Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    12-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder tweedehandsmotoren

    Markt tweedehandsmotoren stuikt in elkaar, nieuwe motorfietsen veren recht

    Filip Rylant, woordvoerder van mobiliteitsfederatie TRAXIO vat de situatie samen : “De tweedehandsmarkt voor motorfietsen stuikt zoals verwacht in elkaar : in februari werden er -30,7% minder verkocht dan in februari 2022 en zelfs -38,8% minder dan in februari 2021. Gecumuleerd over de twee eerste maanden van het jaar betekent dat een daling van -22,1% of een verlies van 1.825 eenheden. De reden moeten we niet ver zoeken : de tweedehandskeuring van motorfietsen die verplicht is sinds 1 januari 2023. Dit effect zullen we in de komende maanden verder blijven voelen, en onze prognose is ook dat er meer dan vroeger tweedehandse motoren in de buurlanden zullen terechtkomen. Bij de motorhandelaars vingen we op dat de particulieren sneller geneigd zijn om hun motor over te laten aan een dealer of aan een opkoper zodat ze zelf niet naar de keuring voor verkoop moeten gaan. De verwachting is dan ook dat de particuliere verkoper in die gevallen minder gaat krijgen voor zijn motorfiets, en mogelijks dat de prijzen op de tweedehandsmarkt in het algemeen zouden gaan dalen. Voor de motordealers is de motorkeuring geen eenvoudige situatie. Zij hebben ondertussen vaak de nodige apparatuur in huis gehaald voor bijvoorbeeld de afstelling van de lichten en decibelmeting. Maar door het beperkte aantal stations dat motorkeuringen doet, moeten ze vaak ver rijden voor een technische keuring en ook de wachttijden beginnen op te lopen. We hoorden tevens dat enkele invoerders de keuringscentra aan het begeleiden zijn in deze opstartfase. Bij de nieuwe motorfietsen zien we een stijging van het aantal inschrijvingen : +7,6% in februari. Dit is te danken aan de beschikbaarheid van motorfietsen bij de invoerders : het gaat hier immers over levering van bestellingen die eerder in 2022 werden gedaan. De leveringen blijven nog altijd wat onvoorspelbaar en dus is het niet gemakkelijk aan de klant mee te geven wanneer de bestelde motorfiets beschikbaar zal zijn. Ondertussen beginnen klanten na een moeilijke start van de maand meer naar de showrooms te komen. Uit de inschrijvingscijfers blijkt dat Vlaanderen wat achterloopt op Brussel en Wallonië, dat vooral de 126cc-500cc-klasse sterk scoort en dat voornamelijk BMW en Honda de meeste nieuwe motorfietsen konden leveren.”

    In de sector horen we bekommernissen over de motorkeuring: “Sommigen beginnen zich zorgen te maken over de motorkeuring : er worden nu veel rode kaarten uitgegeven voor bijvoorbeeld slecht afgestelde koplampen of voor papieren die niet helemaal in orde zijn bij oudere motoren. Dat mag geen aanleiding zijn om later te insinueren dat veel afgekeurde motoren niet veilig waren : de afkeuring gaat immers vaak niet over technische mankementen.”

    Uit de motorsector kregen we de volgende interessante feedback over het showroombezoek:

    “Begin februari is het na de salonperiode  - want ook al is er geen motorsalon, elk merk heeft wel zijn acties bij de dealers - wat rustiger geworden in de showroom, naar eind februari werd het gelukkig weer wat drukker. Over het algemeen is er vrij veel interesse en loopt de verkoop redelijk goed, ook al voelen we dat de klant door de energiecrisis soms moeilijker beslist. Laat ons hopen die twijfel zal verdwijnen met de komst van het mooie weer en daarmee de verwarmingskosten.”

    Gedetailleerde cijfers en analyse van de tweedehands- en nieuwmarkt

    1. Tweedehandse motoren

    Het jaar start barslecht door de invoering van de motorkeuring voor tweedehandsmotoren. De weerslag zien we nu duidelijk in februari: -30,7%, of amper 2.959 exemplaren. Hieronder de verdere details.

