Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    18-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus Van TI Plus informatie

    Knaus Van TI Plus.

    Platinum Selection

    Knaus biedt de volledig uitgeruste Platinum Selection nu ook aan voor de prijs van de Van Ti Plus MEG op een MAM TGE basisvoertuig.

    Kampeerauto’s met een uitgebreide standaard uitrusting zijn een trend geworden en halen hoge verkoopcijfers. De fabrikant uit Jandelsbrunn volgt zoals vele andere deze trend. De Van TI op Fiat Ducato evenals de halfintegrale Sky TI worden aangeboden met zo ongeveer met alles er op en er aan. Dat geldt ook voor de MAM TGE. Als Platinum Selection kost bij Knaus de Van Ti plus 650 MEG rond de 18.000 euro minder.

    In de standaardprijs zijn nu begrepen een luifel, TV antenne, 32 duim LED TV, achteruit rijcamera,  navigatiesysteem, snelheidsregelaar, luchtkoeler, grote dakvensters, een buitendeur met venster en muggenhor. Bovendien zijn deze types te herkennen aan de donkergrijs  geschilderde stuurcabine en een zilverkleurige opbouw. Als het nog niet genoeg is zijn de kussens van het interieur verbeterd en hebben een andere bekleding.

    De indeling van de Van TI Plus 650 MEG werd op enkele details na behouden. Boven de garage achterin zijn enkele bedden, centraal een compacte keukenblok, een badkamer met schuifdeur en draaibare wand. Achter de stuurcabine is de zithoek gebleven. De lichtjes schuin gebouwde meubelen er tegenover geven de wagen een ruimtelijke gevoel.

    Meer informatie: www.knaus.com







    18-04-2021 om 20:47 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truma in de bloemen gezet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Truma behaalt de reddot Design Award.

     De compressorkoelboxen Truma Cooler overtuigen door hun productdesign.

     In april 2021 behaalde Truma de reddot Design Award voor zijn nieuwe compressorkoelboxen. Deze prestigieuze prijs onderscheidt sinds 1955 producten die aanspreken door hun hoge vormgevingskwaliteit. Er wordt onder meer gekeken naar criteria zoals de innovatiegraad, de functionaliteit, de ergonomie en de duurzaamheid. De Truma Coolers koelen en vriezen op betrouwbare wijze tot -22 °C en zijn efficiënt en stil. De compressorkoelboxen kunnen worden gevoed op 230 V en op 12 V / 24 V.

    Een driestaps accuontladingsbeveiliging verhindert dat de voertuigaccu worden ontladen. De reddot-jury, samengesteld uit 50 internationale experts loofde bovendien de doordachte productfuncties;

    • 12 V / 24 V-aansluitingen aan beide zijden zorgen voor meer flexibiliteit

    • de grepen zijn volledig ingewerkt in de zijwand, wat ruimte bespaart

    • bij de meeste modellen kan het deksel worden afgenomen en ze kunnen aan twee zijden worden geopend • USB-aansluiting voor het laden van tablets en smartphones

    • twee ingebouwde flessenopeners

    • bijzonder robuust en duurzaam door versterkte hoeken en scharnieren in rvs

    • alle modellen zijn te bedienen met de Truma Cooler App.

    Info: www.truma.com

    16-04-2021 om 20:36 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunlight T 69 LC kennis making

    Sunlight T 69 LC

    Soms stelt men mij de vraag wat is de ideale indeling? Ik betwijfel of die bestaat, heeft men toch een geschikte indeling gevonden zijn er altijd nog enkele compromissen waarmee men zal moeten leven.

     Al zal de nieuwe Sunlight T 69 LC voor een groot publiek in de smaak vallen toch is hij niet voor ieder gezin geschikt. De huidige trend volgend heeft hij zijzitbanken in de zitgroep, veel bergruimte en een ruime badkamer.

