reformatie

    (de afsplitsing van het huidige protestantse christendom in de 16e eeuw).

    Lawler bevestigde eerder in zijn boek ‘Verdwaalde Herder:

    Hoe paus Franciscus zijn kudde misleidt’ de waarheid van oudere complot-theorieën dat het Vaticaan heimelijk is overgenomen door een extreemlinkse pedo- en homoseksuele ‘kabaal’, die met de gedwongen vervanging van paus Benedictus door de Jezuïet Franciscus sinds 2013 ook de absolute top van de kerk in handen heeft gekregen.

     

    Ruim een week geleden schreven we dat aartsbisschop kardinaal Theodore McCarrick, de spil van het meest recente misbruikschandaal in de VS, een cruciale rol heeft gespeeld bij de verkiezing van Franciscus. Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, de voormalige pauselijke ambassadeur in de VS, publiceerde hierover een 11 pagina’s tellende aanklacht, waarin hij de paus ervan beschuldigde McCarrick te hebben aangesteld terwijl hij toen al volledig op de hoogte was van diens massale misbruik van priesters, studenten en andere gelovigen. Franciscus weigerde hier vervolgens op te reageren.

    Paus verlichte sancties pedo-priesters

    Associated Press berichtte vorig jaar dat Franciscus de sancties die door zijn voorgangers Benedictus XVI en Johannes Paulus II aan diverse ‘pedo-priesters’ waren opgelegd, heimelijk had verlicht.

    Lawler: ‘Dit volgt een patroon. Paus Franciscus heeft kardinalen gepromoveerd die zoals McCarrick werden beschuldigd van seksueel wangedrag, of dit hadden verdoezeld, zoals in het geval van kardinaal Danneels, die hij tot de Senaat benoemde, en kardinaal Maradiaga, die de voorzitter is van zijn raad van adviseurs (zijn ‘kabinet’).’ Dan is er ook nog het beruchte geval van kardinaal Errázuriz in Chili, die Franciscus ondanks de talloze bewijzen is blijven steunen, waarop alle andere bisschoppen in Chili ontslag namen.

    ‘Nauwelijks reden te twijfelen aan bestaan homoseksueel netwerk Vaticaan’

    Lawler verklaarde wat veel anderen ook al hebben geconstateerd, namelijk dat paus Franciscus bomvol vredelievende en berouwvolle woorden zit, en al diverse keren zijn grote spijt betuigde voor alle misbruikschandalen, maar dat uit zijn acties exact het tegenovergestelde blijkt. In realiteit blijft hij de pedo-kabaal in de kerk juist volop steunen, en geeft hen zelfs nog machtigere posities.

    ‘Er is nauwelijks reden te twijfelen aan het bestaan van zo’n soort kabaal,’ aldus Lawler. ‘Feitelijk is er een homoseksueel netwerk in het Vaticaan, en ook onder de geestelijken en leiders in dit land. Anders is het niet te verklaren dat McCarrick tientallen jaren lang hogerop kon blijven klimmen.’ En dat terwijl zijn misbruikschandalen al vele jaren een publiek geheim waren.

     

    Enorme corruptie, maar hij is favoriet van de media’

     

    ‘Het lijdt geen twijfel dat er enorm veel corruptie is, wat moet worden blootgelegd.... Daar is genoeg aanleiding voor, want veel mensen zijn erg boos en agressief.’ Hij pleit daarom voor een onafhankelijk onderzoek naar de aanklacht van kardinaal Viganò, waarin de bisschoppen verplicht moeten worden alle gevraagde documenten en informatie te overleggen. Daarbij gaat het beslist niet alleen om ‘pedo’ priesters, maar ook om massaal misbruik van volwassenen.

    Dat de massamedia nog maar weinig aandacht aan dit schandaal hebben gegeven komt volgens Lawler omdat paus Franciscus ‘een van hun favorieten is, vooral bij links.’ Een van de redenen hiervoor is dat de paus hooggeplaatste geestelijken verdedigt en beschermt die openlijk homoseksueel zijn, wat rechtstreeks tegen de katholieke leerstellingen indruist. Zo weigerde Franciscus de Vaticaanse diplomaat msr. Battista Ricca te veroordelen nadat deze in Uruguay in een lift betrapt werd met een 15 jarige schandknaap.

     

    Franciscus zal ‘sowieso veel minder macht hebben’

     

    Inmiddels is er volgens Lawler ‘een complete generatie geestelijken die getraind zijn om de andere kant op te kijken’ als collega’s of hun meerderen weer eens werden beschuldigd van seksueel misbruik. ‘Dit moet worden gestopt.’ Probleem is dat bijna alle bisschoppen aan een enorm geloofwaardigheidsprobleem lijden, en feitelijk allemaal zouden moeten worden vervangen, iets wat de paus hoogstwaarschijnlijk niet zal willen doen.

    Om over zelf aftreden, zoals kardinaal Viganò heeft geëist, maar niet te spreken, want gaat niet gebeuren, stelt Lawler. ‘En volgens de canonieke wetten kan niemand hem dwingen. Hij is immuun als hij dat wil. Ik denk echter wel dat zijn leiderschap ernstig aangetast zal zijn, net als zijn geloofwaardigheid. Hij zal dus sowieso veel minder macht hebben.’

    ‘Na soort reformatie zal kerk er sterker dan ooit uitkomen’

     

    ‘Waar dit gaat eindigen weet ik niet. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt, zeker niet in de 40 jaar dat ik journalist ben. Maar er bestaat absoluut de mogelijkheid dat de verdeeldheid zo groot is dat de kerk zal scheuren,’ vervolgt de redacteur. ‘Dat zou natuurlijk een groot drama zijn... Op dit moment praten Franciscus’ meest fervente supporters liever over seksueel kindermisbruik dan over zijn leiderschap. Dat laat zien hoe wanhopig men is.’

    Hij verwacht dan ook dat er iets groots gebeurt ‘in de orde van de Reformatie’, waarin kerkleiders die echt willen hervormen zullen breken met de schandalige praktijken van deze pedo/homo-kabaal, en een groot aantal ontgoochelde katholieken achter zich zullen krijgen. ‘Ik moet echter wel blijven geloven dat er een groot aantal kardinalen zijn die op het laatste conclaaf paus Franciscus hebben gekozen, die nu iets van wroeging hebben. Want geen zinnig mens wil dit... Ik denk dat we zeer roerige tijden tegemoet gaan, maar dat de kerk er op de langere termijn hervormd en sterker dan ooit uitkomt.’

    Xander

    1) Breitbart
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik

    **

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    herkent MEN DEN BOOM

    *

    Wat er ook van zij, de 2.000 jaar oude Leer van de Zachtmoedige, doorheen de eeuwen overlopend van universele menselijke waarden, hangt niet af van één bepaalde persoon of één bepaald tijdstip in de Geschiedenis.

    Het is de Kerk van + 20 eeuwen, die vast staat op de rots. War zowel de Franse Revolutie als alle ‘ismen van deze moderne tijden, haar wel kunnen beschadigen, maar niet vernietigen. De Christelijk Leer is geen ‘Religie’ als zovele andere, maar voor alle Geslachten van nu tot het einde der Tijden, een houding tegenover het Leven zelf. Amen.

    En in dit Geloof wil leven en sterven.

    Aartsengel Michaël, hoog boen de Engelenburcht, steekt (na de Gesel Gods, de pest epidemie) het zwaard weer in de schede. Dit hoge bronzen beeld van de Aartsengel Michaël uit 1752, is een werk van Pietro il Fiamingho, de Vlaming Pieter Antoon Verschaffelt uit Gent.

    https://romenieuws.wordpress.com/2018/01/15/de-vlaamse-engel-met-het-zwaard/

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    07-09-2018, 07:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5108

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het werd op deze blog al tot in den treure besproken maar ook aangetoond in de feiten: Slinx-Griene Supermensen en islammerds-messentrekkers zijn verlekkerd op stromen bloed. Ooit was dat ‘Blut und Boden’,

    om hun leven (en vooral dat van anderen) aan te geven, maar daar zijn de opvolgers voorlopig nog niet aan toe. Omdat die ‘Boden’ van de jaren ’33 tot ’45 de dag van vandaag de hele geglobaliseerde aardbol is.

    ‘Ein Volk, Ein Reich, ein Führer’,

    wat komt dt hen opnieuw goed uit. Als die ‘Führer’ maar uit Amerika stamt, van de soort anti-Trump is, en een persoon is lijk diene kraaiende Turkey Erdogan.

    Maar ze zijn er rap bij geweest. Om zelf geen Nazi’s te worden genoemd, betichten ze maar meteen de anderen, namelijk iedereen die niet denkt zoals zij. En om de aandacht af te leiden, zijn al die anderen dan ‘Fascisten’

    – fascisten, geen Neo Nazi’s, want het socialisme is veel te dichte familie van de Duitse Nationaal Socialisten van Hitler -

    Maar ‘Fascisten’, naar het voorbeeld van nen vriend van Hitler, de Italiaanse Socialistische vooramn die van zijn internationaal socialisme het ‘fascisme’ heeft gemaakt. Een nog afgezwakter versie van het Duitse socialisme, dat al een aftreksel was/is van het Marxisme uit het begin van de 19de Eeuw.… En totaal voorbij gestreefd, natuurlijk….

    Vladimir Lenin(1870-1924)

    *

    Weten die Antifan dan niet, dat het grondleggende Italiaanse ex-schoolmeestertje en bede-leider Hitler op het oorlogspad slechts met grote tegenzin is gevolgd?

    Benito Mussolini heft geen Joden is gaskamers uitgeroeid, hij heeft zijn tegenstrevers niet uitgeroeid in concentratiekampen, of zoals Stalin, hen in ‘goelags’ gestopt. Mar a-al-bij-al blijft het door mee te werken met Hitler, een niet te vergeven oorlogsmisdadiger.

    Mussolini sloot, na meer dan 70 jaar, namens de Italiaanse Staat die zich de Kerkelijke goederen in 1870 zo maar had toegeëigend, een eeuwige vrede met Het Vaticaan met Het Verdrag va    n Lateranen op 11 Februari 1929.

    In Mei ‘40 was Italië bijlange nog niet economisch klaar om een internationale rol te spelen. Mussolini eiste 5 jaar bedenktijd van de oorlogszuchtige Hitler, maar werd gedwongen om; na een paar dagen, na de inval in Polen, de Führer te volgen. Hem werd in het vooruitzicht gesteld, na de Overwinning, grote delen cvan Zuid-Frankrijk te kunnen terugstelen…. Om zodoende, in het zuiden van Europa, rond de Mare Nostrim, het Grote Romeinse Wereldrijk een nieuwe gestalte te kunnen geven.

    Mussolini had, bij De Conferentie van München (September 1938, München, Nazi Hoofdkwartier in de Brenner Strasse) ,

     

    Mussolini, Hitler, Daladier (Fr) en Chamberlain (€)

    http://www.geschiedenisbeleven.nl/het-verhaal-achter-het-verdrag-van-munchen/

    *

    de Fransen, de Engelsen, rond Hitler bijeen gekregen, om de vrede te bestendigen. Overeenkomst die Hitler reeds op 1 Septembt1939 verbrak door, omwille van het Sudetenland, eenzijdig Polen binnen te vallen.

    Hieronder krigt U nogmaals een sterk staaltje, namelijk dat de Antifa van over heel Duitlsnd, met bussen angevoerd, komt staan springen en dansen op de straat-plaveien waar kort daarvoor door een der hunnen een burger koelbloedig werd afgemaakt met maar liefst 26 messteken0 Omdat die in de vroege nacht een paar loslopende kippetjes die dreigden verkracht te worden, wilde beschermen. Met gevaar voor zijn eigen leven…

    Plaats delict? Plaats van het gebeuren? Chemnitz, natuurlijk. Vlak voor de muren van het Stadstheater. Maar over deze feiten is er van Overheidswege een alles verhullende ‘omertà ingesteld. De Omertà is de Heilige Zwijgplicht van de Italiaanse onderwereld-maffia. Mond dicht of ge gaat er aan.

    Dat die slimmekes van Antifa daarenboven het fascisme verwarren met het Nazisme, getuigt niet van enige intelligenite, hoe pover ook.

    Fascisme en Nazislme

    (zie Hakenkruis in hier bovenaan staande inleiding, als symbool voor de uitgestalde stupiditeit van Antifa).

    Zijzelf bekronen ietwat voorbarig, hun embleem met lauweren. Naar dit voorbeeld….

    Ach, die Gotische letters zijn e teveel aan..

    *

    Over die Conferentie van München nog het volgende. De Cinema Pathé-beelden van Chamberlain, die achteraf in Londen terug uit het vliegtuig stapt, zwaaiend met de tekst van de overeenkomst me Hitler, luidkeels victorie kraaiend met de slagzin ‘Peace in our Days’, zijn hallucinant.

    *

    Tweede opmerking.

    De schoolgaande (straat)jeugd zong in die dagen, vooral na Mei ’40, het sympathieke zattemans café-liedje van

    ‘Hitler had ne kletsekop, Mussolini blaas’d em op, en Daladier, die speelde d’er voetbal mee’…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Duivels cynisme in Chemnitz: Concert-deelnemers schenden de plek waar Daniel Hillig werd vermoord

    Geplaatst op 4 september 2018door E.J. Bron

    https://ejbron.wordpress.com/2018/09/04/duivels-cynisme-in-chemnitz-concertdeelnemers-schenden-de-plek-waar-daniel-hillig-werd-vermoord/#more-196408

    *

    (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Het concert in Chemnitz gisteren was weliswaar voor de uit heel Duitsland met bussen aangevoerde bezoekers gratis, juist daarvoor heeft echter de vermoorde Daniel Hillig met zijn leven betaald. De links-radicale concert-deelnemers bedankten zich gisteren bij hem in hun geheel eigen wijze.

    Beelden die je doen gruwen: tot diep in de nacht bezetten gisteravond links-radicalen de plek waar Daniel Hillig werd doodgestoken. Rouwende mensen werden niet doorgelaten en door linksen getreiterd.

    De politie verzocht meermaals om de plek te ontruimen. De meute scandeerde “Wij zijn met meer!” en “Hou je bek!”.

    Rouwende mensen getreiterd

    Overdag al waren “Antifa”- aanhangers opgemarcheerd naar de plaats delict waar Daniel Hillig door twee bescherming-zoekers werd doodgestoken en treiterden de rouwende mensen. Die moesten door de politie beschermd worden.

    “Refugee Welcome”-vlag boven de plaats delict opgehangen

    Om het slachtoffer definitief te bespotten, hingen de bezoekers van het concert “Wij zijn met meer” de door links-extremen uit het milieu van de “Antifa” gebruikte “Refugee Welcome”-vlag op de plaats delict op (foto).

    De bekende schrijver Akif Pirinçci zei hierover:

    “Exact op deze plek werd Daniel in Chemnitz afgeslacht. De foto is van gisteren en kan niet meer duivels cynisme uitstralen. Het is net alsof een vrouw werd dood verkracht en men hangt op de plaats delict een poster van een orgie op.”

    Bron:
    https://philosophia-perennis.com
    Door: David Berger

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Dit Antifa-optreden van Slinxen voor deze vertoning opgetrommeld van over heel Duitsland, doet mij denken aan het welbekende optreden van de SS-kampbeulen in de Nazi-vernietigingskampen.

    De beelden zijn voldoende bekend, hoe gezellige, goedmoedie vriendelijk lachende Duitsers de totaal ontklede en bibberende mensen, mannen, vrouwen en kinderen all dooreen, overhaalden om zich te laten opsluiten in de gaskamers, zogezegd voor een verfrissende douche voor ze aan het werk zouden kunnen.

    Na enkele minuten werd de trillende hoop op elkaar gekropen lijken langs een tweede deur een voor een weggesleept, op handkarren geladen door mede-gevangenen en weggevoerd naar de crematoria op korte afstand. Waar de lompe schouwen dag en nacht rook uitbraakten. Terwijl aan de voorkant, nadat de vloer was proper gespoten onder hoge druk, werd de wolgende laging binnengeloodst. E, dat ging zo dag en nacht voort.

    Het waren lastige en lange werkdagen, want op het perron wachtten reeds de volgdende wagonladingen uit heel Europa.

    Ja, inderdaad, voor de Antiofa, net als voor de islammerij, is een mensenleven van geen enkel belang. Eerst vernietigen zij hun vijanden, en daarna zuiveren ze zichzelf voortdurend uit. Net als elke revolutie zijn eigen kinderen verslindt….

    Zie maar wat Erdogan gepesteerd heeft met Turkije…. Zie maar wat de IS in Syrië (en elders) heeft gedaan… Kijk naar Hamas, naar Hezebollah, naar ‘de opstandelingen’ in Afghanistan, Tjsetjenië, enz, enz.

    In de Middeleeuwen waren dat de Moren de Ottomanen of wie weet ik veel, die kwamen huishouden in Spanje (Andalousië), in Poitiers, in Lepanto, voor de poorten van Wenen. Nu zijn Miolenbeek, ‘le out Paris, Londen, Brussel, Berlijn, enz… Zelfs onze provinciesteden zoals bvb Hasselt, Gent en Antwerpen, bulken van de ‘Verijkers’.

