Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    13-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het caravan salon in Düsseldorf was een succes

    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iedereen tevreden na de caravan beurs in Düsseldorf

    Eerste grote beurs na de lockdown wordt goed ontvangen door 107.000 bezoekers / Zeer tevreden exposanten met zeer goede verkoopresultaten

    De CARAVAN SALON DÜSSELDORF heeft dit jaar op indrukwekkende wijze bewezen dat de vakantievorm caravanning mensen inspireert en beurzen kunnen zelfs in tijden van Corona succesvol worden uitgevoerd. Messe Düsseldorf en het Caravaning Industrie Verband e. V. (CIVD) hebben een zeer positieve balans. "Met 107.000 bezoekers geeft de CARAVAN SALON een belangrijk signaal aan de hele beursindustrie in Duitsland en Europa. 's Werelds belangrijkste vakbeurs voor caravanning overtuigd met zijn doordachte hygiëne- en infectiebeschermingsconcept", zegt Erhard Wienkamp, Managing Director van Messe Düsseldorf.

    "Het hele team van Messe Düsseldorf en CIVD en alle medewerkers van onze exposanten hebben van deze beurs een geweldige ervaring gemaakt met veel inzet en passie, de passie voor mobiele vrije tijd is de afgelopen tien dagen te allen tijde voelbaar geweest", voegt Wienkamp toe. De sfeer op de kermis was uitstekend. Het was ook verheugend dat meer nieuwkomers en veel jonge gezinnen de caravanbeurs hadden bezocht.

    CIVD-voorzitter Hermann Pfaff was ook enthousiast over het verloop van de CARAVAN SALON:

    "Dit aantal bezoekers is een zeer goed resultaat in de gegeven omstandigheden. Het feit dat er bijzonder veel nieuwkomers zijn en dat de gemiddelde leeftijd aanzienlijk is gedaald, toont aan dat we momenteel te maken hebben met de toestroom van volledig nieuwe klanten. Het succes van het evenement wordt echter niet alleen gemeten aan de hand van het aantal bezoekers, maar vooral aan de verkoopdeals - en deze waren nog hoger dan in het recordjaar vorig jaar. Toegevoegd aan deze is de zeer waardevolle directe feedback van klanten, die fabrikanten alleen kunnen verkrijgen op een beurs. Daarnaast is de professionele beurs op het grootste B2B-platform in onze branche van grote waarde voor exposanten."

    De exposanten van de CARAVAN SALON waren ook enthousiast over het verloop van de beurs en rapporteerden zeer goede verkoopresultaten.

    "Na aanvankelijke scepsis zijn we erg blij dat we onze producten dit jaar hebben gepresenteerd op de CARAVAN SALON in Düsseldorf. Hoewel het aantal bezoekers beperkt was, had ons hobbyverkoopteam de handen vol. Onze klanten waaronder veel jonge mensen waren zeer geïnteresseerd en tegelijkertijd erg geduldig en ontspannen. Naast onze voertuigen werd het doordachte hygiëneconcept ook zeer goed ontvangen door de bezoekers en werden de afstanden gehouden. Kortom, de CARAVAN SALON was een hele mooie beurs, ook onder deze bijzondere voorwaarden", zegt Hobby Managing Director Holger Schulz.

    Dr. Holger Siebert, Managing Director van Eura Mobil GmbH en Trigano

    Deutschland KG: "Deze CARAVAN SALON was een bijzondere. In een moeilijke tijd hielden we de eerste grote beurs in Duitsland. De sfeer was ontspannen en positief, en alle deelnemers op het einde zeer tevreden met het resultaat. Onze dank als exposant gaat naar Messe Düsseldorf, dat in de aanloop naar en tijdens de runtime perfect werk heeft geleverd. Met 15.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte voor 20 merken in de camper, caravan, accessoires en verhuur gebied, hebben wij als de Trigano Group vertrouwen gehad in de beurs, en deze beslissing was de juiste. Alle merken hebben hun omzet verhoogd. De nieuwe Contura ging in première op Mercedes chassis bij de premium Eura Mobil merk. Het moderne instapmerk Forster was vooral in trek bij de aanzienlijk jongere beursbezoekers dit jaar, vooral de instapbusjes onder de 35.000 euro. Het traditionele merk Karmann-Mobil kon profiteren van de trend naar bestelwagens/bestelwagens op een aanzienlijk uitgebreide beursstand. Voor het eerst was het Spaanse merk Benimar vertegenwoordigd, wat een indrukwekkende markttoetreding maakte op een stand van 900 vierkante meter."

