Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    22-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een caravan op vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    22-10-2022 om 16:23 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen in de belangstelling

    Nu drie dagen kermis voor het actieve vakantiejaar

    Fiets- en wandeltochten verlengd op de CMT 2023 in Stuttgart: natuurbelevenissen, sportieve extravagantie en hightech onder één dak

    De "winnaars" van vroeger waren en zijn allemaal activiteiten die buiten mogelijk waren: fietsen, wandelen of golfen kende een enorme vraag die aanhoudt. De vreugde van de Duitsers in buitenactiviteiten is ongebroken. Aanbieders van fietsen, uitrusting en fiets- en wandelvakanties kunnen nog steeds op grote belangstelling rekenen. Tegelijkertijd hebben actieve vakantiegangers steeds meer keuze als het gaat om de juiste fiets, de juiste outfit om te wandelen en de perfecte sportvakantie of een korte mountainbiketocht.

    Bezoekers van de vakbeurs Fahrrad- und Wander-Reisen, die van 14 t/m 16 januari 2023 in Stuttgart plaatsvindt, hebben dus een duidelijk voordeel. De beurs geeft een overzicht van welke toeristische trends het komende jaar in zwang zijn, welke nieuwe high-end producten op klanten wachten en welke bijzondere bestemmingen er voor fietsers en wandelaars worden aangeboden. In het GPS-forum is er ook informatie over de bediening, reisplanning en routebepalingsfuncties van navigatiesystemen. In de 10.500 vierkante meter grote hal 9 kunnen beursbezoekers zich verheugen op een ware explosie van inspiratie en informatie. En nog een innovatie: de beurs wordt voor het eerst uitgebreid naar drie dagen, zodat je de maandag ook kunt gebruiken om de "fiets- en wandeltochten" te bezoeken. De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur.

    Vraag naar fietsvakanties groeit

    De Algemene Duitse Fietsclub (ADFC) kwam in haar jaarlijkse fietstochtanalyse tot de conclusie dat in 2021 in totaal vier miljoen mensen zouden hebben gekozen voor een fietstocht, een half miljoen meer dan in het voorgaande jaar. "We zijn erg blij dat het fietstoerisme weer in opkomst is na het moeilijke reisjaar 2020", zegt ADFC Tourism Director Christian Tänzler. “Fietsen is populair, zeker als de fietspaden van goede kwaliteit zijn. De infrastructuur speelt een centrale rol bij het maken van een keuze voor een fietstocht of een dagtocht.” Volgens de analyse let bijna 70 procent goed op de verkeersveiligheid van een route en waardeert het gescheiden fietspaden en weinig autoverkeer. Daarnaast speelt de bouwkundige staat van de paden voor 66 procent van de fietstoeristen een belangrijke rol.

    In tegenstelling tot dagtochten is toeristische aantrekkelijkheid van groot belang bij langere fietstochten: 71 procent van de ondervraagden geeft aan bij het plannen van hun reis aandacht te besteden aan bezienswaardigheden langs de route. 61 procent wil ook graag fietsvriendelijke accommodatie langs de route. Gevraagd naar de redenen voor een fietstocht, gaf 80 procent van de deelnemers aan tijdens een fietstocht veel over het land en de mensen te willen leren kennen. 67 procent wil actief zijn op vakantie, 52 procent reist graag milieuvriendelijk en voor 48 procent is het belangrijk om je eigen gezondheid te bevorderen. Over het algemeen is de ervaring van een fietstocht positief voor een duidelijke meerderheid: 68 procent van de ondervraagden zei dat ze het komende jaar nog een reis op twee wielen plant

    Steeds meer mensen in het zadel

    Volgens de fietsreisanalyse fietsen steeds meer mensen in hun vrije tijd. 42 miljoen burgers maakten in 2021 minimaal één dagtocht met de fiets. Dat zijn er elf miljoen meer dan in het voorgaande jaar. Daarnaast kocht 24 procent van de fietserspopulatie vorig jaar een nieuwe fiets, waarbij bijna de helft van de nieuwe aankopen elektrische fietsen zijn. De keuze aan fietstypes is enorm: stadsfiets, toerfiets, racefiets, mountainbike, gravelbike, singlespeed of ligfiets - alle fietsmodellen zijn nu verkrijgbaar met en zonder elektrische ondersteuning. Er is ook veel vraag naar handige en lichte fietsmodellen en hightech vouwfietsen.

