Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    11-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwigheden in CTM Stuttgart 2020
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Nieuwigheden en wereldpremières op de CMT
     
    Caravan fabrikanten, toebehoren specialisten en dienstverleners presenteren hun nieuwste voertuigen en producten op de CMT Stuttgart 
     De caravanindustrie is buitengewoon innovatief op de CMT 11-19 januari 2020, 's werelds grootste handelsbeurs voor toerisme en vrije tijd. De lijst met nieuwe producten is lang, ongeveer 120 premières en wereld nieuwigheden zullen te zien zijn. We hebben een selectie van de aangekondigde nieuwigheden voor u samengesteld.

    AL-KO
    Wereldpremière van het nieuwe HY2-ondersteuningssysteem van Al-KO Met Al-KO HY2 is een automatische ondersteuning van de kampeerauto op de achteras heel eenvoudig. Net als het beproefde volledig automatische HY4-hefsysteem, maakt ook het "kleine broertje" met zijn perfecte voertuigondersteuning, maximale bedrijfsveiligheid en antidiefstalbeveiliging indruk. Tegelijkertijd brengt de Al-KO HY2 een aanzienlijk lager gewicht met zich mee en is het een kosteneffectief alternatief voor het systeem met vier steunen. Een volgende upgrade naar HY4 is eenvoudig mogelijk. Tijdens de CMT presenteert AL-KO voor het eerst de nieuwe HY2. Het systeem is beschikbaar vanaf maart 2020 voor Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroen Jumper ongeacht het geïnstalleerde chassis. Een latere upgrade van HY2 naar HY4 zal ook worden aangeboden.

    Informatie: www.alko-tech.de

    BLAUPUNKT
    presenteert het Blaupunkt Competence Center Car Multimedia bezoekers vijf nieuwe producten. De drie nieuwe 2-DIN-radio's van de "Camper" -serie (Camper 590 DAB, 690 DAB en 790 DAB) en twee nieuwe achteruitrijcamera's voor kampeerauto’s voor het eerst getoond 75-inch touchscreen, Blaupunkt Codem IV high-end tuner en DAB + digitale tuner, Bluetooth, luidspreker en tal van interfaces, zodat de verbinding met de achteruitrijcamera of de afstandsbediening op het stuur ook mogelijk is -V-Automotive achteruitrijcamera's "RVC 3.0" en "RVC 2.0" De PAL-camera's bieden een helder en royaal zicht naar achteren, zelfs bij slechte lichtomstandigheden, dankzij hun krachtige CCD-sensor, IR-led inclusief optimalisatie bij weinig licht en groothoek.

    Info: www.blaupunkt.de

     


    CARTHAGO
    Carthago betekent kampeerauto premières in het teken van de ster en prominente gasten. De bezoekers kunnen zich verheugen op het ontmoeten van de uitzonderlijke atleet Joey Kelly en de cabaretartiest Christoph Sonntag. presenteert Carthago een indrukwekkende falanx van nieuwe kampeerauto’s met een ster: vier nieuwe Carthago chic c-line I en drie chic e-line I op Mercedes-Benz Sprinter met AL-KO diep frame. Ze worden aangeboden parallel aan de bekende modellen op Fiat Ducato. Samen met de Carthago s-plus op de nieuwe Iveco Daily biedt Carthago een unieke selectie premium kampeerauto’s op drie zeer verschillende basisvoertuigen. Bij Carthago ligt de focus ook op de nieuwe generatie van de chique e-line / s-plus dual-serie. Ze viert ook haar CMT-première. Beide hebben het aantrekkelijke uiterlijk, de hoogwaardige constructie en het volledig innovatieve en luxueuze interieur gemeen. Nieuwe exclusieve Carthago full-LED-koplampen onderstrepen het dynamische ontwerp en verhogen de veiligheid. De koplampen met hoge intensiteit maken ook deel uit van de chique c-line I superieure modellijn. Ook voor het eerst: de Carthago c-compactline met een nieuw exterieurontwerp. Tot slot heeft Carthago het nieuwe uitrustingspakket kantoor en de tv-kamer in de cockpit ontwikkeld voor de eerste lijn voering voor twee. Het opent nieuwe toepassingen voor de campers met hun exclusieve plattegrond voor twee personen. Info: ww.carthago.com

     

