Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    09-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malibu met veel nieuws

    MALIBU VAN "FIRST CLASS - TWO ROOMS" MET UNIEKE PLATTEGROND, MALIBU VAN "FAMILY-FOR-4" MET EXCLUSIEF HYBRIDE DAK

    • Malibu Van: de comfortabele camper onder de      bestelwagens
    • Nieuwe Malibu van "first class - twee kamers":      unieke plattegrond - een busje, twee kamers
    • Slaapgedeelte: grote bedden en veel opslagruimte
    • Woninginrichting met kleedkamers en tal van andere      finesse
    • Nieuwe Flexibad 2.0 - nog meer ruimte, verbeterde      ergonomie
    • Nieuwe Malibu Van "family-for-4": exclusief      hybride dak met tweepersoonsbed
    • Malibu Van 2021: het busje op maat gemaakt

    Malibu Van is een van de pioniers van de populaire comfort camping bussen met badkamer. Hij begint het modeljaar 2021 met veel nieuwe producten en markeert nieuwe bestelwagens. Hij heeft een volledig nieuwe twee-kamer concept,. De Malibu Van familie voor 4 maakt indruk met zijn hybride installatiedak dat exclusief door de fabrikant is ontwikkeld en vervaardigd. Het is licht, zeer stabiel, het best geïsoleerd en creëert veel ruimte met een extra bed. Daarnaast zijn er nog veel meer ideeën. De Malibu Van 2021 is verspreid in vier productgroepen met in totaal acht basismodellen, met tal van varianten als family-for-4, coupé en charmante GT skyview en vier stijlwerelden.

    Met de Vans charmante GT skyview en coupé heeft Malibu de afgelopen twee jaar nieuwe maatstaven gezet,. De Malibu Van een concept met een nieuwe keuken en een universele hoge kast breidt de leefruimte uit en creëert een open as van uitzicht van de voorstoelen tot de eenpersoonsbedden aan de achterzijde. Het resultaat is een tweekamerconcept van de woonkamer met geïntegreerde kleedkamer

    En dit zijn de speciale kenmerken van het nieuwe busje. De koelkast is nu geïntegreerd in de keuken aan de voorzijde, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanaf de buitenkant. Ten gunste van de opslagruimte werden de eenpersoonsbedden aan de achterzijde enkele centimeters verhoogd. Als de bedden in residentiële positie zijn, leidt een comfortabele ingangstrap naar de liggende gebieden. Ze zijn aanzienlijk gegroeid met de nieuwe plattegrond. Dit betekent een liglengte van 1,89 m aan de bestuurderskant, en zelfs een knappe 2.03 m aan de passagierszijde.

    Nog een pluspunt van de Malibu Van. Van de open deur tot de badkamer en een extra opvouwbaar element, in het midden gedeelte van het busje wordt een kleedkamer gecreëerd. Deze extra kamer vergroot ook de slaapkamer aan de achterzijde.

    Comfort is de naam van de Malibu Van first class twee kamers tegelijk, omdat er twee stijlwerelden beschikbaar zijn. "Cherry Classic" betekent meubeloppervlakken in bicolor look. De optionele stijl wereld "Cherry Style" verschilt door bicolor look met fronten in hoogglans ivoor decor en het decor edele kersen.

    Nieuwe Malibu Van family-for-4: exclusief hybride dak met tweepersoonsbed

    Een Malibu busje biedt meer ideeën, meer comfort, meer praktisch gebruik, meer individualiteit. Een ander bewijs van de creativiteit van het merk is de nieuwe Malibu Van family-for-4 met zijn exclusieve dak. Daarnaast is er boven een volwaardig tweepersoonsbed beschikbaar als aanvulling op de achterste bedden. Malibu vertrouwt ook op hoogwaardige campertechnologie voor de nieuwe family-for-4 met hybride dak. Wat goed is voor de uitstekend geïsoleerde wanden van liner-klasse kampeerauto’s past ook bij de Malibu Van: De uitgebreide sandwichconstructie van het hybride dak bestaat uit een robuuste GfK dakbedekking buiten en binnen, aluminium met ademende microvezelbedekking en in het midden een isolerende kern gemaakt van RTM stijf schuim. De afgeronde dakranden en de gebogen dak punt bestaan uit kunststof gegoten onderdelen. Het 30 mm dikke dak past op de carrosserie van het basisvoertuig Ducato. Het dak is licht en toch zeer stabiel, het isoleert uitstekend, of in de winter tegen kou of in de zomer tegen de zonwarmte. Een extra dakhuid van GfK beschermt standaard tegen hagel

