Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Laatste commentaren
  • Uitstap (Marc Martens)
        op aanslag
  • Zegen op deze zaterdag middag (Patricia)
        op zaterdags grijs
  • Onze Marino Keulen is ook parlementslid af. Nu nog enkel burgemeester, Marleen. (eddy meuris)
        op Vlaamse zon
  • Zegen op deze woensdag middag, avond en nieuwe week (Patricia)
        op ontsnapt
  • Golfstroom (Marc Martens)
        op schaapjes
  • Inhoud blog
  • dinsdag
  • aanslag
  • vandaag 14/07
  • zaterdags grijs
  • wat later
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    2repman2cie
    blog.seniorennet.be/2repman
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    benidorm
    blog.seniorennet.be/benidor
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    galliano1995
    blog.seniorennet.be/gallian
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    annemarie02
    blog.seniorennet.be/annemar
    een meisje van 1948
    bedenkingen
    03-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.persvrijheid

    Is het vandaag de laatste dag van rust, stilte, kalmte en lege trams? Ik veronderstel van wel. Iedereen wil buiten en zoals iedereen weet, een pinkje geven is een arm pakken. Ik ben nieuwsgierig naar de volgende dagen. Zoals gewoonlijk zal de pers op de loer liggen om al de bewegingen en gedragingen van de modale mens in beeld en woord vast te leggen. Ook zij hebben een beetje op hun honger moeten blijven zitten en verslagen van 'niets' en altijd 'hetzelfde' moeten brengen. Maar hier is het omwille van de pandemie en besmettingsgevaar dat hun vrijheid aan banden werd gelegd. In vele landen is het een politiek regime dat dicteert wie, wat, waar en hoe iets naar buiten mag verschijnen of gezegd worden. Op deze Internationale Dag ván en vóór Persvrijheid, wordt er ook eens stilgestaan bij de honderden journalisten die gevangen zitten omwille van de waarheid die ze willen verkondigen of die voor hun overtuiging het met de dood moesten bekopen. Iedereen moet fatsoensnormen en regels in acht nemen, de waarheid en geschiedenis respecteren, dat is niet hetzelfde als censuur. Het is laakbaar om mensen te kleineren, schofferen, het ontkennen van holocaust, verheerlijking van fascisme en totalitaire regimes. Dat alles heeft niets met persvrijheid te maken maar getuigt eerder van kleingeestigheid en onbekwaamheid. Iedereen die zijn mening wil verkondigen krijgt de kans om het te doen. Zelfs ik, kan mijn gedachten aan de buitenwereld kenbaar maken!

    Vandaag was het ook een journaliste die haar 5 boeken, die een geweldige indruk op haar gemaakt hebben, mocht voorstellen: Mia Doornaert. Zij was jarenlang correspondente in Frankrijk voor de krant De Standaard en schreef ook voor Knack. Nu is ze freelance columniste bij De Standaard en voorzitter van het Vlaams Fonds Der Letteren. Ze gaat de controverse niet uit de weg, rad van tong, scherp en lucide in haar exposés. Bekend van haar liefde voor taal, geschiedenis en historische figuren, was de keuze van de boeken van Barones Doornaert, verrassend. Op nr 1 "De hut van oom Tom" van Harriet Beecher Stowe. Ook de volgende boeken die ik absoluut niet met  haar in verband zou brengen: "Giovanni's Room" van James Baldwin, "Is dit een mens" van Primo Levi. Het verbaasde me niet dat "Antigone" van Sophocles erbij was gezien haar klassieke filologische opleiding. Als vrouwbewuste vrouw was het boek "Le Deuxième Sexe" van Simonne de Beauvoir geen enkele verrassing zelfs een must in haar lijstje. Haar columns voor de krant De Standaard zijn gebundeld en in de boekhandel te verkrijgen onder de titel,"Tegendraads".

    Vandaag een belangrijke dag voor al degenen die van taal, schrijven en publiceren houden, dus voor alle bloggers is dit ook een feestdag, want zij en ik, hebben persvrijheid!

    03-05-2020 om 15:05 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:persvrijheid
    >> Reageer (0)
    02-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.surprise surprise surprise

    Bruce Springsteen zingt het ultieme verjaardagslied voor mijn zoon: melodie op you tube te horen
    Well surprise (x3) Yeah surprise (x3), Well surprise (x3)   Come on open your eyes, And let your love shine down, Well today is your birthday, We've traveled so far we two, So let's blow out the candles on your cake, And we'll raise a glass or two, And when the sun comes out tomorrow, It'll be the start of a brand new day, And all that you have wished for, I know will come your way. Well surprise (x3) Yeah surprise,(x3) Well surprise (x3) In the hollow of the evening, As you lay your head to rest, May the evening stars scatter a shining crown upon your breast, In the darkness of the morning, As the sky struggles to light,May the rising sun caress and bless your soul for all your life .

