Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    25-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bij Hymer

    Hymer

    Free S Blue Evolution.

     Na het Ducato model Free 540 brengt Hymer de Free S 600 op MB Sprinter als extra Blue Evolution.

    Een opvallende blauwe lakering als merkteken voor de Free 540 op Fiat Ducato heeft Hymer als bijzonder model al een hele tijd in zijn gamma. Nu heeft de fabrikant uit Bad Waldsee in Oberschwaben een passend model op Mercedes-Benz ontwikkeld. De Free S Blue Evolution gebruikt Hymers bekende rond de 6 m lange Free S 600 op Sprinter met voorwielaandrijving. Mercedes met de blauwe lakering wordt Capriblau genoemd. Samen met de zwarte toebehoren zoals de velgen en het hefdak eveneens  de zwarte decorlijnen die hem een dynamisch sportief uiterlijk geven tussen de camperbussen. Om en rond de 78.000 euro kostende speciaal model zoals bij de Blue Evolution op Fiat Ducato bekomt men een omvangrijke comfort en technische uitvoering. Daarbij hoort een 170 Pk dieselmotor, een negen gang automaat, snelheidsregelaar, multimedia systeem, achteruit rij camera, navigatie systeem met 10,25 duim scherm om maar enkele te vernoemen. We vergeten ook niet de luifel en de geïsoleerde verswatertank te vermelden.

    Technische gegevens

    Basisvoertuig: Mercedes-Benz-Sprinter 317 CDI 70 Pk

    Afmetingen L X B X H:  5,93 x 2,06 x 2,87 m

    MTM: 3.500 kg

    Meer info  www.hymer.com









    25-12-2022 om 21:06 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-12-2022 om 20:52 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Mobilvetta's Kea I85 en P85

    Mobilvetta KEA I85

    De Italiaanse fabrikant installeert al enkele jaren zijzitbanken in zijn kampeerauto’s. Voor volgend jaar komt hij uit met een variant een L zitgroep.

    De nieuwe Kea indeling die als integrale I 85 en als halfintegrale P 85 aankomen, zullen zich tot zwervers richten die graag samen in een ronde zitten. Want na de grote L zitbank en de gedraaide cabinezetels vervolledigt nog een brede zijzit het geheel in de net geen 7,5 m lange kampeerauto. Vijf zwervers kunnen zich comfortabel nestelen langs de verstelbare tafel.

    De I 85 en de P 85 vormen daarmee een uitzondering in het modelgamma van Mobilvetta. Alle andere indelingen hebben vooraan lange sofa’s. de keuze is nu aan de klant. In het andere deel van het interieur volgt Mobilvetta bij deze indeling het bekende stramien. Achter de L zitbank volgt met een beetje goede wil en wat fantasie een L keuken. Zij beschikt over 3 kookvuren, onderaan enkele laden, een kruidenrekje is eveneens voorzien. De absorptie koelkast staat tegenover de buitendeur. Zoals in de meest vergelijkbare 7,5 m lange kampeerauto’s is de sanitaire afdeling het volgende deel van het interieur. We zien er de wc, het mooie wastafeltje en een douche met wandpanelen in edel hout decor. Mobilvetta biedt het aan als jachtstijl.

    Veel aandacht hebben de ontwerpers van het Trigano concern besteed aan de slaapkamer achterin. Blikvanger is de wand aan het hoofdeinde van de bedden met gestikt leder en onrechtstreekse verlichting, afgewisseld met edel hout decor. Twee zwervers kunnen zich comfortabel neervlijen in de 2 m lange enkele bedden. Boven het voeteinde van het rechter enkel bed is de kleerkast. Zoals in de meeste kampeerauto’s kan men afzonderlijke kussens tussen de matrassen leggen en bekomt men een breed bed. Onder de bedden is de garage waarin veilig voor vorst, regen, sneeuw en lange vingers fietsen en andere bagage kan worden geborgen. Voldoende ankerpunten om de lading te zekeren zijn voorzien.

    In de woonruimte zijn de meubelwanden in natuurhout decor, gepaard met 2 kleurige licht houten voorfronten is het een lust om naar te kijken. Het geeft ook een aangenaam gevoel als men in de wagen vertoefd.  Door deze kleur combinatie zien we ook in de opmaak de genaaide kussens. Deze uitvoering is een kwestie van smaak.

    In de zijzit van de zitgroep naast de buitendeur hebben de elektriekers hun hele elektrische installatie plus de zekeringkast kunnen installeren. Netjes uitgevoerd en redelijk goed bereikbaar.

    Voor we de Kea I 85 achter laten bekijken we nog even het mooi en keurig afgewerkt koetswerk. Zijn wit, blauw en zwart afwisselende kleuren geven hem een chic uiterlijk. Het puntig naar achter uitlopend donker decor paneel doet er een snufje sportief uitzicht bij.