    Volgens onderzoek van de tweewieler branchevereniging (ZIV) is de marktontwikkeling van Duitse fiets- en e-bikefabrikanten ondanks de moeilijke algemene omstandigheden indrukwekkend. Na het recordjaar 2020 mag ook het jaar 2021 als een succes worden gezien. Het aantal verkochte elektrische fietsen is gestegen van 1,95 naar 2 miljoen en komt nu overeen met een marktaandeel van 43 procent. Tegelijkertijd daalde het aantal verkochte fietsen van 3,09 naar 2,7 miljoen stuks, waardoor het aantal verkochte fietsen daalde van 5,04 miljoen naar 4,7 miljoen. Het ligt echter ruim boven het pre-coronaniveau.

    Forum voor buitenenthousiastelingen

    De vakbeurs "Bike and Hiking Travel" bevestigt deze trend en is al jaren een belangrijk forum voor wielerfans in Zuid-Duitsland. "Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat alle tentoongestelde fietsen ter plaatse kunnen worden uitgeprobeerd", zegt Alexander Ege, directeur Trade Fairs & Events en verantwoordelijk voor de vakantiebeurzen op Messe Stuttgart. Een 1.600 vierkante meter groot fietsparcours moedigt zowel nieuwsgierigen als kopers aan om een ​​paar testrondjes te rijden. Daarnaast kunt u bij de outdooradviesstand uitgebreide informatie krijgen van Ralf Stefan Beppler over de juiste wandelschoenen of geschikte rugzakken. De vakhandelaar, reclamemanager en vakjournalist is een echte outdoor-veteraan en al meer dan 30 jaar werkzaam in de branche. Het wandel-pretpark biedt ook actuele informatie over de respectievelijke trends en stromingen in dit vakantiesegment.

    Top exposanten aan de start

    Beurshal 9 zal volgeboekt zijn, met zo'n 170 exposanten uit twaalf landen die zich daar presenteren, waaronder een grote gezamenlijke stand uit Frankrijk en voor het eerst Polen. Ook nieuw is de vereniging "Tasuleasa Social" uit Roemenië, die met haar sociale projecten hulp aan kinderen en jongeren combineert met duurzaamheid en milieubewustzijn. In een educatief bosavonturenpark dat Tasuleasa Social in 2010 heeft aangelegd, overigens het enige in Roemenië, leren kinderen de natuur te waarderen en te beschermen. Bovendien zijn "perfecte wandel- of fietstochten, professionele uitrusting, technische hoogtepunten en een innovatieve sfeer gegarandeerd", kondigt Rebekka Körner, projectmanager van de vakbeurs, aan. "We hebben topexposanten bij ons, waaronder Bosch ebike-systemen, Paul Lange en Cube, maar ook enkele nieuwe dealers uit de e-bikebranche."

    Wandelvakanties zijn nog steeds erg populair

    Wandelvakanties zijn het 4e meest populaire type vakantie voor Duitsers en ongeveer elf procent van de Duitsers geeft in een onderzoek van de IfD Allensbach aan dat ze vaak in hun vrije tijd gaan wandelen. In 2021 verklaarden ongeveer 1,45 miljoen mensen van de Duitstalige bevolking van 14 jaar en ouder dat ze zelfs meerdere keren per week wandelden. Wie dus graag zijn wandelschoenen aantrekt, kan kiezen uit een indrukwekkende regionale verscheidenheid: van lokale middelgebergten en berggebieden tot exclusieve wandeltochten door heel Europa. Of het nu op de fiets of te voet is, in de bergen, in het bos of aan zee, in Duitsland of daarbuiten - wie graag actief vakantie of vrije tijd doorbrengt, mag de Fahrrad- und Wander-Reisen niet missen.

    Een hoogtepunt uit het uitgebreide voorprogramma is zeker het live verslag "Running, Eating, Sleeping" van en met Christine Thürmer op zondag 15 januari in hal 9. Ze vertelt hoe ze in totaal 4277 kilometer op de Pacific Crest Trail aflegde van Mexico tot Canada - eigenlijk onsportief en zonder ervaring. De langeafstandswandelaar veroverde later de Continental Divide Trail en de Appalachian Trail. De ProCycle Outdoor Treff, een specialistisch evenement voor fiets- en wandelspecialisten, staat in het teken van bewegwijzering en eventuele financiering van fiets- en wandelroutenetwerken en de natuursportacademie uit het Zugspitzedorp Grainau presenteert zich voor het eerst op de beurs met verschillende evenementen.

