MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5119

    *

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Aan de negatieve kanten van het verhaal over ‘Schild & Vrienden’ komt maar geen einde. Zeker niet tot het zaakje op een lachwekkende sisser uitloopt. Laat ondertussen de Slinxe, Schotse en Scheve ‘Media’ maar hun ding doen. Ieder diertje zijn pleziertje! Als ze maar niet overdrijven!

    Wie laatst lacht, best lacht. Een spreekwoord dat vooral breedsmoel-kikkers treft.

    *

    Hieronder volgt – in standaard-termen - een medeplichtige ‘inkijk’ in het Gentse (zeer hoogstaand) hoogstudenten-beleid. Maar de exacte denkwereld die daar continu in de lucht hangt, wordt wel niet bloot gegeven. De argeloze lezer immers moet overtuigd blijven, dat die Pano nep-nieuws reportage de wereld gered heeft.

    Ik zal die denkwereld dan maar zelf – met een beetje fantasie - uit de doeken doen.. Maar opgelet, luiers verversen brengt meestal rare luchtjes voort…

    *

    Ten gronde is de zaak van de uitsluiting zeer eenvoudig. U zult lezen dat het de bedoeling van de vier de ‘Ver-rechtsing’ van de Jeugdraad was. Het is dus zo klaar als een klontje dat de Jeugdraad hoofdzakelijk SLINX is. Zo ongeveer van het niveau van die gevallen godin Freya. Dat is bijlange geen normaal doen en overeenkomen met de tegenvoeters. Nee hoor, voor Slinxen telt alleen hun eigen mening. Meer zit daar niet in. Wat er nooit heeft ingezeten zal er dan bijgevollg ook noioit inzitten. Referentie: het Gentse Liegebeest.

    In Gent ‘sloan ze liever up joen muile’…. Is al meer dan 150 jaar zo. Maar nu komt daar de IJslammerij nog bij..

    En dat noemen ze dan een nie kap...

    *

    Het is dan ook een kleine stap voor de mensheid, om bij die uitsluiting er direct de bloedrode VRT bij te betrekken, met misschien wel met de Unief een voordien geheime deal, een afgesproken bedoeling van die muizenval in een bijeen geflanste ‘nep-reportage’ te gieten.

    Maar leest U liever eerst wat De Schandaard de wereld in stuurt. Te beginnen met een afbeelding van de ‘tegen-betoging, gericht tegen, ja tegen wie of tegen wat. Er wordt betoogd achter het opschrift (Hier zijn) de … ‘Schandknapen’.

    Zijn de betogers van dergelijk miniem intellectueeel laag niveau dan, echt de crème de la crème van wat de schoolbanken van de Gentse Rijks Universiteit in staat zijn voort te brengen?

    Wedden dat er inderdaad in die Jeugdraad of wat ervan overblijft alleen ‘schandknapen’ overblijven, die plassen tegen hun eigen gevel… en dat heel normaal vinden

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Jeugdraad sluit leden van Schild & Vrienden uit

     

    Gisteren 12/9 om 21:01 door bbd

    *

    Betoging in Gent, vorige week, tegen Schild & Vrienden. Foto: belga

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180912_03739068

    *

    De Jeugdraad heeft vier van zijn rechtstreeks verkozen raadsleden uitgesloten. Het gaat om de vier die banden hebben met 'Schild en Vrienden', zoals vorige week ‘bleek’ uit een reportage op Pano.

    Volgens de Pano-reportage was het de bedoeling van de vier om te infiltreren in de Vlaamse Jeugdraad en het beleid te verrechtsen. De Vlaamse Jeugdraad is het officiële adviesorgaan van de Vlaamse regering over jeugdzaken.

    *

    Vorige week besliste de Jeugdraad daarom om, zoals de reglementen voorschrijven, een procedure op te zetten met deze vier betrokken adviseurs. Vanavond besliste de adviesraad om de vier uit de adviesraad en uit de organisatie te zetten. De betrokkenen hebben hun ontslag aanvaard, zo zegt de Vlaamse Jeugdraad.

    De Jeugdraad beklemtoont dat er intern gesprekken hebben plaatsgehad met elk van de vier adviseurs. 'Op basis van vastgestelde feiten en deze gesprekken kwam de adviesraad - bestaande uit 16 stemgerechtigde leden - tot het besluit om alle vier te ontslaan'.

    Voorts zegt de Jeugdraad: 'Niet alleen hebben ze onze organisatie ernstige schade berokkend, er is ook een grote vertrouwensbeuk tussen hen en onze organisatie. In welke mate elk van deze vier betrokken waren bij Schild & Vrienden en of zich al dan niet schuldig hebben gemaakt aan racistische en discriminerende uitspraken, daarvoor plaatsen wij ons vertrouwen in het gerecht.'

    De Vlaamse Jeugdraad zegt nog dat er voor alle jongeren een plek is in de organisatie, 'maar er zijn duidelijke grenzen'. 'Voor de racistische en discriminerende uitspraken die we vorige week in de Pano-reportage zagen is binnen onze organisatie geen plaats: gisteren niet, vandaag niet, morgen niet.'

     

    *

    Nota van de Hoofdredacteur van deze eenmansblog

    *

    Het Internet kan in sommige gevallen zeer leerzaam zijn. Zo staat er ’n artikel

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180912_03739073

    *

    “Infiltranten” uit Vlaamse Jeugdraad gegooid, wel nog welkom bij N-VA

    *

    Ze vliegen per direct uit de Vlaamse Jeugdraad, het viertal

    Jeroen Bergers, Niklas Arents, Thomas Decat en Inne Volkaerts.

    Drie van de vier Jong N-VA’ers die te veel flirtten met Schild & Vrienden. Uitgelekte chatconversaties waarin ze aankondigden “dat linkse sossenhol te gaan verrechtsen”, doen hen nu de das om. Al blijven ze wel de steun genieten vZan N-VA zelf.

    ******

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Gezegde ’Vlaamse Jeugdraad’ zou beter er recht voor uitkomen wat de bedoeling is. Voortgaande op de kleur van hun logo, zijn het niet de Vlaamse, maar eerder de Rode Jeugd.

    En dat moet dan de Vlaamse ‘Regering’ adviseren…

    Allemaal kosten op het sterfhuis.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    14-09-2018, 13:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    13-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5118

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    gans Europa is het zò, dat de democratische Rechtstaat dreigt onderworpen te worden aan de barbaarse achterlijke IJslammerij omdat Georges Sorros, de Hongaar die in de USA schatrijk is geworden, zoiets afgesproken heeft met de Clinton Clan Club en de moslim-broederschap van Houssein Barack Obama.. Die staan momenteel allemaal als afgedankt speelgoed ergens in de hoek bij,de borstels van de samenleving, maar hun Eiropese trawanten houden de vuren brfandende.

    Vooral in Märkelland gaat het van kwaad naar erger. Vandaar deze samenvattende bijdrage om alles ees op ’n rijtje te zetten. Want de ‘moord-incidenten’ staan ook als op ’n rijtje, van Noord naar Zuid en van West naar Oost. Ze maken er, liojk over één groot massa-graf, een kruisteken over. Een kruisteken over onze voorvaderlijke Vrijjheden, die dus moeten vervangen en ‘her-volkt’ worden met de meest primitieve wilde volkeren ter wereld, de Gesluierde IJslammerij.

    De tragedie is o.a. ook duidelijk in eigen land, waar illegale passanten nu al elkaar beginnen te vermoorden. Straks is dat ook het lot van onze Politie die de boel maar niet onder controle MAG krijgen, want het asielrecht is, althans volgens de Slinxsigheid, een leef-recht voor die soort. Het komt zelfs boven het bestaans-recht van alles en iedereen die hen niet aanstaat.

    Het is dus de 4de keer dat onze Oosterburen de wereld op overtuigende wijze willen domineren. Drie oorlogen (1870, ’14-’18, ’40-’45) en nu via de messentrekkerij van de schaamteloze kontheffers.

    Wat die Sooros wil, dat zijn Iraaks en Syrissche toestanden, een onderduims gemanipuleerde burgerpprmpg. Om dan op het punt van een kromzwaard de vrede aan te dragen via de gesluierde ‘Ondewerping’.

    Al wat U wil, als de Slinxe Neo-Elite maar aan de knoppen mag blijven zitten die ze met list en bedrog in handen hebben gekregen. Toen ze de mensen nog van alles konden wijsmaken.

    U vraagt zich misschien af, hoe het komt dat de USA, het land der cowboys, bij monde van de

    het voortouw neemt in deze Neo Nazi Nieuwe Wereld Orde? Denk dan maar even terug aan de betoonde gastvrijheid aan de duizenden ondergedoken Nazi-figuren die na hun verkoren oorlog daar een nieuw leven konden beginnen. En, vanzelfsprekend, dievelinkx de Macht hebben overgenomen. Zodat de Hitlerihanen onder de bescherming van de Stars and Stripes, dan toch weer vicotorie (denken te) kunnen kraaien.

    En dan is daar plotsklaps Hongarije en Poolland, die samen met de vroegere Oostblok-landen, stokken in de wielen komen steken…

    *

    Het is een oud gezegde, dat de wereld wil bedrogen worden. Ook onze Verlichte Grote Verstanden vragen niet liever. Want dan hebben zij en de nuttige idioten van wereldverbeteraars hun bezighouding en doen ze geen ander kwaad.

    Tenminste dat was zo tot en lang geleden verzet kwam met de Uitvinding van de boekdruk-kunst in de late Middeleeuwen. Toen werden de mensen meteen wijzer en vooral veel arlerter. Maar ze werden nog slimmer, ja zelfs het slimst, vooral sinds de recente digitalisering van de samenleving. Waar de waarheid in veel gevallen via ‘the clouds’ nog tien keer sneller vliegt dan het Geluid…

    Plaatselijke krantjes komen wereldwijd overeen over wat ze de mensen dagdagelijks zullen wijsmaken, maar dat is gerekend buiten de waard.

    En daarom willen ze die waard het spreken beletten. Zie de studentenvereniging ‘Schild & Vrienden’. Al vliefgt de gefingeerde Panos-leugen nog zo snel, de Vlaming achterhaalt hem wel.

    Alles in Mutti-land moet perfect voorgesteld worden en wie iets anders zegt, dat zijn vuile populisten, rechts-extremisten, Vlaams Belangers en/of Schild en Vrienden-vrienjes. Hun plaats is dus vroeg of laat ergens in her- opvoedingskampen die dringend moeten worden opgericht.

    Geen erg. Want ergens in de socialistische archieven in Duitsland liggen nog altijd de plannen van vroeger.

    Hen ‘kort zetten’ is dan ook altijd voor hun eigen bestwil, want als de Ijslammerij dat zal doen, zal het er wel eventjes anders aan toegaan.

    Ook de Hitler-clubleden pakten hun vijanden op om die te kunnen beschermen tegen de volkswoede. Dat gelooft U toch ook nog altijd

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz gewel-dorgie in Duitsland

     

    Frankfurt (Oder): Grote groep moslim-migranten bestormen ‘Allahu Akbar’ roepend een 90’s party en schreeuwen dat ze iedereen gaan vermoorden, en worden daarna beschermd door de Duitse Vluchtelingenraad, die stelt dat ‘asiel een grondrecht is dat je ook na een misdaad niet kan verliezen’ – Regering bevestigt: 97% migranten illegaal, maar mogen gewoon blijven

     

    Twee weken na de moord in Chemnitz door drie moslim-migranten stierf afgelopen zaterdag een 22 jarige Duitser aan zijn verwondingen nadat hij in Köthen bij een ruzie op een speelplaats tussenbeide was gekomen om een Duits meisje te beschermen, en door Afghanen helemaal in elkaar werd getrapt (1). Gisterenavond werden in Cottbus twee bejaarde broers van 65 en 69 jaar zonder aanleiding het ziekenhuis in geslagen door een groep migranten (2). In Duisburg werd een 17 jarig zwanger meisje door haar Turkse vriend en drie van zijn migrantenvrienden met onder andere een mes aangevallen, maar ze wist te ontsnappen (3). Zomaar wat voorvallen die de islamitische immigratie bij onze Oosterburen inmiddels dagelijks veroorzaakt.

    Dagelijkse ‘incidenten’

    Chemnitz en Köthen zijn volgens de media nog steeds ‘incidenten’ die zo snel mogelijk weer moeten worden vergeten, ook al vinden ze dagelijks plaats. De nabestaanden van de slachtoffers strijden vervolgens vergeefs om gerechtigheid, want de daders zijn immers door de overheid en media beschermde moslimmigranten.

    Zo werd bijvoorbeeld een jaar geleden in Wittenberg de 30 jarige Marcus Hempel door een Syrische migrant doodgeslagen. Zijn vader probeert sindsdien vergeefs de dader voor het gerecht te krijgen, maar tegen hem is zelfs nog geen aanklacht ingediend. (4)

    In Bad Orb, een dorp tussen Frankfurt am Main en Fulda, viel een groep migranten in een uitgaansgelegenheid diverse vrouwen lastig. Nadat ze door de beveiliging waren verwijderd, gingen ze daar op straat mee door. Een Duitser die voor een vrouw in de bres sprong kreeg een afgebroken bierfles in zijn hals gestoken. Na drie dagen op de IC heeft hij het maar net overleefd (5).

    Arabische migranten vallen club binnen, worden niet uitgezet

    In het andere Frankfurt (Oder) aan de grens met Polen vielen op 26 augustus zo’n 20 Arabische migranten een club binnen, waar een 90’s party werd gehouden. Ze schreeuwden massaal ‘Allahu Akbar’ en dreigden alle aanwezigen te vermoorden. De gasten in de club werden gemolesteerd en geslagen, en vluchtten vervolgens in paniek weg.

    Slechts twee van de 20 daders werden aangehouden. De AfD eist dat de migranten meteen worden uitgezet, maar de Duitse Vluchtelingenraad stelt zich achter hen op met het argument dat ‘asiel een grondrecht is dat iemand ook na een misdrijf niet kan verliezen’. (6)

    Dat geldt zeker voor de piepjonge migranten uit Syrië en Afghanistan die tijdens een schoolreisje een 10 jarig klasgenootje verkrachtten. Justitie onderneemt vanwege hun (veronderstelde) leeftijd helemaal niets tegen hen. Het slachtoffer zit inmiddels op een andere school. De daders overigens ook... (10).

    Een wat oudere Afghaan gaf afgelopen zondag in Parijs het visitekaartje van zijn religieuze ideologie af door op straat met een 25 tot 30 centimeter lang mes en een ijzeren stang willekeurig voorbijgangers aan te vallen, waaronder twee Britse toeristen. Daarbij raakten zeven mensen gewond, waarvan vier levensgevaarlijk. (13)

    ‘Culturele verrijking’ anno 2018

    In Berlijn vindt iedere week wel ergens een veldslag tussen rivaliserende criminele migrantenbendes plaats. Afgelopen zondag werd daarbij iemand neergestoken, waarna de politie zelfs het ziekenhuis waarin het slachtoffer werd opgenomen moest beschermen, omdat dat ook belaagd werd (7).

    In Essen raakte een agente zwaargewond nadat ze bij een controle in een Shisha bar door een jonge ‘Zuidlander’ in elkaar werd geslagen. Ook haar collega raakte gewond. De vader en broer van de dader dreigden vervolgens de hele familie tegen de politie te mobiliseren als hij niet ogenblikkelijk zou worden vrijgelaten. (8)

    Een andere Shisha-bar, in Schönebeck, was vorige week het tafereel van een verkrachting van een 20 jarige Duitse vrouw door een 40 jarige Turk. ‘Wie in 2018 als vrouw alleen een schemerig lokaaltje zoals een Shisha bar binnengaat, loop onvermijdelijk het gevolg (cultureel) verrijkt te worden,’ is het cynische commentaar van verslaggever Ernst Fleischmann (11).

     

    Valse berichten over veiligheid

     

    Net als in Nederland zijn er dagelijks tal van andere ‘incidenten’ waarbij mensen worden aangevallen, neergestoken, overvallen of aangerand/verkracht, maar slagen de autoriteiten en media er met succes in om de afkomst van de dader(s) verborgen te houden.

    Ondanks valse berichten in de media dat de Duitsers zich eigenlijk steeds veiliger zouden voelen, is de stemming onder het volk flink aan het omslaan. Een duidelijk signaal is dat bij een openbaar protest-concert tegen ‘rechts’ in Chemnitz – onder het motto ‘Chemnitz is grijs noch bruin - slechts 120 bezoekers kwamen opdagen, voornamelijk vrienden van de bandleden (9).

     

    Bijna alle migranten illegaal in Duitsland

     

    De Duitse regering Merkel heeft na vragen van de AfD toegegeven dat 97,2% van de bijna 900.000 migranten die alleen al in 2015 tot het land werden toegelaten, illegaal zijn. Dat betekent dus dat slechts zo’n 25.000 personen asiel hadden moeten krijgen. De rest had moeten worden uitgezet, maar dat wordt op een handjevol gevallen na met niemand gedaan. Opmerkelijk: tussen 1 januari 2014 en 31 juli 2018 beweerden 539.000 asielzoekers hun paspoort en andere ID-bewijzen te zijn kwijtgeraakt. Dat was echter niet gebeurd met hun smartphones, want die hadden ze bijna allemaal nog wel bij ze. (12)

    Xander

    1) Epoch Times
    (2) Journalistenwatch
    (3) Journalistenwatch
    (4) Journalistenwatch
    (5) GNZ via Hartgeld
    (6) SKB News(7) Journalistenwatch
    (8) Journalistenwatch
    (9) Tag 24
    (10) Anonymous
    (11) Anonymous
    (12) Anonymous
    (13) Anonymous
    (14) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    Wilt U een paar voorbeelden van Overheidsbedrog? Die liggen voor het rapen. Zekfs voor iemand die geen (Vlaams) belang stelt in de polletiek…

    Neem de diesel-motoren en de fijne roetdeeltjes in de licht. Zes maanden geleden werd de diesel gebannen wegens de luchtvervuiling. En nu ineens is die lucht veel te proper. Is weer niet goed. Die moet, om goed te zijkn voor de mens, heel wat meer fijn stof bevatten. Anders verandert het klimaat veel te rap…

    Tweede voorbeeld. De op onze snelweg-parkings opgepakte transit-bandieten, onderweg naar de UK. Doen oppakken om die even later weer los te laten om ze de volgende dag weer te kunnen oppakken… Want niet alleen blijven ze komen, ze geraken ook niet weg…. Kost handen vol geld, die we niet hebben…

    Jonge idealisten worden aan de schandaaal gehangen, op basis van geforceerde manipulaties van media-geile nep-hoernalisten. Niks aan de hand, zegt men in het Parlement, alles wat niet denkt zoals wij, wordt door de Staatsvuiligheid doorheen de tijden dag-en-nacht nauwlettend in de gaten gehouden. Om hen eventueel te betrappen op een mis-spreking. Maar ondertussen kruipt het crapuul wel boven van tussen de kassei-stenen waar het leeft van de paardenvijgen.

    *

    Gelukkig kan de brave Onderdaan nog eenmaal in de 5-6 jaar zijn stem uitbrengen. Liefst per computer, want daar kan de uitslag altijd ongezien in de gewenste richting bijgestuurd worden.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    13-09-2018, 11:36 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    12-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5117

     

     

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Arco is de stam (de boom?) van de galg, en de strop daarvan dat is diene drugsdealer en Kosovaar (in die volgorde), beëdigd Tolk in Overheidsdienst en trouw Tsjeven-lid op de kiezerslijsten. Hij die tot aan zijn nek in de strop zit, is dat arme Krisje Peetersson wiens carrière nu wel voorgoed naar de knoppen is.…

    Hoe een dubbeltje rollen kan! Van de goed betaalde Grote Baas van het veilige Unizo tot voetmat der Tsjeven-graaigrijpende vingerklauwen. Geslacjtofferd op het altaar der roem van Marianne Thyssen…

    En neen, Kawouter Beke zullen we deze keer niet rap horen… Hoogstens de zak voor Peeters…

    Antwerpen kan dus weer gerust ademen. De werker in de stads-weverij kan zijn weefstuk dat op ’t getouw ligt, gewoon de volgende vijf jaren verder afmaken…

    Toekomstbeeld…

    *

    Moest ik in Peeters zijn plaats zijn, ik zou niet meer gerust slapen. Zowel de IJslammerij als de drugswereld tegenin de haren strijken, kan lelijke gevolgen hebben. Heet begint met een granaat in de straat als losse flodder, en het eindigt met mitrailleurvuur erger dan tussen teruggekeerde IS-strijders en trans-mogranten…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Gemeenteraadsverkiezingen 2018

    Kandidaat CD&V opgepakt met drie kilo heroïne

    Vandaag Maandag 10/9 om 06:59 door (yb, sare, fem)

    Rediart Cankja en Kris Peeters Foto: r

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180909_03726056

    r

    Net nu Kris Peeters zijn StroomOpwaarts Plan tegen internationale drugsleveranciers lanceert, raakt bekend dat een kandidaat op zijn lijst is opgepakt voor drugshandel.

     

    De timing kon moeilijk slechter. Zo’n maand voor de gemeenteraadsverkiezingen en minder dan een week nadat Bart De Wever (N-VA) had gesuggereerd dat er nauwe connecties zouden zijn tussen leden van de Antwerpse gemeenteraad en de drugsmaffia is Rediart Cankja (41) opgepakt. Cankja staat op de 46ste plaats van de CD&V-lijst in Antwerpen en op de 10de plaats van de CD&V-districtslijst in Ekeren. Maar die campagne kan hij allicht op zijn buik schrijven.

    Cankja (41) en de Kosovaarse Shpresa S. werden door de Franse politie tegengehouden in het Franse Vitry, een stadje op de grens van Frankrijk en Zwitserland op enkele kilometers van Genève. Dat gebeurde begin vorige week, maar raakte nu pas bekend. In de auto met Belgische nummerplaat, die op naam stond van de Kosovaarse vrouw, zat drie kilogram heroïne verstopt ‘in een speciaal daarvoor ontworpen plek’, bevestigen politiebronnen.

    Zwitserse markt

    Volgens de speurders waren de drugs waarschijnlijk bedoeld voor de Zwitserse markt, een van de weinige in Europa waar heroïne nog niet heeft moeten wijken voor cocaïne.

    Dat Cankja’s medereizigster bij de drugstrafiek betrokken zou zijn, verbaast de speurders niet. Zij kennen wel meer mensen uit haar omgeving die zich met drugszaken hebben ingelaten. Maar hoe de CD&V’er Cankja in dit verhaal verzeild is geraakt, welke banden hij met Shpresa S. heeft en in welke mate hij weet had van de drugs in de auto zijn op dit ogenblik open vragen.

    Tolk bij politie

    Rediart Cankja’s profiel stemt alvast niet overeen met wat men zich bij een drugstrafikant voorstelt. Hij was nog een tiener toen hij besloot om zijn geboorteland Albanië te ontvluchten. ‘Albanië was het Noord-Korea van Europa’, zei hij. Bij zijn zesde poging bereikte hij ons land via Duitsland, met een vervalst treinticket en zonder papieren. Hij leefde een tijdje op straat en verdiende de kost met allerlei baantjes. ‘Tot de stad Gent een Albanese tolk zocht en ik als eerste uit de examens kwam’, vertelde hij in een interview. De weg naar een legaal bestaan in België stond plots wagenwijd open.

