Ingrediënten :xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
- 1 rauwe aardappel
- 4 rivierkreeftjes
- Venkelgroen
- Zalmeitjes
Bereiding :
- Snij de rauwe aardappel in blokjes en laat die langzaam bakken in geklaarde boter.
- Zorg ervoor dat ze knapperig zijn en voldoende ontvet worden.
- Kook de rivierkreeftjes (ingeval je verse kon kopen) en ontdoe ze van hun staartpantser.
- Aardappelblokjes op een schoteltje zetten
- Duw er nu de poot van het rivierkreeftje in met de schaar naar boven.
- Steek de staart van de rivierkreeftjes vast in de schaar.
- Leg op het rivierkreeftje een beetje venkelgroen
- Leg wat zalmeitjes in olijfolie rond het aardapelblokje bij wijze van versiering
Opmerking :
- geen
Dranktip :
- Zoals gewoonlijk he, bij hapjes : een glas champagne
|