Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    29-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus 2020 kennis making

    I Live reeks

    Twee nieuwelingen maken de “Live I” maken het Knaus gamma compleet. Het zijn 2 ideale type om van een halve integrale over te stappen naar een integrale kampeerauto. Bijzonder de prijs valt zeer gunstig uit voor deze wagens. Het nieuw ontwikkelde voorfront met zijn panoramische voorruit oogt met de ietwat hoekige vormen van bumper en lichten zeer modern, standaard zijn ze met een LED systeem uitgerust. Achteraan zorgen de schuin gemonteerde katogenlichten om gezien te worden. De Live I is gebouwd op een Fiat Ducato basis voertuig met de nieuwe Fiat motoren. Voorlopig zijn er twee types de 650 MEG en de 700 MEG. Beide kampeerauto’s zijn met talrijk doordachte details uitgevoerd. Zo heeft de deur aan de chauffeurskant centrale vergrendeling, een bergvak en zelfs een bakje om parkeergeld in te bewaren. Het interieur oogt zeer ruim, daar zijn de panoramische voorruit en de zijvensters niet vreemd aan. Men heeft er rekening mee gehouden dat de reizigers groter worden en de stahoogte en een van de bedden op 2 m gebracht, evenmin is er gebrek aan bergvakken. Standaard zijn er vier van veiligheidsgordels voorzien plaatsen in de rijrichting, indien nodig zijn er zes slaapplaatsen. Achterin zijn enkele bedden boven op de garage. In de zitgroep is voldoende plaats rond de tafel om met heel het gezin te genieten van een hapje en een drankje. Zelfs een uitgebreid culinair aanbod is niet uitgesloten. Naar wens kan men in plaats van de midden zitgroep een L zitgroep bekomen met een in de hoogte verstelbare tafel. Dwars geplaats houtdecor maken het hoofdthema uit voor wanden en meubelen. Witte kasdeuren met verchroomde handgrepen geven het interieur dat huidig modern uitzicht. Overal zijn zuinige LED’s geplaatst. Waar nodig is zoals boven de tafel en de keuken geven ze veel licht, voor gezellige avonden zijn er de onrechtstreekse lichten verdeeld over heel het interieur. Automatisch sluitende kastdeuren en laden, een grote kleerkast, super comfortabele matrassen een 142 l Thetford koelkast met automatische energiekeuze 230 V, 120V en gas behoren tot de standaard uitrusting van de Live integrale. Wil je meer koelruimte kan men voor de 700 MEG een 177 l koelkast bestellen. Beide zwerfauto’s hebben een Alde koelvloeistof verwarming, langs buiten een slee voor 2 gasflessen op te zetten en eenvoudig in en uit de speciaal daarvoor gemaakte koffer te glijden. Zoals men mag verwachten hebben de bewoners een afzonderlijke douchecel en een goed uitgerust sanitair.

    Technische gegevens.

    Basisvoertuig   Fiat Ducato

    Motor   2,3 ml diesel 120 pk

    LXBXH   7,53 x 2,32 x 2,79 m

    Stahoogte 2,0 m

    Bedden Hefbed 1,95 x 1,5 m

           Zitgroep 2,1 x 1,18 m

           Achter 1.95 x 0,81 m   2,0 x 0,81 m

    Gewicht rijklaar 3.086 kg

    MTM 3.500 kg

    Inlichtingen www.knaus.com

     

     

















    29-06-2019 om 20:41 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weinsberg 2020 kennis making

    bijna

    Weinsberg CH 700 DG

    Hoewel er toch nog redelijk vraag naar is hebben alkoof modellen een deel van hun populariteit ingeleverd. Er zijn nog voldoende gezinnen die hem voor hun de ideale kampeerauto vinden. Het aantal samengestelde gezinnen gaat in stijgende lijn, voor de meeste ouders was dit niet gepland. Om een zwerfauto voor een gezin met 4 of 5 kinderen te vinden kom je al vlug bij wagens van meer dan 3.5 ton terecht. Wat betreft het aantal slaapplaatsen is een alkooftype de oplossing. Zijn de kinderen nog niet te groot kunnen er gemakkelijk 3 of 4 hun bedje spreiden in de alkoof. Nog een voordeel van een alkooftype is dat je in de winter de stuurcabine snel en goed kan afsluiten van de woonkamer. Een stuurcabine is en blijft een bron van koude bruggen. Het vastbed is voor de ouders en meestal kan de zitgroep nog tot een bed worden omgebouwd. Zitten met 6 in de rijrichting met veiligheidsgordels aangesnoerd is niet zo voor de hand liggend.

