Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    14-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een matras op maat laten maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    G+S maakt een matras naar eigen lichaam.

    Slechte slaap kan je de hele dag verknoeien en slechte matraskwaliteit zelfs je gezondheid! Erkende artsen wijzen er al jaren op dat een perfecte, optimaal zelfs individuele, kwaliteit van een bed of de matrassen ideaal is voor een gezonde slaap. Dat geldt voor thuis en vooral voor reizen met de caravan of zwerfauto de tijd waarin de mens zou moeten genieten van de vakantie.

    Op de Caravan Salon in Düsseldorf bieden de stoffeerders exclusief de mogelijkheid om een ​​"gepersonaliseerde" matras GRATIS te laten ontwerpen. De bodyscanner werkt contactloos en verzamelt alle relevante gegevens van het lichaam, de slaapgewoonten en de omgeving, om de ideale matras en bed constellatie te bepalen. Het buitengewone evenement vindt plaats op de G+S stand in Hal 13, stand D14, en het duurt ongeveer 10 minuten per bezoeker een kleine investering in termen van tijd die een beslissend verschil kan maken in het leven om beter te slapen

    Het innovatieve BODYSCAN®-concept wordt exclusief gebruikt door G+S, op het Caravan Salon. Het systeem is uniek en eenvoudig. Aan het begin worden de individuele gegevens van de klant ingevoerd in het systeem en de scanner. Dit zijn geslacht, leeftijd, gewicht, gewenste slaappositie en matrashardheid, evenals drukgevoeligheid, allergieën, warmtebehoefte en slaapkamertemperatuur.

    Op basis van deze gegevens volgen drie metingen: de eerste meet de afstand tussen de achterkant van het hoofd, de diepte van de nek en de diepte en hoogte van de eventueel gekromde rug. De tweede meting bepaalt de kopbreedte, schouderbreedte en schouderhoogte en de derde meting heeft betrekking op de taillebreedte en -hoogte en de bekkenbreedte en -hoogte.
    Uit al deze gegevens berekenen de scanner en het systeem de optimale matraskwaliteit, de ideale topper, de bijpassende lattenbodem en het perfecte nek ondersteuningskussen.

    De scanner bestaat uit een centrale meetkolom met twee sensorarmen die zijdelings bewegen. Hoogwaardige scanners op de sensorarmen detecteren de contouren van het menselijk lichaam met behulp van infrarood - veilig voor de gezondheid en zonder enig contact. Deze meetresultaten worden gecombineerd met alle andere gegevens en bepalen het geschikte ligsysteem. De selectie van ligsystemen en individuele behoeften omvat enkele duizenden varianten. De stoffeerders zijn voorbereid op elke opstelling en kunnen elke schuimkwaliteit leveren voor matrassen die volledig op maat zijn gemaakt volgens de berekende ligkwaliteit.

    In de hele sector levert G+S originele uitrusting voor veel fabrikanten met matrassen, stoffering, gordijnen, sierelementen en tapijten voor hun vrijetijdsvoertuigen. Meer dan 1.000 eindklanten hebben G+S al vertrouwd door hun kampeervoertuigen uit te rusten of te laten aanpassen met nieuwe schuim kwaliteit of aangepaste vorm.

    Meer informatie vindt u op  www.diepolstermacher.de

    14-07-2019 om 21:25 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterckeman caravans nieuwe indelingen voor 2020.

    Sterckeman caravans komt met nieuwe indelingen.

     De Franse caravanproducent Sterckeman is al jaren op de Nederlandse en Belgisch markt aanwezig en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Dit jaar wordt het programma uitgebreid met een aantal nieuwe indelingen.

     Easy

    De vorig seizoen geïntroduceerde Easy serie wordt uitgebreid met de Easy 420 CP.

    De caravan is een bekende succesvolle indeling van het concern. Hij heeft een eindkeuken met ernaast de toiletruimte. In het midden bevindt zich de treinzit met daar tegenover de hangkast en laag meubel. Voorin de  staat een ruim dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Naast de ruimte die deze caravan biedt, heeft de Easy 420 CP nog een voordeel, namelijk een laag gewicht.

    De standaard uitrusting van de Easy reeks is uit te breiden met twee pakketten waardoor de caravan meer dan compleet wordt.

    Het Touring Plus Pakket: AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, serviceluik 75x30 cm, reservewiel en reservewielhouder in de disselbak.

    Het Pack Performance: een 5 liter Trumatherme boiler, handdouche, een Midi Heki dakluik van 70x50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3 extra LED leesspots.

