Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    08-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een echte 0ld timer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-12-2023 om 19:13 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Inschrijvingen nieuwe en tweedehandse auto’s krijgen nog een extra duwtje in november

    Vlotte beschikbaarheid dank zij goede stockvoorraad


    Filip Rylant, woordvoerder van TRAXIO : “De groei op de tweedehandsmarkt heeft in november nog een duw in de rug gekregen: er werden afgelopen maand 57.519 tweedehandswagens ingeschreven, een groei van +6,5% ten opzichte van 2022. Gecumuleerd over de eerste elf maanden bedraagt de stijging +7,8% oftewel 46.231 eenheden meer dan in dezelfde periode van 2022, maar er is wel een achterstand van 18.030 stuks ten opzichte van 2021 (-2,7%). De occasiemarkt evolueert dus nog steeds gunstig, mede dank zij de grotere beschikbaarheid van tweedehandswagens en stabiliserende of zelfs licht dalende prijzen. We zijn alvast benieuwd wat het effect zal zijn van de recent aangekondigde premie voor tweedehandse elektrische wagens in Vlaanderen: dat marktsegment is momenteel met amper 1,8% nog sterk ondervertegenwoordigd. Duidelijke regels met de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een premie zijn bepalend zijn voor de elektrische appetijt van de particuliere klant.”

    “Bij de nieuwe wagens blijft de marathonspurt verder duren: in november steeg het aantal inschrijvingen met +26,1% (37.552 eenheden) waardoor de eerste elf maanden +31,9% hoger uitkomen dan vorig jaar. De parkings van de dealers staan tegenwoordig vol met nieuwe wagens. Enerzijds om auto’s die eerder werden besteld en met vertraging worden geleverd en ingeschreven, maar anderzijds zijn er ook veel onverkochte wagens in voorraad waardoor de klanten opnieuw snel kunnen rondrijden met de wagen van hun dromen. Opvallend is dat bijna de helft van de nieuw ingeschreven wagens een stekkerauto is (elektrisch of plug-in hybride) waarbij de uitfasering van plug-in hybrides zich op termijn zal laten voelen ten voordele van puur elektrische wagens.”

    Enkele grote concessiehouders en tweedehandsverkopers deelden hun interessante inzichten met ons.

    Koen Claessen, Van Mossel: “We merken dat productie in de autofabrieken op volle toeren blijft draaien waardoor we veel wagens kunnen leveren. We zijn ook blij dat de meeste leasemaatschappijen tot midden december wagens blijven inschrijven zodat we heel wat klanten die al lang wachten op hun auto nog gelukkig kunnen maken voor kerst. Ook onze ‘used cars’ blijven hard gaan: de Black Friday-week was qua verkoop de beste tweedehandsweek van ons bestaan. We merken bij de occasies overigens dat de prijzen op het niveau van de afgelopen 12 à 18 maanden blijven ondanks het toegenomen aanbod.”

    Joost Kokke, VP AUTO1 Group België: "De AUTO1 Group Price Index toont in november een langzame, maar constante daling van de prijzen van tweedehandsauto's. In november bereikten de prijzen het laagste prijsniveau van dit jaar. Die geleidelijke mindering van prijzen resulteert in een gezonde dynamiek tussen de instroom en de vraag naar tweedehands auto's op onze platforms. Dankzij de positieve instroom en de dalende prijzen kunnen we de vraag van onze klanten beter beantwoorden, ook al zitten we nog steeds op een hoger prijsniveau dan drie jaar geleden."

    Steven Vanzurpele, GMS Group: “November was een goede maand voor ons. We krijgen steeds meer toegang tot interessante tweedehandswagens omdat er meer nieuwe wagens geleverd worden en die klanten hun ‘oude’ wagen inruilen. Dat grotere aanbod zorgt er wel voor dat er geen hoge overnameprijzen meer kunnen worden geboden en dat is moeilijk uit te leggen aan de klanten. Nu de prijzen van tweedehands elektrische wagens dalen, krijgen we meer vraag van de particuliere klant voor een EV - we hebben de indruk dat we een prijsniveau bereikt hebben waarbij elektrische wagens ook voor particuliere klanten bereikbaar worden.”