    Daarmee is mijn 2e mei begonnen, dag 123 van 2020 (het is een schrikkeljaar). Ieder jaar ervaar ik dezelfde gevoelens als bij de geboortedag zelf. Zenuwachtig, gespannen, hoopvol uitziend naar het mensje dat in mijn leven kwam en nu is. Zoals een filet pur van 2,800kg, en 50cm lang, toen, is hij nu een veelvoud van die afmetingen en een bonk van een man. Ik mag zeggen, het beste vlees, want daar houdt hij van. Eens ik hem gehoord heb, komt de rust weer over mij. Ik was toch wel nieuwsgierig of hij inderdaad een uniek persoon is, zoals iedere moeder denkt en op een unieke dag geboren is. Het mooiste dat ik terugvond had plaats in de vroege keizertijd van het Romeinse Rijk. Misschien herinnert hij deze feestelijke gelegenheid nog van tijdens zijn lessen Latijn: de Floralia, feest van de bloemengodin Flora. Het meest interessante dat ik gevonden heb. Ik controleer ook altijd of er in de katholieke kerk een speciale heilige te vinden is, voor de volledigheid. Wat ik vond overtreft mijn verbeelding. Niet zozeer dat er heiligen hun feestdag hadden die dag maar wel de uitzonderlijke namen en verder geen enkele referentie: H.Exsuperius en H.Zoë van Pamphylië, Waldebert van Luxeuil, Jose Maria Rubio y Peralta, Ultanus van Fosses. Ik heb ook geen enkele speciale gebeurtenis voor die dag gevonden. Besluit: ik heb mijn zoon een unieke dag gegeven om het levenslicht te zien want niemand anders kan die dag claimen. Dat was dé belangrijkste gebeurtenis en dé belangrijkste persoon op 2 mei 1974 en van vele vele jaren voordien en nadien.
    Maar eerst had ik gezegd en geschreven dat hij een 'reus' was geworden en ik een 'besje'. Het leek me leuk om eens te weten te komen waar 'besje' vandaan komt als het om een oud vrouwtje gaat. Dat was wel plezant om te weten. Komt het van de vergelijking van een gerimpeld besje aan een struik of is de verklaring ergens anders gelegen? Heel veel vroeger is er een vertaling van 'bon-maman' en 'bon-papa' uit het Frans in het Nederlands geslopen. In de 17e werd 'bestevaar' aan oudere mannen gegeven en werd na verloop van tijd voor beleidsmensen een erenaam. 'Goede moeder' werd 'beste moeder'en zo naar 'bestemoer' en verkort tot 'bes(t)je'dat enigszins denigrerend aan een oude vrouw werd gegeven. Nu is het woord 'besje' meestal liefkozend in gebruik, zowel naar oudere dames als naar gammele oude wagentjes. Maar 'grootje' of 'oma' mag ook gezegd worden en dat hoor ik toch liever. Dat is 2 mei.



    02-05-2020 om 11:36 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:surprise surprise surprise
    >> Reageer (0)
    01-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag van de arbeid

    Vandaag 1 mei, dag van de arbeid. Dag waarop ik 46j geleden geen arbeid wilde verrichten en dus de dag nadien beviel van een gezonde zoon. Ik wilde er van bij de geboorte geen socialist van maken. Hij moest in het leven zijn eigen keuzes kunnen maken en geen stempel krijgen van bij het begin van zijn bestaan. Hij heeft dat ook gedaan.

    Het regent en dat gebeurt niet zo vaak op deze dag. De weergoden ontzien niets of niemand in deze rare tijden. Geen vaandels of vlaggen, geen optochten, geen fanfares, geen bevlogen toespraken van de belangrijke socialisten. Alles heel gedempt en in achteraf lokaaltjes of thuis via skype. Dat valt in dovemansoren. Ik had gedacht dat het een specifiek socialistisch en communistisch idee was om een dag van de arbeid te organiseren. Maar de traditie van stakingen en optochten op 1 mei, is ontstaan in de USA sinds 1890 en overgenomen door vele landen. De ex Sovjet Unie maakte er telkens wel een parade van de arbeiders van, vandaar mijn verwarring. Maar de eisen van de oorspronkelijke stakingen zijn wel nog actueel : respecteren van de 8 uren werkdag, de arbeidsrechten respecteren en behouden en respecteren van de vrede. Hier in België is het een betaalde vrije dag geworden en spreekt men van 'Het Feest van de Arbeid'.

