Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    24-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een keuken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-11-2023 om 19:19 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een toren boven de zwerfauto's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    24-11-2023 om 17:58 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankia met nieuwe technieken

    Frankia Platin voor volgend seizoen

    De fabrikant uit Marktschorgast verbeterde voor 2024 zijn topreeks de Platin hoofdzakelijk met elektronische apparatuur. Het nu al chique interieur met zijn lichte en donkere kleuren, hier en daar nog wat houtdecor en bij avond keus uit verschillende verlichtingsvormen werd behouden. Ook aan de indelingen werd op enkele kleinigheden na nauwelijks wat gewijzigd. Alleen de buitenkant laat zich opmerken door zijn nieuwe frisse kleur en het nieuwe Frankia embleem.

    Technische veranderingen.

    Zo krijgt heel de Platin reeks een tv antenne van Alden een 300 Ampère lithium batterij van Foster met computer gestuurde cellen verwarming, een gelijkrichter van Votronic, een luchtkoeler Truma Aventa, samen zeker niet mis. Die verbeteringen gelden voor alle Platin kampeerauto’s.

    We  bekeken de Platin I 7900 GD met zijn nieuwe uitrusting. Het vlaggeschip meet 8,07 m lang en is 2,3 m breed, hij zet 5,5 ton op de weegbrug. Als basis is een Mercedes Sprinter gebruikt met dubbele wielen achteraan en logischer wijze achterwielaandrijving. Een 190 pk turbodiesel stuurt zijn paardjes geholpen door een 9 trap automaat naar de achterwielen. Een multimedia-systeem  MBVX en DAB+radio plus Dolby luidsprekers –systeem van Alpine zorgt voor het nieuws en vrolijke muziek.

    Het stevige koetswerk biedt een geïsoleerde verwarmde en zowel langs binnen en langs buiten bereikbare dubbelbodem met hoogtes variërend tussen de 12,6 en 34,8 cm. De warmwater verwarming van Alde behoort tot de standaard uitrusting. De bekende achterklep van Frankia ondersteund door gasdrukveren geven een gemakkelijke toegang tot de garage.

    In het interieur gebruikt Frankia bij de Platin I7900 GD het dak van de garage als slaapkamer met 2 enkele bedden. Aanpalend is de ruim bemeten badkamer met afzonderlijke douche cabine. Tussen zitgroep en badkamer is met wat goede wil een knappe L-keuken en een koelkast met links en rechts open draaiende deuren. Als optie kan men een hefbed bekomen.

    Technische gegevens

    Basis voertuig: Mercedes Benz 519 CDI

    Motor: 190 pk met 9 versnelling automaat.

    Afmetingen: LXBXH  8,07 x 2,3 x 3,23 m

    MTM: 5,5 ton

    De reeks bestaat uit 5 types met lengtes van 8 tot 8,6 m.

    Meer info: www.frankia.com.

    24-11-2023 om 17:56 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open deurdag Bij Nismann-Bischoff
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Internationaal publiek bezoekt de Open Dagen 2023

    Productierondleidingen, een tentoonstelling van campers en partnerbedrijven en een muzikaal avondprogramma lokten in het weekend talrijke gasten naar Polch.

    Polch, 21 november 2023 – Op 4 en 5 november 2023 was het weer zover: Niesmann+Bischoff opende de fabriekspoorten voor alle camperliefhebbers en geïnteresseerden. Op twee spannende dagen konden onze gasten uit Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden en Spanje een kijkje nemen in de productiehal en kennis maken met de nieuwste succesvolle modellen en enkele exposanten uit de branche.

    Talrijke camperchauffeurs gingen in op de open uitnodiging aan Polch en sloegen het hele weekend hun kamp op in de buurt van het fabrieksterrein. Tegelijkertijd arriveerden er veel dagjesmensen, waaronder medewerkers en hun gezinnen.

    Een van de grootste attracties van het weekend waren de productierondleidingen, die zowel in het Duits als in vier vreemde talen werden aangeboden. Van de verwerking van het chassis tot de eigen productie van sandwichpanelen en de meubelproductie met gloednieuwe CNC-machines: elke fase van de productie werd in detail getoond en beschreven. Voor het eerst konden geïnteresseerde bezoekers tijdens de rondleiding door de fabriek de recent opgeleverde zonneparken en het nieuwe logistieke centrum, dat vorig jaar werd gebouwd vanwege het toenemende productievolume, bekijken.

