Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    29-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karman Davis update 2019

    Plezier in de buitenlucht: het Davis met lifestyle-pakket.

    Alle Davis in de toekomst met meer hoofdruimte in de cabine. Lifestyle-pakket in aanvulling op Panorama Sunroof en andere uitrustingsdetails. Davis 591 en 592 als afzonderlijke varianten van de Davis 590. Dieselverwarming in toekomstige reeksen. Nieuw verduisteringssysteem met privaat functie.

    De Davis-serie van Karmann-Mobil gaat het nieuwe camperseizoen in met ingrijpende updates. Alle Davis hebben in de toekomst meer hoofdruimte in de cabine: het opbergvak boven de doorgang naar de bestuurderscabine is geëlimineerd. In plaats daarvan worden de bovenste kasten continu gemonteerd op het niveau van de A-stijl, waardoor de doorgang naar de cabine en het ruimtegevoel in de zitgroep veel luchtiger wordt en het meubilair er eleganter uitziet. Als onderdeel van het optionele lifestyle-pakket is een panoramisch dak  geïnstalleerd boven de cabine, wat een nog meer buitengevoel aan de voorkant van de auto geeft. Van buiten is het dak van acrylglas vlak in de voorkant geïntegreerd en ziet de Davis er nog dynamischer uit. De Seitz S5-raamkozijnen, die deel uitmaken van hetzelfde uitrustingspakket en perfect in de carrosserie van het voertuig passen, passen visueel perfect in het beeld. Samen met de componenten die vorig seizoen al in het pakket zijn opgenomen, zoals de sfeerverlichting, de keuken met mineraal oppervlak, de glanzende bovenste kasten met chroomlook en de wandbekleding in lederlook of textieloppervlak, speelt het lifestylepakket de rol van High-end versie van de Davis.
    Voor een beter overzicht van het modellengamma heeft Karmann-Mobil de naamgeving van de plattegronden uitgebreid met de modellen Davis 591 en 592 - waarbij in de eerste de variant van de Davis 590 met stapelbed en in de tweede versie met een grote 142 liter koelkast verborgen is.
    Alle Davis zullen in de toekomst profiteren van een nieuwe verduisteringssysteem van de voorruit. De voorplooi kan continu van onder naar boven worden gesloten. Bovendien krijgen alle Davis de Combi 4-dieselverwarming van Truma, met de optie om de 6 kW-dieselverwarming of de equivalente gasverwarming 6 EH van Truma optioneel te bestellen. Ten slotte zijn er ook uitgebreide opties in het interieur, waar voor het eerst een optionele lederen bekleding beschikbaar is.
    De grootste ruimtewinst is echter de Davis 540, die aanzienlijk meer beenruimte krijgt met een meer dan 10 cm bredere zitgroep aan de voorkant. De kamer wordt gewonnen in de badkamer, waar een nieuw compact bad met een opvouwbare wastafel het gebruik van ruimte optimaliseert.


    Meer informatie: www.euramobil.de













    29-09-2019 om 17:45 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webasto nieuwe producten 2019

    Webasto

    Innovatieve en geavanceerde oplossingen voor de huidige en toekomstige uitdagingen van de caravan- en kampeerauto industrie. Als wereldwijde systeempartner kan Webasto al voldoen aan de dringende vragen van ruimte en gewicht besparende oplossingen. Naast het pure laadstation en de hoogspanningsverwarming (HVH)toonde de leverancier voor het eerst zijn standaard batterijsysteem. Ook werden de nieuwe vloeroplossingen getoond met de nieuwe Heat-gasverwarming, het Cool Top Trail en een aantal koelkasten.

    Webasto biedt efficiënte oplossingen voor elektromobiliteit. Eén van de nieuwigheden is het standaard batterijsysteem dat dankzij het modulaire ontwerp geschikt is voor zowel elektrische als hybride voertuigen in de caravansector. Het Webasto pure laadsysteem is geschikt voor alle elektrische voertuigen en plug in hybride met Type 2-connectoren en biedt een schaalbaar laadvermogen van 3,7 tot 22 kW. In vergelijking met de Schudo-aansluiting is het mogelijk om tot 10 keer sneller te laden.