    Inschrijvingen tweedehandse motorfietsen (februari 2023)

    Vlaanderen en Wallonië krijgen zware klappen

    Vlaanderen is ook over de twee eerste maanden de grootste tweedehandsmarkt (60,9%) maar verloor toch -22,1% . De daling doet zich in Vlaanderen in elke klasse door en dan vooral bij de +1.000cc. Wallonië verliest nog meer (-24,7%) : daar verliezen alle klassen van +125cc ongeveer evenveel. In Brussel daarentegen zien we een lichte winst, vooral in tot 500cc. Op provincieniveau verliest Antwerpen het minst (-14,1%) en Luxemburg het meest (-31,4%).

    Inschrijvingen tweedehandse motorfietsen – per regio (februari 2023)

    De lichtste klasse verliest het minst : gevolg van de motorkeuring

    Opvallend is dat de lichtste klasse in februari opnieuw het best (of beter : minst slecht) scoort in ons land. Bij de tweedehandsmotoren vertegenwoordigen de -125cc maar liefst 30% van de markt, maar ook de middenklasse en de zware jongens (+1.001cc) bleven met cijfer van 21,6% erg groot. Door de motorkeuring verliezen alle klassen van meer dan 125cc niet minder dan -32% en meer ten opzichte van vorig jaar…

    Inschrijvingen tweedehandse motorfietsen  – per cilinderinhoud (februari 2023)

    Volledige top 10 diep in het rood

    Bij de Top10-merken niets dan verliezers ditmaal met cijfers die gaan van -16% tot -50%. Enkel Piaggo beperkt de schade, dank zij hun gamma lichtere motoren. 

    Inschrijvingen tweedehandse motorfietsen – per merk  (februari 2023)

     

    2. Nieuwe motorfietsen

    Bij de nieuwe motoren gaat het aantal inschrijvingen ten opzichte van februari 2022 met 134 eenheden omhoog tot 1.908, hetzij een stijging van +7,6%. Dit cijfer omvat uiteraard heel wat motoren die in 2022 werden aangekocht en pas nu weden geleverd – ook in de motorsector gelden nog steeds langere levertermijnen dan normaal.

    Inschrijvingen nieuwe motorfietsen (februari 2023)

    De gecumuleerde cijfers van de nieuwe inschrijvingen per regio reiken ons verdere interessante inzichten aan.  Vlaanderen kleurt opnieuw groen (+3,2%) en blijft de grootste regio met 60,6% van de totale verkoop van nieuwe motorfietsen in ons land. Wallonië neemt 32,2% (+6,2%) voor zijn rekening en Brussel de overige 7,2% (+7,4 %). Op provincieniveau kleurt enkel Antwerpen rood.

    Inschrijvingen nieuwe motorfietsen – per regio (februari 2023)

    Net zoals bij de tweedehandse zijn ook de kleinste – 125cc (21,5%) en grootste +1.001cc (29,2%) de meest gegeerde segmenten, terwijl de middenklassen 126-500cc (17,8 %), 501-750cc (16,3%) en 751-1000cc (15,2 %) aan elkaar gewaagd bleven. Opvallend is dat de kleinste segmenten afgelopen maand aan marktaandeel hebben ingeboet terwijl alle klassen van meer dan 500cc zijn gegroeid.

    Inschrijvingen nieuwe motorfietsen – per cilinderinhoud (februari 2023)

    Een duidelijke verschuiving bij de nieuwe motoren : in februari zijn niet meer de kleinste – 125cc (21,4%) of de zwaarste +1.001cc (21,0%) de meest gegeerde segmenten, maar wel de lichtere middenklasse van 126-500cc (26,1%) die spectaculair stijgt. Waarschijnlijk dank zij (tijdelijk?) meer beschikbaarheid dan in de andere klassen.  

    Inschrijvingen nieuwe motorfietsen – per cilinderinhoud (februari 2023)

    Inschrijvingen nieuwe motorfietsen – per merk (februari 2023)

    De beperkte beschikbaarheid en leveringsproblemen blijven voortduren waardoor er grote verschillen bestaan in inschrijvingen, wat niet noodzakelijk overeenkomt met de orderboekjes bij de merken. De marktcijfers worden vooral omhooggestuwd door BMW (+19,7%) en Honda (+10,4%) maar ook Kawasaki leverde vlot (+3,8%) alsook – met kleinere aantallen – Ducati (+17,3%).