    Een andere publiekstrekker waren de succesvolle modellen die in de tentoonstellingshal werden gepresenteerd. Naast de onlangs geïntroduceerde Flair 880 en 920 werden ook de populaire iSmove-modellen actief verkend door de gasten. In het servicecentrum was er de mogelijkheid voor technisch advies en een Q&A-sessie direct bij de iSmove en de Flair. Er waren ook een aantal exposanten verspreid over het terrein. De klantenclub, leveranciers en samenwerkingspartners, waaronder touroperators en campings, gebruikten het weekend om met de talrijke gasten te praten. Zelfs de jongste gasten kregen gevarieerd entertainment en brachten een vermakelijke dag door met spelletjes en schminken. Geïnteresseerden in banen en opleidingen kregen op de stand van de HR-afdeling spannende en relevante informatie.

    Het feestelijke hoogtepunt van de zaterdagavond was het optreden van de band "Münchner Zwietracht", die het publiek in feeststemming bracht op het podium in de volledig bezette feesttent. Het team van de Kikkererwten van Polch heeft de hele tijd gezorgd voor het fysieke welzijn van de gasten en medewerkers.

    Al met al staat er met de open dagen een geweldig en gevarieerd weekend achter Niesmann+Bischoff, dat nu al uitkijkt naar een nieuwe evenementenronde volgend jaar. Hiervoor is iedereen welkom om volgend jaar het tweede weekend van november (09./10.11.2024) in zijn agenda te noteren.

    Meer info: www.niesmann-bischoff.com

    24-11-2023 om 00:00 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele richting
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    23-11-2023 om 18:27 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Challenger met een geniaal idee

    Challenger 384 met een geniaal idee.

    De Franse fabrikant had weer een geniaal idee en plaatste het achterin in de half integrale 384 dat bij een eerste blik in het interieur niet opvalt.

    In de 7,29 m lange Challenger 384 zien we de overbekende indeling. Achter de stuurcabine de zitgroep met L-zitbank er boven een hefbed, daar achter  een compacte keuken gevolgd door een grote natte cel over heel de breedte van het interieur en helemaal achterin een dubbel vastbed.

    Het venijn zit in de staart zegt men vaak, hier echter een lumineus een idee. Het bed kan men tot een halve breedte samen schuiven. Daar onder komt een 0,85 m brede schrijftafel te voorschijn. Ze kan gebruikt worden als bureelblad of voor de kinderen als tekentafel en nog andere dingen. Aan de linkerzijde bevind zich een kleerkast. Hier kan men het deksel open klappen en de buis waaraan de kleren hangen komt automatisch mee omhoog en zo kan men gemakkelijk bij de kleren. Is het deksel gesloten kan men het gebruiken als legplank of om op te knutselen. Het multifunctioneel achterste deel kan als slaapkamer dienen, mobiel bureel of speelkamer  voor de kinderen alles zo een beetje naar wens en behoefte.

    Het interieur in lichte kleur en afgewisseld  met enkele donkere vlakken geeft een sfeervolle indruk. Het is keurig afgewerkt, voor de avonden is een gezellig verlichting voorzien.

    Als basisvoertuig voor de Challenger 384 komt de Fiat Ducato of zijn tweeling broer de Peugeot Boxer met laag chassis in aanmerking. Ze hebben beide een 140 pk sterke turbo diesel motor met 6 versnellingen. Een automatische versnellingsbak word door Peugeot niet aangeboden. De standaard uitrusting maar enkel in de Etape Edition 384 is omvangrijk. Zo is er een luchtkoeler in de stuurcabine, snelheidsregelaar, panorama dakluik, buitendeur met centrale vergrendeling en venster om enkel de voornaamste te vernoemen.

    Technische gegevens

    Basisvoertuig Peugeot Boxer  met verlaagd cassis.

    Motor: Turbo diesel 140 pk               6 versnellingen.

    MTM 3.500 kg

    Afmetingen. LXBXH  7,29 x 2,35 x 2,92 m.

    Info: Challenger.com

    23-11-2023 om 18:25 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boven de boomgrens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-11-2023 om 20:36 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Malybu voor 4 zwervers

    Malibu Van 540 family-for 4

    Slechts 5,40 m is de nieuwe camperbus van Carthago lang. De ontwerpers hebben het zo uitgekiend dat er 4 personen kunnen zitten en slapen. De korte uitvoering van Fiat Ducato koopt men voor zijn handigheid in het verkeer, korte draaicirkel en als er een personenwagen weg rijdt kun je daar in de plaats gaan staan. De indeling is net zoals die van zijn grote broers, maar ze is omwille van de afmetingen hier een daar wat ingekrompen. Een hefdak bracht een oplossing om voor 2 bewoners slapen te creeren.

    Beginnen we achteraan waar een dwars geplaats dubbel bed wat hoger geinstalleerd werd. Onderaan kan reisbagage plus ander gerief gestokkeerd worden. De matras is in twee gedeeld en kunnen samen met de lattenbodem links en rechs op zij gekanteld worden. Met wat goede wil kun je daar nog 2 fietsen zetten, die moeten er 's avonds wel uit.