    Cankja is zijn moeilijk verleden nooit vergeten. Hij geeft al jaren inburgeringscursussen voor Albanese nieuwkomers in verscheidene agentschappen voor integratie en inburgering. Ondertussen is hij nog steeds tolk Albanees-Nederlands, niet alleen in sociale centra en ziekenhuizen, maar ook bij de politie van Leuven, de federale gerechtelijke politie en verscheidene lokale politiezones van Antwerpen. Daar is men uiteraard niet blij met zijn arrestatie. Woordvoerder Wouter Bruyns liet meteen weten dat de Antwerpse politie geen beroep meer zal doen op zijn diensten. En ook bij de federale gerechtelijke moet hij niet meer aankloppen.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Banditisme tot in de binnenste cirkel va de Politie-Diensten. Als toppunt van ‘Verijking’ kan dat tellen… We zagen het reeds in het Gemeentehuis van Molenbeek, met het broertje van Salah Abdeslam, de Parijse Supergangster uit Saint Jean le Ruisseau du Moulin. Die niet alleen in zijn bloedrode werkomgeving de boel verlinkte waar iedereen bij stond, maar in zijn vrije tijd nog overvallen ging gaan plegen. Of die met vrienden zijn collega de Gemeente-bankloper op straat overviel.

    De Tsjeven zijn dus niet meer de moslimmerds-partij, maar evengoed de drugdealer-partij.

    Nu nog de 800.000 ARCO-coöerantern definitief in ’t zak zetten en de partij bestaat niet meer.

    En dat net nu de Beweging punt Net zo goed als definitief opgeschoven is naar Rood-Groen. En zie, we gaan ne gang, recht in de tang….

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    12-09-2018, 15:05 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5116

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Deze kwal-krant schermt met het woord ‘Blok’ als ze Slinx en Extreem Slinx met de steun van och arme 4.7% van de Groenen bedoelt. Alles bijeen geteld bijna tegen de 40% om een land via een ‘minderheidsregering’ te besturen. Het andere en veel grotere Europees ‘Blok’ dat ook in Zweden boven de oppervlakte komt, ze niet eens op. Die van de DS zijn zelfs vergeten dat er ooit een Vlaams Blok, waar ze zò tegen waren, is geweest…

    Dat ‘Blok’ is de voorloper geweest van Het Vlaams Belang, een democratisch verkozen politieke partij die in 2004 door het Gentse Hof van Beroep met verkochte Rechters, wegens ’n verkeerd uit te leggen verkiezings-slogan, buiten de Wet werd gesteld.

    Na Italië in het warme Zuiden, zet nu voor het eerst het Hoge Noorden de blok-toon. Met Marine La Plume van het Front National in de coulissen. Weer een land dat radicaal klein maar dapper kiest voor Rechts.

    Pas op ! De (kostenvrije) bron-tekst van vandaag hieronder in De Schandaard is dus doorspekt met vooroordelen jegens de opkomede Partij der ‘Zweden Democraten’. Die staan echter wel op het punt om uit de ijzeren staven van hun ‘cordon sanitaire’ te glijden, en dat mag niet. Mohammed wil dat niet. Hun resultaten zijn schitterend, maar minder dan algemeen verwacht. De favorieten van die kwal-krant houden wel stand, niettegenstaande de abdominale achteruitgang van de Slinxen. Di behaalden hun slechtste uitslag in 100 jaar….

    En zo gaat dat maar door. Al schermen ze nog zo zwaar voor hun vetbetaalde postjes, ze gaan er onderdoor… Zowel in Zweden als overal elders.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    Woensdag 12 September 2018

    5116 - IN ZWEDEN ZULLEN E ZWETEN, DE SLINXE LAND- EN VOLKSVERRADERS

    IN: Zweden - islamisering

     

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Deze kwal-krant schermt met het woord ‘Blok’ als ze Slinx en Extreem Slinx met de steun van och arme 4.7% van de Groenen bedoelt. Alles bijeen geteld bijna tegen de 40% om een land via een ‘minderheidsregering’ te besturen. Het andere en veel grotere Europees ‘Blok’ dat ook in Zweden boven de oppervlakte komt, ze niet eens op. Die van de DS zijn zelfs vergeten dat er ooit een Vlaams Blok, waar ze zò tegen waren, is geweest…

    Dat ‘Blok’ is de voorloper geweest van Het Vlaams Belang, een democratisch verkozen politieke partij die in 2004 door het Gentse Hof van Beroep met verkochte Rechters, wegens ’n verkeerd uit te leggen verkiezings-slogan, buiten de Wet werd gesteld.

    **

    *

    Na Italië in het warme Zuiden, zet nu voor het eerst het Hoge Noorden de blok-toon. Met Marine La Plume van het Front National in de coulissen. Weer een land dat radicaal klein maar dapper kiest voor Rechts.

    Pas op ! De (kostenvrije) bron-tekst van vandaag hieronder in De Schandaard is dus doorspekt met vooroordelen jegens de opkomede Partij der ‘Zweden Democraten’. Die staan echter wel op het punt om uit de ijzeren staven van hun ‘cordon sanitaire’ te glijden, en dat mag niet. Mohammed wil dat niet. Hun resultaten zijn schitterend, maar minder dan algemeen verwacht. De favorieten van die kwal-krant houden wel stand, niettegenstaande de abdominale achteruitgang van de Slinxen. Di behaalden hun slechtste uitslag in 100 jaar….

    En zo gaat dat maar door. Al schermen ze nog zo zwaar voor hun vetbetaalde postjes, ze gaan er onderdoor… Zowel in Zweden als overal elders.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Zweedse verkiezingen zijn nek-aan-nek, populisten groeien fors

    Zondag 9 September om 23:12 door Peter De Lobel

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180909_03725416

    Jimmie Åkesson, de leider van Zweden Democraten.

    *

    Bij de parlementsverkiezingen in Zweden zet de anti-migratiepartij ‘Zweden Democraten’ zoals verwacht een stevige stap vooruit, al is die kleiner dan voorspeld. Het regerende linkse blok en de centrum-rechtse uitdagers houden mekaar in evenwicht.

    De Slinxe Zweedse Elite is buiten zichzelf… Wegens vooral het risico van zwaar postjes-verlies

    *

    De rechts-populistische partij Zweden Democraten hebben, met 90 procent van de stemmen geteld, 17,7 procent behaald in de parlementsverkiezingen. Het centrum-linkse blok van de zittende regeringscoalitie van Sociaaldemocraten en groenen, samen met hun radicaal-linkse bondgenoten van de Vänsterpartiet is goed voor 40,7 procent van de stemmen. De Sociaaldemocraten, die nu met Stefan Löfven de premier leveren, stranden daarbij op 28,3%, de groenen op 4,4% en Vänsterpartiet op 8%. Voor de groenen was het een spannende avond. De kiesdrempel ligt in Zweden op 4 procent. In de laatste peilingen kregen zij een hogere score. Mochten zij de kiesdrempel niet gehaald hebben, zou er geen links 'blok' meer zijn.

    Moderaterna, de grootste partij van het centrum-rechtse blok, behaalt volgens deze gedeeltelijke resultaten 19,7 procent van de stemmen. Zij zijn daarmee de tweede grootste partij. Hun centrumrechtse blok komt aan een totaal van 40,2 procent.

    'Fantastisch succes'

    Het thema migratie beheerste de verkiezingscampagne. Zweden Democraten staan voor een hard anti-migratiebeleid en dat slaat blijkbaar aan. Want de strijd om de derde plaats woedt nog wel, maar voor Zweden Democraten is dit een sprong van bijna 5 procent vooruit.

    Julia Kronlid,

    de ondervoorzitster van de partij, sprak al van 'een fantastisch succes'. Ze had het toen wel over de resultaten van de exitpolls, die Zweden Democraten nog iets meer op winst zetten. Een echte landslide is het evenwel niet geworden voor radicaal-rechts.

    Omdat alle andere partijen samenwerking met Zweden Democraten uitsluiten, dreigt de regeringsvorming niet eenvoudig te worden. Tenzij Ulf Kristersson, de leider van Moderaterna, het aandurft het cordon te doorbreken. Met zowel een links als een rechts blok dat zo'n veertig procent van de stemmen binnenhaalt, is de kans anders groot dat Zweden opnieuw op een minderheidsregering afstevent.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Wat in Europa overal gebeurt, is dat de ‘Geleide Democratie’ waarover Wilfried Martens het altijd had, langzaam maar zeker is geëvolueerd naar geleide dictatuur, waar het begrip ‘Democratie’ alleen nog voor de vorm voorkomt op de verkiezinfgs-affiches. Wie niet denkt zoals zij, de Euroopese Elite, als slechte kopie van de Clinton Wife Club, heeft geen reden van bestaan. Zij spreken graag zo vernietigend mogelijk over Hitler, maar ze doen hem tot in de details, gewoon na.

    Al nagedacht wat Broeksèl wik met Hongarije? Mooier voorbeeld kan ik niet bedenken. Dat land krijgt de vrijheid om te doen wat Broeksèl wilt…

    *

    De zweep voor Zweden, zodat ze daar goed zweten…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker







    12-09-2018, 14:03 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    11-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5115

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Straks kan de hele wereld het Zilveren Jubileum gedenken van de vernietigende raid door alweer fanatieke IJslammerds op de twee Nieuw Yorksje tweeling-wolkenkrabbers. Nog maar 8 jaar te gaan, waarin inderdaad van de kant der ‘Verrijkers’ nog zowat van alles kan gebeuren. Maar niets dat goed is.

    Memento homo…. dat ge van stof en as zijt, en   als eenmaal binnenkort de ‘Verrijkers’ de baas zijn, tot stof en as zult terugkeren.

    Want het is ’n waarheid als ’n koe. De gevolgen van de wilde immigratie worden steeds bloediger. En steeds gerichter. Stillaan worden onze landen niet alleen islamitischer, ze glijden af naar de totale wetteloosheid. En daarna naar de absolute en totale ‘Onderwerping’.

    Neen! Niet waar zeggen onze Verlichte Grote Verstanden. Het is omdat jullie te dom zijn om deze ‘Verrijking’ die op het punt staat om wereldbreed de Sharia te omhelzen, niet te begrijpen. Vroeger waren er bij ons in Vlaanderen de Baronnen die ons     arm hielden, en e Pastoors die ons dom hielden. Nu leven we op de maat van een twee drie, en huppe met de blote beentjes (voor de vrouwen). Want de mannen ondertussen zijn “onmachtig’ in de hoek gedrumd net als enuchen in de islam-harems die als mosketen ’t allenkante geluidloos uit de grond zijn gerezen. Per moslim – bij leven en welzijn - vijf vrouwen voor de lagere klassen, met in het vooruitzicht voor het eeuwig leven, de man 72 dagverse maagden. Voor de betere klassen zijn er geen normen, nu niet en later voor de Eeuwigheid ook niet. Want Allah, die nu al 1400 jaar meegaat, heeft volgens zijn Profeet, de pedofiele woestijnrover, de grootste, de dikste en de langste… tong.

    Wij, West-Vlamingen, noemen dat iemand met ’n muile van lintjes….

    *

    Verlà. Nu is de lezer in de juiste stemming om kennis te verwerven over de feiten die mij doen zeggen wat ik zojuist zei…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Vrees voor nieuwe spanningen in Duitsland na dood 22-jarige man

    *

    “Slachtoffer overleed aan hartaanval, niet door geweld”

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/vrees-voor-nieuwe-spanningen-in-duitsland-na-dood-22-jarige-man~a51bb233/

    *

    09 september 2018 12u03 Bron: Bild, Die Welt, ANP, Mitteldeutsche Zeitung

    *

    Bij een gevecht in de stad Köthen in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt is gisteravond een Duitser van 22 jaar oud overleden. Minstens twee mannen, allebei Afghanen, zijn afgelopen nacht opgepakt. Volgens Duitse media vanavond overleed het slachtoffer, dat al hartpatiënt was, echter niet door geweld maar door een hartaanval. Op sociale netwerken roepen rechtse groepen desondanks toch op tot deelname aan een zogeheten treurmars. De politie heeft extra versterking uit Berlijn gestuurd en bereidt zich voor op betogingen.

    Drie Afghanen zouden in een speeltuin ruzie hebben gemaakt over een Duitse vrouw en de vraag welke van de drie de vader zou zijn van het kind waar ze zwanger van is. Twee jonge Duitsers zouden bij de ruzie zijn tussengekomen, maar de situatie escaleerde daarop nog meer. Een van de twee Duitsers raakte volgens eerste berichten gewond bij het gevecht dat daarop uitbrak en overleed later in het ziekenhuis.

    Volgens Duitse media stierf de man als gevolg van een hersenbloeding, maar een autopsie zou daarover meer duidelijkheid moeten geven. Vanavond berichtten verschillende kranten dan dat de autopsie heeft uitgewezen dat het slachtoffer niet aan geweldplegingen is overleden, maar aan een hartaanval. De jongeman was hartpatiënt.

    Twee mannen opgepakt

    Volgens de kranten Die Welt en Bild kreeg het slachtoffer in het ziekenhuis nog bezoek van zijn broer. Die zou een rechts-extremist zijn die al veroordeeld was voor geweldplegingen. De politie is een onderzoek gestart. Twee verdachten van 18 en 20 jaar oud werden opgepakt, de derde Afghaan zou niet betrokken geweest zijn bij het gevecht. Een van de twee verdachten zou erkend zijn als vluchteling, een andere zou naar Afghanistan uitgewezen moeten worden.

    Politieversterking

    Afgelopen weken braken grote spanningen en rellen uit in de stad Chemnitz in dezelfde Duitse deelstaat, nadat een 35-jarige Duitser door twee migranten werd doodgestoken. De politie kreeg kritiek dat ze te weinig voorbereid was op de rellen.

    Uit vrees voor mogelijke rellen bij nieuwe protesten heeft de Duitse politie daarom vanmorgen al een honderdtal extra agenten naar Köthen gestuurd, weet Bild. Ook het waterkanon zou klaar staan. De linkse politica Henriette Quade kondigde een betoging tegen de rechtse demonstratie aan die om 18 uur aan het station zou beginnen. De burgemeester van Köthen, Bernd Hauschild (SPD), raadde deelname aan de rechtse mars af op zijn Facebookpagina, want “er ligt informatie voor dat ook groepen van buiten Köthens die tot geweld bereid zijn, in groten getale” zouden afzakken naar de stad.

    Pro Chemnitz

    De Duitse rechtse groep Pro Chemnitz heeft op haar Facebookpagina dan weer tot een mars in Köthen opgeroepen. Die zou om 19 uur in het Friedenspark beginnen. Pro Chemnitz, dat bijna 25.000 volgers op Facebook heeft, is een van de rechtse groepen die de voorbije weken betogingen organiseerden in Chemnitz als reactie op een gelijkaardig incident in deze stad.

    Ook de minister van Binnenlandse Zaken, Holger Stahlknecht, van de deelstaat Saksen-Anhalt, waar het drama zich afspeelde, vreest dat er weer rellen zullen ontstaan. Stahlknecht (CDU) vroeg de plaatselijke bevolking bedachtzaam te blijven en hij beloofde dat de rechtsstaat alles in het werk zou stellen om deze zaak op te helderen. Ook de verantwoordelijke van integratiekwesties in Saksen-Anhalt, Susi Möbbeck, riep de inwoners tot kalmte op.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Eigenlijk komt, beetje bij beetje, de ware betekenis door, van wat Mrkel wilde zeggen met ‘Das schaffen wir’. Ze sprak deze woorden aks voortrekkers vrouw van de IJslalisering. Namelijk niet ZIJ, de Deitschen, maar de anti-populisten samen met de IJslammerij die het ‘schaffen’.

    De voetbal-helden huldigen in Broeksèl na de Wereld Kampioenschappen. Moet een moslim-feestje geworden zijn met; om den boel op te vrolijken,, tientallen doden met her en der weggeslingerde lillende lichaamsdelen. Met bloedspatten tot op et balkon van het Brussels Hellegat. Maar dat feestje ging niet door, wegens door ’n attentievolle agent, bij toeval ontdekte samenzwering. Die persoon staat nu bijna helemaal bovenaan op hun dodenlijstje… Moslims tegenwerken kan inderdaad Uw gezondheid schaden!

    In Duitsland zendt Berlijn zware politie-versterling. Niet om de gewelddadige Slinxe Antifa in toom te houden, maar om de zwijgende prptest-betogingen van de brave Burger te voorkomen. De indruk moet er inderdaad komen, dat er niets gebeurd is. Bah, neen toch, niet de messteken waren dodelijk, maar het zwakke hart van diene hartlijder…

    In het Fransoos zegt men, dat ‘les excuses sont faites pour s’en servir’…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker







    11-09-2018, 10:22 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5114

    *

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, dat alles is ‘gone with the wind’: de welvaart, de blauwe ogen en de blonde haren. ‘Gone wit the desert-wind from the Semitic Countries…… Zelfs de eigen taal is ver-geblobaliseerd.

    Akkoord, het is stil waar het nooit waait, maar dart is nog geen reden waarom het Land der Vikings zo goed als kapot moest worden gemaakt. Ooit voeren ze wel met hun snelle snekken onze stromen en rivieren landinwaarts binnen, om rovend en plunderend hele landstreken te teisteren. Maar dat is meer dan 1.000 jaar geleden en ondertussen is het land dermate gepacificeerd dat het zelfs Koninginnen zoals Astrid, Super Geliefde Reine des Belges, heeft voortgebracht. Tot ze in Kussnacht van de kant in de wal werd gereden door weeral een Coburger die liever amourkes verkocht met het kindermeussie.

    Zweden, dat buien WO II was kunnen blijven, kende veel voorspoedige jaren tot de Rode Kameraden er het roer in handen kregen en de totale islamisering zo goed als een volgedongen feit was…

    Maar na vandaag is het gevaar bezworen, dat die oude snekken en ander varend tuig van de Vikings terug van stal worden gehaald, en onder de vlag van de Halve Maan opnieuw onze streken met de grove borstel teisteren.

    Mijn oude Grootmoeder deed mij in de jaren ’44-’45 iedere avond een stukje voorlezen uit haar beduimeld ‘Gebeden-Boekje’ met daarin de Litanie van alle Heiligen. Waar er o.a. gebeden werd tot Ons Heerken, om ‘ons te verlossen van de woede der Noormannen’. Nihil Obstat, Impimatur. Via ons Ma is dat kerkboekje bij mij terecht gekomen en maakt deel uit van mijn persoonlijke souvenir-schatkamer.

    Ik zou eens bij gelegenheid aan Mgr De Kesel moeten vragen om de tekst te actualiseren. Door ‘de woede der Noormannen’ te vervangen door het niet politiek-correcte ‘woede der ‘Ijslammerds’…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Verkiezingen Zweden: Gezin leider anti-immigratie partij met onthoofding bedreigd

    *

    Xander 08-09-2018 15:13

    Gemeenteraadslid v/d Groenen belooft liberalen de stemmen van duizenden moslims als hij toestemming krijgt voor bouw nieuwe moskee – Sociaaldemocratische kandidaat van lijst gehaald nadat hij schreef dat de islamitische wet boven de Zweedse wet moet worden gesteld.

    Moslim Rechtspraak in de thuislanden der IS-lammetjes

    *

    Jimmie Akesson, leider van de rechtse vrijheidspartij ‘Zweden Democraten’.

    Als de peilingen kloppen zullen de verkiezingen in Zweden een ware slachting opleveren voor de traditionele partijen, die door het openzetten van de grenzen het ooit zo vreedzame Scandinavische land in een ‘islamitisch hellegat’ hebben veranderd. Met behulp van de ook daar door links gecontroleerde media probeert de gevestigde orde er alles aan te doen om de anti-immigratie partij die fors lijkt te gaan winnen, de Zweden Democraten, zwart te maken. Gisteren drukte een Zweedse krant een brief af met het logo van ISIS, waarin gedreigd wordt dat de leider van deze partij en diens 4 jarige zoontje zal worden onthoofd als hij zich niet voor de Verkiezingenn terugtrekt.

    De dreigbrief aan Jimmie Akesson en zijn zoontje was geschreven in het Arabisch en het Zweeds, en bevatte ook regels die afkomstig zijn van een ISIS strijdlied. De politie onderzoekt momenteel of de doodsbedreiging echt afkomstig is van een ISIS cel in Zweden.

    Eerder werd een kandidaat van de sociaaldemocraten betrapt op het verspreiden van in het Arabisch geschreven leugens over de Zweden Democraten op social media. Zo beweerde hij dat de partij grote aantallen migranten wil deporteren, en halal vlees wil verbieden. (1)

     

    Een andere sociaaldemocraat werd van de lijst afgevoerd omdat hij tijdens de campagne had gezegd dat de islamitische wetten boven de Zweedse moeten worden gesteld, dat vrouwen van Arabische afkomst allemaal een sluier moeten dragen, en dat zieke moslimkinderen niet in door niet-islamitische artsen zouden moeten worden behandeld.

    Moslim gemeenteraadslid Groenen biedt stemmen aan in ruil voor bouw moskee

    Voor de meest-biedende….

    *

    Nog een ander schandaal: een gemeenteraadslid van de Groene Partij, Ali Khalil, bood in Botkyra een lid van de liberale partij Moderaterna de stemmen van 3000 moslims aan in ruil voor een bouwvergunning voor een nieuwe, veel grotere moskee. Toen geheime geluidsopnames van zijn voorstel uitlekten, werd Khalil van de kieslijst gehaald. En pas op dat moment toonden de liberalen zich ‘geschokt’, want eerder beloofden ze de moslimleider serieus over diens voorstel na te denken.

    Staatsdeskundige Bo Rothstein gaf als commentaar dat het op deze manier proberen te kopen van stemmen een teken is van een zwakke democratie, iets dat normaal gesproken alleen in Derde Wereldlanden voorkomt. ‘Het is een variant van politieke corruptie.’ Nog ongewoner is het volgens hem dat een politieke tegenstander (de liberalen) aanvankelijk nog leek te willen onderhandelen ook over dit anti-democratische voorstel. (2)

    De sociaaldemocraten dreigen net als eerder in Nederland en Duitsland hun grootste nederlaag ooit te gaan lijden. De ‘Zweden Democraten’ liggen op koers om bijna net zo groot te worden, en volgens sommige opiniepeilers zelfs groter. De enorme geweld- en criminaliteit explosie als gevolg van het binnenlaten van honderdduizenden moslimmigranten is samen met het lidmaatschap van de EU het belangrijkste onderwerp waar de verkiezingen om draaien. (3)

     

    Wilders al veel vaker met de dood bedreigd door moslims

     

    In eigen land werd onlangs PVV-leider Geert Wilders voor de zoveelste keer met de dood bedreigd toen hij een cartoonwedstrijd over de islamitische profeet (annex pedofiele massamoordenaar) Mohammed wilde organiseren. Wilders besloot die wedstrijd te schrappen omdat ook andere Nederlanders het gevaar liepen het slachtoffer te worden van radicale moslims.

    Kort daarna stak een Afghaanse moslimmigrant op Amsterdam CS twee Amerikaanse toeristen met een mes neer, die daarbij zwaar gewond raakten. Zijn motief: Nederland heeft niet genoeg respect voor de islam.

