Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    14-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinsberg daagt uit

    Weinsberg CaraCito

    Alles met stroom

    Een caravan zonder gas is de laatste jaren een uitdaging voor de fabrikanten. Weinsberg start nu met een geniaal idee dat goed zou kunnen aanslaan. De fabrikant rust de nieuwe CaraCito uit met een luchtkoeler in een caravan van rond de 10.000 euro dat is zeker een uitdaging.

    Het interieur ziet er bij een eerste blik eenvoudig en solide uit. Bovenkasten met vlakke deuren in licht houtdecor, in de natte cel voldoende bergvakken, een keukenblok met roestvrijstalen spoelbak en besteklade, werkvlakken en tafel met stevig materiaal en eenvoudig decor, doch alles goed afgewerkt, dakluiken en vensters met rollo’s het is allemaal aan boord. De technische uitrusting bestaat uitsluitend uit elektrische apparaten. Daarbij behoren een 230 Volt glaskeramiek kookvuur, een 60 l compressor koelkast. De LED verlichting en waterpompen werken op 12 Volt. Alle CaraCito caravans zijn uitgerust met verwarming. De luchtkoeler is een gecombineerd apparaat dat koude lucht tegen het plafond verdeeld en de warme lucht zoals reeds lang bekend door de slangen langs de vloer stuwt. Zo heerst tijdens de zomer en de overgang periode altijd een aangename temperatuur in de caravan.

    Weinsberg heeft vijf compacte modellen voor gezinnen en paren in de aanbieding.: de 390 QD, 450 FU, 470 QDK en 500 QDK die naast enkele bedden, dubbele bedden zowel een Fransbed en stapelbedden in het gamma hebben. Allen hebben de comfortabele EvoPore HRC matrassen op lattenbodems liggen. Volgend jaar 2021 hebben ze een nieuwe buitendeur.

    De prijzen beginnen bij een ruime 10.000 euro. Zoals gewoonlijk staan er nog enkele uitrustingspakketten op de prijslijst. Naar wens kan de CaraCito extra worden uitgerust met een 2 vlam kookvuur en met een Truma S gas verwarming inbegrepen de slangen voor de warme lucht verdeling.

    Informatie: www.weinsberg.com















    14-08-2020 om 19:18 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tabbert verfraaid zijn instapmodel

    Een instapmodel bij Tabbert

    Tabbert plaatst de nieuwe Primus bij de instappers.

    De Rossini is bij Tabbert een instapmodel type. Instapmodellen, we spreken hier al vlug over caravans van rond de 20.000 euro. Voor 2021 wordt zowel het interieur als het exterieur grondig vernieuwd. Een ander meubeldecor, kussens in beige, bruin en grijstinten geven de Rossini een exclusief karakter en we durven hem nauwelijks een instapmodel noemen, de prijs in aanmerking genomen.

    Zoals zijn grote broeders heeft hij nu ook het nieuwe 32 mm sterke dak met een aluminium bovenplaat, die optioneel vervangbaar is door hagelbestendig materiaal. Het achterfront met de markante LED lichten doen niet ongemerkt hun dienst. Om de Rossini 2021 nog meer op te waarderen heeft hij zoals een Finest Edition licht metalen 17 duim velgen, gladde zijwanden, verzilverde profielen rondom, polyester disselafdekking, anti insecten deur, verlichte luifel en verlichte instap. De klant kan kiezen tussen stoffen overtrekken voor de kussens of kunstlederen varianten. Een draagarm voor een tv met 230 en 12 Volt aansluiting is voorzien. Truma heeft het MonoControl CS systeem inbegrepen een gasfilter mogen leveren. Daarbij heeft Tabbert nog een pakket met het antislinger systeem ATC, een veiligheidsslot Safety Compact van AL-KO. Als we dat alles samen vatten mogen kampeerders zeker niet klagen van deze Rossini Finest Edition als “instapmodel”. Hij is te bekomen in 7 indelingen met totale lengtes tussen de 6,69 m en de 8,31 m

    Informatie www.tabbert.de

     















    13-08-2020 om 20:33 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veranderingen bij Hobby kampeerauto's

    Hobby smelt een reeks samen

    Optima Ontour

    De alkoof modellen van Hobby sluiten het komend jaar aan bij de Contour familie.