    CONCORDE

    Op 1.000 vierkante meter presenteert Concorde in totaal twaalf voertuigen. Voor het eerst wordt de alkoofkruiser 791 RL SUV 4x4 aan het publiek in Stuttgart gepresenteerd. De technische uitrusting en vooral het uiterlijk zijn uitzonderlijk. Waar Concorde duidelijk benadrukt dat deze camper niet voldoet aan de claim van een expeditiemobiel - het is eerder synoniem met de SUV-trend in de autosector. De Centurion 910 LI viert zijn première op het Daily-chassis in Stuttgart. Hij is de grote broer van Centurion 860 LI. Met een lengte van 9,27 meter biedt het een grotere keuken met meer werkblad en een tweede apothekerskast, evenals de optionele optie om een ​​extra bar-versie in de woonkamer te installeren, die 25 centimeter langer is een extra, vooral door twee reizigers worden gewenst en gewaardeerd.
    Info: www.concorde.eu.


    DETHLEFFS

    Derde truc van Dethleffs: Na de e.home en de e.home Coco presenteert Dethleffs de Globevan e.Hybrid, de eerste productie-klaar camper met plug-in hybride. Zelfs in de caravansector wordt de toekomst een realiteit bij Dethleffs: de e.home Coco gaat de testfase in. Dethleffs laat zien hoe e.home Coco, een studie gepresenteerd in 2018, een functioneel prototype werd dat volgens de CMT de grote uitdaging van het oversteken van de Alpen in het voorjaar van 2020 zal aangaan. Het heden biedt kampeerauto’s de instapserie Trend, die dankzij zijn prijs en zijn diensten een vriend is geworden van veel kampeerfamilies. De semi-geïntegreerde start met uitgebreide standaarduitrusting in drie lay-outvarianten in het seizoen 2020.

    Info: www.dethleffs.de

     

    EURA MOBIL

    Voor de eerste keer in Stuttgart, de nieuwe editie van de alkoof bestseller Activa One van Eura met het trendy interieur "Beach Home". De heruitgave van de bestverkopende Activa One van Eura Mobil speelt ook een maritieme flair. Het gedoopte interieur "Beach Home" brengt een frisse zeebries in het anders klassiek ingerichte alkoofsegment. De nissen in de Activa One-reeks voldoen ook aan de eisen van de winterbestendige norm EN 1646-1 met behulp van de verwarmde dubbele bodem en vorstbestendige watertanks. Een tienjarige garantie voor de constructieweerstand en de driejarige garantie voor meubelbouw maken het pakket compleet. De basis hiervoor is de constructie van gelijmd GfK-composietmateriaal met houtvrije wanden. De basisprijs in Duitsland begint bij 53,990 euro voor de nieuwe Activa One 550 MS. Info: www.euramobil.de


    FENDT-CARAVAN
    Verjaardag bij Fendt: de caravanfabrikant uit Mertingen bouwde de 250.000 met de lancering van de serie "Bianco Selection 465 SFB". Caravans. In 1970 verliet de eerste Fendt Caravan de productielijn. Sindsdien heeft het bedrijf Mertinger een buitengewoon succesverhaal bedacht. Tegenwoordig is het een van 's werelds grootste caravanproducenten. De Jubilee Caravan zal te zien zijn tijdens de komende CMT samen met vele andere caravans van het huidige Fendt Caravan Programma van het seizoen 2020.

    Info: www.fendt-caravan.de

     

    HOBBY
    Hobby heeft alle nieuwe functies van het 2020-seizoen aan boord. Voor kampeerauto’s wordt de portefeuille in het instapsegment aangevuld met de Optima Ontour. De serie heeft vier indelingen: de T65 FL met een Frans langsbed, de T65 HFL met een opklapbed en een Frans langsbed en de T65 GE met twee eenpersoonsbedden. Nieuw in het programma is de T65 HKM voor zes personen met een stapelbed van 2 verdiepingen en een comfortabel hefbed. De Van-serie Optima Ontour Edition krijgt de modellen V65 GE en V65 GF met de V65 GQ de eerste eilandbed oplossing in een bestelwagen. Ondanks zijn compacte buitenafmetingen overtuigt deze semi-geïntegreerde eenheid met zijn royale slaapcompartiment. De twee nieuwe caravanindelingen van de Prestige-serie bieden een intelligente ruimtelijke indeling met veel ruimte voor welzijn. De 560 FC heeft een ruim tweepersoonsbed en een wasruimte naast elkaar. De Doppelachser 720 WQC heeft echter een groot uitschuifbaar eilandbed en een ruime en-suite badkamer. Beide indelingen bevatten elk een moderne L-keuken met veel ruimte voor koken en opslag.