    Onder het bed zijn links en rechts kasten voor watertanks, batterijen, kabeltrommel en die wielen van de Fiat Ducato hebben daar ook nog wat plaats nodig. Langs achter bereikbaar is de kast voor een kleine gasfles. Boven het voet einde van het bed is een kleerkast. Tussen de zitgroep en het bed heeft men een leuk badkamertje geperst. De cassette wc schuift onder de zitbank. De cassette wordt langs buiten er uit gehaald, neem je tijd ervoor want het is een puzzelwerkje. Hopelijk vinden ze bij Carthago er iets op. Het waskommetje klapt omhoog in een kast waar er naast nog een is voor toiletgerief. Hup, de deur dicht en we hebben een douchecel.

    De keukenblok met ernaast de 82 l koelkast is natuurlijk wat kleiner uitgevallen, het verschil met de grotere campeerbussen moet toch ergens te vinden zijn. Onderaan zijn drie laden, door ze met zorg in te laden is genoeg keuken gerief aan boord en er is ook nog de bovenkast. In het aanrecht zijn 2 kookvuren en het spoelbakje geïntegreerd. Links is een omhoog klapbaar stuk dat het aanrecht wezenlijk vergroot. Samen met de bovenkast mag het keukentje gezien worden. Aan de binnenkant boven de schuifdeur zijn de elektronische controle en bedieningspaneeltjes geïnstalleerd.

    Omdat de 4 bewoners comfortabel zouden zitten zijn de afmetingen van de grotere types grotendeels behouden. Met 4 personen een hele avond rond de tafel zitten is niet niks. Bijzonder met slecht weer heeft men gedurende de dag al wat binnen vertoefd en dan spreken we nog niet van een winterse dag.
    Hebben we nog het 105 kg wegende hefdak voor 2 personen. Bijzonder leuk voor kinderen, als het kouder wordt zijn daarboven dikke donsdekens een noodzaak.
    De vakmannen van Carthago hebben een Truma C 4 achterin onder het bed geïnstalleerd. Om de gaskraan te bereiken moet een deel van het bed omhoog klappen, dat doe je best voor je onder de wol kruipt.

    Sameng gevat.
    De Malibu Van 540 family-for-4 is een knap ingericht kampeerautotje. Een mooi keurig afgewerkt meubilair en lichten waar nodig zijn. Alles is aan boord maar als het weer niet meevalt moet men wel wat inschikkelijk zijn voor elkaar. Hij is beweeglijk in het verkeer en kan best als enige auto in het gezin worden gebruikt.

    Technische gegevens.
    Basis voertuig: Fiat Ducato bestelwagen
    Motor: 2,2 l turbo diesel 140 pk
    MTM: 3,5 ton
    Afmetingen: L x B x H 5,41 x 2,05 x 2,69 m
    Bedden: achter 1,92 x 1,36-1,22 m
    dakbed 2,03 x 1,32 m
    Verwarming: Truma C4
    Basisprijs: rond de 65.000 euro
    Meer info: www.malibu-carthago.com

    22-11-2023 om 20:34 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas op!!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    21-11-2023 om 20:17 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Trajectcontrole op E40 zorgde voor daling aantal ongevallen met 55%
    Vandaag is het de 19de Flitsmarathon van de politie

    Vandaag houdt de politie voor de 19de keer een Flitsmarathon in heel het land. Vias institute heeft daarom bekeken wat de impact is van enkele trajectcontroles die de laatste jaren geïnstalleerd zijn. Zo is sinds de ingebruikname van de trajectcontrole op de E40 tussen Sterrebeek en Bertem het aantal letselongevallen daar met 55% gedaald. Andere voorbeelden tonen evenzeer een gunstig effect in dezelfde grootorde. Als alle bestuurders overal de snelheidslimieten respecteren, zouden er 140 doden en 550 zwaargewonden elk jaar minder op onze wegen zijn.

    Vandaag organiseren de lokale en federale politie voor de 19de keer een Flitsmarathon. Het doel is tweeledig: bestuurders aanzetten om hun gedrag aan te passen en de snelheidslimieten te respecteren en daarnaast in herinnering brengen dat 1 op de 3 dodelijke ongevallen te wijten is aan onaangepaste of overdreven snelheid.
     
    Tijdens een van de vorige edities heeft Vias institute vastgesteld dat de gemiddelde snelheid tijdens de dag van Flitsmarathon met 3 à 7% daalde.
    De aankondiging van de controles en de effectieve handhaving hebben dus wel degelijk een impact op onze wegen.
     
    Nieuwe statistische analyse over trajectcontroles
    Om de snelheid te controleren gebruikt de politie verschillende soorten toestellen, waaronder de laatste jaren ook steeds vaker trajectcontroles. Om hun impact te meten heeft Vias institute het aantal ongevallen met doden en gewonden bekeken voor en na de ingebruikname van de trajectcontrole.
     
