Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    05-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een knappe nieuweling van Hobby

    Hobby Optima de Luxe T65 GE

    De voor twee zwervers ingerichte halfintegrale met een MTM van 3,5 ton, gebouwd op een Fiat Ducato met een 140 pk turbo diesel onder de motorkap heeft 2 enkele bedden boven de garage. Bij de Optima de Luxe T 65 GE staat de badkamer tussen zitgroep en een enkelbed, aan de overkant pronkt de keuken. Achter de stuurcabine bevindt zich de zitgroep. Als we zo eens rondkijken zien we dat bij Hobby veel toebehoren standaard zijn ingebouwd. We spreken van alu velgen, luchtkoeler, snelheidsregelaar, navigatie apparaat, achteruitrijcamera wat betreft het autogedeelte, in het koetswerk heeft de T65 GE 2 garagedeuren.

    Het koetswerk

    Op het standaard laagchassis van Fiat Ducato monteren de werknemers van Hobby een 42 mm dikke, sterke bodemplaat uit polyester met een XPS isolatie laag. De wanden zijn 34 mm dik met een aluminium buitenplaat. Het dak is in hetzelfde materiaal als de wanden, hier heeft het langs boven een hagelbestendige laag. Alles is zorgvuldig aan mekaar gelijmd. Bekabeling onder de bodem is zorgvuldig en degelijk verankerd tegen de bodem. De 61 cm brede buitendeur heeft een dubbele vergrendeling en door het venster heeft de chauffeur een beter zicht naar rechts. Ook de muggenhordeur is standaard. In de zijkant van het koetswerk is een koffer voor twee 27 kg gasflessen. Ze staan op een slede om gemakkelijk naar buiten te halen om ze te wisselen.

     Het interieur van de Optima de Luxe T 65 GE kreeg een moderne meubeluitvoering mee. Donker grijze zachte wanden en warm houtdecor vormen samen een chick harmonisch geheel. De witte ongewoon gevormde deuren van de bovenkasten lichten het interieur op. Bergvakken werden efficiënt uitgekiend, zo zijn er bergruimte in de trap naar de bedden, onder de koelkast en onder de bedden. Links en rechts vindt men hier en daar nog laden. De meubelen zijn vakkundig en keurig afgewerkt. De ruwe hoekverbinding met scherpe metalen hoeken en uitstekende schroeven aan de matrassen van het linker bed, kan worden toegeschreven aan de pre-seriestatus. Hobby gebruikt een ander verbindingsstuk in de productievoertuigen.

     Zitten en slapen

    De zitgroep is een klassieke uitvoering met zitbank voor twee, tafel met één poot bevestig aan de wand. Zoals bij alle kampeerauto’s kunnen de cabinezetels draaien. Het tafelblad is redelijk groot wat zich vertaalt in genoeg been en voetruimte er onder. De zitbank is uitgerust met veiligheidsgordels en in de hoogte verstelbare hoofdsteunen. Onder de zitbank ligt de vers watertank. Onder de zijzit naast de buitendeur is plaats voor bagage. Let wel op de warme luchtleidingen met de bagage want ze liggen hier een daar onbeschermd in de bagageruimte.  Boven de zitgroep is een groot dakvenster. Slierten LED’s zorgen voor sfeerverlichting terwijl er andere lampen boven de zitgroep en andere plaatsen waar het nodig is geïnstalleerd zijn. Boven de buitendeur hebben de ontwerpers een bedieningspaneel Hobby Connect gemonteerd. Men kan er de laadtoestand van de huishoudbatterijen, boordbatterijen, de hoeveelheid water in de tank aflezen. Door Bluetooth met app laat zich ook nog met Smartphone alle elektrische bediende lichten en apparaten bedienen, zelfs de gasverwarming van uit het warme bed.  Van bedden gesproken zij hebben koudschuim matrassen, gedragen door een lattenbodem waarvan de latten een verschillende draagkracht hebben. Een lekker slaapcomfort is verzekerd. In de slaapkamer hangen bovenkasten met witte deuren hoog genoeg om niet met het hoofd in onzachte aanraking te komen.

     Keuken en badkamer.

    Voor de keuken naast de buitendeur bleef slechts iets minder dan 1 meter plaats over. In het aanrecht zijn drie kookvuren geïntegreerd met een elektrische ontsteking. De bewoners mogen geen te grote eters zijn want de branders staan tamelijk dicht bij elkaar wat moeilijk toelaat er grote potten op te zetten. Naast de kookvuren is het spoelbakje met een deksel afdekbaar. Om het werkblad wat uit te breiden kan men aan de linkerkant een blad opklappen. Naast de keukenblok kan de goed geplaatste 139 l koelkast zowel links als rechts openen. Onderaan de keuken  zijn drie laden samen met de bovenkast kan men er voldoende keukengerief en mondvoorraad opslaan.