    Onder het dak bevindt zich een bed van 200 x 135 cm met een koudschuim matras. De onderkant van het dak is bedekt met microvezel. Het nieuwe family-for-4 dak is verkrijgbaar als modelvariant voor alle comfort en charmante modellen van de Malibu Van, ook voor de nieuwe Malibu Van first class twee kamers Inrichting van alle Malibu Vans zijn opgewaardeerd

    Het jaar 2021 van de Malibu Van overtuigt met vele andere praktische van ideeën. De nieuwe Malibu Premium ramen in de woongroep en schuifdeur dragen een extra frame en beschermen reizigers tegen ongenode gasten.

    Dankzij een aangepaste fitting kan de tafel in de woongroep nu verplaatst worden zonder de plaat op te tillen.. Direct naast de deur, een extra handvat maakt het makkelijker om de schuifdeur te sluiten van binnenuit

    Met acht basismodellen in drie lengtes van 5,41 tot 6,36 m in vier productgroepen is de Malibu Van diverser dan ooit tevoren. Daarnaast zijn er de talrijke modelvarianten family-for-4 met het nieuwe exclusieve hybride dak en Malibu Van charmante coupé en GT skyview. Een nieuwe indeling in de vier productgroepen genaamd "compact", "comfort", "first class - two-rooms" en "charming" maakt de selectie gemakkelijker.

    Onder de term "compact" vat Malibu de 540 DB- en 600 LE-modellen samen. De "comfort" modellen 600 DB en 640 LE verschillen van hen door een meer uitgebreide en verfijnde apparatuur, evenals het grotere formaat van de 640 LE. Met de Van first class twee kamers 640 LE RB introduceert Malibu een nieuwe productgroep. De exclusieve modellen zijn 600 DB, 640 LE en 640 RB, hetzij als charmante coupé of als charmante GT skyview

    Nieuw koetswerk voor de integrale en halfintegrale.

    Voor de nieuwelingen heeft Carthago redelijk wat onderzoek en arbeid verricht om het totaal nieuwe koetswerk van hun kampeerauto’s op punt te stellen. Ditmaal geen detail veranderingen, neen een totaal ander concept. Er is geen splinter hout meer in te vinden. De verbindingen van wanden, bodem en dak gebeurt met speciale koudebrugvrije aluminium profielen. Zoals het hoort bij moderne koetswerken zijn de hoeken met het dak en de wanden keurig afgerond. Volgens Carthago minder gevoelig voor zijwinden, betere stijfheid van het koetswerk waarmee een aangenamer rijcomfort. En minder geruis van de rijwind. Het is beter bestand tegen de jaren des tijds en verkoopwaarde daalt minder snel. De achterlichten hebben eveneens een modern uitzicht en de integrale hebben LED dagrijlichten.

    Het meubilair kreeg wat aanpassingen. Zo zijn de bovenkastdeuren naar binnen gebogen. Dat geeft een ruimtelijk gevoel in het interieur. Het nieuwe meubilair is nu twee kleurig   en de l-vormige zitbank heeft een uitdraaibare schoenkast. Een uit trekbare TV kast behoort nu tot het interieur. Bij enkele typen is zelfs een 32 duim LED vlakscherm mogelijk.

    WWW.malibu-carthago.com

     

     





    09-08-2020 om 20:41 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprite met een schitterende buiten decoratie

                         

     Sprite komt komend seizoen met nieuwe ontwerpen en indelingen!

     Sprite caravans worden al jaren gebouwd bij Swift Group Limited in Cottingham en is het merk voor export caravans van deze fabriek. Ondanks de Corona-crisis heeft de fabrikant een prima seizoen gehad.

