Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    12-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adria Compact Plus DL

    Adria Compact Plus DL

    Smalle halfintegrale kampeerauto’s zijn tegenwoordig veel gevraagd. Bij Adria noemt men ze Compact. Zijn nieuwste uitvoering kreeg dan ook de naam Compact Plus DL

    Logischer wijze hebben halfintegrale met een smalle opbouw ook een smal interieur. De fabrikant biedt om te beginnen drie interieurs aan: Axess, Plus of Supreme in 3 tot 4 indelingen. De Adria Compact Plus DL is 6,99 m lang en gebouwd op een Fiat Ducato met 140 pk motor.

    Met zijn licht modern uitgevoerd meubilair heeft hij een ruime indruk. Hoofdzakelijk ligt het aan de zitgroep met zijn 2 zitbaken tegen de wanden. Daarachter de keuken dat is ook een laag meubelstuk, zodat men een bijna onbelemmerd zicht heeft van voor tot aan de bad- en slaapkamer. Achterin zijn twee enkele bedden die het dak van de garage vormen. De badkamer staat tussen het bed en de buitendeur. Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 6 C Plus.

    Koetswerk

    Dak, wanden en vloer zijn uit polyester beklede sandwich panelen. Dak en wanden zijn 31 mm dik de vloer is 10 mm dikker. Heel het koetswerk is zorgvuldig afgewerkt en afgekit. De buitendeur heeft wel een venster en centrale vergrendeling maar met een breedte van 0,53 m is ze aan de smalle kant. De garage heeft aan iedere zijde van de wagen een deur, gemakkelijk om fietsen in te laden. Een paar mooie lichtblokken sieren het achter front. De bumper bestaat uit verschillende delen. Bij schade moet men waarschijnlijk niet de hele bumper vervangen.De architecten hebben een rechtlijnig meubilair met witte deuren, beige panelen en passend houtdecor voor de nieuwelingen ontworpen. Met een lichte druk op de deurtjes van de bovenkasten openen ze zich automatisch en hoeft men geen handgrepen te monteren. Een knappe uitvoering zijn de deuren onder de voeteinden van de bedden. Ze draaien gewoon in de kast.

    Zitbanken tegen de zijwanden in de zithoek zijn in, in bijzonder bij de iets smallere zwerfauto’s. De tafel op één poot kan tot de helft samen plooien om de doorgang naar de stuurcabine vlotter te maken het tafelblad kan zelfs hoger en lager ingesteld worden. Draait men de cabinezetels om  is er plaats om met z’n vieren gezellig te keuvelen. Heeft men een derde bed nodig kan de tafel zakken, de rugkussens platleggen zo hebt je een bed voor den derde bewoner. Achterin zijn twee enkele bedden met comfortabele matrassen gedragen door lattenbodems. Ze zijn iets smaller dan in een kampeerauto met klassieke breedte. Dat belet echter niet dat men er zalig op slaapt. Met een smal matrasje tussen beide bekomt men een  dubbel bed. Onder de voeteinden zijn kasten zoals bijna overal. De ontwerpers van Adria hebben de gewoonlijk opendraaiende in de weg staan deur in de kasten laten schuiven. Knap gevonden, volgend jaar zullen we dat waarschijnlijk bij andere fabrikanten ook zien.

    Duidelijk afgetekende fronten geven aan dat de keuken over 6 laden beschikt. In het lichtere aanrecht zijn 3 kookvuren op een lijn met aan de rechterkant een vierkante spoelbak. Vooraan blijft nog een strookje over als werkblad. Rondom het venster is een kunststof beschermplaat. Dan blijven er nog de bovenkasten met witte deurtjes over voor het kleine keukenmateriaal. Naast de keuken staat een 142 l grote compressor koelkast van Thetford. Door er onderaan een kastje te maken komt de koelkast voor een deel op  oog hoogte te staan. Zo moet men zich telkens niet bukken om iets uit de koelkast te nemen of er in te steken. Aan de andere zijde is de kleerkast.

     Volledig in witte kunststof met enkele donkere vlakken is de badkamer mooi om te bekijken. Het draaibaar wc is gebruiksvriendelijk opgesteld. Handen wassen lukt best aan het wastafeltje. Wil je toch een douche nemen draai de spiegelwand over het wc, met een magneetsysteem blijft hij daar kleven. Bewegingsruimte is wel wat beperkt zeker als de zwerver veel gewicht op de weegschaal zet. Het dakvenstertje had wat groter mogen zijn om dampen sneller af te voeren.