    -

    12-03-2023 om 20:24 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.echt vakwerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    11-03-2023 om 21:07 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Letters achter het type

    Letters achter de typenaam van een caravan.

    Achter de type benaming van de caravan zet bijna iedere fabrikant 1 of meer letters. Wie de betekenis er van kent heeft snel een idee over de indeling van het interieur. De T was waarschijnlijk de eerste letter en beduide Toilet. Snel volgde de K voor kinderkamer of kinderbedden. Geleidelijk werden meer letters gebruikt zodat de klant vlug een idee kreeg over de inrichting van het interieur.

    We geven een klein overzicht welke letters de meeste fabrikanten gebruiken.

    Adria

    D Dinette

    H Keuken

    K Kinderbed

    L Enkele bedden

    P Tweepersoonsbed

    T Toilet

    U U-zitgroep

     

    Dethleffs

    B Keuken vooraan

    D Tweepersoonsbed

    E Enkelbed

    F Fransbed

    H keuken achterin

    K Kinderbed

    Q Dwarsbed

    R Rondzitgroep

    S Zijzitgroep

    T Toilet

    Up Hefbed

     

    Fendt

    D Afzonderlijke douche

    G Gescheiden bedden

    S Slim Tower

    K Kinderbed of kamer

    W Warm vloeistof verwarming

    FB Fransbed

     

    Hobby

    B Zitgroep vooraan

    C Rondzitgroep

    D Dinette

    F Frans bed

    Ff/Q Eilandbed

    H Hefbed

    K Kinderbedden

    L Enkel bed

    M Middenzitgroep

    U Zitgroep

    W Badkamer achterin

     

    Knaus

    B Badkamer achterin

    D Dinette

    E Enkele bedden

    F Fransbed

    K Kinderbed of kamer

    L L-zitgroep

    P Keuken vooraan

    Q Dwarsbed

    U U-zitgroep

    X Eilandbed

     

    Tabbert

    D Tweepersoonsbed

    DF Eilandbed

    E Enkele bedden

    F Fransbed

    HT Badkamer achterin

    K Kinderkamer of bed

    L L-keuken

    M Dinette midden zitgroep

    QD Dwarsbed

    T Toilet.

    Sommige letters hebben dezelfde betekenis bij verschillende fabrikanten, maar de meeste hebben bij ieder merk een andere betekenis.

    11-03-2023 om 20:49 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobby Vantana

    Hobby Vantana K65ET Ontour Edition.

    Met alles er op en er aan belooft de Vantana K65ET Ontour Edition een zorgeloze zwerfauto te zijn.

    Een wit koetswerk met zwarte radiator grille en een paar zwarte decor tekeningen blijkt de Vantana een eenvoudige ca   mperbus te zijn. Doch standaard met luifel, navigatiesysteem, achteruitrij camera en een automatische TV ontvanger uitgerust zal men snel van gedachte veranderen want bij de meeste fabrikanten zijn het allemaal dure opties, wat bij een schijnbaar goedkope wagen de prijs achteraf stevig opdrijft.

    Klassieke indeling met grote garage.

    Voor de indeling van de 6,36 m lange Citroen Jumper hielden de ontwerpers van Hobby aan de succesvolle interieurs. Vooraan een zitgroep met de bijhorende cabinezetels, ongeveer in de midden de natte cel met er tegenover aan de schuifdeur de keuken, tot zover niets nieuws. Achterin heeft Hobby wel eens iets anders gemaakt. In plaats van de traditionele enkele bedden, dat kan net in dit type bestelwagen, heeft men een 2 m lang bed in de volle breedte van het interieur geïnstalleerd.

    Het vormt het dak van een al even grote garage. Langs de zijkanten van de garage zijn bergvakken voor een kabeltrommel, waterslang, keggen om onder de wielen te leggen alles netjes opgeborgen en direct bij de hand. Voor het vervoer van fietsen of ander groot materiaal kan men een deel van de lattenbodem en de matras op klappen. Profielen met verschuifbare verankeringsogen zijn in de vloer voorzien. Zo kan men fietsen of ander sportgerief voor de reis stevig vast sjorren. Zelfs in het interieur zijn nog genoeg bergvakken te vinden. Waar mogelijk zijn bovenkasten voor het klein en licht gerief. Aan de passagier zetel zijn enkele open bergvakken, handig om iets te leggen dat de bijrijder zou kunnen nodig hebben tijdens de rit. Een minpunt is de plaats van de afvoerkraan van het vuilwater. Wil men de watertank ledigen of reinigen en het water laten afvloeien moet men eerst een deel van de matras opzij porren.