    Komend modellen jaar zijn er vier series.

    De Basecamp wordt voorzien van een nieuwe buitendecoratie en een aangepaste “sportievere” aankleding. De buitendeur wordt voorzien van een raam.Er komt een nieuwe indeling: de Basecamp 4. Dit betekent tevens dat de bestaande Basecamp indeling voortaan Basecamp 2 gaat heten.De binnenlengte van de Basecamp 4 wordt 3,91 meter (49 cm langer) waardoor er een extra zitje toegevoegd kon worden. Deze zit is tevens om te bouwen tot een stapelbed, waardoor de Basecamp 4 geschikt is voor 4 personen. Een stel kan desgewenst de voorzit als bed laten en gebruik maken van het achter-zitje voor het ontbijt.

    De Alpine Sport reeks komt met een nieuwe knappe buitendecoratie en nieuwe bekleding. Tevens zijn de zijbovenkastjes aan de voorzijde nu ook voorzien van scharnieren, hierdoor zijn deze kasten over de hele lengte te openen.

    Het kleinste model uit de reeks, de 370 EK, krijgt een nieuwe wasbak met onderkastje in de toiletruimte.

    De Mondial SE reeks wordt voorzien van nieuwe stoffering en een nieuwe buitendecoratie.

    De Cruzer SR reeks behoudt de huidige bekleding, maar krijgt wel een nieuwe buitendecoratie. Ook hier zijn de zijbovenkastjes aan de voorzijde nu te openen.

    Tevens wordt de Cruzer reeks uitgebreid met een nieuwe indeling: de Cruzer 550 SR.De Cruzer 550 SR heeft een binnen lengte van 5,83 meter en is even breed (2.44 meter) als de Cruzer 635 SR. Dit model is in tegenstelling tot de Cruzer 635 SR voorzien van een enkele as. De caravan heeft een ruime zitgroep aan de voorzijde, een midden keuken met daar tegenover de deur en de grote 133 liter slimline koelkast.Via de slaapkamer met een ruim bed van 2 bij 1,40 meter komt men in de grote badkamer met doucheruimte.

    De standaarduitrusting van de Cruzer reeks is omvangrijk met onder andere een luxe ovencombinatie, een magnetron, een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem. Met dit laatste kunt u bijna alle apparatuur in uw caravan bedienen via de Swift Command App op uw mobiele telefoon. Alle Cruzers zijn voorzien van een luxe doucheruimte.

     De prijzen van de Sprite caravans liggen ongeveer tussen € 20.000 en de € 25.000

    De prijzen voor deze ruim uitgeruste caravans zijn All-in, dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken.

    Sprite biedt tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

    Voor meer informatie: www.spritecaravans.com

     

     

     

     

     

















    08-08-2020 om 20:02 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIONTRON batterijen

    LIONTRON

    LIONTRON lithium-ijzerfosfaatbatterijen Arctic kunnen nu tot -30 ° C worden gebruikt

    De krachtleeuwen van Nettetal smelten het ijs: LIONTRON, de marktleider in loodzuuraccu's, demonstreert voor het eerst de nieuwe Arctic LiFePO4-accu voor caravans en kampeerauto’s op de Düsseldorf Caravan Salon 2020 in hal 13, stand D11.

    De nieuwe LIONTRON LX Arctic voor caravans en kampeerauto’s is de eerste LiFePO4-lithiumbatterij die bij omgevingstemperaturen tot -30 ° C kan worden opgeladen en onbeperkt kan worden ontladen.
    Het wordt ijskoud op de stand: LIONTRON laat met twee LIONTRON LX Arctic batterijen in een vriezer zien waartoe de nieuwe batterijserie in staat is. Een omvormer van 500 watt haalt stroom uit de eerste batterij en voedt een oplader van 30 ampère. De oplader laadt vervolgens de tweede batterij op met de stroom van de eerste batterij. Zodra de eerste batterij leeg is en uitschakelt, wordt hij opgeladen door de tweede batterij en dit alles bij temperaturen onder -20 ° C. (Demonstratie: commerciële vriezers bieden momenteel geen lagere temperaturen)
    De Arctic versie kan na de beurs geleverd worden voor alle LIONTRON LiFePO4 lithium batterij maten 12,8V van 100Ah tot 200Ah. De Arctic-versie is ook beschikbaar voor de 25,6 V 100 Ah-batterij. De meerprijs voor de Arctic-versie is uniform voor alle maten onder de 100 euro.
    Alle kopers van LIONTRON LX-batterijen zonder Arctic-functie kunnen hun batterijen ook achteraf inbouwen! Het oude BMS (batterijbeheersysteem) moet echter worden vervangen door een nieuw BMS. De kosten bedragen ongeveer 250 euro. Passende kits zijn na de beurs verkrijgbaar bij alle LIONTRON-verkooppartners.

