Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    18-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby nieuwste kampeerauto's

    Hobby-bestelwagen MAXIA VAN zijn première.

    De tot nu toe bekende details verhogen de verwachting. De naam MAXIA alleen al geeft een idee van de innerlijke werking van de nieuwste bestelwagen van de familie Hobby. De MAXIA-wereld is bekend uit het caravansegment. Daar staat het voor de nieuwe premiumklasse Hobby caravans met Scandinavisch design, perfect op elkaar afgestemde kleuren en Scandinavisch comfort. "Het Hygge-design zal ook terug te vinden zijn in de MAXIA VAN", bevestigt Bernd Löher, algemeen directeur van Hobby. "Het beschrijft de nieuwe manier van kamperen, waarbij je zwerfauto net zo comfortabel en stijlvol is als je eigen huis." De VW Crafter dient als basis voor de MAXIA VAN. Bernd Löher weet dat het werken met Volkswagen grote voordelen met zich meebrengt: “Onze klanten zijn al bekend met veel eigenschappen van auto's. Dat waarderen ze, vooral op het gebied van veiligheids- en assistentiesystemen.” Binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe MAXIA VAN. 

     EDITION (Citroen-chassis) en VANTANA DE LUXE (Fiat-chassis) beginnen het seizoen 2023 ongewijzigd, elk met twee verschillende plattegronden en in totaal drie bekledings-/meubeldecors om uit te kiezen. "Beide reeksen hebben veel fans en de vraag is nog steeds groot", legt Löher uit. Highlights zoals het extra brede panoramadak HOBBY TOP in de VANTANA DE LUXE zorgen daarvoor. "De eersteklas prijs-kwaliteitverhouding in alle Hobby-voertuigen is voor veel klanten cruciaal", zegt de Hobby-directeur. “Veel hoogwaardige en handige uitrustingsdetails zijn vanaf het begin bij Hobby zonder enige bijbetaling.” Het instapmodel VANTANA ONTOUR EDITION scoort hier bijzonder hoog met zijn uitgebreide standaarduitrusting, de af fabriek gemonteerde luifel, het navigatiesysteem met geïntegreerde achteruitrijcamera en het satellietsysteem inclusief TV.

     OPTIMA DE LUXE BLIJFT OPWINDEN

    In het kampeerauto segment begon het afgelopen seizoen met een update op het gebied van interieurdesign: de volledig herziene OPTIMA DE LUXE (Fiat Chassis) bracht het Scandinavische Hygge-design voor het eerst naar de camper. Lineaire meubels, perfect op elkaar afgestemde kleuren en een stijlvol interieur overtuigden meteen veel klanten. Net als het gemoderniseerde exterieurdesign met een nieuwe daklepel en dynamische ruitenwisserrichtingaanwijzers achter. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Hobby het seizoen 2023 ongewijzigd begint met de OPTIMA DE LUXE. "Met 5 plattegronden biedt de OPTIMA DE LUXE veel flexibiliteit voor zowel paren als gezinnen", legt Matthias Schätzle, hoofd camperbouw bij Hobby, uit. "Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een Frans bed, eenpersoonsbedden of een praktisch hefbed."

     OPTIMA ONTOUR-SERIE BLIJFT OP KOERS VOOR SUCCES

    De camperbestseller OPTIMA ONTOUR EDITION (Citroen Chassis) gaat ongewijzigd het nieuwe seizoen in. De bekende Hobby Complete uitrusting, b.v. met navigatiesysteem, satellietsysteem, zonnescherm, plisségordijnen en vele andere extra's verzekeren de wendbare OPTIMA ONTOUR EDITION al jaren op de prijs-prestatieschaal. Ook dit zal komend seizoen niet veranderen.

    "We zien aan het aantal bestellingen dat we een assortiment kampeerauto’s hebben dat zeer goed is afgestemd op de behoeften van onze klanten", zegt Schätzle. "Van het instapmodel OPTIMA ONTOUR tot de compacte OPTIMA ONTOUR EDITION tot het opbergwonder OPTIMA ONTOUR ALKOVEN (allemaal op Fiat-chassis), er is voor iedereen een geschikte camper."

    Meer info www.hobby-caravaning.de

    18-06-2022 om 19:59 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sensatie van vorig jaar verbeterd

     

    GRENZELOOS BEACHY GEVOEL

    De drie BEACHY-modellen 360, 420 en 450 blijven ongewijzigd het seizoen 2023 ingaan om het verlangen van avonturiers naar spontane vrijheid te blijven bevredigen.

    Naast het BEACHY schaduwzeil zijn er nu extra opbergmanden verkrijgbaar als speciale accessoires in de hobbywinkel. Net als de BEACHY zelf zijn alle items chique, rechttoe rechtaan en passen ze perfect bij de Scandinavische beachhouse-stijl. Voor nog meer BEACHY om mee te nemen, zijn er ook veel stijlvolle fanartikelen - om weg te geven of af te trekken.

