Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Laatste commentaren
  • Uitstap (Marc Martens)
        op aanslag
  • Zegen op deze zaterdag middag (Patricia)
        op zaterdags grijs
  • Onze Marino Keulen is ook parlementslid af. Nu nog enkel burgemeester, Marleen. (eddy meuris)
        op Vlaamse zon
  • Zegen op deze woensdag middag, avond en nieuwe week (Patricia)
        op ontsnapt
  • Golfstroom (Marc Martens)
        op schaapjes
  • Inhoud blog
  • dinsdag
  • aanslag
  • vandaag 14/07
  • zaterdags grijs
  • wat later
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    filmpjes
    blog.seniorennet.be/filmpje
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    koivis
    blog.seniorennet.be/koivis
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sabrina
    blog.seniorennet.be/sabrina
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dagdromer
    blog.seniorennet.be/dagdrom
    een meisje van 1948
    bedenkingen
    05-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondagmorgen en nr 3

    Eerst en vooral, muziek bij het ontbijt, van Freddie Mercury. Bij leven zou deze legendarische frontman van de rockband Queen, 75 jaar worden. Geboren als Farrokh Bulsara (1946-1991) in Zanzibar, het huidige Tanzania. Deze muzikale legende en zijn extraverte podiumpresence maakten van deze man een voorbeeld hoe men het volk en toehoorders bij een optreden kan entertainen. Niet alleen door het optreden van de band, maar door het publiek te laten meezingen en dansen. Op het communiefeestje zal ik er wel voor zorgen dat de kids weer eens wat muziek van Queen leren kennen. Waarschijnlijk door te zeggen dat "We are the champions" (1977) van Freddie en deze rockgroep is. 

    Als ik richting binnenland ga, probeer ik wat nieuws uit die regio op te pikken zodat ik toch wat zinnige vragen kan stellen over de veranderingen, vooral verkeerssituaties. Als ik een tijdje er niet meer geweest ben (2 jaar), staat precies alles op zijn kop. Ik denk dat zoiets bij velen voorvalt. Soms kom ik dan toch ook plezante weetjes te weten. Zoals over ezel Janneke verblijvend in het Tivolipark te Mechelen, samen met andere soortgenoten. De dieren hadden ontzettend last van de agressieve steekvliegen, die massaal aanwezig zijn de laatste weken. De beesten kregen er ontzettende jeuk van in de poten en een oplossing moest gevonden worden. Men heeft de dieren in een broek gestoken!. Allé, 't te zeggen, de vier poten hebben een jeanspijp gekregen. Het model van de 'broekspijpen' is dat van de olifantpijpen uit de jaren 80 die zowel ABBA als Nicole en Hugo, wereldberoemd maakten. Niet de skinny jeans van Elisabeth, die konden de lieve dieren niet appreciëren, die spanden teveel. In ieder geval, de ezels van Mechelen kunnen weer gezwind door het park huppelen en de kinderen weer amuseren.

    nr 3: aan een been knagen. Dat wil zo veel zeggen als: langdurig en tevergeefs met iets bezig te zijn. Bij mij is er geen sprake van dat zoiets zou gebeuren. Lukt het niet, laat me zeggen binnen het uur, dan stop ik er simpelweg mee of zorg dat de juiste persoon me een handje komt toesteken. Voor de reparatie van de slang/darm van mijn stofzuiger en de opgezogen stofvod, heb ik de hulp van de buurman ingeroepen.  Die heeft deftig materiaal om dat op te lossen. 

    Het is tijd om me uit te dossen met feestkledij en richting binnenland te rijden. Woefie gaat mee feestvieren. Die laat ik niet alleen achter. Prettige zondag voor iedereen, tot morgen.

    05-09-2021 om 08:56 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:zondagmorgen en nr 3
    >> Reageer (0)
    04-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.inspiratie op zaterdag en nr 2