    Ivo Willems, Cardoen: “De interesse blijft erg hoog op de tweedehandsmarkt: de prijzen van nieuwe wagens zijn dermate gestegen dat onze klanten meer en meer geduwd worden richting occasie. We hebben ons aanbod met nieuwe wagens verruimd: die verkopen ook, maar occasies verkopen nog steeds sneller. Voor wat betreft elektrische wagens merken we dat wij en onze collega’s stock hebben, maar dat de markt nog koud is en wacht op duidelijkheid voor de Vlaamse EV-premies. Want niemand weet precies hoe de vork aan de steel zit.”

    Frédéric Vassamillet, Soco: “November was geen gemakkelijke maand met minder bezoek in zowel de fysieke als de digitale showroom ondanks onze grote stock. Het was voor ons de ‘kalmste’ maand van het jaar maar gelukkig keerde het tij wel tijdens de laatste week van november. We krijgen wel vragen van klanten die ongerust zijn over de PSA 1.2 PureTech-motoren, die heel wat voertuigen aandrijft en die dus onzekerheid brengt in de tweedehandsmarkt.”

    Simon Bossuyt, DEX: “November was een goeie maand op het vlak van onmiddellijk leverbare wagens, vooral de laatste twee weken waren prima. Onze stock is opnieuw verder uitgebreid, met een groot aanbod aan jonge en - vooral - ook nieuwe wagens. De prijzen blijven stabiel en zakken nog steeds voor bepaalde modellen. Benzine is nog steeds goed voor twee derde van onze stock, hybride stijgt gestaag naar 20%, en elektrisch neemt op dit moment al 7% in. De EV-premies van de Vlaamse overheid zorgen al voor extra vraag naar elektrische wagens maar de late verduidelijking van de meer concrete details heeft ook voor veel vragen van de klanten gezorgd.”

    Inschrijvingen tweedehandse wagens – november 2023:

    Details tweedehandse personenwagens:


    Volkswagen en BMW blijven ook in september 2023 de meest verkochte merken tweedehandse personenwagens vóór Mercedes, Opel & Peugeot.

    Ook qua meest populaire modellen verandert er niets met een identieke top 5. Op kop staat nog steeds de VW Golf (26.653) en VW Polo (19.037) gevolgd door de Opel Corsa (17.760), de BMW 3-reeks (15.206) en de Ford Fiesta (13.396).

    Het aandeel van de diesels blijft ook bij de tweedehandswagens verder dalen tot 35,8%, terwijl het aandeel benzinemotoren nu al stijgt tot 54,0%. Het aandeel van de andere brandstoffen groeit langzaam op de tweedehandsmarkt en overschrijdt met 10,2% net de magische grens van 10%. Dit is voornamelijk te danken aan het stijgende aandeel van de hybride wagens (dit zijn alle types van geëlektrificeerde wagens met verbrandingsmotor en elektrische ondersteuning, dus zowel de gewone hybride wagens als de plug-ins en de mild hybrids) die nu 8,0% voor hun rekening nemen (zowel succesvol bij particulieren als bij bedrijven – het aandeel PHEV zal naar verwachting wel afnemen in de toekomst), terwijl er 1,8% full elektrische modellen werden ingeschreven op de tweedehandsmarkt.
    Dit zijn heel andere verhoudingen dan bij de inschrijvingen van nieuwe personenwagens waar geëlektrificeerde voertuigen – dank zij leasing en bedrijfswagens - inmiddels al meer dan de helft van de verkoop betekenen. Kanttekening hierbij is wel dat hybride en elektrische voertuigen vrij recent hun opmars maakten op de nieuwmarkt waardoor hun aandeel op de tweedehandsmarkt momenteel nog beperkt is, maar maand naar maand zal groeien naarmate hun aantal zal stijgen op de totaalmarkt. De vraag is wel in hoeverre de PHEV (Plug-in Hybrides) zullen evolueren op de occasiemarkt rekening houdend met de onlangs gewijzigde fiscaliteit.