    Met de Compacte Plus DL biedt Adria een smalle halfintegrale aan dat men nauwelijks merkt met zijn knap doordachte indeling. Hij is zowel van buiten als van binnen keurig afgewerkt. Voor een koppel is hij bijzonder goed ingericht en uitgerust.

    Technische gegevens

    Basisvoertuig Fiat Ducato met verlaagd chassis

    Motor  Turbo Diesel 2,2 l  140 pk

    Gewicht rijklaar 2870 kg (afhankelijk van de toebehoren)

    MTM  3.500 kg

    L X B X H  6,99 x 2,12 x 2,78 m

    Bedden 1,95 x 0,75/0,66 m

           1,94 x 0,83 m

    Noodbed  1,9 x 0,8/0,9 m.

    Verwarming  Truma Combi 6CP Plus

    Meer informatie www.adria.com

     

     

     

    12-06-2022 om 20:25 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 jaar oud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    12-06-2022 om 20:16 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorfietsen in de kijker

    Occasie motorfietsen kleuren groen in mei, nieuwmarkt beperkt de schade

    Filip Rylant, woordvoerder van mobiliteitsfederatie TRAXIO, becommentarieert: “Na een moeilijke start tijdens de eerste vier maanden lijkt de markt zich te herpakken en werden er in mei 2022 8.883 occasiemotoren ingeschreven, een bonus van +8,0% vergeleken met  vorig jaar. Ondanks deze positieve cijfers kijkt de occasiemarkt inmiddels nog steeds tegen verlies aan van -13,1% of al zo’n 4.781 eenheden ten opzichte van 2021.  Cijfers vergelijken met 2020 is niet relevant omwille van de corona-lockdown destijds.

    Vlaanderen blijft de grootste markt (56,6%) maar verliest -17,3% vergeleken met vorig jaar. Wallonië neemt 36,2% van de markt voor zijn rekening en verliest iets minder (-12,1%), terwijl Brussel – een kleinere markt (7,2%) met bijgevolg grotere procentuele schommelingen – het verlies weet te beperken tot -7,7%. Honda, Yamaha, BMW, Suzuki en Kawasaki blijven de meest populaire occasiemerken, maar vrijwel de volledige top 10 ziet zijn cijfers rood kleuren. De inschrijvingen van nieuwe motorfietsen gingen er in mei met -1,5% op achteruit, maar beperken het verlies over de eerste vijf maanden tot -4,8%.”            

    We legden ook even ons oor te luister op de motormarkt:  “De terugval bij de nieuwe motoren is vaak terug te brengen tot de beschikbaarheden o.w.v. schaarste aan grondstoffen, nasleep corona-lockdown in Azië, transportproblemen en dus langere levertermijnen.  Op de tweedehandsmarkt liggen de zaken wat ingewikkelder: het aanbod wordt stilaan schaarser waardoor niet alleen de keuze beperkter wordt, maar ook de prijzen hoger klimmen – vooral particulieren durven stevig doorvragen – en er is veel interesse uit Nederland waar motoren omwille van de bijtelling nog een flink stuk duurder zijn.  Maar de gestegen levensduurte, de exponentiële prijs van de benzine en zeker ook de Oekraïne-crisis en bijhorende sombere blik op de toekomst laten zich voelen. Motorrijden is vaak nog een vrijetijdsbesteding en we merken dat er veel minder gereden wordt dan voor corona. Vele motards opteren dus om hun huidige motor nog wat langer te houden en stellen de vervanging van hun motor dus wat langer uit in afwachting van betere tijden.”

    1. Tweedehandse motoren

    De lichtste en de zwaarste klassen scoren het best

    Opvallend is dat lichtste en zwaarste categorieën het best blijven scoren in ons land. Bij de tweedehandsmotoren vertegenwoordigen de -125 cc maar liefst 26,4%  van de gecumuleerde inschrijvingen over de eerste vijf maanden, ook de +1.001 cc-klasse is met 21,2% aardig gegeerd. De overige klassen verdelen de markt op ongeveer gelijkaardige wijze, van 14,3 tot 19,5%

    Volledige top 10 kleurt rood

    Het aandeel van de top 5 merken van de occasiemarkt blijft ongeveer gelijk aan vorige maand: ze vertegenwoordigen samen zo’n 56,6% van de totale markt: Honda (17,6%) blijft marktleider voor Yamaha (13,1%), BMW (11,2%), Suzuki (7,6%) en Kawasaki (7,1%), maar ze verliezen allemaal dikke procenten vergeleken met vorig jaar. Enkel scooter-fabrikant SYM wist zijn verlies te beperken tot -1,9%.   

