Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    27-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Düsseldorf Vrijetijds voertuigen

    CARAVAN SALON 2019: moderne vrijetijdsvoertuigen zijn variabel, gekoppeld en comfortabel

    De trends van het komende seizoen worden in Düsseldorf getoond

    CARAVAN SALON zal haar positie als noviteitenshow met talrijke innovatieve producten en wereldpremières ook dit jaar waarmaken. Van 31 augustus tot en met 8 september 2019 tonen meer dan 600 exposanten op een oppervlakte van 214.000 vierkante meter rond de 130 caravan- en campermerken en meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen in de meest uiteenlopende prijsklassen. “CARAVAN SALON is dé toonaangevende beurs en trendbarometer van de branche. In Düsseldorf presenteren alle gerenommeerde nationale en internationale producenten de nieuwste generaties vrijetijdsvoertuigen, en wagen zich bovendien met studies of prototypes aan een blik in de toekomst van het mobiele reizen

    Door de sinds jaren stijgende vraag naar kampeerauto’s en caravans, breiden gevestigde merken hun modelportfolio’s continu uit en steeds meer nieuwe merken zetten hun eerste stappen in de markt. Zo presenteren bijvoorbeeld producenten van grote premium voertuigen steeds vaker compactere en gunstigere instapmodellen, terwijl sommige andere aanbieders van deze voertuigen zich meer en meer aan het midden en hoge segment wagen.

    Trend voor compacte voertuigen wordt sterker Ondanks de groei binnen alle voertuigsegmenten neemt dit jaar de trend voor compacte voertuigen verder toe. Kampeerbusjes vormen een steeds groter aandeel van de productie en hebben de middelgrote deels geïntegreerde modellen als nieuwe nummer 1 afgelost. De klanten waarderen het, dat deze nog eenvoudiger in smalle straten te manoeuvreren zijn en daarmee geschikter zijn voor stedentrips en dagelijkse activiteiten. Tegelijkertijd groeit de vraag naar comfortabele opties, extra’s in de inrichting en elektronische hulpmiddelen. Inmiddels zijn bijna alle apparaten in een vrijetijdsvoertuig via een centraal bedieningspaneel aan te sturen en de vulstanden van accu’s, watertanks en gasflessen per smartphone af te lezen.

    Door de EU rijbewijsreformatie, mogen met een rijbewijs voor een personenauto sinds 1999 alleen nog voertuigen tot 3,5 ton worden bestuurd. Het is dan ook belangrijk onder deze grens te blijven. Bij caravans ligt de uitdaging daarin, dat veel consumenten steeds vaker een compacte personenauto met een beperkte aanhangbelasting rijden. Om de voertuigen ondanks de vele extra’s in de uitrusting toch wendbaar te houden hebben producenten innovatieve lichte bouwwijzen ingezet. Steeds meer producenten kiezen ervoor om de gebruikelijke bouw en constructie van vrijetijdsvoertuigen compleet opnieuw uit te denken.” legt Onggowinarso uit.

    Variabele inrichting en modern design Een modern vrijetijdsvoertuig dient er ook chic uit te zien, waarbij sportieve en markante lijnenvoering de design aan de buitenkant bepalen. Dit wordt ook in het interieur doorgevoerd, want ook hierin zijn de klanten veeleisender. Om een zo huiselijk mogelijke ambiance te creëren worden er lichte, op elkaar afgestemde kussens en patronen gebruikt. De producenten verruimen steeds vaker hun horizon en laten zich door binnenhuisarchitecten inspireren of ontwikkelen met verlichtingsspecialisten innovatieve LED-verlichtingsconcepten.

    Bij de beschikbare basisvoertuigen voor zwerfauto’s neemt de keuze ook toe. Zo is er steeds meer vraag naar de modellen Citroën Jumper en Peugeot Boxer die qua bouwwijze lijken op de marktleider Fiat Ducato. Sinds twee jaar is een nieuwe generatie Crafters op de markt. De TGE van MAN, die op de Crafter lijkt, met naar keuze voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving, is sinds vorig jaar beschikbaar. Mercedes presenteerde op haar beurt het afgelopen jaar de nieuwe Sprinter. De autobouwer uit Schwäbingen zet met de derde generatie van de Transporter in op een uitgebreide uitrusting, en richt zich daarmee voornamelijk op bijzonder veeleisende klanten. “Concurrentie stimuleert momenteel de business en de producenten positioneren zich met aantrekkelijke extra’s en opties. De nieuwe veelzijdigheid binnen de branche is dus geheel in het belang van de klanten,” aldus Onggowinarso.