    Meer informatie op https://www.messe-stuttgart.de/ Fahrrad/

     

    20-10-2022 om 20:57 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen in de sneeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-10-2022 om 20:53 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby zorgt voor nieuws

    Hobby lanceert de Excellent Edition voor 2023

    Ruim, licht, divers, design minnend en gezellig, de EXCELLENT EDITION combineert al deze eigenschappen perfect.

    Tien plattegronden, waarvan vier met kinderbedjes, bieden ruimte voor een breed scala aan behoeften. In sommige modellen zijn er zelfs aparte zitgroepen voor kleinere kinderen. Dus schilderen en knutselen kan soms achterblijven.

    De moderne Scandinavisch ogende combinatie van felle kleuren en rechte lijnen gaat gepaard met indrukwekkende LED-verlichting.

    DE MODELLEN VAN DE EXCELLENT EDITION

    Een caravan gemaakt voor familievakanties: Met 4 kinderbedplattegronden is de EXCELLENT EDITION bijzonder kindvriendelijk. In de praktische stapelbedden is ruimte voor maximaal 2 jonge kampeerders. Ouders maken zich comfortabel in een tweepersoonsbed of in eenpersoonsbedden. Ook aan boord: veel opbergruimte en grote zitgroepen.

    De EXCELLENT EDITION: Aan boord van de EXCELLENT EDITION is het net zo gezellig als in je eigen woonkamer. Geniet van het uitzicht vanuit de zithoek of vanuit de slaapkamer en kijk uit naar de mooiste dagen van het jaar in uw caravan.

    Plezier aan boord

    Het is maar goed dat de EXCELLENT EDITION zo ruim is. Het maakt niet uit of schilderspullen achterblijven of dat gasten spontaan op bezoek komen. In het grote tweepersoonsbed is er zelfs voldoende ruimte voor ochtendkussengevechten.

    Redelijk goed uitgerust

    De neus van de teddybeerlamp draaien, je favoriete boek van de plank pakken en lezen tot je ogen dicht vallen: kleine avonturiers zijn dol op de knusse kinderbedjes. Overdag wordt hier ruimte gecreëerd om te schilderen, te spelen en grotten te bouwen.

    HOBBYCOMPLETE VOLLEDIGE UITRUSTING

    Bij Hobby Caravan hoeft u niet te kiezen tussen comfort en budget. Want alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie is er vanaf het begin. Slechts een van de vele redenen waarom Hobby al jaren een prijs-prestatiewinnaar is.

           DE SLIMME VERBINDING MET UW CARAVAN

    Controleer de batterijstatus, controleer het tankniveau, regel verlichting en verwarming allemaal handig vanaf uw smartphone of tablet. Dit en nog veel meer is eenvoudig gratis mogelijk via de app met HOBBYCONNECT. Nu standaard in alle Hobby caravans!

                    ENORME SELECTIE

    Voor koppels en gezinnen, beginners en professionals: met een enorme selectie van modelseries en plattegronden bieden caravans, Kampeerauto’s en camperbussen precies het juiste voertuig voor uw behoeften.

                  Reeks  OVERZICHT

    ONTDEK ALLE HOBBYCARAVANS

    Enorme verscheidenheid van kleine caravans tot praktische familiecaravans tot luxe premium caravans: Ontdek alle Hobby caravan reeksen en vind het perfecte model voor u en uw gezin.

                   

    Meer info  https://www.hobby-caravan.de  

    19-10-2022 om 18:27 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Hobby duo in de kijker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-10-2022 om 18:23 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sterckeman caravans vrijwel ongewijzigd na succesvol seizoen!

     De Franse caravanproducent Sterckeman is al jaren op de Nederlandse en Belgische  markt aanwezig en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Afgelopen seizoen zijn de verkopen uitstekend geweest mede dankzij een programma van lichtgewicht caravans met een uitgekiende prijs/kwaliteitsverhouding.

    De veranderingen voor komend seizoen blijven beperkt tot het vervallen van 1 model en detailwijzigingen.

     Alle modellen Easy krijgen standaard een voorraam.

     De Easy 472 LJ vervalt.

     Het bekende pack Touring (AKS 3004, schokbrekers, serviceluik 75x30 cm, reservewiel- houder in de disselbak, vers- en afvalwatertank) blijft voor komend jaar ongewijzigd.

    Easy Comfort.