    Trajectcontrole op de E40 in Sterrebeek
    Eind september 2018 is de trajectcontrole over een afstand van 7 kilometer tussen Sterrebeek en Bertem op de E40 geactiveerd. Sindsdien stellen we jaarlijks gemiddeld 15 letselongevallen vast ten opzichte van 32 ongevallen gemiddeld in de 4 jaren voor de ingebruikname. Het gaat dus om een daling met 55%.
     
    Dubbele trajectcontrole op de E42 in Fleurus
    In maart 2021 is een dubbele trajectcontrole op de E42 in gebruik genomen: tussen Fleurus en de snelwegparking in Spy en tussen Spy en de snelwegparking in Hulplanche. In totaal controleert die dubbele trajectcontrole de snelheid dus over een afstand van 26 kilometer. In 2022, het eerste jaar na de ingebruikname van de trajectcontrole zijn er in totaal 12 letselongevallen vastgesteld tussen Fleurus en Hulplanche. In 2019 waren er dat 29 op hetzelfde traject en de 5 jaren ervoor zelfs gemiddeld 31. De installatie van de dubbele trajectcontrole heeft dus het aantal ongevallen met 60% laten dalen.

    Invalswegen in Mechelen
    Voor de analyse is er ook een voorbeeld buiten de autosnelwegen bekeken. In Mechelen zijn er op 12 verkeersassen in de loop van 2017 trajectcontroles geactiveerd. Op die 12 assen zijn er vorig jaar in totaal 32 letselongevallen gebeurd ten opzichte van 64 in 2016 (en zelfs 76 gemiddeld in de 5 jaren ervoor). Het gaat dus om een daling van 50%.
    Naast het aspect ‘ongevallen’, zorgt het beter respecteren van de snelheid in de bebouwde kom ook voor een verbeterde leefbaarheid. De geluidshinder is lager en kwetsbare weggebruikers kunnen zich veiliger verplaatsen als meer automobilisten zich aan de maximumsnelheden houden.
     
    Conclusie
    De resultaten van deze statistische analyse bevestigen de gunstige impact van trajectcontroles op de verkeersveiligheid. De resultaten liggen in lijn met eerdere studies. Het grote voordeel van het systeem is dat het leidt tot een veel gelijkmatiger snelheidsprofiel over een langere afstand. Bestuurders wisselen ook minder van rijstrook bij trajectcontroles, wat de kans op een ongeval ook kleiner maakt. In vergelijking met een ‘gewone’ flitspaal is er minder het effect van het afremmen vlak voor de flitspaal en het terug optrekken vlak erna.
    Het doel van de Flitsmarathon is om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk bestuurders beboet worden, niet alleen vandaag, maar ook de rest van het jaar.

     Meer info Vias institute .

    21-11-2023 om 20:05 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door het groenj
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-11-2023 om 20:58 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benimar Yrteo op Ford

    Benimar Yrteo 861

    Het reeds lang bekende Spaanse merk Benimar maakt al een tijdje deel uit van de Franse Trigano groep, de productie echter gebeurt in Spanje.

    Nieuw in het programma van Benimar zijn de 2,14 m brede halfintegrale Yrteo kampeerauto’s op Ford Transit. Naast een rond de 6 m type met dwarsbed is nu ook de 6,69 m lange Yrteo 861 met enkele bedden boven de garage geboren. Het basisvoertuig heeft een uitgebreide uitrusting om in alle rust over vlakke en bergachtige wegen te kunnen snorren.

    De hoogwaardige opbouw werd in vol polyester bouwwijze gemaakt dat zijn dak, wanden en bodem. In de zijwanden zijn de dure ramenvensters gemonteerd. In het interieur zijn de achterin geplaatste enkele bedden hoog op het dak van de garage geplaatst. Wil men er een bed van 2,1 x 1,70 m van maken moeten de bij geleverde kussen tussen de matrassen worden geschoven.

    In de badkamer pronkt een douchecel. Om plaats te sparen, het kan ook zijn bij gebrek aan plaats is het keukenblok compact gehouden. Achter de stuurcabine is de zithoek met twee persoonszitbank in de rijrichting en een kleine zijzitbank. De grote bank is voorzien van kopsteunen en driepunt veiligheidsgordels. Het mooie meubilair is keurig afgewerkt en grotendeels met donkere wanden uitgevoerd. De witte deuren van de kasten zijn wit en vormen een chique contrast met de donkere panelen. Veel regelbare lichtjes zorgen voor sfeervolle avonden.

    Meer info: www.benimar.es

               www.dicar.com

    20-11-2023 om 20:52 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!