    Info: www.hobby-caravan.de



    KNAUS TABBERT
    Als motor van innovatie in de industrie werkt het Neder-Beierse bedrijf altijd aan nieuwe benaderingen houdt het altijd in de gaten: consistente klantgerichtheid en uniek ontwerp. Sterke innovaties, nieuwe trendsettende kampeerauto’s, CUV's en caravans. Nieuwe hoogtepunten van het modeljaar 2020 zijn onder meer: ​​laadboosters in serie voor alle kampeerauto’s en CUV's. Gefilterd water in alle Knaus Tabbert-modellen. Head-up display in het mediapakket voor alle kampeerauto’s en CUV's. Optionele spraakbesturing in de nieuwe Tabbert Cellini. Bosch Engineering en Knaus Tabbert werken aan een volledig nieuwe caravanvrijheid met een elektrisch systeem van 48 volt aan boord. Onderhoud en reparatie van alle Knaus- en Weinsberg kampeerauto’s op twaalf MAN-servicepunten. Knaus: de nieuwe L! VE I, een volledig geïntegreerde tegen een instapprijs. De succesvolle Sky TI als een goed uitgeruste Platinium-selectie. De Sport & Fun as Black Selection in zwart en zilvergrijs. De boxster met nieuwe, ruime plattegronden met hoog dak. Tabbert: Puccini zet nieuwe normen in de luxeklasse. Cellini herdefinieert de high-end standaard. T @ B: De moderne retro-klassieker rijdt met succes het modeljaar 2020 in. Huur en reis: momenteel meer dan 160 verhuurstations en 1900 voertuigen inclusief huurcaravans.

    Info: www.knaustabbert.de

     

    TRUMA
    Het lijkt de "wet van Murphy" te zijn: de gasfles is altijd 's nachts of in de regen leeg! Dit kan niet gebeuren met de Truma LevelControl. Het handige apparaat bepaalt snel en nauwkeurig het gasniveau per app en nu nog eenvoudiger. Truma lanceert de nieuwe LevelControl app, die het mogelijk maakt om de gasvoorraad rechtstreeks via Bluetooth op te vragen. Dit werkt comfortabel en betrouwbaar in het voertuig en in de directe omgeving. Als u ook onderweg uw vulniveau wilt controleren, hebt u de beproefde Truma-app en de iNet Box nodig. Het stuurt de meetresultaten via sms naar de smartphone. De iNet Box maakt het ook mogelijk om andere apparaten zoals Truma kachels of airconditioningsystemen te integreren in het iNet-systeem en ze te bedienen met de Truma app. De Truma LevelControl app is perfect voor kampeerders die hun gasvoorraad op hun smartphones willen controleren, maar geen Truma iNet-box in hun camper of caravan hebben.

    Info: www.truma.com

    WEINSBERG

    Het is 50 jaar geleden dat Weinsberg zijn eerste kampeerauto lanceerde een compacte wagen met een pop up dak op basis van de Fiat 238. En daarom viert Weinsberg deze mijlpaalverjaardag met de "50 Years Limited Edition" van de CaraTour 600 MQ. Het Weinsberg-jubileumvoertuig, een CaraTour 600 MG, maakt indruk met zijn interieur: heldere zilvergrijze tinten domineren het interieur, keukenbladen, tafel en lederapplicaties in de accenten van de zitgroepset in antraciet. Het interieurontwerp in beperkte oplage wordt aangevuld met speciale bekleding met Activestoff en "50 Years" logo borduursel. En niet alleen het ontwerp heeft het allemaal: naast de standaard CaraTour uitrusting heeft de Limited Edition een breed scala aan optionele extra's. Op de stand: de CaraCore, de eerste volledig geïntegreerde op Weinsberg. Het biedt het hoogste comfort in de middenklasse. CaraCompact en CaraCompact Edition Pepper komen in een nieuw ontwerp en de CaraOne in een frisse gedaante, nu met een opklapbed.

    Info: www.weinsberg.com

     

     

     

     

     

    11-12-2019 om 21:39 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!