Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    20-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Microlino van Concorde

    "Microlino" première op Concorde

     Concorde, eerste camperfabrikant met garage "Microlino"

    Innovatieve, op maat gemaakte concepten ook voor toekomstige projecten

     Concorde Reisemobile GmbH is zijn tijd vooruit. Nog voor de officiële marktintroductie van de 100 procent elektrisch aangedreven kleine auto "Microlino", ontwikkelde Concorde Motorhomes een op maat gemaakte garageoplossing voor deze auto van de toekomst. Deze oplossing is met name geschikt voor mobiele telefoons met garages en een maximaal totaalgewicht van 7,5 ton, omdat de "Microlino" tot 530 kilogram weegt met een laag eigen gewicht

    Concorde bewijst eens te meer haar gevoel voor toekomstgerichte, innovatieve ontwikkelingen. Het voertuig is nog niet op de markt, omdat Concorde zich al heeft voorbereid op de 100 procent elektrisch aangedreven "Microlino" met zijn garagemodellen. Een bijzonder kenmerk waar Concorde bij het ontwerp rekening mee moest houden was dat de "Microlino" op beide assen verschillende spoorbreedtes heeft. Ook de compacte afmetingen met een lengte van 2519 mm, een breedte van 1473 en een hoogte van 1501 mm maken deel uit van het aangepaste garageconcept.

     Afhankelijk van de accu-uitrusting weegt de tweezitter "Microlino" tussen de 496 en 530 kilogram en is daarom bijzonder geschikt voor Concorde-modellen met een totaalgewicht tot 7,5 ton. Over het algemeen past het "Microlino" concept in alle modellen met Smart Garage.

     De "Microlino" biedt ruimte voor twee personen, is volledig opgeladen als een smartphone in slechts 4 uur aan een huishoudelijk stopcontact en heeft dankzij cross-parking slechts weinig plaats nodig.

     Meer info Concorde Motorhomes GmbH

     

    20-08-2022 om 20:11 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie bomengroep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-08-2022 om 20:08 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan salon Düsseldorf

    CARAVAN SALON DÜSSELDORF op recordkoers

     exposanten uit 34 landen Producenten maken indruk met innovatieve noviteiten

     Voor het eerst in haar 61-jarige beursgeschiedenis, verbreekt CARAVAN SALON DÜSSELDORF haar eigen record van 700: maar liefst 736 exposanten uit 34 landen zullen van 27 augustus tot en met 4 september 2022 vrijwel de volledige internationale branche met talloze highlights weergeven. Daarmee is de beurs in Düsseldorf ’s werelds grootste evenement voor de mobiele vrijetijd. In 16 beurshallen ook dat is een unicum  is alles te vinden, wat het hart van mobiele woning-liefhebbers en outdoor-fans sneller laat slaan: kampeerauto’s en caravans (hallen 1, 4, 6, 7a, 9-12, 16 en 17), kampeerbussen (hallen 12 en 15), premium-voertuigen (hal 5), de Starter Welt (hal 7), Travel & Nature en Equipment & Outdoor (hal 3) en Technololgy & Components (hallen 13 en 14). Iedere bezoeker kan zich op www.caravan-salon.comindividueel op zijn tour voorbereiden en zijn of haar lievelingsroute door de 16 hallen samenstellen. Een interactieve hallenplattegrond, de omvangrijke exposanten- en productendatabank, waarin de exposanten zich met hun beursnoviteiten presenteren, en ook de ‘My Organizer’-functie zijn ideale hulpmiddelen voor de planning van een beursbezoek in Düsseldorf. Zo kan de excursie door de beurshallen van CARAVAN SALON met de passie die iedereen in de branche en de scene verbindt, nu al beginnen. 

     Abenteuer Selbstausbau een feest voor techniekfans – samplestaplaatsen aantrekkelijk voor wijntelers en boerenbedrijven

     Het aanbod van producenten, handelaren en organisaties wordt uitgebreid met aantrekkelijke speciale tentoonstellingen. Bij de presentatie ‘Abenteuer Selbstausbau’ (doe het zelf-uitbouwavontuur) op het buitenterrein tussen de hallen 5 en 9, zijn er voor alle geïnteresseerden praktische tips voor het om- en uitbouwen van zwerfauto’s. Hier kunnen bezoekers zich door experts uit de scene ook over de installatie van losse modules, het ontwerp van de indelingen, elektrische installaties, lichtgewicht bouwmaterialen, watervoorzieningen,    werkplaats- en materiaalkunde, inrichting en over de daadwerkelijke kosten en de tijd die met een uitbouw gepaard gaan, laten informeren. 