    "Ondanks alle bijzondere omstandigheden was de CARAVAN SALON

    van dit jaar een groot succes. Caravaning heeft een enorm potentieel als een van de mooiste en momenteel veiligste vormen van vakantie – dit blijkt duidelijk uit de beurs", zegt Gerd Adamietzki, CSO van Knaus Tabbert AG. "We zijn erg blij dat de beurs in Düsseldorf is gehouden. Het biedt ons de perfecte setting om onze producten te presenteren. En onze hernieuwde groeicijfers laten zien dat de innovaties van Knaus Tabbert klanten inspireren, en caravanning is aangekomen in het midden van de samenleving. Kortom, de CARAVAN SALON 2020 heeft onze verwachtingen overtroffen. Dit is ook te danken aan de voorbeeldige implementatie van het hygiëne- en veiligheidsconcept bij Messe Düsseldorf."

    Bernd Wuschack, Managing Director Sales, Marketing en Customer Service van de Carthago Group: "De CARAVAN SALON 2020 vergde veel moed in tijden van pandemie.
    Moed van Messe Düsseldorf, exposanten en dealers en bezoekers. Deze moed was de moeite waard voor alle deelnemers: het publiek gedroeg zich zeer gedisciplineerd en voorzichtig, ons speciaal ontwikkelde beursconcept met aparte vergadereilanden kreeg een zeer positieve respons, en ook het hygiëneconcept van Messe Düsseldorf was succesvol. Of het nu Carthago of Malibu is de zeer geïnteresseerde bezoekers hebben de talrijke nieuwe producten van onze campermerken uitstekend ontvangen. Ze waren ook enthousiast over de ontspannen tentoonstelling sfeer op onze stands. Gezien de unieke omstandigheden was de CARAVAN SALON dit jaar een zeer succesvolle vakbeurs voor de Carthago Group. Nu onze handelspartners en we verwachten een even succesvolle nabeurs nabeurs."

    Mike Reuer, Managing Director van Westfalia Mobil GmbH, heeft ook een goed standpunt in: "We zijn

    blij dat we besloten hebben om deel te nemen aan de CARAVAN SALON en onze producten hier te hebben gepresenteerd. In lijn met het hygiëneconcept waren er in de hallen minder beursbezoekers dan in voorgaande jaren - maar we zien een toegenomen en concrete interesse van de bezoekers in het onderwerp "box wagons and campers". Het aangename resultaat is dat de directe verkoop aan eindklanten aanzienlijk hoger is dan in het voorgaande jaar. Naar onze mening heeft de beurs het gegeven hygiëneconcept zeer goed geïmplementeerd. De bezoekers waren zeer gedisciplineerd, het dragen van maskers en wachten veruit om de voertuigen te zien. Deze stonden verder uit elkaar op het aanzienlijk vergrote stand gebied, waardoor het gemakkelijker te lopen was en voldoende wachtkamers op de voertuigen mogelijk werd gemaakt. De gesprekken op de stand en in het gastengedeelte waren zeer ontspannen en veilig en zeer casual dankzij de partitie schijven die we aan de tafels hadden opgezet.

    De beurs was ook succesvol voor de leveranciers op het gebied van

    "technologieorders" met technische apparatuur, componenten en installaties. "We zijn tevreden en kijken terug op een zeer succesvolle beurs. Klanten moeten in directe uitwisseling zien welke innovaties en innovaties er op de markt zijn - dus ik ben blij met de terugkeer naar de normaliteit. Voor de vele nieuwkomers in de caravanbranche is de CARAVAN SALON de ideale gelegenheid om meer te weten te komen en een uitgebreid overzicht te krijgen. Natuurlijk waren er in totaal veel minder mensen, maar de kwaliteit van de klantcontacten met intensieve en aanhoudende gesprekken was zeer hoog. We merken dat een verbazingwekkend aantal goed geïnformeerde bezoekers onze stand met specifieke wensen hebben bezocht", zegt John-David Pozzi, Managing Director van Fiamma S.p.A.