    Verrijkers, zegt U? Het zijn stuk voor stuk islammerds die op ieder ogenblik bereid zijn hun leven te geven voor diene (ingebeelde) Allah hu Albar.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    05-09-2018, 13:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5107



    Dinsdag 4 september 2018
    04:46:52

    Vandaag ietske beter en dus ietske langer geslapen.. Op deze dag in 1944, dat is dus dag-op-dag 74 jaar geleden, moesten de laatste ontmoedigde Duitse eenheden, even oorlogsmoe als wij, bij ons on de streek Roeselare-Ieper, meestal

    (te voet of met de gestolen fiets, ja zelfs met kinderwagens om de lasten te dragen)

    het veld ruimen, als door horzels op de hielen gezeten door een kleine horde mini-tankjes van slechts 2 man van het Pools ‘Bevrijdings’ Leger. Er waren in die late namiddag wat schermutselingen geweest in de velden van de omgeving, maar wij en de buren bleven zoveel mogelijk binnen. Want her er der zaten groepjes Duitsers, - haast nog opgroeiende jongens - met hun wapentuig, verscholen in de huizen. Volgens mijn eigen Grote Broer, zaten die onder commando en dus in de greep van een of andere SS-onderofficierdie nog altijd fgeloofde in de eind-overwinning. Grote Broer had ’n paar dagen voordien nog gevoetbald met hen. Hij kende zelfs hun namen…

    De buren zaten bij elkaar gekropen, verscholen in bijgebouwen en alleenstaande schuren of schuurtjes.. Er werd wat geschoten en er werden een paar kanonschoten van tussen de huizen op de naderende tanks gelost. Er sneuvelden ’n Duitser en twee Poolse soldaten, die jarenlang in ‘Het Jaargetijde’ voor de Overleden Parochianen, - waaronder ook onze Pa - van op de preekstoel in de Hoogmis werden herdacht. Het waren ’n zekere Thadeus Sarò en ’n Thades Magnikofski of zoiets. De Duitser werd nadien ter plaatse door de buren als ’n hond in de grond gestopt aan de slootkant. Om maanden later te worden her-opgegraven en overgebracht naar Vladslo op de grote Duitse verzamel-begraafplaats. Het ‘Soldaten Friedhof’ in het nabije Langemark was inderdaad voorbehouden voor d helden van de vorige wereld oorlog…

    Vervolgens kwamen daarna dan hectische en ‘heldhaftige dagen’ van de Witte Brigade. Waat ’n gast van 8 jaar zoveel mogelijk werd van weg gehouden. Overal verschnenen ’s morgens plots hakenkruisen op sommige gevels…. Aan andere gevels hingen even onverwachts ’s morgens op weg naar school, ineens overal langs de grote Bruggesteenweg, driekleuren. Vaak bij mensen waarvan de dochter ‘met dn Duits had gelopen’. Want het straatjesvolk had heel het land overgenomen. De Ieperse toenmalige ‘Rijkswacht’ keek gewoon de kat uit de boom, en liet de ‘Witte Brigade’ gewoon begaan. In ons dorpje werd onze Beschermer, de oorlogs-burgemeester en gewezen

    (voor ons zeer milde werkgever van onze Pa),

    door het rapaille met witte armbaden midden in de nacht van zijn bed gelicht en meegesleurd, stengun schietensklaar tegen het hart gedrukt.. Na een paar dagen was die, zo onschuldig als een pas geboren baby, wel terug thuis, maar de schrik zat er vanaf dan, definitief in. Datzelfde spelletje herhaalde zich, toen in Mei ‘45 het nieuws kwam dat de eerste concentratiekamp-gevangenen en weggevierde dorpsgenoten bevrijd waren en zouden terugkomen.

    Deze keer kwam men hem halen in een tumultueuze optocht met veel nutteloos mitraillieur-vuur in de nachtelijke lucht, want het ‘Gewapend Verzet’ was nà de oorlog pas in volle gang geckomen. Vooral de vrouwen vab de overal weggevoerde ‘collaborateurs’ moesten het ontgelden…. Dat wisten wij, klein mannen ook, oldat de Pasroor daarover predekte in de Zondagsmis. Iedereen was plots verdacht, vooral zij die ondertussen, desnoods al Lid van het Davidsfonds en dus hoogst verdacht, in een van de vele ondertussen opgericht, deze keer Belgische ‘Hechtenuiskampen’ zaten. In naam van Het Vaderland, opgesloten als wilde beesten. Bij ons in West-Vlaanderen was dat in Sinte Kruis of in de grote gevangeis van Het Pandreitje in Brugge zelf. Ook daar zijn trieste verhalen bekend van de vle ‘pakjesdragsters’ die tegen ‘betaling in natura’ aan de Bewakers, ‘n voorraadje levensmiddelen voor de Geliefde mochten gaan afgeven in de ‘corps de garde’ va die kampen..

    Hechteniskamp Lokeren

    *

    Onze Pa was nog maar anderhalf jaar daarvoor gestorven, en hoe ons Ma zich in die tijd daar allemaal heeft doorgeslagen, kan ik mij zelfs vandaag niet goed voorstellen.

    Het moet de tijd geweest zijn dat het VNV, voorlopers van het Vlaams Belang, vogelvrij werd verklaard. Maar een arme weduwe met 5 kleine kinderen werd met rust gelaten. Zelfs toen ik het voorjaar 1945 een goede vriend van onze Pa op de binnenkoer van de Ieperse Rijkswachtkazerne als op een kermis-attractie om zes uur in de morgen de kogel kreeg. Uitspraak van de Krijgsraad te velde. Zijn laatste doodskreet wasn ‘Leve Dietsland’, die natuurlijk in ‘Het Iepertje’ van de dag zelf werden weergegeven als ‘Leve Duitsland…

    Het verhaal van deze terechtstelling werd mij jaren later, toen wij al in Italië woonden, van naaldje tot draadje verteld door de bejaarde weduwe va een van die toen dapper toekijkende verzetshelden…

    *

    Als de oorlog al iets was om niet over nar huis tee schrijven, was de Vrede nog veel verchrikkelijker.

    Mijn veel oudere buurjongen, pas tot onderwijzer benoemd in een naburig dorp waar hij dagelijks met zijn mooie hoge Hollandse fiets naartoe reed, liep ik na schooltijd door de velden iedere avond kilometers ver tegemoet. 0m, naast hem lopend, uit zijn mond de ‘Vaderlandse Geschiedenis’ van mijn échte ‘Vaderland’ te leren kennen. Het waren de dagen van de dynamitering door ‘onbekenden’ van de Eerste IJzertoren in Kaaskerke. Van hem kreeg ik de eerste bladen zwart-gele klevertjes om die zoveel mogelijk in de school-omgeving, tegen een zacht prijsje, aan de man te brengen…Met de opbrengst zouden de Vlamingen uit eigen zak een Nieuwe en Hogere IJzertoren hher-bouwen.

    O Ja, die dagen van weleer. Les jours d’Antan. Waar de dagen trager waren.

    Waar de dagelijkse ‘Taptoe-Clairons’ van de ‘Last Post’ van onder de Menenpoort bij valavond nostalgisch tot ver in de naburige velden weergalmden. Maar het verleden komt wel niet terug.

    http://www.fdesouche.com/610371-souvenirs-de-noel-dantan

    *

    Enkele jaren later zagen wij op de muren aan de straatklant van onze voorvaderlijk college-muren nog de weggekrabde sporen van de letters in zwarte teer, waar volgens het zeggen van de (nieuwe) Ieperse vriendjes die het konden weten, had gestaan ‘Rome of Moskou’. De wervingszin voor de Oostfrontrs…

    Ja, ik spreek van datzelfde Bisschoppelijk St Vincenetius College die vele jaren later den Yves Leterminator heeft voortgebracht…

    Mijn eigen college-jaren daar liepen van 1948 tot1955. Daarna begon de Militaire Dienst voor 24 (verlioren) maanden: Leuven, Sijssele, Leopoldsburg, en kon ik het volle leven instappen. Met werken en studeren. Of met studeren en werken, zoals U verkiest. Om later on het Waregemse ‘Gezinshoofd’ te mogen worden van een levenslange ‘verbintenis’ die amper 26 jaar heeft geduurd….

    En dat duurt tot in deze huidige velige haven tot de huidige dag, met vallen en opstaan, …

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    04-09-2018, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5106

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Op laboratorium-schaal, ttz op summiere vergaderingen hoog over de Ahoge bergtoppen van de Alpenn, de ‘AS’ tussen beide landen: Italië en Hongarije. Die zijn (met groot succes) nu achter de rug. De namen van beide gelukkige vaders die daarvoor getekend hebben: Orban & Salvini, zijn definitief gekend en zullen gelauwerd de wereldgeschiedenis ingaan als de grondleggers van Het Nieuwe Europa.

    De ‘Oude Gewaden’ worden afgelegd, en beide Dames-Duvelinnen (de wijven Merkel & Clinton), beiden pronkend met andermans namen, in hun Eva’s-kostuum. Rijp voor de sloop of voor het Klein Gevaarlijk Afval.

    Het zat er al tijdeke aan te komen. Zuid reikt Noord de hand, hoog boven het hoofd van àl de afbrekers van onze eeuwenoude Europese Beschaving. Die mogen straks allemaal, naast de beide duivelswijven, aan de straatkant worden gezet; bij jet het KGV

    Klein Gevaarlijk Afval

    *

    Ons collectief geheugen steekt vol met ‘Assen’ waarvan deze twee wel de bijzonderste zijn: de As van het Kwaad, en de As Rome-Berlijn uit de jnefaste aren ’40 van vorige eeuw.

    U kunt deze “As’ ook het fundament noemen van onze algehele Beschaving, die ooit van Rome uit het Avondland heeft opgetild naar de Evolutie, die in onze dagen een tweede pijler vindt in het Centrum van het Oude Europa, onderweg naar de vriendschap met het Oude Christelijke Land der Tsaren, helemaal in jhet Noorden.

    Katen we hioen, dat deze keer dze ‘As’ een soliede brug wordt die over de Beringzee in het Hoge Noorden, beide werelden met elkaar verbindt.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Italië en Hongarije richten anti-immigratie as op en eisen dat EU alle grenzen sluit

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Itali-en-Hongarije-richten-anti-immigratie-as-op-en-eisen-dat-EU-alle-grenzen-sluit

     

    Xander 02-09-2018 14:16

     

    Hongarije heeft aangetoond dat he met een simpel en naar verhouding goedkoop hek met prikkeldraad vrijwel alle illegale immigratie kunt stoppen. (afbeelding: Getty Images (2)).

    Nuet om in op te sluiten, maar om buien te houden… Een maatregel op het al even primitief niveau als de indringers.

    *

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en de Hongaarse premier Viktor Orbán hebben gezamenlijk verklaard een ‘anti-immigratie as’ op te richten, die zich vierkant opstelt tegen het pro-immigratie/islamisering beleid van de EU. Salvini zei dat het de hoogste tijd is om ‘het lot van het Europese continent te veranderen’, en Orban stelde dat er een nieuwe Europese Commissie moet komen die de open grenzen opgeeft en de Europese burgers weer gaat beschermen.

     

    Op 28 augustus beloofden Orbán en Salvini tevens om te gaan samenwerken met Oostenrijk en de Visegrad groep, waar behalve Hongarije ook Polen, Tsjechië en Slowakije toe behoren – landen die nog goed weten hoe het is om tientallen jaren lang te zuchten onder het juk van een totalitair regime, en dat pertinent niet opnieuw willen meemaken.

    Recht op leven en veiligheid wordt door Europese ‘elite’ geweigerd’

     

    De Oost Europese landen en Italië gaan zich daarom gezamenlijk verzetten tegen de pro-immigratie landen van West Europa, die worden geleid door Frankrijk en Duitsland. Orbán en Salvini stellen een strategie op om in maart 2019 de PES, de machtige socialisten in het Europese Parlement die juist nog veel meer immigratie en islam willen, te verslaan.

    Sinds 2009 zit de PES samen met de Italiaanse Democratische Partij in de fractie "Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten", die over 184 zetels beschikt. De fractie is de tweede grootste in het parlement maar heeft wel terrein verloren. Volgens het electorale gewicht heeft de PASD de Hoge vertegenwoordiger van de EU geleverd en mag het voor een twee jaar en een half de voorzitter van het Europees Parlement leveren.

    *

    ‘De komende maanden werken we toe naar een ander Europa, een andere Europese Commissie, en ander Europees beleid, dat het recht op leven, werk, gezondheid en veiligheid centraal stelt – wat de Europese elite en George Soros, (zie afbeelding hieronder) vertegenwoordigd door Emanuel Macron, weigeren te doen,’ aldus Salvini.

    Hij verketterde de ‘apathie’ van links, dat doet ‘alsof het de autoriteit heeft te bepalen wie het recht heeft om zijn mond open te doen, en wie niet. En dan vragen ze zich nog af waarom niemand meer op hen stemt... Dit is de eerste van een lange series ontmoetingen om het lot te veranderen, niet alleen van Italië en Hongarije, maar van het hele Europese continent.’

    *

    ‘Er moet een nieuwe Europese Commissie komen die grenzen gaat beschermen’

     

    ‘Er moeten veel dingen veranderen,’ vulde Orban met het oog op de Europese parlementsverkiezingen in 2019 aan. ‘Op dit moment zijn er twee groepen in Europa. De één wordt geleid door Macron, die de massa immigratie steunt. De ander wordt geleid door landen die hun grenzen willen beschermen. Daar horen Hongarije en Italië bij... We hebben een nieuwe Europese Commissie nodig die zich richt op het beschermen van Europa’s grenzen, en die niet langer landen straft die hun grenzen beschermen, zoals Hongarije.’

     

    ‘Hongarije heeft aangetoond dat we op het land migranten kunnen stoppen. Salvini heeft laten zien dat ze migranten op zee kunnen stoppen. Wij danken hem voor het beschermen van de Europese grenzen. Migranten moeten worden teruggestuurd naar hun landen. Brussel zegt dat wij dat niet kunnen doen, maar ze zeiden ook dat het onmogelijk was op migranten op het land te stoppen. Toch is dat ons gelukt.’

     

    Weldoener Macron hield zelf al 48.000 migranten tegen’

     

    Macrons reactie was dat het klopt dat hij hun grootste tegenstander is, en dat de oppositie tussen de twee groepen, de nationalisten (/ populisten) en ‘progressieven’, steeds heftiger wordt. ‘Maar ik zal niets toegeven aan nationalisten die haat zaaien,’ voegde hij er op de typerende (s)linkse wijze aan toe. Waarop Salvini er hem er fijntjes op wees dat het Frankrijk van ‘weldoener Macron’ al meer dan 48.000 migranten aan de grens met Italië heeft tegengehouden, inclusief vrouwen en kinderen.

     

    ‘Is dit het uitnodigende en ondersteunende Europa waar Macron en de weldoeners het over hebben? In plaats van anderen lesjes te willen leren, zou ik de hypocriete Franse president willen uitnodigen zijn grenzen weer te openen voor de duizenden vluchtelingen die hij beloofde toe te laten. Want Italië is niet langer het vluchtelingenkamp van Europa. Het feestje voor de (mensen)smokkelaars en weldoeners is voorbij!’

     

    Salvini wil Europese anti-immigratie krachten bundelen

     

    Salvini had al in juli de oprichting van een pan-Europees netwerk van gelijkgestemde partijen gesuggereerd. ‘Om de Italiaanse verkiezingen te winnen moesten we Italië verenigen. Nu moeten we ook Europa verenigen. Ik denk aan een ‘Liga van Liga’s van Europa’, waarin alle vrije en soevereine bewegingen die hun mensen en grenzen willen beschermen worden samengebracht.

    Coalitiegenoot M5S wil de immigratie eveneens stoppen, maar in tegenstelling tot Lega de migranten wel over de rest van Europa verdelen. Als andere EU-staten dat weigeren, moeten de EU-fondsen voor hen worden stopgezet, vindt M5S.

     

    Ook Tsjechië wil alle migratie stoppen

     

    Eind augustus verklaarde ook de Tsjechisch premier Andrej Babis bij zijn bezoek aan Rome dat zijn land blijft weigeren migranten op te nemen, ook uit Italië. ‘We hebben niets tegen Italië, waar we sympathie voor hebben. Het is een cruciale strategie, in mijn ogen het belangrijkste signaal en een boodschap aan migranten en smokkelaars dat het geen zin heeft om naar Europa te varen.’

    Dat Spanje nu zijn grenzen heeft geopend voor migranten die door Italië en Malta worden geweigerd, is volgens Babis ‘een verkeerd signaal. We moeten de migratiestoom stoppen... We moeten beschermen wat onze voorouders in meer dan 1000 jaar hebben opgebouwd. Dat is geen slogan, maar een feit.’

    Xander

    1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    Spanje? Puigdemont, ‘, goede vriend van DeWever, zorgt wel voor het goede evenwicht

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Dat er zeer binnenkort ooit eens ’n dag zou komen, dat het Euro-Parlement binnenste-buiten gekeerd zou kunnen worden, lijkt mij een onbereikbare Sinterklaas-droom.

    Net zoals de Patrick Janssens (SP-a), na meer dan 70 jaar socialistisch bestuur in Antwerpen, van 10 juli 2003 tot 31 december 2012 was doe daaar burgemeester, toen hij op een mooie maandagmorgen toen ‘de zak kreeg’. Wat voor het heme land als een donderslag bij heldere hemel overkwam, zo eenvoudig kan het zijn.

    Even eenvoudig, als na Obama einde 2016 niet The Clinton Wife in Amerika de presidents-verkiezingen won, maar de ons totaal onbekende Donald Trump. Een President die over de hele wereld de islamisering een duidelijk HALT heeft toegeroepen.

    Zo eenvoudig is dat.

    Stel U voor dat iemand van het kaliber van Francken Theo als Euro-commissaris het Vreemdelingen Beheer onder zijn hoede kreeg, in een Euro-parlement waar de Slinxen en/of de Groenen, er nog bijlopen voor spek en bonen…

    Als ik daar de hoogste posten zou zien innemen door bedrijfsleiders die het in het zakenleven waar hebben gemaakt, zoals de huidige hoofdaandeelhouder van Picanol/Ieper, een zekere Luc Tack uit Oost- Rozebeke. Die het zo goed als failliete bedrijf met eigen centen opkocht voor € 30 à 40 miljoen, met de voorwaarde dat hij gedurende 5 jaar CEO zou zijn, zonder inspraak van de Rad van Beheer, maar zonder ook maar één Euro bezoldiging. Hij runt ondertussen de zaak en daarnaast nog ’n paar wereldbedrijven uit de streek. Zelfs zijn autokosten mag Picanol niet terugbetalen.

    Ja Ja, mannen met baarden aan hun lijf!

    Bij dat alles is de man niet eens naast zijn schoenen gaan lopen.. Net als de Wielsbeekse textiel-gigan,t ‘doet die stille voort’…

    Daarbij denk ik automatisch aan die onvergefelijke flater van de Hasseltse kanaalduiker, de Heer SS uit H, die ooit op TV verklaarde dat het heel normaal was dat alle socialistische voormannen zwomen in het geld. “Ze moesten eerst zelf rijk zij,n om tegenover de kleine man en zijn Lisa te kunnemild zijn’…

     

     

    Neen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Des te minder is dat het geval, als U weet dat het weefautomaten bedrijf Picanol in de jaren ’50-’60 zo goed als de enige groot-werkgever was in ht Ieperse… In de streek was het een gevestigd gezegde, dat ‘als Picanol volk aanvaardde, het goed ging met de economie in de ganse wereld’….