    Luifel

    Flexibel, ongecompliceerd, stijlvol: het ultralichte schaduwzeil past perfect bij de BEACHY. De installatie is snel en eenvoudig. Er wordt al een schaduwrijke plek gecreëerd.

    Het op maat gemaakte schaduwzeil past universeel bij alle drie de BEACHY modellen. Het begint bij het rechterneuswiel en loopt uit in de rechte loop van de leidingen. Zo kan de deur nog steeds zonder problemen worden geopend. Drie inbouwstangen van staalbuizen zorgen voor een stabiele standaard en voldoende stahoogte.

    Opbergmanden

    Praktisch, mooi en past perfect: De opbergmanden in BEACHY design zorgen voor orde in de Beachy. Of het nu gaat om oplaadkabels, zonnebrillen, keukenaccessoires of handdoeken: hier verdwijnen grote en kleine prullaria in een mum van tijd. Nu al ziet de beachy er weer perfect netjes uit!

    De BEACHY opbergmanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze passen perfect op de planken en het ontwerp van de Beachy caravans.

     Meer info www.hobby-caravaning.de

    18-06-2022 om 17:13 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby veel caravan nieuws voor 2023

    Nieuwe caravans voor 2023

    Hobby start het nieuwe seizoen  met een aantal nieuwe interieurs en indelingen. De ontwerpers van Hobby hebben niet tegenstaande de Covit 19 nu en dan wat roet in het eten strooide toch prachtig werk geleverd om de caravans mooi te optimaliseren. De meeste aandacht ging naar het inwendige van de caravans. De keukentechnologie werd aandachtig bekeken met verrassende resultaten. Grote caravans hebben vloeistof verwarming.

     

    Nieuw meubilairdecor.

    Met het nieuwe antraciethouten decor “platino” in combinatie met heldere elementen heeft hij een moderne stijl en is het er aangenaam vertoeven.

    De keuken in een supermoderne stijl ontworpen waar de kok van dienst met genoegen de culinaire producten kan voorbereiden. De combinatie van wit en grijze vlakken maakt het zelfs een plezier om er naar te kijken.

    Enkele nieuws indelingen in de EXCELLENT EDITION reeks voor volgend modellen jaar. Dat betekent dat de populaire reeks in de toekomst in een nog grotere variëteit beschikbaar zijn.

    Andere bekledingen

    Lichtgrijze bekleding met eenvoudige grijze siersjaal. De nieuwe uitvoering maakt de PRESTIGE nog comfortabeler. Het is vriendelijke en comfortabel. De Vivalife stoffen van de zitkussens zijn bijzonder duurzaam. Ze zijn gemaakt van upcyclingvezels en zijn volledig resyclerbaar. Daarnaast is de stof eenvoudig schoon te maken met een vochtige vod of een zachte borstel.

    Nieuwe combinatie fornuis-spoelbak

    Een aantal caravans 2023 krijgen vanaf volgend seizoen een nieuwe kookplaat en spoelbak. Ze zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk te reinigen zijn. Voor een mooi uitzicht zijn ze buiten gebruik afgedekt met een glazen plaat. Ze schermt tevens de kookvuren, de spoelbak af en men kan er eens iets opleggen.

    De Maxia

    Modern Scandinavisch. Maxia

    De Scandinavisch caravans zijn zowat de vlaggeschepen  van Hobby. Ze zijn niet goedkoop, maar men krijgt waar voor zijn geld. Voor een wintervakantie kan men niet beter vinden al zijn ze ook best geschikt voor een zomervakantie, daar houden ze de warmte buiten. Door het succes met de eerste modellen de 495 UL en de 600 WQM werd een nieuw type de Maxia 585 UL ontworpen.                                           

    Hij past net tussen de reeds bekende modellen. Met een breedte van 2,5 m en heldere meubeloppervlakken biedt de Maxia 585 UL een enorm gevoel van ruimte. Het nieuwe model is lager en breder dan de Maxia 495 UL. Nieuw zijn de 2 hoekpanelen met leesplekken in de ronde zitgroep voor meer licht in de avonduren, de ronde zitgroep in de 585 UL biedt meer beenruimte. Naast de grote kleerkast is een praktische apotheek laden waar men veel lege en volle dozen en flessen kwijt kan.

    Meer info www.hobby-caravaning.de

    18-06-2022 om 16:54 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2022
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de warme landen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-06-2022 om 19:53 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Technisch personeel te kort

    Straffe machines zoeken straffe fixers: essentiële sector bouw- en goederenbehandelingsmachines kampt met groot tekort aan technisch personeel

    Sigma, de federatie van invoerders van materieel voor (burgerlijke) bouw en goederenbehandeling, onderdeel van koepelfederatie TRAXIO, kent een forse economische groei. Tussen 2012 en 2019 nam de omzet van de bedrijven uit de sector met gemiddeld 40 % toe.  De twee “corona”-jaren hadden een duidelijke impact, maar de sector kon zich in 2021 herpakken op het niveau van 2019, o.a. dankzij mega infrastructuurwerken (zoals het Oosterweelproject) en de booming e-commerce. Alle bedrijven kampen echter met een structureel tekort aan instroom van technisch personeel. Naargelang de grootte van het bedrijf hebben ze 2 tot 50 openstaande vacatures. Om de unieke troeven van de sector zoals innovatie, flexibiliteit, afwisseling en autonomie bekend te maken en te promoten, lanceert Sigma vanaf 15 juni de website www.strafgefixt.be. 