    "Het was absoluut de juiste beslissing om hier in
    Düsseldorf als exposant te zijn. De CARAVAN SALON biedt ons de ideale mogelijkheden om direct feedback te krijgen van onze eindklanten. We waren in staat om een hoge efficiëntie te zien in de discussies en een zeer gericht publiek en zijn tevreden met de deals. Exposanten uit de industriële toeleveranciersindustrie die hier aanwezig waren, beoordeelden het verloop van de beurs positief – ook al waren er, zoals verwacht, minder B2B-contacten. Fabrikanten en bezoekers voelden zich even comfortabel en veilig, maar vooral de aandacht en zorg voor anderen was zeer opvallend en rustgevend", zegt Nicolaus Hirsch, Managing Director van A. Linnepe GmbH. De 60e CARAVAN SALON Düsseldorf vindt plaats van 27 augustus tot 5 september 2021.

    13-09-2020 om 20:48 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws uit Düsseldorf

     

    Sun Living

    De Slovenische fabrikant is bekent om zijn instapmodellen van Adria, wat echter niet wil zeggen dat ze minder goed zijn of er goedkoop uitzien. Neen, voor hun prijs hebben ze een knap interieur en het exterieur mag zeker gezien worden. Voor het komende modellen jaar 2021 hebben de ontwerpers het gamma geoptimaliseerd. Zo kan de klant kiezen tussen een Fiat Ducato of en Citroen Jumper basisvoertuig in een witte of zilvergrijze kleur. Binnen kregen de bovenkasten witte deuren en donkergrijze profielen. Voor de meubelen koos men voor een wat lichter houtdecor. Moderne spot- en andere lichten zorgen voor sfeerverlichting of een heller licht in het frisse interieur van zowel de half integrale als de alkoof kampeerauto’s. Voor volgend jaar is waar het kan een grotere badkamer geïnstalleerd en de zitbanken hebben een beter zitcomfort.

    Dat is nog niet alles, de omgebouwde bestelwagen V60SP Family is nieuw. De 6 m lange zwerfauto beschikt over een extra bed boven het dwarsbed achteraan in de wagen. Vier personen kunnen er nu hun bedje spreiden.

    Het alkoofmodel A70DK heeft een gezinsindeling die men niet zo veel meer aantreft. Centraal zijn links en rechts tafels aan de wand waar 2 en 4 reizigers comfortabel kunnen nestelen om te eten of andere binnen activiteiten kunnen doen. Beide zitgroepen kan men ombouwen tot bedden voor 2 of 1 persoon.

    Op enkele halfintegrale van de Xtra Edition bekomt men een vermindering van iets meer dan 5.000 euro, dat loont zeker de moeite om die Sun Livings wat aandachtiger te belijken.

    Meer info: www.de.sun-living.com









    13-09-2020 om 20:09 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van Dethleffs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dethleffs digitaal te bekijken

    Niet live op de beurzen, maar wel   een digitale beurservaring: zo presenteert de fabrikant van kampeerauto’s en   caravans zijn nieuwe voertuigen van modeljaar 2021 – met voordeelacties voor   klanten – Dethleffs biedt klanten op een nieuwe manier service, advies en   informatie.


      De fabrikant van kampeerauto’s en caravans heeft vanwege de coronasituatie   besloten dit jaar niet aan beurzen deel te nemen. Dat betekent echter niet   dat de pionier van de branche, niets nieuws te bieden heeft. In tegendeel   zelfs: de traditionele onderneming maakt er voor haar 90e verjaardag een   geweldig feest van met verschillende jubileumseries en speciale edities.