    De mediane leeftijd van de occasie-inschrijvingen bedraagt nu 7 jaar en 10 maanden. De mediane leeftijd van de occasie-inschrijvingen verraadt op zich niet echt dat het totale wagenpark flink aan het verouderen is, en dat is uiteraard een nefast verschijnsel voor de vergroening en uitstootreductie.

    De tweedehandsmarkt blijft vooral een particuliere activiteit, mar er is beweging in . Maar liefst 89% van de inschrijvingen waren gedaan door privépersonen terwijl het aandeel bedrijfswagens op de tweedehandsmarkt zich stabiliseert op 11%. De sector van de tweedehandsverkopers preciseert hierbij dat startende bedrijven vaker kiezen voor een tweedehandswagen en dat zij – voorlopig nog - vaak interesse hebben in occasie hybride wagens.

    Traditioneel is Vlaanderen met 54% de grootste regio voor de inschrijving van tweedehandse personenwagens - een groei met 1% ten opzichte van vorig jaar - terwijl Wallonië stijgt van 37% naar 38% en Brussel 2% moet inboeten.

    Meer info: TRAXIO

    08-12-2023 om 19:12 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-12-2023 om 18:50 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe speed pedelecs verkopen minder

    Nieuwe speed pedelecs (leasing) remmen flink af, occasies versnellen volop

     


    Filip Rylant, woordvoerder van mobiliteitsfederatie TRAXIO vat de cijfers als volgt samen: “De nieuwe speed pedelecs kenden in november een verdere vertraging – ditmaal van maar liefst -20,9% tot 1.018 eenheden, dat zijn er 269 minder dan in november 2022. De aanhoudend negatieve cijfers doen het gecumuleerde jaartotaal over de eerste negen maanden dalen tot -9,9% onder het cijfer van vorig jaar. In het begin van dit jaar speelde nog een gunstig effect mee, met name dat heel wat leasefietsen van ambtenaren werden ingeschreven maar sindsdien is de terugval opmerkelijk. Voornamelijk de particulier haakte dit jaar af (-33,2%) – de verregende novembermaand stimuleerde zeker niet tot de aankoop van een snelle fiets. Maar ook de bedrijven (-15,8%) laten het dit jaar afweten en daar waar het leasingsegment een ware ‘boom’ beleefde tot vlak na de zomer, merken we dat ook dit segment begint te tanen (+22,9% dit jaar). De vraag is dus of de stijging van het aantal leasings de daling bij de particulieren en bedrijven in de toekomst gaat kunnen opvangen. We denken niet dat de markt een saturatiepunt heeft bereikt, maar mogelijks wel dat er zich koopkrachtproblemen voordoen bij de particuliere doelgroep van de speed pedelecs.

    Op provinciaal niveau zien we overal rode cijfers behalve in Brussel en Waals Brabant. Oost-Vlaanderen blijft nog steeds aan de kop van het peloton, waar Antwerpen ondertussen Vlaams-Brabant nipt is voorbij gereden, gevolgd door Limburg en – een heel eind verder – West-Vlaanderen. Ter herinnering: in Antwerpen en West-Vlaanderen worden minder snelle fietsen door leasingmaatschappijen ingeschreven maar des te meer door particulieren, waardoor deze provincies meer klappen krijgen. Brussel groeit lichtjes (+2%) en in Wallonië is enkel Waals-Brabant (+1%) de positieve uitzondering op de regel.

    Op de tweedehandsmarkt was november alweer een zeer sterke maand met een stijging van maar liefst +26,8% (487 stuks) waardoor er in de eerste elf maanden nu 1.085 occasies meer (+20,3%) werden ingeschreven dan in 2022 en zelfs +132,3% meer dan twee jaar geleden. Dit jaar werden al 6.433 tweedehandse snelle fietsen ingeschreven, het blijven verbluffende groeicijfers.”

