Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    07-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby kampeerauto nieuws 2020

    Hobby presenteert nieuwe instapmodellen van OPTIMA ONTOUR en innovatieve interieurs

    Hobby presenteert acht reeksen met 26 verschillende plattegronden in het seizoen van 2020. De grootste nieuwigheden bevinden zich in de halfintegrale en de met succes gelanceerde Van serie OPTIMA ONTOUR EDITION. Voor het komende seizoen wordt dit uitgebreid met het unieke en nieuwe eilandbed Van V65 GQ. Niettegenstaande zijn compacte buitenafmetingen, biedt hij een groot ruimtegevoel. In het halfintegraal segment wordt de productportfolio in het instapmodel aangevuld: de nieuwe OPTIMA ONTOUR. Hij maakt indruk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vier aantrekkelijke indelingen.
    De Van-serie OPTIMA ONTOUR EDITION met de modellen V65 GE en V65 GF is met succes gelanceerd sinds de CMT Stuttgart 2019 en is binnen een zeer korte tijd een bestseller geworden. Met het nieuwe model V65 GQ breidt Hobby de serie uit en presenteert de eerste eilandbed oplossing in een bestelwagen. Uniek en goed doordacht, het overtuigt door het royale slaapcompartiment. Het eilandbed is gemakkelijk toegankelijk, verplaatsbaar en biedt ook veel opbergruimte onder het bed, waardoor een volledig huiselijke sfeer ontstaat. "Deze populaire plattegrondoplossing is bedoeld voor klanten die waarde hechten aan compacte buitenafmetingen. De uitdaging om een ​​groot ruimtegevoel op een breedte van 2,16 m te creëren, is met dit model optimaal gerealiseerd, zegt Matthias Schätzle, hoofd Design kampeerauto’s.

    De nieuwe OPTIMA ONTOUR maakt indruk voor het seizoen 2020 met het instapmodel met een gunstige prijs verhouding en vier aantrekkelijke indelingen. De populaire T65 FL-modellen met een Frans-bed, de T65 HFL met opklapbaar bed en Frans-bed en de T65 GE met twee eenpersoonsbedden zijn ook standaard.

    Nieuw in het programma is de T65 HKM met een stapelbed van 2 verdiepingen en een comfortabel opklapbed. In de gezinsindeling kunnen maximaal zes personen slapen. Een interne stahoogte van 2,05 meter zorgt voor een gevoel van ruimte.

    Zowel de volledig uitgeruste Hobby zwerfauto OPTIMA ONTOUR EDITION als de instap OPTIMA ONTOUR bieden een moderne, compacte keuken die uitgebreid kan worden zodat het hele gezin hen kan helpen met koken. De omringende bovenkasten en de 140 liter Slim-Tower koelkast bieden voldoende opbergruimte voor al het belangrijke voedsel en keukengerief. Bijzonder handig is de gasflessenslede, waardoor het omwisselen van de gasflessen kinderspel wordt. Zelfs ijzige winterdagen vormen geen obstakel, integendeel zelfs. De Truma verwarming, de geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank, evenals de achtergarage en de GRP-vloer met XPS-isolatie zorgen voor een aangenaam warm interieur

















    07-07-2019 om 21:00 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truma wint een prijs

     

    Nieuws van Truma.

    Truma behoort tot de elite op het vlak van innovatie Innovatieprijs TOP 100. Truma behoort reeds voor de vierde keer tot de honderd meest innovatieve middenstanders in Duitsland. Het familiebedrijf werd op 28 juni 2019 bekroond met het TOP 100-zegel.

    Ruimte voor ideeën.

    Voor de innovatieprijs heeft de Wirtschaftsuniversität Wien ongeveer 400 bedrijven uit heel Duitsland beoordeeld. Truma heeft de jury vooral overtuigd met zijn innovatieve klimaat en het innovatiebevorderende management. “Wij geven onze teams veel ruimte voor ideeën en creativiteit. Dit wordt ondersteund door ons open, flexibel bureauconcept. In onze “garage” werken gevarieerde teams geconcentreerd aan nieuwe producten en oplossingen en proberen ze dingen uit. Daarbij worden de klanten vaak reeds in vroege fases bij het proces betrokken”, aldus bedrijfsleider Alexander Wottrich.

