NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Vouwwagen UDOCamp Düsseldorf 2018
 • Isabella nieuws 2019 Düsseldorf
 • Knaus caravans Düsseldorf
 • Carthago zwerfauto's Düsseldorf
 • Knaus Caravans Düsseldorf
 • Knaus Kampeerauto's Düsseldorf
 • Malibu Zwerfauto's Düsseldorf
 • Hobby kampeerauto's Düsseldorf
 • Frankia zwerfauto Düsseldorf
 • Eura Mobil Kampeerauto Düsseldorf
 • Eriba Caravans Düsseldorf
 • Fendt caravans Düsseldorf
 • Dethleffs zwerfauto's Düsseldorf
 • Pilote Zwerfauto Düsseldorf
 • Hobby Caravans Düsseldorf
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Startpagina !
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Caravan en Zwerfauto nieuws
  Weetjes over caravans en zwerfauto's
  16-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vouwwagen UDOCamp Düsseldorf 2018

  UDOCamp vouwwagen

  Wie herinnert zich nog de handige vouwwagen Parradiso? Met een paar handgrepen en wat geduw ging het dak omhoog en had je een woon- en slaapkamer met vast dak en zeildoek wanden. De Nederlandse producent UDOCamp uit Zaltbommel bracht een nieuwe vouwwagen min of meer gelijkend op de vroegere Parradiso. Hij is moderner, mooier en met betere materialen gebouwd. Zo gaat het dak van op afstand bediend met een paar elektrische motoren omhoog en omlaag. Voor de zijwanden is Tencate tentdoek afkomstig van Marvella tenten uit Veghel gebruikt. Het dak en het koetswerk zijn uit kunststof vervaardigd met een chique achterfront en een paar grote geïntegreerde lichtblokken. Knap verborgen zit er een koffer tussen de lichtblokken. AL-Ko leverde een verzinkt chassis met V dissel en 4 zware hoeksteunen plus oplooprem. Langs de zijkant zijn verschillende koffers waarvan één met gemak een redelijk grote kampeertafel herbergt plus vouwstoelen. Opgevouwen is het voorste deel van het dak verstevigd om fietsen of ander groot materiaal te vervoeren. Eens het dak omhoog is de ruimte met tafel en zitbanken direct bewoonbaar. Voor de nacht kan men er een bed van 1,6 x 2,0 m vormen. Knap gevonden is de tot 1,6 m naar buiten uittrekbare keuken met 4 branders, koelbox en elektrische waterpomp. In het woongedeelte vinden we 3 stopcontacten en 6 USB aansluitingen. Optioneel kan men een bovenkast, volledig afritsbare voortent en reservewiel aanschaffen. Alles samen weegt de iCamp 540 zoals het type noemt 540 kg. De prijs ligt ongeveer rond de 13.650 euro.

  Meer info: www.udocamp.nl

  16-09-2018 om 19:42 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabella nieuws 2019 Düsseldorf

  Isabella gaat het seizoen 2019 tegemoet met andere kleuren voor de tenten, een ruim aanbod aan caravan voortenten zowel voor trekkers, winterkampeerders en voor die kampeerders welke hun vaste stek niet verlaten. Daarnaast heeft Isabella nog een vijftal types voor kampeerauto’s ter beschikking en mogen we zeker de degelijke toebehoren niet vergeten. Niet iedereen wil met een caravan rond rijden en zoeken naar een plaats waar hij hem buiten het seizoen kan onderbrengen of een dure kampeerauto waar je dagelijks een overnachtingsplaats moet voor zoeken. Voor die vakantiegangers is de campingcar “Camplet” nu onder het scherm van Isabella de ideale oplossing met veel voordelen. Klein op de weg en groot op de stek, snel op te zetten en in de winter kan hij gemakkelijk in een “gewone” garage worden geborgen.