    Wat schreef ik gisteren weer? Dat het een hete lange Herst zou beloofde te worden. Ik zal zelfs meer zeggen: neem er gerust (na de goede afloop van de Brexit) nog maar de volgende Lente bij tot na de Nationale en de Europese Verkiezingen. En voor U het weet zijn we volop 2020 en barst de bom aan de overkant van de Grote Plas.. Laat ons hopen dat het daar dan veel kleine balonnetjes regent…

     

    Digitaliaanse Hemelrijker

    04-09-2018, 10:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5105

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, inderdaad: de ene Bondskanselier is de andere niet. Komt daarbij, dat Hitler in hoofdzaak bij zijn ‘verwezenlijkingen’ andere volkeren slachtofferde, en Merkel zich uitsluitend richt op het eigen volk eerst….

    Haar sterkte is natuurlijk de morele steun die ze denkt nog altijd te genieten – Inch Allah - vanwege de Verenigde Staten à la Clinton.

    Waarbij ze in de overtuiging leeft als in een droom, dat er weldra een einde komt aan het Trump-Tijdperk. En dat de islamisering van de wereld daarna gewoon kan verder gaan on der C.C.C. van de Amerikaanse

    Maar wat er ondertussen precies is bekokstoofd in de vele achterkamertjes van de Grote Wereld Politiek, is niet bestemd voor de oren van de Kleine Man.

     

    Dit is wel de wereld op zijn kop. Geert Wilders in Nederland, die duizend keer per dag met de dood wordt bedreigd

    (omdat hij zijn Volk en zijn Land met lijf en leden wil verdedigen)

    wordt als een paria behandeld door zijn eigen Overheid, en het Duitse Staatshoofd dat precies het omgekeerde doet, wordt door de andere medeplichtige landen als een heldin geprezen.

    Bestaat er dan voor desperate regeringsleiders die Merkel toch moet zijn geworden, dan geen soort ‘Noodnummer’ voor zelfmoord-hulp?

    Ik weet ook wel, dat ‘Regeren de Kunst der Mogelijkheden’ is. M.a.w. dat er altijd ook met andere

    (liefst alleen maar opbouwende)

    meningen rekening moet worden gehouden. Maar wat als die ‘andere meningen’ massaal de huik naar de wind hangen van revolutionaire dictaturen zoals de Leer van Marx in Das Kapitaal, in al zijn afgeleiden, en nevenvormen, of de Leer der slammerij, zijnde twee dictatoriale systemen die steunen op bloed en geweld? Twee ‘Leren’ die van de meest zachtaardige mens ter wereld een wild roofdier maken?

    Of moeten wij denken aan de uitspraak van die beul, die tot de gehangene zegt, dat het wel even kan kietelen, maar dat dit niet lang zal duren

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Xander 31-08-2018 17:54

    (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

    *

    Extreemlinkse staats-terreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

    De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’

    Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.

    Het arrestatiebevel werd in Duitsland zo snel mogelijk van het internet gehaald, maar Anonymous heeft het nog steeds op de site staan (3). Behalve Yousif Abdullah staat ook de naam van zijn handlanger Alaa Sheikhi genoemd. Beiden worden gezocht in verband met het doodsteken van de Duitser Daniel Hillig, afgelopen weekend in Chemnitz. Dat veroorzaakte twee dagen lang een groot volksprotest, waar op maandag minstens 10.000 mensen aan deelnamen, en wat verstoord werd door gewelddadige provocaties van leden van de extreemlinkse terreurgroep Antifa.

    Hillig werd door de Iraakse migrant met 25 messteken vermoord omdat hij opkwam voor twee jonge vrouwen, die door een groep Arabische migranten werden achtervolgd, last gevallen, en volgens sommige getuigen ook aangerand. Twee andere Duitsers die eveneens in de bres sprongen, werden eveneens neergestoken, en raakten daarbij levensgevaarlijk gewond. Over hun lot is niets bekend; volgens sommige sites is één van hen al na enkele uren in het ziekenhuis overleden, maar volgens andere bronnen zou hij nog in leven zijn.

    ‘Media mag feiten niet langer manipuleren en verdraaien’

    Voor Daniel Zabel, fulltime ambtenaar bij het gerecht in Chemnitz, was dit zoveelste ‘incident’ met migranten de spreekwoordelijke druppel. Hij publiceerde het arrestatiebevel waaruit blijkt dat de gezochte daders inderdaad twee migranten uit Irak en Syrië zijn, en niet uit Afrika, zoals eerder werd gemeld. In zijn begeleidende commentaar schreef Zabel dat hij heel goed besefte dat dit hem zijn baan kon kosten, wat inmiddels ook gebeurd is.

    ‘Ik wil dat het publiek te weten komt wat er gebeurd is,’ aldus Zabel. ‘Ik wil dat de media niet meer het alleenrecht hebben om de daadwerkelijke gebeurtenissen in twijfel te trekken, te manipuleren, of naar believen te verdraaien. Ik wil dat het complete publiek alle bekende harde feiten kent.’

    ‘Meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land’

    ‘Ik sta als fulltime medewerker bij Justitie dagelijks in het middelpunt van een gebeuren, dat tot voor enkele jaren in dit land en met deze intensiteit niet eerder voorgekomen is. Toch zie ik dagelijks dat de meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land, of dat ze de waarheid niet willen aanvaarden. Met het oog op de doodslag of moord in Chemnitz wil ik echter niet meer deel uitmaken van deze zwijgende massa, maar ervoor zorgen, dat de waarheid, en uitsluitend de waarheid, aan het daglicht komt.’

    ‘Daar sta ik voor, en dat is de reden waarom ik mij hier openlijk uit. Ik ben mij bewust van de consequenties. Ik geef toe dat ik erg bang ben dat de rechtsstaat niet meer functioneert, en dat ik ondanks dit publieke getuigenis wordt gearresteerd. Dat risico moet ik helaas op de koop toe nemen. Ik vertrouw erop dat ik een eerlijke en rechtstatelijke behandeling krijg, ook als de waarheid, die ik openbaar heb gemaakt, veel mensen in Duitsland niet zint.’

    Politie valt woning agent-politicus binnen na publiceren arrestatiebevel

    Inmiddels heeft niet alleen Zabel, maar ook agent-politicus Jam Timke, oprichter van de kiesvereniging ‘Woedende Burgers’, ondervonden dat Duitsland onder het regime van Angela Merkel veranderd is in een linkstotalitaire ‘DDR 2.0’ dictatuur. Nadat hij het arrestatiebevel op zijn Facebook pagina had gezet, viel de politie plotseling zijn woning binnen met een huiszoekingsbevel. Bovendien kan Timke een boete krijgen of tot een jaar lang worden opgesloten.

    Oud agent verkettert Angela Merkel als ‘hoogverrader en leugenaar’

    Oud agent Tim Kellner is een andere Duitser die werkzaam was bij de autoriteiten, en al langer niet meer wil meedoen met het liegen en bedriegen. ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader, een leugenaar en een rechtenbreker,’ stelt hij in één van zijn massaal bekeken video’s. ‘Door uw politiek, door uw onwettige breuk met de Duitse wetten, het illegaal openen van de grenzen, zijn al deze daders überhaupt eerst naar Duitsland gekomen.’

    Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 verkrachtingen, 56 door migranten’

     

    Op de website Politikstube wordt erop gewezen dat het jaarlijkse stadsfeest in Chemnitz in 2017 ook al voortijdig beëindigd moest worden ‘vanwege massaal seksueel geweld een aanvallen door migranten. Chemnitz heeft een enorm geweldsprobleem met migranten. In dit jaar zijn er al meer dan 60 verkrachtingen in het openbaar gepleegd, waarvan 56 door migranten. Er zijn wekelijks steekpartijen, en er wordt jacht gemaakt op homoseksuelen... Het centrale busstation (midden in de stad) is een no-go zone geworden. De stad probeert de situatie met camera’s onder controle te krijgen.’ (4)

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Epoch Times
    (3) Anonymous
    (4) Michael Mannheimer

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Uiteraard leeft in de Amerikaanse ‘Deep State’, naast de wil om te vernietigen en te hernieuwen naar hun ‘eigen beeld en gelijkenis’, de innerlijke overtuiging dat het Trump-isme binnen zeer korte tijd volledig zal zijn geëlimineerd. En uiteraard begrijpen de Europese Potentaten-Slippendragers meteen die wens reeds als een vaststaande werkelijkheid waarop zij ‘kerken kunnen bouwen’.

    Maar verkopen die ondertussen, allemaal samen, niet het vel van de beer, lang voor die geschoten is?

    De wel zeer Christelijke begrafenisdienst van de zwaar-conservatieve Senator McCain

        (met als hoofddrol The Clinton Wife)

    werd door de Media daar (en ook bij ons) aangepakt als een complete overgoten door gespeelde vaderlandsliefde, een vervroegde verkiezings-show op kap van de zittende President.

    Een heiligverklaring in Rome heeft er niets aan.

    Dat is hun benadering van ‘America always was great’… Waarmee bedoeld wordt, dat zij, de Democ Rats, met name de daar aanwezige ex-presidenten, waaronder vooral Houssein Barack Obama, nog vers in het geheugen, de Amerikaanse ‘grootheid’ hebben aangehouden.

    *

    Van pretentie in de overtreffende trap gesproken!

     

    Want niets is minder waar. De Dow Jones, korte tijd na de inauguratie van Trump, met +40% gestegen, is daarvan de beste weerspiegeling.

    De harde hete Herfst is dus, vandaag bij het begin van het Nieuwe Schooljaar, goed ingezet. Kiesstrijd in zowel Coburgia als in The States. Hopelijk zal de Burger in de Vrije Natuur, net zoals de Jeugd op de schoolbanken, veel bijleren. En kunnen zij die naar de laatste bank vliegen, ondertussen beginnen hun pakje te maken.

    De verbetering is ingezet, en net zoals in het Onderwijs, moet de kwaliteit dringend drastisch worden ‘aufgecrict’…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker






    03-09-2018, 06:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5104

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ach ja, hier vinden de lezers geen sensatie. Over de kleine dingen in elk mensenleven wordt zedig gezwegen. Of, zoals de meesten meestal doen, de andere kant opgekeken. ’n Jonge moeder die in wanhoop haar 3 kindjes ombrengt en dan juist niet sterft als ze opzettelijk in volle snelheid tegen ’n betonnen pijler rijdt. Hoe kan men op zoiets reageren? Neen, ik doe het liever niet. Er wordt voor dat soort zaken al genoeg reclame gemaakt. Ze klinken bijna als evenveel aansporingen voor bepaalde simpelen van geest om liefst zonder verwijl naar de Zelfmoordlijn op zoek te gaan….

    Ja, die ‘Zelfmoordlijn’… Rare naam. Persoonlijk zou ik liever een ander woord horen. Vooral veel minder suggestief.

    Of beter gezegd: waarom bemoeien die zich daar mee? Zij zouden iemand nog kunnen doen op het idee komen.

    Een woord meer in de richting van ‘hulp zoeken’ bij bevoegden of bij goede vrienden, zou positiever overkomen. Want veel Meneer Pastoors om eens zijn hart daar te gaan uitstortten, zijn er bijna niet meer. En aan de kerkdeuren hangen overal grote plakkaten met de wel zeer beperkte openingsuren. Time is money, ziet U….

    En die ‘Zelfmoordlijnen’? De herkomst van die organisaties ( ????)kennende, zou ik zeggen. ‘Tijdens de bireeluren. Gesloten op maandag.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    De 5 grootste leugens over Chemnitz – een verlate rechtzetting

    *

    Geplaatst op 29 augustus 2018door E.J. Bron

    Bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de burgemeester van Chemnitz, Barbara Ludwig (SPD).

    *

    In verband met de gebeurtenissen rondom de brute aanslag op drie ‘Duitsers’ tijdens het stadsfeest in Chemnitz werken politici en media met verdraaiingen en onwaarheden om het protest in diskrediet te brengen. Hier een al lang noodzakelijke rechtzetting:

    De upper cuts….

    *

    Ten eerste: “Zulke samenscholingen, klopjachten op mensen met een ander uiterlijk, een andere herkomst, of de poging haat in de straten te verbreiden, accepteren wij niet.” (Angela Merkel over de gebeurtenissen in Chemnitz).

    Waar is: Asielzoekers zijn zondagochtend tijdens het stadsfeest in Chemnitz op Duitsers losgegaan, hebben drie van hen met messen aangevallen, eentje met 25 messteken vermoord. De beide anderen raakten zwaargewond. Als er al sprake was van een klopjacht, dan hier.

     

    Ten tweede: “Dat het mogelijk is dat mensen met elkaar afspreken, bij elkaar komen en zodoende zorgen voor het staken van een stadsfeest, door de stad rennen en mensen bedreigen – dat is erg.” Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz –SPD).

    Waar is: De organisatoren hebben het stadsfeest na de moord afgebroken – “uit piëteit”. De demonstraties van de inwoners van Chemnitz hadden daar niets mee te maken.

     

    Ten derde: “Het racisme breekt onverholen baan.” (Robert Ludecke, “rechts-extremisme deskundige” van de Amadeu Antonio Stiftung tegenover dpa).

    Waar is: De 10.000 inwoners van Chemnitz demonstreerden tegen de toenemende buitenlander-criminaliteit en de vluchtelingenpolitiek.

    Ten vierde: Er is een “toenemende agressie en gewelddadigheid tegen immigranten”. (“Freie Presse”, dagblad uit Chemnitz).

    Waar is: In het eerste kwartaal van 2018 pleegden immigranten volgens de statistiek van de Duitse federale recherche gemiddeld iedere dag een moord. Bij moord en doodslag zijn zij, afgemeten aan hun bevolkingsaandeel, 17-voudig oververtegenwoordigd. In het hele jaar 2017 pleegden “vluchtelingen” officieel 3698 seksuele delicten – dat zijn er meer dan 10 per dag.

    Ten vijfde: “Als ik zie wat zich hier in de uren op zondag ontwikkeld heeft, dan ben ik geschokt.” (Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz – SPD).

    Waar is: Geschokt moest iedereen zijn die eergisteren door de onthulling op “Jouwatch” te weten kwam dat de burgemeester in een voetgangerszone (!) een rolstoelgebruiker met haar auto heeft doodgereden.

    Bron:


    https://dieunbestechlichen.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    War er blijft gebeuren in en rond Chelnitz is in wezen vee belangrijker dan weer ‘n zatteerik die 3 fietsers omver rijdt. Het werd net niet bij gezegd. Gelukkig is het geen daad van terrorisme. Leuk detail: de zware BMW had slechts ‘n kleine 400 Km op de teller… Erg, hé. De moeder is niet meer in stervensgevaar, de kindjes daarentegen wel. Case clised. Ander en beter onderwerp.

    Veel belangrijker en zend-tusentijd vullend, is de begrafenis in Washington van ’n gestorven mede-Republikein, waarop Den Trump, President, niet eens welkom was. Schitterden wel in volle glorie dor hun aanwezigheid, ‘loud and clear’ in de verf gezet, in beeld gebracht (in een Christelijke Kathedraal nota bene) van de samenzwerende top der

    Over Chemnitz mag er liefst zo weinigg mogelijk bercht gegeven worden. Er zijn dus daar alleen betigingen en tegenbetogingen.

    De enige echte Waarheid kan nog altijd over hun lippen niet. Die landen daar zijn met moeite onderuit de stalen greep van het Stalinisme geraakt, en de herhaling daarvan voelen de mensen daar intuïtief aan. Islamitisch Globalisme die de ondergang is van ons Continent, daarvoor komen de gewone burgers geweldloos en in stilte op straat.

    Dat is ‘Betoging’ Numero Uno.

    De goede, want zij komt op voor hun onwrikbare eigenheid en het in vrede leven met en naast elkaar. Zonder bedreigd of uitgedaagd te worden.

    ‘Betoging’ Numero Dio is het georganiseerd rapaille dat louter op geweld uit is.

    Is dat nu zò moeilijk om de Waarheid te zeggen of te schrijven?

    De Waarheid wil dus niet meteen ‘partij trekken’ zeggen. De feiten zelf zijn de Waarheid. Er is onvrede met tegenover het gevoerde beleid en wie dat durft zeggen, wordt de mond gesnoerd. Door middel van brutaal geweld, overgewaaide vernielzucht door beroeps-rebellen, ondersteund om ‘beterswil’ door politie-geweld tegen de verkeerden, en dat alles begeleid en uitgelokt door de vele honderden ‘verslaggevers’ van over de hele wereld die alleen uit zijn op sensatie.

    Resultaat.

    De brave goedmenende Burger beleeft een inferno van de Duivel, de uitdagers genieten uren gevierde en bejubelde belevenissen die in de Geschiedenisboekjes zullen komen en de plaatselijke Middenstand betaalt, naast de Burger met belastinggeld, de rekening.

    Dat is althans de bedoeling van de Overheid. Om vervolgens over te gaan tot de orde van de dag. Wie herinnert zich trouwens nog de naam van die andere ‘Burgerbeweging’, eveneens ontstaan in Duitsland en verspreid over gans Europa, ook in Vlaanderen, maar ondertussen geluidloos zo goed als ter ziele is gegaan…

    https://pegidavlaanderen.wordpress.com/

    **

    Digitaliaanse Hemelrijker




    02-09-2018, 09:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5103

    ****

    **

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De intrekking door Geert Wilders op vrijdag 31 Augustus van de Mohammed Cartoon-wedstrijd die 2 dagen voordien met veel bombarie werd afgekondigd , staat volgens mij in direct verband met hetzelfde gevoel waardoor President Donald Trump in Amerika opkijkt naar de toekomst van zijn land: optreden of zich zwichten voor de islammerij die inderdaad als een dodelijke pest-epidemie veroorzaakt door raten, is doorgedrongen tot diep in de genen van onze Samenleving.