     Vooral voor boerenbedrijven, wijntelers en de gastronomie, zijn de samplestaplaatsen op het buitenterrein tussen de hallen 9 en 17 interessant. De vakmensen van de Caravaning Industrie Verband (CIVD) presenteren staplaatsen binnen uiteenlopende categorieën. Het aanbod reikt van basisstaplaatsen met stroomvoorziening, via plaatsen met water toe- en afvoer en elektrische laadstations tot aan premiumplaatsen met volledig automatische reinigingsstations voor campingtoiletten. 

     ‘Starter Welt’ in hal 7: een must voor beginnende caravaning-fans

    De Starter Welt in hal 7 laat nieuwkomers zien, waar ze bij het aanschaffen of huren van kampeerauto’s en caravans op moeten letten. Hierbij is onafhankelijk advies gegarandeerd. Bij het veelzijdige podiumprogramma staan naast de basiskennis ook de thema’s aantrekkelijke reisroutes inclusief de planning voor starters, wettelijke bepalingen en de voorbereiding van het voertuig voor de reis centraal. De experts beantwoorden uiteraard ook graag alle vragen en bieden individueel advies.    

     E-Bike-Parcours voor hal 15

    De vakantievorm caravaning is ook zeer geschikt, om vakantieplekken met elektronische voertuigen en fietsen te verkennen en zo ook ter plaatse mobiel te zijn, daar deze vervoersmiddelen eenvoudig te transporteren zijn. Op het buitenterrein voor hal 15, biedt het E-Bike-Parcours bezoekers de gelegenheid, om op een afgescheiden terrein de eigenschappen van e-bikes, e-scooters en eco-movers uit te proberen. 

    Hal 3 overlaadt bezoekers met droombestemmingen en outdoor-trends

    In hal 3 is er onder het motto ‘Travel & Nature’ alles te vinden, wat het hart van outdoor-fans begeert. Naast uitrusting, waaronder  vouwcaravans, voor- en daktenten, kampeer-, iglo- en trekkerstenten, zijn het vooral de droombestemmingen naar dichtbij gelegen en verre oorden, die bezoekers zullen inspireren.  

    Een bezoek aan hal 3 van CARAVAN SALON DÜSSELDORF is zodoende ook een uitstapje naar aantrekkelijke vakantiewerelden. Het troont caravaning-fans mee naar talrijke vakantiebestemmingen en laat hen wegdromen over toekomstige reizen.

     Op het event-podium ‘Travel & Nature CONNECTED’, waar caravaning-

    toerisme, outdoor-activiteiten en natuurbelevenissen centraal staan, wordt door exposanten en reisexperts een bont programma aangeboden. Hier kunnen bezoekers informatie inwinnen over noviteiten op het gebied van equipment, sport en bestemmingen. De Traumtouren-presentaties, die ook in het podiumprogramma in hal 3 zijn geïntegreerd, gaan over spannende, bijzondere en avontuurlijke campertochten. Zuid-Amerika-expert Uwe Hamm beschrijft de schoonheid van Mexico onder het motto ‘Meer dan tabasco en tequilla’. Ook Janette Emerich is weer van de partij en zal haar Panamericana-tochten 1 & 2 en een etappe dwars door Frankrijk van de Loire tot de Atlantische Oceaan in haar bagage meebrengen. Kostja Abert ontvoert bezoekers naar

    ‘Droombestemming Wierrookstraat’, de belangrijkste handelsstraat uit de oudheid, en naar ‘Noordkaap – met de zwerfauto naar het land van de fjorden’. Voor geïnteresseerden, die niet op tijd in hal 3 kunnen zijn, biedt de live stream van alle presentaties op het podium van ‘Travel & Nature CONNECTED’ op www.caravan-salon.comen de sociale mediakanalen van de beurs een uitkomst.

     Experts uit de bloggers-scene live aanwezig

    Experts op het podium van de Starter Welt (hal 7) en Travel & Nature

    CONNECTED (hal 3) delen onder het motto ‘uit de praktijk voor de praktijk’ hun kennis met de aanwezigen. Naast deze vakmensen zijn er echter ook meerdere populaire bloggers, YouTubers en Instagram-experts uit de scene aanwezig, en presenteren onder meer het vaktijdschrift www.promobil.deen de ADAC Westfalen https://www.adac-westfalen.de hun knowhow op het podium. 