    Informatie: www.liontron.de





    07-08-2020 om 20:34 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Carthago liner 2021 voor twee

    Carthago liner-for-two modeljaar 2021 meer comfort en veiliger

    • Topseries zijn consequent afgestemd op reizende      koppels
    • Nog opvallender: expressief ontwerp, full LED      koplampen
    • Veiliger: nieuwe assistentiesystemen voor modellen op      Iveco Daily
    • Nog comfortabeler: opgefleurd interieur in zitgroep en      cockpit

    In het ruime aanbod van kampeerauto’s bij dit merk vindt u allicht een wagen die aan uw wensen voldoet. De liner-for-two zou wel eens in aanmerking kunnen komen. De succesvolle top-klasse reeks is afgestemd op reizende koppels en kreeg volgend modellen jaar een hele reeks vernieuwingen. De liner-for-two gaat een nieuwe fase in. Het volledig nieuwe en expressieve ontwerp maakt op het eerste gezicht duidelijk dat hier om een knappe zwerfauto handelt. De high-performance koplampen zijn ontwikkeld en vervaardigd uitsluitend voor Carthago in full LED-technologie. Zachte verdere ontwikkelingen verhogen het comfort in het nieuwe modeljaar, standaard een nieuw rijassistentie pakket en het nieuwe voorfront met horizontale dubbele chromen profielen geeft hem een elegante en sportieve look.

    Carthago liner voor twee: het profiel

    Hij is een perfect voorbeeld van Carthago's innovatieve kracht en vindingrijkheid. Technisch gezien is het gebaseerd op Carthago chique e-line/s-plus, maar met een compromisloos op maat gemaakt interieur voor reizende koppels. De indeling is uitstekend met een vierkamer concept in een voertuiglengte van slechts 7,83 meter. Het centrale punt is de ronde zitgroep aan de achterzijde met een elektrisch uitschuifbare zitbank. Een verhoogde scheidingswand in verticale golfvorm scheidt ze met de kleerkast. Boven de cockpit zijn in de lengterichting elektrisch neerlaatbare eenpersoonsbedden. De cockpit zelf, met zijn meubels, dient als een extra woonruimte of als een kantoor.

    Nog opvallender: expressief design, exclusieve full LED koplampen

    Het nieuwe ontwerp van de Carthago liner-for-two neemt het huidige familie gezicht over van chic e-line/s-plus. De focus ligt op de kenmerkende radiatorgrille met zes verchroomde dubbele profielen. De dynamisch gevormde behuizingen van de mistlichten flankeren links en rechts de snuit. De high-performance koplampen in full LED-technologie, die exclusief zijn ontworpen en vervaardigd voor Carthago, geven het front een speciaal accent.

    De modellen op basis van de Ducato krijgen een voorruit die 13 centimeter verder naar het dak wordt opgetrokken. Het onderstreept en verbetert tegelijkertijd het zicht op verkeerslichten of het landschap. De even dynamische en elegante exterieur decorstukken zijn aangepast aan het nieuwe uitzicht. In de kern, donkergrijs, wordt het omlijst door elementen in antraciet en goud en staat voor exclusiviteit. Ook in goud is de kenmerkende "C" een onmiskenbaar handelsmerk op beide flanken.