     Deze Easy Comfort serie is een combinatie van de Easy- en de duurdere Graphite serie.Naast het Touring pakket bestaat de uitrusting uit een waslijst aan standaard zaken zoals onder andere: polyester zijbeplating, schapjes onder de bovenkasten met verlichting, bovenkastdeurtjes in twee kleuren, LED verlichting onder de werkbladen, 4 LED spotjes met USB aansluiting, een groot dakluik van 70 x 50 cm, een comfortmatras op het tweepersoons vaste bed van 15 cm dik, een boiler en luxe stoffering

    .Er is keuze uit 4 indelingen.

    Naast kleine detailwijzigingen blijft de serie ongewijzigd.

     Starlett Graphite

     Kiest de klant voor nog meer luxe dan is daar de Starlett Graphite serie. Boordevol luxe in 3 indelingen. Alle drie de indelingen hebben een ruime zitgroep en er is keuze tussen een twee persoons vast bed, een twee persoons eiland bed of twee enkele bedden.

     Ook de Starlett Graphite blijft vrijwel ongewijzigd.

     Evolution

     Bij het topmodel Evolution krijgen de 490 CP en 492 LJ standaard een voorraam.

     De serie blijft bestaan uit de 3 bekende indelingen en ook hier zijn er op detailwijzigingen na geen verschillen met afgelopen seizoen.

     De Easy serie bestaat uit 3 indelingen en is geprijsd vanaf € 18.445,-. De Easy Comfort serie heeft 4 indelingen en start vanaf € 21.050,-. De 3 Starlett Graphite indelingen zijn  verkrijgbaar vanaf  € 24.850,-. De Evolution is leverbaar in 3 modellen vanaf

    € 28.550,-.

     De prijzen zijn All-in, dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken.

     Sterckeman geeft op alle modellen 3jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

    Meer informatie  www.sterckeman.nl





    17-10-2022 om 17:42 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De winter is op komst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    17-10-2022 om 16:48 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcohol testen















    1 op de 10 Belgische bestuurders gebruikt manier om alcoholcontroles te vermijden
    Pakkans is de laatste jaren wel toegenomen

    Volgens een nieuwe enquête van Vias institute gebruikt 1 op de 10 Belgen achter het stuur een manier om de alcoholcontroles te vermijden. Dat zijn er dubbel zo veel als 4 jaar geleden. Toch is de pakkans in die periode toegenomen. Ruim 1 op de 3 Belgen is in de laatste 3 jaar achter het stuur gecontroleerd op alcohol. De helft van de Belgen brengt een vriend of vriendin naar huis als die aanstalten maken om dronken achter het stuur te kruipen. 

    Om de mening te kennen van de Belg over alcohol achter het stuur werd een representatieve steekproef van 1000 Belgische bestuurders bevraagd. In 2018 werd een soortgelijke enquête uitgevoerd zodanig dat we zinvolle vergelijkingen kunnen maken.
     
    7% gebruikt sociale media om alcoholcontroles te vermijden
    11% van de Belgische bestuurders doet beroep op middelen om alcoholcontroles te vermijden. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van 2018. Toen gebruikte 5% een middel om alcoholcontroles te omzeilen.  Er zijn echter grote verschillen tussen de regio’s. In Wallonië (16%) en Brussel (21%) wordt er veel vaker dan in Vlaanderen (7%) gebruikt gemaakt van middelen om de alcoholcontroles te omzeilen.

    Gebruikt u middelen om alcoholcontroles te vermijden?

     

    Wallonië

    Brussel

    Vlaanderen

    Totaal België

    Ja, sociale media

    10%

    13%

    5%

    7%

    Ja, een radarverklikker

    5%

    9%

    2%

    4%

    Ja, een applicatie

    1%

    5%

    2%

    2%

    Ja, iets anders

    0,5%

    0,3%

    0,7%

    0,6%

    Totaal ‘ja’

    16%

    21%

    7%

    11%


    Andere bestuurders waarschuwen voor alcoholcontroles getuigt van weinig burgerzin. De bestuurder onder invloed gaat immers mogelijk blijven rijden, maar via een andere route. Dat kan uiteraard zeer kwalijke gevolgen hebben voor de verkeersveiligheid. Tijdens alcoholcontroles controleert de politie trouwens niet alleen op alcohol, maar komen vaak ook andere inbreuken aan het licht (onverzekerd rijden, gezochte personen, etc).
     
    Pakkans toegenomen de laatste 4 jaar
    36% van de Belgische bestuurders geeft aan in de afgelopen 3 jaar een alcoholcontrole te hebben ondergaan. Dat is iets meer dan in 2018 (33%).   
     
