Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    14-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de trein naar de CMT Stuttgart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-12-2023 om 20:39 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de trein naar de CMT Stuttgart

    Met een beetje planning staat niets een bezoek aan CMT in de weg

    Comfortabel reizen naar de CMT ondanks bouwwerkzaamheden / S-Bahn-alternatieven en directe bussen voor beursbezoekers

    Vakanties worden geassocieerd met planning: wat moet er worden ingepakt? Welke documenten zijn vereist? Of waar moet u ter plaatse rekening mee houden? Dit jaar brengt de reis naar de CMT-vakantiebeurs ook een beetje planning met zich mee. Van begin januari tot eind maart 2024 werkt Deutsche Bahn aan de spoorinfrastructuur op de Gäubahn tussen Stuttgart en Singen. Voor de bouwwerkzaamheden moeten sommige sporen in verschillende secties en perioden worden afgesloten – waaronder die naar Messe Stuttgart en dus ook naar CMT. Tijdens de beursperiode, tussen 13 en 21 januari, dienen bezoekers zich daarom voor aankomst te informeren.

    Dit zijn de mogelijkheden om er met het openbaar vervoer te komen
    Tussen 8 januari 04.30 uur en 15 januari 04.30 uur is de lijn tussen Stuttgart-Rohr en Böblingen afgesloten voor treinverkeer. Als u van plan bent om op 13 of 14 januari 's werelds grootste openbare vakbeurs voor toerisme en vrije tijd te bezoeken, kunt u in deze periode de treinen van de S-Bahn-lijnen 2 en 3 en de U6-lijn van de Stuttgarter Straßenbahnen AG nemen. Er rijdt dit weekend een rechtstreekse bus tussen Böblingen en de luchthaven/beurs (Stuttgart Airport Busterminal).

    In de verdere bouwfase, tussen 15 januari 4.30 uur en 29 januari 4.30 uur, sluit DB de S-Bahn-tunnellijn tussen Stuttgart Schwabstraße en Stuttgart-Vaihingen af. In deze periode kunnen bezoekers de CMT bereiken met de SSB U6-lijn en met de directe bus, die rijdt tussen het centraal station van Stuttgart en de luchthaven/beurs. Bovendien rijden er in het weekend (20 en 21 januari) elk half uur S-Bahn-treinen op lijn S2 tussen Stuttgart-Vaihingen en Filderstadt. Bovendien rijdt de regionale pendeltrein dit weekend twee keer per uur tussen het centraal station van Stuttgart en Vaihingen/Böblingen, in Vaihingen kunnen passagiers overstappen op de S-Bahn-lijn S2 in de richting van de luchthaven/beurs.

    Realtime-informatie is beschikbaar in de reisinformatie op bahn.de, in de "DB Navigator"-app en in www.bahn.de/reiseauskunft.

    Details over hoe u bij de CMT kunt komen, vindt u op www.cmt-messe.de/bahn.

    14-12-2023 om 20:38 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een basiliek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-12-2023 om 20:19 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe vondst bij Challenger 384

    Challenger 384.

    De Franse fabrikant had weer een geniaal idee en plaatste het achterin in de half integrale 384 dat bij een eerste blik in het interieur niet opvalt.

    In de 7,29 m lange Challenger 384 zien we de overbekende indeling. Achter de stuurcabine de zitgroep met L-zitbank er boven een hefbed, daar achter  een compacte keuken gevolgd door een grote natte cel over heel de breedte van het interieur en helemaal achterin een dubbel vastbed.

    Het venijn zit in de staart zegt men vaak, hier echter een lumineus een idee. Het bed kan men tot een halve breedte samen schuiven. Daar onder komt een 0,85 m brede schrijftafel te voorschijn. Ze kan gebruikt worden als bureelblad of voor de kinderen als tekentafel en nog andere dingen. Aan de linkerzijde bevind zich een kleerkast. Hier kan men het deksel open klappen en de buis waaraan de kleren hangen komt automatisch mee omhoog en zo kan men gemakkelijk bij de kleren. Is het deksel gesloten kan men het gebruiken als legplank of om op te knutselen. Het multifunctioneel achterste deel kan als slaapkamer dienen, mobiel bureel of speelkamer  voor de kinderen alles zo een beetje naar wens en behoefte.

    Het interieur in lichte kleur en afgewisseld  met enkele donkere vlakken geeft een sfeervolle indruk. Het is keurig afgewerkt, voor de avonden is een gezellig verlichting voorzien.

    Als basisvoertuig voor de Challenger 384 komt de Fiat Ducato of zijn tweeling broer de Peugeot Boxer met laag chassis in aanmerking. Ze hebben beide een 140 pk sterke turbo diesel motor met 6 versnellingen. Een automatische versnellingsbak word door Peugeot niet aangeboden. De standaard uitrusting maar enkel in de Etape Edition 384 is omvangrijk. Zo is er een luchtkoeler in de stuurcabine, snelheidsregelaar, panorama dakluik, buitendeur met centrale vergrendeling en venster om enkel de voornaamste te vernoemen.

    Technische gegevens

    Basisvoertuig Peugeot Boxer  met verlaagd cassis.

    Motor: Turbo diesel 140 pk               6 versnellingen.

    MTM 3.500 kg

    Afmetingen. LXBXH  7,29 x 2,35 x 2,92 m.