    Philipp Wegmann, hoofd Product Management & Business Development en Jutta Bringazi,

    PR & bedrijfscommunicatie, ontvingen de onderscheiding in Frankfurt uit handen van TOP 100-mentor en wetenschapsjournalist Ranga Yogeshwar.

    Weetjes over Truma

    Wie wij zijn Buiten intensief de natuur beleven, binnen genieten van een optimaal comfort: onze uitgebreide productportfolio op het gebied van verwarmen, gas, koelen, manoeuvreren en de digitale koppeling ervan zorgen voor zorgeloos kamperen – en dat sinds 70 jaar. Truma is de toonaangevende systeemleverancier voor caravans en zwerfauto’s in Europa. Ons familiebedrijf ontwikkelt en produceert in de locatie Putzbrunn bij München en heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zweden, de Verenigde Staten, China en Australië. Wereldwijd zetten 800 medewerkers zich elke dag maximaal in om onze klanten betrouwbare premiumproducten en een excellente service te bieden. Truma is top-werkgever en behoort tot de 100 meest innovatieve bedrijven in het Duitse midden- en kleinbedrijf.





    05-07-2019 om 21:54 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concorde nieuws voor 2020

    Nieuws van Concorde voor 2020

    Special "Edition 30 jaar op Iveco"
     
    Al 30 jaar, Concorde en Iveco onderhouden een vertrouwensrelatie. De chassis leverancier is een van de meest betrouwbare partner van Concorde. Ter gelegenheid van dit jubileum brengt Concorde een speciaal model Charisma "Edition 30 jaar op Iveco" op de markt met enkele bedden.
    De motor van het nieuwe Iveco Daily chassis werd ook gewijzigd en voldoet aan de emissienorm VI . Iveco aggregaten zijn voorzien van een 20-liter AdBlue tank voor de reductie van stikstofoxiden.
     
    Als aanvulling op de bekende luxe faciliteiten van de "normale" Charisma modellen, heeft het Edition model speciale apparatuur ter waarde van ongeveer 70.000 euro. In aanvulling op het nieuwe chassis zijn in het bijzonder een hydraulische hulpsteun systeem, een navigatiesysteem, een dak airconditioning en de uitrusting met de hoogwaardige lederen bekleding in twee kleuren Coco Vanille en tal van andere functies.

    Centurion nu ook op Daily en Atego
     Concorde presenteert voor de eerste keer de nieuwe Centurion-modellen op Iveco Daily en Atego chassis.
    Als onderdeel van het project "Concorde 21", een vijfjarenplan waarin ten minste één reeks van het Huis Concorde volgens de laatste technische en design criteria zal jaarlijks  worden herzien. 
    Momenteel ziet het chassisaanbod in de Centurion-serie er als volgt uit:
    Geheel nieuw zijn de Centurion 860 LI MI en 910, respectievelijk de Daily 70C, 4-cilinder, 3,0 liter, 154 kW (210 pk), 470 Nm en Centurion 990 tot 1060 GI op Atego, met 6-cilinder, 7,7 liter, 220 kW (299 pk), 1200 Nm. Deze worden gecomplementeerd door bekende Actros Varianten: Centurion 990 MI, MT 990, 1100 GSI, GSI 1160, 1165 GSI, 1200 GST, GST in 1204 en 1205 respectievelijk GST standaard 6-cilinder, 10,7 liter, 290 kW (394 pk ), 1900 Nm.
     Als innovatie, de aanvullende motor varianten met 10,7 liter motor en 394 pk en 12,7 liter motor met 530 pk bij 2600 Nm 1900 Nm.
    De compacte Centurion 990 MT op het chassis van Actros, heeft geen uitschuifbare garage.
     Bij de nieuwe generatie is de Centurion 1204 GST nu uitgerust met een Fiat 500 garage en een aparte toiletruimte. Bijzonder innovatief in de Actros-modellen is het ultramoderne camerasysteem met twee schermen die het conventionele buitenspiegelensemble vervangen. Ze geven de lengte van het voertuig en de minimale afstand tot de achterste hoek aan, maar ook de kritieke of veilige afstand van een naderend voertuig.
     