    Een witte houten deur met magneetsloten die pas in werking treden als de deur gesloten is sluit de natte cel af. In de badkamer is voldoende plaats op en rond de wc en ook om handen en meer te wassen aan het ronde waskommetje op de kast. Wil men een stortbad nemen draait men een acryldeur voor de wastafel het overige deel sluit men met een schuifdeur. Zelfs in de douche is nog plaats genoeg om armen en benen te bewegen. In tegenstelling van veel andere fabrikanten heeft Hobby een groot dakluik boven de natte cel geplaatst. Dampen kunnen snel afgevoerd worden.

     Samen gevat

    De Hobby Optima de Luxe T 65 GE is een vakkundig en goed afgewerkte halfintegrale kampeerauto met een ruim van toebehoren voorziene uitvoering voor een prijs die men zelden kan vinden. Hij is bedoeld voor een koppel die niet op een paar kilogram meer moeten zien als ze op reis vertrekken.

    Meer info: www.hobby-caravaning.de

     Technische gegevens

    Fiat Ducato Multijet met verlaagd chassis.

    Motor 140 pk

    MTM 3.500 kg

    Ledig gewicht 3.215 kg

    L X B X H  7.14 x 2,77 x 2,87 m

    Bedden 2,09 x 0,8 m

    05-11-2022 om 19:44 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakwerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-11-2022 om 19:38 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een uitstap om zeker eens te doen

    Van het militaire terrein tot het bloeiende landschap

    Interview met Michael Schnellbach, directeur van de BUGA 2023 in Mannheim /

    Federal Garden Show is cultureel partner van de vakantiebeurs CMT

    Klimaat, energie, voedselzekerheid en milieu zijn de grote thema's van de

    Federal Garden Show (BUGA) in Mannheim 2023, de culturele partner van de Stuttgart

    Vakantiebeurs CMT komend jaar. De BUGA zelf wil duurzaam zijn en bezuinigen. Hoe het werkt en welke gasten op het voormalige militaire terrein arbeiden

    legt Michael Schnellbach uit.

    Mijnheer Schnellbach, waarom heeft u de CMT-vakantiebeurs als uw partner?

    geselecteerd, welke voordelen verwacht u van deze samenwerking?

    Schnellbach: De CMT is 's werelds grootste openbare handelsbeurs voor toerisme. Het doel is zoveel mogelijk belangstelling bij de bezoekers voor de Federale Tuinbouw Show 2023 in Mannheim op te wekken. Een formaat als de CMT is hier zeer geschikt voor.

    Om reclame te maken voor een tuinshow die een blijvende impact zal hebben op Mannheim.

    Wat kunnen de CMT-bezoekers in Stuttgart verwachten?

    Schnellbach: De BUGA wordt een bloemenshow, zomerfestival en proefveld. Dit willen we tastbaar maken voor de bezoekers van het CMT en onze belangrijkste thema's klimaat, milieu, energie en voedselzekerheid op de voorgrond zetten.

    Reismagazine Marco-Polo heeft BUGA uitgeroepen tot insidertip voor 2023. Wij zullen laten zien dat de BUGA en de vierkante stad Mannheim een ​​reis waard zijn.

    Wat is de bijzondere aantrekkingskracht van uw Federale Tuinbouw Show?

    Schnellbach: Aan de ene kant hebben we het historische Luisenpark, dat in 1975 werd geopend.

    Het toneel van de Federale Tuinbouw Show was, met zijn kronkelende paden en

    bloeiende gebieden. En aan de andere kant het Spinelli Park, een voorheen ruig,

    groot militair terrein dat we volledig hebben getransformeerd. Deze twee

    verschillende parken verbonden door een kabelbaan, maar samen gebruikt in een tentoonstelling is het unieke aan de BUGA Mannheim.

    Het zal betrekking hebben op klimaat, energie, voedselzekerheid en het milieu.

    Wat betekent het precies?

    Schnellbach: De voormalige locatie van het Amerikaanse leger wordt onderdeel van de verbouwing een doorlopende groene corridor. Hier kan in de toekomst koude lucht ontstaan, wat gevolgen zal hebben voor het klimaat positief beïnvloed in de stad. Het onderwerp energie komt onder meer tot uiting in de U-Halle, een voormalig pakhuis waar veel evenementen plaatsvinden. Daar we zullen de grootste zijn met een fotovoltaïsch systeem van 6800 vierkante meter we hebben het energie dak van Mannheim.

    Mannheim wil ook de meest duurzame federale tuinshow aller tijden zijn.

    Hoe werkt het?