     Het échte reisgevoel in het Caravan-Center

    Met 3.500 staplaatsen is het Caravan-Center tijdelijk de grootste parkeerplaats van Europa. Het terrein is van 22 augustus tot en met 5 september tijdens CARAVAN SALON geopend. Een overnachting kost voor twee personen met een eigen kampeerauto of caravan 20 euro en voor leden van de CARAVAN SALONclub 18 euro. De reservering van een parkeerplaats wordt sterk aangeraden, daar de vraag zeer groot is. De boeking is na het bestellen van een eTicket voor CARAVAN SALON op https://www.caravan-salon.com/caravan_Centermogelijk. Een overnachting in het Caravan-Center betekent dat men zich na afloop van een dag op de beurs over kan geven aan het echte reisgevoel. Hier kan de avond samen met caravaning-vrienden onder het genot van een koud drankje en lekkerheden van de grill in stijl worden afgesloten. 

     Tickets en prijzen van CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2022

    Een dagkaart voor volwassenen kost tijdens het weekend 18 euro en doordeweeks 16 euro (met korting in het weekend 15 euro en doordeweeks 13 euro), voor kinderen (6 tot en met 12 jaar) is een dagkaart tijdens het weekend 8 euro en doordeweeks 6 euro. Daarnaast wordt er van maandag tot en met vrijdag een namiddagticket voor 10 euro aangeboden (van 14:00 tot en met 18:00 uur). De prijs voor de Preview Day is voor volwassenen 35 euro (met korting 30 euro) en voor kinderen 8 euro. Alle tickets zijn te vinden in de ticketshop https://shop.messe-duesseldorf.de/caravan2022_dvan de beurs. 

     Ontspannen bezoek met OV vanuit de Benelux

    Wil je de caravan of camper thuis laten en toch snel en comfortabel naar CARAVAN SALON reizen? De hogesnelheidstrein ICE rijdt 6 keer per dag vanaf Amsterdam via Utrecht en Arnhem naar Düsseldorf Hauptbahnhof. Ga naar https://www.nsinternational.com/nl/duitsland/trein-dusseldorfom te boeken bij NS International.  De hogesnelheidstrein Thalys en ICE rijden vanuit Brussel in 2.5 uur naar Düsseldorf Hauptbahnhof. Meer info vind je opde website van de NMBS:https://www.beurope.com/NL/kopen/belgiantrain#TravelWish. 

    Vanaf daar brengt U-Bahn 78 je rechtstreeks naar Ingang Noord van het beursterrein. 

    LET OP: Vanaf 1 januari 2022 geldt het toegangsticket niet meer als gratis openbaar vervoerbewijs! OV-tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Rheinbahn:https://mehr-rheinbahn.de/eezy_en/  

    19-08-2022 om 19:34 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salon Düsseldorf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    19-08-2022 om 19:28 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betere zwerfauto parkeerplaatsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ECO-certificaat voor zwerfautoplaatsen

     De vzw WOHNmobil für Klimaschutz e.V. kent binnenkort ecologisch ontworpen en geëxploiteerde Kampeerauto parkeerplaatsen in Duitsland toe met een eco-certificaat met maximaal 5 ECO-sterren. Het certificaat documenteert niet alleen een maatschappelijk relevante

    Milieubewustzijn, maar ondersteunt ook succesvolle parkeermarktmarketing. De vereniging doet daarmee baanbrekend werk en levert een belangrijke bijdrage aan het presenteren van caravaning als een relatief duurzame en natuurminnende vorm van reizen en vakantie.

    %%%FOTO1%%%

     Niedernhausen in augustus 2022

    Wat maakt eigenlijk een ecologisch ontworpen en geëxploiteerde zwerfautoparkeerplaats? Een antwoord op deze vraag wordt gegeven door de vereniging WOHNmobil für Klimaschutz e.V. met ecologische criteria op het gebied van milieu-invloeden, transportverbindingen, verrijking, beplanting, aanvoer, afvoer, exploitatie, regionaliteit en informatie.

    Op basis hiervan bepaalt de vereniging het ecologische profiel van een camperparkeerplaats en berekent een puntwaarde en een percentage van voldoening. Camperplaatsen die 80 procent of meer van de maximaal haalbare puntenwaarde behalen, krijgen van de vereniging 5 ÖKO-sterren. Er zijn 4 sterren voor minimaal 70 procent en 3 sterren voor minimaal 60 procent van de maximaal haalbare puntwaarde. De classificatie van de met een certificaat toegekende camperplaatsen wordt jaarlijks door de vereniging gecontroleerd en indien nodig aangepast.

    Hoe ziet het proces eruit? Zowel camperbezitters als plaatshouders kunnen een of hun camperparkeerplaats voorstellen voor het ECO-certificaat. Daartoe moet het ecologische profiel van de pitch worden geanalyseerd met de vragenlijst op de homepage van de vereniging en de resultaten die aan de vereniging worden doorgegeven. De vereniging bespreekt vervolgens alle verdere stappen individueel met de pitchoperator.