    De dag van 1 mei was ook belangrijk bij het beëindigen van WO II. Op die dag werd symbolisch de rode vlag op de Rijksdag geplant, als overwinningsteken. Er was toen ook vernomen dat Hitler en Eva Braun zelfmoord hadden gepleegd op 30/04/1945, alsook Joseph Goebbels en zijn gezin. Einde van een zeer harde strijd en onmenselijk regime met miljoenen slachtoffers wereldwijd. 

    Maar de Katholieke Kerk heeft er ook een feestdag aan verbonden. De heilige Jozef, voedstervader van Jezus heeft men van een tweede feestdag voorzien. Afgeleid van het Latijnse 'nutritus', van voedsel voorzien. Ook zo genoemd omdat hij de opvoeding op zich nam van Jezus. Een pleegvader dus. Op 19 maart wordt hij gevierd als bruidegom van de Maagd Maria. Op 1 mei geeft men hem als patroonheilige van de arbeiders, meer speciaal de timmerlieden. Tot zover het weetje van de dag. Vandaag geen arbeid!

    01-05-2020 om 11:39 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:dag van de arbeid
    >> Reageer (0)
    30-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulp

    Eindelijk na 6 weken terug een ander levend wezen in mijn huis. De poetshulp komt helpen alles zandvrij te maken! Tenminste een uurtje zal ik daar kunnen van genieten, want de hond is op wandel. Tijdens dat stappen en lopen kruipt er aarde en zand in zijn krulletjes en dat valt er met tussenpozen uit in mijn huis. Kammen en borstelen van het beest, zeggen ze dan, maar de dreadlocks laten zich zomaar niet ontwarren. Hij ziet er niet uit, precies een verwilderd beestje met happen uit zijn krulletjes die ik veroorzaakt heb. Weliswaar met goede bedoelingen maar je ziet er aan dat er geen kapper aan te pas is gekomen. Een stratier ziet er soms beter uit! Nog 14 dagen en dan zal hij gekortwiekt worden, en dan is hij, werkelijk waar, het mooiste hondje in de omtrek. En dan is het ook mijn beurt om over een prachtig kapsel te kunnen beschikken. Hopelijk gaan de kappers open, altijd met twee woorden spreken.

    Vandaag nog eens een bezoek brengen aan de bakker. Zou ik me laten verleiden voor wat zoetigheden? Wie weet, afhakelijk van wat er in de toog tentoongesteld zal zijn.

    Ik ben ondertussen de grijze woelige zee gaan bekijken vooraleer de bakker binnen te stappen. Behalve dagelijks brood heb ik ook maar een gezonde versnapering meegebracht. Nooit iets enkel maar dubbel, twee eclairs. Dat is echt wel gezond eten met vanillepudding erin en chocolade erop! Mijn koffie smaakt eens zo goed nu ik er een pateeke bij kan hebben. Ik zal rustig mijn uurtje verwennerij hebben want hondje lief ligt uitgeteld en zal me niet lastig vallen. Een lekkertje verdient alle aandacht bij het smullen. Dat is dan pas genieten. De kleinigheden maken het leven zoet, al vallen de soezen redelijk groot uit.

    30-04-2020 om 12:34 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hulp
    >> Reageer (0)
    29-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lourdes