    In hun taal, de taal van onze Veroveraars, het zogezegde ‘Arabiers’, geschreven met lange uithalen als stinkende spaghetti-slierten van letters, bestaat daar een wel zeer typisch woord voor. Woord dat wegens zijn gewicht, noch uit de mond noch uit de pen kan van de reeds in alle stilte overwonnen en dus door alle collaborerende ‘Sociaal Democratische Overheid’ en hun Malafide Slippendragers van de Media.

    DHIMITUDE, onderwerping aan de Koran.

    *

    Erger dan de nieuwerwetse ‘parentale burn-out’ (?????) die toch maar over enkele individuele gevallen gaat, is de actieve medeplichtigheid aan de ondergang van hun eigen en dus ook onze Westerse Beschaving die niet, via de Rede, kan optornen tegen de wreedheden en het geweld van de islammerij.

    *ld, we hebben hen van de verdrinkingsdood gered, gekleed, gevoed, van I-pads voorzien met gratis verbinden, gekoesterd, in onze armen gedrukt zoals ons warme hart dat voorschrijft. En het stopt maar niet met wreedheden, moorden overvallen, verkrachtingen en banditisme tegen hun naïeve weldoeners.

    Wie luid-op reageert wordt bestempeld als haaizaaier, extremist, populist (wat dat ook moge betekenen), of erger, als Nazi. Maar wie in de spiegel kijkt, ziet meestal eerst zichzelf….

    Zetten wij ons dan vervolgens te blèten? Omdat wij ons hoofd op de kapblok zullen moeten leggen, zoal de beulen ons voordeden met de in oranje geklede IS-slachtoffers voor wie de dood een ware bevrijding moet geleken hebben.

    Gaan we over tot zelfmoord of gaan we over tot de daad, en kiezen we dus andere en betere Leiders, zoals in Italië of in Hongarije? De keuze mag niet moeilijk zijn. Wij zijn het volk! En elke luis die hier niet hoort zou best uit eigen beweging en vrijwillig vertrekken. Voor we uit onze slof schieten….

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links

    Xander 29-08-2018 14:19

    *

    Grote groep van bijna 100 evangelische leiders in Witte Huis voor steun aan Trump – Wordt Amerika na ‘mid term’ verkiezingen 6 november onregeerbaar?

    Trump buigt (hierboven) zijn hoofd als voorganger Paula White voorgaat in gebed (Afbeelding: Getty Images (4)

    *

    Nu het de ‘Deep State’ rond het

    Democratische/Neocon

    Establishment

    in de VS nog steeds niet gelukt is om Trump af te zetten, lijkt de globalistische elite van plan te zijn om door middel van extreem-linkse terreurgroepen zoals Antifa massaal geweld in het land te ontketenen, zo vrezen ook president Trump en een grote groep van vele tientallen bekende evangelische kerkleiders.

    Tevens gaf Trump Google, Facebook en Twitter opnieuw een ernstige waarschuwing vanwege hun massale censuurpraktijken tegen conservatieve en rechtse stemmen op het internet, waarmee zij proberen de ‘mid term’ verkiezingen in het voordeel van de Democraten te beïnvloeden.

    Maandagavond kwamen bijna 100 christelijke (kerk)leiders, voorgangers en evangelisten –waaronder Franklin Graham, James Dobson en Greg Laurie- opnieuw bij president Trump in het Witte Huis om de zorgwekkende ontwikkelingen in de VS te bespreken. Zo hebben linkse activisten al vele tientallen gewelddadige aanvallen op burgers gepleegd die bijvoorbeeld enkel een pro-Trump sticker op hun auto hadden geplakt, of een

    *

    Trump-petje

    droegen. De meeste mainstream media negeren dit niet alleen, maar sporen impliciet – en soms zelfs expliciet - aan tot geweld tegen rechts.

    ‘Onvoorstelbare haat en woede van links’

    *

    Trump had het diner speciaal georganiseerd ‘ter ere van het evangelische leiderschap’. Er werd samen gebeden, en gediscussieerd over de toestand van het land. Trump uitte tegen de aanwezigen zijn grote zorgen over de enorme, steeds grover wordende haat van links tegen andersdenkenden, met name conservatieven.

    ‘Die haat en woede is onvoorstelbaar,’ zei hij. ‘Dat komt deels vanwege wat ik voor jullie en voor mijn gezin heb gedaan, en tegen hen... De verkiezingen op 6 november zijn daarom een referendum, niet alleen over mij, maar ook over jullie geloof. Het is een referendum over de vrijheid van meningsuiting en het Eerste Amendement.’

    De media, zowel op TV als het internet, hebben het zwartmaken en belasteren van Trump met propaganda, ongegronde insinuaties en regelrecht nepnieuws dan ook verder opgevoerd, in de hoop dat de Republikeinen hun meerderheid kwijtraken. ‘Dan zullen ze alles omververwerpen wat we gedaan hebben, oen dat zal snel en gewelddadig gebeuren. Er zal geweld zijn. Als je kijkt naar Antifa en andere groepen zie je dat dit gewelddadige mensen zijn.’

    Onafhankelijke analisten denken dat dit geweld er toch wel komt, ook als de Republikeinen winnen. Daar ziet het vooralsnog nog niet naar uit, want enkele pro-Trump kandidaten hebben de voorverkiezingen in onder andere Arizona en Idaho reeds verloren.

     

    ‘Twee ellendige jaren als we in november verliezen’

    *

    Trump vroeg de evangelische leiders dan ook om het uitspreken van hun steun voor hem, zodat hun kerkleden en volgelingen op de Republikeinen gaan stemmen. ‘Als ze dat niet doen gaan we twee ellendige jaren tegemoet, en zal het eerlijk gezegd een zeer moeilijke tijd worden. Jullie zijn één verkiezing verwijderd van het verliezen van alles wat jullie hebben. Kleine dingen zoals ‘Merry Christmas’, dat kun je dan niet meer zeggen.’

    Het in de ban doen van het christelijke kerstfeest is bepaald geen hoax en gebeurt ook al jaren in Nederland. Zo hebben diverse supermarkten het woord ‘kerstmis’ vervangen door het algemene woord ‘feestdagen’.

    Wordt Amerika onregeerbaar?

    De polarisering van links versus rechts begint in Amerika zorgwekkende vormen aan te nemen. De jarenlange haat, leugens, propaganda en het geweld van de linkse gevestigde orde zal op zeker moment een heftige tegenreactie van rechtse groepen, die zich tot nu toe bijna overal kalm opstellen, uitlokken, zeker als het links lukt om Trump alsnog af te zetten, of bij de volgende verkiezingen weer een linkse Democraat in het Witte Huis te krijgen.

    De Democraten stelden onlangs een document op waarin ze aankondigen om na hun eventuele overwinning in november het presidentschap van Trump politiek volledig te blokkeren.

    ‘Amerika dreigt ongeacht wie er in november wint onregeerbaar te worden,’ denkt The American Dream blogger Michael Snyder. ‘Het is heel waarschijnlijk dat we hier duidelijk bewijs van zullen zien zodra chaos in onze straten regeert.’ (1)

     

    Google waarschuwt linkse tech giganten tegen censuur

     

    Om de berichtgeving in de media weer wat neutraler en eerlijker te krijgen heeft president Trump een commissie ingesteld die de huidige censuurmaatregelen door de tech giganten gaat onderzoeken. Die weigeren daar vooralsnog aan mee te werken. Zo heeft de CEO van Google een officiële dagvaarding genegeerd. (2)

    Trump waarschuwde tech giganten zoals Google, Facebook en Twitter dan ook dat ze ‘voorzichtig moeten zijn, want jullie begeven je op zeer, zeer glad ijs.’ (3) De directeur van de Nationale Economische Raad, Larry Kudlow, verklaarde dat er serieus gekeken wordt naar het reguleren van Google en YouTube, zodat die niet langer 95% linkse propaganda bovenaan zetten (wat uit recente onderzoeken is gebleken), maar ook weer ruimte geven aan rechts.

    Voor YouTube is inmiddels een

    alternatief opgericht, waarop

    UGETube

    conservatieve en rechtse stemmen weer gebruik kunnen maken van hun vrijheid van meningsuiting zonder bang te moeten zijn dat Google/YouTube hun video’s en berichten weer snel offline halen.

    Xander

    (1) The American Dream via Infowars
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Hoever we reeds staan in eigen land? Slechts één voorbeeld. Het woord ‘Kerstmis’- ‘Kerstmarkt‘ zijn al sinds enkele jaren uit het straatbeeld verdwenen. Net zoals de Christelijke Symbolen. De ‘Verrijkers’ zouden kinnen op de tenen getrapt zijn en amok maken. In Onze grootwarenhuizen is de HALAL er geluidloos en in alle stilte bijgekomen in de toonbanken, maar staat wel degelijk en zelfs zeer opvallend als dusdanig geraffineerd. Zelfs op Google staan de door hen niet-gewenste ‘items’ helemaal achteraan. Of ze ontbreken helemaal, indien naar 25 December verwezen moet worden of naar Bethlehem. Bij Google staan eerst de negatieve berichten over Trump, en pas vele bladzijden verder; de neutrale oif de positieve zeken. Een kniesoor die daar op let. Maar de zoete lepel is wel binnen. Men vernoemt Google, Facebook, Twitter, dan ook als de

    *

    tech giganten,

    die oproepen om ‘different’ te gaan denken. Moest het zo ernstig niet zijn, men zou er zelfs het Gentse lolletje kunnen bij betrekken… ‘Thinjk Different, of you’re dead’

    Het spijtige van de zaak is, dat onze Sociaal Democraten’ in gans West Europa en ver daarbuiten, die op sterven na dood zijn, in leven worden gehouden door de ‘vrienden’ van de Grote Politiek die smijten met geld.

    In Amerika luisteren die onruststokers naar de naam ‘Deep State’ , d.i. een verwijzing naar de zogezegde diepere funderingen van de Nieuwe Wereld Orde.

    De Groenen spelen daarbij de rol van rattenvangers…. Die zijn de perfecte invulling van wat er gebeurt met een bende lemmingen… Verstand verloren, zot gemaak door de onuitputtelijke ‘geneugten des levens’, rijp om zich in de afgrond te storten.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    01-09-2018, 10:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    31-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.51023

    g

    *

    (*****) DeNieuwe Wereld Orde is een onheilspellende term die herinnert aan de onzalige tijden van de Repressie in ’44-45 en volgende jaren.

    De ‘Repressie’ (er is geen Nederlands woord!), waar veel Vlamingen, terecht maar meestal voor 99.99% onterecht hebben moeten boeten, omdat zij beticht werden van Lid te zijn geweest van De Nieuwe Orde, d.i. het Socialisme naar het Duits Model van een zekere Adolf Hitler, ooit wereldwijd bevochten met wapengekletter, te hebben aangehangen. Het was in die dagen inderdaad de bedoeling van de Slinxheid gedomineerde Overheid, om het ras der Vlamingen voor eens en voor altijd onder de knoet te houden. Broodroof of internering waren daartoe de best geschikt geachte middelen geacht.

    En nu, 70 jaar later, zou de veel grotere globalistische Nieuwe Wereld Orde de hemel op aarde moeten zijn….

    Zelf een ezel valt geen twee keer over dezelfde steen… Tenzij het nen héél groten domme, ezel zou zijn. Iets dat men bij beroeps-polletiekers nooit zeker kan van zijn.

    ** ** ** **

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het hierboven vermeld Verdrag van Rome (1957) of het Verdrag der Zes, ook wel de E.E.G., later de E.G.K.S. genoemd, opvolger van de BeNeLux, kwam tot staand uit vooral economische motieven. Dat, als lokaas voor tal van achterbakse bij-bedoelingen. De Zes waren beperkt tot Italië, Frankrijk, West-Duitsland, Luxemburg, Nederland en Coburgia, ons edel lan der Bel-hu-én. Zij waren de basis voor het kloppend hart van het éne nieuwe groot Vaderland dat de Gelijke wou zijn van de USA.. De Verenigde Staten van Europa.

    Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_tot_oprichting_van_de_Europese_Economische_Gemeenschap

    P.H. SPAAK, als Linkx voorman en initiatiefnemer, uiterst links, met bril.

    *

    De volgende jaren werden deze Zes altijd maar verder bedingingslos uitgebreid tot het Comme Chez Soi Clubje dat liefst 28 Leden zou gaan tellen. Zonder dat ooit ook maar één soort ‘Huishoudelijk Reglement’ bestond of werd overeen gekomen. Tot er zelfs een poging voor ‘n soort van Europese Grondwet door Broeksèl werd gelanceerd, poging die door Frankrijk en Nederland, bij referendum, werd afgeschoten.

    In het apenland Coburgia werd niet eens iets gevraagd aan de Burger, maar besliste de (Blauw-Slinxe) Overheid in onze plaats met een enthousiast ‘Ja, doe maar’. Zodat er zich niemand realiseerde meteen tezelfdertijd tot de Nieuwe D.D.R. te zijn toegetreden.

    (Buiging richting Mekka)

    De zaak van die wurgende ‘Grondwet’ ging niet door. Geen Europese Grondwet, maar wel een Europese ‘Nationale’ Hymne: ‘Alle Menschen weden Brüder’. ‘We worden allemaal kameraden ondereen, of we sloan up julder muile’. Maar dan auf Deutsch.

    Sedertdien is het zaakje een soort van supermarkt-vogelenmarkt geworden, vol vodde-marchnads en sjacheraars. Met een oneindig aantal ‘Euro-Parlementariërs’, Euro-Ambtenaren, Euro-Diplomaten, Euro-Inrichtingen, Euro-Afvaardigingen, Euro-Comitéssarissen en Euro-kabinetardds’, en, enz, die in hoofdzaak alleen zichzelf, hun eigen glorie en hun eigen zaligheid als reden van bestaan hebben.

    Zo werden destijds ingewikkelde Europese ‘Richtlijnen’ verplicht gesteld nopens de maximum toegelaten kromming van bananen en over de exacte inhoud van precies één liter warm water. Of over onkruid-verdelger van een economische Grootmacht die hen niet zint.

    *

    En opnieuw is Coburgia bij de beste leerlingen van de klas. Het hoofd (en verder ook het hele lichaam) van de C.E.O. van de Euro-Politie, de Europol is ’n geboren en getogen Vlaams Madammeke in hart en nieren….

    Ik doe op deze blog niet mee aan namen noemen of in het Openbaar aan informatie lekken over de interne werking van Het Korps-Domein, maar kan alleen zeggen dat het politie-uniform haar zeer schattig staat.

    *

    Alle Europese Systemen zijn in hoofdzaak postjes-melkkerijen voor in eigen land uitgerangeerde politiekers en hun vele vriendjes. Die zich zowel in Bruxellabad als in Straatsburg zich tegen exorbitante verloningen in de kaas hebben gewerkt. Die zich daar onledig houden met beuzelarijen Terwijl de zaken die werkelijk de na-oorlogse welvaart van de Europese Burger zouden moeten bevorderen, op de lange baan geschoven worden. Ik mag er niet aan denken waarom. Tenzij het de Wil van Allaj hu Akbar zou zijn.

    *

    Vandaar de lopende Geert Wilders cartoon-prijskamp om, op gevaar van zijn leven, de hoofdvogel af te schieten.

    Komt daarbij om Euro’s wege, die tenslotte volgens de Beurzen in vrije val is, dat, om zand in de ogen te strooien, de compleet ver-Fraste hoofdstad van ons eigenste Coburgia i.p.v. Berlijn de Reichshauptstadt van Das Viertes Deutsches Reich werd aangeduid als Oberkommando-adres van het Geheel.

    Na deze eerder negatieve kijk op dit Geheel, zou het verband moeten duidelijk zijn, dat de poten van onder onze stoel door de Overheden weggezaagd worden, door hun uitleg over zaken zoals die zich voordoen in de gewezen D.D.R….. Met namelijk in de Media de Burger, het eigen Volk Eerst als ’n bende opstandelingen ge-watermerkt..

    *Anders gezegd; de ezel staat stil voor de volgende steen die op zijn weg ligt: de Nieuwe U.S.S.R. en zal dus niet in de val lopen.

    *

    Zolang de Europese Unie, die in feite ’n Godenkind met machtige vrienden zou kunnen worden, niet bestuurd wordt door ‘economen’ à la Trump of à la Poetin, maar eerder door beroeps-mislukkelingen à la Verhofstadt, Marianne Thyssen en J.C. Juncker (om maar die 3 te noemen) is deze ‘Instelling’ een aanfluiting voor de Rede.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

    *

    Xander 28-08-2018 14:38

    Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij

    *

    De zoveelste moordaanslag van migranten op drie (nieuwbakken) Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen. Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10 x zoveel als een dag eerder - tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?

    ANTIFA probeert vergeefs geweld uit te lokken

    Na een 3 uur langende demonstratieve optocht sloten de circa 10.000 Duitsers af met het massaal zingen van het volkslied, en de gezamenlijke kreet: ‘Wir kommen wieder!’ oftewel ‘wij komen terug!’.

    Zo’n 1000 leden van de extreemlinkse terreurbeweging Antifa probeerden met geweld, zoals het gooien van flessen en stenen, rellen uit te lokken, wetende dat de mainstream media volledig op hun hand zijn, en de ontstane chaos automatisch aan de demonstrerende burgers – valselijk ‘extreemrechts’ genoemd - zouden toeschrijven.

    Migranten: 17 x vaker moordaanslagen, 12 x vaker seksmisdrijven

    *

    Maar de demonstranten lieten zich niet provoceren of wegjagen. De woede over het immigratie/islamiseringsbeleid van de afgelopen jaren zit te diep. Volgens de jongste officiële criminaliteitscijfers begaan ‘vluchtelingen’ inmiddels iedere dag wel ergens in Duitsland een moordaanslag. Dat is 17 x zo vaak als het Duitse gemiddelde. Ook wat seksuele misdrijven betreft zijn migranten zwaar oververtegenwoordigd, en maken ze zich daar 12 x vaker schuldig aan.

     

    En nogmaals: het betreft hier enkele de geregistreerde aanslagen en aanrandingen/ verkrachtingen, wat volgens diverse bronnen bij de politie slechts een fractie is van het werkelijke aantal migrantenmisdaden.