    De fabrikant uit Fockbek integreert de alkooftypes bij de instapmodellen reeks Optima Ontour. In vergelijk met de Siesta alkoven dalen de basisprijzen nu met enkele duizenden euro’s .In het aanbod zijn 3 gezinsvriendelijke indelingen. 2 met een dwarsbed en 1 met stapelbedden achterin. Kenmerkend aan de Optima Ontour types zijn de nieuwe alkoven boven de stuurcabine en de uitgebreide standaard uitrusting. Die bestaat uit een luifel, gasflessen lade, achteruitrij camera en een verwarmde afvaltank om de voornaamste te vermelden. Als basisvoertuig verkoos Hobby een Citroen Jumper 120 pk turbodiesel te nemen. Het zelfde basisvoertuig werd ook ingezet voor de halfintegrale Optima Ontour. Voor het jaar 2021 brengt Hobby twee nieuwe indelingen met achterin een brede badkamer. De T 70 E heeft enkele bedden vóór de badkamer en de T 70 F heeft een dubbel bed. De vloer van de Optima Ontour modellen bestaat uit polyester en waterafstotend XPS schuim als isolatie materiaal. Voor de zijwanden werd EPS gebruikt.

















    12-08-2020 om 20:32 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chalenger aanbod iets kleiner

    Challenger herbekijkt zijn gamma en maakt het aanbod eenvoudiger.

    Een aantal minder gevraagde types worden uit productie genomen. De voordelige uitrusting pakketten worden tot 2 herleid. Voor de klant wordt het nu iets eenvoudiger om een zwerfauto naar keus te vinden. Dat geeft de fabrikant de mogelijkheid om het product fijner af te werken. Voor volgend jaar kan de zogenaamde Start-Edition met een Graphite-VIP pakket op Fiat Ducato of Graphite-Premium Paket op Ford Transit en meerwaarde krijgen. Daarbij is de Start Edition al met enkele extra’s uitgerust, waaronder luchtkoeling in de stuurcabine. Panorama dakvenster en een snelheid regelaar. Dat geld ook voor de nieuwe modellen 328 en 337 GA. Deze laatste is 7,2 m lang, heeft 1,9 m lange enkele bedden en sanitair met afzonderlijke douchecel. De Challenger 328 heeft een 1,6 m breed eilandbed in de hoogte verstelbaar. Aansluitend een brede natte cel. Beide hebben vooraan een zitgroep met zitbanken langs de zijwanden. Die comfortabele zitbanken zijn ombouwbaar tot enkele zittingen met veiligheidsgordels in de rijrichting. Boven de zitgroep hangt een elektrisch bediend hefbed voor 2 personen. In Start-Edition kost de 337 GA op Ford Transit ongeveer 54.000 euro afhankelijk van mogelijke opties. Voor de Graphite-Premium versie met uitrustings pakket aan halve prijs zal de klant ongeveer een 59.000 euro op tafel moeten leggen.

    www.trigano.fr

    11-08-2020 om 20:31 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laika Ecovip met dubbele bodem

    Laika Ecovip

    De succesvolle Ecovips krijgen een dubbele bodem.

    Zowel van binnen als van buiten zullen de integrale en halfintegrale een ander uitzicht hebben in 2021. Niet alleen dat ook de indelingen werden herbekeken.

    Het grote nieuws van de fabrikant is de dubbele bodem die voor het eerst wordt toegepast in de Ecovip reeks, die in het Laika gamma tussen de instap types en de luxe Kreos modellen te vinden is.

    Alle Ecovips worden op een Fiat Ducato basisvoertuig gebouwd. De integrale Ecovip I wordt aangeboden in 9 verschillende indelingen. Te beginnen met de 6.59 m lange Ecovip L 2009 met enkele bedden boven de garage tot de 7,4 m grote Ecovip L 4012 DS, hij heeft achterin een eilandbed en zitgroep met lange zitbanken tegen de wanden achter de stuurcabine. Het tafelblad klapt samen om de doorgang te verbeteren van en naar de stuurcabine. Een derde 6,99 m lange Ecovip L 3009 heeft achterin enkele bedden. Twee bijkomende reizigers kunnen hun bedje opmaken in het optionele elektrisch bediend hefbed boven de zitgroep. De klanten hebben de keuze tussen een licht houtdecor voor de vloer en donker hout voor het meubilair ofwel omgekeerd. In beide gevallen valt het interieur best mee, het is een kwestie van smaak.

    De halfintegrale vallen op met hun nieuw achterfront in 3D uitvoering en supermoderne de lichten. De verwarmde en geïsoleerde garage mag tot 250 kg beladen worden.

    De Italianen gaven de Ecovip een H achter dit type benaming. Ook hier zijn 9 indelingen met lengtes tussen de 6,59 m en de 7,40 m. te bekomen. We zien er 5 met enkele bedden, 3 met een eilandbed en 1 met een dwarsbed achterin.

    Laika biedt ook 3 omgebouwde bestelwagens aan vanaf 5,41 m tot 6,36 m met klassieke indelingen met dwarsbed of in de grootste met enkele bedden.

    Info: www.laika.it









    10-08-2020 om 21:15 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!