    "Twee tinten grijs", een nieuw programma op TV, die twee, bijna, gepensioneerde mannen helpen om een bucketlist op te maken om bezigheden voor de derde leeftijd te zoeken. Bij hen, Jan Van Eycken en Pascal Braeckman, gebruik ik liever 'jaggers'. Vrijwilligerswerk is het eerste voorstel dat hen gepresenteerd werd. Dat bracht hen dicht bij de Pyreneeën, Lourdes, een gemeente, een stad waar er veel over te vertellen is. Ook door mij. Men is er voor of tegen, men vindt het commerciële uitbuiting of niet, maar niemand blijft onberoerd bij dit bedevaartsoord. Waar de devotie van mijn moeder vandaan kwam weet ik niet, maar mei-juni waren de maanden van de 'beewegen' in de familie. Ik denk dat we ze allemaal afgedaan en bezocht hebben, Puyvelde met St Job, Oostakker met O.L.Vrouw, Gistel met de H. Godelieve, Kontich met de H. Rita, Broeder Isidoor in Vrasene en ga maar door en de processies niet te vergeten. De lentemaanden waren de drukste maanden van allemaal. Mijn vader bracht ons daar overal heen en of dat nu met of tegen zijn goesting was heb ik me nooit afgevraagd. Aan mijn broer en mij is daar nooit iets over gevraagd, we moesten altijd mee. Het ultieme bedevaartsoord voor mijn moeder was dus zeker en vast Lourdes. Een uitgekiende vakantie moest ons daar naar toe brengen. Mijn papa had drie hobby's: in de herfst-winter, voetbal. In de lente -zomer was dat duivensport en in de grote vakantie de Tour de France. Voor de plannen van mijn mama om in Lourdes te gaan bidden moest de Tour (wel een beetje zijn liefhebberij) eens in de buurt komen. Minstens één rit van de Tour wilde hij lijfelijk ervaren en meemaken in zijn vakantie. Het jaar dat het goed uitkwam was er een aankomst in Pau, ik denk 1963 of 64. Een foto met renners Rik Van Looy en Gilbert Desmet zit nog altijd in het foto-album. In Hotel d'Anvers (bestaat  nog altijd) hebben we toen de vakantie doorgebracht, want behalve de grot bezoeken en kaarskesprocessie, werd er ook sightseeing gedaan. Overal waar mijn papa over gehoord had de voorgaande jaren van de  bergetappes en bekende cols wilde hij met eigen ogen zien en ervaren. Niet op de fiets maar met de auto. De haarspeldbochten, de ravijnen, de steilte, de toppen, de bevroren en eeuwige sneeuw. Mijn fantasie bij al die plaatsen kende een deuk toen we naar de Cirque De Gavernie gingen. Verkeerdelijk dacht ik, dat we eindelijk ontspannng op jeugdmaat kregen, maar we werden op een paard door dat Pyreneeëndal gereden. De eerste en laatste keer dat ik op vier poten een verplaatsing meemaakte. De reis was daarmee niet ten einde want Bernadette Soubirous (1844-1879) die gebalsemd en opgebaard ligt in de kathedraal van Nevers, was ook een bezoek waard in het naar huis gaan. En zoals ieder jaar was er bij het terug de grens passage naar Belgenland de flauwe mop over 'de drache national', die eigenaardig genoeg, nooit ontbrak op weg naar huis.

    29-04-2020 om 16:45 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:Lourdes
    >> Reageer (0)
    28-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hemelwaterdag

    Hemelwaterdag, een natte dag moet ik plezant voorstellen, dan toont hij niet zo nat, al blijft hij dat natuurlijk wel. Maar iets dat uit de hemel valt, als het geen bom is, kan toch niet slecht zijn? We willen allemaal naar de hemel, als er dan per ongeluk iets uitvalt, zodat we kunnen zien wat er zoal te beleven valt, moeten we er niet boos om zijn! Ik kan van geluk spreken dat er water komt anders woonde ik binnenkort in de woestijn. Ik zou dat absoluut niet graag willen hebben daar zitten ze met andere plagen dan water, nl sprinkhanen. Ik kan nu de danspasjes van Fred Astaire en Ginger Rogers uit "Singing in the rain" in de plasjes doen, zoals voorzien in het script. Soepel verloopt dat niet, al dans ik in mijn hoofd alle steps elegant mee. Plezant dat ik dan kan denken dat ik een prima ballerina ben, die gezwind van het ene eind van het podium zwierig naar het andere eind fladdert op de toppen van mijn tenen. Maar in werkelijkheid zal ik nog veel de oefeningen van Saartje Vandendriessche moeten doen om weerom een zekere souplesse te krijgen in mijn bewegingen en gewrichten. Het zijn goede lessen die ze geeft in "Beweeg in uw kot!". Als ik ze allemaal meedoe ben ik doodmoe en aan een serieuze rustpauze toe en dan is het nog maar 13u.