    Ik luister naar het weerbericht, ook op zaterdagmorgen, om 8u30. Wat zegde onzer aller Frank? Een beetje ochtendgrijs, maar de zonnestralen branden alle wolkjes weg. Ik installeer me dus voor een open venster, want ik heb graag dat de inspiratie van buiten, samen met de frisse lucht, komt aangewaaid. Ik kan nu wel zeggen dat het nog frisjes is, met zo'n open venster maar het schrijven en zingen voorzien me van de nodige warmte. Ik zing mee met Lucille Starr (1938-2020) en haar Frans-Engelse song: Quand le soleil dit bonjour aux montagnes- when the sun says hello to the mountains. Ondanks de leeftijd van het liedje (1964) blijft het een aardig deuntje om te zingen als je op de zon aan het wachten bent. Nog meer meegezongen met het repertoire van Bram Vermeulen (1946-2004). Ooit lid van het duo 'Neerlands hoop in bange dagen' samen met Freek de Jonge. Maar zijn solo album, is vele vele malen mooier. Denk maar aan "Rode Wijn", "Pauline", "Politiek", en vooral "De Steen", een bewijs van ons verblijf op aarde. Voor iemand die meer de klassieke stem en klassieke muziek eens wil beluisteren raad ik Rudolf Schock (1915-1985) aan. Hij wordt omschreven als een 'lyrische tenor'. Bekendheid verwierf hij door op te treden in 1959 tijdens de Bayreuther Festspiele in de opera "Die Meistersinger von Nürnberg" van Richard Wagner (zie blog 24-25/08/2021). Veel vinyl met aria's uit opera's, operettes heeft hij uitgebracht. De kostprijs staat nog op de hoes, 255 BeF (± 6€ en een kletske)

    Mijn vaste nieuwe item voor enkele maanden, vervolg ik nu. Tot hiertoe zijn er van het wereldberoemde schilderij van Pieter Brueghel de Oude, 126 spreuken gedetecteerd op het schilderij "De Omgekeerde Wereld". Indien de spreuk van pas komt geef ik een beetje commentaar of wat info , bedenkingen of bespreking erbij. Vandaag is spreuk nr 2 aan de orde: "aan de veren kent men de vogel". Betekenis: kinderen verloochenen hun afkomst niet. Dat mag niemand eigenlijk doen tenzij het bv een zware crimineel zou geweest zijn. Maar ikzelf, samen met mijn broer, ben afkomstig van in de vorige generatie, zoals ze zo mooi in Nederland zeggen, 'entrepreneurs'. Dat waren onze ouders. Mijn grootouders waren, langs vaderskant 'klompenmakers'. Een beroep dat verdwenen is tussen de beide wereldoorlogen. Mijn vader is toen als boerenknecht op een boerderij gaan werken en leerde daar zijn 'toekomstige' kennen. Nu zijn er vormingsdagen in het kader van het erfgoed van de klompenmakerij om het ambacht niet geheel te laten verloren gaan. Langs moederskant waren het 'boeren'. Vandaar dat ik nog altijd zo fier als een gieter, met mijn handen op de rug, tevreden mijn patattenveld kan overschouwen. De boerenstiel verdwijnt niet zo rap uit de genen als de klompen.  Het beroep van 2 generaties ken ik , en waarschijnlijk voerden al de vorige generaties, één van deze beroepen uit: kloefkapper of boer. Morgen weer iets anders. Goed weekend, ik heb een communiefeest in het vooruitzicht! 

    04-09-2021 om 12:45 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:inspiratie op zaterdag en nr 2
    >> Reageer (0)
    03-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met het hoofd tegen de muur lopen

    Ik kan gerust zeggen dat mijn hoofd nog niet werkt zoals het hoort. Wakker blijven, tateren, gedurende twaalf uur is niet meer vanzelfsprekend op mijn leeftijd. Vooral ook omdat het jàààààren geleden is dat ik nog eens na middernacht in mijn bed ben gekropen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat mijn plan van enkele maanden geleden met een dag vertraging van start gaat. Bij dat plan is een heruitvinding van mezelf en mijn schrijfsels niet onwelkom. Ik heb eens gezien hoe dat moet gebeuren en vandaag gebruik ik de eerste van de vier methodes die men beschrijft. 1) denk na over de veranderingen die je wilt aanbrengen. 2) maak een plan van aanpak. 3) blijf gemotiveerd. 4) deel je plannen om je werk of jezelfopnieuw uit te vinden, met anderen. Omdat ik nogal redelijk content ben van mezelf, zie ik niet direct redenen om mezelf als proefkonijn te gebruiken om 'heruitgevonden' te worden. Ik ga dat eerst eens toepassen op mijn blog of dat effectief zal marcheren. Het plan om mijn blog eens een andere dimensie te geven kreeg ik toen ik het schilderij van Pieter Brueghel de Oude (1525/30-1569), "De Verkeerde / Omgekeerde Wereld" uit 1559, zag. Daarin heeft de Boeren Brueghel niet minder dan 120 spreekwoorden en gezegdes geschilderd. Mijn idee was om gedurende de laatste 120 dagen van het jaar telkens een spreekwoord te noteren wat deze meester visueel heeft neergezet. Zoals hierboven te lezen valt, moest dat gisteren beginnen, maar mijn verstand werkte nog niet naar behoren. Vandaag nog 119 dagen te gaan vooraleer 2022 er is, en komt het eerste gezegde, met vertraging eraan: "Met het hoofd tegen de muur lopen". Dat is zoveel als het 'onmogelijke proberen te doen'. Het leuke aan heel dit verhaal is dat de gezegdes en spreekwoorden van toen, nog altijd gebruikt worden!! Morgen een andere.