    Mooie regionale verdeling

    Op regionaal vlak zien we een vergelijkbaar beeld met de nieuwmarkt en zien we dat Brussel relatief beter scoort dan de rest van het land. 56,6% van de tweedehandse motoren wordt ingeschreven in Vlaanderen, 36,2% in Wallonië en de Brusselse regio neemt de overige 7,2% voor haar rekening. Alle regio’s zien hun marktaandeel echter flink dalen met vorig jaar.

    Slotsom: de occasiemotorfietsen zien na een topjaar 2021 hun markt met een dikke -13,1% inkrimpen. Toch blijft er een intrinsieke interesse in motorfietsen, die zowel voor vrijetijd als voor woon-werkverkeer over mooie troeven beschikken.

    2. Nieuwe motorfietsen

    In tegenstelling tot de occasiemotoren, zien we de markt van de nieuwe motorfietsen in mei voor de vierde opeenvolgende maand rood kleuren: dit keer blijft het verlies met zo’n 2.876 nieuwe motoren  beperkt tot -1,5%. Over de eerste vijf maanden van 2022 beperkt de nieuwmarkt het verlies echter tot -4,8% met een totaal van 11.869 nieuwe motoren of zo’n 597 stuks minder dan vorig jaar.

    De nieuwe motorfietsen van -125 cc (25,1%) en +1.001 cc (22,9%) waren  de voorbije maanden het meest gegeerd, terwijl de klassen 125-500 cc (17,9%), 501-750 cc (17,5%) en 751-1000 cc (16,5%) aan elkaar gewaagd bleven. Een identieke rangorde als bij de 2dehandsmotoren. Zowel in april, als over de eerste vijf maanden boeten het kleinste en de grotere segmenten aan marktaandeel in. Enkel de categorieën 126-500 cc en 501-750 cc scoorden positief. 

    Marktleider Honda kende een prima maand april en zag zijn marktaandeel stijgen naar 15,0%, een stijging van +10,7%. BMW kampt met leveringsproblemen, maar neemt nog steeds 13,6% van de totale markt voor z’n rekening en boette toch 21,7% aan marktaandeel in. Het behoudt evenwel nog een voorsprong op sterke groeier Yamaha (10,6% marktaandeel en groei +8,2%)). Ook Harley-Davidson (+23,3%) en Ducati (+14.1%) en scooter-fabrikant SYM  (+21,8%) tekenden voor positieve cijfers. 

    Honda heerst in de categorieën tot 500cc,  Yamaha regeert in de klasse 501-750cc, terwijl BMW vooral hoog scoort bij de zwaardere jongens. Kawasaki blijft netjes op de vierde plaats en de scooters van Piaggio duwen KTM uit de top 5.

    De gecumuleerde cijfers van de nieuwe inschrijvingen per regio reiken ons verdere interessante inzichten aan.  Vlaanderen verliest -11,1 % aandeel, maar blijft nog goed voor 56,3 % van de totale motorfietsverkoop in ons land, Wallonië voor 36,9% en Brussel voor 6,8%, de enige regio die een groei (+2,2%) laat noteren.  

     

    10-06-2022 om 20:48 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravansalon Düsseldorf

     

    CARAVAN SALON Düsseldorf 2022: ’s werelds grootste aanbod rond het thema caravaning

     Drie extra hallen voor een beduidend groter aanbod

     CARAVAN SALON Düsseldorf opent van 26 augustus tot en met 4 september 2022 op het beursterrein van Düsseldorf haar poorten voor de caravaning- highlight van het jaar. De toonaangevende beurs voor kampeerauto’s, caravans, camperbusjes en uitrusting breidt het aanbod vergeleken bij het voorgaande jaar duidelijk uit en toont de hele wereld van de caravaning in meer hallen dan ooit tevoren. “We zijn heel blij dat we een groot aantal nieuwe firma’s en verschillende terugkerende firma’s van ons concept hebben kunnen overtuigen. De tentoonstellingsoppervlakte wordt met drie hallen uitgebreid. Daarmee presenteren we in maar liefst 16 hallen het aanbod van meer dan 600 exposanten op 250.000 m². Alleen op CARAVAN SALON is vrijwel het volledige merkenspectrum live te zien en daardoor is het alleen bij ons in Düsseldorf mogelijk om op één locatie producten te vergelijken bij de verschillende producenten. We kijken vol vertrouwen, en voorpret uit naar de komende editie van dit evenement,” aldus Stefan Koschke, Project Director Caravaning & Outdoor. In Düsseldorf vinden alle fans van de mobiele vrije tijd naast de voertuighoogtepunten, ook een keur aan accessoires, technische uitrusting, uitbouwonderdelen, daktenten, mobiele woningen, caravaning- en campingtoebehoren, outdoor-kleding, reisbestemmingen, campingplaatsen en staplaatsen voor campers.