    De uitgebreide standaarduitrusting van alle liner-for-two omvat de high-performance koplampen in volledige LED-technologie, inclusief dag rij verlichting met LED-glasvezeltechnologie. De vele voordelen, hun lichte kleur komt overeen met daglicht en maakt de ogen daardoor minder vermoeiend dan andere verlichtingssystemen. De duurzaamheid van LED-lampen gaat over de levensduur van het voertuig, dat is de reden waarom lamp veranderingen niet langer nodig zijn. In tegenstelling tot andere systemen blijft de lichtopbrengst vrijwel constant gedurende de gehele levensduur een echte veiligheidsfactor. Last but not least is het stroomverbruik laag, hoewel de hoge lichtopbrengst aanzienlijk hoger is dan die van xenonkoplampen. De Carthago koplampen integreren dimlicht, grootlicht, dag rij- en positieverlichting en knipperlichten in de vorm van elegante LED-lichtstrips.

    Opgefleurd interieur in zitgroep en cockpit

    Met zorgvuldige ingrepen breidt Carthago opnieuw het reiscomfort van de liner-voor-twee voor het nieuwe modeljaar uit. Op verzoek fleurt een extra dakluik boven de ronde zitgroep aan de achterzijde de sfeer weer op. De zitgroep is verkrijgbaar in andere lederen versies. Het meubilair in de cockpit is ook helderder, de bovenste segmenten van de kasten aan de linkerkant zijn in glanzend ivoor decor. Last but not least, de optiek wint weer door het overnemen van de deur naar de badkamer met aantrekkelijke decoratieve elementen uit de chique e-line. Het keukenblok profiteert van nieuwe koelkast met dubbele scharnieren. Optioneel is een oven op praktische werkhoogte in de bovenkast geïntegreerd.

    Nog veiliger: nieuwe assistentiesystemen voor modellen op Iveco Daily

    Voor de liner-for-two op basis van de Iveco Daily heeft Carthago een uitgebreid rijassistentiepakket samengesteld met tal van assistentiesystemen. Het verhoogt de veiligheidstechnologie tot het niveau van moderne personenauto's. De noodrem assistent met City Brake Pro start automatisch een remmanoeuvre in geval van botsingen. De afstand cruise control met filefunctie is gebaseerd op de snelheid van de voorligger. De actieve rijstrook assistent houdt de zwerfauto in de juiste rijstrook door middel van stuur interventie en de zijwind assistent stabiliseert deze bij windstoten. De regen/lichtsensor schakelt indien nodig dimlicht en ruitenwissers aan en de automatische groot lichtactivering zorgt voor het best mogelijke zicht buiten de stad. Tot slot waarschuwen banden spanning sensoren voor een onjuiste luchtdruk.

    Carthago liner-for-two: het modelprogramma voor 2021

    De exclusieve liner-for-two gaat het nieuwe jaar 2021 in met een ongewijzigd modellengamma. U kan kiezen uit een indeling in twee lengtes van ongeveer 7,8 en 8,5 m. Het verschil wordt voornamelijk bepaald door verschillende garages aan de achterzijde. Er zijn ook twee basisvoertuigen: Ducato met voorwielaandrijving een tweede met dubbele as en voorwielaandrijving, elk met AL-KO laag chassis, en de Iveco Daily met achterwielaandrijving.















    07-08-2020 om 17:12 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterckeman brengt nieuws voor 2021

     Sterckeman caravans komt met spectaculaire Graphite reeks!

     De Franse caravanproducent Sterckeman is al jaren op de Nederlandse en Belgische markt aanwezig en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd. Dit jaar wordt het programma uitgebreid met een nieuwe serie. De Starlett Graphite.

    Easy

    De basis serie, de Easy, krijgt een nieuwe volwassen bumper.

    Ook vinden we meer kleur aan de buitenzijde door toevoeging van extra stickers.

    In de modelserie vinden we een paar wijzigingen: de Easy 430 PE wordt vervangen door de 470 PE, een langere versie van de eerdere kinderkamerindeling. Deze 470 PE biedt meer comfort in het bredere stapelbed en meer loopruimte in het algemeen.