    De belangrijkste innovaties van nieuwe Centurion-modellen zijn de volgende:
     De voorkant van de jongere Centurion-modellen wordt aanzienlijk beïnvloed door het uiterlijk van de oudere broer. De serviceluiken hebben een gasveer om gemakkelijker op te tillen. Ze sluiten met de centrale vergrendeling. De luifel, ingebed in de carrosserie van het voertuig en gelijk met het oppervlak, werd ook overgenomen van de oudere broer. Niet alleen oogt het elegant, maar voorkomt windgeruis tijdens het rijden en dient voor de algehele ergonomie van het voertuig. Het 360° camerasysteem, dat nu geïntegreerd is in de achterkant van de zwerfauto geeft een perfect overzicht van de gebeurtenissen rond het voertuig. In de garage is een railsysteem dat de lading veilig verankerd. Het Ambiligt in de stuurcabine is afgekeken van de moderne auto’s en zet op een slimme manier de functieknoppen en bedieningseenheden voor de bestuurders in het licht. Het ondersteunt een nieuw ontworpen ergonomisch dashboard, dat geschikt is voor de bestuurder, maar ook alle werkeenheden waaronder twee beeldschermen (voor de camera en het navigatiesysteem) en alle controle-elementen goed afleesbaar maakt voor de bestuurder.
    De cabine stoelen geven de bestuurder een comfortabel rugsteun.













    05-07-2019 om 21:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby caravans nieuws voor 2020

    NIEUWS CARAVANS    SEIZOEN 2020

    - Hobby presenteert nu de nieuwe, auto-achterkant voor alle reeksen, met uitzondering van de PREMIUM-serie. Dit design aan de achterkant is sinds vorig seizoen erg populair bij de PRESTIGE en is nu aangepast aan de andere Hobbyreeksen.

    - Dit seizoen leggen de ontwerpers speciale nadruk op intelligente ruimte oplossingen met veel ruimte en een gezellige sfeer. 
    - In het seizoen 2020 zullen twee nieuwe indelingen worden gepresenteerd in de PRESTIGE reeks. 560 FC: De royale kamer met een eilandbed bed, een zij-wasruimte met aparte douche en de gezellige en grote lounge in de woonzone. Puur comfort! 720 WQC: De tandemasser met een groot eilandbed in een comfortabele slaapruimte, een badkamer "en suite" in de achterzijde met een aparte douche en een mega Lounge voor maximaal acht person
     

    Voor het modellen jaar 2020 biedt Hobby zes reeksen met 58 verschillende modelvarianten aan. Intelligente ruimte oplossingen gecombineerd met een huiselijke sfeer staan ​​volgend jaar centraal. Met de 560 FC en 720 WQC presenteert Hobby twee nieuwe, aantrekkelijke interieurs in de PRESTIGE reeks die deze kenmerken weerspiegelen. Bovendien ontvangen alle Hobby caravans het buitenontwerp van de PRESTIGE-achterfront die vorig jaar werd gepresenteerd, met uitzondering van de PREMIUM reeks. Een hoog gevoel van ruimte in combinatie met een huiselijke sfeer kenmerken Hobby-caravans. In het seizoen 2020 ligt de focus op intelligente ruimte-oplossingen met veel ruimte en een gezellige sfeer. De twee nieuwe interieurs 560 FC en 720 WQC uit de populaire PRESTIGE-reeks vullen de vorige indelingen perfect aan. Ze zijn stijlvol ingericht en bieden veel ruimte om te ontspannen. Met een totale lengte van 7,51 m heeft de 560 FC een tweepersoonsbed en een naastgelegen wasruimte met een aparte douche. De indeling 720 WQC heeft een lengte van 9,04m. De dubbele as heeft een groot, uitklapbaar eilandbed in het comfortabele slaapgedeelte en een ruime badkamer in de achtersteven met een aparte douche.
    De twee indelingen bevatten elk een ruime L-keuken met veel ruimte voor koken en opslag. De Super SlimTower koelkast van 150 liter biedt voldoende ruimte voor al het belangrijke voedsel. Het is vooral comfortabel op de grote zitgroep in de woonzone, waar tot acht personen kunnen zitten.
    Een ander hoogtepunt is de verwarmde kledingkast bij de ingang, zodat vuile en vochtige kleding direct kan worden opgeborgen en gedroogd. Optioneel biedt de 720 WQC ALDE vloerverwarming voor de koude dagen.
    Dankzij de bewezen uitrusting van HobbyKomplett zijn beide caravans uitvoerig uitgerust af fabriek zonder vervelende extra kosten. "Met de PRESTIGE 560 FC en 720 WQC twee zeer huiselijke interieurs zijn perfect ontworpen om veel bagage mee te nemen. We zijn er zeker van dat ze zeer goed zullen worden ontvangen door onze klanten, "zegt Dirk Gottwald, hoofd van de caravan fabricatie.