    „Dat nieuws presenteren we op een   veilige manier, tijdens een evenement dat bij de huidige situatie past”,   vertelt het hoofd van de afdeling marketing van Dethleffs, Robert Bielesch,   opgewekt. „Zonder minimumafstand en mondkapje kan het modellenprogramma 2021   van Dethleffs met alle hoogtepunten en noviteiten gewoon van huis uit   digitaal bekeken worden in een presentatie op onze website www.dethleffs.nl/digitale-noviteiten-show.” Die   presentatie omvat alle noviteiten van de kampeerauto’s en caravans evenals   het diverse modellenprogramma. Het aanbod werd daartoe ook echt opgebouwd op   een oppervlakte van ca. 2.000 m² en met een mix van 3D-scans en   360°-opnames in beeld gebracht. Zo kan de bezoeker zich vrij bewegen in de   gevirtualiseerde showroom en de voertuigen zowel van buiten alsook van binnen   bezichtigen. En net als op een “gewone” normale beurs bevindt zich ook hier   een infobalie, waar u aanvullende informatie beschikbaar is. De bezoeker kan   de brochure en prijslijst inzien, alles lezen over het 90-jarig jubileum,   maar ook via de informatiepunten alles over het betreffende model en de   desbetreffende serie bekijken. 

    „Maar dat is nog niet alles”,   vertelt Bielesch. „Tegelijk zullen er bij onze erkende dealers rond de   “beurstijd” voordeelacties zijn met aantrekkelijke aanbiedingen voor   onze klanten. Wie in de digitale showroom bij het virtueel beursbezoek   alle informatie ingewonnen heeft en zijn droomvoertuig gevonden heeft, kan   aan de dealer niet alleen advies vragen over de uitvoering, maar direct een   afspraak maken en van het voordeel genieten bij de aankoop.”

    Over Dethleffs
     
    “Niet zonder mijn gezin!” besloot   Arist Dethleffs in 1931. Hij bouwde toen de eerste caravan van Duitsland, die   hij toen nog “woonauto” noemde, omdat de fabrikant van skistokken en zwepen   zijn gezin tijdens lange zakenreizen bij zich wilde hebben. Het begrip “vrije   tijd” kenden toen slechts enkelingen, gezinsvakantie was een privilege en het   toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de uitvinding van de Dethleffs   caravans begon een nieuw tijdperk, vooral voor de onderneming, die zich op   een bepaald moment volledig aan de productie van caravans en later ook van   kampeerauto's wijdde. De pioniersgeest van Arist Dethleffs is ook   tegenwoordig nog in de onderneming merkbaar: in de permanente verdere   ontwikkeling van series, in talloze innovaties en natuurlijk centraal in het   campingverhaal: het gezin.van meet af aan is het bedrijf nauw verbonden met   de plaats Isny in Allgäu. Door zijn engagement als “vriend van het gezin”   blijft het merk zich concentreren op zijn kerntaak. In Isny worden naast   campers en caravans van het merk Dethleffs ook buscampers en Urban Vehicles   van de merken Pössl en Crosscamp ontwikkeld en geproduceerd. 

     

    12-09-2020 om 17:47 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort nieuws uit Düsseldorf

    Nieuw bij Adria en Iteneo

    Adria

    Zoals men mag verwachten van een 55 jarige fabrikant brengt hij nieuwe creaties uit. Zo zijn de Coral en de Martrix kampeerauto’s van Adria totaal nieuw. De Matrix heeft een Fiat Ducato basisvoertuig of men kan ook kiezen voor een Citroen Jumper met de reeds bekende Comprex constructie. Hij wordt aangeboden in twee uitvoerinigen, de Supreme en de Plus met redelijk wat verschillende indelingen. In het nieuwe voorfront heeft men een panoramisch dakluik gemonteerd. Achteraan zijn Hella LED lichten in een nieuwe bumper geïnstalleerd.