    Helemaal nieuw is de Easy 470 LJ. Een caravan met achterin een treinzit naast de toiletruimte, een middenkeuken en voorin 2 enkele bedden. Dit alles op een binnen lengte van slechts 4,70 meter. Het bed is zelfs om te bouwen tot eiland bed.

    Een groot voordeel van deze caravan is het lage leeggewicht van 900 kg.

    De standaarduitrusting van de Easy reeks is uit te breiden met twee pakketten waardoor de caravan meer dan compleet wordt. Het Pack Touring: AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, serviceluik 75x30 cm. En een reservewielhouder in de disselbak.Het Pack Performance: een 5 liter Trumatherme boiler, handdouche, een Midi Heki dakluik van 70x50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3 extra LED-leesspots.

     

    Starlett Comfort

    Deze serie wordt in het nieuwe seizoen voorzien van een nieuwe stoffering. Tevens verdwijnt de grote kinderkamerindeling ten gunste van een kleine compacte indeling: de Starlett Comfort 420 CP.Met een binnen lengte van 4,2 meter biedt deze 420 CP een dwars tweepersoons bed, een treinzit, een toiletruimte en een ruimte keuken achterin, zonder dat het model “hokkerig” wordt. De caravan oogt juist zeer ruim.

     

    Starlett Graphite

    Helemaal nieuw is de Starlett Graphite, bestaande uit 3 indelingen: de 390 CP, de 430 CP en de 470 CP. Van klein naar groot, elke indeling biedt plaats aan 4 personen. Uitblinker is wel de Starlett Graphite 430 CP. Deze geheel nieuw ontwikkelde compacte caravan met een binnen lengte van 4.50 meter heeft een dwarsgeplaatst tweepersoons bed aan de voorzijde. In het midden staat de toiletruimte tegenover een prachtige keuken van 165 cm lang. Achterin een ruime treinzit met daarnaast de hangkast.De Starlett Graphite wordt het hele jaar voor een scherpe prijs aangeboden en met een ruime hoeveelheid extra’s ten opzichte van de Starlett Comfort. Wat dacht u van: speciaal “Graphite” interieur design, rondverwarming, ultra heat elektrische verwarming, verzwaarde uitdraaisteunen, lichtmetalen velgen, reservewiel, hordeur, dissel-afdek, sportieve dakreling, buitendeur met raam, grijze polyester wanden en luxe bekleding. De 430 CP en 470 CP hebben ook nog een 150 liter ladekoelkast.

     

    Evolution

    De Evolution reeks krijgt een nieuw interieur met een frisse uitstraling, passend bij de uitgebreide standaarduitrusting. De blikvanger in de Evolution serie is uiteraard de 150 liter XL-Freeze koelkast.Nieuw is de Evolution 520 CP, een caravan met een ruime rondzit, een keuken met bar en langwerpige kookplaat en een groot rechthoekig bed. Echt een caravan voor de verwende kampeerder.

    Sterckeman heeft een ruim aanbod aan caravans voor zowel gezinnen als voor de kampeerder die zich graag laat verwennen in een comfortabele caravan. De prijzen beginnen ongeveer bij 13.000 euro en voor plus minus 10.000 euro meer hebt je een luxe huisje op wielen.

    Sterckeman geeft op alle modellen 3jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

    Voor meer informatie: Caravan Trading Europe B.V.















    06-08-2020 om 17:09 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carthago met veel nieuws

    Carthago chique e-line/s-plus modeljaar 2021

    • De      kroon op de Carthago Liner klasse: chique e-line/s-plus
    • Nog      functioneler: leefruimte in detail verbeterd
    • Nog      veiliger: nieuwe assistentiesystemen voor de chique s-plus op Iveco Daily

    De succesvolle kampeerauto’s van de topklasse bekronen de Carthago Liner klasse en inspireren met hun look, technologie en comfort. Geïntroduceerd als een "Nieuwe Generatie" een jaar geleden, Carthago chique e-line en chique s-plus hebben sindsdien hun segment opnieuw opgewaardeerd. Beide hebben design, bouw en apparatuur gemeen. Het verschil: De Carthago chique e-line is gebouwd op Mercedes-Benz Sprinter en Ducato met voorwielaandrijving en AL-KO laag chassis, de chique s-plus op de Iveco Daily met achterwielaandrijving. Voor het nieuwe seizoen zal het duo profiteren van detail verbeteringen, evenals een nieuwe rijassistentie pakket voor de chique s-plus.