     

    Burgemeester reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood

    *

    De woede van de inwoners richtte zich ook tegen SPD-burgemeester Barbara Ludwig, die zich niet schaamde voor het rondbazuinen van de leugen dat het Stadsfeest in het weekend voortijdig werd afgebroken vanwege de ‘dreiging van rechts’. De organisatoren besloten echter uit medeleven met de drie door Noord Afrikanen neergestoken Duitsers – waarvan er één, maar volgens andere berichten toch twee, zijn overleden- te stoppen met het feest.

    De linkse burgemeester stond er toch al niet goed op bij de burgers, omdat ze in een voetgangerszone een rolstoelrijder had doodgereden, een schandaal dat door de media en politiek werd doodgezwegen. Ze kwam daar destijds met een zeer lichte straf – een boete die overeenkwam met slechts 90 dagen ‘zitten’- vanaf.

     

    ‘Wir sind das volk!’ Opstand tegen gevestigde orde

    *

    29 jaar geleden klonk in Chemnitz massaal ‘Wir sind das Volk!’ tegen het communistische regime, en nu opnieuw tegen het regime Merkel, ondanks het feit dat de politie probeerde om de demonstranten uit elkaar te drijven. Dat lukte echter niet, waarna volgens Journalistenwatch ‘een indrukwekkende stoet zich in beweging zette. De mensen gaven een signaal af dat ze genoeg hebben van immigranten, moordenaars en hun politici, die de vluchtelingen permanent beschermen, en in plaats daarvan de eigen bevolking met moralistische verwijten aanpakken.’

    De inwoners van Chemnitz demonstreerden vreedzaam tegen de geëxplodeerde migrantencriminaliteit. Het geweld was zoals gewoonlijk uitsluitend afkomstig van de extreemlinkse tegen’demonstranten’. De media verspreidden vervolgens de leugen dat de ‘extreemrechtse’ burgers een ‘heksenjacht op buitenlanders’ waren begonnen (1), en negeerden compleet de aanleiding, namelijk de door migranten neergestoken Duitsers (2).

    ‘Wir kommen wieder!’ Herhaling van 1989 in de maak?

    *

    Het massale ‘Wir kommen wieder!’ kan gezien de gebeurtenissen in 1989 maar beter serieus worden genomen door de Duitse autoriteiten. Of juist niet, zodat de burgerdemonstraties nog massaler zullen worden, en zich ook naar andere steden zullen verspreiden. 29 jaar geleden leidde dat tot het afzetten-en enkele jaren later ook arresteren- van partijleider en staatshoofd Erich Honecker. Veel Duitsers hopen dat dit uiteindelijk ook het lot van bondskanselier Angela Merkel zal zijn.

    De tekenen zijn hoopgevend, want de enige partij die de Duitse samenleving wil beschermen door het weer gaan bewaken van de grenzen en het stoppen van de massa immigratie-islamisering, de AfD, staat in de peilingen in de deelstaten Sachsen, Thüringen en Sachsen-Anhalt op 21% tot 25% van de stemmen, waarmee de partij de op één na grootste zou worden. In Sachsen zou de partij van Angela Merkel, het CDU, met 9% terugzakken naar 30%. Haar coalitiegenoot SPD zou in deze staten niet meer dan 10% tot 14% van de kiezers achter zich krijgen.

    ‘Of Chemnitz het startschot voor deze ontwikkeling is, zullen we zeer spoedig zien. Denk terug aan de dagen voor de ondergang van de DDR. Slechts enkele dagen voor de val van de Muur verkondigde Honecker dat deze ‘nog 1000 jaar zal blijven staan’. Het duurde echter slechts een paar weken voordat een kleine protesttocht in Leipzig uitgroeide tot een volksbeweging in de DDR, waaraan miljoenen demonstranten meededen, en die de heersende klasse als het ware in één nacht wegvaagde,’ geeft de bekende conservatieve blogger Michael Mannheimer als commentaar.

    ‘Maar die klasse heeft zich in de DDR 2.0 (het huidige Duitsland) opnieuw en versterkt georganiseerd, en is feitelijk weer aan de macht. Deze keer gaat het erom de fouten van 1989 te vermijden, en deze klasse compleet op te ruimen.’ (4)

    Xander

    (1) Journalistenwatch
    (2) Journalistenwatch
    (3) MMNews
    (4) Michael Mannheimer

    Dit is in de DDR, het ogenblik waarop het woord ‘Democratei’ de nek werd omgewrongen…

    DDR staat voor Duitse Democratische Republiek

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    De Europese ‘Burgeroorlog’ wordt dus blijkbaar aangestookt. In plaats van te luisteren naar de gefundeerde verzuchtingen van de Burgers, behandelen de Overheid en de Media hen als onwillige onderhorigen. Als slaven. Begrijpelijk van hun kant, want voor hun ogen stort hun wereldje in elkaar. Zij zien ook, dat er in bvb Italië een Nieuwe Lente en en nieuw Geluid de zaken beter bereddert dan hun vriendjes. Voor zover die nog niet achter tralies zijn beland. Vandaar een paar zeer persoonlijke vragen. Zijn, na 60 jaar; de lonen en de patronale lasten in Europa overal zo dicht mogelijk dezelfde? De prijzen van de eerste levensbehoeften’? De tarieven in de Medische Sector? De behandeling aan Oden van Dagen? Hoe zit het met de pensioenen?

    Zelfs de Verkeersregelmenten verschillen nog altijd van land tot land, ja zelfs van Gewest tot Gewest.

    Zijn de belastingsvoeten en de BTW-tarieven overal ongeveer dezelfde? Wat werd hiervoor al gedaan?

    Is, op Gerechtelijk Vlak, de ‘Code Napoléon’ uit de jaren 1800 nu eindelijk overal bijgewerkt, met overal dezelfde tot in detail geregelde toepassingen?

    Worden er wetten gemaakt ter bescherming van de ‘Zedelijkheid’ van de Burger? Pf wordt er eerder gekwanseld met begrippen zoals ‘respect’ – ‘geag’ – ‘fatsoen’ – ‘moraal’ – ‘eerlijkheid’, enz, enz.

    ‘Zedelijk Volkgroot Volk’. Is er nog iemand die zich de bedenker van deze woorden herinnert?

    Zijn er data-banken inzake internationale criminaliteit-bestrijding van Gemeen Recht op alle gebieden, die de handel en de wandel volgen overal waar die gaan of staan? Weet de Rechterhand wat de Linkerhand doet?

    Waarom blijven de ‘Buitengrenzen’ wagenwijd en zonder de minste controle open staan, anders dan om Europa te ‘her-volken’ teneinde zo lang mogelijk de ‘postjes’ te kunnen bezetten? Of komen al die miljoenen ‘Verrijkers’ om de plaatsen op te vullen van ‘onze’ Europese ‘Jongens’ die in beide wereldoorlogen totaal zinloos gesneuveld zijn? Of is dit de Hoogmoed om De Schepper te evenaren ja zelfs te overstijgen in het creëren van een nieuw soort Adam en Eva?

    Waarom worden vrienden (Trump, Poetin) tot vijanden verklaard? En vijanden (de islammerij) tot vrienden?

    ‘Ich bin en Berliner’, zijn de universeel bekende woorden van de later o zo sympathieke maar kort daarna vermoorde J.F. Kennedy (1917-1963), President van 1961 tot 1963 van de Democ Rats.

    Wat minder bekend van hem is, is zijn standpunt over Adolf Hitler, de Führer Aller Germanen, die hij terzelfdertijd (totaal misplaatst) uitsprak in Berlijn. Namelijk dat Hitler ‘de geniaalste mens is die ooit zal geleefd hebben’. ‘Maar dat de wereld dat pas ging toegeven, als de haat jegens hem was gedoofd’.

    Niemand hoeft daar toch ’n tekeningetje bij? Iedereen die behoudsgezind denkt, is volksvijand numero uno. Zeker als die daarbij ook nog z’n mond open doet. Of als die ’n enthousiast Vlaming is.

    En zo is het, dat De Nieuwe Ode van A.H., heden ten dage uitvergroot is tot deDe Nieuwe Wereld Orde. Deze keer openlijk met de steun van Allah op de voorgrond.

    Moge de Hemel ons genadig zijn!

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    31-08-2018, 10:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5101

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Chemnitz (Saksen), in de onmiddellijke omgeving van Dresden, die andere in WI II ongeluksstad, is een verhaal apart.

    Het ‘spoor-incident’ in Aarschot later op de dag heeft er niets aan. Buiten het feit dat de trammelant weer zijn oorsprong had bij onze ongenode maar opgedrongen ‘gasten’. Gasten, zoals op een eerder ludieke manier in voorgaand stukje bewezen werd, onze democratie komen op souperen. Deze keer zoals in Spa geen dode Agenten, maar uit de achtergrond hoorden we toch ’n stem roepen dat ‘hij zijn mes moest trekken’.

    Anders gezegd: Donker Afrika bijna onder de trienwielen in een leeg station… Waarom zou dat niet mogen moeten kunnen gebeuren? Het Openbaar Vervoer is er tenslotte toch voor iedereen!

    In de Duitse Stad Chemnitz, ver in de gewezen D.D.R., waar dominee-dochter Angèleke destijds een serieuze positie bekleedde bij de STASI, de DDR-opvolgster va de GESTAPO, is het weer koekenbak geweest. Moord en doodslag bij nachtelijke ‘burgerhulp’ ter voorkoming van een ‘groeps-verkrachtings incident’.

    De feiten zelf vindt U uitgebreid hieronder, netjes opgelijst, waarbij het moet gezegd worden, dat op dat nachtelijk uur de 2 betrokken huiswaarts kerende jongedames als bij wonder ontsnapt zijn aan lijfsgevaar. Die hoorden op dat uur thuis en lekker onder de wol te liggen. Alleszins toch in een stad die krioelt van loslopende roofdieren en Afrikaner oerwoud-monsters.

    En ja, zelf gezien: Angelina vertoont zich plots weer op de buis. Cassanter dan vòòr haar opstap naar haar mogelijke neergang.

    ‘Ordnung muss sein’ bitst ze met een paar inhoudloze volzinnen. ‘Auch das, sehr gut gewissen, schaffen wir’.

    De bewoners zelf echter zijn nog niet vergessen, dat hun stad van 1953 tot 1990 de naam opgeplakt kreeg van Karl Marxstadt, de duivel mag weten waarom.

    En nu vrezen ze misschien met grote vreze, dat die sinistere benaming hen weer zal opgedrongen worden. Of misschien Yasser Arafat-Stadt. Of ,horresco referens, Zaan Cloot Junckerstadt. Want de tijden zijn enigszins gewijzigd en ruiken naar de Nieuwe Wereld Orde…

    Enne o ja, diep medeleven met de slachtoffers. Merkel was dat toch wel glad vergeten, zeker! Bezorgd als ze was om met de grove borstel de demonstranten te hekelen!

    Mag ik tenslotte nog even Uw speciale aandacht vestigen op het wapenschild van deze stad? Wie er als ik, een zekere gelijkenis meent te onderkennen met een klauwende Zwarte Leeuw op Geluw Veld, wordt met aandrang gevraagd dit stil te houden. Anders krijgt Theo Francken door Slinx er weer van langs dat hij partij trekt tegen de verkeerden.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op ‘Duitsers’ door Afrikaanse migranten

    *

    Xander 27-08-2018 14:41

     

    Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen haNden te willen nemen omdat Staat en Politie weigeren hen te beschermen

    *

    In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo’n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord ’s ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse migranten. De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie’ van ‘hooligans’, maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun samenleving door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.

    In de nacht van zaterdag op zondag keerden twee jonge vrouwen van het Stadsfeest terug naar huis. Ze werden achtervolgd en lastig gevallen door een groep Noord-Afrikaanse migranten, en riepen vervolgens om hulp. Een Cubaanse Duitser en twee van oorsprong uit Rusland afkomstige Duitsers schoten hen ter hulp, waarop de groep migranten hen aanvielen, en de Cubaanse Duitser met 25 messteken vermoordden. Een van de andere Duitsers raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij na enkele uren overleed. Over het lot van zijn vriend is niets bekend.

    Burgerdemonstratie met traangas uiteengeslagen

    Tijdens het Stadsfeest weigerde de politie extra mankracht in te zetten om de burgers te beschermen. Ze kwamen echter wel met 100 man opdraven toen er ’s middags een spontane volksdemonstratie van 1000 tot 1500 man ontstond (800 volgens de reguliere media). Daar traden de agenten onmiddellijk agressief tegen op, en gebruikten zelfs traangasgranaten, volgens sommige berichten omdat de burgers migranten zouden hebben aangevallen. Het Stadsfeest werd hierom voortijdig afgebroken. Pas achteraf werd beweerd dat dit vanwege de dubbele moord zou zijn, maar volgens getuigen klopt dit niet. (2)

    Overheid veroordeelt ‘heksenjacht’

    Zowel de sociaaldemocratische SPD burgemeester als de regering Merkel veroordeelden ‘ten scherpste’ het feit dat burgers in Chemnitz ‘het recht in eigen handen willen nemen door een heksenjacht op migranten... Zelf-justitie heeft geen plaats in onze rechtstaat.’ Commentatoren vragen zich af wat burgers dan wel moeten doen, omdat de Duitse justitie die rechtstaat voor de eigen autochtone inwoners al jaren niet meer in stand houdt, en zelfs meehelpt aan de afbraak daarvan.

     

    Komen Oost Duitsers opnieuw als eersten in opstand?

    Sommigen wijzen op het einde van de jaren ’80, toen er steeds grotere demonstraties van boze DDR-burgers werden gehouden, wat uiteindelijk leidde tot de val van het communistische regime, de Muur en het IJzeren Gordijn. Het zouden nu opnieuw de Oost Duitsers kunnen worden die als eersten massaal in opstand komen tegen het totalitair opererende regering van Angela Merkel, zo hopen ze.

    Xander

    (1) Epoch Times / YouTube 1 / YouTube 2
    (2) Journalistenwatch
    (3) Hartgeld
    (4) Afbeelding: (privé) screenshot YouTube (vrij te gebruiken volgens rechten voorwaarden 7.2 en 8.0) 

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    U heeft het gelezen: Merkel is tegen de self-service voor burgers onder elkaar, want dat is over haar hoofd springen. En dat hebben de Groten der Aarde niet graag, want de profijtjes vallen dan naast hun zakken.

    Dus met alle Chinezen en niet met de Chemnitsesen.

    *

    En dan is er nog dit.

    Onder Hitler en diens ‘vrienden’ heeft Duitsland     als haantje-de-voorste geprobeerd de wereld te veroveren, en nu slaat de wereld dus terug. Nen Cubanees, 2 Russen, echte nieuwmaakte ‘Duitsers’ daar, afgemaakt door Afrikaanders, ter wille van een paar deftige manzieke uitgang-girls…

    Vandaag gebeurt het in Duitsland, en morgen in Brugge of Hasselt.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    30-08-2018, 04:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5099

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    Wat U hieronder leest over democratie is tot wat die mooie theorie in onze dagen is verworden. In hoofdzaak een werktuig voor onze vernietiging. Net zoals trouwens het socialisme, dat oorspronkelijk werd op poten gezet om (sinds de Middeleeuwen en de Gilden) het lot van de kleine man te verbeteren. Maar eenmaal in handen van geldzakken gekomen, zoals de democratie, is ook die verworden tot een instrument van verknechting.

    Toch blijven beide ‘uitvindingen’ als lichtende sterrenstelsels boven het mensdom schitteren.

    Ik zou bijna durven stellen, dat zowel democratie als socialisme het ersatz, het goedkope vervangingsmiddel proberen te zijn voor het Godsverlangen dat in elk menselijk leven aanwezig is. Met uitzondering voor de Leer van Geweld van die ene woestijn-rover & kindermisbruiker die een bloedverbond met Het Eeuwige Kwaad heeft gesloten.

    Deze laatste bedenking is geen theorie, maar een detail-getrouwe weergave van de feiten die al 1.400 jaar aan de gang zijn. En die nu, in een duivellse combine met de Roden, overgewaaid zijn naar de Beschaafde Wereld.

    Het Christendom daarentegen, is en blijft volgens mij het dichtst bij zijn goddelijke missie. Maar wat dat precies inhoudt, laat ik liever aan eenieders persoonlijke verbeelding over.

    Midden in de ongerepte natuur onder de blauwe hemel of in de gewijde stilte onder de spitsbogen van een onzer Gotische kathedralen, maakt U meest kans om daar de nodige signalen te ontvangen.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    Een mossel-mannetje vraagt aan zijn moeder in boerka: “Mama, wat is het verschil tussen democratie en racisme?”

    Zijn moeder antwoordt hem vanonder haar boerka: “Democratie is als de Fransen elke dag hard moeten werken om voor ons de sociale voordelen te kunnen betalen, zoals gratis huisvesting, gratis medische zorg, gratis onderwijs, onze moskeeën en gemeenschapsgebouwen die worden bevoordeeld, enz. Oh, en ik vergat nog iets. Het geld van de sociale verzekering dat je grote broer, die nu nog in bed ligt, krijgt als bijstand. Dat alles bij elkaar, dat is democratie.”

    “Maar mama, als de Fransen dat horen, barsten ze dan niet in woede uit?”

    “Ja jongen, dat klopt. Ze zijn woedend…. En dat is nu wat je racisme noemt

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ja, inderdaad: dit verhaal speelt zich af in Frankrijk, het land waar sedert 1789 de democratie de nek werd omgewrongen. Maar aders geen kwaad woord, niet over Robespierre en niet over de guillotine. Bieden behoren tot het verleden, evenals het radbraken of het vierendelen.

    En dan is er nog Het Godsoordeel, d.I een gloeiend stuk ijzer in de handen nemen zonder zich daarbij te bezeren, urenlang met het hoofd onder water te worden gehouden, zonder daarbij het Noorden te verliezen, enz, enz.

    Alle maal lijfstraffen die onze Westerse Beschaving al lang achter de rug heeft, en die de Leer van Het Geweld nog moet doormaken en bij ons, met vallen en opstaan, weder in voege brengen…

    De Vooruitgang immers eist altijd zijn if haar tol.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    29-08-2018, 05:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    28-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5099

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De gewezen dubbel-president van Amerika van de Clintin Clan Club, de zo gevreesde

    C.C.C., de

    Communist Combatant Cells

    https://www.revolvy.com/page/Communist-Combatant-Cells

    De lan is een halve Heilige die zit aan de Rechterhand zjns Geestelijke Vaders, tussen wel 7.200 dagverse maagen, engelen en cherubijnen.