    De hobbyreeks Ontour, De Luxe, De Luxe Edition en Excellent krijgen het nieuwe achterfront dat al bekend was van de PRESTIGE voor de nieuwe seizoen. Als gevolg van deze aanpassing hebben alle series, met uitzondering van de Premium-serie, een uniform achteraanzicht. Het automotive ontwerp maakt het er modern en dynamisch uitzien.



















    05-07-2019 om 13:08 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carado nieuws voor 2020

    Carado-modeljaar 2020
     
    Kampeerauto’s zijn een steeds populairder trend, evenals het aantal nieuwe registraties van april 2018 tot maart 2019.  Met bijna 47.000 nieuw geregistreerde kampeerauto’s, is dit aantal gegroeid ten opzichte van dezelfde periode 2017-2018 met ongeveer acht procent. Om korte reizen en langere vakanties op wielen onvergetelijke reiservaringen in 2020 te maken, heeft Carado in het nieuwe modeljaar talrijke verbeteringen aan zijn voertuigen aangebracht.
     
    Met zijn vijf reeksen voldoet Carado aan de vele eisen van zowel nieuwkomers als van ervaren kampeerders. Het assortiment omvat, compacte zwerfauto’s, halfintegrale, alkoof en integrale kampeerauto’s met andere woorden het juiste voertuig voor iedereen. Dit garandeert comfort en ontspanning tijdens de reis.
     
    Aanpassingen bij Camper Vans voor het nieuwe modeljaar worden ook uitgevoerd in de moderne fabriek in Neustadt in de buurt van Dresden. Kampeervoertuigen worden er gebouwd sinds de oprichting van het merk, met de kwaliteit van Carado.

    Naast enkele visuele en praktische veranderingen, is de standaard uitrusting van de Camper Vans met twee Isofix-stoelen een van de belangrijkste innovaties.

    Voor het modellenjaar 2020 worden Fiat Ducato bestelwagens van het zelfde type met uitzondering van de motor omgebouwd tot compacte zwerfauto’s. Trouwens Fiat Ducato zal als basisvoertuig voor de andere kampeerauto’s van Carado worden gebruikt.

    Met zijn compacte zwerfauto’s introduceerde Carado vorig jaar een nieuwe modelserie die perfect het gevoel combineert een halfintegraal te zijn met de manoeuvreerbaarheid van een compacte. Voor meer leefbaarheid in de Carado’s rust hij zijn kampeerauto’s nu met een aantrekkelijke keukenraam bekleding waarvan het ontwerp perfect past bij het aanrecht en biedt een optimale bescherming voor het zijpaneel tijdens het koken. De halfintegrale en de integrale A 464 hebben een bed versiering aan de achterkant in gewatteerde stof die harmonieert met de leefomgeving van het voertuig. De bank in de nis heeft nu een zijstuk waardoor extra gemakkelijk toegankelijke opslagruimte ontstaat. Met hoogwaardige matrassen en speciale strips bieden de bedden nog meer slaapcomfort dan voorheen. De buitenkant van de geïntegreerde Carado is opgewaardeerd door een nieuwe groothoekspiegel en een luifel van vijf meter lang. De luifelbreedte op de V 337 is verhoogd tot vier meter. Met twee nieuwe indelingen is er nu meer modelkeuze: de T 338 en de I 338 breiden het portfolio uit met twee voertuigen van minder dan zeven meter lang.
     Met aandacht voor detail en een paar veranderingen zullen de Carado kampeerauto’s voor 2020 nog functioneler en comfortabeler zijn.