    Badkamer en keuken.

    De badkamer is doordacht ingericht met een Thetford-cassette wc met draaibare zit, in de hoek is een wastafeltje met uittrekbare waterkraan. Met een beetje goede wil biedt de badkamer voldoende bewegingsvrijheid bij het wassen en kleden. Om te douchen, men moet de sproeier in de hand houden, moet de afdekking van het bad worden verwijderd en het rondom lopende gordijn achter het decoratieve zijpaneel uittrekken, zodat niet de hele ruimte onder water komt te staan. Wie zich al die moeite wil besparen kan via het venster de sproeier naar buiten hangen en zich daar afspoelen. Een spiegelkast boven de wc, een open legplank ernaast, twee beker houders, verder nog legplanken voor douchecel, zonnecrème en ander bad gerief zijn voorzien.

    De keukenblok biedt voor een camperbus een redelijke groot werkblad. Links om de culinaire voorbereidingen te doen en rechts is plaats voor een koffiezet apparaat. Een 230 volt stopcontact is vlakbij. Boven de kookvuren is voldoende LED verlichting. De kookvuren met elektronische ontsteking staan dicht bij elkaar. Zwervers mogen geen grote eters zijn want het kookfestijn moet in kleine potten voorbereid worden. Onder het aanrecht zijn drie redelijke grote laden. De 90 l koelkast kan zowel links als rechts open draaien, een uitvoering die tegenwoordig veel wordt gebruikt.

    Samen gevat

    De Vantana K65ET Ontour Edition is keurig afgewerkt en na het inladen van de persoonlijke spullen is hij klaar om op zwerftocht te vertrekken.

    Meer info: hobby-caravans.de

    Technische gegevens.

    Basis voertuig Citroen Jumper

    Motor 2,2 l - 140 pk

    L X B X H; 6,36 x 2,05 x 2,74 m.

    MTM 3.500 kg

    Prijs vanaf 62.000 euro  

    08-03-2023 om 17:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is een plaats te vinden?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-03-2023 om 17:47 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer nieuwe pedelecs

    Reeds 1.004 nieuwe speed pedelecs meer ingeschreven dan vorig jaar, tweedehandsmarkt stijgt bijna 70% in februari.

    07/03/2023

     

    Filip Rylant, woordvoerder van mobiliteitsfederatie TRAXIO vat de cijfers als volgt samen :  “In de twee eerste maanden van 2023 zijn er al 1.004 meer nieuwe speed pedelecs ingeschreven dan in dezelfde periode van 2022. In de maand februari lag het aantal inschrijvingen +44,7% hoger (1.240 eenheden) waardoor het totale aantal voor januari en februari samen nu reeds op 2.581 stuks ligt. We verwachten dat de interesse van de particuliere klant in de komende maanden mogelijks nog zal toenemen dank zij de stijgende temperaturen. Ondertussen blijkt uit de cijfers alvast dat er heel veel speed pedelecs worden ingeschreven door bedrijven en leasingmaatschappijen : zij zijn minder afhankelijk van het weer of de periode van het jaar. Exploderende cijfers zien we ook terug op de tweedehandsmarkt, die het in februari +68,4% beter deed (507 eenheden) dan vorig jaar. Gecumuleerd over de eerste twee maanden zijn er nu al +55% meer occasie speed pedelecs ingeschreven.”

    Het succes van de tweedehandse speed pedelecs kunnen we in grote mate toeschrijven aan het stijgende aantal lease speed pedelecs die vrijkomen en die worden overgekocht of doorverkocht. Goed nieuws is bovendien dat vanaf 1 mei alle werknemers in de privésector recht zullen hebben op een fietsvergoeding, wat de fietsverkoop in het algemeen alsook die van de speed pedelec nog een extra boost zou kunnen geven.