    *

    Een zeker Barack-hu Akbar Houssein Mo-Bama is ook nen zwarterik, maar zeker genen dommerik. Racistische opmerkingen over hem zijn dus eerder zeldzaam. Die schampen af op zijn geleerde woordenkramerij.

    Is dat omdat er andere redenen genoeg zijn, om deze gewiekste slimmerik een islamitisch moslim-monster te noemen, dat men zijn zwart kleurtje over het hoofd ziet?

    Ik en knauw het niet.

    Zelfde opmerking over de Zwarte Zuid Afrikaner Nelson Mandela, die bevelvoerder en Nationaal Bendeleider vab een groep terroristen omwille van het Geld, achteraf tot Nationale Held werd uitgeroepen. Sedertdien geen kwaad woord meer over hem, noch over zijn verdacht geurtje..

    *

    Dominee Maartin Luther King. Zwart als een kapot gebrande kachelbuis, maar geen woord over zijn afstamming. Waarom?

    *

    Ik e knauw het niet.

    *

    Zwarte ‘Elite’ wordt rapper aanvaard dan zwarte meelopers. Criminaliteit noch heiligheid spelen daarbij niet de minste rol.

    I d’nt knauw waarom.

    *

    Ook al op gelet dat ‘racisme’ bijna niet voorkomt buiten de tegenstelling mo-slimmer of niet-mo slimmer? Blank versus Black? Chinezen zijn ‘Spleetogen’ en deze aanaarden dat. Evenzo de Australiërs, die ‘Tegenvoeters’ genoemd worden. Wij, Vlamingen, zijn Uylenspiegels of eerder Lamme Goedzakken en we doen er goed aan, daarover best zoveel mogelijk er het zwijgen toe te doen, dat onze handen kraken…

    In dit apenland, beneden de Taal- en Armoe-grens, het geboorteland van alles wat ruikt naar racisme, als het over ons, Vlamingen, gaat, laat men dat scheeltje ook best op het transfer-potteke staan.

    En neen, begot, ook hier en knauw ik het niet. Do joe know?!

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Racisme, een uitgehold begrip nahollen

    23 augustus 2018

    *

    De zoveelste racisme-rel blijkt ook nu weer anders in de context.

    **

    Afgelopen dagen kon men er niet naast zien. Sarah kreeg te maken met racisme op het populaire Pukkelpop-festival en dat zou iedereen geweten hebben. Een filmpje dook op waarbij enkele dronken tieners luidkeels brulden: ‘Handjes kappen, Congo is van ons’. Smaakvol is het filmpje niet maar de commotie daarrond evenmin…

    Racisme in Vlaanderen

    De gemiddelde Vlaming is racist

    *

    De klassieke media waren er als de kippen bij om dit smaakloze filmpje als een spannende ‘seizoens-finale’ te promoten. De gemiddelde Vlaming is racist. Niet met zoveel woorden maar we krijgen dit toch als een gans door de keel geduwd door de linkse opinie. Het totaalplaatje of de aanleiding waarom enkele dronken jongeren zich verlagen tot dergelijk niveau werd niet onderzocht. Zou dit de inhoud van het filmpje kunnen bagatelliseren?

    Anderzijds hebben we de vrije media en rechtse media, waar er na een halve dag een tweet opduikt van Sarah. ‘12 years a slave, this movie makes me hate white people even more.’ Dit tweette de tiener 4 jaar geleden. Ondertussen is de Twitteraccount van Sarah (@alienpizzasarah) geschrapt. Ook wordt er eerst anoniem bij Schild & Vrienden en later ook in een lezersbrief in HLN gemeld dat Sarah en haar vrienden eerst op een niet zo vriendelijke manier iedereen probeerden voorbij te steken. Het verhaal krijgt hierdoor toch een andere bijklank.

    Nooit racisme rechtvaardigen

    De media hebben zich gefocust op dat ene onderdeel zonder de volledige achtergrond te kennen.

    De vraag is of hierdoor de liederen te rechtvaardigen zijn? Tuurlijk niet, maar anderzijds maken ze onderdeel uit van het grotere geheel en het volledige verhaal. De media hebben zich gefocust op dat ene onderdeel zonder de volledige achtergrond te kennen. Aan de linkerkant zwiert men zelfingenomen met termen zoals racisme terwijl aan de rechterzijde men de reactie probeert te rechtvaardigen door het volledige verhaal prijs te geven. Maar waar ligt de waarheid dan? Wat leert het verhaal van Sarah ons en vooral, hoe moeten we hiermee omgaan?

    Laat ons rationeel en nuchter naar dit verhaal kijken en laat ons vooral goed analyseren. De waarheid ligt (zoals dikwijls) ergens in het midden. De marginale vertoning van enkele dronken tieners was beschamend maar anderzijds had deze actie een voorgeschiedenis. Dat de jongeren zich vergrijpen aan een racistische reactie is een feit maar om dit neer te poten als een nationaal drama door linkse gutmenschen is een brug te ver. Ik kan rechts begrijpen dat deze reacties er zijn gekomen door eerdere acties maar daarom moeten we deze nog niet legitimeren.

    Vlaanderen

    Racisme (in gelijk welke richting) is onaanvaardbaar.

    Laat ons daarom de ratio behouden en niet vervallen in het klassieke links-rechtsdenken. Racisme (in gelijk welke richting) is onaanvaardbaar maar door dit incident uit te vergroten zonder de voorgeschiedenis van Sarah én de acties voorafgaand aan dit incident te kennen wordt het begrip racisme alleen maar verder uitgehold…

    Gil De Boeck

    Sarah Deswarte, de Zwarte Salamander

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Liever dan te kissebissen over een huids-kleurtje, had ik het liever gehad cver de binnenkant. Volgens mij is elke mens evenwaardig. Of even onwaardig, al naargelang zijn denkwereld. Kannibalen en mensen-eters, mogen we aannemen, denken vooral in culinaire termen. Maar daarover weet iedereen dat er over smaken niet te discussiëren valt.

    Eskimo’s daarentegen zijn dan weer veel koeler en hebben daardoor totaal andere eetgewoonten.

    Maar het gaat verder dan de maag. Waren Adam & Eva, het eerste mensenpaar,  zwart, wit, geel of groen? In deftig Italiano zou dat zijn ‘L’ho no so’. O ‘No capito’…

    In gewone cowboy-taal heet dat, dat zet het niet nauwen…No, thei doe not!

    Dan moeten wij het in hun plaats mee doen, zeker? Want vóór zij zich baas hadden gemaakt over de hele wereld, wisten wij het bijna zelf niet dat wij democraten waren of iets anders, want andere kleurtjes op straat of in onze samenleving waren er niet voorhanden.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    28-08-2018, 06:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5098

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    Met pijn in het hart vernemen wij het drama dat zich gisteren, zondag- namiddag bij klaarlichten dag voor kust van het Engelse Great Yarmouth, 50 Km uit de kust met de Z19-Sonja op de Moordzee heeft afgespeeld.

    Voor dit wel zeer persoonlijk betoon van medeleven met de getroffen families, verwijs ik naar het lot van de eveneens (op 22 Januari 1920) voor de kust van Knokke, vergane N25 uit Lombardsyde. U leest er alles over in de archieven van het Museum der Visserij in Oostduinkerke. Was aan boord als schipper: de 52-jarige Karel G., stamvader van de familie, wiens dode lichaam slechts maanden nadien aan land aanspoelde…

    Maar lijk de Fransen zeggen ‘Revenons à nos moutons’,.

    Onze schaapjes lopen op onderhavige Blog deze keer in Palermo (Sicilië) en inderdaad dit drama speelt zich af in de havenbuurt van

    CATANIA

    Daar is het niet alle hens aan dek, maar alle (Linxe) handen op post aan dek. Ooit al meegemaakt, dat een Rechtbank denkt tussenbeide te moeten komen, ingrijpt, probeert te blokkeren, wat op de werktafel van een Minister in functie ligt?

    In de Slinxe, Schotse en Scheve maffia van overal ter wereld is dit ‘Gefundenes Fressen’ om alles en iedereen die niet van hun gedacht is, achter tralies te krijgen. En erger dan ooit, kiest de Libre Schandaard voor de verknechting van democratisch verkozen Ministers. Ze doen dat niet voor een of ander louche individu in een of ander bananenrepubliek, maar in een ‘Deelstaat’ van Europese Superstaat. Echt ’n actie op het niveau van Hitler of Stalin.

    Zelfs de Pravda in de Stalinistische Tijd durfde zoiets niet. Tenzij in opdracht. En precies dat handelen in opdracht, maakt mij ziek.

    Wat sedert kort in de Nieuwe Alpenbircht gebeurt, maakt waterhoofd Bruxellabad bloednerveus. Moslim-veroveraars weigeren en vastzetten, in Bruxellabad in hun warm en veilig roversnest hen het mes op de keel zetten, hun luilekker fascistisch dictator-leventje bedreigen door ’n knoop in de geldkraan te leggen: het is ongehoord. Wie denken die Italianen wel te zijn?

    Ja, inderdaad: het begint te stinken. De Europese Superstaat (die ze denken te zijn) zal de steven moeten wenden om eindelijk alle politieke bijbedoelingen te schrappen en om zich toe te leggen op de economische integratie van niet alleen alle ‘Lidstaten’ maar vooral van de wereldhandel en de Vrije Meningsuiting. Zonder daarbij onderduims de naar pietrol riekende Religie van de Dood binnen te smokkelen.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Italiaanse justitie opent onderzoek tegen minister Salvini

    Gazettenpraat van gisteren 25/8 om 22:03 door msn

    *

    De Italiaanse justitie heeft een onderzoek geopend tegen minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, dat melden Italiaanse media. Het onderzoek gaat over het ‘onwettig vasthouden van mensen, onwettige aanhoudingen en machtsmisbruik’ in verband met de migranten die vastzitten op een schip van de Italiaanse kustwacht in de Siciliaanse haven Catania.

    Procureur Luigi Patronaggio van het parket van Agrigento (Sicilië), die het onderzoek lanceerde, viseert ook Matteo Piantedosi, de kabinetschef van Salvini. Het onderzoek zal wel in handen zijn van het tribunaal van Palermo, de hoofdstad van het eiland.

    Salvini reageerde al op het nieuws tijdens een partij-meeting van de Lega in Pinzolo. 'Schande. Ze zullen ons niet tegenhouden. Ze kunnen mij beschuldigen, maar de limiet is bereikt.'

    Meteen maakte hij daar ook bekend dat de migranten die in de haven van Catania al dagen vastzitten op het schip Diciotti van de Italiaanse kustwacht de komende uren de boot zullen kunnen verlaten. ‘Ik heb persoonlijk de ontscheping van alle migranten goedgekeurd’, zei de minister. ‘Sommigen zullen naar Albanië gaan. Anderen gaan naar een of twee andere landen (het zou om Ierland gaan, red.), maar de meerderheid, en daar heb ik persoonlijk voor gezorgd, zullen worden opgenomen door de Italiaanse kerk.’

    Er volgde ook opnieuw een dreigement aan de Europese Unie. 'Ik vraag om de biljoenen die Italië naar Brussel stuurt te heronderhandelen. Het is tijd om het financieren van een nutteloze entiteit te stoppen.'

    Een week vast

    De Italiaanse kustwacht nam op 16 augustus 190 vluchtelingen aan boord van de Diciotti. Het schip mocht maandag de haven van Catania binnenvaren, maar de meeste opvarenden zaten sindsdien vast aan boord. Enkel 13 vluchtelingen werden kort na ‘hun redding’ naar Lampedusa gebracht. Woensdag mochten 27 minderjarigen van boord gaan.

    Eerder op zaterdag hadden artsen in de haven al bevolen om 16 vluchtelingen van boord te halen om medische redenen. Twee van de in totaal 11 (jonge) vrouwen en vijf mannen zouden mogelijk tuberculose hebben, aldus het nieuwsagentschap Ansa.

    *

    Ook de Zwarte Pest, bijgenaamd De Gestel Gods, werd destijds, tot 2 maal toe, ook uit het Zuid-Oosten ingevoerd….

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Mijn kippen hadden er niet rapper bij kunnen zijn, bij die Siciliaanse lekkernijen die hen ineens in de schoot vielen…

    Procureur Luigi Patronaggio

    van het parket van Agrigento (Sicilië), aanduiden, zoals De Schandaard doet, als ‘de Italiaanse Justitie’ verraadt niet alleen haar motieven van die kwal.gazet, maar meteen ook de denkwereld van die ‘Procureur’. Die misschien wel maar al te graag de bevelen van Hogerhand diende op te volgen.

    Op de TeeVee hoorden we gisteren de mening van de beeldenstormers van de Pers. We vernamen er alles over, tot de kleinste details, uitgenomen het feit dat meer dan 100 van die ‘Verrijkers’ die Minister Salvini van boord liet gaan, door de Italiaanse Bisschoppen werden opgenomen.

    Blijft alleen over, de lege Diciotti van de Kustwacht, de lege portemonnee van Madame La Garde van het IMF, en de leeggelopen werklozen van de mensensmokkelaars.

     

    De ingesteldheid om er ‘als de kippen bij zijn’ zal voor De Schandaard voortaan andere oorden moeten opzoeken. Me dunkt dat er voldoende ‘bronnen’ zullen kunnen gevonden worden in het huis van Zaan Cloot, de gehangene. Kunnen ze nu al beginnen schrijven over de kleur van de koord…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    27-08-2018, 09:55 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5087

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Met het woord ‘Standaardiseren’ wordt hier méér dan het naar voor brengen van een soort standard-uitleg bedoeld, namelijk een uitleg die door De Stadaard kwal.gazt gezet wordt als enige geldende norm. M.a.w. het is de enige mogelijke juiste uitleg die lezers mogen koesteren.

    Had ik sedert gisteren en ‘gratis’ abonnement gewild op De Schandaard dan had U nu vandaag hieronder een (gespiekt, afgekeken, klakkeloos overgenomen) artikel ter lezing geregen. Onbeschrijfelijk gemis dat U dus gemist heeft.

    Er kon bij gevolg op deze blog maar gecommentariëerd worden op de losse reutel.

    En inderdaad, de paar woorden die de toevallige lezer gratis gestoffeerd krijgt, rammelen langs alle kanten. Het is één opeenhoping van pretentieuze stoef, een wirwar van ‘likes’, ‘sites’ en ‘homes’ waar zelfs ‘n straatkat haar jongen niet meer in terugvindt. U krijgt het gerecht dus opgediend als kip-kap zonder einde noch begin, van bij de halal-slager om de hoek. Maar de rommel bevat in ieder geval de essentie van al die zovele stromen subsidies als wilde bergrivieren, die willen zeggen, hetgeen vroeger de Geintsche Roode Kameraden als slagzin gebruikten. U moest hunne kameroad zijn, of ze sloegen up joen muile’.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    ‘FRANCKENS GETWITTER IS GÊNANT VOOR BELGIË’

    *

    ‘Het zou vreemd zijn als ik zou zwijgen over een staatssecretaris van het land waar ik al zo lang woon.(Bart Dewaele)

    *

    Steunpunt Mens en Samenleving, VVOB-Education for Development

    Bart Dewaele

    Algemeen directeur. Waregem Sint-Eloois-Vijve,

    https://www.idphotoagency.com/bartdewaele

     

    *

    Andrew Stroehlein,

    Mediadirecteur Human Rights Watch:

    “Viktor Orban, Marine Le Pen, Geert Wilders … en Theo Francken? ‘Hij past in dat lijstje’, vindt Andrew Stroehlein van Human Rights Watch.

    ‘Op Twitter verspreidt hij valse geruchten over moslims, illegale migranten en mensenrechtenorganisaties. Dat voedt het klimaat van angst.’

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Een in de meest letterlijke zin van het woord arm blogschrijvertje moet zich zekerlijk niet geroepen voelen om de verdediging van Francken Theo op zich te nemen. Daar is die persoonlijk, net als Matthei Salvini, Italiaans Minister BiZa van volgend stukje Nr 5098 wel meer dan mans genoeg voor.

    De manier echter waarop deze planeet-koeien-wachters zijn Ambt benaderen, tart elke verbeelding. Gewoon omdat Fanckken helemaal niets uitvindt of op Twitter ‘uit zijnen duim zuigt’, zoals zij trouwens meestal zelf doen. Maar weer is het waar: de Waarheid kwetst. En een harde waarheid kwetst harderder dan hard. Vooral als het om hun vrienden en toekomstige Bazen (denken zij), de mo-slimmerds, gaat.

    En ook als het over Het Nieuwe Amerika faat in dit verhaal.

    Het is en blijft een feit, naarmate Trump meer en meer (en blijkbaar met redenen omkleed) kan bezwadderd worden, roeren ‘all over the world’ de Democc-Rats hun snater. Dus ook bij ons en in ieder geval bij De Schandaard, het voornaamste kwal.blad van het Land waar ik ook al 82 jaar (minus 15 Italië), woon.

    Wat nu recent op kap van President Trump allemaal boven gespit wordt, is zeker niet mals. Alhoewel, in die middens…

    Is na te vragen inzake het royaal vaderschap van een zekere Miss Delphine Boël. Maar men spreekt er mijns inziens in het geval Trump veel te graag over. Niet het feit wordt gelaakt, maar de persoon. Erg katholiek is dat niet!

    Hetzelfde over ‘het misbruik in de Kerk’. Niet de feiten worden in de verf gezet gazet, wel de vermeende daders van ‘misdrijven’ van 20-30 jaar geleden, die dus al lang wettelijk verjaard zijn. Raar, hé.

    Beide uitgesponnen berichtgevingen geven de indruk dat er bedoeld wordt, de splinter in andermans oog aan te klagen, om te kunnen zwijgen over de balk en zelfs de hele gebinten in hun eigen ogen. Wat in voorkomend geval alleen maar ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag’ is. En geen ‘misbruik’.