    Recordaantal openstaande vacatures 

    Als belangrijke partners van de bouw-, de transport- en de logistieke sector kampen de ledenbedrijven van Sigma met eenzelfde hoge nood aan personeel. Vooral op vlak van technische profielen is de situatie schrijnend. Het aantal kandidaten krimpt zienderogen, bedrijven hebben vaak vacatures die maanden open blijven.

    Sigma, de Belgische federatie van de algemeen vertegenwoordigers van materieel voor openbare en privéwerken, voor de bouw en de goederenbehandeling telt 70 leden. Samen stellen ze 3.100 directe personeelsleden tewerk en vertegenwoordigen ze een omzet van € 1,7 miljard.  De federatie omvat twee secties: Goederenbehandeling (vorkheftrucks, magazijntrucks, …) en Burgerlijke Bouw (graafmachines, overslagkranen, bulldozers, breekhamers, asfaltwerkmachines, breekhamers…) en twee subsecties Generatoren & Bekisting).

    Concreet zijn er momenteel zo’n 500 vacatures. Dat zijn er dubbel zoveel als in 2020. In 2021 was de vacaturegraad (het aantal openstaande vacatures per 1.000 banen van werknemers) in de sector 12, dit is drie keer hoger dan de Belgische vacaturegraad van 4,3.

    David Vandermeulen, Voorzitter Sectie Burgerlijke Bouw“Onderhoudstechnicus binnen onze sector is al jaren een knelpuntberoep. Het aantal werkzoekende technici ligt heel erg laag en vaak gaat het om laaggeschoolden die al lang werkzoekende zijn en niet over de nodige ervaring beschikken. Daarom investeren veel bedrijven in interne opleidingen zodat ze ook kandidaten met minder ervaring kunnen aantrekken.”

    Uitdagende en technologische jobs die aansluiten op de verwachtingen van jongeren

    Hugues van Espen, Voorzitter Sectie Lift-Trucks : “Uit onderzoek blijkt dat jongeren die geïnteresseerd zijn in technische jobs vooral op zoek zijn naar uitdagingen, afwisseling en autonomie. Dit zijn precies de troeven die onze sector hen kan bieden. Na een interne opleiding kom je als technicus snel op heel uiteenlopende plaatsen en maak je dankzij je expertise vaak het verschil. Je herstelt machines die cruciaal zijn in de uitvoering van bouwwerven of logistieke projecten.”

    De sector kampt nog te vaak met de foute perceptie van een weinig uitdagende en innovatieve sector terwijl de realiteit heel anders is. Vandaag worden kandidaten opgeleid tot gespecialiseerde technici die autonoom hoogtechnologische en computergestuurde bouwmachines en heftrucks kunnen onderhouden, van inspectie en diagnose tot de herstelling van of een volledige revisie.

    Een job met maatschappelijke impact

    Machines voor bouw en goederenbehandeling zijn een onmisbare schakel om grote delen van de economie draaiende te houden. Als werknemer in de sector zorg je ervoor dat alles in beweging blijft, dat het materieel om pakketjes te laden en te lossen operationeel blijft of dat graafmachines en bulldozers blijven werken zodat wegen, (lucht)havens, ziekenhuizen, huizen en kantoorgebouwen, gebouwd kunnen worden.  Je komt in een sector terecht waar je impact hebt op de maatschappij en de economie.

    Straf gefixt!

    Om de sector bekend en aantrekkelijk te maken, zal  Sigma in de komende maanden investeren in verschillende initiatieven waaronder arbeidsmarktcommunicatie. De eerste fase van de communicatiecampagne start op 15 juni en bestaat in de lancering van de website www.strafgefixt.be, een digitale bannercampagne en een videocampagne op sociale media (Facebook, Instagram en YouTube).

    Joëlle Germain, Algemeen secretaris Sigma“Onze campagne toont dat de technici die we zoeken echt straf zijn in wat ze doen. Met hun laptop en technologische kennis herstellen ze allerhande machines. Ze analyseren het probleem en fixen het. Zo helpen ze werfleiders en logistieke managers uit de brand. Maar eigenlijk reikt hun impact nog veel verder, want ze houden de economie draaiende. En dus worden ze overal met open armen ontvangen en zijn hun ‘klanten’ altijd heel dankbaar als de klus geklaard is.”

    De campagne toont de veelzijdigheid van de job: de uitdaging om op hoogtechnologische niveau te werken en het warme, menselijke aspect. De technici zijn meer dan gewone technici, wat ze doen is echt straf gefixt!

    Op de website www.strafgefixt.be vind je alle vacatures terug van de ledenbedrijven van Sigma.

    15-06-2022 om 19:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen het groen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-06-2022 om 19:48 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!