     Iteneo

    Voor het volgend modellen jaar brengt de fabrikant twee nieuwe zwerfauto’s op de markt: de SC 700 heeft in de zitgroep twee zitbanken tegen de wand. Ze kunnen tot een bed worden omgevormd en samen met het vast bed kunnen er 5 personen hun bedje opmaken. In de MC 700 siert een eilandbed het achterste deel van de wagen, de zitgroep is ongeveer gelijk aan die van zijn broeder SC. Het bed in deze wagen is wat verplaatst om een douchecabine te kunnen installeren. Knap gevonden in de SC 700 zijn de stapelbedden achteraan. Het bovenste bed kan bij middel van een elektrische motor op en af gelaten worden. Het onderste bed kan men dicht klappen en bekomt men een grote koffer. Voor de MC 740 en de SB 740 werd het interieur wat opgewaardeerd en het exterieur kreeg een modener uitzicht. S de PF 600 en de PJ zijn nieuw komers bij de halfintegrale reeks.

    11-09-2020 om 20:35 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus viert

    Verjaardag speciale modellen bij Knaus

    Helmut Knaus had een visie – gratis vakantiegeluk voor iedereen – en richtte 60 jaar geleden het succesvolle KNAUS-merk op. Deze twee ronde verjaardagen moeten naar behoren worden gevierd - met drie verjaardag speciale modellen:

    In 1962, twee jaar na de oprichting van KNAUS, kwam de eerste SÜDWIND op de markt – en sindsdien is het caravanicoon bij uitstek. Naast de uitgebreide SÜDWIND apparatuur is het nieuwe jubileummodel SÜDWIND 60 YEARS KNAUS voorzien van bekleding (optioneel ook met ActiveLINE stoffen) en een decoratiepakket met 60 YEARS borduurwerk. Aan de buitenkant citeert de 60 JAAR KNAUS sticker op de zijwand de historische voertuigsticker van de eerste KNAUS caravans.

    Met een populaire eenpersoonsindeling wordt het platte assortiment van speciale en serie SOUTH WIND uitgebreid: De 500 EU is compact met iets meer dan vijf meter nuttige lengte en biedt tegelijkertijd veel ruimte binnen: in totaal vier slaapplaatsen op de eenpersoonsbedden in de boeg en de omgebouwde U-zitgroep achterin, talrijke opbergvakken en planken, ruime badkamer en keuken.

    Met maximaal zes slaapplaatsen is de SKY WAVE de ideale camper voor gezinnen, tegelijkertijd wendbaar en aerodynamisch dankzij de golfvormige dakstructuur – een echte allrounder en als zodanig mag hij niet ontbreken in het gamma van jubileummodellen. De SKY WAVE 60 YEARS KNAUS wordt geleverd met een chassis in opvallend stormblauw metallic. De speciale lijm in edele grijze tinten wordt aangevuld met de 60 JAAR KNAUS sticker op de zijwand. Matching: de bekleding COOL GREY met blauwe naden en – net als het decoratiepakket – met 60 JAAR KNAUS borduurwerk.

    Het is bijna 15 jaar geleden dat KNAUS de eerste CUV lanceerde. De BOXSTAR viert dus ook een klein jubileum: de BOXSTAR 60 YEARS KNAUS – ook verkrijgbaar met het nieuwe panoramadak of innovatief installatiedak – boeit met een extravagante buitenkant: de exterieurkleur Storm Blue Metallic, het donkere raamgebied met de gebogen KNAUS Heartbeat en zwaluwen in zilver en 60 YEARS KNAUS stickers maken het een echte blikvanger. De zitkussens in CASUAL SILVER met blauwe naden en het decoratiepakket zijn ook voorzien van 60 JAAR KNAUS borduurwerk bij de jubileumBOXSTAR.

     





    09-09-2020 om 20:29 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus in het caravan salon van Düsseldorf

    De nieuwigheden van het modeljaar 2021

    Het aangaan van uitdagingen, het voortdurend verbeteren van technologieën en design, een revolutie in de toekomst van caravanning Knaus Tabbert zet de volgende beslissende stappen voorwaarts. Ook en vooral in deze tijden. Tot nu toe heeft 2020 iedereen grote uitdagingen opgeleverd maar: Op dit moment is er geen vorm van vakantie die veiliger is en meer potentieel heeft dan caravanning. De goedkeuringscijfers illustreren dit meer dan duidelijk.