     

    Starlett Comfort

    Nieuw in deze reeks is de Starlett Comfort 400 CP, een caravan met een compacte binnen lengte van 4,2 meter. Op deze lengte biedt de caravan een ruime zit en eindkeuken met voorin een in de lengte geplaatst tweepersoonsbed met aansluitend een toiletruimte. Handig is de open ruimte bij het voeteneind voor een makkelijkere in- en uitstap.

    De serie wordt verder uitgebreid met een kinderkamer indeling: De Starlett Comfort 476 PE.Deze ruime caravan heeft een stapelbed aan de achterzijde, een midden treinzit met daar tegenover de keuken. Voorin staat het in de lengte geplaatste tweepersoonsbed naast de toiletruimte.

    De Starlett Comfort gaat een stap verder in luxe en comfort met als standaard polyester dak en zijwanden, luxe stoffering, extra flexibele spotjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter boiler. Ook het verfrissende meubilair mag gezien worden.

     

    Evolution

    De Evolution serie krijgt voor komend jaar een aantal uiterlijke wijzigingen. De zijwanden worden in taupe gespoten. De rokken worden in donkergrijs uitgevoerd, net als de optionele disselafdek. De hordeur wordt nu standaard gemonteerd en het interieur krijgt het luxe Ambiance lighting pakket. Uiteraard heeft de Evolution de 150 liter XL Freeze koelkast standaard.

    De Easy serie bestaat uit 3 indelingen

    De Starlett Comfort serie heeft eveneens 3 indelingen

    De Evolution is verkrijgbaar in 2 modellen

    Sterckeman geeft op alle modellen 3jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

    Informatie: www.sterckeman.nl

     

















    10-07-2019 om 20:39 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CamperCleen brengt enkele nieuwigheden

    Nieuw bij CamperClean


    CamperClean is niet alleen de uitvinder van het volautomatische en gepatenteerde reinigingsstation voor mobiele toiletcassettes, maar nu ook een complete leverancier voor elke parkeerplaats installatie. Deze omvatten servicepijlers, slagboom en toegangssystemen evenals incheckterminals.
    Met dit in gedachten heeft het nieuwste CamperClean-product, een state-of-the-art barrièresysteem, een optionele volautomatische kentekenherkenning. Het systeem houdt rekening met alle wettelijke bepalingen van de GDPR (Basic Data Protection Regulation).


    Speciaal camerasysteem ondersteunt barrièresysteem van Duitse productie
    In samenwerking met een fabrikant die meer dan 20 jaar ervaring heeft in de sector, heeft CamperClean een camerasysteem in gebruik dat ook door de politie wordt gebruikt. Het is belangrijk voor de exploitant van de camping te weten dat tijdens een "zakelijke relatie" met de gast uiteindelijk de exploitant de verantwoordelijkheid draagt ​​voor deze "relatie". Verantwoordelijkheid in deze context betekent de verplichting om de belangrijkste informatie van zijn gasten te bewijzen. Dit betreft zowel vragen van de politie als die van de stad (toeristenbelasting) en mogelijke terroristische dreiging, evenals andere vragen. Het camera-ondersteunde barrièresysteem biedt campingoperators de mogelijkheid van complete en optimale archiverings- en bewijsdocumentatie.
    De fabrikant levert alle technische apparatuur volgens de nieuwste wettelijke vereisten. De portfolio loopt uiteen van de verwijdering via serviceterminals tot een verscheidenheid aan verschillende informatie die een kampeerplaats of camping tegenwoordig nodig heeft. Op het gebied van servicepijlers is de richtlijn (Richtlijn meetinstrumenten) van het Europees Parlement, die sinds 2009 verplicht is, van groot belang. De fabrikant benadrukt dat alle CC-servicepijlers MID-getest zijn sinds hun eerste lancering.
     