    Een identieke kampeerauto de Carado T 459 wordt in dezelfde fabriek gebouwd als de Sunlight. Wat andere kleuren en decoratie maken het verschil uit. Sunlight kreeg een wat meer avontuurlijker uitzicht met zijn kleuren en zwarte decorstukken op de flanken. Dak en achterfront zijn uit hagelbestendig polyester terwijl de zijwanden met gladde aluminium platen bekleed zijn. Fietsdrager en luifel zijn een optie. Omwille van het eilandbed is de garage slechts 0,98 m hoog wat krap is voor fietsen, tenzij het stuur eenvoudig te demonteren is. Voor andere zaken is er veel plaats en samen mag het gewicht zelfs 150 kg bedragen. Tevens is er plaats voorzien voor twee 11 kg gasflessen, al vraagt het wat inspanning om ze om te wisselen. In de basis versie is de 3,5 ton Sunlight T 69 LC op Fiat Ducato met een 120 pk sterke dieselmotor uitgerust. Wie wat meer pit van de motor verlangd kan beter voor een 140 pk motor kiezen. 

     Met zijn 7,4 m lengte, de zijzitbanken daarbij nog een onbelemmerd  zicht naar de stuurcabine heeft de  T 69 KL een indrukwekkende leefruimte. De bovenkasten met witte licht gebogen deuren, de donkere boord onderaan zijn er zeker niet vreemd aan. Door de opstelling van de zitgroep kan men er met 6 redelijke comfortabel rond de tafel zitten. Zijn er kinderen mee op stap vinden ze voldoende speelruimte in de wagen. De tafel is samenvouwbaar, gedragen door één poot is ze niet het toonbeeld van stabiliteit, het bekende nadeel van één poot. Het voordeel is dat men gemakkelijker naar en uit de stuurcabine kan. Van de zijbanken kunnen zitplaatsen met veiligheidsgordels gemaakt worden in de rijrichting. Praktisch zijn de 2 USB stopcontacten aan de linker zitbank. Onrechtstreekse verlichting zorgt bij avond voor een gezellige sfeer enkele spotlichten strooien meer licht. Het meubilair is uitgevoerd in donker houtdecor terwijl deuren in licht materiaal  zijn gehouden.

     In het aanrecht van het brede keukenblok zijn drie afdekbare kookvuren met elektronische ontsteking geïntegreerd plus een uit de kluiten gewassen spoelbak, zo blijft er slechts nog een smalle strook over als werkblad. Onderaan zijn laden en kasten groot genoeg voor een uitgebreid keuken service. Tegenover de keuken kan een 167 l koelkast staan, het is echter een optie.

     

    Natte cel.

    Tussen keuken en slaapkamer heeft men een knap sanitair geïnstalleerd. Min of meer in een hoek is een wastafeltje met onderaan een kast. Een gebruiksvriendelijk opgesteld draaibaar wc staat in de andere hoek. In de hoge smalle kast is veel plaats voor toiletgerief en bijhorigheden. Aan de andere zijde van de wagen is een afzonderlijke douchecel. Een deur kan het sanitair en de douchecel afsluiten van de woonkamer. Nu we toch bijna achteraan staan bekijken we even het 1,95 x 1,5 m grote eilandbed. Een comfortabele matras gedragen door een lattenbodem zorgen voor aangename nachten. Links en rechts van de hoofdeinden zijn leg- en een hangkast. Boven de hoofden zijn leeslampjes.

    Samen gevat.

    De integrale Sunlight T 69 LC is een ideale kampeerauto voor een koppel dat graag over een ruime woongelegenheid beschikt. Zijzitbanken en de brede badkamer zullen zeker in de smaak vallen. Voor een gelegenheid zijn de ombouwbare zitbaken een pluspunt. Heeft het beperkt laadvermogen geen probleem hebt u een degelijke kampeerauto voor een verantwoorde prijs.

    Info: www.sunlight.de

    Technische gegevens

    Basisvoertuig Fiat Ducato

    Motor 2,3 l  120 pk

    L X B X H   7,4 x 2,32 x 2,9 m

    Stahoogte  2,1 m

    Rijklaar gewicht 3.443 kg

    MTM  3.500 kg

     

    15-04-2021 om 20:41 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een lekkere pint
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                                         Smakelijk

    15-04-2021 om 20:35 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes pover de Eriba Touring

    ERIBA Touring

    U goed voelen maakt deel uit van het programma.

    De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich door hun beperkte eigen gewicht, compacte afmetingen en lage totale hoogte. Ook het hefdak en de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch. De exclusieve uitrusting waarborgt zowel comfort als een optimale veiligheid. Een praktijkgerichte inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design – in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer – maken van uw reizen met de ERIBA Touring een onvergetelijke gebeurtenis.