    27-07-2019 om 21:21 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan Salon Düsseldorf 2019

    CARAVAN SALON 2019: thuis in de wereld

    Specials, shows en activiteiten voor groot en klein

    Het CARAVAN SALON van Düsseldorf komt steeds dichterbij en zal van 31 augustus tot en met 8 september weer liefhebbers van caravaning van overal ter wereld naar Düsseldorf trekken. Op 214.000 vierkante meter presenteren rond de 600 exposanten meer dan 2.100 vrijetijdsvoertuigen voor iedere smaak en ieder budget. Daarnaast vinden de bezoekers in 13 hallen en op het buitenterrein toebehoren, opbouwonderdelen, tenten, mobiele woningen, vakantiebestemmingen, camping- en zwerfautoparkings. “CARAVAN SALON is ’s werelds grootste platform voor vakmensen uit de branche, die hier informatie uit kunnen wisselen en het netwerk uit kunnen breiden. Tegelijkertijd presenteert de beurs aan iedereen de mobiele vakantie, door het tonen van producten en het informeren en vermaken van bezoekers. De bezoekers mogen net als anders van de toonaangevende beurs in Düsseldorf de nieuwste techniek en ontwikkelingen op het gebied van caravaning, een compleet overzicht op de markt en actuele trends verwachten,” zegt projectleider Stefan Koschke.

    Ook dit jaar biedt CARAVAN SALON DÜSSELDORF naast het aanbod van exposanten een informatief en onderhoudend programma, speciale shows en talrijke activiteiten volop actie, plezier en een prima sfeer, die er voor zorgen dat gezinnen bij hun bezoek aan het beursterrein in Düsseldorf een dag vol bijzondere ervaringen hebben.

    Special Caravaning Sports Op het buitenterrein viert de special ‘Caravaning Sports’ haar première. Hier worden voertuigen gepresenteerd, die bijzonder goed geschikt zijn om sportieve activiteiten met een vakantie op vier wielen te combineren – of het nu gaat om watersport, fietsen, wintersport of andere fun- en actiehobby’s. Verschillende producenten presenteren in de hallen 15 en 16 hun ideeën rondom het transport van sportuitrustingen – van surfplank tot aan motoren. Zij presenteren draagsystemen, individuele meubelconcepten, slimme constructies in het interieur en sportieve ontwerpen.

    Caravan Center: staplaatsen met flair en gezelligheid In het Caravan Center (grote parkeerplaats P1) wordt een bezoek aan de beurs een echte beleving. De tijdens de looptijd van CARAVAN SALON grootste staplaats van Europa laat met circa 3.500 staplaatsen met en zonder voorzieningen geen wens open. Een feesttent met een muzikaal avondprogramma zorgt voor plezier, ontspanning en een gezellig samenzijn. Wie na een beursdag de Altstadt van Düsseldorf wil verkennen, kan gebruik maken van een gratis shuttlebus ze brengt de gasten naar de Altstadt en ’s nachts weer terug naar het Caravan Center.

    Bezoekers kunnen van de reis naar CARAVAN SALON een bijzondere beleving maken en de industrieel-culturele geschiedenis van het Ruhrgebied op een van de meest interessante vakantiestraten van Duitsland ervaren. De ‘Route van de Industriecultuur’ voert via circa 400 kilometer tot de parel van de industriecultuur aan de Emscher en Lippe. Tot haar kern behoren 25 zogenaamde ankerpunten, waaronder talrijke belangrijke musea, zoals het Duitse Bergbau-Museum in Bochum, 13 nederzettingen uit verschillende tijdperken en 17 als ‘panorama’s van het industrielandschap’ bestempelde uitzichtpunten.

    Online-ticket twee dagen geldig. Zeer klantgericht is dit jaar ook weer het online-ticket. Online aangeschafte tickets geven persoonsgebonden recht op twee dagen toegang tot het beursterrein. Bezoekers van CARAVAN SALON kunnen zodoende nog langer in de belevingswereld van caravaning onderduiken en hoeven daarvoor maar één keer te betalen dit geldt uitsluitend voor eTickets







    26-07-2019 om 21:46 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weikeind Grimbergen


         

    25-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekeind Grimbergen 13 tot 15 september 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weekeind Grimbergen

    Vrijdag 13 september

    We komen samen bij:
     
     Camping Grimbergen Veldkantstraat 64 1850 Grimbergen

      Aankomst vanaf 14 uur  honden zijn toegelaten mits aan de leiband!  
     
     Zaterdag 14 september:
     13h15 vertrek naar Grimbergen voor een geleid bezoek aan de basiliek en het abdijbiermuseum. 
     Zaterdagavond vertrekken we om 19h15 naar de volkssterrenwacht Mira voor een geleid bezoek (duur 2 uur) 
     
     Zondag 15 september:
     10 uur vertrek wandeling langs het “Parelpad”. Afstand naar keuze maximaal 5 km vanaf Grimbergen centrum
     
    Prijs
     Op basis van:
      2 personen per motorhome:      € 40 Per Persoon
       1 persoon per motorhome:  € 60 Per Persoon
     Inclusief:
     2 overnachtingen op camping Elektriciteit Gidsen en bezoeken volgens programma 
     
     Bij problemen onderweg: 
     0473 36 05 78  (Luc en Heidi)
     
    Hoe inschrijven? Neem eerst contact op met Heidi en Luc om uw deelname te bevestigen. (0473 36 05 78 na 19 uur of reymenengels@skynet.be 
     Uiterste inschrijvingsdatum: 31 augustus 2019! 
     
     Het verschuldigde bedrag kan u dan overschrijven op de rekening van De Zwervers:  BE88 7755 9103 2741 Met vermelding van uw naam, welke activiteit (Grimbergen in dit geval) en het aantal personen.

     

    25-07-2019 om 21:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!