    De hoogspanningsverwarming HVH maakt het gamma compleet en biedt met een rendement van 95% een zeer efficiënt en krachtig verwarmingssysteem voor hybride en elektrische voertuigen.

    Met de nieuwe luchtverwarmer Heat Air voltooit de fabrikant zijn gamma van gewicht- en ruimtebesparende oplossingen voor de vloer en biedt nu een 100% gasoplossing naast het bestaande hybride systeem bestaande uit de diesel aangedreven luchtverwarmer Air Top Evo en de gas gestookte ketel Expanse. Dank zij de ruimte besparende ondervloerafdekking en de bijna identieke afmetingen en verbindingen hebben kampeerauto eigenaren, nu alle ontwerpopties open. Afhankelijk van de optie kunt u tussen de 5 en 47 kg gewicht en tot 375 l ruimte besparen. Zowel de 100% gas-als hybride oplossingen zijn beschikbaar in de vermogen klasse 4 en 5,5 Kw.

     

    De Cool Top Trail dakluchtkoelers

    Als het gaat om koeling biedt Webasto ook geavanceerde oplossingen met zijn Cool Top Trail dak airconditioning systeem. De stille toestellen worden gekenmerkt door hun plat en compact ontwerp. Hun robuustheid en eenvoudige installatie, evenals hun groot werkbereik van -5 tot +50 graden maken het plaatje compleet. De 2 modellen Cool Top Air 20 en 24 zijn met een vermogen van maximaal 2400 watt ideaal voor zwerfauto's en caravans met een lengte van 8 meter. De 34 heeft een vermogen van 3400 Watt en is geschikt voor grotere voertuigen.

    Laag energie verbruik gecombineerd met hoge koelprestaties zijn de vereisten die men stelt aan koel- en vriesoplossingen. De fabrikant biedt antwoorden op deze vragen met zijn bewezen gamma van compressor koelkasten. Het lage ruimtebeslag en de geavanceerde installatie systemen leveren ook hun bijdragen.

     

    Over Webasto

    De Webasto Groep is een wereldwijde systeem partner voor bijna alle autofabrikanten en is één van de 100 grootste leveranciers in de branche. Het productie gamma van het bedrijf omvat een breed scala aan dak en verwarmingsystemen voor elk voertuigtype en alle aandrijftype, evenals batterij systemen en laadoplossingen. Daarnaast heeft de fabrikant een sterke marktpositie in de retrofit-business en biedt het fabrikanten en eindgebruikers geïndividualiseerde oplossingen en diensten voor alle aspecten van thermisch beheer en elektromobiliteit. In 2018 genereerde het bedrijf een omzet van 3,4 miljard euro en had meer dan 13.000 werknemers in dienst op 50 locaties waaronder 30 productieplaatsen.

    Meer informatie www.webasto-group.com

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     





    27-09-2019 om 21:56 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Strada met nieuwe motoren 2019

    Avanti met nieuwe motoren
    la Strada Avanti-serie ontvangt nieuw motorengamma van Fiat Ducato Ducato met een 9 traps Wandler Automaat.