    Xander

    (1)  Breitbart
    (2) Breitbart
    (3) Breitbart
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

    (2)    

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Zweedse premier: 'Uitslag verkiezingen betekent einde van blokdenken'

    Kevin Van der Auwera

    Redacteur Knack.be en Sportmagazine.be

    *

    10/09/18 om 08:55 - Bijgewerkt om 08:55

    https://www.knack.be/nieuws/wereld/zweedse-premier-uitslag-verkiezingen-betekent-einde-van-blokdenken/article-normal-1195145.html

    *

    De Zweedse sociaaldemocratische premier Stefan Löfven reikt het centrumrechtse oppositieblok de hand, om de rechtspopulisten van Zweden Democraten uit te sluiten.

    Zweedse premier: 'Uitslag verkiezingen betekent einde van blokdenken'

     

    De sociaaldemocraten behaalden bij de parlementsverkiezingen zondag hun slechtste resultaat in meer dan 100 jaar, maar blijven met 28,4 procent van de stemmen wel de grootste partij.

    De centrumlinkse alliantie van de sociaaldemocraten, de groenen en de socialistische Linkse Partij en de centrumrechtse alliantie onder leiding van de Gematigde Uniepartij, liggen echter nek-aan-nek: 144 zetels tegenover 143 volgens de Zweedse media. Met een verschil van slechts 30.000 stemmen zou dat nog kunnen kantelen als alle stemmen geteld zijn. Voor een parlementaire meerderheid zijn er 175 nodig.

    Volgens premier Stefan Löfven betekent een en ander het einde van het traditionele blokdenken in Zweden. Volgens hem moeten de partijen uit het roodgroene kamp en het liberaal-conservatieve kamp nadenken over samenwerking om de rechtspopulisten van Zweden Democraten geen macht te geven, zo zei hij in de verkiezingsnacht. De anti-immigratiepartij boekte de grootste winst en gaat van 12.9 percent in 2014 naar 17.6 percent.

    'Dit is geen machtsspel, het is een nederig inzicht dat geen partij Zweden alleen kan leiden', aldus Löfven. Hij zei ook dat alle ernstige politici een verantwoordelijkheid hebben voor het land. Wie Zweden wil verbeteren, moet de krachten bundelen, klonk het.

    Löfven beklemtoonde dat hij niet zal aftreden, ondanks het slechte verkiezingsresultaat van zijn partij. Wel is hij ontgoocheld.

    De centrumrechtse alliantie heeft de uitnodiging van Löfven al afgewezen, meldt thelocal.se, en roept Löfven op om af te treden.

    ** ** **

    Tot daar de Media.

    Samengevat: niemand, buiten de ‘populisten met bijna 20%, wil dat er iets verandert in Zweden. De rush naar de vernietiging van volk en land moet doorgaan.

    (Wordt vervolgd).

    *

    igitaliaanse Hemelrijker



    10-09-2018, 16:57 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5113

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Die Roland Feisler leefde, werkte en verdween in de gloriedagen van het Duitse oorlogs-socialisme van e toenmalige Nieuwe Orde.. Hij zat in Berlijn, dicht bij het OKW, de Hoogste Krrijgsraad voor, waar bij elke zitting, zijn bulderende stem tot ver in de omtrek was te horen. Zijn vonnissen waren altijd dezelfde. Ofwel dood door veranging, ofwel N.N., de twee letters die van Overheidswege in de rechter bovenhoek van het strafdossier stonden. N.N. stond voor Nacht und Nebel en wilde gewoon zeggen, ‘werkkamp’ tot de anonieme dood erop volgt. Dat alles heerlijk naar de tand van die ene Führer aller Germanen…

    Mar pas op! Ik zeg niet dat alle Gentse Rechters kleine Feislertjes zijn. Verre van. Ik en zou niet daarve. Wat ik zeg, is dat ze zich gedragen alsof… Nu weer met die ene huiszoeking waar ze zwaar hun boekje zijn te buiten gegaan.

    Tot ze vroeg of laat op hun bek gaan. Door doe ene heimelijke, achterbakse en onwettige huiszoeking uit te voeren in het huis van de ouders van de ‘verdachte’ doe ze verdenken, die helemaal niets met de zaak te zien hebben.

    Ik hoop maar dat daar het laatste woord nog niet over gezegd is, als het ooit tot een ‘Rechtszitting’ moest komen.

    Er kleeft trouwens ook nog ander bloed an de handen van het Gentse Krijgshof, namelijk dat van Leo Vindevogel, de oorlogs burgemeester van Ronse. Die, bewijzen van zijn onschuld onder de tafel gemoffeldd, op 30 April 1945 ter dood veroordeeld en geëxecuteerd werd. Gewoon omdat de Rechter de dag voordien persoonlijk zware tegenslag had gehad.

    Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Leo_Vindevogel#Proces

    *

    Dus Dies Van Langehove, pas maar beter goed op. De Gentse gemakkelijk ‘zittende’ magistratuur zowel van toen als van nu, zijn écht goede Vaderladers onder het gezag van Vreemde Heersers in het land, die niets liever doen, dan hun medeburgers, wegens het even welke voorwendsel, offeren op het altaar van hun Belgicisme. Is na te vragen aan Fluppe DeWinter en aan Gerolf Annemans van het Vlaams Belang.

    De tijden veranderen misschien wel, ook in Gent, maar de Vlamingen-haat is sterker an ooit. De soort gaat zelfs terug tot Jacob Van Artevelde (1290-1345), door het Gentse gepeupel gelyncht op verdenking van …. medeheulen met de vijand. Hypocrieter kan men niet zijn, dan achteraf voor de arme man op de Vrijdagmarkt vlak naast de rode Tempel van de Vooruit, een standbeeld op te richten. Een standbeeld die beschuldigend met uitgestrekte arm wijst naar… de Vooruit.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    **

    *

    Parket opent onderzoek naar Schild & Vrienden na onthutsende ‘Pano’-reportage, voorzitter Dries Van Langenhove mogelijk verhoord

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/parket-opent-onderzoek-naar-schild-vrienden-na-onthutsende-pano-reportage-voorzitter-dries-van-langenhove-mogelijk-verhoord~a3a00f85/


    *

    06 september 2018 09u55 Bron: Belga, eigen berichtgeving

    *

    Het parket van Oost-Vlaanderen afdeling Gent opent een onderzoek in de zaak rond Schild & Vrienden. Dat zegt minister van Justitie Koen Geens (CD&V) op Twitter. Aanleiding is de Pano-reportage van gisteren, die aantoonde dat geheime chatgroepen van de conservatieve beweging vol seksisme, antisemitisme en wapens staan. Vermoedelijk worden de betrokkenen in de reportage, onder meer oprichter Dries Van Langenhove van Schild & Vrienden, snel verhoord. Ook gelijkekansencentrum Unia neemt gerechtelijke stappen.

    Geens zei in De Ochtend op Radio 1 dat aanzetten tot racisme of xenofobie door de parketten vervolgd kan worden zonder dat er klacht wordt ingediend. “Deze mensen hebben perfect recht op een vrije mening, maar vanaf het ogenblik dat dat omslaat in xenofobie, racisme of negationisme, dan zijn we verkeerd bezig.”

    Hij kon niet zeggen of het federaal parket al een onderzoek had ingesteld en of de Staatsveiligheid Schild & Vrienden in de gaten houdt. “Ons straffenarsenaal volstaat om correct op te treden”, klonk het.

    Ook reportagemaker

    Tim Verheyden

    *

    zei vanmorgen op Studio Brussel dat de uitlatingen van de leden van Schild & Vrienden strafbaar kunnen zijn, ook al zijn ze gedaan in een gesloten Facebookgroep. “Racistische uitspraken daarin doen of anderen daartoe aanzetten, dat is strafbaar. Maar het is aan het parket om te beslissen of er een onderzoek komt”, aldus Verheyden.

    Nu komt er dus effectief een onderzoek door het parket van Oost-Vlaanderen. Het heeft “kennis genomen van de inhoud van de reportage van Pano gisterenavond en heeft dit ondertussen verregaand geanalyseerd. Er is een onderzoek gestart om te bepalen of en door wie strafbare feiten zijn gepleegd.”

     

    Later op de dag meldde het parket dat een Gentse onderzoeksrechter de leiding heeft genomen over het onderzoek. Het gaat nu om een gerechtelijk onderzoek, zegt woordvoerder An Schoonjans.

     

    “Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd, die de leiding van het onderzoek neemt. De onderzoeksrechter kan een aantal bijzondere onderzoeksmaatregelen nemen”, aldus Schoonjans. Tot die maatregelen behoren onder andere een bevelschrift tot overmaking van de informatie die de reportagemakers verzamelden over de groepering.

    Foto van Dries Van Langenhove die getoond werd in de reportage.

    RV Foto van Dries Van Langenhove die getoond werd in de reportage.

    Unia verbolgen

     

    Ook het gelijkekansencentrum Unia onderneemt juridische stappen tegen Schild & Vrienden en contacteert het parket en de Pano-ploeg.

     

    Unia reageert verbolgen op de berichten van Schild & Vrienden die de reportage aan het licht bracht. Het gelijkekansencentrum wijst erop dat de rechtse beweging al langer op haar radar lag. In het verleden kreeg de organisatie er al een tiental meldingen over.

     

    “We bundelen alle onze verschillende dossiers over Schild & Vrienden want we hadden ze al langer in het vizier. Dit puik staaltje onderzoeksjournalistiek is extra bezwarend materiaal waarmee we stappen richting justitie zullen zetten. We contacteren dan ook de referentiemagistraat”, aldus directeur Els Keytsman in een persbericht.

     

       Wanneer racisme, homofobie, antisemitisme of seksisme tastbaar worden, dan blijven de reacties niet uit.

     

    De Pano-reportage ontmaskert een beweging die volgens Unia al langer met een dubbele tong spreekt. “De nieuwe berichten hebben alle kenmerken van hatespeech die aanzet tot haat, discriminatie, geweld. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, gaan we er ons nu met een juridisch oog over buigen. In het kader daarvan zal Unia de ploeg van Pano zelf contacteren en vragen of ze de screenshots van de berichten die zij vonden in de gesloten chatgroepen kunnen bezorgen.”

     

    Unia noemt de publieke verontwaardiging hoopgevend. “Wanneer racisme, homofobie, antisemitisme of seksisme tastbaar worden, dan blijven de reacties niet uit.”

    “Zullen informatie overmaken bij bevelschrift van onderzoeksrechter”

     

    De informatie die VRT-journalisten verzamelden over de conservatieve beweging zal aan het gerecht worden overgemaakt “als daar met een bevelschrift om gevraagd wordt”. Dat heeft de openbare omroep laten weten.

     

    “Als we een bevelschrift van de onderzoeksrechter krijgen, dan zijn we verplicht de informatie over te maken”, zegt Steven Samyn, hoofdredacteur Duiding bij de openbare omroep. “Het is aan de onderzoeksrechter om te bekijken of dat nodig is.” Samyn benadrukt ook dat de VRT daarbij wel haar bronnen zal beschermen.

     

    Het is niet duidelijk of er al een bevelschrift bij de VRT is toegekomen.

    “Dit is niet mijn Vlaanderen”

     

    Tal van politici, van links tot rechts, veroordeelden wat ze gisteren onder ogen kregen in de Pano-reportage. Ook staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vroeg vanmorgen al een onderzoek naar de activiteiten van de beweging op sociale media. “Onderzoek moet aantonen wie juist wat gepost/geliket heeft”, tweette hij. “Dit is niet mijn Vlaanderen en zijn niet mijn waarden. De Vlaamse jeugd mag best weerbaarder zijn maar dat betekent net samen vechten voor onze grondwaarden en dus tegen racisme, antisemitisme en seksisme.”

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Het onderzoek ‘is gejeim’. Benieuwd wanneer de eerste lekkages er zullen zijn. Maar curieus, het bijft toch al enkele dagen verdacht wind-stil. Het is niet waar dat het hele verhaal uitloopt op een stille sisser? En dat niet ‘Scjild en Vrienden’ op het potje werd gezet, maar de Panos-mensen zelf?

    Dat zou ze anders leren, met al hun Slinxe, Schotse en Scheve insinuaties…

    Voor wie goed toekijkt, zijn de eerste onthullingen er trouwens al ’n klein betje. Hoe goed de sloddervossen ook hu best doen om op een zacht vuurtje het verhaal levendig te houden.   Jonge mensen die her en der van de kieslijsten worden gezwierd. Omdat ze ooit gezien zijn geworden in het gezelschap van.

    Persoonlijk zou het mij niet verwonderen, dat bij ons de afzetting wordt geëist van Viktor Orban, de Hongaarse Premier, omdat die ooit op een foto heft gestaan met de ‘verdachte’.

    Want Slinx moet, net als het Monster uit een of ander sprookje, m voortdurend met mensenbloed gevoed worden.

    Kortom, alles is goed om een heksenjacht te openen op al wat roert en die de Vaderlandsche Elite niet aanstaat. Lid zijn van Het Davdsfonds overigens is al genoeg, net zoals in de jaren ’44-’45. Ook in het Internet zal eer gesnoeid worden. Wie Vlaams denkt, en daar voor uitkomt, zal afgesneden worden. E, de woestijn ingejaagd.

    Want onze Nationale Sjarel zei het met deze woorden ‘De angst moet van kamp veranderen’….

    Of dat zal lukken, is hoogst twijfelachtig. Want stilaan zijn de mensen hun ogen open gegaan. Al is het maar, omdat zij zich eindelijk realiseren dat de welstand waarvoor zij hun hele leven gewerkt hebben, aan de halve wereld wordt uitgedeeld. Omdat die halve wereld ‘vluchtelingen’ zouden zijn, en geen gelukzoekende avonturiers…

     

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    10-09-2018, 16:35 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    09-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4112

     ****

    Ieder vogel zingt zoals hegebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    **

    Veel grote hoge woorden door de Hoogste Piet van het land, voor een hoogst select publiek in ‘The Concert Noble’ in Brorksèl. Wereldnieuws ub het wereldje der Blauwe Geschelpten na een verre fond-vlucht!!

    ’t Is hij zal doen ditte e hij zal doen datte, il va faire ceci et faire cela qui coûtera cher au Flamands, want de angst moet van kamp veranderen. Zijn eigen woorden, trillend van emotie. En met de hand op het kart. La Blegique sera Latine ou ne sera pas…

    Dit zijn de letterlijke woorden uit de speech van onze Nationale Sjarel aangepast aan een select Joods publiek dat met veel pretentie beweert te spreken nameens alle Joodse mensen van het Land. De Heer Freylich van ‘Joods Actueel’ was namelijk niet de beste vriend van ‘tSCHEDT waarover op deze blog ooit zoveel werd uit de doeken gedaan dat verband hield met roofbouw-hoernalistiek. Sjareltje weet dus de vrienden op zijn niveau goed e kiezen.

    Anders gezegd: die twee stonden tegen mekaar op te bieden, dat zij en zij alleen de dikste hadden. Benieuwd hoe de moslim-broeders en zusters dat zullen aanvaarden… Als daar mar geen vodden van komen!

    *

    Maar al-met-al blijkt de gemanipuleerde en vervalste Panos-Repoitage van de VRT over een groep bevlogen jongeren voor de Vlaamse Zaak een schot in de roos te zijn geweest. Allez, ik wil zeggen, voortgaande op het tumult dat daarop gevolgd is. Een bewijs voor die jongeren dat ze, buiten hun onervarenheid met de Grote Polletiek, het bij het rechte eind hebben gehad!

    Die moeten nu gewoon wat dieper spitten, en Kuegen-Panos zelf gaat er aan.

    Een kinder-moordenares als Michèle Martin, Madame Marc Dutroux mag in de gevangenis verder haar hogere stidues   fmaken, maar de koploper van Schild & Vrienden wordt, op jonge leeftijd, voorgoed gebroodroofd. Typisch Coburgiaans gedrag tegen betrapte overtuigde Vlamingen! Weten wij nog mar al te goed uit de onzalige repressie-dagen…

    ‘Plaats delict’ is dus niet een of ander studentenkot, maar Studio Elfendertig in de Reyerslaan… We zullen al die Sjarels gedenken in onze gebeden bij de eerstvolgende Verkiezigen!

    **

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Michel vraagt Nationale Veiligheidsraad strijd tegen antisemitisme en racisme op te voeren

    07 september 2018 04u00

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/michel-vraagt-nationale-veiligheidsraad-strijd-tegen-antisemitisme-en-racisme-op-te-voeren~a854146e/?referer=

    *

    Eerste minister Charles Michel (foto) geeft de Nationale Veiligheidsraad opdracht om de operationele middelen in de strijd tegen antisemitisme, racisme en xenofobie te versterken. Dat zei de premier tijdens het gala van het Coördinatie comité van Joodse Organisaties in België gisterenavond.

    Eerste minister Charles Michel geeft de Nationale Veiligheidsraad opdracht om de operationele middelen in de strijd tegen antisemitisme, racisme en xenofobie te versterken. Dat zei hij donderdagavond tijdens het gala van het Coördinatiecomité van Joodse Organisaties in België (CCOJB) in

    Concert Noble in Brussel.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Concert_Noble

    *

    Hij drukte er zijn afschuw uit over de activiteiten van de extreemrechtse groep Schild & Vrienden, maar ook over de recente racistische beledigingen aan het adres van een Franstalige tv-presentatrice en over antisemitisch geweld in het algemeen.

    Nummer twee VB gelinkt aan Schild & Vrienden

     

    “We kunnen niet aanvaarden dat een presentatrice beledigende en haatdragende berichten krijgt vanwege haar huidskleur. We kunnen evenmin de onthullingen aanvaarden van de tv-reportage gisteren, waarin het verwerpelijke gedrag van een groep individuen wordt aangeklaagd. Ik weet ook dat Joden beledigd worden, soms zelfs ruw behandeld. Omdat ze Joden zijn. Dat kinderen in scholen lastiggevallen worden omdat ze Jood zijn. Dit gedrag tolereren we niet, noch dat het gebagatelliseerd wordt. Ik heb het al gezegd en ik blijf het herhalen: een België zonder Joden is geen België”, zei Michel in de toespraak.

    Daarna ging de premier dieper in op de reportage over Schild & Vrienden. “Dit soort rassenhaat, seksisme en zelfs Hitler-adoratie is ontoelaatbaar en verwerpelijk. Maar spijtig genoeg is het geen uitzondering. In heel Europa zie je radicalisering, in verschillende vormen, opduiken. Op het internet maar ook op straat of in het publieke debat”, zei Michel. Hij verwees naar de betogingen in het Oost-Duitse Chemnitz, waarbij neonazi’s migranten zouden hebben aangevallen.

    “Geen straffeloosheid”

    “We kunnen verontwaardigd zijn en geschokt. Maar dit volstaat niet. Zonder uitzondering moet er hard worden opgetreden. Het enige antwoord is géén straffeloosheid. Onze democratie tolereert geen racisme en uitsluiting. Iedereen heeft rechten en plichten. Maar in een rechtsstaat kan niet alles worden gezegd of gedaan. Onze veiligheidsdiensten zijn en moéten alert blijven. Ik ga trouwens de Nationale Veiligheidsraad opdracht geven om de operationele middelen tegen antisemitisme, racisme en xenofobie te versterken. De angst moet van kamp wisselen.”

    Michel zei ook dat hij de nodige middelen blijft inzetten om de veiligheid te garanderen van Joodse instellingen en andere strategische plaatsen.

    ***

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Even herhalen: al dat tumult rond Schild & Vrienden bewijst dat ons aller Vlaamsvoelend gedachtengoed wel veeharder is aangekomen dan iedereen verwachtte. Het heeft de mensen wakker geschud. Vooral de connecties met Viktor Orban zijn een harde dobber voor onze politieke ‘Elite’. Hoekandanaa!Zo tegen DIT Europa zijn, waarvan zij rijkelijk leven!

    *

    Maar het is en blijft een feit. De seksuele abnormaliteit wordt voor de oorspronkelijke blanke medeburgers de norm. De ‘Verrrijkers’ ondertussen kweken als konijnen en het kindjesgeld maakt hen stuk voor stuk rijk.

    Dat zijn vanwege de Schild-jongeren twee zware on-vaderlandse uitwassen: tegen de Holebi zijn is meteen ook op termijn tegen de integratie zijn..

    Trouwens het ‘anti-semitisme van deze jongeren dat hen kwalijk wordt genomen, en hen bijna als misdadigers van Gemeen Recht inkleurt; geldt niet alleen de Joden, maar allee Modden-Oostenaars, dus ook de islammerds, die ook semieten zijn. En precies dààr wringt het schoentje..

    Het anti-semitisme is een verwarrend begrip, vooral als het met opzet dubbelzinnig wordt gebruikt. Wikipedia, dat over het algemeen zoveel mogelijk neutraal is, geeft de perfecte omschrijng, die de sluwe Slinxe NWO-aanbidders en islam-lovers in hun blootje zet. Volklsverlakkerij in de hoogste graad, want er wordt van de Burgers verwacht, dat Joden-haat gelijk staat met Nazisme en Fascisme, twee uitvloeisels van het door hen aanbeden ‘communisme’. Tot de Elite behoren in dit Ccburgia van ons wil inderdaad zeggen zich alles te kunnen permitteren, ook het Volk te mogen voorliegen. Vandaar dat er sterk wordt aangedrongen, dat de lezer hier en nu deze link opent, om vast te stellen, dat ‘Het Parket’ zich, ten einde raad en met de rug tegen de muur, in de igen voet aan het schieten is.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Semieten

    Neemt niet weg, dat ook wijlen Het Vlaams Blok door het Gentse Hof van Beroep in 2004 op een totaal oneerlijke manier van tafel werd geveegd en sindsdien als Vlaams Belang compleet uit zijn as is verrezen…

    In Gent heerst er dus, naast de vervuilde lucht om in te ademen, een vergiftigd klimaat voor alles wat de pure eigenheid betreft. Blauw, Rood en Franskiljon: men leeft er sinds onheugelijke tijden van het landverraad.

    *

    Nog één ding ter attentie van die bevlogen jongeren van Schild & Vrienden. Houden jullie zich ver van elke soort partij-politieke kleur. Zwart-Geel zijn in dit apenland, de enige échte was-bestendige kleuren.

    ‘Doe wel en ziet niet om’. Ofwel:

    Zie wel en doe niet dom’.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    09-09-2018, 10:10 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    07-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5111

     Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    ‘Aanzetten tot xenofobie en racisme is strafrechtelijk verboden’.

    Is ook strafrechtelijk verboden: haat tegen Blanken, fraude plegen om de sociale voorzieningen in zijn of haar frak te slagen, de loverboy uit te hangen, aan vrouwenhandel of mensensmokkelarij te doen enz, enz. Maar wie ziet daar nu nog naar om? Als het al te gortig wordt, wordt de code verhoogd van geel naar oranje en van oranje naar rood. Politiek gezien, is dat het maximum. Meer zou de islammerij trouwens niet dulden. Die zijn immers o zo rap op hun tenen getrapt, wat niet bevorderlijk is voor onze integratie.

    De tijd komt, rapper dan we denken, dat we allemaal een stalen corset tegen slagersmessen zullen moeten dragen, willen we de wekelijkse shopping-tourné overleven. Met, voor onze ongesluierde vrouwen, een aangepaste door de mutualiteit gratis verstrekte kuisheidsgordel met ingebouwd verklikkerslampje op de boezem voor de dagen dat de maandelijkse toeslag is aangekomen Kwestie van de van de goesting wegsmeltende ‘Verrijker’ geen onaangename verrassingen te doen beleven, moest die zich op gevaarlijk ijs begeven.