    Technische gegevens


    • Gewicht: 900 – 1.400 kg
    • Lengte: 4,83 - 5,79 m
    • Breedte: 2,00 / 2,10 m
    • Hoogte: 2,26 m
    • Slaapplaatsen: 2 – 4

    De ERIBA Touring met hefdak pronkt in het woongedeelte met een stahoogte van 1,95 meter. In combinatie met de uitgekiende inrichting in het warme meubeldecor Trentino Birnbaum, geeft het interieur een vriendelijke indruk.

    Zuinige leds

    De in de dakopbergkasten ingebouwde led-sfeerverlichting houdt het stroomverbruik in de ERIBA Touring laag en zorgt voor een aantrekkelijke en harmonische sfeer in het woongedeelte.

    Aangename sfeerverlichting

    De in de hoeken van de dakbergkasten geïntegreerde LED-sfeerverlichting kan apart worden geschakeld en zorgt zo altijd voor de perfecte woonsfeer.

    Uitzicht

    Ondanks de geringe buitenafmeting beschikt de ERIBA Touring over een ruim woongedeelte met een voortreffelijk uitzicht rondom. Het meubeldecor Trentino Birnbaum zorgt voor een lichte en huislijke sfeer.

    Zitgroep

    De gezellige zitgroep in het woongedeelte voorin, in het Ecotech Grazia stofdesign. De voorziening aan de wanden en de grote dakbergkasten in de ERIBA Touring beschikken over voldoende opbergruimte voor alle noodzakelijke spullen.

    Slaapcomfort

    Geniet ook onderweg van het grootste slaapcomfort – hier kunt u uitrusten op koudschuimmatrassen met een zachte matrasbeschermingshoes.

    Bedden

    Wigvormig geplaatste eenpersoonsbedden in het slaapgedeelte met knuffelfactor – hier in de ERIBA Touring Troll  met een zeer royale opbergruimte onder de bedden.

    Fantastisch veel opbergruimte

    Alle vaste bedden in het slaapgedeelte kunnen gemakkelijk omhoog worden geklapt en worden door uitzetters veilig in positie gehouden. Onder het vaste dwarsbed achterin het slaapgedeelte van de ERIBA Touring Familia 310, ERIBA Touring Triton 418 en 430 en van de ERIBA Touring Troll 530, 535 en 550 gaat een reusachtige opbergruimte schuil, die via een optioneel serviceluik ook van buitenaf bereikbaar is.

    Bedkasten

    De bedkasten zijn zo van binnen optimaal toegankelijk – evenals van buiten via het serviceluik rechts (gedeeltelijk optioneel).

    Ruimte voor uw kleding

    In de garderobekast met kledingstang en enkele schappen kunt u uw kleding netjes opbergen.

    Koele voorraden voor warme dagen

    Op warme dagen houdt de koelkast in de keuken van de ERIBA Touring uw dranken en levensmiddelen fris

    Uiterst praktisch

    De wasbakafdekking met snijplank creëert extra werkruimte en onder de hoge waterkraan passen ook grote pannen. De ruime schuiflade met handige bestekinzet is praktisch om te sorteren.

    3-pits kooktoestel

    Het optionele, eenvoudig te bedienen en te reinigen 3-pits kooktoestel maakt ook uitgebreide menu’s mogelijk. Opengeklapt dient de glazen afdekking als bescherming tegen het vuur.

    Werkvlak

    Ondanks zijn compacte afmetingen is de keuken van de ERIBA Touring toch voorzien van een behoorlijk groot werkvlak. De glazen afdekplaat van het kooktoestel en een optionele afdekplaat voor de gootsteen zorgen voor nog meer werkruimte. In de kast onder het keukenblok kunnen bestek, pannen en levensmiddelen naar behoren worden opgeborgen.

    Veel plaats om te koelen

    De compressorkoelkast van 90 liter in de ERIBA Touring Troll 535 biedt voldoende ruimte om levensmiddelen en drank koel te houden. In het geïntegreerde vriesvak kunt u ijs en ijsblokjes bewaren voor hete zomerdagen.

    Info www.erwinhymergroup.com.

    13-04-2021 om 20:53 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter is niet voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De winter is nog niet voorbij

    12-04-2021 om 20:10 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Eriba Nova 555

    Eriba Nova 555 nieuw voor 2021

    Met de Nova 555 ontdekken we bij Eriba voor het eerst een hefbed in zulk type gezinscaravan.