    Carthago chique e-line/s-plus: het profiel

    Dit is het Carthago Premium DNA in perfectie: hoogwaardige carrosserie, dubbele bodem met veel opbergruimte, hoog laadvermogen, uitstekende verwarmings- en airconditioning technologie. Of het nu gaat om het onmiskenbare krachtige ontwerp of de standaard koplampen die exclusief voor Carthago zijn ontwikkeld en vervaardigd in volledige LED-technologie, waaronder dagrijverlichting met LED-lichtgeleider technologie. Carthago chique e-line en chique s-plus bewijzen klasse op het eerste gezicht. Dit gaat verder in de royaal ontworpen woonkamers. Meer dan 2 meter stahoogte elegant gebogen vormen en tal van verfijningen creëren een uitzonderlijk harmonieuze sfeer. De meubelarchitectuur "emotioneel" is beschikbaar in twee stijlen, samen met tal van indelingen is er voor elk wat wils. Uitgebreide woonkamers, ruime keukens en weelderige badkamers combineren met comfortabele slaapkamers om een exclusieve woonervaring te creëren.

    Nog functioneler: leefruimte in detail bekeken

    De allround nieuwe inrichtingen van Carthago chique e-line/s-plus voor het modellen jaar 2021 zijn een essentieel ingrediënt in het recept voor succes van de dubbele reeks. De ontwikkelaars hebben goed geluisterd naar de klanten en ontwikkelde praktische details voor 2021. Het nu afgeronde uiteinde van de bank in de XL biedt nog meer bewegingsvrijheid, de LED-basisverlichting is geoptimaliseerd, de koffie machine in de bovenkast heeft nu een lift naar beneden voor gebruik in een comfortabele werkhoogte. Last but not least heeft de deur naar de kleerkast van het I 51 LE model een nieuw design.

    Nog veiliger: nieuwe assistentiesystemen voor de chique s-plus op Iveco Daily

    Voor de chique s-plus op basis van de Iveco Daily heeft Carthago een uitgebreid rijassistentiepakket samengesteld met tal van assistentiesystemen. Het verhoogt de veiligheidstechnologie van de chique s-plus tot het niveau van personenauto's. De noodrem assistent met City Brake Pro start automatisch bij een rem manoeuvre in geval van een botsing. De distance control en de cruise control met file functie is gebaseerd op de snelheid van het voorligger. De actieve rijstrook assistent houdt de kampeerauto in de rijbaan door middel van stuur interventie en de zijwind assistent stabiliseert deze bij windstoten. De regen/lichtsensor schakelt indien nodig dimlicht- en ruitenwissers aan en de automatische grootlichtactivering zorgt voor het best mogelijke zicht buiten de stad. Tot slot waarschuwen banden spanning sensoren voor een onjuiste luchtdruk.

    Carthago chic e-line/s-plus: het modelgamma van 2021

    Een aangepaste kampeerauto in de premium klasse. De chique e-line is verkrijgbaar
    op Mercedes-Benz Sprinter en Ducato, elk met AL-KO speciaal laag chassis als enkele en dubbele as met voorwielaandrijving. De Carthago s-plus rijdt op de Iveco Daily met achterwielaandrijving. Dit resulteert in een totaal van 14 chique e-line van 7,88 m tot 8,99 m lang en vier chique s-plus met bijna identieke afmetingen. Daarnaast zijn er aantrekkelijke varianten met bovenkasten in plaats van het standaard hefbed en "Sky Dream Comfort" met design dakhemel.