    De parketten overal te lande zijn verzopen in het vele werk, en hebben dus geen tijd om aangespoelde criminaliteit in het snotje te houden. Hun budgetten zijn nauwelijks voldoende om de Vlaams Bewegers 24/24 en 7/7 te schaduwen. En om zodoende het Vaderland van de politieke Hovaardigheidsbekleders in stand e houden.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Parket opent onderzoek in de zaak Schild & Vrienden

    Gisteren, 6/9 om 09:52 door bbd, mg

    *

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20180906_03709852

    Het parket van Gent opent een onderzoek naar de rechtse jongerenbeweging Schild & Vrienden, om te bepalen of en door wie strafbare feiten zijn gepleegd. Dat meldt het parket. Ook het gelijkekansencentrum Unia onderneemt juridische stappen.

    ‘Aanzetten tot xenofobie en racisme is strafrechtelijk verboden en kan door het parket vervolgd worden zonder dat er een klacht is neergelegd', zei minister Geens in De Ochtend op Radio 1. Het parket is nu ook een onderzoek gestart naar de groep Schild & Vriend, maar het is niet geweten of de inlichtingendiensten Schild & Vrienden al volgden. Geens zei wel dat de dienst extreme groeperingen, zowel links als rechts, volgt.

    **

    De ‘Dame’ van Unia

    reageert verbolgen op de berichten van Schild & Vrienden die de reportage (gefingeerd) aan het licht bracht. Unia wijst erop dat de rechtse beweging al langer op haar radar lag. In het verleden kreeg de organisatie er al een tiental meldingen over.

    'We bundelen alle onze verschillende dossiers over Schild & Vrienden want we hadden ze al langer in het vizier. Dit puik staaltje onderzoeksjournalistiek is extra bezwarend materiaal waarmee we stappen richting justitie zullen zetten. We contacteren ook de referentie-magistraat, staat in een persbericht, aldus Unia-directeur

    *

    Els Keytsman (°1972) van Groen, Ex Agakefster en (gewezen) Oxfammster…

    Thans dikbetaalde CEO van het

    Interfederaal Gelijkekansencentrum

    *

    'De nieuwe berichten hebben alle kenmerken van hatespeech die aanzet tot haat, discriminatie, geweld. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, gaan we er ons nu met

    een juridisch oog

    over buigen. In het kader daarvan zal Unia de ploeg van Pano zelf contacteren en vragen of ze de screenshots van de berichten die zij vonden in de gesloten chatgroepen kunnen bezorgen.'

     

    Op Twitter vroegen verschillende politici zoals Theo Francken, Zuhal Demir en Geert Bourgeois van N-VA en Yasmine Kherbache (SP.A) of Meyrem Almaci (Groen) dat het parket zou optreden tegen de jongerenbeweging Schild & Vrienden.

     

    Opspraak na reportage

    De Vlaams-nationalistische jongerenbeweging kwam woensdagavond 5 September in opspraak na een reportage van het VRT-magazine Pano. Daarin wordt getoond hoe achter de schermen, op online-discussiegroepen, racistische, antisemitische en seksistische cartoons en opmerkingen gedeeld worden. Ook verheerlijkingen van het nazisme en islamofobe cartoons passeren de revue.

    ‘Wat ik gisteren in Pano gezien heb, was niet opbeurend. Ik vond het niet leuk om naar te kijken. Dit soort taal heeft de wind in de zeilen sinds de terroristische aanslagen, ook in ons land,’ aldus nog Geens. ‘Er hebben altijd extreemrechtse groeperingen bestaan, maar de geest van de voorbije jaren is van die aard geweest om de polarisatie teweeg te brengen.’

    Geens heeft ook veel vragen bij het feit dat sociale media zo gemakkelijk anonieme berichten doorlaten. ‘Dit dreigt te ontsporen.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Het is onderhand algemeen geweten, dat bij ons racisme slechts in één bepaalde richting werkt, meer bepaald nooit van ‘Zwart’ naar ‘Blank’. Of van ‘allahtoon’ naar niet-allahtoon.

    Ons mooie belastinggeld zou veel beter aangewend kunnen worden, dan miljarden te vergooien aan de opgedrongen ‘wilde immigratie’ die alleen de Nieuwe Wereld Orde en de ‘Globalisatie’ ten goede komt. In één woord: de wereldwijde

    Ondertussen zou de Staatsvuiligheid, in plaats van zich bezig te houden met Het Eigen Volk Eerst, zich onledig kunnen houden, met nauwkeurig in beeld te brengen wat er zoal gebeurt in alle mogelijke talen, in de overtalrijke mosketen bij het ‘Vrijdag Gebed’. Uit hun doppen gaan kijken ter plaatse in de Havens, o.a. vooral in Antwerpen, de draaischijf van de wereldhandel in drigs. Onderzoeken wat ervan is, met de vele miljoenen kindjesgeld en pensioenen die maandelijks willekeurig zonder maat of getal in de verre buitenlanden uitbetaald worden aan ‘rechthebbenden die misschien niet eens bestaan. Onderzoeken en speciaal de boekhouding controleren van de vele NGO’s die als paddenstoelen uit de grond ijn gerezen en leven bij de gratie van de tutterfles der subsidies. Wat er deze winter bij Oxfam is voorgevallen, is geen uitzondering, maar eerder algemene reel. Idem dito voor Het Rode Kruis. Voor ‘Dokters zonder (zedelijke) Grenzen’.

    Eris nood aan een nieuwe politieke klasse, die eerder – niet partij gebonden - op de golflengte van die Salvini en die Orban functioneren.

    Of wacht men liever met de put te dempen, tot het kalf (helemaal) verdronken is?

    Wij willen af van deze Minister van Just-is-Just

    *

    Zou de Slinxe, Schots en Scheve ‘Elite’ dan echt niet weten, dat er in Brugge, alsdan vergeven van de Leliaerts, even vòòr de Guldensporen Slag, daar de Brugse Metten zijn voorgevallen, waar het wachtwood voor de ‘opstandelingen’ de uitdrukking was Schild of Vriend’. Iedere ‘Historicus’ kan die dingen toch gemakkelijk tussen zijn boterhammen leggen?

    Of willen die dat eerst proefondervindelijk vaststellen?

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    07-09-2018, 18:21 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5110

    *

    *

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ach, ze zijn jong en ze willen wat. Dat kennen we maar al te geod. Maar het is niet allemaal goud, dat blinkt. De ‘Jodenhaat’ bijvoorbeeld moet hen, de vrienden van ‘Schild en Vrienden’, eens goed tot op de bodem uitgelegd worden. Want zij mogen dezzelfde fout niet maken als de Slinxe wereldverbeteraars van de NWOn de Nieuwe Wereld Orde.

    En eerlijk gezegd, Joodse mensen zijn ook niet mijn grote vrienden. Maar ze doen al honderden jaren ver niemand kwaad. Ja, het is waar, meestal zijn die super-intelligent. Waarop we niet naijverig hoeven te zijn, maar met die ideeën dapper moeten meewerken. Zij leiden naar de sterren en naar het heelal. Wij nemen wAar, om er zelf beter van te worden. Wie begot kan daar nu tegen zijn?

    Per astrum ad astra….

    *

    Vooral niet te vergeten, dat zij aan de fundamenten liggen van onze Joods-Christelijk-Humanistiscghe Beschaving. Maar vooral aan de oorsprong liggen van het Cristendom…

    Dus moeten wij eerder enthousiast zijn, dat het Joodse Volk eindelijk na eeuwen ongenode en vernederede ‘diaspora’, in 1957 eindelijk weer een klein stuljke van wat eens hun eigen ‘van melk en hning overlopend’ Vaderland was, na Hitler en de Socialistische rage van WO II, hebben teruggekregen vanwege de overwinnaars der Grote Mogendheden. Als een soort compensatie voor de Nazi-Holocaust. Iets xdat voor de Socialistische denkwereld inderdaad een echte marteling moet zijn..

    Want inderdaad, de oorlogvoerende Duitse Nationaal Socialisten zuikn er niet in geslaagd hen ‘auszurotten’. Wel integendeel, dank zij dit verdriet, zijn ze terug in het spel mogen komen. En hoe!

    Raar om zeggen, of om dit onder woorden te brengen, maar in wat er tegenwoordig met de ‘Rechtse’ jeugd in Europa gebeurt, is veel terug te vinden in de heroverde leider-posities van het Godsvolk. De Slinxe onderdrukking komt inderdaad als een boemerang terug in hun eigen gezicht. En daarom juist zijn ze zo gebeten op ons.

    Hoog tijd dat de pedofiele en hoererende varkensstal van de TV eens grondig wordt uitgekuist! De kans zit er aan te komen, na de volgende ‘Federale’ en Europese Verkiezingen van Zondag 26 Mei 2019. Of vroeger, als het enigszins meezit en onze Nationale Sjarel de rit niet uitdoet..

    Elk zegge het voort!

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Rechtse club 'Schild en Vrienden' onder vuur

    05 september 201822:00

    Dries Van Langenhove (l) ging deze zomer op bezoek bij de Hongaarse premier Viktor Orbán, die een harde migratielijn voorstaat.

    ©twitter/Dries Van Langenhove

    *

    https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/vlaanderen/rechtse-club-schild-en-vrienden-onder-vuur/10046603.html

     

    De studentikoze rechtse club Schild en Vrienden van Dries Van Langenhove toont in interne kring een ander gelaat. Het wemelt in besloten chatgroepen van racisme en Jodenhaat.

    67.000 berichten die bol staan van de rassen-, homo-, vrouwen- en Jodenhaat, antivluchtelingenretoriek, swastika’s, Hitler-adoratie en wapengekletter.


    Die postten de leden van besloten chatgroepen van de rechtse jongerenbeweging Schild en Vrienden het voorbije anderhalf jaar op Facebook en het beter beveiligde Discord. Het VRT-progamma ‘Pano’ slaagde erin toegang te krijgen tot de gesloten groepen, terwijl het S&V-voorman Dries Van Langenhove (25) de voorbije zes maand volgde.

    De conclusie is dat Van Langenhove en zijn club twee gezichten tonen. Dat van de bevlogen speecher die de stem van radicaal-rechts vertolkt in media en serviceclubs in de Vlaamse Beweging. Van Langenhove stelt met zijn beweging te willen bijdragen aan een mentaliteitswijziging bij de jeugd om de Vlaamse identiteit en de Europese cultuur uit te dragen.

    In besloten kring gaan alle extreemrechtse registers open. Het hogere doel is volgens ‘Pano’ zich voor te bereiden op de gewapende strijd om de blanke bevolking in Europa te redden van alle bedreigingen van buitenaf. De vijand zijn Joden, moslims, holebi’s en te vrouwelijke mannen. De groep doet aan bokstraining en kickt op wapens. Een van de leden post een foto waarbij hij op een Vlaamse vlag ligt met automatische geweren en handwapens. Van Langenhove drukt daarbij zijn volgelingen op het hart nooit screenshots van de S&V-groep extern te gebruiken.

     

    Reporter Tim Verheyden geeft twee redenen op waarom hij Van Langenhove besloot te volgen. S&V doet in België steeds vaker van zich spreken. De filmpjes van zijn acties - het verstoren van linkse betogingen en vakbondsprotest - worden in binnen- en buitenland flink gedeeld via sociale media. Het leverde Van Langenhove, student rechten, politicoloog, loodgieter en bestuurder bij de UGent, interviews op in de klassieke media.

     

    Schild en Vrienden is meer dan een marginaal fenomeen. Het telt 14.000 volgers op Facebook en 900 leden in een afgesloten chatgroep. De groep wordt gerekend tot Europees nieuw-rechts en alt-right in de VS, die beide aan een opmars bezig zijn. Het is een verzamelnaam voor een bonte mix groepen die staan voor een radicaal-rechts reveil.

    De ‘identitaire beweging’ vormt netwerken en mobiliseert via sociale media, die ingezet worden om een breed publiek te bereiken. De nieuwe fluïde gedaante van radicaal-rechts wordt belichaamd door Van Langenhove. Hij is goed bevriend met de Oostenrijker

    https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Sellner

    Martin Sellner (1989),

    een grote naam in Europees radicaal-rechts, en kent het Franse Génération Identitaire. Van Langenhove gaf onlangs ook een interview aan het YouTube-kanaal ‘Red Ice TV’. Dat geldt als de spreekbuis voor blanke racisten uit de VS, zoals Richard Spencer.

     

    Hij is een van de boegbeelden van Amerikaans extreemrechts, die zich na jaren in de marge opnieuw salonfähig probeert te maken. Altright vergaarde momentum door openlijk de presidents-campagne van Donald Trump te steunen. Opvallend is dat de ex-campagnestrateeg van Trump, Steve Bannon, er geen geheim van maakt dat hij radicaal-rechts in Europa wil helpen uitbouwen tot een massabeweging. In Roemenië ontmoetten Van Langenhove en enkele S&V-medestanders de Hongaarse premier Viktor Orbán. Die zit weliswaar in de Europese Volkspartij, waar CD&V deel van uitmaakt, maar vaart in eigen land een autoritaire koers met een furieuze antimigratie-retoriek. Ook ging hij op bezoek bij de rechtse Nederlandse politicus Thierry Baudet.

     

    Van Langenhove schetst goed de nieuwe werkmethode van radicaal-rechts. Die toont weinig interesse in partijpolitiek. ‘We willen niet de leiders van morgen worden. We willen een ander bestuur door de gedachten van mensen te wijzigen’, luidt het. In besloten kring is er sprake van de lange mars door de instellingen, met eigen CEO’s en mannelijke leiders die het zwakke Europa opnieuw weerbaar moeten maken. Er wordt ook gemikt op de infiltratie van de politiek. ‘We moeten de N-VA van binnenuit verrechtsen’, klinkt het op Facebook.

    Op bescheiden schaal past S&V die strategie vandaag al toe. Vier van de acht verkozen leden van de Vlaamse Jeugdraad behoren tot S&V. De VRT ontdekte dat de groep valse Facebook-profielen kocht om ‘te linkse’ tegenstanders zwart te maken, hun geloofwaardigheid onderuit te halen en negatieve commentaren te posten over de Jeugdraad.

    Nog volgens ‘Pano’ stuurt leider Van Langenhove een ‘trollenleger’ aan om tegenstanders aan te vallen, uit te lachen en bezwarend materiaal boven te spitten dat tegen hen gebruikt kan worden. Het overkwam een zwart meisje dat op sociale media klaagde op Pukkelpop racistisch bejegend te zijn door festivalgangers. Daarbij is een populair wapen de ‘meme’, grappig bedoelde maar vaak kwetsende screenshots of videootjes die gemaakt zijn om snel viraal te gaan.

    De Europese politiediensten maken zich toenemend zorgen over de opmars van rechts-identitaire groepen. Je kan er vanuit gaan dat een organisatie als Schild en Vrienden gevolgd wordt door de Staatsveiligheid. Van Langenhove noemt de reportage framing. ‘Ik zie weinig racisme, wel veel edgy humor.’ Hij ontkent wel dat de meest schokkende posts het werk van S&V zijn. ‘Iedereen kan een profiel met mijn foto maken en onder mijn naam posten. Ik heb veel van deze memes nog nooit in mijn leven gezien’, luidt het.

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Na lezing, volhard ook ik, en tekent…. Er aan toevoegende, dat mijn al maar erger wordende dislexie mij deze keer best meevalt, als ik de Jeugd zo bezig zie en hoor. Dan voel ik mij inderdaad weer 28, en geen 82….

    *

    Wie zei daar ook weer in de (Joodse) Bijbel,

    (denk hierbij aan de her-uitgave van de welbekende Slinxe Bijbel, geschreven door het Grootste Genie aller tijden, ‘Mein Kampf’, deze keer gemakshalve van direct in de Vloms

    – wat goed is voor de verspreiding –

    en die zo uitvoering ls toelaatbaar in d   e Media is gekomen.

    voor ondergetekende, na een leven van werken en sparen, ‘dat hij nu in vrede kon gaan’, wijl de jeugd blijkbaar de fakkel heeft overgenomen…

    Van op de zijlijn, en niet tussen de lijnen op het veld zoals bij de voetbal, staan toekijken, ligt niet in het karakter van ondergetekende. Ik denk nog veel ammunitie te kunnen aandragen om eindelijk, van op mijn bescheiden positie, zoveel mogelijk mensen te kunnen doen nadenken.

    Socialisme heden ten dage is goed met zeggende woorden, met altijd maar dat woordje ‘zullen’ daar tussen. Ooit was dat wel even anders, in het voordeel van De Kleine Man. Net als de resultaten van al de overige partijen die het ooit voor het zeggen hebben gehad, omdat ze tot meer niet meer in staat zijn dan bla-bla-bla..

    Harop! De trompe steekt!

    De boeien los, de banden breekt!

    Het Vlaamse Heie staat immer pal,

    Daar winnen of daar sneven ’t zal

    *

    Dat zijn niet mijn woorden, maar die van Grootmeester Guido Gezelle van meer dan 100 jaar geleden. Waarmee meteen bewezen is, dat de Vlamingen – spijtig genoeg - een verduldig volkje zijn..

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    07-09-2018, 10:34 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5109

    ****

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het woord ‘Reformatie’ dat U hieronder veelvuldig zult aantreffen, is volgens mij een luiaaards-woord die, in het verleden, bij Maarten Luther in het Duitse Regensburg en zo, zowel de geit als de kool heeft willen sparen. De Katholieke Kerk werd toen niet gereformeerd, maar in diverse onderdelen in stukken en brokken gesplitst, die het voorzetsel ‘Christelijk’ nooit hebben verloochend. Meer niet. De grote lijnen van het ‘Rome’ van Petrus, de Steenrots, werden behouden, maar de Paus van Rome was wel zijn gezag grotendeels kwijt. Details veranderden wel, al naar gelang de vele persoonlijke smaken van telkens weer andere ‘voorgangers’…

    Het voorbeeld van Hendrik VIII van Engeland met door de Anglikaanse Kerk, de afsplitsing van het Gezag van Rome, had navolging gevonden. Ik noem dat de wraak van Anna Boleyn.

    Die godsdienst-problemen ten tijde van en nà Keizer Karel V hebben ondertussen onze Lage Landen wel degelijk zeer ver uit elkaar gedreven. Het rije Norden werd ‘Protestant’ en welvarend en het arme verweesde Zuiden bleef Rooms. Arm maar proper.  Om nog maar te zwijgen van de vele persoonlijke en familiale drama’s tussen al-dan-niet de trouw aan Rome.

    Uit mijn jeugd (bij de bond van Het H. Hart, zoals iedereen toen???) hangt mij nog een flard van een Paus-lied in het geheugen, namelijk, ‘Neen, de Pausen sterven niet’. En dat komt in mijn persoonlijk geval, grotendeels voor rekening van

    Paus Pius XII, Eugenio Pacelli

    (1876-1958)

    https://www.youtube.com/watch?v=ysoexUc0I1A

    *

    En weer moet ik, vooraleer van wal te steken met de commentaar op de huidige Paus Franciscus, de Lagere Jongensschool en wijlen Meester Daniël erbij betrekken. Ach ja, die sentimentele jeugdherinneringen! Die verlevendigen, naarmate men ouder wordt iedere dag ’n beetje meer.… Want ja, vroeger, dat is algemeen geweten dan was alles altijd beter!

    *

    Ter gelegenheid van een of andere parochiale feestelijkheid, in het centrum, moesten wij, de Jongensschool, leren marcheren op maat, en daarbij zo luid mogelijk, zingen en aldoor blijven herhalen, van

        Eviva Pio, duodecimo

        Padre nostro il Papa

    Amire di ….

    Lo conserv’ in celò

    *

    Dat klonk zo ’n beetje als echt Latijn, maar wat wisten wij toen echtig en techtig wat Italiaans was en wat niet! Dat waren de jaren ’45-’46 en toen hingen er ook nog allerlei andere flarden in de lucht. Waarschijnlijk meegebracht door vreemde militairen of krijgsgevangenen.

    Zo ook ’n soort zeemansliedje dat zelfs een ode vrijster zou doen verzuchten. Het ging als volgt

    Sul mare lucida, l’astro d’argento,

    placide è l’ondo

    Presto il vento….

    *

    Deze song bleek later het wereldbekende Santa Lucia van Placide Domingo te zijn. Het waren ook de hoogdagen van ‘De Visses van Cap die met snelle boten voeren en hun netten in zee zwierden… Hierna komt nu de moment waarop U bij deze meteen gratis en voor niets vergast wordt op....

    https://www.youtube.com/watch?v=mVJJd0NNkYE

    *

    En dan gaan we weer over tot de orde van de dag, het als roofzuchtige dieren afslachten en verscheuren door Slinx van het Geloof onzer Voorvaderen. En om wat in de plaats te krijgen? Niets anders dan miserie!

    Die man was toen in de streek in de eerste na-oorlogse dagen, zowat een Heilige uit de Hemel, omdat het kort voordien algemeen was bekend geworden, dat Hij, die vòòr hij tot Paus werd verkozen, Pauselijk Gezant (Nuntius) was in Berlijn en veel te dikwijls gezien werd in de directe omgeving van Hitler en zijn bende, dat Hij enorme aantallen Joodse kinderen heel de oorlog binnen de muren van het Vaticaan een veilig onderkomen had gegeven. En dit onder de neus maar met het medeweten van Mussolini, naar later is gebleken…

    Nog later zaten de Mediia, toen al met de bedoeling de Kerk te bezwadderen, op zijn kap, om hem af te schilderen as De Stellvertreter’, de plaatsvervangende Hitler.

    Paus Pius XII werd van de ene dag op de andere de Hiter-Paus.

    Einde verhaal.

    We slaan een paar Pausen over,

    Waaronder Woytilla, de Pool, die als Kardinaal in Warschau mede aan de basis heeft gelegen van de vernietiging van het Communisme ----

    want ondertussen was ondergetekende, met dank aan de boeken van Felix Timmermans, o.a. ‘De Harp van Sint Franciscus’, een harde fan geworden van de amoedige weldoener Sint Franciscus (1182-1226) zelf. Assisi is dan ook zo wat een der hoofdredenen geweest waarom wij in 2002 precies dààr in Italië (Umbrië) zijn terecht gekomen. Wij waren inderdaad toevallig terecht gekomen aan het Lago di Bolsena, op zowat 100 Km van zowel Rome, Pisa als Assisi Het is 1450 Km van hier, waarvan 1425 Km autosnelweg. Ons bergdorpje daar in ‘Lazio’ in het Centrum van Etruskenland, lag geklemd tussen Umbrië en Toscane, aan de viet van de Monte Amiata (2.800 m), een bekend ski-oord.

    De winterse top van de Monte Amiata….

    *

    En zo kom ik eindelijk tot de huidige Paus Franciscus. De eerste Paus in 800 jaar die zich vernedert tot het niveau van een dromer, die toen hij met zijn eerste mede-broeders in Rome diende te verschijnen, toen nog in het Pauselijk Paleis van Laterano, ontboden om verantwoording af te leggen over hun wel zeer speciaal gedrag in de armenzorg en de verzorging van melaatsen. De aanwezige Kardinalen en andere Hovaardigheidsbekleders waren met toegeknepen neus weg gevlucht van de stank. Het ganse gezelschap van die blootvoetse bedel-monikken echter, kwam dan toch in beeld bij de toenmalige Paus die hen voor Zijn kar wilde spannen.