    Op de Caravan Salon toont Knaus Tabbert innovatieve kracht, toekomstgericht design en sterke technologieën: Het hooggekwalificeerde team op de locaties in Jandelsbrunn, Mottgers, Schlüsselfeld en Nagyoroszi zal blijven inspireren met frisse ideeën en innovatieve nieuwe ontwikkelingen in het modeljaar 2021 en brengt de toekomst van caravanning binnen handbereik, trouw aan het motto "We move". In hal 1 zijn de componenten en de werking van het intelligente 48 volt boordnetwerksysteem, dat Knaus Tabbert en Bosch Engineering gezamenlijk ontwikkelden, direct op een caravanchassis te bekijken. De meeste tests zijn al afgerond en de twee bedrijven met een sterke innovatieve kracht bevinden zich in de laatste ontwikkelingsfase van het energieconcept, dat de vrijheid volledig herdefinieert: onafhankelijke stroomvoorziening in de caravan, langer zelfvoorzienend caravanen en met alle gemakken. Daarnaast viert het merk KNAUS dit jaar zijn 60ste verjaardag en zou oprichter Helmut Knaus 100 zijn geworden. Deze twee jubilea worden naar behoren gevierd in Düsseldorf: met drie innovatieve, uitgebreid uitgeruste 60 YEARS speciale modellen. Voorheen was en is KNAUS een succesvol merk dat bij zijn roots staat en daarom ook een originele TRAVELLER toont die in 1988 is gebouwd op de Caravan Salon van dit jaar.

    De merken van Knaus Tabbert AG: KNAUS, WEINSBERG, TABBERT, T@B, MORELO en RENT AND TRAVEL worden gepresenteerd in hallen 1, 4 en 5.

    Hoogtepunten op de Caravan Salon zijn:

    60 jaar KNAUS

    • 60ste verjaardag van het merk en 100ste verjaardag van oprichter Helmut Knaus.
    • Voor de ronde verjaardag: SÜDWIND, BOXSTAR en SKY WAVE als jubileum speciale modellen 60 JAAR KNAUS







    08-09-2020 om 16:44 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pedelecs worden vlot verkocht


    Inschrijvingen speed pedelecs stijgen met 28% in augustus

    Tijdens de voorbije maanden is het aantal inschrijvingen van speed pedelecs duidelijk toegenomen. Na een sterke maand juni (+24,7 %) volgde een stabilisering van het aantal inschrijvingen in juli (+0,4 %). De maand augustus scoorde opnieuw bijzonder sterk met een stijging van +27,8 % ten opzichte van 2019. Meer concreet steeg het aantal inschrijvingen in augustus van 1.088 tot 1.393.

    TRAXIO verwacht dat de verkoop in de volgende weken en maanden zal blijven aantrekken zodat 2020 op hetzelfde niveau als 2019 zal kunnen afsluiten.
    Regionale verschillen
    Opvallend is de terugval van de gecumuleerde jaarverkoop in de provincies Antwerpen (-17 %), Vlaams (-15 %) en Waals (-3 %) Brabant, en Brussel (-30 %). Reden daarvoor: het lagere aantal structurele files door het verminderde woon-werkverkeer (thuiswerk, vakantie) deed ook het gebruik van de speed pedelec afnemen. Toch blijft de consument interesse tonen. Met name buiten de as Antwerpen-Brussel wordt de speed pedelec steeds populairder.
    Achterstand inhalen
    “We beleven een mooie zomer voor de verkoop van speed pedelecs: in augustus is het aantal inschrijvingen 28 % toegenomen in vergelijking met augustus 2019: van 1.088 tot 1.393 eenheden,” zegt Filip Rylant, woordvoerder van TRAXIO. “Hoewel de verkoop op de as Antwerpen-Brussel daalde door de verminderde fileproblematiek, blijft de nationale verkoop groeien.  De sector verwacht dat de verkoopcijfers van 2020 deze van 2019 zullen evenaren.”
    Nieuws bericht TRAXIO





    07-09-2020 om 19:54 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!