Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Laatste commentaren
  • Marleen, na het fietsen was het hier ook ene luie dag. (eddy meuris)
        op heetst
  • hahaha (ani)
        op heter
  • Terugdenken (Marc Martens)
        op school
  • Marleen, en toch hou ik eraan mijn krant en boeken in papieren versie ter hand te kunnen nemen. (eddy meuris)
        op school
  • Duplantis (Marc Martens)
        op nieuwe week
  • Inhoud blog
  • afval
  • slapen
  • heetst
  • heter
  • heet
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fonsrack
    blog.seniorennet.be/fonsrac
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    paulina
    blog.seniorennet.be/paulina
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    josm
    blog.seniorennet.be/josm
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    grobbendonk
    blog.seniorennet.be/grobben
    een meisje van 1948
    bedenkingen
    14-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hereniging

    Einde van een druk weekend! Hond uitgeteld en ik ook! Dat komt door het enthousiaste en jonge leven dat twee dagen voor veel werk gezorgd heeft. Voor de hond, uren balplezier maar wel met verlies van zijn zwarte rubberen lievelingsbal. Het beest verstaat natuurlijk niet dat er nu opeens met iets anders gegooid word dan gewoonlijk, waar hij ook zijn kunstjes voor uit de kast moet halen. Maar je ziet aan zijn manier van doen dat het echt met tegenzin is. Soit, misschien komt dat logge ding nog eens tevoorschijn. Zelf heb ik ook een deel van de nachtrust gemist door het hoge water bij de jongste spruit van het nest. Kan gebeuren, maar dat soort nachtelijke werk kruipt in de kleren. Na het vertrek was er zowel voor de hond als mezelf nood aan een serieuze middagdut. Ik zet de tv aan met het geluid op geroezemoes. Zo valt er meestal een weldadige slaap over me heen. Maar vandaag had de technische dienst van Proximus andere plannen, en geen tv die een programma liet zien of horen. Hopelijk is dat euvel herstelt deze avond, en anders zal er een ander avondvullend programma zijn: puzzelen. Een weekend met vermoeiende hindernissen is weeral ten einde. En toch kijk ik weeral uit naar de volgende doortocht van de uitgebreide familie klepkens. Altijd leuk om gesprekspartners aan tafel te hebben en eens uitgebreid te koken dwz meer dan 1 patat klaarmaken. 

    14-06-2020 om 17:13 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:hereniging
    >> Reageer (0)
    13-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bubbel

    Vandaag een klein berichtje, het moeten niet altijd ellenlange verhalen zijn. Gisterenavond is mijn kleine bubbel, de hond en ik, een beetje groter geworden. Gelukkig, na al die weken dat er niet zo heel veel rondom mij gebeurde. De kinderen en kids zijn eens overgekomen voor een weekend. Ook mijn dierbare vrienden van de overkant, die zelfs een leuke verrassing meebrachten. En prachtig boekje met teksten van al hun vrienden die gebaseerd zijn op indrukken die ieder van hen kreeg door 2 schilderijtjes te aanschouwen. Toch de moeite, en laat zien dat ieders waarheid soms anders is en dat ieder iets anders observeert of ervaart. Ik ben ook blij en gelukkig dat iedereen heelhuids door dit corona-avontuur is gekomen, dat nog niet geheel beslecht is. Maar hoop doet leven: een vaccin is bijna in de testfase gekomen! Ik ga nu genieten van de mensen rondom mij.

    13-06-2020 om 10:22 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:bubbel
    >> Reageer (0)
    12-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vet en snoep

    Voordat ik mijn slaapkamer opzoek, trek ik alles uit de prizen, stopcontacten, zoals wifi, tv enz. Geen wachtdiensten of standby op electriciteit die niet nodig zijn als ik er niet ben. Maar dat is tegelijkertijd zo een zapmomentje. Kijken of ik niks belangrijks gemist heb. Gisterenavond was er een nostalgisch moment terwijl ik het einde van de film "Grease" nog kon meepikken. Een muzikale film met John Travolta en Olivia Newton-John. Deze film en zijn muziek zijn nog altijd best te genieten. Vóór het slapengaan de hits nog even meezingen en de hips en bips nog wat bewegen als allerlaatste lichaamsoefening van de dag. De hond stond nog wel even verbaasd te kijken, maar meedoen zag hij niet zitten. "Vet gaaf" was dat om de dag goodbye te zeggen.