    Logisch, die stank, want zij hadden de vorige nacht met zijn allen doorgebracht in een varkensstal….

    *

    Enfin, leest U nu eindelijk het verhaal dat U hieronder krijgt voorgeschoteld. Ikzelf, ik weet wanneer ik beter de mond houd.

    Er moet mij alleen nog van het hart, dat het mij voor de ogen schemerde, toen, nadat Benedicturs op 28 februari 2013 was ‘teruggetreden’ inens twee bijna geheel identieke Pausen naast elkaar geknield zag zitten bidden. Zaken die ongeveer 1000 jaar geleden ook al eens waren voorgevallen.

    Aan dat ‘terugtreden’ van Benedictus hangt er trouwens ook ’n aardig reukje omtrent. Wat kwam die Georges Sorros de avond voordien daar doen? Want Benedictus verdween reeds als bij toverslag de volgende dag van het toneel…

    Wie wil zoeken in m’n eigen blog-archief, naar wat ik indertijd daarover een aardig stukje proza heb laten laten verschijnen…

    ***

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    ‘Nieuwe Reformatie? Dreigende scheuring Katholieke kerk door misbruik schandaal’

    Xander 04-09-2018 21:46

    *

    Paus Franciscus blijkt heimelijk sancties van zijn voorgangers tegen pedo-priesters te hebben verlicht.Paus Franciscus zal hoe dan ook niet ongeschonden uit het huidige schandaal komen, en vermoedelijk veel van zijn macht kwijtraken.

    Philip Lawler, de redacteur van het doorgaans goed geïnformeerde Catholic World News, schrijft dat de Katholieke Kerk door het almaar groter wordende misbruik-schandaal rond paus Franciscus dreigt te scheuren, een breuk die volgens hem te vergelijken zal zijn met de Reformatie

    (de afsplitsing van het huidige protestantse christendom in de 16e eeuw).

    Lawler bevestigde eerder in zijn boek ‘Verdwaalde Herder:

    Hoe paus Franciscus zijn kudde misleidt’ de waarheid van oudere complot-theorieën dat het Vaticaan heimelijk is overgenomen door een extreemlinkse pedo- en homoseksuele ‘kabaal’, die met de gedwongen vervanging van paus Benedictus door de Jezuïet Franciscus sinds 2013 ook de absolute top van de kerk in handen heeft gekregen.

     

    Ruim een week geleden schreven we dat aartsbisschop kardinaal Theodore McCarrick, de spil van het meest recente misbruikschandaal in de VS, een cruciale rol heeft gespeeld bij de verkiezing van Franciscus. Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, de voormalige pauselijke ambassadeur in de VS, publiceerde hierover een 11 pagina’s tellende aanklacht, waarin hij de paus ervan beschuldigde McCarrick te hebben aangesteld terwijl hij toen al volledig op de hoogte was van diens massale misbruik van priesters, studenten en andere gelovigen. Franciscus weigerde hier vervolgens op te reageren.

    Paus verlichte sancties pedo-priesters

    Associated Press berichtte vorig jaar dat Franciscus de sancties die door zijn voorgangers Benedictus XVI en Johannes Paulus II aan diverse ‘pedo-priesters’ waren opgelegd, heimelijk had verlicht.

    Lawler: ‘Dit volgt een patroon. Paus Franciscus heeft kardinalen gepromoveerd die zoals McCarrick werden beschuldigd van seksueel wangedrag, of dit hadden verdoezeld, zoals in het geval van kardinaal Danneels, die hij tot de Senaat benoemde, en kardinaal Maradiaga, die de voorzitter is van zijn raad van adviseurs (zijn ‘kabinet’).’ Dan is er ook nog het beruchte geval van kardinaal Errázuriz in Chili, die Franciscus ondanks de talloze bewijzen is blijven steunen, waarop alle andere bisschoppen in Chili ontslag namen.

    ‘Nauwelijks reden te twijfelen aan bestaan homoseksueel netwerk Vaticaan’

    Lawler verklaarde wat veel anderen ook al hebben geconstateerd, namelijk dat paus Franciscus bomvol vredelievende en berouwvolle woorden zit, en al diverse keren zijn grote spijt betuigde voor alle misbruikschandalen, maar dat uit zijn acties exact het tegenovergestelde blijkt. In realiteit blijft hij de pedo-kabaal in de kerk juist volop steunen, en geeft hen zelfs nog machtigere posities.

    ‘Er is nauwelijks reden te twijfelen aan het bestaan van zo’n soort kabaal,’ aldus Lawler. ‘Feitelijk is er een homoseksueel netwerk in het Vaticaan, en ook onder de geestelijken en leiders in dit land. Anders is het niet te verklaren dat McCarrick tientallen jaren lang hogerop kon blijven klimmen.’ En dat terwijl zijn misbruikschandalen al vele jaren een publiek geheim waren.

     

    Enorme corruptie, maar hij is favoriet van de media’

     

    ‘Het lijdt geen twijfel dat er enorm veel corruptie is, wat moet worden blootgelegd.... Daar is genoeg aanleiding voor, want veel mensen zijn erg boos en agressief.’ Hij pleit daarom voor een onafhankelijk onderzoek naar de aanklacht van kardinaal Viganò, waarin de bisschoppen verplicht moeten worden alle gevraagde documenten en informatie te overleggen. Daarbij gaat het beslist niet alleen om ‘pedo’ priesters, maar ook om massaal misbruik van volwassenen.

    Dat de massamedia nog maar weinig aandacht aan dit schandaal hebben gegeven komt volgens Lawler omdat paus Franciscus ‘een van hun favorieten is, vooral bij links.’ Een van de redenen hiervoor is dat de paus hooggeplaatste geestelijken verdedigt en beschermt die openlijk homoseksueel zijn, wat rechtstreeks tegen de katholieke leerstellingen indruist. Zo weigerde Franciscus de Vaticaanse diplomaat msr. Battista Ricca te veroordelen nadat deze in Uruguay in een lift betrapt werd met een 15 jarige schandknaap.

     

    Franciscus zal ‘sowieso veel minder macht hebben’

     

    Inmiddels is er volgens Lawler ‘een complete generatie geestelijken die getraind zijn om de andere kant op te kijken’ als collega’s of hun meerderen weer eens werden beschuldigd van seksueel misbruik. ‘Dit moet worden gestopt.’ Probleem is dat bijna alle bisschoppen aan een enorm geloofwaardigheidsprobleem lijden, en feitelijk allemaal zouden moeten worden vervangen, iets wat de paus hoogstwaarschijnlijk niet zal willen doen.

    Om over zelf aftreden, zoals kardinaal Viganò heeft geëist, maar niet te spreken, want gaat niet gebeuren, stelt Lawler. ‘En volgens de canonieke wetten kan niemand hem dwingen. Hij is immuun als hij dat wil. Ik denk echter wel dat zijn leiderschap ernstig aangetast zal zijn, net als zijn geloofwaardigheid. Hij zal dus sowieso veel minder macht hebben.’

    ‘Na soort reformatie zal kerk er sterker dan ooit uitkomen’

     

    ‘Waar dit gaat eindigen weet ik niet. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt, zeker niet in de 40 jaar dat ik journalist ben. Maar er bestaat absoluut de mogelijkheid dat de verdeeldheid zo groot is dat de kerk zal scheuren,’ vervolgt de redacteur. ‘Dat zou natuurlijk een groot drama zijn... Op dit moment praten Franciscus’ meest fervente supporters liever over seksueel kindermisbruik dan over zijn leiderschap. Dat laat zien hoe wanhopig men is.’

    Hij verwacht dan ook dat er iets groots gebeurt ‘in de orde van de Reformatie’, waarin kerkleiders die echt willen hervormen zullen breken met de schandalige praktijken van deze pedo/homo-kabaal, en een groot aantal ontgoochelde katholieken achter zich zullen krijgen. ‘Ik moet echter wel blijven geloven dat er een groot aantal kardinalen zijn die op het laatste conclaaf paus Franciscus hebben gekozen, die nu iets van wroeging hebben. Want geen zinnig mens wil dit... Ik denk dat we zeer roerige tijden tegemoet gaan, maar dat de kerk er op de langere termijn hervormd en sterker dan ooit uitkomt.’

    Xander

    1) Breitbart
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik

    **

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    herkent MEN DEN BOOM

    *

    Wat er ook van zij, de 2.000 jaar oude Leer van de Zachtmoedige, doorheen de eeuwen overlopend van universele menselijke waarden, hangt niet af van één bepaalde persoon of één bepaald tijdstip in de Geschiedenis.

    Het is de Kerk van + 20 eeuwen, die vast staat op de rots. War zowel de Franse Revolutie als alle ‘ismen van deze moderne tijden, haar wel kunnen beschadigen, maar niet vernietigen. De Christelijk Leer is geen ‘Religie’ als zovele andere, maar voor alle Geslachten van nu tot het einde der Tijden, een houding tegenover het Leven zelf. Amen.

    En in dit Geloof wil leven en sterven.

    Aartsengel Michaël, hoog boen de Engelenburcht, steekt (na de Gesel Gods, de pest epidemie) het zwaard weer in de schede. Dit hoge bronzen beeld van de Aartsengel Michaël uit 1752, is een werk van Pietro il Fiamingho, de Vlaming Pieter Antoon Verschaffelt uit Gent.

    https://romenieuws.wordpress.com/2018/01/15/de-vlaamse-engel-met-het-zwaard/

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    07-09-2018, 07:50 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    05-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5108

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het werd op deze blog al tot in den treure besproken maar ook aangetoond in de feiten: Slinx-Griene Supermensen en islammerds-messentrekkers zijn verlekkerd op stromen bloed. Ooit was dat ‘Blut und Boden’,

    om hun leven (en vooral dat van anderen) aan te geven, maar daar zijn de opvolgers voorlopig nog niet aan toe. Omdat die ‘Boden’ van de jaren ’33 tot ’45 de dag van vandaag de hele geglobaliseerde aardbol is.

    ‘Ein Volk, Ein Reich, ein Führer’,

    wat komt dt hen opnieuw goed uit. Als die ‘Führer’ maar uit Amerika stamt, van de soort anti-Trump is, en een persoon is lijk diene kraaiende Turkey Erdogan.

    Maar ze zijn er rap bij geweest. Om zelf geen Nazi’s te worden genoemd, betichten ze maar meteen de anderen, namelijk iedereen die niet denkt zoals zij. En om de aandacht af te leiden, zijn al die anderen dan ‘Fascisten’

    – fascisten, geen Neo Nazi’s, want het socialisme is veel te dichte familie van de Duitse Nationaal Socialisten van Hitler -

    Maar ‘Fascisten’, naar het voorbeeld van nen vriend van Hitler, de Italiaanse Socialistische vooramn die van zijn internationaal socialisme het ‘fascisme’ heeft gemaakt. Een nog afgezwakter versie van het Duitse socialisme, dat al een aftreksel was/is van het Marxisme uit het begin van de 19de Eeuw.… En totaal voorbij gestreefd, natuurlijk….

    Vladimir Lenin(1870-1924)

    *

    Weten die Antifan dan niet, dat het grondleggende Italiaanse ex-schoolmeestertje en bede-leider Hitler op het oorlogspad slechts met grote tegenzin is gevolgd?

    Benito Mussolini heft geen Joden is gaskamers uitgeroeid, hij heeft zijn tegenstrevers niet uitgeroeid in concentratiekampen, of zoals Stalin, hen in ‘goelags’ gestopt. Mar a-al-bij-al blijft het door mee te werken met Hitler, een niet te vergeven oorlogsmisdadiger.

    Mussolini sloot, na meer dan 70 jaar, namens de Italiaanse Staat die zich de Kerkelijke goederen in 1870 zo maar had toegeëigend, een eeuwige vrede met Het Vaticaan met Het Verdrag va    n Lateranen op 11 Februari 1929.

    In Mei ‘40 was Italië bijlange nog niet economisch klaar om een internationale rol te spelen. Mussolini eiste 5 jaar bedenktijd van de oorlogszuchtige Hitler, maar werd gedwongen om; na een paar dagen, na de inval in Polen, de Führer te volgen. Hem werd in het vooruitzicht gesteld, na de Overwinning, grote delen cvan Zuid-Frankrijk te kunnen terugstelen…. Om zodoende, in het zuiden van Europa, rond de Mare Nostrim, het Grote Romeinse Wereldrijk een nieuwe gestalte te kunnen geven.

    Mussolini had, bij De Conferentie van München (September 1938, München, Nazi Hoofdkwartier in de Brenner Strasse) ,

     

    Mussolini, Hitler, Daladier (Fr) en Chamberlain (€)

    http://www.geschiedenisbeleven.nl/het-verhaal-achter-het-verdrag-van-munchen/

    *

    de Fransen, de Engelsen, rond Hitler bijeen gekregen, om de vrede te bestendigen. Overeenkomst die Hitler reeds op 1 Septembt1939 verbrak door, omwille van het Sudetenland, eenzijdig Polen binnen te vallen.

    Hieronder krigt U nogmaals een sterk staaltje, namelijk dat de Antifa van over heel Duitlsnd, met bussen angevoerd, komt staan springen en dansen op de straat-plaveien waar kort daarvoor door een der hunnen een burger koelbloedig werd afgemaakt met maar liefst 26 messteken0 Omdat die in de vroege nacht een paar loslopende kippetjes die dreigden verkracht te worden, wilde beschermen. Met gevaar voor zijn eigen leven…

    Plaats delict? Plaats van het gebeuren? Chemnitz, natuurlijk. Vlak voor de muren van het Stadstheater. Maar over deze feiten is er van Overheidswege een alles verhullende ‘omertà ingesteld. De Omertà is de Heilige Zwijgplicht van de Italiaanse onderwereld-maffia. Mond dicht of ge gaat er aan.

    Dat die slimmekes van Antifa daarenboven het fascisme verwarren met het Nazisme, getuigt niet van enige intelligenite, hoe pover ook.

    Fascisme en Nazislme

    (zie Hakenkruis in hier bovenaan staande inleiding, als symbool voor de uitgestalde stupiditeit van Antifa).

    Zijzelf bekronen ietwat voorbarig, hun embleem met lauweren. Naar dit voorbeeld….

    Ach, die Gotische letters zijn e teveel aan..

    *

    Over die Conferentie van München nog het volgende. De Cinema Pathé-beelden van Chamberlain, die achteraf in Londen terug uit het vliegtuig stapt, zwaaiend met de tekst van de overeenkomst me Hitler, luidkeels victorie kraaiend met de slagzin ‘Peace in our Days’, zijn hallucinant.

    *

    Tweede opmerking.

    De schoolgaande (straat)jeugd zong in die dagen, vooral na Mei ’40, het sympathieke zattemans café-liedje van

    ‘Hitler had ne kletsekop, Mussolini blaas’d em op, en Daladier, die speelde d’er voetbal mee’…

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Duivels cynisme in Chemnitz: Concert-deelnemers schenden de plek waar Daniel Hillig werd vermoord

    Geplaatst op 4 september 2018door E.J. Bron

    https://ejbron.wordpress.com/2018/09/04/duivels-cynisme-in-chemnitz-concertdeelnemers-schenden-de-plek-waar-daniel-hillig-werd-vermoord/#more-196408

    *

    (Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Het concert in Chemnitz gisteren was weliswaar voor de uit heel Duitsland met bussen aangevoerde bezoekers gratis, juist daarvoor heeft echter de vermoorde Daniel Hillig met zijn leven betaald. De links-radicale concert-deelnemers bedankten zich gisteren bij hem in hun geheel eigen wijze.

    Beelden die je doen gruwen: tot diep in de nacht bezetten gisteravond links-radicalen de plek waar Daniel Hillig werd doodgestoken. Rouwende mensen werden niet doorgelaten en door linksen getreiterd.

    De politie verzocht meermaals om de plek te ontruimen. De meute scandeerde “Wij zijn met meer!” en “Hou je bek!”.

    Rouwende mensen getreiterd

    Overdag al waren “Antifa”- aanhangers opgemarcheerd naar de plaats delict waar Daniel Hillig door twee bescherming-zoekers werd doodgestoken en treiterden de rouwende mensen. Die moesten door de politie beschermd worden.

    “Refugee Welcome”-vlag boven de plaats delict opgehangen

    Om het slachtoffer definitief te bespotten, hingen de bezoekers van het concert “Wij zijn met meer” de door links-extremen uit het milieu van de “Antifa” gebruikte “Refugee Welcome”-vlag op de plaats delict op (foto).

    De bekende schrijver Akif Pirinçci zei hierover:

    “Exact op deze plek werd Daniel in Chemnitz afgeslacht. De foto is van gisteren en kan niet meer duivels cynisme uitstralen. Het is net alsof een vrouw werd dood verkracht en men hangt op de plaats delict een poster van een orgie op.”

    Bron:
    https://philosophia-perennis.com
    Door: David Berger

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Dit Antifa-optreden van Slinxen voor deze vertoning opgetrommeld van over heel Duitsland, doet mij denken aan het welbekende optreden van de SS-kampbeulen in de Nazi-vernietigingskampen.

    De beelden zijn voldoende bekend, hoe gezellige, goedmoedie vriendelijk lachende Duitsers de totaal ontklede en bibberende mensen, mannen, vrouwen en kinderen all dooreen, overhaalden om zich te laten opsluiten in de gaskamers, zogezegd voor een verfrissende douche voor ze aan het werk zouden kunnen.

    Na enkele minuten werd de trillende hoop op elkaar gekropen lijken langs een tweede deur een voor een weggesleept, op handkarren geladen door mede-gevangenen en weggevoerd naar de crematoria op korte afstand. Waar de lompe schouwen dag en nacht rook uitbraakten. Terwijl aan de voorkant, nadat de vloer was proper gespoten onder hoge druk, werd de wolgende laging binnengeloodst. E, dat ging zo dag en nacht voort.

    Het waren lastige en lange werkdagen, want op het perron wachtten reeds de volgdende wagonladingen uit heel Europa.

    Ja, inderdaad, voor de Antiofa, net als voor de islammerij, is een mensenleven van geen enkel belang. Eerst vernietigen zij hun vijanden, en daarna zuiveren ze zichzelf voortdurend uit. Net als elke revolutie zijn eigen kinderen verslindt….

    Zie maar wat Erdogan gepesteerd heeft met Turkije…. Zie maar wat de IS in Syrië (en elders) heeft gedaan… Kijk naar Hamas, naar Hezebollah, naar ‘de opstandelingen’ in Afghanistan, Tjsetjenië, enz, enz.

    In de Middeleeuwen waren dat de Moren de Ottomanen of wie weet ik veel, die kwamen huishouden in Spanje (Andalousië), in Poitiers, in Lepanto, voor de poorten van Wenen. Nu zijn Miolenbeek, ‘le out Paris, Londen, Brussel, Berlijn, enz… Zelfs onze provinciesteden zoals bvb Hasselt, Gent en Antwerpen, bulken van de ‘Verijkers’.

    Verrijkers, zegt U? Het zijn stuk voor stuk islammerds die op ieder ogenblik bereid zijn hun leven te geven voor diene (ingebeelde) Allah hu Albar.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    05-09-2018, 13:12 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5107



    Dinsdag 4 september 2018
    04:46:52

    Vandaag ietske beter en dus ietske langer geslapen.. Op deze dag in 1944, dat is dus dag-op-dag 74 jaar geleden, moesten de laatste ontmoedigde Duitse eenheden, even oorlogsmoe als wij, bij ons on de streek Roeselare-Ieper, meestal

    (te voet of met de gestolen fiets, ja zelfs met kinderwagens om de lasten te dragen)

    het veld ruimen, als door horzels op de hielen gezeten door een kleine horde mini-tankjes van slechts 2 man van het Pools ‘Bevrijdings’ Leger. Er waren in die late namiddag wat schermutselingen geweest in de velden van de omgeving, maar wij en de buren bleven zoveel mogelijk binnen. Want her er der zaten groepjes Duitsers, - haast nog opgroeiende jongens - met hun wapentuig, verscholen in de huizen. Volgens mijn eigen Grote Broer, zaten die onder commando en dus in de greep van een of andere SS-onderofficierdie nog altijd fgeloofde in de eind-overwinning. Grote Broer had ’n paar dagen voordien nog gevoetbald met hen. Hij kende zelfs hun namen…

    De buren zaten bij elkaar gekropen, verscholen in bijgebouwen en alleenstaande schuren of schuurtjes.. Er werd wat geschoten en er werden een paar kanonschoten van tussen de huizen op de naderende tanks gelost. Er sneuvelden ’n Duitser en twee Poolse soldaten, die jarenlang in ‘Het Jaargetijde’ voor de Overleden Parochianen, - waaronder ook onze Pa - van op de preekstoel in de Hoogmis werden herdacht. Het waren ’n zekere Thadeus Sarò en ’n Thades Magnikofski of zoiets. De Duitser werd nadien ter plaatse door de buren als ’n hond in de grond gestopt aan de slootkant. Om maanden later te worden her-opgegraven en overgebracht naar Vladslo op de grote Duitse verzamel-begraafplaats. Het ‘Soldaten Friedhof’ in het nabije Langemark was inderdaad voorbehouden voor d helden van de vorige wereld oorlog…

    Vervolgens kwamen daarna dan hectische en ‘heldhaftige dagen’ van de Witte Brigade. Waat ’n gast van 8 jaar zoveel mogelijk werd van weg gehouden. Overal verschnenen ’s morgens plots hakenkruisen op sommige gevels…. Aan andere gevels hingen even onverwachts ’s morgens op weg naar school, ineens overal langs de grote Bruggesteenweg, driekleuren. Vaak bij mensen waarvan de dochter ‘met dn Duits had gelopen’. Want het straatjesvolk had heel het land overgenomen. De Ieperse toenmalige ‘Rijkswacht’ keek gewoon de kat uit de boom, en liet de ‘Witte Brigade’ gewoon begaan. In ons dorpje werd onze Beschermer, de oorlogs-burgemeester en gewezen

    (voor ons zeer milde werkgever van onze Pa),

    door het rapaille met witte armbaden midden in de nacht van zijn bed gelicht en meegesleurd, stengun schietensklaar tegen het hart gedrukt.. Na een paar dagen was die, zo onschuldig als een pas geboren baby, wel terug thuis, maar de schrik zat er vanaf dan, definitief in. Datzelfde spelletje herhaalde zich, toen in Mei ‘45 het nieuws kwam dat de eerste concentratiekamp-gevangenen en weggevierde dorpsgenoten bevrijd waren en zouden terugkomen.

    Deze keer kwam men hem halen in een tumultueuze optocht met veel nutteloos mitraillieur-vuur in de nachtelijke lucht, want het ‘Gewapend Verzet’ was nà de oorlog pas in volle gang geckomen. Vooral de vrouwen vab de overal weggevoerde ‘collaborateurs’ moesten het ontgelden…. Dat wisten wij, klein mannen ook, oldat de Pasroor daarover predekte in de Zondagsmis. Iedereen was plots verdacht, vooral zij die ondertussen, desnoods al Lid van het Davidsfonds en dus hoogst verdacht, in een van de vele ondertussen opgericht, deze keer Belgische ‘Hechtenuiskampen’ zaten. In naam van Het Vaderland, opgesloten als wilde beesten. Bij ons in West-Vlaanderen was dat in Sinte Kruis of in de grote gevangeis van Het Pandreitje in Brugge zelf. Ook daar zijn trieste verhalen bekend van de vle ‘pakjesdragsters’ die tegen ‘betaling in natura’ aan de Bewakers, ‘n voorraadje levensmiddelen voor de Geliefde mochten gaan afgeven in de ‘corps de garde’ va die kampen..