    De kampeerautoplaatsen met een ECO-certificaat worden gepresenteerd op de website van de vereniging en gepresenteerd met PR-maatregelen in het hele land en in Duitstalige landen. Er zijn geen kosten voor de pitchoperator.

     Volgens bestuurslid Märkl van de vereniging zijn investeringen in het ecologisch ontwerp van een zwerfautoparkeerplaats vooral een waardevolle en belangrijke bijdrage aan de bescherming van milieu en klimaat. Belangrijke leefgebieden voor dieren en planten blijven behouden. De bodem is niet verder afgesloten, milieubelastende stoffen komen niet in de bodem en het afvalwater terecht. Elektriciteit, water en verwarmingsenergie worden bespaard, afval wordt verminderd en recyclebare materiaalcycli worden gebruikt. Hierdoor komt er minder klimaatbeschadigende CO2 vrij in de atmosfeer.

    De vereniging wil deze milieuvriendelijke inzet van parkeerexploitanten publiekelijk erkennen en zichtbaar maken met de award. Märkl is ervan overtuigd dat het ecologische profiel ook een steeds belangrijkere rol zal spelen bij de goedkeuring van nieuwe, dringend benodigde camperparkeerplaatsen.

    Investeringen in ecologie zijn meestal ook investeringen in de aantrekkelijkheid en winstgevendheid van een parkeerplaats. Groene gebieden warmen bijvoorbeeld niet zoveel op in de zomermaanden, inheemse bomen en struiken of natte biotopen hebben een verkoelend effect. Energie- en waterbesparende voorzieningen, zoals fotovoltaïsche energie, thermische zonne-energie, LED- of zonne-verlichting en regenwateropvang, verlagen ook de bedrijfskosten van een parkeerplaats. Vroege investeringen in elektromobiliteitsdiensten en infrastructuur zijn ook de moeite waard voor parkeerexploitanten op een toekomstgerichte manier.

    Märkl vervolgt: "Camperaars moeten de ecologische inzet van parkeerexploitanten zo goed mogelijk ondersteunen, bijvoorbeeld door de ene of de andere euro meer aan parkeergelden te betalen. Het is ook belangrijk dat een afvalscheiding die op het plein wordt aangeboden op de juiste manier wordt gebruikt, anders kunnen er extra kosten en kosten voor de exploitanten ontstaan. Zuinig omgaan met elektriciteit en water of het gebruik van streekproducten op het veld moet ook een vanzelfsprekendheid zijn."

    Rond de jaarwisseling 2022/23 zal de vereniging WOHNmobil für Klimaschutz e.V. de "Ecologische Camperparkeerplaats van het Jaar" uit de gehele wijk (geen 5-sterren exclusiviteit) van de staanplaatsen selecteren en uitreiken met ECO-certificaat, net als in het voorgaande jaar.

    Gedetailleerde informatie op www.wohnmobil-fuer-klimaschutz.de--  

    17-08-2022 om 20:30 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiets klaar maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    17-08-2022 om 20:23 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    MORELO IN DE CARAVANSALON 2022

    MORELO WORDT STERK EN PRESENTEERT ZICH VOL OPTIMISME VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

     Op de Caravan Salon 2022 van 26 augustus t/m 4 september in Düsseldorf staat MORELO met een indrukwekkende stand in hal 5 stand A07. In lijn met de expansiekoers van het bedrijf, straalt de specialist voor luxe campers al vóór de start van de toonaangevende internationale vakbeurs puur optimisme uit. Vakbezoekers en caravanliefhebbers kunnen zich verheugen op 23 eersteklas campers van Key Field.

     Directeur Reinhard Löhner zal de hoogtepunten van het MORELO-programma presenteren op de persconferentie van Knaus Tabbert AG op 26 augustus. Directeur Robert Crispens ondersteunt hem actief op de Caravan Salon. Als man van de cijfers heeft hij vanaf het begin actief de ontwikkeling van het bedrijf begeleid en geeft hij MORELO uitstekende referenties.

