Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    04-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LMC nieuws voor 2022

    LMC brengt veel nieuws voor volgend jaar.

    LMC start het nieuwe seizoen met een heldere vormentaal, moderne ontwerpen en past daarbij ook de externe communicatie aan. Het huisstijlontwerp is fundamenteel herzien en de identiteit is consequent aangescherpt. Het nieuwe logo als middelpunt en symbool staat voor de voortdurende merkwaarden kwaliteit, levensduur, waarde en veiligheid. Geconstrueerd als een zelfstandig merk, weerspiegelt het de nuchtere houding en de gestructureerde manier van leven van de doelgroep met sterke lijnen en hoge rechte lijnen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, veiligheid en functionaliteit. Het nieuwe logo maakt indruk met veel helderheid en présence, is fris, tijdloos en modern.

                                            LMC

     

    LMC caravans.

     In elke prijsklasse voor elke leeftijdsgroep start LMC het nieuwe modellen jaar 2022 met vijf nieuwe indelingen en verfijning van de afwerking

    Van de Sassino in het voordelige instapsegment tot de hogere middenklasse met de Exquisite VIP: met in totaal zes caravan reeksen heeft LMC een breed assortiment qua uitrusting, comfort en design. Voor het modeljaar 2022 hebben de Sassenbergers vijf nieuwe, slim doordachte indelingen aan hun productportfolio toegevoegd en ook enkele reeksen verfijnd.

    Populaire reeks op instapniveau

    Voor velen is de Sassino vaak de eerste caravan waarmee caravan nieuwkomers zich in de grote wereld van mobiel reizen kunnen wagen. Vooral jonge gezinnen vertrouwen op de modellen van het instapprogramma 'Made in Sassenberg', die beginnen met prijzen vanaf 13.900 euro en afhankelijk van de indeling tot zes bedden bieden.

    In het modeljaar 2022 toont LMC drie nieuwe, spannende Sassino-versies, die allemaal verschillende USP's hebben. Kiest u voor de 6,25 meter lange Sassino 390 K, dan kunt u zich verheugen op extra kinderbedjes achterin, een grote garage achterin en een ruime zithoek met een flexibel bed. Een achterkeuken met raam, een serviceluik voor het laden en een dressoir voor gemakkelijke toegang tot het bed is wat je aantreft als je de 6,18 meter lange Sassino 430 D binnenstapt. De langste van het nieuwe trio is de Sassino 450 D met 7,08 meter - voldoende ruimte voor onder meer een achterkeuken met koelkast, ramen en grote kledingkasten.

    Indrukwekkend ruimtegevoel

    Grote luxe, enorm veel ruimte, hoogwaardige materialen, stoffen en oppervlakken: de LMC Exquisite VIP is gebouwd voor de hoogste eisen met totale lengtes van 8,43 tot 9,42 meter, pure extravagantie voor de caravan. In combinatie met zijn gemiddelde breedte van 2,52 meter creëert het een onvergelijkbaar ruimtegevoel. Lederlook bekleding, rondom comfortabele bedden met in hoogte verstelbaar hoofdbord door middel van gasdrukdempers en indirecte verlichting behoren tot de standaarduitrusting van het luxe voertuig, waarvan de binnenwanden zijn gedecoreerd met stijlvol meubilair. Extravagante stickers en lakwerk benadrukken de hoge mate van exclusiviteit aan de buitenkant. De LMC Exquisite VIP is verkrijgbaar in de vier modellen 595, 655, 685 en 695. Prijs vanaf 38.900 euro.

    Hoogwaardige bekleding met een knappe kleurstelling.

    De caravanspecialisten van Sassenberg hebben op alle series modelupdates uitgevoerd. Het interieurdesign de Style, Style Lift, Vivo en Musica is verder geoptimaliseerd. Alle modellen in de vier series, waaronder de Sassino, hebben een bekledingsupdate gekregen met als doel het interieur nog beter op elkaar af te stemmen. De hoogwaardige stoffering, waarmee de eindklant zijn eigen accenten kan aanbrengen door middel van decoratie en toebehoren dankzij de patroonloze en goede kleurstelling. Bij de Sassino komt het trenddesign "Silver Selection" in beeld, bij de Styl "Gray Stone" en "Blue Mountain", bij de Vivo "Gravel" en "Desert" en bij de Musica "Graphit" en "Dolomit". Daarnaast is het exterieur van de Musica vernieuwd en valt op door de exterieurstickers terug te brengen tot zwarte elementen met rode accenten.

     Xnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxn

    Kampeerauto’s

    Voor elke behoefte heeft LMC de juiste kampeerauto:  de Cruisers en de  Tourers

    Twee sterke reeksen, één duidelijke signatuur

    Doordachte indelingen, een dynamisch ontwerp, een hoog beveiligingsniveau en veel slimme oplossingen aan boord. LMC gaat het modeljaar 2022 in met twee sterke reeksen: De Cruiser, die afgelopen zomer voor het eerst aan het publiek werd gepresenteerd, krijgt nu een uitgebreidere standaarduitrusting en is gebouwd op het nieuwe Fiat Ducato Series 8 chassis. Aan de buitenkant is de Cruiser nu ook voorzien van de typische LMC achterlichtdrager en past samen met de geoptimaliseerde stickers nog beter in het familiedesign. Het grote nieuwe hoogtepunt bij LMC is de Tourer, die als nieuwe serie op de markt komt. “Met deze twee kampeerauto series bieden we onze potentiële klanten een perfect op elkaar afgestemde selectie die hen in staat stelt om precies het voertuig van hun keuze te filteren op basis van hun eigen eisen en wensen. De nieuwe Tourer voelt zich thuis in het lagere mainstream-segment en is gemaakt voor stellen en gezinnen, of als een voertuig van meerdere generaties om onbezorgd mobiel reizen te ervaren en te genieten. De nieuwe designstrategie is doorgevoerd in de Tourer, die door ingetogen kleuren, heldere, hoekige meubelen een aangename rust in het interieur brengt. Qua gewicht, uitrusting, functionaliteit en design bereikt de Tourer een absoluut topniveau.

    Aantrekkelijk speciaal model met uitgebreide standaarduitrusting

    Comfort en variabiliteit zijn erg belangrijk bij de nieuwe Cruisers. De twee geoptimaliseerde halfintegrale T 662 G en T 732 G staan ​​voor een hoog slaapcomfort met comfortabele eenpersoonsbedden en veel opbergruimte, plus de hoge laadmogelijkheden als extra USP. In de grote garage achterin is plaats voor e-bikes of vrijetijdsuitrusting zodat u ter plaatse mobiel en actief kunt zijn. De derde in de cruiser-groep is de V 646 G, die verkrijgbaar is vanaf 60.900 euro. Een compact en mobiel toevluchtsoord dat vooral bedoeld is om de actieve jongere doelgroep aan te spreken. Qua interieur scoort het Cruiser-trio met een uitgebreide standaarduitrusting, met frisse kleuraccenten, waaronder de nieuwe, eigentijdse bekledingskleuren Light Stone en Deep Stone. Alle chromen elementen zijn vervangen door matte uitvoeringen en de kleppen zijn rechtgetrokken. Aan de buitenkant vallen de moderne achterlichtbeugels op. De speciale uitrusting omvat: LED-dagrij verlichting, verwarmde en geïsoleerde vers- en vuilwatertanks en een 6,30 meter brede, verlichte luifel.

    Tweemaal vier indelingen voor alle wensen.

    Als nieuwe reeks in het lagere mainstream-segment spreekt de Tourer iedereen aan die een stuk van thuis mee wil nemen op reis. Dit wordt mogelijk gemaakt door de eigentijdse sfeer met tal van slimme oplossingen van anti vingerafdruk tot glijdende wastafels. De nieuwe Tourer komt in twee vier-indelingen van de LMC-assemblagelijn. Naast de vier indelingen T 630, T 660 G, T 720 en T 730 G zijn er gelijknamige liftversies die een elektrisch bedienbaar hefbed aan boord hebben. De prijsbewuste Tourer is vooral aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen en stellen die graag reizen en meer ruimte willen. De lichte kampeerauto heeft een coupé-ingang en biedt naar individuele ideeën verschillende hoogte punten, afhankelijk van de gekozen indeling: van de comfortabele douche in het achtergedeelte tot extra keuken opbergruimtes en de vijfde veiligheidsgordel tot de comfortabele slaapbank oplossing. In de stofferingswereld wachten de trenddesigns Moon en Mercury op de eindconsument.

     Xsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxsxs

    Camperbussen

    “Met de LMC Innovan voegen we het productsegment kampeerauto‘s toe aan ons portfolio. De compacte afmetingen van 5,40 tot 6,40 meter zijn perfect voor kampeerliefhebbers die zowel op een spontane weekendtrip als op vakantie willen beginnen. Sassenbergers bieden drie slimme indelingen voor de nieuwe Camper Van - twee met tweepersoonsbedden achterin en één model met eenpersoonsbedden. Met prijzen vanaf 39.900 euro bevindt de Innovan zich weer in het instapsegment ondanks hoogwaardige standaarduitrusting.

    Tijdloos en modern grijs

    Gezellig en comfortabel voor twee, ook met een baby en door gebruik te maken van een hefdak met twee kinderen reist en woont u comfortabel in de compacte Innovan. Het interieurontwerp is minimalistisch. De kleuren: gereduceerd.