     

     Trend voor individuele en natuur-verbonden reizen

    “De vakantie met camper en caravan kent al meer dan 10 jaar een enorme en aanhoudende groei. Door de pandemie is de trend voor individuele en natuur-verbonden reizen nog verder gegroeid,” zegt Daniel Onggowinarso, directeur van de Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD). “Daar het weer mogelijk is om vrijwel zonder beperkingen te reizen, zijn de mensen weer volop bezig met het plannen van vakanties. Daarom is een bezoek aan CARAVAN SALON voor zowel caravaning-fans als nieuwkomers dan ook zo interessant, want nergens anders is de bandbreedte aan voertuigen en toebehoren zo veelzijdig en kan men producten aanraken en beleven.”

     Nieuw: Preview Day op de eerste vrijdag

    Voor het eerst zal er op de eerste vrijdag een Preview Day worden georganiseerd. Naast vertegenwoordigers van de media en vakbezoekers, kunnen exposanten ook eindgebruikers uitnodigen, om hen de mogelijkheid te bieden om op deze dag in een rustige setting een verkenningstocht over het beursterrein en door de hallen te maken. “Met dit aanbod willen wij de eerste beursvrijdag verder ontwikkelen en bieden daarbij onze exposanten de mogelijkheid om hun klanten gericht aan te spreken. Daarmee wordt een professioneel kader voor netwerken, ordergesprekken en business gecreëerd,” ligt Stefan Koschke toe.

     Een dagkaart voor volwassenen in het weekend kost 18 euro en doordeweeks 16 euro (met korting 15 euro in het weekend en 13 euro doordeweeks). Voor kinderen (6 tot 12 jaar) is een dagkaart in het weekend 8 euro en doordeweeks 6 euro. Daarnaast kan er van maandag tot en met vrijdag voor tien euro een ticket voor de namiddag worden gekocht. De prijs voor de Preview Day-ticket bedraagt voor volwassenen 35 euro (met korting 30 euro) en voor kinderen 8 euro. 

     Actuele informatie en noviteiten zijn op het internet te vinden op

    www.caravan-salon.com.

    08-06-2022 om 21:06 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broeders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-06-2022 om 21:03 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pedelecs een reuze succes

    Mei 2022, verkoop speed pedelecs neemt hoge vlucht

    Na een spectaculaire stijging vanaf april klommen de populaire hogesnelheidsfietsen in mei opnieuw naar een topverkoop. De voorbije maand mei werden 1.953 nieuwe speed pedelecs ingeschreven. Dat is maar liefst 74,5 % meer dan vorig jaar, toen er 1.119 nieuwe exemplaren de fietshandel verlieten. Cijfers kunnen niet vergeleken worden met 2020, aangezien de fietsenwinkels destijds hun deuren moesten sluiten omwille van de eerste corona-lockdown.

    Dankzij deze uitstekende maanden april & mei zien de  cijfers voor het lopende jaar 2022 er in één klap veel positiever uit. Na een aarzelende start maakt de markt nu een spectaculaire sprong met een bonus van maar liefst +22,3 % beter dan in 2021. Deze eerste vijf maanden noteerden we maar liefst 6.513 nieuwe inschrijvingen vs. 5.324 vorig jaar. Ook hier is een vergelijking met 2020 niet relevant.