    Iedere dag is er het puzzelmomentje nadat ik alles gelezen heb wat moest gelezen worden in de krant. De sudoku's, kruiswoorden, woordzoeker zijn de afsluiters van de gazet. Het fijne aan het kruiswoordraadsel is dat het niet komt uit de reeks van 'Denksport'. Zo komen er al eens woorden van van vroeger in voor, die veel herinneringen uit de kindertijd kunnen oproepen. Vandaag het te zoeken woord voor 'zoethout'. Juist ......kalisse, beter bekent als 'kalissenjab- kalissensap'. Lang geleden dat ik er nog op gesjiekt heb gelijk op nen tuttefrut, die we toen niet kregen! Lang geleden dat ik dat woord nog gehoord had en al zeker lang geleden dat ik er in een winkel naar uitgekeken heb. Waarom zou ik ook naar een wortel zoeken om op te pruimen of te kauwen? Rijen vol met zoetigheden die getoond worden en voor het grijpen liggen. Maar voorheen was dat het dropwater, een beetje  vergelijkbaar met de limonade nu, voor de arme mensen en iedereen lustte het wel. Het was bitter-zoet. Gebruik: doe in een fles een zoethout of kalissen en laurierdrop en dan vullen met water. Door het fors te schudden onstaat er bovenaan een lichtbruin schuim dat kan opgezogen worden. En dan maar drinken van het zwarte dropwater, dat goed is voor de stem en de maag. Kan bijna blijvend aangevuld worden met water! Eén wortelstok is goed voor een maandenlang goedkoop gezond drankje. Het is een Noord-Brabants en Limburgs nostalgisch streekproduct. Gebruik jullie beste Limburgs accent om de bereiding te lezen: waat se doon mos.....eers de fles toat boave aan ut etiket mit water volle.......dan sjodde toetdet ut sjoem wit is en sjtevig is......dan kenns se sjuumke trekke!! Gezondheid, smakelijk en schol.

    12-06-2020 om 00:00 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:vet en snoep
    >> Reageer (0)
    11-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koloniaal

    De besmeuring van de standbeelden van Leopold II blijft duren. Die mens leeft niet meer en toch zijn er zovelen kwaad op hem . Hij fungeert als symbool voor het koloniale verleden. Koloniaal verleden! Zijn we nu verlost van de barbarie van de ene bevolkingsgroep naar de andere, van de ene exploitatie van gronden en rijkdommen van andere landen? Nee. Niks nieuws onder de zon, zelfs de Bijbel vernoemde al de slavernij en de uitbuiting van een bevolkingsgroep in Egypte, zovele eeuwen vóór onze tijdrekening. Vandaag noemt men het omwille van de negatieve bijklank, geen kolonisatie meer. Maar ik weet niet welk ander woord ik zou moeten gebruiken om uitbuiting, slavernij, volkerenmoord, te noemen. De terminologie en betekenis is niet van de wereldse radar verdwenen. In plaats van België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Portugal, zijn het nu China, Rusland, U.S.A. en de vele multinationals die de geldstromen beheersen en beheren. Iedereen is in hetzelfde bedje ziek. Wederom is het de Westerse mens die zich alles toe-eigend wat in arme landen aan eventuele rijkdommen ter beschikking is. Uitbuiting en slavernij omdat we goedkoop een Tshirt willen: 2€/stuk. Daarin begrepen: arbeid, grondstoffen, transport, verkopers, winst bedrijven met anonieme bazen. Geproduceerd in landen waar geen vakbonden zijn die over het welzijn van de werknemers waken, India, Pakistan, Bangladesh.....Grote multinationals die er baas zijn en elk protest in de kiem kunnen smoren door dreiging met andere werknemers te nemen. Maar er zijn ook veel landen die de kolonisatie en de gruwelijkheden  als negatief uit de doeken doen maar tezelfdertijd broedermoorden plegen, bevolkingsgroepen discrimineren of elimineren. En zoals eeuwen geleden zijn hun heersers niet degenen die nú alles verdelen onder hun compatriotten. Nee, hun leiders, presidenten, vergaren privé fortuinen voor zichzelf, familie en vrienden en laten hun volk creperen. Al die protestgroepen willen ons een geweten schoppen. Dat is misschien ook nodig en met de bedoeling dat een mens een ander mens, menswaardig moet bejegenen. Vele organisaties ijveren daarvoor en velen geven vrijwillige hulp en geldelijke steun aan de soms arme bevolking van een streek, regio, land of werelddeel. Trekken we lessen uit die protesten en betogingen en bekladderen van standbeelden? Nee, want we blijven zoeken naar de goedkoopste spullen om ons westerse leven aangenamer te maken en geproduceert zijn in landen die nog lang niet onder het juk van kolonisatie konden komen omdat ze nog altijd geen stem hebben.