    03-07-2019 om 22:56 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravansalon Düsseldorf 2019

    Caravansalon Düsseldorf

    Hier klopt het hart van de kampeerwereld: van 31 augustus tot en met 8 september 2019 (vakbezoekersdag op 30 augustus) mogen de bezoekers van het CARAVAN SALON DÜSSELDORF zich op een unieke selectie rondom de vrijetijd verheugen. “Opnieuw zal het beursterrein van Düsseldorf tien dagen lang het belangrijkste trefpunt voor alle vrienden, liefhebbers en fans van Caravaning zijn. Op ’s werelds grootste beurs voor zwerfauto‘s en caravans presenteren meer dan 600 exposanten op een oppervlakte van 214.000 vierkante meter een grote hoeveelheid wereldnoviteiten, premières en innovaties. Hier biedt de branche ook aan de hand van studies of de presentatie van opzienbarende prototypes een blik in de toekomst van het mobiele reizen. Het CARAVAN SALON is zowel voor bezoekers als voor exposanten het highlight van het jaar,” aldus projectleider Stefan Koschke. In Düsseldorf zullen ruim 130 caravan- en kampeerautomerken met meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen te bewonderen zijn – van mini-caravans met slaapplaatsen en kookgelegenheid voor de kleine Portemonnaie tot aan luxueuze zwerfauto’s, alles is op de beurs te vinden. Het aanbod omvat zowel bewezen modellen en voertuigklassiekers als splinternieuwe modellen voor het seizoen 2020, die voor het eerst op CARAVAN SALON worden gepresenteerd. Daarnaast vinden de bezoekers in 13 hallen en op het buitenterrein zoals gebruikelijk ook toebehoren, ombouwonderdelen, tenten, mobiele woningen, vakantiebestemmingen, campings- en zwerfautoparkeerplaatsen.

    Praktische info

    Openingstijden: zaterdag 31/8 t/m zondag 8/9

    van 10 tot 18 u.

    TourNatuur van 6/9 tot 8/9 van 10 tot 18 u.

    Toegangsprijzen

                         Online       Aan de kassa

    Dagticket            € 15           € 18

    Studenten            € 11           € 15

    Kinderen 6 tot 12 jaar € 6            € 7

    Kamperen

    Parking P1 is ieder jaar een reusachtige kampeerplaats met rond de 3.500 plaatsen. Voor de avonden is er een feesttent met eten, drinken en animatie of men kan met de gratis pendelbussen naar de Altstadt van Düsseldorf rijden.

    € 27 voor een caravan, zwerfauto of tent met stroom.

    € 20 voor een plaats zonder stroom.

    Het is ten zeerste aan te raden een plaats te reserveren.









    02-07-2019 om 21:07 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankia nieuws voor 2020

    Yukon 7.0 & Neo nieuw voor 2020

    Voor 2020 stelt Frankia zijn omgebouwde bestelwagens de Yukom 7.0 op Mercedes Sprinter en de halfintegrale Neo voor, eveneens de opgewaardeerde luxe kampeerauto van de Platin reeks.

    Frankia breidt met de nieuwe Yukon zijn gamma van compacte zwerfauto’s uit. De fabrikant toont dat ook compacte zwerfauto’s luxueus kunnen ingericht worden. Volgens Frankia zullen klanten voor deze wagens veel waarde echten aan comfort en luxe. Voorlopig heeft men de keuze tussen drie modellen. Twee van 7 m en één van 6 m lengte allen op Mercedes Sprinter met een super hoog dak. De Yucon 7.0 heeft een langs ingebouwd wandmeubel, inclusief een vlakscherm tv. De langs couch er tegenover laat zich voor de nacht tot een tweepersoonsbed ombouwen. Badkamer met uittrekbaar wastafeltje over de wc, draaibare cabinezetels met tafel maken de indeling uit. Eveneens nieuw voor 2020 is de halfintegrale 6,98 m lange M-Line Neo. Zoals voor de Yucon koos de fabrikant voor Mercedes–Sprinter basisvoertuig met een verlaagd chassis en voorwielaandrijving. Hij heeft een 20 tot 40 cm hoge en verwarmde dubbele bodem en een ruime garage met deuren links en rechts van de wagen. De 32 mm dikke wanden en bodem zijn volledig houtvrij met aluminium buitenplaten, voor het dak heeft men hagelbestendig materiaal gebruikt. In het interieur zien we mooie meubelen in het lichte honiggraat techniek opgebouwd. Achterin zijn 2 enkele bedden, centraal is een brede keuken en badkamer. Net achter de stuurcabine vinden de bewoners draaibare cabinezetels en een grote tafel. Bij de Premium reeks Platin is ook wat veranderd. Ontwerpers van Frankia tekende de nieuwe I 790 Plus Platin met een U-zitgroep en de I 8400 PLatin met een C-zitgroep achter de ruime keuken met bartoog.

    Inlichtingen www.frankia.com

     









    01-07-2019 om 21:43 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!