    De Weinsberg CH 700 DG heeft als basisvoertuig een Peugeot, hij is best vergelijkbaar met een Fiat Ducato. Ze komen trouwens uit het zelfde constructiehuis. Alleen de motor is wat verschillend hij levert bijna  hetzelfde vermogen en rijdt even vlot als zijn broer Fiat.

    De CH 700 DG heeft een ruime zitgroep met 2 volwaardige zitbanken en een tafel in verhouding. Als je wat in de koffers onder de zittingen wil leggen of er uit halen moet je eerst aan de slag met de kussens. Van de kussens gesproken waarschijnlijk is Weinsberg klant bij een fabrikant die comfortabele zit- en rug kussens fabriceert. Niet alleen rijden en slapen is belangrijk, de meeste uren tijdens de vakantie brengt men door aan tafel. Brede ramen en het dakluik zorgen voor voldoende licht tijdens de dag. Meer naar achter is het wat donkerder, omwille van het hoog geplaatste bed boven de garage kon men slechts 2 kleine venster in de wanden monteren. Met 2 treden waarvan er 1 een bergvak is kom je in het bed. Wanden en bovenkasten zijn in houtdecor. Links en rechts zij open schappen. In de leg- en kleerkast over de volle hoogte van het interieur geraakt je de kleren van het gezelschap gemakkelijk kwijt. De keuken met haar witte deuren en ladefronten brengt rijkelijk licht in huis. Ze heeft een zacht grijs aanrecht met drie kookvuren, een spoelbakje, bovenkast met schappen en 2 spotlampen. Met een slimme vondst kan men zich gemakkelijk bewegen in de sanitaire afdeling. Heeft men de wc nodig schuif je gewoon het wastafeltje naar links in de douche cel. Om je te wassen of te douchen schuif het weer over de wc. De douchecel sluit af met een acryl glazen deur. Spiegelkasten, kapstokken en al wat nodig is in een badkamer bevindt zich in het “droge “deel.

    Achteraan is een garage met 2 grote deuren, verankeringsogen, enkele open bergvakken en plaats voor 2 gasflessen.

    Weinsberg is sterk verbeterd, de interieurs zijn keurig afgewerkt en meestal gezellig ingericht. Een alkoofmodel is voor kinderen als ze nog niet te groot zijn een lust om in te wonen. Ze trekken zich terug in de alkoof en hebben een overzicht wat er beneden gebeurt.

    Technische gegevens

    Motor 2,2 l diesel  120 Pk

    LXBXH  7,41 x 2,3 x 3,2 m

    Bedden Alkoof 1,99 x 1,4 m

           Zitgroep  1,84 x 0,98 m

       Bed achter  2,1 x 1,41 m 

    Gewicht rijklaar  3.010 kg

    MTM  3.500 kg

    Informatie: www.weinsberg.com

     















    27-06-2019 om 21:22 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprite nieuws voor 2020

     

     

    Sprite krijgt 3 nieuwe indelingen!

     

    Sprite caravans worden al jaren gebouwd bij Swift Group Limited in Cottingham en is het merk voor export caravans van deze fabriek. Vorig seizoen is zeer succesvol geweest. Naast het topmodel Cruzer, hebben de geheel vernieuwde Alpine Sport- en Mondial series enorm bijgedragen aan het vergrote marktaandeel.

    Komend seizoen worden de reeksen uitgebreid met nieuwe indelingen en er zijn kleine detailwijzigingen.

    De modellijn van Sprite bestaat ook in het seizoen 2020 uit 3 modelseries en de sportieve Basecamp.