    11-06-2020 om 12:49 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Tags:koloniaal
    >> Reageer (0)
    10-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bic

    Op een dag met weinig nieuwswaarde krijgt mijn hond de volle aandacht. Over dat beestje valt er wonderwel altijd veel te vertellen. Ik heb ook tijd genoeg om hem te observeren en hij heeft graag dat ik naar hem kijk. Eerder schreef ik al dat hij een olympische gouden plak zou verdienen. Nu zeg ik, niet  alleen omwille van zijn oefeningen, maar ook omwille van zijn juiste spirit: spelen is belangrijker dan winnen! Al kwispelend staat hij buiten te wachten met de bal in zijn muil tot ik mijn handschoentjes aantrek. Voor hem een teken dat ik de bal wil gooien en legt hij hem voor mijn voeten. Met weinig inspanningen voor het bazinnetje wil hij me verleiden om een tijd ballen weg te smijten. Het mooiste aan dit spel is niet altijd het vangen van de bal, maar het schouwspel van de staart. Bij een hond gaat dat lichaamsdeel heen en weer als hij zich goed in zijn sas voelt en ik denk ook als hij, wat wij 'blij' noemen, is. Maar er komt een dimensie bij als hij de bal in de struiken of de haag moet zoeken of tussen de bloemen. Van opwinding is bij deze speurneus de staart verandert in een wentelwiek van een helikopter. Het toerental dat de omwenteling van zijn staart haalt, is niet te tellen. Soms heb ik zelfs schrik dat hij daardoor de lucht ingaat en wegvliegt! Maar dat gebeurt niet, hij is geen 'vliegende hond' wat een vleermuizensoort is. Nochtans hebben beiden een beetje uiterlijke kenmerken gemeen. Hun kop lijkt een beetje hetzelfde en beiden hebben een goed oriënterings- en reukvermogen. Tot daar de gelijkenissen. Het verschil is dat de 'kalong'(grootste soort) en de 'kleine epaulettenvleerhond' echt kunnen vliegen en bij mijn hond het een forse jump is om in de lucht te zijn. De wieken van de molen draaien minder snel dan zijn staart. Dus wees gerust, door dit te vertellen heb ik geen slag van de molen gehad!

