![](https://lh3.googleusercontent.com/-Qx8zGk-Avo4/TrePVdD-vFI/AAAAAAAAAH8/GAB8Mp0eVG8/s480/P1030394.JPG)
Ingrediënten: xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
- 4 mooie verse aardbeien
- Zoete popcorn
- Room
- Suiker
- Taartvormpjes (zie onze fiche 2010/92 van 19 maart 2010)
Bereiding:
- Was de aardbeien zorgvuldig en verwijder het steeltje. Dep ze droog.
- Maal zoete popcorn.
- Klop de room met de suiker (naar eigen smaak) half stijf
- Voeg de gemalen popcorn toe
- Roer het geheel tot een stevige massa
- Doe nu het volledige mengsel in een spuitzak met grote mond of brede spuitkop.
- Snij nu met een scherp mes vanaf de punt van de aardbei kruislingsgewijze de aarbei in tot ongeveer drie-vierde.
- Open de aarbei heel voorzichtig
- Spuit nu het mengsel in de aardbei.
- Dien op in ons krokantje van bric-deeg of in een vormpje van zanddeeg.
|