    Hechteniskamp Lokeren

    *

    Onze Pa was nog maar anderhalf jaar daarvoor gestorven, en hoe ons Ma zich in die tijd daar allemaal heeft doorgeslagen, kan ik mij zelfs vandaag niet goed voorstellen.

    Het moet de tijd geweest zijn dat het VNV, voorlopers van het Vlaams Belang, vogelvrij werd verklaard. Maar een arme weduwe met 5 kleine kinderen werd met rust gelaten. Zelfs toen ik het voorjaar 1945 een goede vriend van onze Pa op de binnenkoer van de Ieperse Rijkswachtkazerne als op een kermis-attractie om zes uur in de morgen de kogel kreeg. Uitspraak van de Krijgsraad te velde. Zijn laatste doodskreet wasn ‘Leve Dietsland’, die natuurlijk in ‘Het Iepertje’ van de dag zelf werden weergegeven als ‘Leve Duitsland…

    Het verhaal van deze terechtstelling werd mij jaren later, toen wij al in Italië woonden, van naaldje tot draadje verteld door de bejaarde weduwe va een van die toen dapper toekijkende verzetshelden…

    *

    Als de oorlog al iets was om niet over nar huis tee schrijven, was de Vrede nog veel verchrikkelijker.

    Mijn veel oudere buurjongen, pas tot onderwijzer benoemd in een naburig dorp waar hij dagelijks met zijn mooie hoge Hollandse fiets naartoe reed, liep ik na schooltijd door de velden iedere avond kilometers ver tegemoet. 0m, naast hem lopend, uit zijn mond de ‘Vaderlandse Geschiedenis’ van mijn échte ‘Vaderland’ te leren kennen. Het waren de dagen van de dynamitering door ‘onbekenden’ van de Eerste IJzertoren in Kaaskerke. Van hem kreeg ik de eerste bladen zwart-gele klevertjes om die zoveel mogelijk in de school-omgeving, tegen een zacht prijsje, aan de man te brengen…Met de opbrengst zouden de Vlamingen uit eigen zak een Nieuwe en Hogere IJzertoren hher-bouwen.

    O Ja, die dagen van weleer. Les jours d’Antan. Waar de dagen trager waren.

    Waar de dagelijkse ‘Taptoe-Clairons’ van de ‘Last Post’ van onder de Menenpoort bij valavond nostalgisch tot ver in de naburige velden weergalmden. Maar het verleden komt wel niet terug.

    http://www.fdesouche.com/610371-souvenirs-de-noel-dantan

    *

    Enkele jaren later zagen wij op de muren aan de straatklant van onze voorvaderlijk college-muren nog de weggekrabde sporen van de letters in zwarte teer, waar volgens het zeggen van de (nieuwe) Ieperse vriendjes die het konden weten, had gestaan ‘Rome of Moskou’. De wervingszin voor de Oostfrontrs…

    Ja, ik spreek van datzelfde Bisschoppelijk St Vincenetius College die vele jaren later den Yves Leterminator heeft voortgebracht…

    Mijn eigen college-jaren daar liepen van 1948 tot1955. Daarna begon de Militaire Dienst voor 24 (verlioren) maanden: Leuven, Sijssele, Leopoldsburg, en kon ik het volle leven instappen. Met werken en studeren. Of met studeren en werken, zoals U verkiest. Om later on het Waregemse ‘Gezinshoofd’ te mogen worden van een levenslange ‘verbintenis’ die amper 26 jaar heeft geduurd….

    En dat duurt tot in deze huidige velige haven tot de huidige dag, met vallen en opstaan, …

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker





    04-09-2018, 17:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5106

    vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Op laboratorium-schaal, ttz op summiere vergaderingen hoog over de Ahoge bergtoppen van de Alpenn, de ‘AS’ tussen beide landen: Italië en Hongarije. Die zijn (met groot succes) nu achter de rug. De namen van beide gelukkige vaders die daarvoor getekend hebben: Orban & Salvini, zijn definitief gekend en zullen gelauwerd de wereldgeschiedenis ingaan als de grondleggers van Het Nieuwe Europa.

    De ‘Oude Gewaden’ worden afgelegd, en beide Dames-Duvelinnen (de wijven Merkel & Clinton), beiden pronkend met andermans namen, in hun Eva’s-kostuum. Rijp voor de sloop of voor het Klein Gevaarlijk Afval.

    Het zat er al tijdeke aan te komen. Zuid reikt Noord de hand, hoog boven het hoofd van àl de afbrekers van onze eeuwenoude Europese Beschaving. Die mogen straks allemaal, naast de beide duivelswijven, aan de straatkant worden gezet; bij jet het KGV

    Klein Gevaarlijk Afval

    *

    Ons collectief geheugen steekt vol met ‘Assen’ waarvan deze twee wel de bijzonderste zijn: de As van het Kwaad, en de As Rome-Berlijn uit de jnefaste aren ’40 van vorige eeuw.

    U kunt deze “As’ ook het fundament noemen van onze algehele Beschaving, die ooit van Rome uit het Avondland heeft opgetild naar de Evolutie, die in onze dagen een tweede pijler vindt in het Centrum van het Oude Europa, onderweg naar de vriendschap met het Oude Christelijke Land der Tsaren, helemaal in jhet Noorden.

    Katen we hioen, dat deze keer dze ‘As’ een soliede brug wordt die over de Beringzee in het Hoge Noorden, beide werelden met elkaar verbindt.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Italië en Hongarije richten anti-immigratie as op en eisen dat EU alle grenzen sluit

    *

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Itali-en-Hongarije-richten-anti-immigratie-as-op-en-eisen-dat-EU-alle-grenzen-sluit

     

    Xander 02-09-2018 14:16

     

    Hongarije heeft aangetoond dat he met een simpel en naar verhouding goedkoop hek met prikkeldraad vrijwel alle illegale immigratie kunt stoppen. (afbeelding: Getty Images (2)).

    Nuet om in op te sluiten, maar om buien te houden… Een maatregel op het al even primitief niveau als de indringers.

    *

    De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en de Hongaarse premier Viktor Orbán hebben gezamenlijk verklaard een ‘anti-immigratie as’ op te richten, die zich vierkant opstelt tegen het pro-immigratie/islamisering beleid van de EU. Salvini zei dat het de hoogste tijd is om ‘het lot van het Europese continent te veranderen’, en Orban stelde dat er een nieuwe Europese Commissie moet komen die de open grenzen opgeeft en de Europese burgers weer gaat beschermen.

     

    Op 28 augustus beloofden Orbán en Salvini tevens om te gaan samenwerken met Oostenrijk en de Visegrad groep, waar behalve Hongarije ook Polen, Tsjechië en Slowakije toe behoren – landen die nog goed weten hoe het is om tientallen jaren lang te zuchten onder het juk van een totalitair regime, en dat pertinent niet opnieuw willen meemaken.

    Recht op leven en veiligheid wordt door Europese ‘elite’ geweigerd’

     

    De Oost Europese landen en Italië gaan zich daarom gezamenlijk verzetten tegen de pro-immigratie landen van West Europa, die worden geleid door Frankrijk en Duitsland. Orbán en Salvini stellen een strategie op om in maart 2019 de PES, de machtige socialisten in het Europese Parlement die juist nog veel meer immigratie en islam willen, te verslaan.

    Sinds 2009 zit de PES samen met de Italiaanse Democratische Partij in de fractie "Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten", die over 184 zetels beschikt. De fractie is de tweede grootste in het parlement maar heeft wel terrein verloren. Volgens het electorale gewicht heeft de PASD de Hoge vertegenwoordiger van de EU geleverd en mag het voor een twee jaar en een half de voorzitter van het Europees Parlement leveren.

    *

    ‘De komende maanden werken we toe naar een ander Europa, een andere Europese Commissie, en ander Europees beleid, dat het recht op leven, werk, gezondheid en veiligheid centraal stelt – wat de Europese elite en George Soros, (zie afbeelding hieronder) vertegenwoordigd door Emanuel Macron, weigeren te doen,’ aldus Salvini.

    Hij verketterde de ‘apathie’ van links, dat doet ‘alsof het de autoriteit heeft te bepalen wie het recht heeft om zijn mond open te doen, en wie niet. En dan vragen ze zich nog af waarom niemand meer op hen stemt... Dit is de eerste van een lange series ontmoetingen om het lot te veranderen, niet alleen van Italië en Hongarije, maar van het hele Europese continent.’

    *

    ‘Er moet een nieuwe Europese Commissie komen die grenzen gaat beschermen’

     

    ‘Er moeten veel dingen veranderen,’ vulde Orban met het oog op de Europese parlementsverkiezingen in 2019 aan. ‘Op dit moment zijn er twee groepen in Europa. De één wordt geleid door Macron, die de massa immigratie steunt. De ander wordt geleid door landen die hun grenzen willen beschermen. Daar horen Hongarije en Italië bij... We hebben een nieuwe Europese Commissie nodig die zich richt op het beschermen van Europa’s grenzen, en die niet langer landen straft die hun grenzen beschermen, zoals Hongarije.’

     

    ‘Hongarije heeft aangetoond dat we op het land migranten kunnen stoppen. Salvini heeft laten zien dat ze migranten op zee kunnen stoppen. Wij danken hem voor het beschermen van de Europese grenzen. Migranten moeten worden teruggestuurd naar hun landen. Brussel zegt dat wij dat niet kunnen doen, maar ze zeiden ook dat het onmogelijk was op migranten op het land te stoppen. Toch is dat ons gelukt.’

     

    Weldoener Macron hield zelf al 48.000 migranten tegen’

     

    Macrons reactie was dat het klopt dat hij hun grootste tegenstander is, en dat de oppositie tussen de twee groepen, de nationalisten (/ populisten) en ‘progressieven’, steeds heftiger wordt. ‘Maar ik zal niets toegeven aan nationalisten die haat zaaien,’ voegde hij er op de typerende (s)linkse wijze aan toe. Waarop Salvini er hem er fijntjes op wees dat het Frankrijk van ‘weldoener Macron’ al meer dan 48.000 migranten aan de grens met Italië heeft tegengehouden, inclusief vrouwen en kinderen.

     

    ‘Is dit het uitnodigende en ondersteunende Europa waar Macron en de weldoeners het over hebben? In plaats van anderen lesjes te willen leren, zou ik de hypocriete Franse president willen uitnodigen zijn grenzen weer te openen voor de duizenden vluchtelingen die hij beloofde toe te laten. Want Italië is niet langer het vluchtelingenkamp van Europa. Het feestje voor de (mensen)smokkelaars en weldoeners is voorbij!’

     

    Salvini wil Europese anti-immigratie krachten bundelen

     

    Salvini had al in juli de oprichting van een pan-Europees netwerk van gelijkgestemde partijen gesuggereerd. ‘Om de Italiaanse verkiezingen te winnen moesten we Italië verenigen. Nu moeten we ook Europa verenigen. Ik denk aan een ‘Liga van Liga’s van Europa’, waarin alle vrije en soevereine bewegingen die hun mensen en grenzen willen beschermen worden samengebracht.

    Coalitiegenoot M5S wil de immigratie eveneens stoppen, maar in tegenstelling tot Lega de migranten wel over de rest van Europa verdelen. Als andere EU-staten dat weigeren, moeten de EU-fondsen voor hen worden stopgezet, vindt M5S.

     

    Ook Tsjechië wil alle migratie stoppen

     

    Eind augustus verklaarde ook de Tsjechisch premier Andrej Babis bij zijn bezoek aan Rome dat zijn land blijft weigeren migranten op te nemen, ook uit Italië. ‘We hebben niets tegen Italië, waar we sympathie voor hebben. Het is een cruciale strategie, in mijn ogen het belangrijkste signaal en een boodschap aan migranten en smokkelaars dat het geen zin heeft om naar Europa te varen.’

    Dat Spanje nu zijn grenzen heeft geopend voor migranten die door Italië en Malta worden geweigerd, is volgens Babis ‘een verkeerd signaal. We moeten de migratiestoom stoppen... We moeten beschermen wat onze voorouders in meer dan 1000 jaar hebben opgebouwd. Dat is geen slogan, maar een feit.’

    Xander

    1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
    (2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    Spanje? Puigdemont, ‘, goede vriend van DeWever, zorgt wel voor het goede evenwicht

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Dat er zeer binnenkort ooit eens ’n dag zou komen, dat het Euro-Parlement binnenste-buiten gekeerd zou kunnen worden, lijkt mij een onbereikbare Sinterklaas-droom.

    Net zoals de Patrick Janssens (SP-a), na meer dan 70 jaar socialistisch bestuur in Antwerpen, van 10 juli 2003 tot 31 december 2012 was doe daaar burgemeester, toen hij op een mooie maandagmorgen toen ‘de zak kreeg’. Wat voor het heme land als een donderslag bij heldere hemel overkwam, zo eenvoudig kan het zijn.

    Even eenvoudig, als na Obama einde 2016 niet The Clinton Wife in Amerika de presidents-verkiezingen won, maar de ons totaal onbekende Donald Trump. Een President die over de hele wereld de islamisering een duidelijk HALT heeft toegeroepen.

    Zo eenvoudig is dat.

    Stel U voor dat iemand van het kaliber van Francken Theo als Euro-commissaris het Vreemdelingen Beheer onder zijn hoede kreeg, in een Euro-parlement waar de Slinxen en/of de Groenen, er nog bijlopen voor spek en bonen…

    Als ik daar de hoogste posten zou zien innemen door bedrijfsleiders die het in het zakenleven waar hebben gemaakt, zoals de huidige hoofdaandeelhouder van Picanol/Ieper, een zekere Luc Tack uit Oost- Rozebeke. Die het zo goed als failliete bedrijf met eigen centen opkocht voor € 30 à 40 miljoen, met de voorwaarde dat hij gedurende 5 jaar CEO zou zijn, zonder inspraak van de Rad van Beheer, maar zonder ook maar één Euro bezoldiging. Hij runt ondertussen de zaak en daarnaast nog ’n paar wereldbedrijven uit de streek. Zelfs zijn autokosten mag Picanol niet terugbetalen.

    Ja Ja, mannen met baarden aan hun lijf!

    Bij dat alles is de man niet eens naast zijn schoenen gaan lopen.. Net als de Wielsbeekse textiel-gigan,t ‘doet die stille voort’…

    Daarbij denk ik automatisch aan die onvergefelijke flater van de Hasseltse kanaalduiker, de Heer SS uit H, die ooit op TV verklaarde dat het heel normaal was dat alle socialistische voormannen zwomen in het geld. “Ze moesten eerst zelf rijk zij,n om tegenover de kleine man en zijn Lisa te kunnemild zijn’…

     

     

    Neen, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Des te minder is dat het geval, als U weet dat het weefautomaten bedrijf Picanol in de jaren ’50-’60 zo goed als de enige groot-werkgever was in ht Ieperse… In de streek was het een gevestigd gezegde, dat ‘als Picanol volk aanvaardde, het goed ging met de economie in de ganse wereld’….

    Wat schreef ik gisteren weer? Dat het een hete lange Herst zou beloofde te worden. Ik zal zelfs meer zeggen: neem er gerust (na de goede afloop van de Brexit) nog maar de volgende Lente bij tot na de Nationale en de Europese Verkiezingen. En voor U het weet zijn we volop 2020 en barst de bom aan de overkant van de Grote Plas.. Laat ons hopen dat het daar dan veel kleine balonnetjes regent…

     

    Digitaliaanse Hemelrijker

    04-09-2018, 10:06 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5105

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ja, inderdaad: de ene Bondskanselier is de andere niet. Komt daarbij, dat Hitler in hoofdzaak bij zijn ‘verwezenlijkingen’ andere volkeren slachtofferde, en Merkel zich uitsluitend richt op het eigen volk eerst….

    Haar sterkte is natuurlijk de morele steun die ze denkt nog altijd te genieten – Inch Allah - vanwege de Verenigde Staten à la Clinton.

    Waarbij ze in de overtuiging leeft als in een droom, dat er weldra een einde komt aan het Trump-Tijdperk. En dat de islamisering van de wereld daarna gewoon kan verder gaan on der C.C.C. van de Amerikaanse

    Maar wat er ondertussen precies is bekokstoofd in de vele achterkamertjes van de Grote Wereld Politiek, is niet bestemd voor de oren van de Kleine Man.

     

    Dit is wel de wereld op zijn kop. Geert Wilders in Nederland, die duizend keer per dag met de dood wordt bedreigd

    (omdat hij zijn Volk en zijn Land met lijf en leden wil verdedigen)

    wordt als een paria behandeld door zijn eigen Overheid, en het Duitse Staatshoofd dat precies het omgekeerde doet, wordt door de andere medeplichtige landen als een heldin geprezen.

    Bestaat er dan voor desperate regeringsleiders die Merkel toch moet zijn geworden, dan geen soort ‘Noodnummer’ voor zelfmoord-hulp?

    Ik weet ook wel, dat ‘Regeren de Kunst der Mogelijkheden’ is. M.a.w. dat er altijd ook met andere

    (liefst alleen maar opbouwende)

    meningen rekening moet worden gehouden. Maar wat als die ‘andere meningen’ massaal de huik naar de wind hangen van revolutionaire dictaturen zoals de Leer van Marx in Das Kapitaal, in al zijn afgeleiden, en nevenvormen, of de Leer der slammerij, zijnde twee dictatoriale systemen die steunen op bloed en geweld? Twee ‘Leren’ die van de meest zachtaardige mens ter wereld een wild roofdier maken?

    Of moeten wij denken aan de uitspraak van die beul, die tot de gehangene zegt, dat het wel even kan kietelen, maar dat dit niet lang zal duren

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Xander 31-08-2018 17:54

    (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

    *

    Extreemlinkse staats-terreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

    De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’

    Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.

    Het arrestatiebevel werd in Duitsland zo snel mogelijk van het internet gehaald, maar Anonymous heeft het nog steeds op de site staan (3). Behalve Yousif Abdullah staat ook de naam van zijn handlanger Alaa Sheikhi genoemd. Beiden worden gezocht in verband met het doodsteken van de Duitser Daniel Hillig, afgelopen weekend in Chemnitz. Dat veroorzaakte twee dagen lang een groot volksprotest, waar op maandag minstens 10.000 mensen aan deelnamen, en wat verstoord werd door gewelddadige provocaties van leden van de extreemlinkse terreurgroep Antifa.

    Hillig werd door de Iraakse migrant met 25 messteken vermoord omdat hij opkwam voor twee jonge vrouwen, die door een groep Arabische migranten werden achtervolgd, last gevallen, en volgens sommige getuigen ook aangerand. Twee andere Duitsers die eveneens in de bres sprongen, werden eveneens neergestoken, en raakten daarbij levensgevaarlijk gewond. Over hun lot is niets bekend; volgens sommige sites is één van hen al na enkele uren in het ziekenhuis overleden, maar volgens andere bronnen zou hij nog in leven zijn.

    ‘Media mag feiten niet langer manipuleren en verdraaien’

    Voor Daniel Zabel, fulltime ambtenaar bij het gerecht in Chemnitz, was dit zoveelste ‘incident’ met migranten de spreekwoordelijke druppel. Hij publiceerde het arrestatiebevel waaruit blijkt dat de gezochte daders inderdaad twee migranten uit Irak en Syrië zijn, en niet uit Afrika, zoals eerder werd gemeld. In zijn begeleidende commentaar schreef Zabel dat hij heel goed besefte dat dit hem zijn baan kon kosten, wat inmiddels ook gebeurd is.

    ‘Ik wil dat het publiek te weten komt wat er gebeurd is,’ aldus Zabel. ‘Ik wil dat de media niet meer het alleenrecht hebben om de daadwerkelijke gebeurtenissen in twijfel te trekken, te manipuleren, of naar believen te verdraaien. Ik wil dat het complete publiek alle bekende harde feiten kent.’

    ‘Meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land’

    ‘Ik sta als fulltime medewerker bij Justitie dagelijks in het middelpunt van een gebeuren, dat tot voor enkele jaren in dit land en met deze intensiteit niet eerder voorgekomen is. Toch zie ik dagelijks dat de meeste mensen worden voorgelogen over de veranderingen in ons land, of dat ze de waarheid niet willen aanvaarden. Met het oog op de doodslag of moord in Chemnitz wil ik echter niet meer deel uitmaken van deze zwijgende massa, maar ervoor zorgen, dat de waarheid, en uitsluitend de waarheid, aan het daglicht komt.’

    ‘Daar sta ik voor, en dat is de reden waarom ik mij hier openlijk uit. Ik ben mij bewust van de consequenties. Ik geef toe dat ik erg bang ben dat de rechtsstaat niet meer functioneert, en dat ik ondanks dit publieke getuigenis wordt gearresteerd. Dat risico moet ik helaas op de koop toe nemen. Ik vertrouw erop dat ik een eerlijke en rechtstatelijke behandeling krijg, ook als de waarheid, die ik openbaar heb gemaakt, veel mensen in Duitsland niet zint.’

    Politie valt woning agent-politicus binnen na publiceren arrestatiebevel

    Inmiddels heeft niet alleen Zabel, maar ook agent-politicus Jam Timke, oprichter van de kiesvereniging ‘Woedende Burgers’, ondervonden dat Duitsland onder het regime van Angela Merkel veranderd is in een linkstotalitaire ‘DDR 2.0’ dictatuur. Nadat hij het arrestatiebevel op zijn Facebook pagina had gezet, viel de politie plotseling zijn woning binnen met een huiszoekingsbevel. Bovendien kan Timke een boete krijgen of tot een jaar lang worden opgesloten.

    Oud agent verkettert Angela Merkel als ‘hoogverrader en leugenaar’

    Oud agent Tim Kellner is een andere Duitser die werkzaam was bij de autoriteiten, en al langer niet meer wil meedoen met het liegen en bedriegen. ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader, een leugenaar en een rechtenbreker,’ stelt hij in één van zijn massaal bekeken video’s. ‘Door uw politiek, door uw onwettige breuk met de Duitse wetten, het illegaal openen van de grenzen, zijn al deze daders überhaupt eerst naar Duitsland gekomen.’

    Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 verkrachtingen, 56 door migranten’

     

    Op de website Politikstube wordt erop gewezen dat het jaarlijkse stadsfeest in Chemnitz in 2017 ook al voortijdig beëindigd moest worden ‘vanwege massaal seksueel geweld een aanvallen door migranten. Chemnitz heeft een enorm geweldsprobleem met migranten. In dit jaar zijn er al meer dan 60 verkrachtingen in het openbaar gepleegd, waarvan 56 door migranten. Er zijn wekelijks steekpartijen, en er wordt jacht gemaakt op homoseksuelen... Het centrale busstation (midden in de stad) is een no-go zone geworden. De stad probeert de situatie met camera’s onder controle te krijgen.’ (4)

    Xander

    (1) Epoch Times
    (2) Epoch Times
    (3) Anonymous
    (4) Michael Mannheimer

     

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Uiteraard leeft in de Amerikaanse ‘Deep State’, naast de wil om te vernietigen en te hernieuwen naar hun ‘eigen beeld en gelijkenis’, de innerlijke overtuiging dat het Trump-isme binnen zeer korte tijd volledig zal zijn geëlimineerd. En uiteraard begrijpen de Europese Potentaten-Slippendragers meteen die wens reeds als een vaststaande werkelijkheid waarop zij ‘kerken kunnen bouwen’.