  Isabella nieuwtjes voor 2019

  Of je nu een geboren buitenmens bent of gewoon af en toe van de natuur wilt genieten, voor iedereen moet het eenvoudig zijn om grootse avonturen in de buitenlucht te beleven. De natuur is er voor iedereen. Dat is de rode draad voor de Isabella-nieuwtjes voor 2019.

  "De seizoensnieuwtjes zijn zodanig ontworpen dat ze qua stijl bij de North Nature-collectie van Isabella passen. Het design is eenvoudig en de kleuren zijn gedempt met respect voor de natuur. Het is een ode aan het eenvoudige leven waarbij comfort en gemak centraal staan", vertelt Anne Halskov, Design Manager bij Isabella.

  Camp-let is klaar voor nieuwe kampeeravonturen "Al bijna 50 jaar zorgt Camp-let ervoor dat kamperen leuk is. Een goed verhaal dat in het seizoen 2019 met twee nieuwe modellen wordt uitgebreid: DREAM en PASSION. Bij deze producten ligt de nadruk op ”gemak”. Bij Isabella zien we een stijgende vraag naar kampeeroplossingen voor een prettig en aangenaam buitenleven.

  De unieke basisprincipes zijn hetzelfde. De Camp-let is nog steeds licht en compact, maar nu in een nieuwere versie die van alle gemakken van deze tijd is voorzien. Het PASSION-model heeft o.a. een eenvoudige buitenkeuken, slaapcabines met standaard verduisteringsgordijnen en een hoger plafond door een nieuwe innovatieve constructie. Ook de nieuwe vormgeving maakt de Camp-let nog eigentijdser.

  Nieuwe stijlconcepten De North Nature-collectie is uitgebreid met twee nieuwe stijlconcepten: FLINT (Vuursteen) en DAWN (Dageraad). De nieuwe stijlconcepten hebben elk hun eigen kleurenpalet, van gedempte ton-sur-ton nuances tot krachtige grijstinten met scherpe kantjes. Alle kleuren passen bij de North Nature-collectie en hebben duidelijke verwijzingen naar Scandinavische designtradities.

  De nieuwe kleuren zijn in de nieuwe stijlconcepten doorgevoerd en komen bijvoorbeeld tot uitdrukking in: Camp-Let Passion Dawn en Penta Flint.

  Van opvouwbare keukenspullen tot slimme LED-verlichtingssystemen Isabella introduceert ook allerlei accessoires voor het kampeerseizoen 2019. Er wordt een aantal keukennieuwtjes gelanceerd, zoals een opklapbare buitenkeuken die snel kan worden opgevouwen. Makkelijk te vervoeren en geschikt voor de camping dus.

  In de keukenserie lanceren wij ook een handige pannenset, die zowel op gas, keramisch als inductie kan worden gebruikt. De set heeft één afneembare handgreep, zodat de pannen in elkaar kunnen worden gezet om zo min mogelijk ruimte in te nemen.

  Voor het nieuwe seizoen hebben wij bovendien een slimme klittenbandoplossing voor LED-lichtstrips ontwikkeld, geschikt voor alle voortenten van Isabella. De klittenbanden zijn eenvoudig aan te brengen en de warme kleur van de LED-verlichting zorgt snel voor een gezellige sfeer.

  Meer informatie en foto's: https://www.isabella.nl

  10-09-2018 om 22:09 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus caravans Düsseldorf

  Knaus Caravans

  Het succes nummer van Knaus, de SPORT is volgend jaar te bekomen onder een andere naam “SILVER SELECTION” zeer goed uitgerust en andere buiten en binnen decors. Bijzonder het achter front is gemoderniseerd met opvallende lichtblokken. De caravans rollen volgend jaar op 17 duim Titaan gekleurde Knaus velgen. In het neuswiel is een weegschaal ingebouwd. Het interieur is attractiever geworden door een combinatie van licht en donker gekleurde meubelen. Voor de avonden is er een heldere of een sfeer verlichting voorzien. Veel stopcontacten, een gecombineerd buiten stopcontact in de zijwand, een verrijdbare 25 l afvaltank, verstelbare tv draagarm zijn slechte enkele stukken van de uitgebreide uitrusting. In de 460 EU, de 500 EU en de 540 UE kunnen de enkele bedden bij middel van een tussen latten rooster tot één groot bed worden omgevormd. Ze worden voor een zeer gunstige prijs aangeboden.