    Inderdaad, die Monica Lewinsky van Billeke de lege Kllinkton was geen publieke prostitué, maar ze presenteerde wel dezelfde services. Aan huis geleverd zelfs ten huize Het Witte Huis..

    Zuurpruimen, dat zijn het! Al die planeet koe-wachters en hun Groen-Blauw- Rode meelopers….

    Omwille van het (subsidie-)smeer, likt de kat de kandeleer.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    26-08-2018, 10:37 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    25-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5096

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

     

    Ja, en over dode ViSSEN gesproken Iedere Vlaamstalige medeburger die geen West-Vlaanderaar is, weet dat die het meestal moeilijk tot zeer moeilijk heeft met de Nederlandse ‘aangeblazen’ letter ‘H’.

    Naar huis gaan, wordt dan rap ‘noar us goan’. En Geert Hoste, de ‘stand up comedian’ (= recht op staande muilentrekker) wordt dan Heert Goste.

    Ik denk dat dat komt door de nabijheid van het zèètje, waar wij omwille van de harde wind en het zoute zeewater, wat beter onze mond moeten dichthouden. Enfin, zijn tong wat beter in bedwang leren houden. Zo eet men in het Antwerpse breedsmoelkikker-achtig vooral op Vrijdag VIES. Daartegenover staat dat wij, West-Flütenaars nooit vies eten, maar altijd proper. Zoals ons Ma ons dat geleerd heeft. Toen we klein waren, volgens Guido Gezelle, ongeriefd van woorden nog, stamelend leerde vragen:

    Zo zult U even verder kunnen lezen, dat ik het heb over ‘Verrijkers’ die EuropeHANEN willen worden. Want dat is kort en goed de bedoeling: baas worden van het kiekenkot.

    Maar om op Italië terug te komen: daar worden sedert enkele tijd de nieuwkomers-baasmakers voorgoed tussen wal en schip gelaten. De bedoeling, de werkwijze van de slavenhandelaars is ‘abgeschossen’ en dat soort ‘vluchtelingen’ krijgt voor altijd de wind van achter. En zij de wind van voor.

    Wat er vooral spijtig aan is, is dat het alleen het kleine grut is dat in de kijker loopt, daar in Sicilië, op de kade van Catania. De meegelokte en kaal gepluimde kandidaten voor dat pleziertochtje naar De Beloofde Landen van Europa. De zakkenvullers achter de schermen (en hun overzeese aangestelden), zowel in Bruxellabad, Parijs als in Berlijn, blijven buiten schot. Voorlopig toch, zitten ze alleen maar in het vizier. Maar de vuren blijven branden.

    Gelukkig leven er in Italië mannen met… baarden aan hun lijf. Hun naam geraken stilaan wereldbekend. Dank zij de steun van de meerderheid der Bevolking groeien hun rangen. Zij worden straks allemaal de Helden die overal in de Avondlanden hun standbeelden zullen krijgen tussen de Groten der Aarde.

    Aan hun bronzen handen zal er met rode verf geen bloed op geschilderd worden zoals, na de Val van het Communisme, gebeurde met de standbeelden van Marx, Lenin, enz, in de Merkel-DDR, als eenmaal deze laatste vazal-staat ook door het Volk zelf ter ziele werd gestuurd…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Italiaanse vicepremier dreigt met inhouding Europese bijdrage

    23 augustus 201820:32

    In de rij om Europehaan te worden.

    *

    Een groep van 150 Afrikaanse migranten wordt vastgehouden op een boot van de Italiaanse kustwacht? ©EPA

    *

    De Italiaanse vicepremier

    Luigi Di Maio

    dreigt ermee om de Italiaanse bijdrage aan de Europese begroting stop te zetten als andere EU-landen blijven weigeren om migranten op te nemen die door de Italiaanse kustwacht werden opgepikt.

    Zowat drie dagen na hun redding op de Middellandse Zee zitten zowat 150 Afrikaanse migranten nog vast op het dek van de Diciotti, een boot van de Italiaanse kustwacht. De vraag welk land de migranten zal opnemen, groeit uit tot een symbool van de machtsstrijd tussen Rome en de andere lidstaten.

    De Europese Commissie

    zoekt naar een oplossing om de migranten over verschillende landen te spreiden en komt daarover morgen opnieuw bijeen. Di Maio, de hoogste vertegenwoordiger in de regering van de Vijfsterrenbeweging, voert alvast de druk op. In een filmpje op zijn Facebook-pagina zegt hij dat als die ‘meeting’ niets oplevert, hij volgend jaar de Italiaanse bijdrage aan de Europese begroting van 20 miljard euro zal inhouden.

    Di Maio sluit zich met die harde taal aan bij minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, van de rechtse coalitiepartner Lega. Die zei eerder dat de migranten aan boord van het schip moeten blijven tot er een Europese oplossing is. Woensdagavond 22 Augustus werden wel al 27 onbegeleide minderjarigen van het schip geleid.

    De zaak leidt ook binnen Italië tot een conflict tussen politiek en justitie. De procureur van de regio Agrigento verklaarde dat hij een onderzoek heeft geopend tegen ‘onbekenden’ omwille van het tegen hun wil vasthouden van de migranten. Salvini reageerde op de radio laconiek dat iedereen hem kent en dat hij alleen maar zijn plicht vervult.

    *

    115 migranten bestormen Spaanse exclave in Marokko

    Bij een nieuwe massale overrompeling van Afrikaanse migranten zijn minstens 115 mensen vanop Marokkaans grondgebied in de Spaanse Noord-Afrikaanse exclave Ceuta geraakt. Woensdagmorgen slaagden ze er met geweld in over de zes meter hoge dubbele grensmuur te klauteren, zei een woordvoerder van de overheidsinstantie in Ceuta.

    Zeven politieagenten liepen verwondingen op in een poging de migranten af te weren. Een van hen was er erger aan toe en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

    De vluchtelingen bestookten de agenten onder andere met ongebluste kalk, die bij contact met de huid gevaarlijke brandwonden veroorzaakt. In totaal 300 migranten hadden geprobeerd over de grensafsluiting te geraken, met gedeeltelijk succes, aldus de woordvoerder.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Het gekissebis rond onze levensader, de Eurpese munt, komt dus al goed aan de oppervlakte. Elders (bij E.J.Bron; zie afbeelding hieronder) lees ik dat Big Brother in Bruxellabad woest is. Als het ene land de sponsopring stopt zou dat wel eens het signaal kunnen zijn om algemeen de kaart van de solidariteit te trekken.

    In de kortste keren zit het spel dan op de wagen en v   allen de kaartenhuisjes van Brieksèl en Straatsburg in elkaar.

    Tenzij er natuurlijk, zoals in 1968 in Praag, nar de wapens wordt gegrepen om Italië in de pas te dwingen….

    Herinnert U zich dat zoiets ook al eens is gebeurd in de nadagen van Mussolini? Toen tussen dz SS en Eisenhower werd overeengekomen om in ieder geval de Eewuge Stad niet te bombarderen en dus te sparen. Dat zijn waar gebeurde historische feiten van toen er nog geen sprake was van de oslamisering, zoals nu. Met figuren als Zaan Cloot Juncker en Merkel langs de ene kant, en de islammerij aan de andere kant, zou het deze keer wel eens kunnen ‘over and out’ zijn voor Rome… Want WO II was een oorlog tussen Beschaafde Lui (!!!). Terwijl nu….

    Wie zei daar weer dat we dit jaar voor een warme nazomer staan?

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    25-08-2018, 16:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5095

    **

     

    BRON: https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23/salaam-aleikum-i-p-v-bonjour-hoe-de-stad-islamiseerde-waarin-vanmorgen-de-islamaanslag-plaatsvond/#more-195508

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    **

    Allons enfants de la Patrie: het lijfslied van Yves Le Terminator. Bij ons in de jaren ‘50 van vorige Eeuw was zelfs dàt te hoog gegrepen. Voornamelijk omdat we daar toen vruchteloos zochten naar het Frans voor de hulpwerkwoorden als daar zijn ‘zullen’ – ‘zijn geweest’. Ach! Was me dat een harde tegenvaller. Die ‘tijden’… Je werkerai ‘Ik zal werken’ (Onvoltooid Toekoende Tijd) en ‘ik heb gewerkt (passé composé) was dat gecompiceerd. Amaai m’n voeten, Gérrd! Want aan werken hebben alle Franstaligen ’n broertje dood. We moesten we leren jongleren met de werkwoords-vomren als met de diabolo. ‘Je vais, tu vas, il va, nous allons aller, etc, etc, dat was immers Frans met haar op. Correct was J‘J’irai en Je suis allé. Zelfs het accademisch Latijn is simpeler en logischer.

    Men zegt toch ook niet ‘tire-trou’ teen een trekgat. Of ‘une tombeuse’ tegen een simpele valling!

    Nu heden ten dage, een kleine eeuw later, doet de islammerij het helemaal anders. Er wordt simpelweg Arabiers gesproken en in lange spaghetti-slierten geschrevenen. Al wie dat niet verstaat, is ‘nen vuilen racist. We moeten immers meegaan met onzen tijd. En die vliegt!!!!!

    Salam Aleikum.

    *

    In de Mis zeggen wij (zeiden wij) V.V.T.) als begroeting ‘De Heer zij met U’….Op straat wordt dat in deftig Hollands: ‘Hoe maakt U het?? En in West-Vlaanderen zeggen wij gewoon: ‘Hoi’ –‘Hoes es’t’?

    *

    Het steetje Tappes gaat mijns inziens regelrecht dezelfde weg op als Oradour-sur-Glane. Eenmaal uitgeroeid en platgewalst door de oorlog laat men alles ‘tis en er wordt een nieuwe moderne stad gebouwd in de directe omgeving. Chose accdompli. De ruïnes worden ge-exploiteerd als toeristische trekpleister. Wat voor de wijde omgeving daar zaad in het bakske brengt.

    Na het einde van onderhavige aan de gang zijnde oorlog, vanwege ‘Verrijkers’ tegenover de ‘Oorspronkelijken’, zal Tappes als gewezen Hoofdstad van het moslimitisch Terrorisme ooit een goedkope attractie worden voor alle soorten toeristen. Meer niet. Want sedert er op een bepaalde plaats ook maar één moslimmer ‘gebeden’ heeft, is de grond voor altijd even verdord als woestijnzand.

    *

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Trappes#Cultuur_en_religie

    2de Grootste moskee van Frankrijk.

    30.000 inwoners.

    ***

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    “Salaam aleikum” i.p.v. “Bonjour”: Hoe de stad islamiseerde, waarin vanmorgen de islamaanslag plaatsvond

    Geplaatst op 23 augustus 2018

    Vanwege de door ISIS opgeëiste terroristische aanslag met een mes in Trappes zorgde de Franse stad vandaag voor krantenkoppen. Maar nauwelijks iemand weet dat die volledig in handen van de islam is gevallen. Daar zijn inmiddels alle slagerijen halal en in het enige café zitten, net als in de Oriënt, alleen nog mannen in traditionele gewaden. De sharia-politie heeft het voor het zeggen. Een achtergrondbericht.

    Van de meer dan 30.000 inwoners domineren tegenwoordig de moslims. Wie het nog niet was, is bekeerd – zoals de enig over gebleven boekhandelaar van de stad, die ongeveer 30 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Parijs verwijderd ligt. Zelfs de Europees kampioen voetbal Nicolas Anelka, die uit Trappes afkomstig is, heeft zich bekeerd tot de islam en noemt zichzelf nu Bilal Abdul Salam.

    Zonder verzet aan de moslims overgelaten.

    De ooit Frans beïnvloede kleine stad geldt tegenwoordig als centrum van de Islamitische Staat in Europa. 67 inwoners hebben zich bij de terreurorganisatie aangesloten. De stad is in het begin van het jaar in de schijnwerpers gekomen door een boek, dat werd geschreven door twee krantenjournalistes. “We wilden oorspronkelijk een verhaal van de immigratie vertellen”, zegt een van de schrijfsters, “maar we stuitten op een tweeklassen-maatschappij.”

    Trappes staat sindsdien als Frans symbool voor islamisering en mislukte integratie – het zou wel eens een modelstad voor de nabije toekomst kunnen zijn. De kleine stad zou als blauwdruk voor Michel Houellebecq´s bestseller “Onderwerping” gediend kunnen hebben. Want net als in het werk van de bekende schrijver lieten ook in Trappes linkse politici “hun stad zonder verzet aan de ´islamisten´ over”, zoals de “Welt” in februari schreef. De burgemeester zou het woord “jihad” niet in de mond nemen, hoewel die al lang plaatsvindt en vanuit zijn stad aangestuurd wordt.

    Perfect klimaat voor ISIS

    Trappes is ook de enige stad in Frankrijk, waarin na het einde van de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog een joods gebedshuis in brand werd gestoken. Ook de Franse Intifada, de wekenlange onlusten in de Franse voorsteden, woedde hier het felst. In de criminaliteitsstatistieken staat Trappes bijna overal mee bovenaan. Conflicten worden, net als in de Oriënt, met het mes opgelost. De politie geldt als vijand en wordt aldus behandeld.

    In dit klimaat kan ISIS gedijen en zoals vandaag een aanslag plegen. De dader had twee vrouwen doodgestoken, zijn moeder en zijn zus. Of het om een eer-moord gaat, omdat de familieleden zich niet aan alle islamitische regels hielden, is nog niet duidelijk, maar mogelijk.

    De sharia-politie heeft het voor het zeggen.

    De moslims hebben de stad ingepikt, velen zeggen “veroverd”. Een “sharia-politie” heeft het er voor het zeggen, die let op islamitische zeden. Alle slagerijen zijn halal – het slachten is niet alleen toegestaan, maar gangbare praktijk. Alcohol wordt praktisch niet meer verkocht. Wie desondanks alcohol koopt, riskeert het nodige. En pas goed wanneer hij alcohol drinkt. Het stadsbeeld heeft zich aan de Arabische steden aangepast. De detailhandel is bijna uitsluitend in Noord-Afrikaanse handen, de etalages zien eruit als in de landen van herkomst van de exploitanten. In het koffiehuis zitten uitsluitend mannen, meestal in traditionele dracht en met lange baarden – een ontwikkeling, die echter ook al zichtbaar is in Berlin-Neukölln.

    De groet in de winkels en op straat is van “Bonjour” en “Bonsoir” veranderd in “Salaam aleikum”. Vrouwen worden behandeld zoals in islamitische landen; ze mogen niet roken in het openbaar, en zwempakken in het zwembad zijn ook verboden. Hoe hoog inmiddels het aandeel van de moslims in de stad is, wordt verdoezeld, omdat de Franse regering weigert om daar statistieken van bij te houden.

    Er komen dan ook steeds meer “vluchtelingen” bij.

    De boekhandelaar is de zoon van een Amerikaan en een Française. Hij noemt zichzelf tegenwoordig “Ibrahim”, heeft het islamitische geloof aangenomen en kleedt zich net zoals de mannen in het koffiehuis.

    Fransen, die het zich konden veroorloven, zijn vertrokken. In plaats van hen komen er “vluchtelingen” bij, die zich in de stad op grond van de ambiance goed voelen. Trappes staat ver bovenaan bij de opname van migranten in Frankrijk.

    Het is het klimaat, waarin de islamitische aanslagen gedijen. Heel goed mogelijk dat na de ISIS-aanval van vanochtend we nog vaker over Trappes zullen lezen.

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Bij de islamisten, evengoed bij de zachte als bij de harde, is het ook ‘Pas-a-Pas, maar dan stapvoets sluipend en met getrokken messen. Met de persoonlijke voortplantings-pik ten allen tijde in volle aanslag. Klaar voor de aanslag als oorlogsrecht.

    Cultuur en religie (Wikipedia)

    Zoals in meer voorsteden van Parijs, is in Trappes een culturele kloof zichtbaar tussen de oorspronkelijke Franse bevolking en de grote groepen overwegend Islamitische migranten. Dit heeft ertoe geleid dat de gemeente sterk aan het islamiseren is. Er wordt een groot moskee-complex gebouwd (de op-één-na-grootste van Frankrijk) en het dragen van een rok voor vrouwen wordt sterk bekritiseerd door de Islamitische bevolking. De situatie in Trappes wordt door critici van de Islam in Europa aangepakt om te waarschuwen voor de gevaren van islamisme.

    We never shall surrender!

    https://en.wikipedia.org/wiki/We_shall_fight_on_the_beaches

    *

    Volgens mij is bedoelde kloof beter te omschrijven als die tussen daders en slachtoffers. In de pluriel majescule.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    25-08-2018, 03:30 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5094

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Mens, erger je niet. Je leest in je gazet zoiets tegennatuurlijks, en je draait vervolgens gewoon de bladzijde om. Nen kleineb ‘fait divers’ dat perfect past in de Rubriek ‘Gebroken armen en benen’.

    Dergelijke voorvallen die uit de lucht vallen, zijn nu eenmaal de prijs voor de ‘Verrijking’. Met dàt klein beetje chance aan de kant van de oorspronkelijke Trappenaars: de mos-lammers moorden elkaar uit. Liefst tot het bittere einde toe. Waar het vechten wordt gestaakt ‘faute de combattants’. (Le Cid).

    De politie is ter plaatse en volgt een dood(geschoten) spoor, dat is uitgemond in de hartaanval van een psychisch gestoorde ‘Verrijker’. Allemaal nogal gecompliceerd en totaal naast de pot.

    Er hoorde te staan: in Trappes, wederom het elfendertigste 1.000.000.000ste bewijs dat de immigratie die zo bejubeld wordt door de Macht en hun slippendragers van de Pers-: één spreekwoordelijke grandioze mislukking. Want de Wet van de Jungle in hartje Parijs. Een nieuwsoortige islamitische Moulin Rouge….

    O ja, de slachtoffers zijn, naar dappere moslimse-gewoonte, alle drie van Het Zwakke Geslacht, den moeder van de dader, één zus en één misschien wel lesbische ‘vriendin’.. Das djust.. Goed gezien van de Pers! De feiten zijn wel degelijk onmiskenbaar een familie-drama. Gewoon omdat het ’n familie-drama moest zijn. Orders van Hogerhand. Komt beter uit. Gebeurt al eens overal. Zelfs in ons eigen Walenpaïs, maar daar zwijgt de Pers over. Heeft niets te zien met racisme of moord-aanslagen va

    *

    Het is gewoon omdat Allah het zo gewild heeft. En daarmee DOEF    ! ’s Maul halten!

