Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    28-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    28-03-2024 om 17:48 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe Carthago

    Carthago C Tourer T 145 RBLE

    De ontwerpers van Carthago zijn er in geslaagd een halfintegrale 7,15 m lange kampeerauto op wielen te zetten met een beperkt gewicht. Nochtans de T 145 RBLE is uitgerust met een dubbele bodem, enkele bedden en een grote badkamer. Alles gemonteerd op een Mercedes-Sprinter met een laag ALKO chassis, een 2 l turbo diesel stuwt 170 paardjes naar de voorwielen.

    Voor de bodemplaat is een 33 mm dikke polyester sandwich paneel gebruikt, de vloer uit triplex is 29 mm dik en vormt samen een 22 cm hoge dubbele bodem, die zowel langs buiten als langs binnen bereikbaar is. Voor de zijwanden en achterwand zijn 38 mm dikke sandwich panelen gebruikt met langs beide zijde gladde aluminium plaat. Het dak is beschermt met een hagelbestendige polyester plaat. In heel het koetswerk is geen splinter hout te vinden. Zoals men mag verwachten van een kampeerauto in deze prijsklasse zijn er ramenvensters geplaatst, door de 60 cm brede deur met venster geraakt men gemakkelijk binnen en buiten. De 2 garagedeuren met gasdrukveren uitgerust blijven goed openstaan bij winderig weer. In een zijkoffer kunnen twee 27 kg gasflessen meegevoerd worden. Een eenvoudige tweekleurige lijndecoratie siert de witte wanden.

    De interieur indeling ziet er uit zoals in een massa gelijkaardige kampeerauto’s. Het zijn details en enkele spitsvondigheden die het verschil maken. Vooraan een L-zitgroep, achterin 2 enkele bedden boven de garage, onder de voeteinde een kleerkast, tussen keuken en bedden is het sanitaire deel. In een vak van de dubbele bodem aan de buitendeur goed bereikbaar is de verwarming geïnstalleerd, de waterkraan en het vorst veiligheidsventiel voor de boiler. Het meubilair is zoals men mag verwachten van de fabrikant solide met een modern tintje uitgevoerd. Een licht bruin houtdecor met in het oog vallende witte deuren voorzien van een brede blinkende hangreep maken er een sfeervolle verblijfruimte van. Wil men van de enkele bedden achterin één groot bed maken versleept men de trap naar voor en is er geen extra laddertje nodig om in het bed te geraken. Onder de voeteinden van beide bedden zijn kasten die zowel langs boven als langs de zijkant bereikbaar zijn. Een schuifdeur sluit de slaapkamer af.

    Als de kampeerauto groot genoeg is kan men er een ruime, zoals in de C Tourer T 145, badkamer installeren. Aan de linker zijde is een douche met acrylglazen schuifdeur afsluitbaar. Aan de andere zijde is een gebruiksvriendelijk wc opgesteld, waskommetjes, kast, open bergvakken, een spiegel zijn aanwezig. Door het dakluik kunnen de waterdampen ontsnappen. Een deur sluit dit deel af, maar kan ook heel de badkamer van het woongedeelte afsluiten.

    Het verrast een beetje dat Carthago de L-keuken nogal compact heeft gehouden. Nochtans heeft ze redelijk wat bergruimte in de boven en onderkast. Uiteindelijk is deze kampeerauto toch bedoeld voor een paar dat wat ruimte en comfort wil. De keuken mag alleszins gezien worden met de grote bovenkasten met hun witte licht gebogen deuren en brede handgrepen. In het donkere aanrecht zijn 3 kookvuren met elektrische ontsteking en een ronde spoelbak geïntegreerd. Werkoppervlakte is schaars. Dat is gedeeltelijk opgelost door de ronde afdekplaat van de spoelbak gedeeltelijk in een horizontale gleuf te schuiven waar men alvast wat groenten of andere eetwaren kan leggen. Er is een plaats voorzien voor een koffie machine met 230 Volt stopcontact. Een 133 l absorptie Dometic koelkast houdt de pintjes en andere voedingswaren fris. Aan licht geen gebrek, LED’s stralen voldoende licht in en rond de potten. Via het redelijk grote dakluik kunnen overbodige dampen en geurtjes verdwijnen.

    Als het eten klaar is kan het paar zich rond de tafel op één poot neerzetten op de L-zitbank met haar ergonomisch gevormde kussens.  Een zwerver kan zich in de gedraaide cabinezetel nestelen dat zit echter niet comfortabel aan tafel. In de L-zitbank heeft de fabrikant een lade gemaakt om schoenen in te zetten. Bovenkasten lopen hier door tot tegen de voorruit omdat hier geen hefbed aanwezig is.