    Maar verkopen die ondertussen, allemaal samen, niet het vel van de beer, lang voor die geschoten is?

    De wel zeer Christelijke begrafenisdienst van de zwaar-conservatieve Senator McCain

        (met als hoofddrol The Clinton Wife)

    werd door de Media daar (en ook bij ons) aangepakt als een complete overgoten door gespeelde vaderlandsliefde, een vervroegde verkiezings-show op kap van de zittende President.

    Een heiligverklaring in Rome heeft er niets aan.

    Dat is hun benadering van ‘America always was great’… Waarmee bedoeld wordt, dat zij, de Democ Rats, met name de daar aanwezige ex-presidenten, waaronder vooral Houssein Barack Obama, nog vers in het geheugen, de Amerikaanse ‘grootheid’ hebben aangehouden.

    *

    Van pretentie in de overtreffende trap gesproken!

     

    Want niets is minder waar. De Dow Jones, korte tijd na de inauguratie van Trump, met +40% gestegen, is daarvan de beste weerspiegeling.

    De harde hete Herfst is dus, vandaag bij het begin van het Nieuwe Schooljaar, goed ingezet. Kiesstrijd in zowel Coburgia als in The States. Hopelijk zal de Burger in de Vrije Natuur, net zoals de Jeugd op de schoolbanken, veel bijleren. En kunnen zij die naar de laatste bank vliegen, ondertussen beginnen hun pakje te maken.

    De verbetering is ingezet, en net zoals in het Onderwijs, moet de kwaliteit dringend drastisch worden ‘aufgecrict’…

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker






    03-09-2018, 06:59 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5104

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Ach ja, hier vinden de lezers geen sensatie. Over de kleine dingen in elk mensenleven wordt zedig gezwegen. Of, zoals de meesten meestal doen, de andere kant opgekeken. ’n Jonge moeder die in wanhoop haar 3 kindjes ombrengt en dan juist niet sterft als ze opzettelijk in volle snelheid tegen ’n betonnen pijler rijdt. Hoe kan men op zoiets reageren? Neen, ik doe het liever niet. Er wordt voor dat soort zaken al genoeg reclame gemaakt. Ze klinken bijna als evenveel aansporingen voor bepaalde simpelen van geest om liefst zonder verwijl naar de Zelfmoordlijn op zoek te gaan….

    Ja, die ‘Zelfmoordlijn’… Rare naam. Persoonlijk zou ik liever een ander woord horen. Vooral veel minder suggestief.

    Of beter gezegd: waarom bemoeien die zich daar mee? Zij zouden iemand nog kunnen doen op het idee komen.

    Een woord meer in de richting van ‘hulp zoeken’ bij bevoegden of bij goede vrienden, zou positiever overkomen. Want veel Meneer Pastoors om eens zijn hart daar te gaan uitstortten, zijn er bijna niet meer. En aan de kerkdeuren hangen overal grote plakkaten met de wel zeer beperkte openingsuren. Time is money, ziet U….

    En die ‘Zelfmoordlijnen’? De herkomst van die organisaties ( ????)kennende, zou ik zeggen. ‘Tijdens de bireeluren. Gesloten op maandag.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    De 5 grootste leugens over Chemnitz – een verlate rechtzetting

    *

    Geplaatst op 29 augustus 2018door E.J. Bron

    Bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de burgemeester van Chemnitz, Barbara Ludwig (SPD).

    *

    In verband met de gebeurtenissen rondom de brute aanslag op drie ‘Duitsers’ tijdens het stadsfeest in Chemnitz werken politici en media met verdraaiingen en onwaarheden om het protest in diskrediet te brengen. Hier een al lang noodzakelijke rechtzetting:

    De upper cuts….

    *

    Ten eerste: “Zulke samenscholingen, klopjachten op mensen met een ander uiterlijk, een andere herkomst, of de poging haat in de straten te verbreiden, accepteren wij niet.” (Angela Merkel over de gebeurtenissen in Chemnitz).

    Waar is: Asielzoekers zijn zondagochtend tijdens het stadsfeest in Chemnitz op Duitsers losgegaan, hebben drie van hen met messen aangevallen, eentje met 25 messteken vermoord. De beide anderen raakten zwaargewond. Als er al sprake was van een klopjacht, dan hier.

     

    Ten tweede: “Dat het mogelijk is dat mensen met elkaar afspreken, bij elkaar komen en zodoende zorgen voor het staken van een stadsfeest, door de stad rennen en mensen bedreigen – dat is erg.” Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz –SPD).

    Waar is: De organisatoren hebben het stadsfeest na de moord afgebroken – “uit piëteit”. De demonstraties van de inwoners van Chemnitz hadden daar niets mee te maken.

     

    Ten derde: “Het racisme breekt onverholen baan.” (Robert Ludecke, “rechts-extremisme deskundige” van de Amadeu Antonio Stiftung tegenover dpa).

    Waar is: De 10.000 inwoners van Chemnitz demonstreerden tegen de toenemende buitenlander-criminaliteit en de vluchtelingenpolitiek.

    Ten vierde: Er is een “toenemende agressie en gewelddadigheid tegen immigranten”. (“Freie Presse”, dagblad uit Chemnitz).

    Waar is: In het eerste kwartaal van 2018 pleegden immigranten volgens de statistiek van de Duitse federale recherche gemiddeld iedere dag een moord. Bij moord en doodslag zijn zij, afgemeten aan hun bevolkingsaandeel, 17-voudig oververtegenwoordigd. In het hele jaar 2017 pleegden “vluchtelingen” officieel 3698 seksuele delicten – dat zijn er meer dan 10 per dag.

    Ten vijfde: “Als ik zie wat zich hier in de uren op zondag ontwikkeld heeft, dan ben ik geschokt.” (Barbara Ludwig, burgemeester van Chemnitz – SPD).

    Waar is: Geschokt moest iedereen zijn die eergisteren door de onthulling op “Jouwatch” te weten kwam dat de burgemeester in een voetgangerszone (!) een rolstoelgebruiker met haar auto heeft doodgereden.

    Bron:


    https://dieunbestechlichen.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    War er blijft gebeuren in en rond Chelnitz is in wezen vee belangrijker dan weer ‘n zatteerik die 3 fietsers omver rijdt. Het werd net niet bij gezegd. Gelukkig is het geen daad van terrorisme. Leuk detail: de zware BMW had slechts ‘n kleine 400 Km op de teller… Erg, hé. De moeder is niet meer in stervensgevaar, de kindjes daarentegen wel. Case clised. Ander en beter onderwerp.

    Veel belangrijker en zend-tusentijd vullend, is de begrafenis in Washington van ’n gestorven mede-Republikein, waarop Den Trump, President, niet eens welkom was. Schitterden wel in volle glorie dor hun aanwezigheid, ‘loud and clear’ in de verf gezet, in beeld gebracht (in een Christelijke Kathedraal nota bene) van de samenzwerende top der

    Over Chemnitz mag er liefst zo weinigg mogelijk bercht gegeven worden. Er zijn dus daar alleen betigingen en tegenbetogingen.

    De enige echte Waarheid kan nog altijd over hun lippen niet. Die landen daar zijn met moeite onderuit de stalen greep van het Stalinisme geraakt, en de herhaling daarvan voelen de mensen daar intuïtief aan. Islamitisch Globalisme die de ondergang is van ons Continent, daarvoor komen de gewone burgers geweldloos en in stilte op straat.

    Dat is ‘Betoging’ Numero Uno.

    De goede, want zij komt op voor hun onwrikbare eigenheid en het in vrede leven met en naast elkaar. Zonder bedreigd of uitgedaagd te worden.

    ‘Betoging’ Numero Dio is het georganiseerd rapaille dat louter op geweld uit is.

    Is dat nu zò moeilijk om de Waarheid te zeggen of te schrijven?

    De Waarheid wil dus niet meteen ‘partij trekken’ zeggen. De feiten zelf zijn de Waarheid. Er is onvrede met tegenover het gevoerde beleid en wie dat durft zeggen, wordt de mond gesnoerd. Door middel van brutaal geweld, overgewaaide vernielzucht door beroeps-rebellen, ondersteund om ‘beterswil’ door politie-geweld tegen de verkeerden, en dat alles begeleid en uitgelokt door de vele honderden ‘verslaggevers’ van over de hele wereld die alleen uit zijn op sensatie.

    Resultaat.

    De brave goedmenende Burger beleeft een inferno van de Duivel, de uitdagers genieten uren gevierde en bejubelde belevenissen die in de Geschiedenisboekjes zullen komen en de plaatselijke Middenstand betaalt, naast de Burger met belastinggeld, de rekening.

    Dat is althans de bedoeling van de Overheid. Om vervolgens over te gaan tot de orde van de dag. Wie herinnert zich trouwens nog de naam van die andere ‘Burgerbeweging’, eveneens ontstaan in Duitsland en verspreid over gans Europa, ook in Vlaanderen, maar ondertussen geluidloos zo goed als ter ziele is gegaan…

    https://pegidavlaanderen.wordpress.com/

    **

    Digitaliaanse Hemelrijker




    02-09-2018, 09:15 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5103

    ****

    **

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    De intrekking door Geert Wilders op vrijdag 31 Augustus van de Mohammed Cartoon-wedstrijd die 2 dagen voordien met veel bombarie werd afgekondigd , staat volgens mij in direct verband met hetzelfde gevoel waardoor President Donald Trump in Amerika opkijkt naar de toekomst van zijn land: optreden of zich zwichten voor de islammerij die inderdaad als een dodelijke pest-epidemie veroorzaakt door raten, is doorgedrongen tot diep in de genen van onze Samenleving.

    In hun taal, de taal van onze Veroveraars, het zogezegde ‘Arabiers’, geschreven met lange uithalen als stinkende spaghetti-slierten van letters, bestaat daar een wel zeer typisch woord voor. Woord dat wegens zijn gewicht, noch uit de mond noch uit de pen kan van de reeds in alle stilte overwonnen en dus door alle collaborerende ‘Sociaal Democratische Overheid’ en hun Malafide Slippendragers van de Media.

    DHIMITUDE, onderwerping aan de Koran.

    *

    Erger dan de nieuwerwetse ‘parentale burn-out’ (?????) die toch maar over enkele individuele gevallen gaat, is de actieve medeplichtigheid aan de ondergang van hun eigen en dus ook onze Westerse Beschaving die niet, via de Rede, kan optornen tegen de wreedheden en het geweld van de islammerij.

    *ld, we hebben hen van de verdrinkingsdood gered, gekleed, gevoed, van I-pads voorzien met gratis verbinden, gekoesterd, in onze armen gedrukt zoals ons warme hart dat voorschrijft. En het stopt maar niet met wreedheden, moorden overvallen, verkrachtingen en banditisme tegen hun naïeve weldoeners.

    Wie luid-op reageert wordt bestempeld als haaizaaier, extremist, populist (wat dat ook moge betekenen), of erger, als Nazi. Maar wie in de spiegel kijkt, ziet meestal eerst zichzelf….

    Zetten wij ons dan vervolgens te blèten? Omdat wij ons hoofd op de kapblok zullen moeten leggen, zoal de beulen ons voordeden met de in oranje geklede IS-slachtoffers voor wie de dood een ware bevrijding moet geleken hebben.

    Gaan we over tot zelfmoord of gaan we over tot de daad, en kiezen we dus andere en betere Leiders, zoals in Italië of in Hongarije? De keuze mag niet moeilijk zijn. Wij zijn het volk! En elke luis die hier niet hoort zou best uit eigen beweging en vrijwillig vertrekken. Voor we uit onze slof schieten….

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links

    Xander 29-08-2018 14:19

    *

    Grote groep van bijna 100 evangelische leiders in Witte Huis voor steun aan Trump – Wordt Amerika na ‘mid term’ verkiezingen 6 november onregeerbaar?

    Trump buigt (hierboven) zijn hoofd als voorganger Paula White voorgaat in gebed (Afbeelding: Getty Images (4)

    *

    Nu het de ‘Deep State’ rond het

    Democratische/Neocon

    Establishment

    in de VS nog steeds niet gelukt is om Trump af te zetten, lijkt de globalistische elite van plan te zijn om door middel van extreem-linkse terreurgroepen zoals Antifa massaal geweld in het land te ontketenen, zo vrezen ook president Trump en een grote groep van vele tientallen bekende evangelische kerkleiders.

    Tevens gaf Trump Google, Facebook en Twitter opnieuw een ernstige waarschuwing vanwege hun massale censuurpraktijken tegen conservatieve en rechtse stemmen op het internet, waarmee zij proberen de ‘mid term’ verkiezingen in het voordeel van de Democraten te beïnvloeden.

    Maandagavond kwamen bijna 100 christelijke (kerk)leiders, voorgangers en evangelisten –waaronder Franklin Graham, James Dobson en Greg Laurie- opnieuw bij president Trump in het Witte Huis om de zorgwekkende ontwikkelingen in de VS te bespreken. Zo hebben linkse activisten al vele tientallen gewelddadige aanvallen op burgers gepleegd die bijvoorbeeld enkel een pro-Trump sticker op hun auto hadden geplakt, of een

    *

    Trump-petje

    droegen. De meeste mainstream media negeren dit niet alleen, maar sporen impliciet – en soms zelfs expliciet - aan tot geweld tegen rechts.

    ‘Onvoorstelbare haat en woede van links’

    *

    Trump had het diner speciaal georganiseerd ‘ter ere van het evangelische leiderschap’. Er werd samen gebeden, en gediscussieerd over de toestand van het land. Trump uitte tegen de aanwezigen zijn grote zorgen over de enorme, steeds grover wordende haat van links tegen andersdenkenden, met name conservatieven.

    ‘Die haat en woede is onvoorstelbaar,’ zei hij. ‘Dat komt deels vanwege wat ik voor jullie en voor mijn gezin heb gedaan, en tegen hen... De verkiezingen op 6 november zijn daarom een referendum, niet alleen over mij, maar ook over jullie geloof. Het is een referendum over de vrijheid van meningsuiting en het Eerste Amendement.’

    De media, zowel op TV als het internet, hebben het zwartmaken en belasteren van Trump met propaganda, ongegronde insinuaties en regelrecht nepnieuws dan ook verder opgevoerd, in de hoop dat de Republikeinen hun meerderheid kwijtraken. ‘Dan zullen ze alles omververwerpen wat we gedaan hebben, oen dat zal snel en gewelddadig gebeuren. Er zal geweld zijn. Als je kijkt naar Antifa en andere groepen zie je dat dit gewelddadige mensen zijn.’

    Onafhankelijke analisten denken dat dit geweld er toch wel komt, ook als de Republikeinen winnen. Daar ziet het vooralsnog nog niet naar uit, want enkele pro-Trump kandidaten hebben de voorverkiezingen in onder andere Arizona en Idaho reeds verloren.

     

    ‘Twee ellendige jaren als we in november verliezen’

    *

    Trump vroeg de evangelische leiders dan ook om het uitspreken van hun steun voor hem, zodat hun kerkleden en volgelingen op de Republikeinen gaan stemmen. ‘Als ze dat niet doen gaan we twee ellendige jaren tegemoet, en zal het eerlijk gezegd een zeer moeilijke tijd worden. Jullie zijn één verkiezing verwijderd van het verliezen van alles wat jullie hebben. Kleine dingen zoals ‘Merry Christmas’, dat kun je dan niet meer zeggen.’

    Het in de ban doen van het christelijke kerstfeest is bepaald geen hoax en gebeurt ook al jaren in Nederland. Zo hebben diverse supermarkten het woord ‘kerstmis’ vervangen door het algemene woord ‘feestdagen’.

    Wordt Amerika onregeerbaar?

    De polarisering van links versus rechts begint in Amerika zorgwekkende vormen aan te nemen. De jarenlange haat, leugens, propaganda en het geweld van de linkse gevestigde orde zal op zeker moment een heftige tegenreactie van rechtse groepen, die zich tot nu toe bijna overal kalm opstellen, uitlokken, zeker als het links lukt om Trump alsnog af te zetten, of bij de volgende verkiezingen weer een linkse Democraat in het Witte Huis te krijgen.

    De Democraten stelden onlangs een document op waarin ze aankondigen om na hun eventuele overwinning in november het presidentschap van Trump politiek volledig te blokkeren.

    ‘Amerika dreigt ongeacht wie er in november wint onregeerbaar te worden,’ denkt The American Dream blogger Michael Snyder. ‘Het is heel waarschijnlijk dat we hier duidelijk bewijs van zullen zien zodra chaos in onze straten regeert.’ (1)

     

    Google waarschuwt linkse tech giganten tegen censuur

     

    Om de berichtgeving in de media weer wat neutraler en eerlijker te krijgen heeft president Trump een commissie ingesteld die de huidige censuurmaatregelen door de tech giganten gaat onderzoeken. Die weigeren daar vooralsnog aan mee te werken. Zo heeft de CEO van Google een officiële dagvaarding genegeerd. (2)

    Trump waarschuwde tech giganten zoals Google, Facebook en Twitter dan ook dat ze ‘voorzichtig moeten zijn, want jullie begeven je op zeer, zeer glad ijs.’ (3) De directeur van de Nationale Economische Raad, Larry Kudlow, verklaarde dat er serieus gekeken wordt naar het reguleren van Google en YouTube, zodat die niet langer 95% linkse propaganda bovenaan zetten (wat uit recente onderzoeken is gebleken), maar ook weer ruimte geven aan rechts.

    Voor YouTube is inmiddels een

    alternatief opgericht, waarop

    UGETube

    conservatieve en rechtse stemmen weer gebruik kunnen maken van hun vrijheid van meningsuiting zonder bang te moeten zijn dat Google/YouTube hun video’s en berichten weer snel offline halen.

    Xander

    (1) The American Dream via Infowars
    (2) Infowars
    (3) Infowars
    (4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Hoever we reeds staan in eigen land? Slechts één voorbeeld. Het woord ‘Kerstmis’- ‘Kerstmarkt‘ zijn al sinds enkele jaren uit het straatbeeld verdwenen. Net zoals de Christelijke Symbolen. De ‘Verrijkers’ zouden kinnen op de tenen getrapt zijn en amok maken. In Onze grootwarenhuizen is de HALAL er geluidloos en in alle stilte bijgekomen in de toonbanken, maar staat wel degelijk en zelfs zeer opvallend als dusdanig geraffineerd. Zelfs op Google staan de door hen niet-gewenste ‘items’ helemaal achteraan. Of ze ontbreken helemaal, indien naar 25 December verwezen moet worden of naar Bethlehem. Bij Google staan eerst de negatieve berichten over Trump, en pas vele bladzijden verder; de neutrale oif de positieve zeken. Een kniesoor die daar op let. Maar de zoete lepel is wel binnen. Men vernoemt Google, Facebook, Twitter, dan ook als de

    *

    tech giganten,

    die oproepen om ‘different’ te gaan denken. Moest het zo ernstig niet zijn, men zou er zelfs het Gentse lolletje kunnen bij betrekken… ‘Thinjk Different, of you’re dead’

    Het spijtige van de zaak is, dat onze Sociaal Democraten’ in gans West Europa en ver daarbuiten, die op sterven na dood zijn, in leven worden gehouden door de ‘vrienden’ van de Grote Politiek die smijten met geld.

    In Amerika luisteren die onruststokers naar de naam ‘Deep State’ , d.i. een verwijzing naar de zogezegde diepere funderingen van de Nieuwe Wereld Orde.

    De Groenen spelen daarbij de rol van rattenvangers…. Die zijn de perfecte invulling van wat er gebeurt met een bende lemmingen… Verstand verloren, zot gemaak door de onuitputtelijke ‘geneugten des levens’, rijp om zich in de afgrond te storten.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    01-09-2018, 10:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    31-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.51023

    g

    *

    (*****) DeNieuwe Wereld Orde is een onheilspellende term die herinnert aan de onzalige tijden van de Repressie in ’44-45 en volgende jaren.

    De ‘Repressie’ (er is geen Nederlands woord!), waar veel Vlamingen, terecht maar meestal voor 99.99% onterecht hebben moeten boeten, omdat zij beticht werden van Lid te zijn geweest van De Nieuwe Orde, d.i. het Socialisme naar het Duits Model van een zekere Adolf Hitler, ooit wereldwijd bevochten met wapengekletter, te hebben aangehangen. Het was in die dagen inderdaad de bedoeling van de Slinxheid gedomineerde Overheid, om het ras der Vlamingen voor eens en voor altijd onder de knoet te houden. Broodroof of internering waren daartoe de best geschikt geachte middelen geacht.

    En nu, 70 jaar later, zou de veel grotere globalistische Nieuwe Wereld Orde de hemel op aarde moeten zijn….

    Zelf een ezel valt geen twee keer over dezelfde steen… Tenzij het nen héél groten domme, ezel zou zijn. Iets dat men bij beroeps-polletiekers nooit zeker kan van zijn.

    ** ** ** **

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Het hierboven vermeld Verdrag van Rome (1957) of het Verdrag der Zes, ook wel de E.E.G., later de E.G.K.S. genoemd, opvolger van de BeNeLux, kwam tot staand uit vooral economische motieven. Dat, als lokaas voor tal van achterbakse bij-bedoelingen. De Zes waren beperkt tot Italië, Frankrijk, West-Duitsland, Luxemburg, Nederland en Coburgia, ons edel lan der Bel-hu-én. Zij waren de basis voor het kloppend hart van het éne nieuwe groot Vaderland dat de Gelijke wou zijn van de USA.. De Verenigde Staten van Europa.

    Zie

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_tot_oprichting_van_de_Europese_Economische_Gemeenschap

    P.H. SPAAK, als Linkx voorman en initiatiefnemer, uiterst links, met bril.

    *

    De volgende jaren werden deze Zes altijd maar verder bedingingslos uitgebreid tot het Comme Chez Soi Clubje dat liefst 28 Leden zou gaan tellen. Zonder dat ooit ook maar één soort ‘Huishoudelijk Reglement’ bestond of werd overeen gekomen. Tot er zelfs een poging voor ‘n soort van Europese Grondwet door Broeksèl werd gelanceerd, poging die door Frankrijk en Nederland, bij referendum, werd afgeschoten.

    In het apenland Coburgia werd niet eens iets gevraagd aan de Burger, maar besliste de (Blauw-Slinxe) Overheid in onze plaats met een enthousiast ‘Ja, doe maar’. Zodat er zich niemand realiseerde meteen tezelfdertijd tot de Nieuwe D.D.R. te zijn toegetreden.

    (Buiging richting Mekka)

    De zaak van die wurgende ‘Grondwet’ ging niet door. Geen Europese Grondwet, maar wel een Europese ‘Nationale’ Hymne: ‘Alle Menschen weden Brüder’. ‘We worden allemaal kameraden ondereen, of we sloan up julder muile’. Maar dan auf Deutsch.