    De Basecamp heeft volgend jaar een vloer die geheel van kunststof is (dus geen houten toplaag meer). De Basecamp was al voorzien van polyester wanden en dak (met kunststof constructie) en is met deze vloer de eerste Sprite op de markt met een 100% houtvrije opbouw.

    De Alpine Sport serie krijgt een nieuwe uitvoering in de 450 CF. En caravan met een vast tweepersoonsbed voorin met daarnaast een toiletruimte, een midden keuken en een ruime rondzit achterin. Deze caravan wordt de vervanger van de Mondial 450 SE, echter de Alpine Sport versie is met zijn lengte van 4,69 meter aanzienlijk korter. Wat weer resulteert in minder gewicht.

    De Mondial SE serie wordt aan de bovenkant uitgebreid met de Mondial 495 SE. Een indeling met een ruime zit aan de voorzijde onder het panoramisch dakraam, een middenkeuken met daar tegenover een tv-meubel. Loopt men verder naar achteren langs het twee persoons bed dan ontdekt men het verrassende ruime toiletgedeelte. De caravan is afgeleid van de Cruzer 495 SR. Door het weglaten van de douchecabine ontstaat tevens een mooie ruime caravan met veel doorkijk. Ook is deze caravan circa 30 cm. korter. En u raadt het al: ook lichter.

    De Cruzer SR serie krijgt een nieuw topmodel. Nu eens niet korter, smaller of lichter, maar gewoon een caravan waar men U tegen zegt.De nieuwe Cruzer 635 SR is een grote tandemasser! Met een binnenlengte van 6,27 meter en een binnenbreedte van 2,33 meter een caravan voor de kampeerder die van ruimte houdt.Een ruime zit en keuken voorin, een midden badkamer en een grote slaapkamer met een bed van 1,50 meter breed en 2 meter lang. Ook aan de koelkastafmeting is gedacht: een hoog model met 133 liter inhoud. De standaarduitrusting is omvangrijk met onder andere een luxe ovencombinatie, een magnetron, een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem. Met dit laatste kunt u bijna alle apparatuur in uw caravan bedienen via de Swift Command App op uw mobiele telefoon.Buiten de nieuwe indelingen zijn er nog de detailwijzigingen. Zo worden de midi Heki dakluiken vervangen door een nieuw type. De Mondial en Cruzer series krijgen een nieuwe RVS wasbak en de keuken in de Mondial heeft komend jaar uittrekbare draadmanden. De Cruzer serie heeft komend jaar in alle modellen de Truma Combi 4 unit.

    Sprite biedt tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

    De prijzen van de Sprite caravans liggen ongeveer tussen de 19.000 en de 23.500 euro.

    Informatie: www.spritecaravans.com

     

















    26-06-2019 om 17:40 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fendt kennismaking met model 2020

     

    Fendt Bianca Activ 515 SD

    Fendt biedt 7 reeksen aan in stijgende lijn wat betreft prijs,luxe, comfort en uitrusting. Saphir met 12 indelingen komt vooraan, Bianca met 14, Tendenza meestal zo een beetje het proefkonijn bij grondige veranderingen, Opal en de Diamant als “grand luxe” sluit het gamma van Fendt af. Al die types vertonen aan de buitenkant weinig verschil. Getinte ruiten en enkele decorstrepen, sinds vorig jaar hebben ze allen donkere velgen. Het voorfront is licht gebogen met geïntegreerde disselkoffer, achteraan in glad materiaal een front dat tot een van de mooiste in de caravanwereld behoort. Voor de zijwanden houdt de fabrikant het meestal nog tot aluminium plaat met hamerslagprofiel. Voor 2020 hebben alle caravans een verbeterde buitendeur. Uit de 4 totaal nieuwe indelingen kozen we de Bianco Activ 515 SD. Een ruime caravan voor een paar dat zich graag laat vertroetelen door comfort en degelijkheid zonder tierlantijntjes. Veel bewegingsvrijheid staat eveneens op hun verlanglijstje, daar zullen ze zeker geen te kort aan hebben in de Bianco Activ 515 SD. Hij mag wat groter zijn want hun auto heeft genoeg pk’s onder de motorkap. Deze uitvoering beantwoord zeker aan hun vraag[P.D.1] .