    Lichtverdeling knap uitgekiend is zorgvuldig uitgevoerd. Boven de tafel veel licht belangrijk als de bewoners willen schrijven of lezen. Andere delen van de LED verlichting kunnen tot een aangename sfeerverlichting worden ingesteld.

    Wintersporters hoeven geen angst te hebben om kou te lijden. Een Truma C 6 CP Plus stuwt warme lucht via luchtslangen rond in heel het interieur en houdt de dubbele bodem warm waar de watertanks liggen en tegelijkertijd ook de voetjes.

    Samen gevat.

    Carthago, de fabrikant uit Aulendorf levert met de C Tourer T 145 RBLE weer een knap staaltje van zijn kunnen. Een koppel dat met deze zwerfauto op zwerftocht kan gaan zal er zich beslist in thuis voelen en genieten van de rijeigenschappen van de Mercedes-Sprinter.

    Technische gegevens.

    Basis voertuig: Mercedes-Benz Sprinter met laag ALKO chassis

    Motor: 1.950 cc  170 pk

    MTM: 4.500 kg

    Rijklaar 3.175 kg (afhankelijk van de toebehoren)

    Afmetingen: LxBxH 7,16 x 2,68 x 2,95 m

    Stahoogte: 1,97 m

    Koetswerk: dak en wanden 38 mm dik

               Onderbodem 33 mm dik

               Vloer 29 mm dik

    Meer info: www.carthago.com

               info@dicar.be

     

    28-03-2024 om 17:46 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hersteldienst va, Truma
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    27-03-2024 om 17:44 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truma verjaart

    75 jaar pioniersgeest. Passie. Innovatie. Traditie. Familiebedrijf sinds 1949.

    Het jaar 2024 is een bijzonder jaar voor Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG. Truma viert zijn 75-jarig jubileum en lanceert tegelijkertijd nieuwe innovaties in de caravan- en outdoorsector. Er ligt dus een spannend jaar in het verschiet voor de marktleider uit Putzbrunn bij München. De volledige kroniek vindt u hier: Truma Geschiedenis

    Het jaar 1949 is zeer bewogen voor de geschiedenis: onder andere de Deutsche Bundesbahn en de IG Metall werden opgericht, Konrad Adenauer werd de eerste kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland en de Amerikaanse president Harry S. Truman werd beëdigd voor zijn tweede ambtstermijn.

    Ook Truma-oprichter Philipp Kreis keerde in 1949 terug uit de oorlog en opende een taalschool in München. Het gebrek aan elektriciteit bracht hem op het idee om gaslampen te ontwikkelen. Vanwege de toenemende vraag registreerde hij zijn bedrijf op 27 oktober 1949 en gaf zijn bedrijf de naam Truma. De merknaam Truma gaat terug op de toenmalige Amerikaanse president Harry S. Truman. Philipp Kreis vereert hem omdat hij het mogelijk heeft gemaakt dat Duitsland werd omgebouwd tot een industriële staat. Het startsein voor de Truma-uitrustingstechniek was gegeven.

    Van gaslampen tot caravanverwarming

    Beginnend met een oplossing voor een gebrek aan stroomvoorziening, bleef het
    bedrijf zich ontwikkelen, zodat in 1961 de Truma-matic werd geïntroduceerd als "het eerste officieel erkende caravanverwarmingssysteem". De nieuw verworven vrijheid en grotere caravans vragen om een groter verwarmingsvermogen: daarom bracht Truma in 1967 de Trumatic S 3000 met 3000 eenheden (= 3,5 kW) op de markt. In 1970 werd Philipp Kreis onderscheiden met de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland voor zijn inspanningen voor de ontwikkeling van propaangas en de centrale olievoorziening.

    In 1983 verhuisde Truma – productie, techniek en administratie – naar een nieuw, modern gebouw in Putzbrunn. Bovendien werd een grote klimaatkamer gecreëerd, die geschikt is voor campers en waarin Truma-apparaten en -voertuigen vandaag de dag nog steeds onder de zwaarste praktijkomstandigheden worden getest. Dit komt omdat de klimaatkamer vaak wordt gebruikt door autofabrikanten en vakjournalisten voor verschillende tests.

    De generatiewisseling vond plaats in 1988 en de dochter van de oprichter van het bedrijf, Renate Schimmer-Wottrich, nam de leiding van het bedrijf over als managing partner. Philipp Kreis trok zich terug uit de dagelijkse gang van zaken. Renate Schimmer-Wottrich werd ook onderscheiden met de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland voor haar ondernemende en sociale prestaties.