    Een Automatische versnellingsbak met 9 versnellingen verhoogt het rijcomfort
    Voor het seizoen 2020 rust la Strada Fahrzeugbau GmbH uit Echzell in Hessen zijn populaire compacte zwerfauto’s uit de Avanti-serie uit met de nieuwste motortechnologie van de Fiat Ducato. Op de CARAVAN SALON in Düsseldorf toonde de kampeerauto productie de eerste modellen met de nieuwe motoren van 31 augustus tot 8 september 2019. Dankzij SCR-technologie voldoen ze aan de nieuwste emissievoorschriften van de Euro 6d TEMP-norm met de toevoeging van Adblue. Van de 118kw (160 pk) motorvariant is de automatische transmissie met 9 versnellingen ook beschikbaar in alle Avanti. Bezoekers van de CARAVAN SALON mochten een La Strada Avanti EB testen met de nieuwe 130 kW (178 pk) motor en 9-traps automatische transmissies inclusief volledige luchtvering.
    Alle Avanti-modellen zijn standaard uitgerust met de 140 Multijet II, die 103 kW (140 pk) en een koppel van 350 Nm heeft. De varianten 160 Multijet II met 118 kW (160 pk) en 180 Multijet II met 130 kW (178 pk) zijn beschikbaar als opties. Deze krachtpatsers bereiken een koppel van 450 Newton meter. De nieuwe automatische transmissie met 9 versnellingen levert een aanzienlijke verbetering van het comfort op. Het wordt zacht en razendsnel. Afhankelijk van de rijmodus selecteren de versnellingen "Power", "Eco" of "Normal" met betrekking tot maximale trekkracht, minimaal brandstofverbruik of een verstandige combinatie van beide eigenschappen.













    26-09-2019 om 21:24 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thetford nieuws 2019

    Thetford

    Het cassette wc in een caravan of een zwerfauto staat niet altijd op een ideale zithoogte voor de bewoners. zeker als het wc wat laag staat is het redelijk moeilijk voor sommige om terug recht te staan. Thetford heeft een passende ring ontwikkeld die de zitpositie met 7 cm verhoogd. De zit verhoging is uit hetzelfde materiaal als het toilet en past op de C 200 en de C2/C3/C4. Plaatsen is eenvoudig. Neem de "bril" en het deksel er af, plaats de ring en monteer de bril en deksel terug.

     Reukloos afvalwater.

    Slechts weinige zwerfauto's beschikken over een sifon of waterslot in het water afvoer systeem. Resultaat de onaangename reuk vloeit langzaam in het interieur. Thetford heeft een geconcentreerd product ontwikkelt om de reuk te neutraliseren. Men vond er geen Nederlandse naam voor en noemde het dan maar "Grey Water Fresh" Voor een doorsnee 100 l watertank voegt men 80 ml product toe, dat heeft en werking van 5 dagen.

     Aqua Soft

    Het is aan te raden het snel oplossende toiletpapier in de caravan of zwerfauto te gebruiken. In combinatie met Aqua Soft lost het nog sneller op. Het "gewone" wc papier van thuis kan het mechanisme van het cassette toilet blokkeren. Het nieuwe Aqua Soft is krachtiger en milieuvriendelijker dan zijn voor gaande.

    Meer info: www.thetfort.com







    25-09-2019 om 00:00 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Strada nieuws uit Düsseldorf 2019

    Nieuw bij La Strada


    la Strada-modellen van het seizoen 2020 met veel nieuwe details.
    Voor het seizoen 2020 introduceert La Strada tal van nieuwe details in alle modelreeksen . Al met al verhogen ze het comfort en wooncomfort van de compacte zwerfauto’s van Echzell in de Wetterau aanzienlijk.
    Vanaf het modeljaar 2020 worden alle La Strada-kampeerauto’s, met uitzondering van de Avanti M, standaard geleverd met een nieuwe spoelbak-kookcombinatie in het keukenblok. Eenvoudigere bediening en hoger nut waren de focus van de revisie. De nieuwe gietijzeren rooster boven de twee vlammen met piëzo-ontsteking maakt ook het veilige gebruik van grotere potten mogelijk. Deze passen vervolgens in de nieuwe grotere en diepere roestvrijstalen spoelbak.
    Ook standaard op alle La Strada kampeerauto’s is een nieuw verlichtingssysteem boven het zitgedeelte, de keuken, de wastafel in de badkamer en de bedden achterin. De inbouw LED-lichtbalk kan door aanraking worden in- en uitgeschakeld en traploos worden gedimd. Dus, afhankelijk van de situatie, biedt het de juiste lichtintensiteit. Boven de bedden werden twee afzonderlijke lichtstrips met hetzelfde werkingsprincipe gebruikt. Nu heeft elke slaapplaats zijn eigen leeslamp.