    Sedertdien is het zaakje een soort van supermarkt-vogelenmarkt geworden, vol vodde-marchnads en sjacheraars. Met een oneindig aantal ‘Euro-Parlementariërs’, Euro-Ambtenaren, Euro-Diplomaten, Euro-Inrichtingen, Euro-Afvaardigingen, Euro-Comitéssarissen en Euro-kabinetardds’, en, enz, die in hoofdzaak alleen zichzelf, hun eigen glorie en hun eigen zaligheid als reden van bestaan hebben.

    Zo werden destijds ingewikkelde Europese ‘Richtlijnen’ verplicht gesteld nopens de maximum toegelaten kromming van bananen en over de exacte inhoud van precies één liter warm water. Of over onkruid-verdelger van een economische Grootmacht die hen niet zint.

    *

    En opnieuw is Coburgia bij de beste leerlingen van de klas. Het hoofd (en verder ook het hele lichaam) van de C.E.O. van de Euro-Politie, de Europol is ’n geboren en getogen Vlaams Madammeke in hart en nieren….

    Ik doe op deze blog niet mee aan namen noemen of in het Openbaar aan informatie lekken over de interne werking van Het Korps-Domein, maar kan alleen zeggen dat het politie-uniform haar zeer schattig staat.

    *

    Alle Europese Systemen zijn in hoofdzaak postjes-melkkerijen voor in eigen land uitgerangeerde politiekers en hun vele vriendjes. Die zich zowel in Bruxellabad als in Straatsburg zich tegen exorbitante verloningen in de kaas hebben gewerkt. Die zich daar onledig houden met beuzelarijen Terwijl de zaken die werkelijk de na-oorlogse welvaart van de Europese Burger zouden moeten bevorderen, op de lange baan geschoven worden. Ik mag er niet aan denken waarom. Tenzij het de Wil van Allaj hu Akbar zou zijn.

    *

    Vandaar de lopende Geert Wilders cartoon-prijskamp om, op gevaar van zijn leven, de hoofdvogel af te schieten.

    Komt daarbij om Euro’s wege, die tenslotte volgens de Beurzen in vrije val is, dat, om zand in de ogen te strooien, de compleet ver-Fraste hoofdstad van ons eigenste Coburgia i.p.v. Berlijn de Reichshauptstadt van Das Viertes Deutsches Reich werd aangeduid als Oberkommando-adres van het Geheel.

    Na deze eerder negatieve kijk op dit Geheel, zou het verband moeten duidelijk zijn, dat de poten van onder onze stoel door de Overheden weggezaagd worden, door hun uitleg over zaken zoals die zich voordoen in de gewezen D.D.R….. Met namelijk in de Media de Burger, het eigen Volk Eerst als ’n bende opstandelingen ge-watermerkt..

    *Anders gezegd; de ezel staat stil voor de volgende steen die op zijn weg ligt: de Nieuwe U.S.S.R. en zal dus niet in de val lopen.

    *

    Zolang de Europese Unie, die in feite ’n Godenkind met machtige vrienden zou kunnen worden, niet bestuurd wordt door ‘economen’ à la Trump of à la Poetin, maar eerder door beroeps-mislukkelingen à la Verhofstadt, Marianne Thyssen en J.C. Juncker (om maar die 3 te noemen) is deze ‘Instelling’ een aanfluiting voor de Rede.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

    *

    Xander 28-08-2018 14:38

    Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij

    *

    De zoveelste moordaanslag van migranten op drie (nieuwbakken) Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen. Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10 x zoveel als een dag eerder - tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?

    ANTIFA probeert vergeefs geweld uit te lokken

    Na een 3 uur langende demonstratieve optocht sloten de circa 10.000 Duitsers af met het massaal zingen van het volkslied, en de gezamenlijke kreet: ‘Wir kommen wieder!’ oftewel ‘wij komen terug!’.

    Zo’n 1000 leden van de extreemlinkse terreurbeweging Antifa probeerden met geweld, zoals het gooien van flessen en stenen, rellen uit te lokken, wetende dat de mainstream media volledig op hun hand zijn, en de ontstane chaos automatisch aan de demonstrerende burgers – valselijk ‘extreemrechts’ genoemd - zouden toeschrijven.

    Migranten: 17 x vaker moordaanslagen, 12 x vaker seksmisdrijven

    *

    Maar de demonstranten lieten zich niet provoceren of wegjagen. De woede over het immigratie/islamiseringsbeleid van de afgelopen jaren zit te diep. Volgens de jongste officiële criminaliteitscijfers begaan ‘vluchtelingen’ inmiddels iedere dag wel ergens in Duitsland een moordaanslag. Dat is 17 x zo vaak als het Duitse gemiddelde. Ook wat seksuele misdrijven betreft zijn migranten zwaar oververtegenwoordigd, en maken ze zich daar 12 x vaker schuldig aan.

     

    En nogmaals: het betreft hier enkele de geregistreerde aanslagen en aanrandingen/ verkrachtingen, wat volgens diverse bronnen bij de politie slechts een fractie is van het werkelijke aantal migrantenmisdaden.

     

    Burgemeester reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood

    *

    De woede van de inwoners richtte zich ook tegen SPD-burgemeester Barbara Ludwig, die zich niet schaamde voor het rondbazuinen van de leugen dat het Stadsfeest in het weekend voortijdig werd afgebroken vanwege de ‘dreiging van rechts’. De organisatoren besloten echter uit medeleven met de drie door Noord Afrikanen neergestoken Duitsers – waarvan er één, maar volgens andere berichten toch twee, zijn overleden- te stoppen met het feest.

    De linkse burgemeester stond er toch al niet goed op bij de burgers, omdat ze in een voetgangerszone een rolstoelrijder had doodgereden, een schandaal dat door de media en politiek werd doodgezwegen. Ze kwam daar destijds met een zeer lichte straf – een boete die overeenkwam met slechts 90 dagen ‘zitten’- vanaf.

     

    ‘Wir sind das volk!’ Opstand tegen gevestigde orde

    *

    29 jaar geleden klonk in Chemnitz massaal ‘Wir sind das Volk!’ tegen het communistische regime, en nu opnieuw tegen het regime Merkel, ondanks het feit dat de politie probeerde om de demonstranten uit elkaar te drijven. Dat lukte echter niet, waarna volgens Journalistenwatch ‘een indrukwekkende stoet zich in beweging zette. De mensen gaven een signaal af dat ze genoeg hebben van immigranten, moordenaars en hun politici, die de vluchtelingen permanent beschermen, en in plaats daarvan de eigen bevolking met moralistische verwijten aanpakken.’

    De inwoners van Chemnitz demonstreerden vreedzaam tegen de geëxplodeerde migrantencriminaliteit. Het geweld was zoals gewoonlijk uitsluitend afkomstig van de extreemlinkse tegen’demonstranten’. De media verspreidden vervolgens de leugen dat de ‘extreemrechtse’ burgers een ‘heksenjacht op buitenlanders’ waren begonnen (1), en negeerden compleet de aanleiding, namelijk de door migranten neergestoken Duitsers (2).

    ‘Wir kommen wieder!’ Herhaling van 1989 in de maak?

    *

    Het massale ‘Wir kommen wieder!’ kan gezien de gebeurtenissen in 1989 maar beter serieus worden genomen door de Duitse autoriteiten. Of juist niet, zodat de burgerdemonstraties nog massaler zullen worden, en zich ook naar andere steden zullen verspreiden. 29 jaar geleden leidde dat tot het afzetten-en enkele jaren later ook arresteren- van partijleider en staatshoofd Erich Honecker. Veel Duitsers hopen dat dit uiteindelijk ook het lot van bondskanselier Angela Merkel zal zijn.

    De tekenen zijn hoopgevend, want de enige partij die de Duitse samenleving wil beschermen door het weer gaan bewaken van de grenzen en het stoppen van de massa immigratie-islamisering, de AfD, staat in de peilingen in de deelstaten Sachsen, Thüringen en Sachsen-Anhalt op 21% tot 25% van de stemmen, waarmee de partij de op één na grootste zou worden. In Sachsen zou de partij van Angela Merkel, het CDU, met 9% terugzakken naar 30%. Haar coalitiegenoot SPD zou in deze staten niet meer dan 10% tot 14% van de kiezers achter zich krijgen.

    ‘Of Chemnitz het startschot voor deze ontwikkeling is, zullen we zeer spoedig zien. Denk terug aan de dagen voor de ondergang van de DDR. Slechts enkele dagen voor de val van de Muur verkondigde Honecker dat deze ‘nog 1000 jaar zal blijven staan’. Het duurde echter slechts een paar weken voordat een kleine protesttocht in Leipzig uitgroeide tot een volksbeweging in de DDR, waaraan miljoenen demonstranten meededen, en die de heersende klasse als het ware in één nacht wegvaagde,’ geeft de bekende conservatieve blogger Michael Mannheimer als commentaar.

    ‘Maar die klasse heeft zich in de DDR 2.0 (het huidige Duitsland) opnieuw en versterkt georganiseerd, en is feitelijk weer aan de macht. Deze keer gaat het erom de fouten van 1989 te vermijden, en deze klasse compleet op te ruimen.’ (4)

    Xander

    (1) Journalistenwatch
    (2) Journalistenwatch
    (3) MMNews
    (4) Michael Mannheimer

    Dit is in de DDR, het ogenblik waarop het woord ‘Democratei’ de nek werd omgewrongen…

    DDR staat voor Duitse Democratische Republiek

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    *

    De Europese ‘Burgeroorlog’ wordt dus blijkbaar aangestookt. In plaats van te luisteren naar de gefundeerde verzuchtingen van de Burgers, behandelen de Overheid en de Media hen als onwillige onderhorigen. Als slaven. Begrijpelijk van hun kant, want voor hun ogen stort hun wereldje in elkaar. Zij zien ook, dat er in bvb Italië een Nieuwe Lente en en nieuw Geluid de zaken beter bereddert dan hun vriendjes. Voor zover die nog niet achter tralies zijn beland. Vandaar een paar zeer persoonlijke vragen. Zijn, na 60 jaar; de lonen en de patronale lasten in Europa overal zo dicht mogelijk dezelfde? De prijzen van de eerste levensbehoeften’? De tarieven in de Medische Sector? De behandeling aan Oden van Dagen? Hoe zit het met de pensioenen?

    Zelfs de Verkeersregelmenten verschillen nog altijd van land tot land, ja zelfs van Gewest tot Gewest.

    Zijn de belastingsvoeten en de BTW-tarieven overal ongeveer dezelfde? Wat werd hiervoor al gedaan?

    Is, op Gerechtelijk Vlak, de ‘Code Napoléon’ uit de jaren 1800 nu eindelijk overal bijgewerkt, met overal dezelfde tot in detail geregelde toepassingen?

    Worden er wetten gemaakt ter bescherming van de ‘Zedelijkheid’ van de Burger? Pf wordt er eerder gekwanseld met begrippen zoals ‘respect’ – ‘geag’ – ‘fatsoen’ – ‘moraal’ – ‘eerlijkheid’, enz, enz.

    ‘Zedelijk Volkgroot Volk’. Is er nog iemand die zich de bedenker van deze woorden herinnert?

    Zijn er data-banken inzake internationale criminaliteit-bestrijding van Gemeen Recht op alle gebieden, die de handel en de wandel volgen overal waar die gaan of staan? Weet de Rechterhand wat de Linkerhand doet?

    Waarom blijven de ‘Buitengrenzen’ wagenwijd en zonder de minste controle open staan, anders dan om Europa te ‘her-volken’ teneinde zo lang mogelijk de ‘postjes’ te kunnen bezetten? Of komen al die miljoenen ‘Verrijkers’ om de plaatsen op te vullen van ‘onze’ Europese ‘Jongens’ die in beide wereldoorlogen totaal zinloos gesneuveld zijn? Of is dit de Hoogmoed om De Schepper te evenaren ja zelfs te overstijgen in het creëren van een nieuw soort Adam en Eva?

    Waarom worden vrienden (Trump, Poetin) tot vijanden verklaard? En vijanden (de islammerij) tot vrienden?

    ‘Ich bin en Berliner’, zijn de universeel bekende woorden van de later o zo sympathieke maar kort daarna vermoorde J.F. Kennedy (1917-1963), President van 1961 tot 1963 van de Democ Rats.

    Wat minder bekend van hem is, is zijn standpunt over Adolf Hitler, de Führer Aller Germanen, die hij terzelfdertijd (totaal misplaatst) uitsprak in Berlijn. Namelijk dat Hitler ‘de geniaalste mens is die ooit zal geleefd hebben’. ‘Maar dat de wereld dat pas ging toegeven, als de haat jegens hem was gedoofd’.

    Niemand hoeft daar toch ’n tekeningetje bij? Iedereen die behoudsgezind denkt, is volksvijand numero uno. Zeker als die daarbij ook nog z’n mond open doet. Of als die ’n enthousiast Vlaming is.

    En zo is het, dat De Nieuwe Ode van A.H., heden ten dage uitvergroot is tot deDe Nieuwe Wereld Orde. Deze keer openlijk met de steun van Allah op de voorgrond.

    Moge de Hemel ons genadig zijn!

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker



    31-08-2018, 10:49 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5101

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    *

    Chemnitz (Saksen), in de onmiddellijke omgeving van Dresden, die andere in WI II ongeluksstad, is een verhaal apart.

    Het ‘spoor-incident’ in Aarschot later op de dag heeft er niets aan. Buiten het feit dat de trammelant weer zijn oorsprong had bij onze ongenode maar opgedrongen ‘gasten’. Gasten, zoals op een eerder ludieke manier in voorgaand stukje bewezen werd, onze democratie komen op souperen. Deze keer zoals in Spa geen dode Agenten, maar uit de achtergrond hoorden we toch ’n stem roepen dat ‘hij zijn mes moest trekken’.

    Anders gezegd: Donker Afrika bijna onder de trienwielen in een leeg station… Waarom zou dat niet mogen moeten kunnen gebeuren? Het Openbaar Vervoer is er tenslotte toch voor iedereen!

    In de Duitse Stad Chemnitz, ver in de gewezen D.D.R., waar dominee-dochter Angèleke destijds een serieuze positie bekleedde bij de STASI, de DDR-opvolgster va de GESTAPO, is het weer koekenbak geweest. Moord en doodslag bij nachtelijke ‘burgerhulp’ ter voorkoming van een ‘groeps-verkrachtings incident’.

    De feiten zelf vindt U uitgebreid hieronder, netjes opgelijst, waarbij het moet gezegd worden, dat op dat nachtelijk uur de 2 betrokken huiswaarts kerende jongedames als bij wonder ontsnapt zijn aan lijfsgevaar. Die hoorden op dat uur thuis en lekker onder de wol te liggen. Alleszins toch in een stad die krioelt van loslopende roofdieren en Afrikaner oerwoud-monsters.

    En ja, zelf gezien: Angelina vertoont zich plots weer op de buis. Cassanter dan vòòr haar opstap naar haar mogelijke neergang.

    ‘Ordnung muss sein’ bitst ze met een paar inhoudloze volzinnen. ‘Auch das, sehr gut gewissen, schaffen wir’.

    De bewoners zelf echter zijn nog niet vergessen, dat hun stad van 1953 tot 1990 de naam opgeplakt kreeg van Karl Marxstadt, de duivel mag weten waarom.

    En nu vrezen ze misschien met grote vreze, dat die sinistere benaming hen weer zal opgedrongen worden. Of misschien Yasser Arafat-Stadt. Of ,horresco referens, Zaan Cloot Junckerstadt. Want de tijden zijn enigszins gewijzigd en ruiken naar de Nieuwe Wereld Orde…

    Enne o ja, diep medeleven met de slachtoffers. Merkel was dat toch wel glad vergeten, zeker! Bezorgd als ze was om met de grove borstel de demonstranten te hekelen!

    Mag ik tenslotte nog even Uw speciale aandacht vestigen op het wapenschild van deze stad? Wie er als ik, een zekere gelijkenis meent te onderkennen met een klauwende Zwarte Leeuw op Geluw Veld, wordt met aandrang gevraagd dit stil te houden. Anders krijgt Theo Francken door Slinx er weer van langs dat hij partij trekt tegen de verkeerden.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    *

    Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op ‘Duitsers’ door Afrikaanse migranten

    *

    Xander 27-08-2018 14:41

     

    Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen haNden te willen nemen omdat Staat en Politie weigeren hen te beschermen

    *

    In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo’n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord ’s ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse migranten. De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie’ van ‘hooligans’, maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun samenleving door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.

    In de nacht van zaterdag op zondag keerden twee jonge vrouwen van het Stadsfeest terug naar huis. Ze werden achtervolgd en lastig gevallen door een groep Noord-Afrikaanse migranten, en riepen vervolgens om hulp. Een Cubaanse Duitser en twee van oorsprong uit Rusland afkomstige Duitsers schoten hen ter hulp, waarop de groep migranten hen aanvielen, en de Cubaanse Duitser met 25 messteken vermoordden. Een van de andere Duitsers raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij na enkele uren overleed. Over het lot van zijn vriend is niets bekend.

    Burgerdemonstratie met traangas uiteengeslagen

    Tijdens het Stadsfeest weigerde de politie extra mankracht in te zetten om de burgers te beschermen. Ze kwamen echter wel met 100 man opdraven toen er ’s middags een spontane volksdemonstratie van 1000 tot 1500 man ontstond (800 volgens de reguliere media). Daar traden de agenten onmiddellijk agressief tegen op, en gebruikten zelfs traangasgranaten, volgens sommige berichten omdat de burgers migranten zouden hebben aangevallen. Het Stadsfeest werd hierom voortijdig afgebroken. Pas achteraf werd beweerd dat dit vanwege de dubbele moord zou zijn, maar volgens getuigen klopt dit niet. (2)

    Overheid veroordeelt ‘heksenjacht’

    Zowel de sociaaldemocratische SPD burgemeester als de regering Merkel veroordeelden ‘ten scherpste’ het feit dat burgers in Chemnitz ‘het recht in eigen handen willen nemen door een heksenjacht op migranten... Zelf-justitie heeft geen plaats in onze rechtstaat.’ Commentatoren vragen zich af wat burgers dan wel moeten doen, omdat de Duitse justitie die rechtstaat voor de eigen autochtone inwoners al jaren niet meer in stand houdt, en zelfs meehelpt aan de afbraak daarvan.

     

    Komen Oost Duitsers opnieuw als eersten in opstand?

    Sommigen wijzen op het einde van de jaren ’80, toen er steeds grotere demonstraties van boze DDR-burgers werden gehouden, wat uiteindelijk leidde tot de val van het communistische regime, de Muur en het IJzeren Gordijn. Het zouden nu opnieuw de Oost Duitsers kunnen worden die als eersten massaal in opstand komen tegen het totalitair opererende regering van Angela Merkel, zo hopen ze.

    Xander

    (1) Epoch Times / YouTube 1 / YouTube 2
    (2) Journalistenwatch
    (3) Hartgeld
    (4) Afbeelding: (privé) screenshot YouTube (vrij te gebruiken volgens rechten voorwaarden 7.2 en 8.0) 

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    U heeft het gelezen: Merkel is tegen de self-service voor burgers onder elkaar, want dat is over haar hoofd springen. En dat hebben de Groten der Aarde niet graag, want de profijtjes vallen dan naast hun zakken.

    Dus met alle Chinezen en niet met de Chemnitsesen.

    *

    En dan is er nog dit.

    Onder Hitler en diens ‘vrienden’ heeft Duitsland     als haantje-de-voorste geprobeerd de wereld te veroveren, en nu slaat de wereld dus terug. Nen Cubanees, 2 Russen, echte nieuwmaakte ‘Duitsers’ daar, afgemaakt door Afrikaanders, ter wille van een paar deftige manzieke uitgang-girls…

    Vandaag gebeurt het in Duitsland, en morgen in Brugge of Hasselt.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker




    30-08-2018, 04:54 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5099

     

    Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.

    (Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)

    Wat U hieronder leest over democratie is tot wat die mooie theorie in onze dagen is verworden. In hoofdzaak een werktuig voor onze vernietiging. Net zoals trouwens het socialisme, dat oorspronkelijk werd op poten gezet om (sinds de Middeleeuwen en de Gilden) het lot van de kleine man te verbeteren. Maar eenmaal in handen van geldzakken gekomen, zoals de democratie, is ook die verworden tot een instrument van verknechting.

    Toch blijven beide ‘uitvindingen’ als lichtende sterrenstelsels boven het mensdom schitteren.

    Ik zou bijna durven stellen, dat zowel democratie als socialisme het ersatz, het goedkope vervangingsmiddel proberen te zijn voor het Godsverlangen dat in elk menselijk leven aanwezig is. Met uitzondering voor de Leer van Geweld van die ene woestijn-rover & kindermisbruiker die een bloedverbond met Het Eeuwige Kwaad heeft gesloten.

    Deze laatste bedenking is geen theorie, maar een detail-getrouwe weergave van de feiten die al 1.400 jaar aan de gang zijn. En die nu, in een duivellse combine met de Roden, overgewaaid zijn naar de Beschaafde Wereld.

    Het Christendom daarentegen, is en blijft volgens mij het dichtst bij zijn goddelijke missie. Maar wat dat precies inhoudt, laat ik liever aan eenieders persoonlijke verbeelding over.

    Midden in de ongerepte natuur onder de blauwe hemel of in de gewijde stilte onder de spitsbogen van een onzer Gotische kathedralen, maakt U meest kans om daar de nodige signalen te ontvangen.

    *

    SEDERT MEI ’68 IS HET VERBODEN TE VERBIEDEN !!!!!

    Een mossel-mannetje vraagt aan zijn moeder in boerka: “Mama, wat is het verschil tussen democratie en racisme?”

    Zijn moeder antwoordt hem vanonder haar boerka: “Democratie is als de Fransen elke dag hard moeten werken om voor ons de sociale voordelen te kunnen betalen, zoals gratis huisvesting, gratis medische zorg, gratis onderwijs, onze moskeeën en gemeenschapsgebouwen die worden bevoordeeld, enz. Oh, en ik vergat nog iets. Het geld van de sociale verzekering dat je grote broer, die nu nog in bed ligt, krijgt als bijstand. Dat alles bij elkaar, dat is democratie.”

    “Maar mama, als de Fransen dat horen, barsten ze dan niet in woede uit?”

    “Ja jongen, dat klopt. Ze zijn woedend…. En dat is nu wat je racisme noemt

    *

    AAN DE VRUCHTEN

    KENT MEN DEN BOOM

    **

    Ja, inderdaad: dit verhaal speelt zich af in Frankrijk, het land waar sedert 1789 de democratie de nek werd omgewrongen. Maar aders geen kwaad woord, niet over Robespierre en niet over de guillotine. Bieden behoren tot het verleden, evenals het radbraken of het vierendelen.

    En dan is er nog Het Godsoordeel, d.I een gloeiend stuk ijzer in de handen nemen zonder zich daarbij te bezeren, urenlang met het hoofd onder water te worden gehouden, zonder daarbij het Noorden te verliezen, enz, enz.

    Alle maal lijfstraffen die onze Westerse Beschaving al lang achter de rug heeft, en die de Leer van Het Geweld nog moet doormaken en bij ons, met vallen en opstaan, weder in voege brengen…

    De Vooruitgang immers eist altijd zijn if haar tol.

    *

    Digitaliaanse Hemelrijker

    29-08-2018, 05:51 geschreven door DIGITHALYS

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!