Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    19-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carthgo valt in de prijzen op de CMT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Dubbele overwinning voor Carthago:

    de c-compactline Super-lichtgewicht en de exclusieve full-LED-koplampen winnen de European Innovation Award
    Awards onderstrepen Carthago's leiderschap in innovatie


    Twee winnaars: Carthago c-compactline, volledige LED-koplampen
    European Innovation Award: gerenommeerde internationale prijs
    Met overwinningen in twee categorieën was Carthago als nooit tevoren succesvol bij de "European Innovation Award" 2020: de Carthago c-compactline Super-Lightweight ontving de prestigieuze prijs in de doelgroep focusklasse, de full-LED-koplamp won het veiligheidscriterium.


    Awards onderstrepen Carthago's leiderschap in innovatie
    Bernd Wuschack, “De twee prijzen onderstrepen het leiderschap van Carthago in innovatie in de camperbranche. Ze benadrukken ook de belangrijkste kenmerken van het premium Carthago-merk: naast maximaal reiscomfort staan ​​klantgerichtheid en veiligheid centraal. ”
    Twee winnaars: Carthago c-compactline, volledige LED koplampen
    Slanke taille, premium technologie en het laagste gewicht in zijn klasse met Carthago-kwaliteit dit is het recept voor het succes van de geïntegreerde Carthago c-compactline Super lichtgewicht camper. Het is de lichtste camper in de premiumklasse van 3,5 ton en precies afgestemd op vakantiegangers die liever een slanke, mobiele en lichte camper van de hoogste kwaliteit hebben. Deze eigenschappen hebben de internationale jury van de European Innovation Award overtuigd, naast tal van klanten in heel Europa.
    Hetzelfde geldt voor de Carthago volledige LED koplampen. Goed zicht betekent veiligheid. Daarom ontwikkelt en produceert Carthago sinds modeljaar 2020 uitsluitend hoogwaardige koplampen in full-led-technologie. Ze worden standaard gebruikt in de chique e-line, s-plus en chique c-line superior series. De lichtkleur van LED koplampen maakt de ogen minder vermoeid tijdens het rijden 's nachts dan andere verlichtingssystemen. Hun duurzaamheid reikt over de levensduur van het voertuig, het bereik en de verlichting zijn uitstekend. De Carthago full-LED-koplampen integreren dimlicht, grootlicht, dagrijlichten en richtingaanwijzers in een gemeenschappelijke behuizing. Het ontwerp benadrukt het onmiskenbare gezicht van Carthago.
    De European Innovation Award is een van de meest prestigieuze prijzen in de caravanindustrie. Dit jaar viert het zijn tiende verjaardag onder het beschermheerschap van Dolde Medien Verlag met zijn tijdschrift "Reisemobil International". De internationale jury bestaat uit ervaren gespecialiseerde journalisten van 17 redacties. Carthago had vorig jaar de prijs al gewonnen voor het interieurontwerp. Vorig jaar ontving het zustermerk Malibu voor het algehele concept van de Malibu Van comfortcamper.

    Naklank

    Bernd Wuschack, directeur verkoop, marketing en klantenservice, Carthago: “De Carthago Group trekt een uiterst positieve conclusie voor de CMT. Of het nu gaat om het aantal bezoekers van de stands van onze merken Carthago en Malibu, de intensiteit van de contacten of het aantal deals - we zagen een verdere stijging in het eerste weekend vergeleken met het al zeer succesvolle voorgaande jaar. Deze positieve indruk is gestold gedurende de hele beurs en ons hele assortiment. Nu kijken onze handelspartners uit naar een succesvol post-fair bedrijf. Eén ding is zeker: de CMT bood de Carthago Group een perfecte start van 2020.

    X

    19-01-2020 om 19:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niesmann+Bischoff met veel nieuws in de CMT Stuttgart

     Niesmann + Bischoff met  nieuwe trends  in het modeljaar 2020


    De nieuwste Clou's.

    Niesmann + Bischoff toont het nieuwe jaar opnieuw zijn meest innovatieve kant op de CMT in Stuttgart. Op 's werelds grootste openbare vakbeurs voor toerisme en vrije tijd presenteert de premium kampeerautofabrikant zijn nieuwste' Clous 'voor het modeljaar 2020. In het gamma zien we eveneens 3 Flairs en 6 Artos wagens en een Smove).

    Gewijzigde indelingen
    De nieuwe "face-to-face plattegrond" biedt meer ruimte, een variant van de woonruimte die beschikbaar is voor acht Arto-modellen. De nieuwe Flair 920 LW plattegrond is eveneens tentoongesteld op de CMT. Bovendien krijgen bezoekers inzicht in de nieuwe Flair-assistentiesystemen en kunnen ze ook het innovatieve lithium-energiepakket ervaren voor maximale zelfvoorziening. Innovaties die al zeer goed zijn ontvangen in de markt.