    Kom je met een bijna 8 m lange Nova 555 op een camping gereden zie je alle blikken in je richting draaien. Dus oppassen, niet te veel klungelen en het gevaarte proberen keurig op zijn plaats maneuvreren.

    Aan de vensters merkt je op dat het om een indeling gaat met stapelbedden. Kom je binnen langs de brede deur is er helemaal geen twijfel meer. De indeling met kinderkamer achterin is reeds lang in gebruik. Kijken we naar voor zien we het hefbed boven de knappe zitgroep. Voor Eriba is dat een opvallende nieuwigheid. Dat zorgt voor extra slaapgelegenheid zonder ombouwen van de zitgroep. 

    Het interieur is opgebouwd in een moderne stijl met afwisselende kleuren gaande van donkerhout decor met zwarte handgrepen aan de deuren en laden. Lichte kleuren voor wanden en hefbed, samen met de grijze kussens vormen ze een schitterend harmonisch geheel zelfs de vloer past er prachtig bij. De bovenkasten onder het hefbed zijn redelijk klein, kan moeilijk anders ze zakken mee met het bed tot tegen de rugkussens. Dat geeft de gelegenheid om ‘s morgens een hapje te doen terwijl er nog iemand geniet van het 2,1 x 1,5 m grote hefbed. Om in uit het bed te geraken is het bijgeleverde laddertje een noodzaak. In de U-zitgroep met de grote tafel, comfortabele zittingen en ruim bemeten is het aangenaam om te vertoeven

     Keuken

    De aanpalende keuken is ruim genoeg voor een groot gezin. Op het aanrecht met geïntegreerde kookvuren achteraan en de spoelbak is nog plaats voor een koffie apparaat. Er blijft nog genoeg werkblad over om de ingrediënten van de culinaire genoegens voor te bereiden. Onderaan zijn grote laden voor een uitgebreid keuken materiaal. Boven verbergen de grote witte deuren van de bovenkast veel plaats. Zij kunnen een deel bagage opvangen dat niet in de bovenkasten van zitgroep kan. Tegenover de keuken heeft men de 142 l koelkast geplaatst.

    In een caravan met een opbouwlengte van 6.64 m mag men een goed bruikbaar sanitair verwachten. Het wc staat gebruiksvriendelijk opgesteld, een wastafeltje in de hoek en om te douche is er voldoende bewegingsvrijheid. Toiletgerief en bijhorigheden vinden gemakkelijk plaats in de kast, leuk is de grote verlichte spiegel.

    Aan brgruimte geen gebrek, alle zitbanken kunnen open en aan één buitenzijde zijn kofferdeksels langs waar men ook bagage in en uit kan laden. Bijzonder het grote luik dat het onderste stapelbed afsluit is handig. Na het omhoog klappen van het bed kan gedurende de reis een fiets in vervoerd worden.

    Naar de kinderkamer.

    In de Nova 555 is een schuifdeur die de kinderkamer kan afsluiten. Indien nodig kan men de treinzit in de kinderkamer ombouwen tot een bed. Zo kunnen hier al zeker drie kinderen het nachtje doorbrengen. Trouwens bij dag is er voldoende plaats om huisspelletjes te doen. Zelfs kleren en speelgoed kunnen in de kinderkamer geborgen worden.

    Verspreid over het hele interieur is er bij avond  voldoende verlichting voorzien. Voor de nacht geven kleine blauwe lichtjes het middenpad aan.

    Met de 55 l watertank aan boord hoeft men niet om de haverklap naar de kraan te lopen om ze bij te vullen. Om het rijplezier niet te bederven vraagt hij wel een trekauto met de nodige pk’s onder de motorkap.

    De Nova 555 is een schitterende caravan zowel van binnen als langs buiten. Het interieur is doordacht ingericht om zelfs grote gezinnen een comfortabel verblijf aan te bieden. Zoals men van Hymer mag verwachten is hij keurig en met goede materialen afgewerkt.

    Informatie www.erwinhymergroup.com.

    Technische gegevens.

    Totale lengte 7,91 m

    Opbouwlengte  6,64 m

    Breedte       2,40 m

    Hoogte        2,61 m

    Stahoogte     1,98 m

    Gewicht rijklaar 1.590 kg

    MTM 1.800/2.000 kg







    12-04-2021 om 19:30 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!