  SÜDWIND

  De SÜDWIND 2019 werd helemaal vernieuwd zowel langs buiten als langs binnen. Rond lopende decorstrepen langs de buitenkant en de betere lichtblokken zullen zeker in het oog vallen. Standaard zijn ze uitgerust met de 70 cm brede Knaus comfort deur, het neuswiel met weegschaal en AAA remmen. In het interieur worden de lichte meubelen afgewerkt met donker houten stroken en verchroomde handgrepen zorgen voor een aangenaam vertoeven in de caravan. Afhankelijk van de indeling is er een 142 l of een 190 l koelkast aan boord. De SÜDWIND biedt 15 nieuwe indelingen aan van 4 m tot 7 m opbouwlengte. Zelfs een met een kopkeuken zit terug in het gamma.  07-09-2018 om 21:33 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carthago zwerfauto's Düsseldorf

  Carthago  2019

  Voor 2019 is gewicht verminderen het voornaamste thema van Carthago. De fabrikant is er in geslaagd 50 tot 60 kg bij iedere zwerfauto te besparen. Daarbij werd samen met de ingenieurs en de fabrikanten van toebehoren rond de tafel gezeten, ieder onderdeel werd besproken en bekeken hoeveel gewicht men besparen kan zonder de kwaliteit en stevigheid van het product te verminderen. Een tweede punt was de bergvakken te vergroten waar het mogelijk was en aan te passen aan de maten van de plastiek bakken. Eenvoudig om vóór de reis ze te laden en in de bergvakken van de wagen te schuiven. Ze na de vakantie er terug uithalen leeg of met andere zaken gevuld verminderd het werk om alles met beetjes in en uit de wagen te halen. Dank zij het 44 mm lagere AL-KO chassis verhoogd de inhoud van de dubbele bodem zonder dat de totale hoogte van de wagen verandert. Afhankelijk van het type is onder de bijrijders zetel een bergvak van 48,5 cm bijgekomen. De variabele natte cel biedt de mogelijkheid om in sommige modellen bedden van 2 m lang te plaatsen. In bepaalde typen kon men een grotere tv plaatsen. De C-compactline Super-lichtgewicht krijgt er de I 141 LE met enkele bedden bij. Voor de chic c-line heeft men zelfs 4 nieuwe indelingen bedacht: I5.9 XL LE met vooraan een ruime zitgroep en enkele bedden, I6.2 XL QB met ongeveer dezelfde indeling, I5.3 QB/SL met een eilandbed en in de I4.9 LE/L zijn 2 m lange bedden met naast de buitendeur een éénpersoonszitbank. Alle modellen hebben een ander polyester achterfront en nieuwe decorstukken op de zijwanden. De chic e-line/s-plus wordt uitgebreid met de I61 XL LE, I64 XL QB. Bij de liner-for-two I 53 kan men kiezen voor een basisvoertuig Fiat Ducato DA chassis of een Yveco 65 C chassis.  07-09-2018 om 07:57 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus Caravans Düsseldorf

  Knaus Caravans voor 2019

  Het succes nummer van Knaus, de SPORT is volgend jaar te bekomen onder een andere naam “SILVER SELECTION” zeer goed uitgerust en andere buiten en binnen decors. Bijzonder het achter front is gemoderniseerd met opvallende lichtblokken. De caravans rollen volgend jaar op 17 duim Titaan gekleurde Knaus velgen. In het neuswiel is een weegschaal ingebouwd. Het interieur is attractiever geworden door een combinatie van licht en donker gekleurde meubelen. Voor de avonden is er een heldere of een sfeer verlichting voorzien. Veel stopcontacten, een gecombineerd buiten stopcontact in de zijwand, een verrijdbare 25 l afvaltank, verstelbare tv draagarm zijn slechte enkele stukken van de uitgebreide uitrusting. In de 460 EU, de 500 EU en de 540 UE kunnen de enkele bedden bij middel van een tussen latten rooster tot één groot bed worden omgevormd. Ze worden voor een zeer gunstige prijs aangeboden.