    Meer bewegingsvrijheid in de woonkamer dankzij face-to-face plattegrond.
    Niesmann + Bischoff heeft een nieuwe variant voor de woonruimte toegevoegd aan het assortiment voor acht modellen van de Arto-serie. De keuken en de bank vormen nu een rechte lijn met een verminderde L-poot tafel achter de bestuurder. Als u naar de andere kant kijkt, vindt u de bank daar optioneel met een vierde veiligheidsgordel. Deze "face-to-face" lay-outvariant biedt meer ruimte en bewegingsvrijheid in de voorste helft van het voertuig. Een nieuwe interieurvariant, ideaal voor twee personen, die een open, comfortabel gevoel creëert.

    Het nieuwe optionele rijveiligheidspakket voor Flair  van noodremhulp tot cruise control en rijbaanassistent.
    Als eerste kampeerautofabrikant lanceerde Niesmann + Bischoff in 2017 de eerste en nog steeds het enige voertuig met standaard airbags. Met het modeljaar 2020 wordt het innovatieve veiligheidsconcept naar een hoger niveau getild door het optionele rijveiligheidspakket te integreren. Het pakket bevat functies zoals het actieve rijstrookwaarschuwingssysteem. De fabrikant biedt daarentegen standaard de elektromechanische stuurbekrachtiging voor meer rijcomfort en de elektrische parkeerrem.

    Het nieuwe lithiumenergiepakket
    Met het nieuwe lithiumenergiepakket heeft de fabrikant componenten van de hoogste kwaliteit gecombineerd voor energieopwekking uit zonne-energie, maar ook energieopslag met krachtige batterijen om het maximale uit de zelfvoorzienende energievoorziening te halen. Het lithium energiepakket biedt de nieuwste technologieën voor energievoorziening en belooft tot 9 dagen autark gebruik met typisch stroomverbruik.

    Kortom, een bezoek aan de Niesmann + Bischoff-stand biedt vooral één ding: innovaties zover het oog reikt. Precies waar het merk met de 'Clou inside' al tientallen jaren voor staat.

    Niesmann + Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve kampeerauto’s. Het hoofdkantoor en de productielocatie van het bedrijf bevinden zich in Polch in Rijnland-Palts. Er worden luxe zwerfauto’s uit de reeks Smove, Arto en Flair geproduceerd. Niesmann + Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Group.

    Erwin Hymer Group
    De Erwin Hymer Group is een 100 procent dochteronderneming van Thor Industries, 's werelds toonaangevende fabrikant van vrijetijdsvoertuigen met meer dan 25.000 werknemers. De Erwin Hymer Group brengt fabrikanten van kampeerauto's, caravans, accessoires-specialisten, verhuur- en financieringsdiensten onder één dak samen. De Erwin Hymer Group omvat de kampeerauto’s en caravanmerken Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann + Bischoff, Laika, LMC, Sunlight en Xplore, de verhuurbedrijven McRent en rent easy, der Chassisspecialist Goldschmitt, accessoirespecialist Movera en het reisportaal freeontour.

    Info:WWW.niesmann-bischoff.com













     

    16-01-2020 om 20:36 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravelair met een actiemodel voor 2020

     Nieuw actiemodel de Antares Style 390 Titanium

    Caravelair komt in het voorjaar met een opmerkelijke aanbieding: de Antares Style 390 Titanium.

     De Antares Style 390 Titanium is een compacte caravan met een binnenlengte van 4 meter.

     Voorin de caravan staat het dwarsgeplaatste tweepersoons bed van 1,40 x 1,90 meter. In het midden is de keuken geplaatst tegenover de hangkast. De zitgroep en toiletruimte bevinden zich achterin.

     De standaard Antares Style uitvoeringen hebben al een uitgebreide uitrusting met onder andere polyester zijwanden, dak en bodemplaat, de exclusieve IRP opbouwtechniek, een AKS koppeling, een serviceluik 100 x 40 cm, de Truma 3004 verwarming, een 5 liter boiler, een groot dakluik van 70 x 50 cm, luxe kussenopmaak, meerdere spotjes met USB aansluiting, een ruime koelkast van 85 liter, een vaste verswatertank van 50 liter, een afvalwatertak van 30 liter en een dik koudschuimmatras van 15 cm op het vaste bed.

    Het Titanium pakket voegt hier nog een aantal toebehoren bij:

    • Rondverwarming.
    • Ultraheat elektrische verwarming..
    • Verzwaarde uitdraaisteunen.
    • Lichtmetalen velgen.
    • Reservewiel.
    • Hordeur.
    • Disselafdekking.
    • Sportieve dakreling.
    • Buitendeur met raam.
    • Grijze polyester wanden.
    • TV steun.
    • Luxe “Sydney” bekleding (uit de Caravelair Allegra Optima)

     De normale prijs van dit pakket is € 3.005,-

     In de Caravelair Antares Style 390 Titanium wordt dit alles gratis meegeleverd.