     De fabrikant van luxe campers MORELO breidt dit jaar zijn portfolio uit met extra eersteklas modellen. Bijzonder indrukwekkend: de nieuwe MORELO GRAND EMPIRE 120. Het nieuwe vlaggenschip van MORELO viert zijn wereldpremière in Düsseldorf. Het twaalf meter lange GRAND EMPIRE van superlatieven op het Mercedes-Benz Actros-chassis 2553 L met derde as schittert met een laadvermogen van 11.300 kilogram en biedt plaats aan voertuigen ter grootte van een MINI Cooper in de garage achterin. Twee nieuwe MORELO LOFT LINER overtuigen met geweldige ruimteconcepten. De LOFT LINER 100 GQ kan zelfs een kleine vierzitter zoals een Fiat 500 vervoeren - uniek in deze klasse. Vanuit de PALACE ALCOVEN toont MORELO voor het eerst de aangekondigde voertuigen met een ronde zitgroep achterin.

     MORELO LOFT LINER

     MORELO biedt zijn klanten twee nieuwe plattegronden in de LOFT LINER-modelreeks, die nu zeven plattegronden omvat, in lengtes van 8,28 tot 9,99 meter. Bij MORELO is de LOFT LINER de toegangspoort tot de wereld van de liners dankzij het IVECO Eurocargo-chassis met een toelaatbaar totaalgewicht van 7,5 tot 12 ton. Afhankelijk van het basischassis en tonnage is de LOFT LINER uitgerust met ofwel een 4,5 liter dieselmotor met 207 pk (152 kW) of een 6,7 liter zescilinder dieselmotor met 252 pk (185 kW).

     MORELO LOFT LINER 82 MQ

     De LOFT LINER 82 MQ is een nieuwe plattegrond. De camper met een totale lengte van 8,28 meter is 3,46 meter hoog, 2,40 meter breed en heeft een wielbasis van 4.455 millimeter. Wat vooral interessant is aan de plattegrond: aan de achterzijde kunnen First Class-camperliefhebbers een voor deze modelreeks nieuwe plattegrondvariant verwachten, bestaande uit een dromerige badkamer met een aparte douche van echt glas, een hoogwaardig keramisch toilet, een centraal opgestelde wastafel met led-verlichting en daarachter een slaapkamer. De slaapkamer is zowel links als rechts van de centraal geplaatste wastafel te betreden. Daaronder is een ruime scootergarage. Hiermee bewijzen de eersteklas kampeerspecialisten uit het sleutelveld dat luxe niet alleen een kwestie van grootte hoeft te zijn, maar van intelligente, consequent doorgevoerde ruimteconcepten. De carrosserie is opgebouwd uit een 420 millimeter hoge dubbele bodem. De aluminium sandwich-buitenwanden zijn 42 millimeter dik en geïsoleerd met hoogwaardig, geslotencellig RTM-schuim.

    Het dak heeft dezelfde dikte, maar is aan de buitenzijde bekleed met GfK. Dit geeft de voering een grote hagelweerstand en vormt dankzij het aluminium aan de binnenkant van het dak een kooi van Faraday die de inzittenden beschermt bij blikseminslag.

     De LOFT LINER 82 MQ is verkrijgbaar vanaf 270.900 euro.

     MORELO LOFT LINER 100 GQ

     Absoluut uniek in deze voertuigklasse: als u een kleine vierzitter tot 3,55 meter lang wilt nemen - zoals een Fiat 500 - maar wilt dat de MORELO minder dan tien meter lang blijft, dan is de 9,99 meter lange LOFT LINER 100 GQ is de juiste keuze voor u. De basis van de LOFT LINER 100 GQ is de IVECO Eurocargo 120 E 28. Het 12-tons chassis geeft de LOFT LINER 100 GQ laadvermogenreserves van ruim 4.000 kilogram, zodat er ondanks een auto achterin toch voldoende ruimte is om in te pakken garage.

     De LOFT LINER 100 GQ heeft dezelfde exclusieve badkamer als de LOFT LINER 82 MQ, met een aparte echt glazen douche, hoogwaardig keramisch toilet, centraal gelegen wastafel met led-verlichting en daarachter een slaapkamer.

     Het van beide kanten goed toegankelijke eilandbed zorgt voor een uitstekende nachtrust met een optionele meer zonematras inclusief comfortveren en een verstelbaar hoofdeinde. Naast de lengte is de liner ook tien centimeter breder geworden. Dit zorgt voor een onvergelijkbaar ruimtegevoel – van het woongedeelte via de badkamer tot de slaapkamer. De verwarmde dubbele bodem met een hoogte van 480 millimeter maakt het ook mogelijk om omvangrijke bagage mee te nemen. Dit verklaart niet alleen het sterkere chassis maar ook de hoogte van 3,68 meter. De body van de grote 100 GQ is gemaakt zoals alle LOFT LINER, van hetzelfde materiaal

    Meer info www.morelo.de

    15-08-2022 om 14:52 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromend water
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-08-2022 om 14:38 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!