  SÜDWIND

  De SÜDWIND 2019 werd helemaal vernieuwd zowel langs buiten als langs binnen. Rond lopende decorstrepen langs de buitenkant en de betere lichtblokken zullen zeker in het oog vallen. Standaard zijn ze uitgerust met de 70 cm brede Knaus comfort deur, het neuswiel met weegschaal en AAA remmen. In het interieur worden de lichte meubelen afgewerkt met donker houten stroken en verchroomde handgrepen zorgen voor een aangenaam vertoeven in de caravan. Afhankelijk van de indeling is er een 142 l of een 190 l koelkast aan boord. De SÜDWIND biedt 15 nieuwe indelingen aan van 4 m tot 7 m opbouwlengte. Zelfs een met een kopkeuken zit terug in het gamma.  07-09-2018 om 07:50 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus Kampeerauto's Düsseldorf

  Knaus kampeerauto’s

  Het bestuur van Knaus-Tabbert kwam ons lachend te gemoed. Niet moeilijk ze noteerde een stijging van 25% in de productie in vergelijk met vorig jaar. Dat vertaalt zich in 21.000 verkochte eenheden en is voor de fabrikant het beste jaar ooit. Voor het komende jaar investeren ze 70 miljoen euro in producten, onderzoek, technologie, infrastructuur en personeel.

  Nieuws over kampeerauto’s

  Dit jaar viert Knaus het 30 jarig bestaan 1988-2018 van hun kampeerauto’s. Voor die gelegenheid hebben ze niet één wagen, maar heel het gamma zwerfauto’s in een nieuw kleedje gestoken. Vanaf volgend jaar kunnen ze met 17 duim Knaus alu velgen worden uitgerust. Achteraan hebben ze nieuwe lichtblokken, een andere bredere buitendeur met een grote handgreep is nieuw. Een aantal interieurs zijn aangepast aan de vraag van de klanten en het meubilair kreeg de moderne tinten van licht en donker. In het luxe segment werd de SUN I met een knap voorfront bedacht en hebben standaard de Knaus 17 duim velgen, een bredere buiten deur met centrale vergrendeling. Voor het interieur heeft Dometic een koelkast geleverd die zowel links als rechts open kan draaien. De SKY I bekomt ook hetzelfde voorfront als de SUN I, de nieuwe brede buitendeur maakt het in- en uitstappen veel gemakkelijker. Zowel de SKY TI, de SKY WAVE en de SKY I kregen een nieuw achter front met geïntegreerde lichtblokken.

  Totaal nieuw bij Knaus is het MAN basis voertuig. Het voornaamste kenmerk is dat het verkrijgbaar is met voor- of achter- of en vierwiel aandrijving. Knaus zette er een modern uitgeruste opbouw op met de naam VAN TI Plus. De auto uitrusting bevat bijna alles wat een modern basisvoertuig kan bieden. Voorlopig zijn 2 indelingen te koop, de 650 MEG en de 700 MF  07-09-2018 om 07:37 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malibu Zwerfauto's Düsseldorf

  Malibu modellen 2019

  Malibu breidt het Van programma uit tot zes types gaande van 5,41 m tot 6,36 m. Met de supercompacte Malibu I 441 LE, de ruime T/I 490 en de T/I 500 QB besteed de fabrikant veel aandacht aan wooncomfort. Dank zij de modulairbare badkamer kunnen in de kleinste I 441 LE met zijn slechts 6,63 m lengte toch nog enkele bedden van 2 m lang. Vooraan is een L-zitgroep met een extra zit aan de buitendeur. Wie meer plaats wil komt terecht bij de nieuwe 7,47 m lange Malibu T/I 490 en de T/I 500 QB. Vooraan hebben ze een L-zitgroep en zij-zit, keuken en badkamer staan centraal tot hier zijn beide identiek. Het verschil is achterin te vinden. De T/I 490 LE heeft enkele bedden en de T/I 500 QB heeft een eiland-bed. Veel bagage kan in de dubbele verwarmde bodem en in de garage is voldoende plaats voor fietsen. Alle modellen zijn zowel in halfintegraal als in integraal te bekomen.