    CamperClean biedt complete technische uitrusting voor parkeerplaatsen zij voldoen sinds de marktintroductie aan de nieuwste richtlijnen

    In maart 2004 werd de richtlijn "MID" (richtlijn meetinstrumenten) uitgegeven door het Europees Parlement. Deze richtlijn specificeert specifieke vereisten voor meetapparaten voor specifieke apparaatgroepen. Deze omvatten sinds 2009 ook bevoorrading kolommen op pitch-faciliteiten en campings. Aldus is elke eigenaar verplicht om de verkoop van bijvoorbeeld elektriciteit in een "gekalibreerde" vorm te bewijzen en deze op een transparante manier aan de gast te presenteren en dienovereenkomstig te regelen.
    Kalibratieagentschappen onderzoeken deze situatie. In het geval van wangedrag of onjuiste facturering dreigen hoge boetes. Alle bevoorradingskolommen zijn sinds de lancering MID getest en beschermen hun operator tegen deze latente dreiging. Over het algemeen biedt CamperClean verschillende kracht- en servicekolommen die harmonieus in het landschap passen. Ze hebben nu duizenden keren hun waarde bewezen en garanderen een  lange levensduur. Het is mogelijk om het basismateriaal van de kolom aan te passen aan individuele behoeften. Het assortiment omvat ABS-kunststof, aluminium of roestvrij staal.
    De functies van de afzonderlijke kolommen bieden de volgende diensten in elke combinatie: tv-aansluiting, stroomaansluiting, wateraansluiting, LAN-verbinding met RFID-kaartsysteem of muntvalidator. Afhankelijk van de apparatuur zijn de kolommen vorstbestendig, waterdicht, vandalismebestendig, demontabel en nog veel meer ...

     

    Mikro Green

    CamperClean, de uitvinder van het geoctrooieerde verwijderingssysteem voor mobiele toiletcassettes, heeft bewezen het ecosysteem in heel Europa te ondersteunen met zijn volledig automatische reinigingsstation en het exclusief gebruikte sanitaire additief "Mikro Green. Dankzij de microbiologische sanitaire additieven wordt de omgeving beschermd en wordt voorkomen dat afvalwaterzuiveringsinstallaties verzadigd worden met chemische toiletadditieven. "Micro-groen" is een microbiologisch sanitair additief ontwikkeld zonder formaldehyde en quaternaire ammoniumverbindingen. Speciale enzymen en micro-organismen zorgen voor een effectieve vloeibaarmaking van de fecaliën en een optimale ontleding van het toiletpapier. Geuren worden ook op natuurlijke wijze verminderd. "Micro Green" is zeer biologisch afbreekbaar en heeft ook een hoge concentratie met anti-urinaire steenformule. Door middel van geïntegreerde injectie is het microbiologische sanitaire additief precies op elkaar afgestemd.

     













    09-07-2019 om 23:19 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niesmann+Bischoff nieuws voor 2020

    Een nieuwe 9 traps automaat bij Niesmann+Bischoff

    Rijden en manoeuvreren is nu nog gemakkelijker en comfortabeler omdat Arto en Smove vanaf het modeljaar 2020 de 9-traps automaat aan boord nemen. Bij de Flair bestuurders is de Wandlerautomaat bekend sinds meer dan vier jaar, het schakelen is nu nog zachter en vloeiender dan voorheen. "Door de integratie van de automatische koppelomvormer verhogen we het rijcomfort aanzienlijk in zowel de Arto als de Smove en afhafhankelijk van de rijstijl zal het brandstof verbruik verminderen", zegt Hubert Brandl, managing director van Niesmann + Bischoff GmbH. De nieuwe 9-traps automatische koppelomvormer is als optie verkrijgbaar. Het vervangt de gerobotiseerde versnellingsbak van Fiat, die uit het programma wordt gehaald.


    Nieuwkomer Arto 82 E en nieuwe interieurvariant
    Op dit moment opgenomen in Niesmann + Bischoff de meest gewilde indeling van het model Arto 77 E. Met 8,34 meter, een halve meter langer, kan een extra kast bijkomen voor meer opslagruimte. De Arto 82 E is gebouwd op twee assen, hopelijk valt hij in de smaak van het publiek. In de woonkamer is de tafel uitschuifbaar. De massieve schuifdeur scheidt de slaapkamer van de badkamer, die een kleerkast heeft. Nieuwkomer Arto 82 E evenals de Arto 77 E behoren tot de Arto indelingen 78 F, 85 E, 88 E, 88 EG en 88 met zij zitbanken op de zeven modellen van de "Generatie 2020", en dat op verzoek van het nieuwe interieur variant " Face-to-Face ". In deze versie van de woonkamer vormen de keuken en de bank achter de bestuurder een rechte lijn. Als u naar de andere kant kijkt, is de stoel optioneel verkrijgbaar met een vierde gordelzitting. Hubert Brandl: "Met onze nieuwe face-to-face variant komt comfort tegemoet aan gezelligheid. Reizigers kunnen genieten van meer ruimte en bewegingsvrijheid in de voorste helft van de kampeerauto. Gewoon perfect om met twee te reizen. Door het verhoogde vloeroppervlak heeft ook een meereizende hond voldoende ruimte om alle vier de poten uit te strekken.
    In het nieuwe modeljaar 2020 zijn alle types van Arto en Smove op Fiat uitgerust met Euro 6d-Temp-motoren. Standaard is 140 pk, optioneel 160 of 180 pk mogelijk.