    In totaal geeft 2 op de 3 Belgische bestuurders (66%) aan ooit op alcohol achter het stuur gecontroleerd te zijn. Dat is in vergelijking met 2018 een stijging. Toen gaf 60% aan dat ze ooit gecontroleerd werden.
    De pakkans is met andere woorden de voorbije 4 jaren licht toegenomen. Dat ondanks het feit dat er door de coronapandemie tijdelijk minder controles geweest zijn.

    Nultolerantie? De meningen zijn verdeeld
    De publieke opinie is verdeeld als het gaat over de mogelijkheid om nultolerantie voor alcohol achter het stuur in te voeren. 45% van de Belgen is voorstander, iets minder dan 4 jaar geleden, toen was 48% nog voorstander. 55% is tegen nultolerantie.

    Bij de tegenstanders willen sommigen zelfs de alcohollimiet terug verhogen. In totaal 11% van de Belgische bestuurders wil de limiet zelfs naar 0,8 promille brengen, wat tot 1994 de wettelijke alcohollimiet was. Tijdens de coronacrisis is het drankverbruik toegenomen, wat mogelijk ook voor een verandering in het draagvlak voor nultolerantie heeft gezorgd.

    In Vlaanderen zijn er iets meer voorstanders (47%) dan in Wallonië (39%). De verschillen zijn vooral leeftijdsgebonden. Bij de jonge bestuurders tussen 18-34 jaar is 54% voorstander, bij de bestuurders ouder dan 55 jaar is dat slechts 36%.
    Hoewel de meeste bestuurders bij een letselongeval ver boven de wettelijke alcohollimiet zitten, kan nultolerantie zeker een rol spelen in het terugdringen van het aantal verkeersdoden door alcohol achter het stuur. Vanuit communicatiestandpunt is nultolerantie veel duidelijker. Uit eerder onderzoek van Vias bleek al dat er jaarlijks 17 doden, 20 zwaargewonden en 315 lichtgewonden mee vermeden kunnen worden op onze wegen.

    Familiefeestjes en etentjes met vrienden nodigen uit tot drankgebruik
    Vooral bij een etentje of bezoek bij vrienden (32%) zijn we geneigd om toch alcohol te drinken, ook al moet je zelf nog met de wagen naar huis. Ook familiefeesten zoals een trouw of communie (31%) zijn risicomomenten. Als je zelf een feestje organiseert, is het belangrijk om voldoende alcoholvrije alternatieven te voorzien.

    Helft Belgen brengt vriend veilig thuis als die gedronken heeft en nog wil rijden
    De helft van de Belgische bestuurders (48%) brengt een vriend of vriendin die te veel gedronken heeft naar huis wanneer die toch aanstalten maakt om dronken achter het stuur te kruipen. Op die manier wordt er vermeden dat een persoon onder invloed de weg op gaat. 1 op de 8 (13%) maakt een opmerking, maar laat de bestuurder zelf de keuze om al dan niet te rijden. Slechts 3% zegt niets.
     
    1 op de 4 zegt niets wanneer onbekende met te veel op toch wil rijden
    Wanneer de persoon die te veel gedronken heeft een onbekende is, zijn we veel minder geneigd om hem of haar aan te spreken op zijn gedrag.
    Slechts 10% brengt dan de dronken persoon naar huis, 1/3 (36%) zoekt wel een oplossing zoals een taxi die vermijdt dat hij of zij  moet rijden. Verontrustender is dat 1 op de 4 (24%) helemaal niets zegt.
    Of de persoon die dronken achter het stuur wil kruipen nu een bekende of onbekende is, de gevolgen van zijn of haar daden kunnen even groot zijn.

    Conclusie
    De mentaliteit van de Belgische bestuurder ten opzichte van alcohol blijft een probleem. Steeds vaker zoeken Belgische bestuurders een manier om aan alcoholcontroles te ontsnappen. Een bestuurder die niet drinkt, heeft geen reden om een controle te vermijden.
    De pakkans is de jaren wel toegenomen, maar het blijft essentieel om in te zetten op een bredere mentaliteitswijziging. Niet drinken en rijden doe je niet alleen om aan een boete of rijverbod te ontsnappen. Het is vooral een keuze om te zorgen dat je jezelf en alle andere weggebruikers niet in gevaar brengt.

    17-10-2022 om 16:43 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergane glorie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    17-10-2022 om 16:37 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!