    Van de Truma Combi naar de caravan van de toekomst

    In 2007 bracht Truma de nieuwe Combi-camperverwarming op de markt. Het verving de Trumatic-C-verwarming, die meer dan 500.000 keer werd gebouwd. Truma breidde in 2011 ook zijn activiteiten op het gebied van airconditioning uit met de lancering van de Aventa dakairconditionersserie.

    Een andere mijlpaal en de voortzetting van het familiebedrijf was in 2015: Alexander Wottrich trad toe tot het bedrijf en zette zo de traditie voort in de derde generatie. Hij is als algemeen directeur verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten van de Truma-groep en heeft op 1 januari 2018 de functie van technisch directeur overgenomen. Renate Schimmer-Wottrich was samen met haar zoon adjunct-directeur en bleef voorzitter van de adviesraad.

    In 2021 betrad Truma de wereld van de digitalisering in de caravansector: het iNet X-systeem vindt zijn weg naar campers als centraal besturingssysteem. Controle over de Truma-apparaten in het voertuig, real-time statusopvragingen, intuïtieve bediening en uitgebreide bediening via app – dit alles is mogelijk met het iNet X-systeem.

    CIVD eert Truma en Truma viert 75-jarig bestaan

    Grote eer voor de ondernemersfamilie en alle Truma-medewerkers van het Caravaning Industrie Verband e.V., kortweg CIVD. Renate Schimmer-Wottrich (voorzitter van de adviesraad van de Truma-groep) en Alexander Wottrich (co-CEO van de Truma-groep) ontvingen als eerste leveranciers ooit de zilveren eremedaille. Met de Zilveren Eremedaille bekroont de CIVD bijzondere ondernemersprestaties en uitmuntende inzet voor de caravanbranche.

    Pioniersgeest. Passie. Innovatie. Traditie. Familiebedrijf sinds 1949. Truma viert op 27 oktober 2024 zijn 75-jarig jubileum en zal ook in de komende (minstens) 75 jaar nieuwe maatstaven blijven zetten als systeemleverancier in de caravan- en outdoorsector.

    27-03-2024 om 17:41 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een witte veschijning
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    27-03-2024 om 17:27 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bij Giotti line
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Giottivan op Ford Transit

    De ontwerpers van Giottivan hebben niet stil gezeten en zorgden voor heel wat nieuws. Een half integrale met stapelbed en een camperbus op een Ford Transit rolden onlangs uit de fabriek.

    De nieuwe Siena 386 werd bedacht met een  interieur voor een groot gezin. Men koos een wagen van 6,99 m lang en 2,32 m breed, afmetingen die goed door de beugel kunnen. Niettegenstaande is er genoeg plaats voor een gezin. Achterin is een stapelbed voor 2 personen. Het voordeel is dat ze 2,19 x 0,94 m groot zijn waar dus ook volwassenen hun bedje kunnen spreiden. Klapt men het onderste bed omhoog bekomt men een 1,39 m hoge garage, zeker niet mis om enkele fietsen te zetten. Vooraan boven de zijzitbanken is een 1,92 x 1,49 m groot hefbed. Als men dan nog de zitgroep tot bed ombouwt zijn er zo maar eventjes 6 volwaardige slaapplaatsen. Dat is al voor een groot gezin.

    De op Ford Transit gebouwde Siena 386 heeft een omvangrijke uitrusting “Premiere Edition” wordt het betiteld. De 170 pk sterke motor zorgt alvast voor veel rijplezier, maar wees toch maar voorzichtig want de rijkelijk van paarden voorziene motor zou toch wel eens wat “te” snel willen rijden en de flitspalen zijn niet altijd goed zichtbaar opgesteld.

    Giottivan 60 FT

    Een andere nieuwigheid van de fabrikant is de Giottivan 60 FT een omgebouwde bestelwagen. Volgens de wens van veel klanten behoort hij tot de 6 m klasse. De indeling is overbekend met achterin een dwarsbed, keuken aan de schuifdeur, natte cel er tegenover en vooraan de zitgroep. Een blikvanger is de koelkast aan de zijkant van de keuken. Met 2 vensters in de achterdeuren en in de zijwanden is er voldoende licht en lucht. Aan de buitenkant zijn de vensters zwart omlijnd, onderaan de zijwanden en de achterdeuren is een brede zwarte kunststofband om kleine schaden te voorkomen, tegelijkertijd is het een plezier om naar de zwerfauto te kijken. Hij zal zeker niet ongemerkt voorbij rijden.

    Meer info: www.giottiline.com

               info@dicar.be

     

    25-03-2024 om 15:26 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-03-2024 om 15:16 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!