    Technische gegevens

    Basisvoertuig Fiat Ducato met verlaagd chassis

    Motor: Multijet 140 pk

    MTM: 3.500 kg

    Laadvermogen: 422 kg (afhankelijke van de                                                                                       toebehoren)

    Afmetingen L X B X H  7,47 x 2,35 x 2,95 m

    Koelkast: 145 l

    Verwarming: Truma CPlus  6000 watt

    www.mobilvetta.it

    22-12-2022 om 15:49 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de sneeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-12-2022 om 15:36 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen en wandelen

    Fiets- en wandeltochten als trefpunt voor de industrie

    Spannend programma voor vakbezoekers op de actieve vakantiebeurs als onderdeel van de CMT 2023 in Stuttgart

    Informeren, inspireren en netwerken: de actieve vakantiebeurs voor fiets- en wandeltochten brengt de industrie samen in Stuttgart als onderdeel van in totaal vijf vakfora, lezingen en netwerkevenementen. Van 13 tot 17 januari 2023 presenteren en bespreken experts actuele onderwerpen in de outdoor reisindustrie - alles over wandelen en fietsen. Het spectrum reikt van digitalisering in het fietstoerisme tot wandelinfrastructuur en fietsontwerp tot financieringstips en financieringsmogelijkheden. Het motto is: schrijf je nu in en verzeker je tijdig van een plek.

    Trends, ontwikkelingen en digitalisering: RadRunde als beursopwarmertje

    Het B2B-programma trapt af met de vijfde editie van het congres fietstoerisme op vrijdag 13 januari vanaf 13.00 uur in het West Congress. Het begint met een bijeenkomst, een groet van Kristine Simonis, ADFC Baden-Württemberg regionaal bestuurslid, en de keynote speech over zakelijke kansen voor Duitse bestemmingen van Jill Warren, Managing Director van de European Cyclists' Association. Daarna zullen Sabine Schulze, Managing Director van ADFC Bett+Bike Service GmbH, en GPS-expert Thomas Froitzheim van Naviso Outdoornavigation onder meer ingaan op de manier waarop tourgegevens de kwaliteit ervan kunnen controleren en de nodige kwaliteitscriteria presenteren. Omdat het aanbod van digitale tours voortdurend toeneemt en het onmogelijk is om toerisme zonder hen voor te stellen. Aan het einde zijn er twee parallelle forums over de thema's "Kleine heuvels - grote avonturen: waarom de Kraichgau-Stromberg op de gravelbike vertrouwt" en "Succesvolle recepten in het fietstoerisme" om uit te kiezen. Deelname aan de RadRunde is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

    Königswinterer Kreis voor het eerst aanwezig in Stuttgart

    Nadat de Königswinterer Kreis - een forum van beproefde wandelexperts uit heel Duitsland - jarenlang zijn vakconferentie in Düsseldorf hield, zal het in 2023 voor het eerst deelnemen in Stuttgart. Onder de titel "Vrijwillig of verplicht: Financiering van de wandelinfrastructuur" wordt op zaterdag 14 januari van 14.00 tot 16.00 uur in het West Congress met boeiende bijdragen en oplossingen het onderhoud van de wandelinfrastructuur besproken. Gezien de verschillende benaderingen en financiële uitgangspunten in de gemeenten is dit een explosief onderwerp in heel Duitsland en een reden te meer om voorbeelden uit andere landen te gebruiken. Na het forum zijn de sprekers beschikbaar voor gezamenlijke discussie met het publiek. Vakbezoekers kunnen zich hier tot 4 januari aanmelden.

    Nieuw Mobility Design Congress - Duurzaam design voor fietsen en wielrenners

    Functionaliteit ontmoet design: de thema's tweewielers, duurzaamheid en mobiliteit zijn niet meer weg te denken uit de wereld van vandaag. Voor fietsers spelen echter niet alleen technische, maar ook designaspecten een belangrijke rol. Precies over deze aspecten gaat het New Mobility Design Congress op maandag 16 januari van 9.00 tot 14.00 uur in het West Congress in. Het congres, georganiseerd door de Wirtschaftsförderung Region Stuttgart GmbH, brengt ontwerpers samen met mobiele industrieën. De focus ligt op fietsdesign in de breedste zin van het woord. Nadat alle sprekers zijn ingeleid door Éva Ádám, fietscommissaris van de deelstaathoofdstad Stuttgart, gaan de lezingen bijvoorbeeld in op de vraag hoe het ontwerp van tweewielers zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld en zich in de toekomst zal ontwikkelen, of op infrastructuur - zoals fietspaden of parkeervoorzieningen - en met innovatieve productieprocessen of nieuwe materialen in kleding. Daarbij worden fundamentele en actuele vragen aan de orde gesteld: Hoe kunnen paden worden aangelegd om recht te doen aan alle verkeersdeelnemers? Hoe kan de stadsontwikkeling de fiets integreren en welke rol spelen ontwerpers hierin? Schrijf je vóór 12 januari in – ga hier.

    Door de bomen het bos niet meer zien: keyword bezoekersbeheer

    Op de ProCycle Outdoortreff, een vakbeurs voor fiets- en wandelspecialisten, op maandag 16 januari van 14.00 tot 18.00 uur in Congress West, staat bewegwijzering en mogelijke financiering voor fiets- en wandelroutenetwerken centraal.

    21-12-2022 om 20:36 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen in de winter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-12-2022 om 20:34 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!