    Schnellbach: Er is niet één beslissende maatregel of één grote windmolen, maar veel kleine bouwstenen. Onze planten zijn er zo een zijn duurzamer en hebben minder water en onderhoud nodig. Ons water en

    ook hebben we het elektriciteitsverbruik constant gemeten en publiceren we de gegevens.

    Een federale tuinshow lijkt tegenwoordig minder een tuincultuurgebeurtenis, maar

    een stadsontwikkelingsproject zijn. Is het daarom minder aantrekkelijk voor bezoekers?

    Schnellbach: Nee, tuinshows zijn altijd al gebruikt voor stadsontwikkeling

    reconstructie of voor de ontwikkeling van de open ruimte. Maar dat is maar een fractie van wat gasten ter plaatse ervaren. Je zult bloemen zien en genieten van een geweldige culturele en culinair aanbod. Ik denk niet dat ze teleurgesteld zullen zijn.

    Integendeel: we plannen meer dan 5000 evenementen, met als een van de hoogtepunten dat Musical over de Mannheimse soulzangeres Joy Fleming, speciaal gemaakt voor de Federal Garden Show is geschreven en viert hier zijn première.

    Waar kijk je vooral naar uit?

    Schnellbach: Als alles klaar is, een uur voor de opening met de dichtstbijzijnde

    medewerkers om te kijken naar de site en de groene ruimte die we hebben gecreëerd.

    Ik hoop dat we de tijd vinden!

    Het terrein is in totaal 104 hectare, ongeveer drie keer zo groot als het

    Federal Garden Showterrein 2019 in Heilbronn. Kan zo'n groot gebied overal interessant zijn?

    Schnellbach: Dat is inderdaad moeilijk. We hebben dus twee gebieden:

    gemaakt. Enerzijds begeleiden we mensen door de innovaties en de belangrijke verbeteringen.

    In de andere delen wijden we ons aan soorten en natuurbehoud bijen- en hagedishabitats en nog veel meer. Als je meer tijd hebt, kun je daarheen gaan om te ervaren wat is gemaakt voor ecologie.

    Helaas u vindt nog niemand die in groen investeert. Wij hebben aan de randen van het gebied appartementen gebouwd en verdicht en daartussen een grote verbindende groene corridor van ruim 60 hectare gemaakt. Zonder de financiering van de staat en de federale overheid zou de stad Mannheim dit nooit op zo'n grote schaal hebben kunnen doen.

    Wat zal worden herinnerd van de Mannheim Federal Horticultural Show?

    Schnellbach: Het onderwerp hoe we in de toekomst in de steden zullen leven. We laten het zien in de bijdragen aan de tentoonstelling, maar het is ook te zien in de stedenbouwkundige ontwikkeling die aan de site grenst. Bezoekers zullen zich ook de kabelbaan herinneren: een rit van acht minuten over de stad, een landschappelijk beschermd gebied, een industriegebied, een sportpark en de Neckar het zijn beelden die je bijblijven.

    De Federale Tuinbouw Show BUGA 2023 Mannheim

    De Federal Garden Show 2023 omvat twee parken die met elkaar zijn verbonden door een kabelbaan. Ten eerste het Luisenpark, dat in 1975 het toneel was van een federale tuinshow en waarin nieuwe avonturenruimtes worden gecreëerd. Aan de andere kant Spinelli Park, dat wordt gebouwd op een voormalig Amerikaans militair terrein van ongeveer 80 hectare. Het gebied ligt ongeveer vijf kilometer ten oosten van het stadscentrum van Mannheim. Ongeveer 60 hectare wordt daar gebruikt voor de Federale Tuinbouw Show. Op het voormalige militaire terrein wordt een nieuwe stadswijk ontwikkeld met 2.000 appartementen voor 5.000 mensen. Er wordt 150 miljoen euro in het project geïnvesteerd en de Federal Horticultural Show Society verwacht in totaal ongeveer 80 miljoen euro aan financiering.

    De Federale Tuinbouw Show is geopend van 14 april tot 8 oktober 2023. Het abonnement kost 145 euro, vooraf 130 euro, een dagkaart voor volwassenen 28 euro.

    Meer informatie op buga23mannheim.de

    04-11-2022 om 17:22 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overnachten in de natuur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    04-11-2022 om 17:16 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote keus in kampeermateriaal

    Toerisme & caravaning wekt de wens om te reizen met caravans en kampeerauto’s.