    Vandaag is er tegelijkertijd triestig en heugelijk nieuws. Ik wil met een positieve vibe eindigen dus zeg ik maar meteen dat een groot componist, politicus en activist overleden is: Mikis Theodorakis (1925-2021) Ik heb genoten van de muziek bij de film "Zorba, de Griek" (1964) en het dansje van Zorba, de 'Sirtaki' dat ik tijdens de blok van mijn kid, hem aanleerde. Onvergetelijk zijn ook de liederen die Liesbeth List (1941-2020) zong op de elpee: "Liesbeth List zingt Theodorakis"(1967) en dan voornamelijk de Mauthausen liederen. Gewoonweg prachtig. Het goede nieuws komt van de Waterloo-overlevenden: ABBA brengt een tiental nieuwe songs op de markt. Ik ben blij dat het kwartet nog altijd goed klinkt ondanks dat het al zeventigers zijn. De vrouwenstemmen, die doorgaans gevoeliger en minder mooi klinken bij het ouder worden, blijven het wondergoed doen en vullen elkaar nog altijd aan. Ik heb al geluisterd naar de twee songs die al gereleased zijn en wacht met spanning op de cd in november. De liedjes hebben nog altijd de ABBA sound van 40 jaar geleden. Een onverwachte zekerheid na al die jaren. Tot morgen

    03-09-2021 om 15:43 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:met het hoofd tegen de muur lopen
    >> Reageer (0)
    01-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste schooldag

    Is 't schoon op op Sint Giel, 't zal 't zijn tot Sint Michiel (29/09). Dat is tenminste een goed vooruitzicht na de koude natte sombere zomer. Alles kan beter en daar begint het weer alvast zijn best voor te doen. Maar 1 september, de negende maand van de gregoriaanse kalender, is ook het begin voor 1,2 miljoen kleuters, kinderen, pubers, teens en twens om terug op de harde schoolbanken te gaan zitten. Tel er mij ook maar bij want ik ben zinnens zoveel als mogelijk nog weetjes toe te voegen aan mijn propvolle hersenen. En ik begin daar alvast mee vandaag. Bij een tekst die ik las stond er 'discuteren'. Direct daarbij een vraag voor mezelf: is dat hetzelfde als 'discussiëren'? Een stortvloed van synoniemen viel over mijn hoofd toen ik dat probeerde uit te vissen. Volgende andere woorden voor de twee bovengenoemde : redetwisten, redekavelen, argumenteren, bakkeleien, bekvechten, kathalzen, knibbelen. Ik mag nooit meer schrijven dat onze taal te weinig woorden bevat om een uitdrukking te geven aan een gevoel of betekenis van een woord. Uiteindelijk wilde ik wel weten wat het was: het is van gedachten wisselen. Ieder geeft zijn mening over een onderwerp in een gesprek. Ik voer dergelijke discussies met mezelf en verdeel mijn brein dan in drie. Een deel dat akkoord gaat met de stelling die ik lees, een deel dat contra is en een deel dat neutraal blijft of geen mening over het onderwerp heeft omwille van 'niet onderlegd zijn in de materie'! Naast de panelleden, ben ik zelf ook de gespreksleider, de voorzitter en laat ieder deel stoppen met argumenteren als ik vind dat het wat over de schreef gaat en niet meer ter zake doende is. Zoals jullie lezen kan ik soms echt interessante conversaties met mezelf voeren. Ik heb geen schrik om met mezelf in debat te treden. Zelfs al deel ik me in drie, gelijk heb ik toch altijd, wat toch ook leutig is. ...............

    Om 14u30 kwamen mijn broer en schoonzuster op bezoek, die zijn gebleven tot 03u van 02/09/2021. Veel moet ik nu niet vermelden. Ik ben, 24u later, nog altijd een beetje groggy van het late opblijven, van het vele babbelen en nieuwtjes uit te wisselen. Het was bijna 2 jaar geleden dat we eens echt van gedachten konden wisselen, binnenshuis. En begot, dat heeft meer dan deugd gedaan! Morgen terug een normale blog, dan zal ik wel uitgerust zijn!