    Filip Rylant, woordvoerder van mobiliteitsfederatie TRAXIO geeft uitleg bij deze cijfers:  Hoewel de beloofde btw-verlaging op fietsen werd afgevoerd, zien we de voorbije twee maanden toch een sterke stijging in de  verkoop van speed pedelecs. Vooral dankzij de sterke maand mei maakte de markt – na een eerder rustige start - een spectaculaire inhaalbeweging en scoren de totaalcijfers maar liefst +22,3 % hoger dan vorig jaar. We merken ook dat nog steeds veel particulieren voor de speed pedelec kiezen; de voorbije maand maakten zij 51,8 % van het totale aantal uit, of 25 % meer dan in 2021. We zien ook dat bedrijven steeds minder speed pedelecs aankopen (en vervolgens afschrijven), maar veel vaker opteren voor een leasingformule. Het aantal leasing speed pedelecs ligt dit jaar al ongeveer drie keer hoger dan door bedrijven aangekochte hogesnelheidsfietsen”. 

    Guy Crab van TRAXIO Velo blikt positief de toekomst tegemoet: "In mei 2022 noteerden we 1.953 inschrijvingen; een absolute recordmaand voor de speed pedelec. De vraag naar de speed pedelec blijft toenemen en het aanbod vergroot, zowel qua merken, modellen als het aantal fietshandelaars die de speed pedelec in hun modellengamma opnemen. Ook de toename van het aantal woon-werkkilometers en de fiscale ondersteuningen van de overheid voor dit gebruik, zorgen voor een stijgende interesse. Ook de handelaars hebben vertrouwen in de markt en plaatsen grotere voorbestellingen bij hun leveranciers, waardoor zij sneller kunnen leveren aan hun klanten.”

    Inschrijvingen speed pedelecs YTD 2022 (Jan -> Mei)

    Particulier versus bedrijven en leasing

    Particulieren nemen in deze eerste vier maanden nog steeds meer dan de helft van de verkoop voor hun rekening : maar liefst 3.373 stuks (51,8%) waren privé-aankopen.

    Daarnaast wordt leasing steeds populairder met 2.360 stuks of 36,2% van de markt. Een stijging van + 28%. Bedrijven lijken dan weer minder geneigd om deze fietsen effectief aan te kopen, 780 stuks of 12% van de markt. 

    Filip Rylant wijst op de voordelen van een geleasede bedrijfsfiets: “Meer en meer bedrijven ontdekken het gebruiksgemak van de leasing met minder eigen administratie.

    Geografische verschillen

    Ook in 2022 blijven de speed pedelecs voornamelijk een Vlaamse aangelegenheid: het Vlaamse landsgedeelte neemt  95,3 % voor zijn rekening met 6.211 stuks , terwijl Brussel (141 stuks) en heel Wallonië (161 stuks) de overige 4,7 % van de markt vertegenwoordigen. 

    Opvallende vaststelling:  Antwerpen – met een totaal van 1.520 inschrijvingen – herovert haar koppositie als pedelecs-provincie. Oost-Vlaanderen volgt op amper enkele eenheden.  Ook Vlaams-Brabant (1.397 ex., +36 %) zit in de lift.  Net als alle andere Vlaamse provincies trouwens: West-Vlaanderen (755 ex., +30 %) en Limburg (1.024 ex., +19 %).

    Niettegenstaande werknemers in Wallonië nu ook kunnen genieten van aanzienlijke premies voor het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer, blijft het aantal inschrijvingen van speed pedelecs in Brussel en Wallonië achterop hinken t.o.v. Vlaanderen.

    Guy Crab legt uit: “Er worden inderdaad meer premies aangevraagd dan de voorbije jaren, maar dat resulteert (nog) niet in een stijgende verkoop van speed pedelecs.”

    In mei zijn de resultaten aan Waalse zijde wisselend: Luik (+47 %) en Namen (+69 %) vergroten hun aandeel, maar Waals Brabant (-11 %) en Henegouwen (-3 %) boeren achteruit. In de provincie Luxemburg blijft de speed pedelec een zeldzame verschijning en noteren we evenveel (10 ex.) inschrijvingen dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. De cijfers in Wallonië zijn - vergeleken met Vlaanderen - relatief klein waardoor een beperkt aantal exemplaren een procentueel grotere invloed kan hebben op de cijfers.

    Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest  schreef de voorbije vijf maanden 141 nieuwe speed pedelecs in, een relatieve groei van +8 %. Toch merken we dat de hogesnelheidsfiets minder troeven heeft in een erg verstedelijkte omgeving met heel wat moeilijke verkeerssituaties en bovendien zware concurrentie krijgt van het uitgebreide aanbod aan deelfietsen en -steps in de Brusselse regio.

    Inschrijvingen speed pedelecs per provincie (cumul 2022)

    08-06-2022 om 20:35 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakwerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-06-2022 om 20:29 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!