    Stefaan Lampaert, algemeen secretaris van TRAXIO Velo, geeft verdere toelichting: “Deze topcijfers voor februari tonen aan dat de speed pedelec nog steeds aan populariteit wint. De verkoop van de speedpedelec wordt hoofdzakelijk door fleetaankopen aangestuurd. Slechts 30% van de inschrijvingen gebeurt door particulieren. De fietsmerken die sterk aanwezig zijn in de fleetmarkt genieten duidelijk mee van deze trend. De ingevoerde cafetariaplannen in zowel de private als de publieke sector en de interessante kilometervergoeding voor de werknemers, geven de inschrijvingen van de speed pedelec een extra boost!”

     Inschrijvingen speed pedelecs februari 2023

    Particulier versus bedrijven en leasing

    We merken een enorme verschuiving. Het aantal speed pedelecs ingeschreven door particulieren is quasi gelijk gebleven (+1,2%) maar hun aandeel is enorm gezakt. Daar waar de particulieren vorig jaar (2022) bijna de helft van de verkoop voor hun rekening namen, is hun aandeel in de eerste 2 maanden gezakt tot slechts 30,1%. Bedrijven (+125,5%) en leasingmaatschappijen (+122,1%) schreven elk meer dan dubbel zoveel snelle fietsen in en zagen hun marktaandeel stijgen tot respectievelijk 19,2% en 50,7%.

    Stefaan Lampaert wijst op de voordelen van een geleasede bedrijfsfiets: “Meer en meer bedrijven ontdekken het gebruiksgemak van de leasing:  minder eigen administratie, geen zorgen over onderhoud,  verzekering of restwaarde want alles wordt netjes voor hen en voor de werknemer geregeld.”

    Geografische verschillen

    De speed pedelecs blijven voornamelijk een Vlaamse aangelegenheid maar het klassement is danig overhoop gegooid. Antwerpen was jarenlang koploper, maar groeit over de twee eerste maanden ‘slechts’ met 15% tot 439 stuks en wordt ruim geklopt door 3 Vlaamse provincies die explosief groeiden : Oost-Vlaanderen (710 ex., +74%),  Vlaams- Brabant (679 ex., +99%) en Limburg (477 ex., +148%). Enkel West-Vlaanderen doet het minder goed dan vorig jaar (167 ex., -3%).

    Niettegenstaande werknemers in Wallonië nu ook kunnen genieten van aanzienlijke premies voor het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer, blijft het aantal inschrijvingen van speed pedelecs in Brussel en Wallonië een randverschijnsel in vergelijking met Vlaanderen.

    Toch zien we enkele mooie groeicijfers aan Waalse/Brusselse kant met bijna een verdubbeling in Brussel (65 ex., +97%) en in Waals-Brabant een krachtige +100% tot 24 stuks. De cijfers in Wallonië zijn - vergeleken met Vlaanderen - relatief laag waardoor een beperkt aantal exemplaren een procentueel grotere invloed kan hebben op de cijfers.

    De stijging in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is opmerkelijk omdat de hogesnelheidsfiets er minder troeven heeft in de erg verstedelijkte omgeving met heel wat moeilijke verkeerssituaties en er bovendien zware concurrentie krijgt van het uitgebreide aanbod aan deelfietsen en -steps in de Brusselse regio. Mogelijks zijn er daar meer fietsen door bedrijven ingeschreven.

    Inschrijvingen speed pedelecs per provincie (februari 2023)

    Cijfers tweedehandse speed pedelecs

    Sinds de eerste verschijning van de speed pedelecs in 2015 wordt het totale park geschat op meer dan 60.000 eenheden.  Leasefietsen worden na een aantal jaren vervangen en komen opnieuw op de markt als tweedehands. Uiteraard zijn er ook particuliere kopers die hun speed pedelec graag inruilen voor een moderner exemplaar.

    De tweedehandsmarkt van de speed pedelec groeit daardoor exponentieel : 2 jaar geleden werden er in de maand februari 109 opnieuw ingeschreven maar dat aantal is vorige maand opgelopen tot 507 stuks. Bijna een vervijfvoudiging op 2 jaar tijd, en een mooie +68,4% ten opzichte van 2022.

    In februari werden in totaal 1.747 nieuwe en tweedehandse snelle fietsen ingeschreven, net iets minder dan vorige maand.

    --------

    07-03-2023 om 19:50 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doorheen de rots
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-03-2023 om 19:47 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!