    Het succes van de tweedehandse speed pedelecs kunnen we in grote mate toeschrijven aan het stijgende aantal lease speed pedelecs die vrijkomen en die worden overgekocht of doorverkocht.

    Goed nieuws is bovendien dat sinds 1 mei alle werknemers in de privésector recht hebben op een fietsvergoeding, wat de fietsverkoop in het algemeen alsook die van de speed pedelec nog een extra boost zou kunnen geven. Dat lijken we alvast te merken in het succes van de nieuwe speed pedelecs die via leasing worden ingeschreven.

    In november werden in totaal 1.505 nieuwe en tweedehandse snelle fietsen ingeschreven, voor de eerste elf maanden loopt dat aantal al op tot 21.137.

     

    Inschrijvingen nieuwe speed pedelecs - november 2023

    Particulier versus bedrijven en leasing

    We merken een enorme verschuiving. Het aantal speed pedelecs dat wordt ingeschreven door particulieren is dit jaar sterk teruggevallen (-33,2%). Daar waar de particulieren vorig jaar (2022) bijna de helft van de verkoop voor hun rekening namen, is hun aandeel in de eerste 11 maanden gezakt tot slechts 35,7%. Bedrijven zien hun aandeel ondertussen behoorlijk dalen (-15,8%) maar vooral opvallend is dat de stijging bij de leasingmaatschappijen (+22,9%) waardoor zij met 50,1% nu goed zijn voor meer dan de helft van de speed pedelec-inschrijvingen.

    Fietsleasing biedt dan ook enkele evidente voordelen voor bedrijven zoals minder eigen administratie, geen zorgen over onderhoud, verzekering of restwaarde want alles wordt netjes voor hen en voor de werknemer geregeld.

    De vraag voor de fietssector is nu vooral hoe particulieren kunnen aangemoedigd worden om een hogesnelheidsfiets te kopen want dit marktsegment is in vrije val. En in het laatste kwartaal is ook de groei van de leasings flink aan het vertragen.

    Geografische verschillen 

    De speed pedelecs blijven voornamelijk een Vlaamse aangelegenheid maar het gecumuleerde klassement is dit jaar danig overhoop gegooid. Antwerpen was jarenlang koploper, maar is over de elf eerste maanden met -11% gedaald tot 3.364 stuks en wordt ruim geklopt door Oost-Vlaanderen (3.715 ex., -7%) Vlaams- Brabant valt terug naar de derde plaats (3.319 ex., -5%). Limburg is mooi vierde (2.564ex., -1%) maar West-Vlaanderen moet heel wat inboeten (1.094 ex., -38%). De reden van de terugval van Antwerpen en West-Vlaanderen ligt voor de hand: in deze provincies zijn minder fietsleasingmaatschappijen gevestigd waardoor ze een groter aandeel aan particuliere inschrijvingen tellen, en het zijn net deze laatste die klappen krijgen.

    Niettegenstaande werknemers in Wallonië nu ook kunnen genieten van aanzienlijke premies voor het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer, blijft het aantal inschrijvingen van speed pedelecs in Brussel en Wallonië een randverschijnsel in vergelijking met Vlaanderen (hoewel er in Wallonië hoogstwaarschijnlijk wel een beperkt aantal speed pedelecs rondrijden die geleased zijn via een Vlaamse of Brussels leasingmaatschappij).

    Aan Waalse/Brusselse kant zien we een lichte stijging in Brussel (332 ex., +2%) en in Waals-Brabant (110ex., +1%). De cijfers in Wallonië zijn - vergeleken met Vlaanderen - relatief laag waardoor een beperkt aantal exemplaren een procentueel grotere invloed kan hebben op de cijfers.

    De stijging in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is opmerkelijk omdat de hogesnelheidsfiets er minder troeven heeft in de erg verstedelijkte omgeving met heel wat moeilijke verkeerssituaties en er bovendien zware concurrentie krijgt van het uitgebreide aanbod aan deelfietsen en -steps in de Brusselse regio. Gelukkig kan dit gewest rekenen op inschrijvingen via leasing.