    Keurig afgewerkt.

    Bij het binnen komen valt al zeker de van donkere kussens voorziene en comfortabel zittende U-zitgroep op. De tafel is ruim bemeten om met veel smaak te genieten van de uitgebreide culinaire kunsten van de kok. Wil je echter wat uit de koffers halen of er in leggen moet je eerst met de kussens aan de slag. Waar het kan zijn bovenkasten met mat witte deuren er tussen een bruine boord en verchroomde handgrepen. Onderaan een open legvak voor de kleine dingen die men graag vlug bij de hand heeft. De keuken echter maakt een uitzondering. De bovenkastdeuren zijn in houttekening met een witmatte boord. Nu we toch bij de keuken staan zien we een grijs aanrecht met geïntegreerde kookvuren en een spoelbakje. Vooraan is het werkblad. Onderaan zijn 3 automatisch sluitende laden plus een apothekerskast. Daar tegenover staat de nieuw Slim Tower koelkast met een deur die zowel links als rechts kan open draaien. Handig als je van buiten uit iets uit de koelkast wil nemen. Het reeds lang bekende Fransbed blijft bij de kampeerders nog steeds een gevraagd meubelstuk. Onderaan is een grote koffer, heel dikwijls langs buiten bereikbaar. Wel oppassen want zo veel plaats is verleidelijk om te veel mee te nemen. Voor de veiligheid heeft de fabrikant een rookmelder boven het bed geïnstalleerd. Op het eerste zicht blijkt er geen kleerkast voor jassen en andere lange kleren aanwezig te zijn. In de hoge kast echter kan men de schapjes er eenvoudig uitnemen en is het een hangkast. Goed bedacht want tijdens de wintermaanden kunnen er de winterjassen in hangen, die neemt men niet mee in de zomer, schapjes er terug in en je hebt een legkast. De grote nieuwigheid voor 2020 bij Bianco is de badkamer over de volle breedte van het interieur. Er is voldoende plaats om je met zwier te wassen en te kleden. De wc staat gebruiksvriendelijk opgesteld, er zijn bergvakken voor toiletgerief en nog veel andere zaken. Het witte wastafeltje zorgt voor afwisseling tussen de warme houten wanden en de onmisbare douchecel heeft een deur uit één geheel. Keren we terug naar de woonruimte waar dakluiken voor licht en ventilatie zorgen. Bij avond kan je kiezen tussen veel licht op de tafel of de zachte aangename sfeerverlichting.

    Technische gegevens

    LXBXH 7,53 x 2,32 x 2.57 m

    Leeg gewicht 1.360 kg

    MTM 1.800 kg

    Informatie: www.ideal-caravans.be

















    25-06-2019 om 20:26 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carthago nieuws 2020

    Carthago 2020: de nieuwe generatie chique e-line / s-plus, de Mercedes-Benz Sprinter als nieuw basisvoertuig.

         Carthago lanceert het 2020-modeljaar met een hele reeks innovaties, waarbij de 'nieuwe generatie' van de dubbele Carthago chic e-line / s-plus-serie centraal staat.In het modelbereik breidt de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter het assortiment uit als basisvoertuig. Exclusief      ontwikkelde koplampen in full-LED-technologie en ingebouwde batterijen in lithium-ion-technologie worden gebruikt door innovatieve high-tech componenten. Van de facelift van de slanke en superlichte Carthago c-compactline tot het uitrustingspakket Office & TV als extra leefruimte in de cockpit van de voering-voor-twee verfijnt Carthago zijn modelserie

    Carthago chic e-line / s-plus: helemaal nieuw.