    Ik ben altijd blij dat de krant soms iets onder de aandacht brengt dat zo vanzelfsprekend is dat ik er nauwelijks nog bij stilsta, dat het ooit is uitgevonden. Neem nu de 'bic'. Je zou bijna geloven dat het er van bij de schepping van de aarde was. Niets is dus minder waar. Het begint bij de Amerikaan, John J. Loud, die voor het principe van de balpen, een patent aanvroeg in 1888. Voor hem was het belangrijk om op die manier het 'leder' te merken. Hij vond echter niet de juiste inkt. Dan is het wachten op de Hongaarse journalist, László Biró, die in 1938 een patent aanvroeg. Maar de commercialisering kwam pas na zijn 2e patent in 1943, de Biro Pens en het  gebruik in W.O. II, door de R.A.F. De doorbraak van de stylo kwam door de Fransman Marcel Bich in 1945. Als je het bekijkt is het een heel eenvoudig principe; een buisje gevuld met inkt (een gel) met aan een uiteinde een bol (kogel gemaakt van wolfraamcarbide) een omhulsel voor het vast te houden en een klepje voor het vast te zetten in hemd, vest of papier. Het verhaal van de "Kugelschreiber" wat ik een mooi woord vind.

    10-06-2020 om 09:53 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:bic
    >> Reageer (0)
    09-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Don't worry, be happy

    In every live we have some trouble, but when you worry, you make it double. Don't worry, be happy (1988). Song van Bobby McFerrin, vandaag eens onder de aandacht gebracht. Geen zorgen om de tweede golf van het verschrikkelijke virus, we zien wel en komen er door, desnoods terug in lockdown

    De schat van de Amerikaanse schatrijke antiquair en selfmade archeoloog, voormalig piloot bij het leger, Forrest Fenn (1930), is gevonden in de Rocky Mountains, U.S.A. In 1988 werd bij Forrest nierkanker vastgesteld en besloot hij in een bronzen kistje goud en juwelen te verbergen. Maar zijn genezing deed hem ervan afzien. Maar het zaadje was in zijn geest gepland en hij wilde uiteindelijk wel een spannende zoektocht organiseren om de mensen en jongeren buiten te krijgen en avonturen te beleven. Hij verborg het kistje in 2010. Met als leidraad voor de goudzoekers het boek "The trill of the Chase" waarin een gedicht van 24 regels en 9 hints waren opgenomen. Na 10jaar zoeken, speuren en tekstontleding van de cryptische zinnen, is het bronzen kistje met de munstukken en juwelen gevonden. Een 350.000 goudzoekers zijn daarvoor op pad geweest en 5 hebben deze goldrush met hun leven bekocht. Zijn fortuin heeft vaak in de vuurlinie gelegen omwille van dubieuze afkomst van zijn oudheden, maar nooit is er één malversatie gebleken. Dit alles deed me denken aan een sprookje uit "Duizend-en-één nacht", "Ali Baba en de Veertig Rovers". Een Perzische arme jongen die schatrijk werd, door aandachtig te zijn. Na luistervink gespeeld te hebben kende hij de magische woorden "Sesam open u!"om de rots te openen en de buit van de 40 rovers te bemachtigen. Zo zichzelf en zijn nageslacht van rijkdom te voorzien ten eeuwigen dage.

    Oh ja, ik heb een rotte banaan en een rotte appel in mijn fruitmandje liggen. Mag ik die gaan omruilen want ik heb mijn aankoopbonnetje nog? En wanneer is de garantietijd voor groenten en fruit voorbij?  Chris Snick heeft dat voor mij eens uitgezocht. Voor groenten en fruit gelden de regels niet zoals bij Ikea of andere winkels. Enkel dezelfde dag is omruiling mogelijk. Ik zal dan mijn fruit op een andere manier moeten verwerken als ik het niet in de vuilbak wil gooien vb op de voederplank voor de vogels leggen.

    Nog een bedenking bij de vele protesten rond de standbeelden van Leopold II. Als die protesterenden consequent zouden zijn moet er heel wat verwijderd worden wat aan deze koning doet denken. In Oostende: de Wellingtonrenbaan,  de Koninklijke Galerijen, het Hendrikapark... In Antwerpen  het Centraal Station...In Brussel: de Triomfboog in het Jubelpark, de koninklijke Serres in het Paleis van Laken, het Justitiepaleis, de Kunstberg... En ook het Museum voor Midden-Afrika in Tervuren en nog veel meer in binnen en buitenland. Voor de rest heeft hij het merendeel van de gebouwen via de Koninklijke Schenking aan de Natie België geschonken.