    Tijdloos moderne ideeën doen hun intrede. Voor maximaal aanpassingsvermogen, want dit warme, donkerdere grijs past bij elk kleurenpalet en zet in combinatie met licht eikendecor individuele accenten. Grijs straalt een zekere rust uit. “Een rust die vakantiegangers mee op reis moeten nemen.” Op het gebied van interieurdesign scoort “de nieuwkomer” met praktische oppervlaktedecors met anti-vingerafdrukken. Het hoekige design is een statement.

    Slimme oplossingen

    In de badkamer harmonieert een lichtwit met de grijze tinten, slim verzonken led-spots zorgen voor een aangename verlichting. Daglicht komt door het dakluik.

     Ergonomische bekleding zorgt voor maximaal comfort aan boord. De naam is programma. Doordachte oplossingen maken de Innovan van LMC tot een bijzonder voertuig: de deur van de energiebesparende compressorkoelkast is aan beide zijden voorzien van een scharnier en kan zowel links als rechts worden geopend. De universele haakrails zijn zeer praktisch in de keuken voor het ophangen van kookgerei en ander keukengerei. De geïsoleerde en verwarmde verswatertank is onder het voertuig gemonteerd en zorgt zo voor meer opbergruimte. De dieselverwarming werkt geluidsarm en emissiearm. Isofix-bevestigingen zorgen ervoor dat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen reizen.

    Srsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsrsr

    De Exquisite VIP

    LMC Exquisite VIP komt met vier indelingen.

    De nieuwe premium reeks “Made in Sassenberg” brengt alles aan boord om mobiel reizen en leven met al je zintuigen te beleven en te genieten. De LMC Exquisite VIP: dit is caravan extravagantie met een totale lengte van 8,43 tot 9,42 meter. "Met de Exquisite VIP presenteren we vier verschillende exclusieve indelinvgen waarmee we ons uitrustingsaanbod naar een nieuw luxueus niveau tillen met een gemiddelde breedte van ruim 2,50 meter.

    Wie door de brede ingangsdeur de nieuwe high-class caravan betreedt, ervaart een heel bijzonder ruimtegevoel. Want naast de gemiddelde lengte is de breedte van de LMC Exquisite VIP met 2,52 meter een absoluut onderscheidend kenmerk van de nieuwkomer. Aan boord kunnen geïnteresseerden topuitrusting verwachten die hen uitnodigt om exclusief te blijven hangen en comfortabel te reizen. Van de vitrine voorzien van licht, als onderdeel van de hoogwaardige meubelen, tot lederlook bekleding en comfortabele bedden waarvan de hoofdborden in hoogte verstelbaar zijn met gasdrukdempers. De indirecte verlichting draagt ​​bij aan de aangename sfeer in het luxe voertuig. De binnenmuren in de boeg en achtersteven zijn behouden in het meubeldecor. In de keuken staat een fornuis met oven te wachten.

    Extravagante stickers en lakwerk

    De 595 indeling heeft een grote koelkast van 140 liter aan boord; De drie andere indelingen zijn nog een maatje groter: de 190 liter versie van de Exquisite VIP 655, 685 en 695 wacht op eten en drinken. De vers- en vuilwatertank heeft een inhoud van 44 liter. De uitgebreide hoogwaardige standaarduitrusting omvat ook raamkozijnen inclusief rolgordijnen en betrouwbare verwarming met circulerende lucht. Van buitenaf vallen de extravagante stickers en het lakwerk op ze benadrukken de exclusiviteit. Premium front, dak (met elegante decoratieve reling) en achterzijde zijn gemaakt van gegoten GFK-onderdelen. Niet alleen de achterlichten hebben LED's, maar ook de luifel met regengoot. Het winterpakket met warmwaterverwarming is optioneel voor de serie. De LMC Exquisite VIP is verkrijgbaar bij geselecteerde verdelers vanaf 38.900 euro inclusief btw.

    Info www.lmc-caravans.de

     Sfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsf

     Technische gegevens

    -LMC biedt aan

    42 verschillende indelingen

    Kampeerauto’s camperbussen op Fiat Ducato en Citroën basisvoertuigen.

    Alle vakantievoertuigen kan men met een rijbewijs B besturen.

    Twaalf jaar waterdicht garantie.

     Caravans

    28 indelingen in 6 reeksen: Sassino, Style Lift, Vivo, Musica, Exquisite VIP.

    Van instap model tot grote luxe.

    Mogelijk tot 7 slaapplaatsen

    Tototale lengte van 5,83 tot 9,57 m

     Kampeerauto’s.

    11 indelingen in 2 reeksen: Tourer en Cruiser

    Tot 6 slaapplaatsen volgens model.

    Totale lengtes van 6,6 tot 7,55 m

     Buscampers

    Inovan met 3 indelingen.

    Tot 5 slaapplaatsen volgens model.

    Totale lengtes 5,41 tot 6,36 m

    Informatie www.lmc-caravans.de

    04-07-2021 om 15:04 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!