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    IS eist mes-aanval in voorstad Parijs op: minstens 2 personen komen om.

    Aanvaller brengt moeder en zus om, ook zwaargewond slachtoffer is een vrouw

           Karen Van Eyken 23 augustus 2018 10u54 Bron: Le Parisien, Europe 1, Reuters, France Info

    Franse agenten zetten een straat af in Trappes na de mes-aanval. (Hopen zij nog meer slachtoffers te vinden?)

    *

    Een persoon werd deze ochtend in Trappes nabij Parijs door de politie geneutraliseerd nadat hij verschillende mensen met een mes had aangevallen. De twee dodelijke slachtoffers zijn familieleden van de dader. Volgens Le Parisien gaat het om de moeder en de zus van de man. Een derde slachtoffer raakte zwaargewond. Een familie-drama kan niet worden uitgesloten. IS heeft ondertussen de ‘aanslag’ al opgeëist, maar draagt daarvoor geen concrete bewijzen aan, zo meldt persbureau Reuters.

    De aanvaller viel zijn slachtoffers aan op straat. (En in de rug). Volgens bronnen bij de politie had de 36-jarige Kamel S. zich na de aanval in een gebouw verschanst (volgens bepaalde Franse media ging het om zijn eigen woning in de rue Camille Claudel) en schreeuwde vervolgens: “Allah Akbar, als je binnenkomt, gaan jullie er allemaal aan.”

    *

    In deze Franse stad rekruteert IS bij de vleet en zwaaien islamisten de plak: alle slagers zijn halal, enkel mannen op café. Toen hij uiteindelijk rond 10.20 uur naar buiten kwam en de politie bedreigde, werd hij met enkele schoten geneutraliseerd. De aanvaller kreeg een hartstilstand en bezweek aan zijn verwondingen. Het individu stond sinds 2016 bekend om zijn directe en publieke steun aan terrorisme. In de politie-databank had hij een zogenoemde ‘fiche S’ achter zijn naam: potentieel staatsgevaarlijk. Hoewel terreur-organisatie IS de aanval heeft opgeëist via propaganda-kanaal Amaq en de aanvaller een “strijder” noemde, vraagt de politie vooralsnog enige terughoudendheid omtrent de motieven van de dader. Hij zou al eerder psychische problemen hebben gehad.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Uiteraard is dit, hoe dan ook, een drama voor alle betrokkenen, de levenden en de doden. Al hebben deze laatsten daar weinig last meer van. En uiteraard is mijn luchtige toon totaal ongepast. Uiteraard totaal misplaatst vooral in de ogen van alle ‘Gutmenschen’ en wereldverbeteraars. Mijn houding is misschien wel ingegeven omdat we dagelijks van langs die kant van alles worden wijsgemaakt.

    Dus moet ik daaraan toevoegen, dat de ingevoerde opgedrongen nep-samenleving van een totaal andere orde is. De HLN-madam van hierboven (!) doet haar uiterste best om het woord ‘Sharia’ niet te gebruiken in haar commentaar, maar de dhimitude druipt uit elk woord. Hier gaat het niet alleen om een lage moedermoord, maar om een of ander ’delict’ in hun islam-gedrag. Alleen door middel van het slagersmes kan daar een oplossing aan gegeven worden.

    O, misschien was het zelf wel een oefening in het kader van het aan de gang zijnde Offerfeest?

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    24-08-2018, 18:18 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    23-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5093

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Niet toevallig valt dit jaar, A.D. 2018, dat een scharnierjaar blijkt te zullen worden, het islamitisch ‘Offerfeest’ samen met de datum waarop precies 50 jaar geleden in Praag ook het socialisme met een menselijk gelaat de keel werd over gesneden.

    Een en twintig Augustus 1968: als lammeren werden zij ‘onverdoofd) ter slachtbank geleid. Verpletterd en tot moes vermalen onder de rupsen van de Sovjet pantsers die amper 20 jaar voordien ook al het Duitse (Nationaal) Socialisme tot moes hadden vermalen. Bij ons in Coburgia was dat precies 10 jaar nà de Expo ‘58 waar de Triomf van Het Vrije Ondernemen werd gevierd. Met op de voorgrond als attractie, het Sovjet Paviljoen dat de mensen met open mond bleven bewonderen.

    *

    Het Jaar Onzes Heren 2018 is ook het jaar van de islammerij ‘met een menselijk gelaat’.

    Want het laatste jaar dat er mag ‘ge-offerd’ worden met het mes op de blote onveerdoofde keel. Zodat elk dier met brekende ogen zijn moordenaar kan volgen. Voor De Ware Gelovigen is elk dier dat op die manier geslacht wordt, een oefening voor later. Om het ‘kelen’ met de blote handen niet te verleren.

    Heeft U er op gelet, dat het ‘offeren’ van schapen ipv mensen vanwege Jahweh een goddelijke suggestie is geweest, aan de Aartsvader Abraham, door de islammerij, net als zoveel andere zaken, zij dat verhaal zo maar klakkeloos overgenomen van het Jodendom? En ja, na verloop van tijd herinnert de Wereld zich nog alleen ‘de namaak’. Het ware verhaal is na te lezen in de Bijbel en op

    http://www.sharefaith.com/guide/christian-ministries/bible-heroes/abraham-friend-of-god.html

    *

    MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Het socialisme, een synoniem voor onmenselijkheid: de “Praagse Lente”

    Geplaatst op 21 augustus 2018     door E.J. Bron

    *

    Het – zowel destijds als nu – fundamenteel fout en een gevaarlijke idee van het “socialisme met een menselijk gezicht”. Het werd op 21 augustus 1968 door de soldaten van de Sovjet-Unie, Polen Hongarije, Bulgarije en de DDR platgewalst. De “Praagse Lente”, die nooit iets met vrijheid te maken had, was voorbij.

    De boodschap van de volgroeide socialisten – de communistische despoten uit Moskou – aan de in de socialistische ideologie gedwongen gevangen zittende broederlanden was overduidelijk: wie van de weg van het socialisme afwijkt, krijgt te maken met de woede van de kameraden. In de nacht naar 21 augustus 1968 waren ongeveer 500.000 soldaten uit de “socialistische broederlanden” Tsjecho-Slowakije binnengemarcheerd om “met geweld een einde te maken aan de droom van een liberaal, democratisch socialisme.” Dat het socialisme en zijn verschillende vormen – van de sociaaldemocratie tot aan het communisme toe – diametraal tegenover vrijheid en democratie staat, bevestigt ook Björn Höcke (AfD) ter gelegenheid van de 50e herdenkingsdag van de “Praagse Lente”:

    “Nu nog denken veel mensen in Duitsland dat het socialisme op zich een goede zaak zou zijn. Als ze geconfronteerd worden met de vele misdaden, die in naam van deze doctrine werden gepleegd, dan zeggen ze dat het socialisme gewoon nooit goed zou zijn uitgevoerd.

    In de jaren-60 van de vorige eeuw leidde de plan-economie het toenmalige Tsjecho-Slowakije in een economische crisis. In de Communistische Partij kregen hervormende krachten de overhand, die een nieuwe weg wilden inslaan, een “socialisme met een menselijk gezicht”.

    Deze hervorming werd vandaag 50 jaar geleden door Sovjet-tanks overrompeld. Het aantal gedode demonstranten bleef tot het einde van de “Koude Oorlog” een staatsgeheim. Nu gaan onderzoekers uit van 137 gedode demonstranten. Met de “Praagse Lente” stierf de hoop dat het socialisme hervormbaar zou zijn. Pas 21 jaar later, na twee decennia van verstarring, startte Michael Gorbatsjov met de “Perestrojka” een nieuwe hervormingspoging. Het resultaat was uiteindelijk geen “socialisme met een menselijk gezicht”, maar de implosie van het Sovjet-machtsblok. Na meer dan een eeuw vergeefse staats- en maatschappij-experimenten, die meer dan 100 miljoen mensen het leven kostten, wordt het misschien eens tijd om de politieke doodlopende weg als zodanig te herkennen.”

     

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Er is echter toevallig ook nog een andere ‘Lente’ die ons in heel Europa door Slinx en de Slinxe Media recent werd opgesolferd. De Arabische Lente.

    Die moet in wezen in wreedheid en onmenselijkheid niet onderdoen voor de onderdrukking ten tijde van De Praagse Lente. Alleen gaat het er wat meer islamitisch aan toe, ttz achterbakser en geniepiger. Zonder pantsers, maar met de buiken van hùn en (even later) van ònze vrouwen en jonge meisjes.

    Vast verbonden met de reputatie van de stad Praag, is, uit de jaren ‘42 en voorgaande jaren, de naam van de SS-‘Reichsprptector’

    REINhARD HEUDRICH,

    bijgenaamd De Slager van Praag. Of Het Blonde Beest. Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Heydrich

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    23-08-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    22-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5092

     

    Ieder vogel zingt zoals hij gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    In de najaren van den Groten Oorlog ’14-’18 verscheen er een fantastisch boek met front-ervaringen (later verboden wegens het vermeende defaitisme daarin) met de titel ‘Van Het Westelijk Frot Geen Nieuws’.

    Dat was niet alleen de titel van dat bek, maar ook de openingszin op de Duitse Nieuwszenders van toen het er begon naar uit te zien, dat alles daar zijn gewone gangetje zou gaan.

    Dezelfde radio-stilte is er nu ook in de ‘gevestigde’ media, als het gaat om de nakende ‘Wende’ om voortaan de islam-invasie de pas af te snijden. En dit nieuws komt vooral uit het Oosten. Meer zelfs: het komt uit die landen die het langst gebogen hebben gelopen onder de Communistische dictatuur. Ze zijn dus perfect op hun hoede voor de nieuwe ‘Dhimitude’.

    Dergelijk ‘nep nieuws’ op de ‘Sociale Media’ zoals hier wordt immers gelijk gestemd met ‘haat-spraak’. De geldende mening houdt dit voor en aldus zal Geschieden naar hun Woord.

    In feite is het een kleine stap voor elk land apart, maar een reuzenstap in de goede richting. Er wordt gewoon door wie aan de Macht is in het Parlement, bepaald dat elke medewerking die verleend wordt aan de Bezetters, gewoon COLLABORATIE is waarop in oorlogstijd de doodstraf staat..

    Die Wet moet weinig woorden tellen, en zekerlijk niet vatbaar zijn voor advocaten-trucs.

    Wat gaande is in Oostenrijk, Polen Hongarije, Tsjechië, Slovakije allemaal gelegen in de vroegere Oostblok-landen, ja zelfs in Merkel-la,d met de AfD, vindt zijn echo spontaan in Italië, helemaal in het Zuiden, dat het meest te lijden heeft gehad van de aanvoerlijnen der invasie.

    Ondertussen rijpen de geesten ook bij ons in Vlaanderen. Bepaalde vroegere buitenlandse iconen zijn rijp voor de sloop…

    Linxs en Rechts gaan zelf bepaalde stemmen op, om niet langer de kat uit de boom te kijken. Ikzelf heb lang gelden ook al met deze gedachte gespeeld, maar nu vind ik dat ’n beetje overdreven. Al zie ik het verschil niet met wat er gebeurde nà Pearl Harbour met bepaalde Japanse steden, waar de grote massa onschuldige Burgers vielen als vliegen…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Oostenrijkse minister BiZa wil voorstanders invoering islamitische Sharia criminaliseren

    Xander 19-08-2018 14:12

    **

    (Afbeelding: Getty Images (5)).

    *

    Vicekanselier: Islamisering moet worden gestopt, anders is het gedaan met ons Europeanen – Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan - Duitsland opnieuw geschokt: Somalische migrant steekt arts in bijzijn van diens 10 jarige dochter dood.

    De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl heeft een voorstel op tafel gelegd om moslims en anderen die er openlijk voor pleiten om de democratische grondwet van Oostenrijk ondergeschikt te maken aan, of te vervangen door de discriminerende, onderdrukkende islamistische Sharia wetten, te criminaliseren, zodat ze kunnen worden vervolgd.

    http://www.oe24.at/oesterreich/politik/AfD-Spitze-holte-sich-Tipps-bei-der-FPOe/285970562

    *

    Kickl, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, geeft hierbij het voorbeeld dat ieder Europees land dat zijn vrijheid, democratie en toekomst nog enigszins serieus neemt, zou moeten doen.

     

     

    Oostenrijk kampt net als het grootste deel van West en Noord Europa met snel toenemende radicalisering van moslims, en een hieraan verbonden groeiende criminaliteit en onveiligheid. ‘Degenen die de Sharia boven de Oostenrijkse wetten willen stellen en ons in een theocratie willen dwingen in plaats van onze democratie, horen in een rechtbank thuis,’ vindt Kickl.

     

    ‘Islamisering moet stoppen, anders is het gedaan met ons’

     

    Begin vorig jaar voerde FPÖ leider en huidige vicekanselier Heinz Christian Strache campagne met de belofte dat hij het islamisme in Oostenrijk wil uitbannen, omdat dit ‘tegen vrouwen is gericht, antiliberaal, en overeenkomt met een fascistisch wereldbeeld. Laten we het islamisering beleid beëindigen... anders zullen wij Oostenrijkers, wij Europeanen, aan een abrupt einde komen.’

     

    De Oostenrijkse wetten bevatten al mogelijkheden om personen die de grondwet en democratische orde bedreigen aan te pakken, maar volgens de regering gaan die wetten nog niet ver genoeg om de snelle verspreiding van de extremistische islam, die vooral dankzij door de EU geëiste massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten tot stand komt, een halt toe te roepen.

    Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan

    *

    De nieuwe regering moet net als in de rest van Europa ook opboksen tegen de door links ondermijnde gerechtelijke macht. Zo heeft een rechtbank een besluit van de regering om diverse (Turkse) moskeeën te sluiten, omdat die haatzaaiende islamistische leringen verkondigen, inclusief het aankleden van moslimkinderen als soldaten, ongedaan gemaakt. (1)

    In 2017 besloot Oostenrijk al tot een verbod op het dragen van een boerka of een niqab, net als de hijab symbolen van vrouwenonderdrukking in de islam. Daarnaast werd ook het uitdelen van de Koran door de moslimgroep ‘De Ware Religie’ verboden. Die islamitische beweging is inmiddels ook in Duitsland verbannen vanwege het zaaien van haat tegen Europeanen en alle andere niet-moslims (2).

    Somalische migrant steekt arts in bijzijn van 10 jarige dochter dood

    Na een hele serie schokkende verkrachtingen en moorden op meisjes en vrouwen door migranten is Duitsland opnieuw in rep en roer nadat een 26 jarige Somalische migrant in Offenburg een arts in het bijzijn van diens 10 jarige dochter doodstak. De Afrikaan was in 2015 in het kader van Angela Merkels ‘Wir Schaffen Das’ islamiserings - omvolkingsprogramma naar Duitsland gehaald.

     

    De vrijheidspartij AfD was de enige die het ‘falende immigratiebeleid’ de schuld gaf, en wederom pleitte voor het sluiten van de grenzen. De gevestigde politieke partijen en politici, waaronder de burgemeester van Offenburg –volgens officiële cijfers een broeinest van criminaliteit geworden-, waarschuwden de Duitsers juist dat ze niet moeten toegeven aan het ‘anti-immigratie sentiment’.

    Vorig jaar viel een in Offenburg op de trein gestapte zwartrijdende Gambiaanse migrant een passagier met een keukenmes en afgebroken fles aan, die daardoor op diverse plaatsen gewond raakte. De migrant was agressief geworden tegen de conducteur nadat die om zijn plaatsbewijs had gevraagd.

    Zoveelste terreuraanslag migrant in Londen weer gebagatelliseerd

    *

    Afgelopen dinsdag reed de 29 jarige Soedanese migrant Salih Khater, in het bezit van een Britse pas, 15 fietsers en voetgangers omver bij het Westminster paleis in Londen. Daarbij vielen als door een wonder slechts drie gewonden. De autoriteiten behandelen de aanval als een terreuraanslag. De Britse en Europese media deden zoals we gewend zijn alle moeite om te verbergen dat het om een Soedanese migrantenterrorist ging, en lieten het voornamelijk bij een ‘Britse burger’. (4)

    In de Nederlandse media lezen we inmiddels dagelijks over gewelddadige ruzies, steek-, vecht- en schietpartijen, brandstichtingen, en soms ook ‘onverklaarbare ongelukken’ waarbij fietsers of voetgangers worden aangereden. Het is inmiddels een publiek geheim dat als er niets geschreven wordt over de daders, deze in 9 van de 10 gevallen vermoedelijk buitenlander of migrant zijn, of een migrantenachtergrond hebben.

    Xander

    (1) Breitbart London
    (2) Breitbart London
    (3) Breitbart London
    (4) Breitbart London
    (5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Al die ‘kleine’ voorvallen gebeuren ook bij ons. Dat ziet men zelfs als in een drukke winkelstraat van zelfs een middelgrote stad een ‘donkere’ medeburger m/v op het voetpad weigert om een gewone burger doorgang te geven door een stap opzij te zetten. Dat zoiets aan de lopende band gebeurt, met daarbij brandende ogen op zelfs ’n invalide gericht, spreekt boekdelen.

    De Politie Uw vriend? Dat is iets als in een sprookje, uit de tijd dat de dieren nog konden spreken. Want Broer Agent kijkt liever de andere kant uit. Kwestie van zijn bevordering niet in gevaar te brengen. De omstanders; vraagt U? Wel, heu, die kijken beledigd toe, maar verwijderen zich even rap als bij een schiet-incident. Om toch vooral maar niet in beeld te komen op de straat-camera’s. Want niemand weet waar en hoe die opnames voor dienen… Vooral die beelden met klank-weergave kunnen zeer belastend zijn. Vooral als het lippenlezen iet of wat faalt…

    Misschien dienen die opnames wel voor een soort dodenlijst, als het binnenkort zo ver komt… In een ormale Maatschappij is de verjarings-termijn 30 jaar, maar in de islamitische wereld is wat eenmaal gezegd werd, bewaard voor de eeuwigheid. Tot er bloed vloeit. In ieder geval.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    22-08-2018, 00:00 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!