    Vandaag heeft alles nog een beetje regenwater gekregen. " Goed voor de uitgedroogde natuur" dixit weerman Frank

    09-06-2020 om 16:53 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Don't worry, be happy
    >> Reageer (0)
    08-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Medard, le grand pissard

    Oei, oei, oei, deze nacht en nu nog altijd aan het regenen. Het is nodig dat er zoveel water uit de hemel valt, alleen spijtig dat het op deze dag is. De naamdag van Medardus van Noyon (470?-545?), de regenheilige. De hemelsluizen gingen open bij zijn overlijden na een lange droge periode en dat voor 40 dagen (even lang als de vasten, even lang als Jezus in de woestijn verbleef). Alle regenvolkswijsheden komen daar vandaan en leveren enkele mooie spreekwoorden en gezegden op. De belangrijkste is wel: 'Als Medardus zijn sluizen openzet, is het 6 weken uit met de pret'. Maar er zijn weldra andere heiligen die dat ongedaan kunnen maken: 'St Medard heeft zijn straal op ons gericht, tenzij St Barnabas (11/06) zijn broek weer dicht'! Of een beleefder spreekwoord: 'Regent het met St Medaar, is dat pas na 40 dagen klaar.Tenzij met St Barnabas, de zomerzon schijnt in de plas'. Maar in vroegere jaren werd de oudste zoon van een paraplu fabrikant steevast Medard genoemd, met de bijhorende spreuk op het geboortekaartje: 'mijne zoon heet Medaar, zo loopt mijn commercie geen gevaar'. Hij de patroonheilige van de wijnbouwers, boeren en paraplumakers. Maar zeker en vast gaan de brouwerijen hem niet vergeten inroepen nu er weer een 'bijna dezelfde smaak biertje' van 'Duvel' op de markt komt. De 'Duvel' is zo populair dat velen een graantje willen meepikken van de smaak van dat blonde biertje. Zijn al op de markt verschenen: Filou, Sloeber, Hapkin. De eerste naam van Duvel bier was 'Victory Ale'. Maar iedereen noemde het 'een duvels bier'. De naam veranderde in 'Duvel'. De concurrent noemt nu zijn biertje, met een bierglas gelijkend op de bekende vormen, 'Victoria'. Maar daar zal onze heilige geen statement over maken of in een commerciële veldslag tussenkomen. Hij zal alleen maar zorgen dat er water, graan, gerst, gist en hop in overvloed zijn om te kunnen brouwen. 

    Men kan nu voor of tegen godsdiensten, religies zijn, maar de katholieken spannen toch de kroon als het er op aan komt om voor elke gelegenheid, weerfenomeen, ziekte, geluk, tegenspoed....een heilige voorhanden te hebben tot wie een mens zich kan wenden voor, meestal geestelijke, hulp. Alle gebeden voor die brave mensen, sinten, die in het heiligenboek genoteerd zijn, komen voort uit de nood van gewone mensen om bij iemand terecht te kunnen, die naar hen luistert, bij wie ze eens kunnen zagen en klagen zonder met een kluitje in het riet gestuurd te worden. Bij beleidsmensen zijn er dikwijls teveel de dovemansoren die de dienst uitmaken. Maar iemand heeft gisteren héél hard, ernstig en oprecht gemeend gebeden omdat St Medard vandaag het land met water zou zegenen. Dat doet ie dus met een mals sappig regentje dat in de grond kan trekken. Zo de bloemen, planten en gewassen drinken geeft en niet met pijpestelen, die verdwijnen in de riool. 

    Ik denk vandaag aan al mijn vrienden want het is de 'Internationale Beste Vrienden' dag. Bij deze groet ik ze allemaal en nog veel vreugde en vriendschap met elkaar.

    08-06-2020 om 10:17 geschreven door pijltje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Sint Medard, le grand pissard
    >> Reageer (0)



    Archief per week
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!