    De Carthago chique e-line / s-plus-serie herdefinieert de luxeklasse voor zwerfauto’s. Ze zijn zowel het uiterlijk en de structuur als het luxueuze interieur.  Fijn verschil: De Carthago chic e-line is gebaseerd op de Ducato met AL-KO laag chassis en nieuw optioneel op de Mercedes-Benz Sprinter, de chique s-plus op de Iveco Daily. Voor het modeljaar 2020 krijgen beide andere schijnwerpers in full-LED-technologie.  Helemaal nieuw is het nieuwe koetswerk. Zodra u de chique e-line / s-plus binnengaat, springt het veranderde interieur in het oog: ontwerp is duidelijk merkbaar, van de cockpit, via de woonkamer, keuken en badkamer naar de slaapkamer. De meubelarchitectuur en de ontwerpstijl zijn verkrijgbaar in twee varianten.

    Carthago c-compactline / c-tourer: , er is meer wooncomfort. .Slanke taille en het laagste gewicht in zijn klasse. Het biedt volledig reiscomfort in bestelbusformaat en het legendarische Carthago-DNA.  De nieuwe vintage is herkenbaar aan de buitenkant met een fris gezicht en weegt een paar kg lichter. Dit geldt ook voor de Carthago c-tourer. Hij doet ook zijn naam "Lichtgewicht" eer aan. .De focus van de innovaties voor het modeljaar 2020 zijn echter tal van verfijningen van wooncomfort. .Er zijn grotere TFT-schermen zijn, massief houten schuifdeuren of de unieke uittrekbare tv-wand met individuele scheidingsfunctie voor de slaapkamer van de modellen T / I 150 QB.

    •  Carthago chic c-line: nieuwe basis.
    • .Als een extra basisvoertuig breidt de Mercedes-Benz Sprinter het gamma geïntegreerde chique c-lijn I-kampeerauto’s uit. Krachtige full-led-koplampen. Op verzoek zijn er, net als alle Carthago 2020-modellen,lithium-ion-boordbatterijen.
    • Carthago liner-for-two:  Uitrustingspakket Kantoor & tv voor de cockpit     

     De Carthago voering voor twee met zijn tweepersoons plattegrond is de op maat gemaakte luxe camper voor paren. Met de nieuwe vintage opent het apparatuur pakket Office & TV in de cockpit volledig nieuwe toepassingen: werk vooraan en lees achter. Dankzij de hoogteaanpassing wordt een TFT-scherm op ooghoogte geplaatst met extra verlichting.

    Hightech: LED-Lichttechnik,  LED-verlichtingstechnologie, lithium-ion batterijen.

    Lange levensduur, hoge lichtopbrengst en dus meer veiligheid - LED-koplampen hebben de overhand gekregen vanwege hun goede eigenschappen. Carthago maakt de krachtige koplampen exclusief in de nieuwste en bijzonder heldere full-led-technologie. .Net zo nieuw zijn de lithium-ion-boordbatterijen inclusief batterijcomputer en app-functie voor een constante controle van de laadtoestand. Ze zijn optioneel verkrijgbaar voor het volledige modellengamma, uiterst duurzaam en verminderen het gewicht. capaciteit is beter bruikbaar dan de standaard gelbatterijen en verhoogt dus de onafhankelijkheid van het lichtnet. Voor zijn topreeks heeft Carthago ook een zelfvoorzieningspakket samen met een zonnestelsel samengesteld.

    Het is nu ook verkrijgbaar met een camerasysteem met een bovenaanzicht. Vier camera's tegelijk op een monitor in de cockpit, een 360-graden vogelperspectief - resulterend in een perfecte ondersteuning voor parkeren en manoeuvreren.

    Op verzoek worden geselecteerde modellen van de chique c-line I en chique e-line geleverd door Carthago op basis van de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter. Carthago gebruikt de Sprinter voorwielaandrijving en een AL-KO licht gewicht chassis voor de modellen. Gesamtgewicht.Voor de indrukwekkende XL-modellen maakt Carthago gebruik van de variant met tandem-achteras met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van 5,5 t. Of het nu gaat om een ​​automatische transmissie met negen versnellingen, het multimediasysteem MBUX of nieuwe assistentiesystemen: de nieuwe Sprinter introduceert tegelijkertijd nieuwe technologie.

    Informatie: www.carthago.com















    24-06-2019 om 23:24 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!