    01-09-2021 om 00:00 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:eerste schooldag
    >> Reageer (0)
    31-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.einde van de zomer

    Volgens de weerman/vrouw beleven we vandaag weeral de laatste zomerdag van 2021. Die is niet veel soeps geweest. Af en toe een zon en blauwe luchten, maar veel grijs gezien en veel wind gevoeld. Ik heb twee dagen met een short rondgelopen, dat is echt wel heel weinig en vertelt alles wat er moet geweten zijn over deze 92 laatste dagen: fris weer. De herfst komt er nu aan, misschien brengt die nog veel warme dagen naar het land. Dat zou wel deugd doen vooraleer de winter aan de voordeur komt kloppen. 

    Is er veel nieuws te rapen om er bedenkingen over te hebben of om kritiek te kunnen spuien? Bijlange niet, iedereen is zijn messen aan het scherpen om vanaf 1 september volle gang te gaan om op alles en iedereen zijn kap te kunnen zitten. Vakantie is gedaan, iedereen fris en monter weer aan de slag. Te beginnen met de krant die het verlof direct afsluit met een pagina minder spelletjes. Dan weet ik direct hoe laat het is. Geen getreuzel meer 's morgens, direct aan de slag gaan met de bezigheden van de gepensioneerden: wakker worden, rustig ontbijten en eens rondkijken wat de nieuwe dag in petto heeft. Wat stof verwijderen van kasten en vloer! En daar stopten reeds mijn werkzaamheden. In eerste instantie veel gemopper en gevloek want ik heb een schotelvod opgezogen die gans de darm van de stofzuiger verstopt. Na enkele uren is dat onding een paar centimeter verschoven, nog twintig cm te gaan vooraleer dat ellendig stuk doek de weg voor gewoon stof heeft vrijmaakt. Dat is nu eens nutteloze maar noodzakelijke bezigheid en onvoorzien! Het voordeel van zo'n geprul is dat ik ondertussen wel naar de nieuwsberichten kan luisteren en de tv kan aanzetten om de koers te volgen. Want die is er weer volop deze namiddag. Elisabeth kwam ook in het nieuws met de keuze van haar studie voor de volgende 3 jaar. Lincoln College in Oxford met de richting History & Politics. Natuurlijk is dat een prachtige stad, ideaal om er te studeren en op onderzoek te gaan. Daarbij kan ze de leidraad van Inspector Morse gebruiken om dat mooie stadje te verkennen. Er zijn wereldberoemde wandelingen uitgeschreven om het parcour van de superspeurder en de andere inspecteurs, Lewis en Hathaway, te volgen en mysteries op te lossen. Het kan nooit kwaad om ook wat ontspanning te voorzien, zowel geestelijk door raadsels op te lossen als fysiek door de uren durende wandelingen. Ik denk dat niet alleen de prinses een cursus moet aanvatten maar ook alle gepensioneerden als ik zo de eindtermen van het middelbaar onderwijs lees. Onder andere zijn er nu te leren: 1) grafen, bolletjes die verbanden en relaties aanduiden met een schematische voorstelling daarvan. 2) computationeel denken en financiële competenties, kort gezegd 'leren programmeren'. 3) taalinteractie, naast de klassieke vaardigheden, schrijven, lezen, schrijven, spreken ook leren met anderen communiceren bv mailen. Maar: het is leuk iets niet te 'kunnen', want dan kan je iets nieuws leren! 

    31-08-2021 om 14:15 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:einde van de zomer
    >> Reageer (0)
    30-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag

    Verjaardag van mijnen 'jongsten'. 42jaar, nog altijd 'jong' maar geen 'piep' meer. Bij iedere verjaardag van een kind van mij, zit ik te wachten om hem/haar een gelukkige verjaardag te wensen. Nagelbijtend en tandeknarstend wacht ik op een aanvaardbaar uur om  te bellen. Mijn ogen gaan open op die dag en ik weet dat er iets speciaals is, want een verjaardag is speciaal. Misschien zullen ze ooit begrijpen waarom voor een moeder zo'n geboortedag biezonder blijft. Ik doe dus een poging om dat onder woorden te brengen. Ik vond een mooie uitdrukking om dat gevoel weer te geven, geschreven door Erich Fromm (1900-1980), een sociaal psycholoog en filosoof: "In de erotische liefde worden twee afzonderlijke mensen één. In moederliefde worden twee mensen die één waren, gescheiden. De moeder moet dit niet alleen toleren, ze moet de scheiding van het kind wensen te ondersteunen". Een kleine verklaring, waarom ik een verjaardag zelden of nooit zal vergeten en waarom dat ieder jaar weer, voor moeder en kind, een betekenisvolle dag blijft. Hopelijk heeft hij nog een dag congé payé staan om zo'n dag met de familie te vieren. Tot morgen

    30-08-2021 om 11:12 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)



    Archief per week
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!