  De ontwerpers van Malibu hebben niet stil gezeten en maakte van de nieuwe Malibu Van Charming een chique compacte zwerfauto. Wat eerst opvalt zijn de ronde vensters in de zijwanden. Hij kreeg een venster boven de stuurcabine wat alvast een nieuwigheid is voor een compacte kampeerauto en tevens meer licht in de zitgroep. Buiten de uiterlijke kenmerken werd het interieur ingericht met het oog op lange reizen en meer comfort. Zo is het plafond vooraan met leder bekleed met geïntegreerde LED verlichting en onrechtstreekse verlichting voor gezellige avonden. Afhankelijk van het type zijn achterin enkele of een dubbel bed. Verder zien we een brede keuken met voor Malibu een op maat ontwikkelde absorptie koelkast. Er werden zoveel mogelijk bergvakken gemaakt en de isolatie werd met zorg aangebracht.

  07-09-2018 om 07:17 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby kampeerauto's Düsseldorf

  Hobby ZA 2019

  Met drie reeksen en 13 verschillende indelingen Optima, Premium, en Optima De Luxe gaat Hobby het modellen jaar 2019 te gemoed. De fabrikant houdt zich zo veel mogelijke aan de formule “Alles er op en er aan”. De klant hoeft zich geen zorgen te maken welke toebehoren hij nog moet aanschaffen, hij kan zo op vakantie vertrekken. Bij de halfintegrale Optima De Luxe werd het achterfront hoekiger gemaakt aan de dakspoiler en hij heeft andere horizontaal geplaatste lichtblokken. De T 70 GQ en de T 70 HGQ vullen de reeks aan. De T 70 GQ heeft een naar wens een in de hoogte verstelbaar eilandbed. Voor de T 70 HGQ heeft men een 2 persoons hefbed bedacht. De luxueus uitgevoerde Optima Premium reeks heeft indelingen met enkele bedden, Fransbed en extra hefbed. Buitendecors zijn lichtjes gewijzigd. De 3 gezinsvriendelijke alkoof modellen Siesta De Luxe blijven zo goed als onveranderd. Slechts hier en daar wat aanpassingen de alkoofbedden en de zitgroep. Ieder type heeft minstens 4 slaapplaatsen en 6 zitplaatsen. Voor de A 65 GM is achterin een stapelbed voorzien. Bij alle zwerfauto’s werd de lade van de gasflessenkast verbeterd en warmte circulatie in de badkamer achterin is veranderd.

  Compacte Vantana.

  Het gamma voor 2019 bestaat uit 3 varianten de Vantana Ontour, de Van-tour de Luxe en de Vantana Premium, allen op Fiat-Ducato bestelwagen. Alle 3 hebben ze in de versie K 60 FT een indeling met dubbelbed achterin en in de versie K 65 ET zijn enkele bedden. Zelfs de natte cel is identiek doch biedt met haar geringe afmetingen nog genoeg plaats voor een comfortabel sanitair. Bij standaard uitrusting behoort een 130 pk sterke dieselmotor, 16 duim alu velgen en een MTM van 3,5 ton. De verschillen vooral dan in prijs zijn te zoeken bij de motorisatie, uitzicht van het koetswerk en de uitrusting. De Vantana Ontour staat als goedkoopste geprijsd en de duurste Vantana De Luxe kost ongeveer 6000 euro meer.