    Vakantiebeurs in Leipzig met focus op kamperen en caravans veel aanbiedingen van daktenten tot luxe liners in hallen 3 en 5

    De trend naar mobiele, individuele en natuurlijke vakanties is ongebroken en er is meer vraag naar kampeerauto’s en caravans dan ooit. Dit blijkt ook uit de orderboeken van de fabrikanten: volgens de branchevereniging CIVD werden alleen al tussen januari en september 2022 in Duitsland ongeveer 78.000 vrijetijdsvoertuigen nieuw geregistreerd. Touristik & Caravaning (TC) op de beurs van Leipzig komt dus precies op het goede moment: van 16 tot 20 november 2022 presenteren meer dan 300 internationale en nationale exposanten hun aanbiedingen op het gebied van vakantie. Hier krijgt u een overzicht van de laatste trends in de kampeerbranche en kunt u zelfs profiteren van aantrekkelijke beursaanbiedingen.

    Van goedkope tot luxe kampeerauto’s

    In beurshallen 3 en 5 presenteren fabrikanten hun assortiment caravans en kampeerauto’s. Van de compacte zwerfauto tot de luxe liner, geïnteresseerden zullen het hele spectrum van vakantievoertuigen vinden. Voertuigen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en die ook op vakantie kunnen worden gebruikt, worden steeds populairder, zegt Alexander Ege, directeur van de vakantiebeurzen in Stuttgart, met het oog op de vraag in het segment van gesloten bestelwagens. Innovaties voor het seizoen 2022/2023, die enkele weken geleden voor het eerst aan het publiek werden gepresenteerd, zullen op de beurs worden gepresenteerd. Naast de bekende merknamen met hun reeksen van de gesloten bestelwagen tot de alkoof tot de volledig geïntegreerde of van de minizwerfauto tot de gezinscaravan zijn ook kleinere fabrikanten met speciaal ontwikkelde voertuigen vertegenwoordigd. Ook mensen met een zwak voor offroad- en expeditievoertuigen of interesse in demontabele cabines op de laadvloer van een pick-up komen aan hun trekken.

    Huren in plaats van kopen

    Beginner op het gebied van caravaning? Geen probleem. Ook het huren van de het juiste kampeervoertuig voor zo'n eerste vakantie is heel eenvoudig. Bij Touristik & Caravaning kunnen bezoekers terecht voor informatie en advies over het huren van caravans, kampeerbussen en dergelijke. En wie meer wil weten over wonen, werken en vakantie in een vakantievoertuig van ervaren kampeerders, kan op alle vijf beursdagen experts uit de scene ontmoeten in de Vans & Friends huiskamer. Lezingen en discussies vinden plaats in hal 5 in een gezellige sfeer. Ook op het gebied van zelfontplooiing en van het leven zijn ze bereikbaar voor vragen en antwoorden. Hier begint ook de tweede ronde van de "VanBuilder Award" en worden verschillende voertuigen uit de doe-het-zelfsector met individuele oplossingen, unieke ontwerpen en creatieve interieurontwerpen gepresenteerd.

    Er gaat niets boven de juiste uitrusting

    Van de luifel tot de standkachel, het toebehoren gedeelte in hal 5 heeft alle apparatuur voor langdurige kampeerders en beginners klaar. Hier vinden bezoekers uitbreidings- en ombouwoplossingen, mobiele zonne- of verwarmingstechniek en toebehoren zoals fietsenrekken of kampeeruitrusting. De exposanten op het technologie-eiland geven een kijkje in een voertuig en adviseren over de juiste uitrusting. Daarnaast is er een speciale ruimte voor het individueel inpakken en verfraaien van de voertuigen, waar u direct aan kunt deelnemen. Ook staan ​​er verschillende workshops op de planning.

    Als het voertuig eenmaal is uitgerust, blijft de bestemmingskeuze behouden. De campings die in de glazen hal van de Leipziger Messe worden gepresenteerd, laten zien dat deze beslissing niet eenvoudig is. Of het nu in Saksen of Beieren, aan de Oostzee of in Italië, in de buurt van de stad of aan de rivier is  iedereen vindt hier zijn favoriete plek. In het toeristisch gebied in hal 4 presenteert Mongolië zich als partnerland van de TC en de bestemmingen Egypte, Marokko, Malta, Cyprus, Tsjechië, Slovenië, Bulgarije, Polen en Letland, de regio's Garda, Trentino en zowel de Dolomieten als La Palma hebben hun eigen stands vertegenwoordigd.

    Een ander aandachtspunt op het gebied van kamperen en caravans is het thema tenten. Naast de klassieke familietent, die al vanaf een paar honderd euro verkrijgbaar is, worden er ook daktenten en vouwtenttrailers gepresenteerd. Deze verblijfsvormen zijn te bekijken, uitproberen en beleven bij Toerisme & Caravanning. Tot slot komt er een ruimte voor trailerbare boten, ideaal voor vakanties op het water.

    Meer info www.messe-stuttgart.de

     

    01-11-2022 om 21:08 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een blik in een halle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01-11-2022 om 21:05 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!