     Vandaar dat de prijs op een scherpe € 15.995,- uitkomt. En dat mag als een bijzonder verrassende aanbieding gezien worden.

     Op de Caravana beurs in Leeuwarden van 23 t/m 28 januari wordt een prototype getoond.

     Caravelair geeft op alle modellen 3jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

     Info: www.Caravan Trading Europe B.V









    15-01-2020 om 19:32 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravelair met nieuw type 2020

      Allegra Optima 520                                            

     Caravelair breidt Allegra Optima serie uit met nieuwe indeling!

    Caravelair heeft de Allegra Optima reeks uitgebreid met een nieuwe indeling: de Allegra Optima 520.

     Afgelopen zomer is de nieuwe Allegra Optima serie geïntroduceerd. Een serie bestaande uit twee modellen met een bijzonder uitgebreide uitrusting. Deze modellen kenmerken zich tevens door het strakke front met skyroof en de fraaie kunststof achterzijde.

     Naar aanleiding van het succes hiervan wordt deze serie nu uitgebreid.

     De nieuwe indeling is aanzienlijk korter dan de eerste twee modellen, maar desondanks verrassend ruim.

     Voorin bevindt zich, onder het skyroof, de ruime zitgroep. In het midden van de caravan staat de grote keuken tegenover de buitendeur en de 140 liter koelkast. Achterin vinden we de badkamer en het grote rechthoekige bed.

     De Allegra Optima reeks kenmerkte zich al door een uitgebreide standaarduitrusting met onder andere het skyroof aan de voorzijde, aluminium velgen, 2 serviceluiken, een elektrische bediende opstap, de Truma combi-boiler/verwarming op gas en elektriciteit, meerdere kleine en grote dakluiken, een oven met grill-functie, een wasemkap en de 140 liter koelkast.

     De Allegra Optima 520 doet daar nog een schepje bovenop met bijvoorbeeld een douchekolom met ledverlichting, HDMI tv-aansluitingen in slaap- en woonruimte, een rails voor keukenaccessoires, een rookmelder en een uitgebreid verlichtingpakket.

     De prijs van deze  caravan komt op € 31.990

     De Allegra Optima 520 is te bekijken op de Caravana beurs in Leeuwarden van 23 t/m 28 januari.

     Caravelair geeft op alle modellen 3jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

     Info: www. Caravan Trading Europe B.V.

     







    15-01-2020 om 19:23 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus valt in de prijzen tijdens de CMT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KNAUS L! VE I ontvangt de "European Innovation Award"

    Innovatieve, toekomstgerichte oplossingen, concepten, strategieën en producten uit de caravanindustrie zijn degenen die de "European Innovation Award" eert. DoldeMedien Verlag selecteerde de beste innovaties op CMT op zondag 12 januari met vertegenwoordigers van Europa's toonaangevende redactieteams voor caravaning.  Knaus is een van de trotse winnaars: de L! VE I kreeg de felbegeerde prijs in de categorie "Totaalconcept van een kampeerauto".
    Een internationale jury, bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende onafhankelijke redactiekantoren uit de toonaangevende caravanlanden in Europa, beoordeelt de ingediende inzendingen en selecteert de winnaars.
    Als "de betere semi-geïntegreerd" met standaard een hefbed, met een bruto voertuiggewicht van 3.500 kg, state-of-the-art technologie, onderscheidend ontwerp en een uitstekende prijs prestatieverhouding, zet de L! VE I nieuwe normen in het volledig geïntegreerde segment en overtuigt met zijn bekroonde algemene concept , "Caravaning Insights Vision Award"

    Caravaning Insights, het nieuwe industrieportaal van DoldeMedien Verlag, presenteerde dit jaar de "Caravaning Insights Vision Award" voor bijzonder visionair denken als onderdeel van de "European Innovation Awards". In de categorie "Vision Concept Production" ging de prijs naar Bosch Engineering GmbH, een 100% dochteronderneming van Bosch, voor de samenwerking met Knaus Tabbert. De twee innovatieve bedrijven werken samen aan de toekomst van caravan: met een intelligent 48 volt elektrisch systeem wordt vrijheid volledig opnieuw gedefinieerd, concreet betekent dit: onafhankelijke voeding in de caravan, langer, zelfvoorzienend caravan en met alle comfort.
    Bedrijfsleider CSO Gerd Adamietzki is blij met de prijzen: De prijzen met de European Innovation Award en de Caravaning Insights Vision Award zijn een geweldige bevestiging van de prestaties van ons team en de samenwerking met Bosch Engineering. We zijn erg blij en vereerd.

    14-01-2020 om 18:57 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!