    Inschrijvingen nieuwe speed pedelecs per provincie (cumul 2023)

    Cijfers tweedehandse speed pedelecs

    Sinds de eerste verschijning van de speed pedelecs in 2015 wordt het totale park geschat op ongeveer 70.000 eenheden. Leasefietsen worden na een aantal jaren vervangen en komen opnieuw op de markt als tweedehands. Uiteraard zijn er ook particuliere kopers die hun speed pedelec graag inruilen voor een moderner exemplaar.

    De tweedehandsmarkt van de speed pedelec groeit daardoor exponentieel : 2 jaar geleden werden er in de maand november 334 opnieuw ingeschreven maar dat aantal is vorige maand opgelopen tot 487 stuks. Ongeveer de helft meer op 2 jaar tijd, en een mooie +26,8% ten opzichte van november 2022. Gecumuleerd over de eerste elf maanden bedraagt de stijging +20,3% tegenover vorig jaar en +132,3% tegenover 2021.

    Inschrijvingen tweedehandse speed pedelecs - november 2023

    TRAXIO STATS

    TRAXIO volgt maandelijks de inschrijving op van nieuwe-tweedehandse personenwagens, motorfietsen, bedrijfsvoertuigen, kampeerwagens, aanhangers en speed pedelecs. De TRAXIO-cijfers bieden heel wat nuttige details zoals onderverdelingen op nationaal en regionaal niveau, per brandstoftype, CO2-uitstoot, merk en leeftijd.

    07-12-2023 om 18:49 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    04-12-2023 om 21:04 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe kleine Pilote

    Pilote Atlas A 656 D

    In de loop van het jaar bracht Pilote een nieuwe halfintegrale A 656 G uit met een hefbed en achterin een dwarsbed.  Wegens zijn succes en vraag van de klanten hebben de ontwerpers van Pilote voor een kleinere broer gezorgd de Atlas A 656 D met een kleine afwijking in het interieur.

    Terwijl de Atlas A 696 G over zijzitbanken in de zitgroep en een hefbed er boven heeft, heeft de splinter nieuwe A 656 D met slechts een lengte van 6,6 m en een breedte van 2,2 m een vast bed. Toch bleef het elektrisch bediend bed boven de zitgroep met zijzitbanken hangen, ze hebben kopsteunen en veiligheidsgordels. Achter de zitgroep is de keuken met een 133 l koelkast gevolgd door een sanitair over de volle breedte van het interieur. Dat is ongewoonlijk voor een compacte halfintegrale zwerfauto. Eveneens de inrichting van een garage achterin. Er is een gasflessen kast, een grote kast met schabben en een doorgang naar de garage. Het houdt niet op want een tweede garage deur aan de linkerzijde van het koetswerk sluit de gaskast af. Langs diezelfde kant zijn laden voor allerlei spullen in te laden. Warmte in het interieur en voor warmwater komt van de diesel Truma C4. De verswatertank kan 130 l bevatten de afvalwatertank 90 l. Het interieur is modern ingericht donkere kleuren voor kussens afgewisseld met houtdecor voor de meubelen. Het mooie keukentje heeft een licht aanrecht met 2 kookvuren en een spoelbakje. Onderaan hebben de laden de kleur van de kussens. Alles is keurig en vakkundig gemaakt.

    Onderstel

    Als basisvoertuig is hij net zoals zijn grote broer op een Ford Transit met standaard laag chassis gebouwd. Met zijn 2,O l van 170 pk en 6 gang automaat komt hij vlot vooruit op snelwegen en hellingen zijn geen probleem.

    Technische gegevens.

    Basisvoertuig: Ford Transit met laag

                   Chassis

    Motor: 70 pk    6 gang automaat

    MTM: 3,500 kg

    Afmetingen: LXBXH: 6,6 x 2,2 x 2,88 m

    Infor. www.pilote.com

    04-12-2023 om 21:03 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!