    Optioneel is er nu een elektrische aftapkraan voor afvalwater beschikbaar voor alle zwerfauto’s van La Strada. Een camera, waarvan het beeld wordt weergegeven op een monitor in de achteruitkijkspiegel, maakt het mogelijk om de afvoermondstuk nauwkeurig te manoeuvreren via de opening in het afvoer systeem.
    Andere stoffen en gedeeltelijk leder vullen de toch al grote selectie van kussen overtrekken in alle La Strada reeksen aan. Voor modeljaar 2020 zal de stof ARIA ook standaard beschikbaar zijn. De toeslagen worden aangevuld met de gedeeltelijke lederen LAGUNA en de speciale stof UNICO in 13 kleuren. Nog een goed nieuws voor alle klanten van La Strada: de prijzen van alle speciale apparatuur in alle reeksen blijven in het seizoen 2020 ongewijzigd ten opzichte van het voorgaande jaar.


    Avanti
    De kleinste Avanti, het M-model, is standaard uitgerust met een nieuwe kleerkast boven het bed. Hier zijn ligcomfort en opbergruimte nog beter op elkaar afgestemd. In de optionele uitrustingspakketten van de Avanti reeks heeft La Strada ook tal van nieuwe modellen te bieden in modeljaar 2020. In de toekomst zal technologiepakket  een brandstoftank van 90 liter bevatten in plaats van de standaardtank van 75 liter. Dit betekent 20 procent meer bereik op vakantie of meer brandstof voor de dieselverwarming met een tankvulling. Een deel van het technologiepakket 2 is nu ook een noodremassistent. Een functie die niemand graag probeert, maar wiens interventie in een noodgeval levensreddend kan zijn. Alle Avanti modellen met hefbed (F, H en H PLUS) hebben een zijruit aan de bestuurderszijde als optie. Dit verbetert de ventilatie en het zicht op de bovenste verdieping van de Avanti “Hochschläfer”.


    Regent
    De Regent ontvangt standaard SKA comfortstoelen voor modeljaar 2020. De rotatieas is gedecentraliseerd. Zo draait de stoel met zijn twee armleuningen gemakkelijk naar de woonkamer en weer terug. De pneumatische lendensteun past zich traploos aan de rug van de bestuurder aan met een druk op de knop. De stoelverwarming verwarmt op koudere dagen de cabinezetels. Het vorige koelkastmodel van 65 liter van de Regent S zal vanaf modeljaar 2020 worden vervangen door een compressorkoelkast van 81 liter. Dit betekent 26 procent meer gekoelde ruimte voor verse lekkernijen uit de vakantieregio's. Toch blijft de koelkast op zijn plaats op oogvriendelijke hoogte direct naast het keukenblok.
    Deze nieuwe details maken de La Strada modellen van het 2020 seizoen de meest comfortabele in meer dan 30 jaar merkgeschiedenis.

    Over la strada
    La strada Fahrzeugbau GmbH is een fabrikant van recreatieve voertuigen die gespecialiseerd is in compacte kampeerauto’s. In de 30-jarige geschiedenis van het bedrijf slaagde het bedrijf uit Echzell in Hessen erin zich te vestigen als een premium leverancier in het voertuigsegment van geëxpandeerde bestelwagens. Begonnen als een klein familiebedrijf, ontwikkelde de fabrikant zich tot een kleinschalig fabriek dat in heel Europa actief is. Onder leiding van de eigenaren Marco Lange en Andreas Dalchow bouwen vandaag ongeveer 50 medewerkers ongeveer tien verschillende modellen in de drie Avanti, Regent en Nova reeksen. De basis hiervoor zijn voornamelijk bestelwagens van de merken Fiat Ducato en Mercedes Sprinter.

    Meer informatie www.lastrada-mobile.de















    24-09-2019 om 21:14 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AL-KO nieuws van Salon in Düsseldorf

    Veiliger aanhangers met AL-KO systemen.