    Info: Challenger.com

    14-12-2023 om 20:18 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dorp op de helling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    12-12-2023 om 17:55 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga eens naar de CMT van Stuttgart

    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     CMT laat de harten van caravanfans sneller kloppen

    Nieuwe producten, exclusieve voertuigen en de juiste bestemmingen op één plek

    De wereld ontdekken met een caravan, camper of daktent is voor veel mensen de favoriete manier van reizen. Dit is precies de reden waarom CMT zich in januari 2024 opnieuw zal richten op het thema caravanning. "CMT is ons vlaggenschip in Stuttgart en de caravansector is de brug", zegt Alexander Ege, directeur van Trade Fairs and Events. "Alleen al zeven van de tien hallen worden bezet door exposanten met caravans. Het zal moeilijk zijn om ergens anders een uitgebreider aanbod te vinden." De CMT opent vanaf 13 januari 2024 negen dagen lang haar deuren voor vakantie- en caravanfans.

    Van kampeerauto’s tot expeditievoertuigen en luxe liners
    In het L-Bank Forum (Hal 1) presenteren grote en bekende traditionele fabrikanten hun complete portfolio van caravans en kampeerauto’s. Als u op zoek bent naar iets meer multifunctioneel en ongebruikelijk, dan is de galerie in het L-Bank Forum (Hal 1) de juiste plek voor u. Hier presenteren exposanten indrukwekkende 4x4 langeafstands- en expeditievoertuigen. Niets staat een reis door de woestijn, door de jungle of iets dergelijks met de voertuigen in de weg.

    Luxe appartementen op wielen vindt u in Hal 2. Daar presenteren fabrikanten voertuigen die aan niets ontbreken: wijnkast, complete keuken, ruime badkamer – en soms zelfs een garage voor een kleine auto. De CERATIZIT-hal (hal 3) en hal 5 zijn de thuisbasis van de bloeiende sector van gesloten bestelwagens, bestelwagens en campers. Bezoekers kunnen het hele aanbod ervaren, van kleine minicampers tot comfortabele campers. Bijzonder populair op dit moment zijn de stadscampers, kleine recreatievoertuigen met pop-up daken, die in een grote verscheidenheid aan merken te zien zijn.

    De juiste accessoires voor caravanvakanties
    Hal 7 staat in het teken van accessoires. Talrijke exposanten bieden een grote keuze aan producten voor doe-het-zelvers en fans van inbouwapparatuur. Van A voor oprijwig tot Z voor extra koplampen, in deze hal vindt u alles wat wordt aangeboden door de competente accessoire-industrie met service en advies ter plaatse. In de Alfred Kärcher-hal (hal 8) vindt u een breed scala aan campings en staanplaatsen, evenals alle relevante aanbieders voor de infrastructuur voor mobiel reizen. In deze hal worden ook tenten, luifels en bijpassende accessoires gepresenteerd.

    Maar ook het thema duurzaamheid in de caravaning zal op CMT 2024 een hoge prioriteit krijgen. In een informatieruimte bij de oostelijke ingang kunnen geïnteresseerden interessante feiten vinden over milieuvriendelijke vakanties.

    Rust uit en krijg informatie in de woonkamer van Vans & Friends
    Na zoveel inspiratie heeft elke caravanliefhebber een pauze nodig. Voor persoonlijke uitwisseling met influencers zijn er comfortabele zitplaatsen beschikbaar in de Vans & Friends-woonkamer in de Alfred Kärcher-hal (hal 8). Maar het gebied is veel meer dan alleen een plek om uit te rusten: hier vinden lezingen plaats van bloggers over de onderwerpen busconversie en nieuw werk. Experts zullen ook informatie geven over individuele uitdagingen tijdens verbouwingen, uitbreidingen en dagelijks kamperen. Elke dag in het gebied staat in het teken van een ander onderwerp, bijvoorbeeld op 17 januari gaat het over reizen met de hond en drie dagen later over doe-het-zelven in de bestelwagensector.

    In het Rothauspark is er ook een informatieruimte over het thema Modern Werken. Hier worden drie voertuigen gepresenteerd die zijn ontworpen om op de weg te werken. Hier vinden ook gesprekken met influencers plaats.

    Bezoek CMT Stuttgart van 13 tot 21 januari 2024

     7 hallen vol nieuwigheden

    1200 caravans, kampeerauto’s , bestelwagens en recreatievoertuigen, ongeveer 120 nieuwe producten, talrijke wereldpremières, accessoires, vanlife, parkeerplaatsen en nog veel meer. Hier kunt u alle modellen en varianten vergelijken, de perfecte plattegrond ontdekken, "testkamperen", profiteren van aantrekkelijke beursaanbiedingen en vanlifers ontmoeten. Krijg de beste deal!

    In de hallen 1, 3 en 5 kunt u alles ontdekken wat de talrijke grootschalige en grote fabrikanten te bieden hebben.

    Minicaravans, off-road campers en nog veel meer zijn te vinden in de galerij in hal 1. Zeker een bezoekje waard!

    Groter, mooier, exclusiever: hier bevinden zich de premium modellen en de grote luxe liners.

    Caravanning, Kampeerauto’s en caravans met al hun nieuwigheden. Wordt vervolgd in Hal 5...

    Een hele hal plus de helft van hal 8 vol accessoires voor caravans, kampeerauto’s en kamperen. Met praktische uitbreidings- en ombouwoplossingen, mobiele zonnetechnologie, kachels, verhuizers, airconditioning en alles wat het leven onderweg en op de camping nog aangenamer maakt.

    Alle merken van Knaus Tabbert AG op 15.000 vierkante meter: meer keuze, meer innovaties en nog meer modelvarianten. Hier vindt u alles wat de multi merken fabrikant te bieden heeft.

    Bijna alle fabrikanten bieden ook complete oplossingen, individuele inrichtingspakketten en aantrekkelijke beursaanbiedingen voor alle aspecten van het bestelwagenleven en beurzen.











    11-12-2023 om 17:30 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!