  07-09-2018 om 07:12 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankia zwerfauto Düsseldorf

  Frankia 2019

  De fabrikant uit Marktschorgast start voor volgend seizoen met nieuwe hoog geklasseerde zwerfauto’s.

  Dubbele bodems, ruime zitgroepen solide kunststof panelen voor dak, wanden, bodem en talrijke service kleppen tekenen de nieuwe Frankia kampeerauto’s. De fabrikant bevindt zich in een rustig dorp nabij Bayreuth en behoort tot de Pilote groep die in een al even rustig oord La Limouzinière nabij Nantes gevestigd is.

  Nieuw in het programma is de T 7400 GD op de ook al nieuwe Mercedes Benz Spinter VS 30 met een 163 pk sterke dieselmotor. De schitterende van dakvenster voorziene verhoging boven de stuurcabine is zodanig gevormd dat in de stuurcabine nog 2.03 m stahoogte blijft. Reizigers zullen hun hoofd niet stoten als ze van de stuurcabine naar de woonruimte of omgekeerd gaan. De indeling bestaat uit enkele bedden achterin, sanitair, afzonderlijke douchecabine een brede keuken plus een brede zitbank er tegen over. Een andere nieuwe broer is de I 680 SG op een Fiat Ducato basisvoertuig. De integrale heeft een wat ongewone indeling met achteraan 2 grote kleerkasten met uittrekbare staven voor de kleerhangers en 2 laden. Het ervoor geplaatste sanitair is volledig van het woongedeelte gescheiden. Met nog een integraal I 890 GD probeert Frankia in de gunst van de klanten te komen. Hij is opgebouwd op een Fiat Ducato met Al-KO verlaagd chassis, een dubbele as en een enorm interieur. Vooraan zijn twee comfortabele zetels en op sporen glijdende tafel. In het midden van de kampeerauto staat een keuken zoals men zelden vindt in een huis.

  07-09-2018 om 07:09 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eura Mobil Kampeerauto Düsseldorf

  Eura Mobil

  De nieuwste Integra-Line heeft een ander uitzicht met zijn verandert voor-en achterfront waarbij Eura Mobil de RIM voor toepast met zeer nauwkeurig gevormde bouwonderdelen. In het voorfront zijn krachtige LED lichten die 30% meer licht uitstralen dan de vorige halogeenlampen. Met een exclusief pakket dat veel chroomlijsten omvat heeft de nieuwe Integra-line een luxe uitstraling. Voor het comfort van de reizigers hebben de afvaltank een elektrisch bediende afvoerkraan, een Alde vloeistof verwarming, in de hoogte elektrisch verstelbare hefbedden en betere vensters. Voor het interieur heeft de klant de keuze tussen twee decors in lichte eik of in hoogglans decor. Aan de verlichting is veel aandacht besteed en de zitgroep biedt een aangenaam zitcomfort. Daarbij heeft de Integra-Line een uitrusting die men van een zwerfauto uit die prijsklasse mag verwachten.

  De Profila T en RTS kregen voor 2019 een duidelijke opwaardering en zelfs een 10 jaar durende waterdichtheid garantie. Ze kregen dezelfde achterlichten als de Integra-line en de elektrisch bediende kraan voor het afvalwater. De 720 EB, de 720 QB en de 730 EB hebben voor het komende seizoen een Alde verwarming, afhankelijk van het type zijn een aantal bedden 1,50 m breed.

  De Activa One 570 HS een compacte alkoof type van 5,99 m lang heeft alvast een waterdichtheid garantie van 10 jaar. Hij heeft een klassieke zitgroep zoals we meestal vinden in alkoof modellen. In plaats van de traditionele 105 l koelkast in de keuken werd een afzonderlijke 140 l koelkast geplaatst waardoor veel bergruimte vrij komt. Onder de zitbanken in combinatie met de 37 cm hoge dubbele bodem heeft men enorme bergvakken. Langs 3 grote kofferdeksels is de bagage eenvoudig te bereiken.  07-09-2018 om 07:07 geschreven door Flup

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!