![](https://lh6.googleusercontent.com/-2_P56t78BrI/Tu3gULdERkI/AAAAAAAAAPk/Z-oTNPvs6b0/s640/P1060015.JPG)
Klassieke bereiding xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten :
- 500 gram bloem
- 350 gram boter
- 175 gram kristalsuiker
- Snuifje zout
- 2 eiwitten
- Enkele druppels vanille-aroma
Bereidingswijze :
1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Meng de zachte boter met de suiker, het snuifje zout en de bloem
3. Klop de 2 eiwitten goed los en voeg ze met de vanillearoma aan het deeg toe
4. Kneed het deeg zeer goed door mekaar, verdeel het in porties
5. Draai de verschillende porties in plasticfolie en laat goed opstijven in de koelkast
6. Rol het deeg per portie uit tot je deeg ongeveer 3 millimeter dik is
7. Steek er met vormpjes het aantal koekjes uit dat je denkt nodig te hebben
8. Bak de koekjes af in ongeveer een 20-tal minuten in de voorverwarmde oven
|