    Ik lees ook dat jongeren het moeilijk hebben deze tijd, en dat neem ik gerust aan. Door te weinig sociaal contact, lijfelijk, brengt deze tijd van afzondering hun wereld in gevaar. Volgens UZ Gent is er veel angst, stress en depressies die de kop opsteken bij de jeugd. Ik hoop dat ze weer vlug mogen feesten, samenhangen en rondhangen. Ook naar school, universiteit of hogeschool mogen gaan. Voor hen wil ik als oudere best nog een poosje in mijn kot blijven

    Alle momenten van de dag is er wel een item over mondmaskers waarmee we moeten rondlopen. De krant staat er ook vol van. Terug aan de snit en de naad dat ik al lang afgezworen had! De apotheker had er in voorraad en daar heb ik er al een paar van meegebracht. Maar dat is natuurlijk niet voldoende om ze constant te gebruiken zoals de beleidsmakers het willen. Ik zal me moeten behelpen met een bandana of een dikke sjaal. Maar in "Iedereen Beroemd" was er een voorstelling van een héél origineel masker, zelfs en zelf, gemakkelijk te maken van vrouwelijk ondergoed. Geen BeHa meer wegsmijten als hij té klein, té groot of versleten is. Splits de cups en maakt van ieder cupje een masker!! Goed gezien om met een mooi kantje rond neus en mond rond te lopen. De frivoliteit mag ook een kans krijgen. En past dat altijd? Dat is natuurlijk de vraag van één miljoen en afhankelijk van de boezem die ze normaliter steun zou verlenen. Ik denk dat cupmaat 70-75 miscchien iets te klein zal zijn om neus en mond te bedekken en de maten 100+ nog teveel virussen laten passeren. In ieder geval mag er wat leuks en ludieks te zien zijn als we allemaal bedekt moeten lopen!! Een glimlach is nodig in tijden van corona.

    28-04-2020 om 09:51 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hemelwaterdag
    >> Reageer (0)
    27-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeep en soaps

    Vannacht in stukken en brokken geslapen! Dat kan ook bij mij gebeuren. Meestal als er de avond voordien iets tegen zat, zoals een wasmachine dat niet wilde wassen en een droogkast dat niet wilde drogen. Mijn eerste taak vandaag was om te zien en kijken of het om onherstelbare schade ging of alleen maar omdat ik, uit bezuinigingen, té veel kilo's in de machines gestoken had. Je kan gerust stellen dat bezuinigen soms een vorm van gierigheid is, zowel van zeep als water. Maar wat wilt ge, water moet weeral bespaard worden door de droogte en met zeep moet men door het hamsteren ook zuing omspringen. Ik gebruik natuurlijk niet dezelfde zeep voor mijn handen, douche , bad als voor de wasmachine. De gemeenschappelijke woorden zijn zeep en water en met beide, moet volgens de experten (weermannen en winkels), zuinig omgesprongen worden. Vandaar mijn verlangen naar regen, naar hemelwater, niet te geloven dat ik dat zeg! De droogkast heeft ondertussen wel zijn werk terug gedaan, goed gedaan en dat is 'drogen', meer verlang ik niet van dat soort electronica. "Goeie morgen, morgen, goeie dag..." van Nicole en Hugo zing ik dus niet, ik hoor het trouwens toch niet graag.

    Al weken is er ook veel te doen geweest over het vroegtijdig stopzetten van de soaps op de televisie. Ik snap niet goed de heisa rond die programma's. Ik ben geen fan om dagdagelijkse drama's op de buis te zien. Het leven van iedere dag geeft al spanning en afwisseling genoeg zonder dat ik er 's avonds nog een fictieve aflevering aan moet toevoegen. Ook pagina's vol over "De Mol" in de krant. Zovele jaren terug vond ik dat een leuk en vernieuwend programma, maar men kauwt op hetzelfde been en moet dan ook weer extremer gaan om de spanning op te drijven. Ik ben met de avondtelevisie moeilijk tevreden te stellen. Michäel Portillo met de treinreizen, Simon Reeves met andere benaderingen van continenten, landen, religies, avonturen en Ben Fogle met New Lives in the Wild, zijn momenteel mijn geliefde kijkbuismomenten. Het rustige en gezapige karakter van de reportages zijn een lust voor mijn oren en ogen. Af en toe een  goede film en  detective  smaak ik ook wel als avondamusement. Voor de rest is het verlangen naar mijn bed. Met stokjes tussen mijn oogleden, mijn ogen mogen niet dichtvallen, wacht ik tot het tijd is om de hond buiten te laten voor zijn laatste plasbeurt. Nog eens naar de sterren, de planeten en de maan kijken en de totale rust begint.

    27-04-2020 om 09:27 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Tags:zeep en soaps
    >> Reageer (1)



    Archief per week
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!