    09-07-2019 om 00:00 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KnausTabbert bouwt waterfilters in

    Standaard BWT waterfiltersysteem in kampeerauto’s en caravans van Knaus Tabbert.
     
    Een onbekende graffitikunstenaar heeft het ooit in een notendop gezegd: stil water is muf. Omdat de transparante chemische verbinding met de formule H2O vaak wordt onderschat als "stilstaand water", hoewel het voedsel nummer één is. In België en Duitsland drinkt u vrijwel overal kraanwater zonder te aarzelen, omdat het regelmatig wordt schoongemaakt en gecontroleerd door de gezondheidsautoriteiten. De Belgische en Duitse drinkwaterverordening stelt strikte grenswaarden voor verontreinigende stoffen vast. Want: schoon water is een symbool van gezondheid en kwaliteit van leven zelfs onderweg.
     
    BWT-filtersysteem maakt water schoon en smakelijk
    Maar hoe zit het met uitstapjes naar het buitenland, waar de kwaliteit van het drinkwater iets te wensen overlaat? Als u een zwerfauto of een caravan bij Knaus Tabbert koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken: vanaf het modeljaar 2020, zorgt het ruimtebesparende BWT-waterfiltersysteem voor schoon water aan boord. BWT staat voor "Best Water Technology". Het bedrijf uit Schriesheim, niet ver van Heidelberg, is gespecialiseerd in waterbehandeling, reiniging en filtratie.
    In Knaus Tabbert voertuigen vanaf modeljaar 2020 wordt het water gefilterd en is dus schoon, zacht en aangenaam van smaak. Bovendien worden apparaten zoals koffiemachines effectief beschermd tegen kalkaanslag. Aangename bijwerking: in de douche en wastafel zijn minder kalkvlekken. Niet alleen de nieuwe voertuigen profiteren: het BWT-waterfiltersysteem kan ook achteraf worden ingebouwd in oudere Knaus Tabbert-modellen


    Schoon water is levenskracht
    Het aantal stoffen dat het drinkwater vervuilt, is groot. Pesticiden, nitraten, huishoudelijke chemicaliën, medicijnresiduen, ziekteverwekkers, chloor, kalk, zware metaaldeeltjes of zwevende deeltjes veroorzaken problemen.
    Bovendien worden tanks en waterleidingen van kampeerauto’s en caravans over het algemeen niet regelmatig doorgespoeld, waardoor er na verloop van tijd afzetting en bacteriën ontstaan ​​aan koffieautomaten en waterkokers. Water dat lange tijd in containers en pijpen blijft, blijft niet vers. Vooral veroorzaakt hitte een film in de watertank, die een ideale broedplaats voor micro-organismen vormt. Kiemen vermenigvuldigen zich ook aanzienlijk sneller onder deze omstandigheden. Deze kiemen kunnen zich ook ophopen in pompen en kleppen.

    Kalkafzetting is een ander probleem het kan de kiemvorming bevorderen. Als het water een paar dagen stil staat, is dit meestal geen probleem, maar het geeft al snel een muffe smaak. Als u echter per zwerfauto of caravan naar warme landen reist, moet u zich ervan bewust zijn dat er meer ziektekiemen ontstaan ​​als het water te lang in de tank blijft. Alleen wanneer water luchtdicht afgesloten blijft is het nagenoeg onbeperkt houdbaar. Iedereen die regelmatig de schoonwatertank reinigt en desinfecteert, vermindert het risico van kiembesmetting. Dit schoonmaken kan het beste twee keer per jaar worden gedaan. Afhankelijk van de ouderdom en toestand van het watersysteem, zijn er reinigingsproducten en ontkalker in de gespecialiseerde handel. Controversieel is ondertussen het gebruik van zogenaamde zilverionen voor de strijd tegen ziektekiemen. Volgens recente interpretatie van de drinkwaterverordening zijn oplosbare additieven die zilverchloride bevatten problematisch. Het is maar goed dat Knaus Tabbert nu het standaard BWT-waterfilter gebruikt om dit te voorkomen, zodat het water niet langer ongezond is.

     







    08-07-2019 om 21:55 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!