    De aanhanger van de toekomst vol met functies
    zoals het Next Generation Caravan Platform voor het eerst op de Caravan Salon.
     
    Ook in de toekomst milieuvriendelijker, comfortabeler en veiliger met het aanhangergespan. De mogelijkheden van het innovatieve aanhangerchassis van de toekomst voor particuliere en commerciële gebruikers zijn uitgebreid. De conceptstudie van AL-KO Fahrzeugtechnik en partner Huber Automotive AG laat zien wat mogelijk is met de modernste, geëlektrificeerde aandrijftechnologie en sensortechnologie. Het chassis van de volgende generatie is ontworpen voor aanhangers en caravans tot 3,5 ton.
     
    Groter bereik en grotere energie-efficiëntie.

    Het bereik van elektrische auto's in combinatie met een traditionele caravan of aanhangwagen is sterk verminderd in sommige gevallen tot 70%. Dit zou een actiereductie van gemiddeld 500 km tot slechts ongeveer 100-150 km betekenen. De technische oplossing van AL-KO voor het bereikprobleem is een geïntegreerd in het chassis van de elektrische 48 volt aandrijving voor aanhangwagens. De actieve ondersteuning van het trekkende voertuig vergroot enerzijds het bereik en ongeacht of het een klassiek verbranding of e-sleepvoertuig is. Aan de andere kant zijn er nog meer voordelen:
     
    Recuperatie betekent energieterugwinning in rem- vrijloopmodus. Dit maakt het rijden samen met elektrische auto's efficiënter en ecologischer. Voor voertuigen met brandstof zal e-assistentie in het toekomstige caravanchassis een welkome vermindering van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot opleveren, evenals extra rem hulp bij afdalingen.
     
    Meer veiligheid Intelligente systeemarchitectuur is de oplossing voor elektronische aanhangwagenstabilisatie. Een geautomatiseerde en sensorgebaseerde elektronische besturing verzendt veiligheidsrelevante gegevens naar de elektrische aandrijving, die de wielen afzonderlijk aandrijft of vertraagt. Automotive-sensoren garanderen de kortste, situatie-specifieke reactietijden. Dit betekent dat bij gevaarlijke situaties van de caravan of aanhangwagen onmiddellijk, zonder tussenkomst van de bestuurder, kunnen worden gestabiliseerd. Bovendien wordt bij de analyse rekening gehouden met andere factoren, zoals de beladingstoestand en omgevingsinvloeden.
     
    Meer comfort dankzij de recuperatie, die dient als remfunctie, zijn vertragingen bergaf tijdens het rijden met de caravan comfortabeler en minder gevoelig voor slijtage. Verder dienen de aangedreven wielen als extra tractiehulpmiddel om de voertuigcombinatie over moeilijk kampeerterrein te verplaatsen. Evenzo zal het manoeuvreren van de aanhangwagens worden vereenvoudigd door een manoeuvreerhulpmiddel in de slimme elektrische aandrijving te integreren. Caravanfans kunnen ook uitkijken naar meer zelfvoorziening. De koelkast, het fornuis, airconditioning, entertainment en nog veel meer worden "geëlektrificeerd" door de energieopslag in de ware zin van het woord. Slimme oplaadfuncties zoals actief opladen tijdens het rijden of plug-in opladen bij het huis completeren de comfortfuncties en de gebruikelijke caravan onafhankelijkheid.
     
    Meer connectiviteit nieuwe, slimme extra functies zijn onder andere effectieve diefstalbeveiliging door het activeren van de elektrische startonderbreker, het volgen van GPS-tracking, het visualiseren van gereden kilometers en het uitlezen van de gezondheidstoestand van de batterij. Camerasystemen vergemakkelijken koppelen, manoeuvreren en parkeren. Deze optionele functies kunnen worden geconfigureerd en bediend via de AL-KO 2LINK-app via smartphone. Deze nieuwe connectiviteit verhoogt het plezier van de toekomstige caravan verder.

     





    23-09-2019 om 21:30 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!