    05-08-2020 om 16:47 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carthago verbeterd de c-compactline voor 2021

    Carthago c-compactline modeljaar 2021: exterieur en interieur flink verbeterd

    • Carthago c-compactline: de premium integraal in de 3,5      t premium klasse
    • Exterieur: nieuwe achterzijde en nieuw decor
    • Interieur: Stijlelementen uit de liner klasse van      Carthago

    Het is de premium integraal tussen de compacts, de Carthago c-compactline Super-Lightweight transfers cutting-edge technologie en topkwaliteit in het segment van slanke geïntegreerde kampeerauto’s. Reiscomfort zonder compromissen en alle attributen van het Carthago DNA in bestelwagenformaat, dat alleen de Carthago c-compactline creëert. Voor het modellen jaar 2021 zijn er talrijke verfijningen in het woongedeelte.

    Carthago c-compactline: het profiel

    Met een opbouw breedte van slechts 2,12 kan de hij ook de kleine wegen aan. Daarnaast zijn er typische Carthago kenmerken zoals de stuurcabine en de bus spiegels. De c-compactline brengt alle kenmerken van het Carthago Premium DNA, van de houtvrije en zeer stabiele behuizing tot volledig aluminium sandwich panelen van de zijwanden en GfK dak en bodem en een volwaardige dubbele vloer tot het AL-KO laag chassis. Dankzij de lichtgewicht technologie is het laadvermogen toch redelijk hoog. Indelingen en de meubelarchitectuur "smartline" zijn aangepast aan het smallere interieur reizigers zullen het nauwelijks merken.

    Exterieur met vernieuwd achterfront.

    In het modeljaar 2021 krijgt de Carthago c-compactline opnieuw een gestalte. Hij geniet van een gloednieuw en herstel vriendelijk achterfront met een perfecte afwerking van de elegante dak ronding. Centrale letters en het decor sieren de achterwand. De achterlichten met hun mooie vorm passen harmonieus in het achterfront. Een ander kenmerk zijn de nieuwe decor stukken op de flanken van de c-compactline. De I 144 LE en QB modellen hebben verder een externe toegang tot de dubbele bodem aan de passagierszijde.

    Interieur: Stijlelementen uit de liner klasse van Carthago

    Een nieuw antracietkleurige dashboard gemaakt van kunstleer en nieuwe binnen panelen aan de zijruiten versterken de cockpit van de integrale kampeerauto’s. De bovenkasten aan de zitgroep zijn opnieuw ontworpen, evenals de bergvakken bij het verwijderen van het standaard hefbed. In de woonkamer contrasteert de nieuwe vloer "Senso Rigato" met het meubilair. In het middengebied wint de men plaats door een nieuwe meubelarchitectuur. Een verhoogd aanrecht scheidt de woongroep duidelijker van de keuken. Daarnaast profiteert men van de nieuwe design-tv-kast in het 143 LE-model. Afhankelijk van het interieur groeien de optionele LED-vlakscherm tv tot 32 duim scherm, waardoor visueel de voorloper van een bioscoop voor stacaravan wordt bereikt. De verlichting van de woonkamer is aanzienlijk verbeterd en kan nu afzonderlijk worden bediend. Daarnaast neemt de fabrikant nu tal van elementen uit de Carthago Liner klasse over. Kenmerkend hiervoor zijn bijvoorbeeld het praktische draaibare schoenen vak onder de zitgroep of de elegante basisverlichting in de vloer, inclusief de keuken. Daar draagt de onderste rij van de laden nu een houten decoratie. Afhankelijk van de indeling kan een oven in de kast worden geïntegreerd op een comfortabele handgreephoogte. In de slaapkamer zijn nu heldere strips in ivoordecor.

    De ontwikkelaars hebben ook de praktische combinatie bad van de c-compactline over genomen. De focus lag op een merkbare toename van bewegingsvrijheid en ergonomie. Daarnaast zijn er praktische details zoals een opbergruimte in de douche en de handdoekhouder in de dakkap.

    Het modelgamma van 2021

    De Carthago c-compactline begint het nieuwe modeljaar met vijf geïntegreerde zwerfauto’s van de korte I 138 met slechts 6,41 m tot de 6,99 m lange varianten I 144 LE en I 144 QB op Ducato. Of het nu gaat om eenpersoonsbedden, dubbelbed of een dwarsbed, praktische compacte badkamer of luxe badkamer, de populaire c-compactline is in elk opzicht een hele grote onder de compacts.







    04-08-2020 om 10:31 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!