Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    23-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan Salon Düsseldorf

    Caravan salon Düsseldorf

    De nieuwe datum van de 4de tot de 13d september was al een tijd vast gesteld omdat tot eind augustus geen evenementen in Duitsland mochten door gaan. Raar maar waar blijkbaar mogen er nog geen evenementen plaats vinden maar beurzen waar 100.000 en meer bezoekers komen wel. Caravan- en andere verkopers en belangstellende in de vakantie branche zijn er wel tevreden mee.

    Vanzelfsprekend is er een alomvattend beveiligingsconcept ontwikkeld waaronder de overal bekende en geldende afstands- en vele andere regels
    worden gedefinieerd en gecontroleerd.

    Nieuwe systeem bij de ingang.
    Ten eerste wordt de nieuwe hal I in het circuit geïntegreerd. Er is ook een ingang. Dit jaar zal de inhuldiging van de beurs direct bij aanvang beginnen.
    De toonaangevende vakbeurs voor alles wat met caravan te maken heeft, begint dit jaar voor iedereen die geïnteresseerd is al op vrijdag dus voor iedereen een dag langer om de nieuwigheden te bekijken.
    Ondanks vele afwijzingen van de fabrikanten wordt er een vol programma aangekondigd: In tien hallen en op de tentoonstellingsruimte buiten bevinden zich meer dan 300 exposanten met hun innovaties seizoen 2021. Messe Düsseldorf verzekert: “Ook dit jaar, ondanks het ontbreken van verschillende exposanten, fabrikanten en merken toch nog een breed scala aan producten aanbieden in alle voertuigcategorieën.

    Hier bij ons in Düsseldorf, zeggen de organisatoren, worden de beste nieuwigheden van het seizoen getoond. Zoals ieder jaar zijn er caravans, stacaravans, zwerfauto’s technische uitrusting, uitbreidingsonderdelen, dak- en andere tenten, stacaravans onderdelen, campings, camperplaatsen en reisbestemmingen genoeg om iets naar uw zin te vinden.

    Een goede raad.

    Nu het kamperen geweldig in de lift zit zijn er veel belangstellende die een vrijetijdsvoertuig willen kopen en geen enkele ervaring hebben met kamperen en ook geen idee hebben welk voertuig of zelfs tent voor hun gezin past. Als men geen idee heeft welke caravan of kampeerauto bij u past is het caravan salon de aangewezen plaats om er een te zoeken, maar het aanbod is zo groot dat een aankoop niet zo eenvoudig is. Maak eerst en vooral een zeer belangrijke selectie vóór u de zoektocht begint. Stel een bedrag vast plus 10% wat het mag kosten. Ga de duurdere snel voorbij want dat is tijdsverlies.

    Goed hygiëneconcept
    Voor het Caravan Salon is het een uitzonderlijk jaar.
    In nauwe samenwerking met de autoriteiten is een uitvoerbaar hygiëneconcept uitgewerkt dat voldoet aan alle eisen voor een beurs in Corona-tijden.
    Dankzij gerichte maatregelen voor bezoekers, exposanten en medewerkers op het beursterrein, in de entrees en hallen zoals voorgeschreven.
    Houd een minimale afstand van 1,5 meter aan als het kan. De normen voor hygiëne en infectiebescherming zijn bedoeld als veiligheid en bescherm dus de gezondheid van u andere bezoekers zo goed mogelijk.

    De organisators deden hun best want:
    . Gangen zijn breder
    . Hallen zijn ruimer
    . Op het beursterrein en in de hallen is het dragen van mond- en neusbescherming verplicht
    . Handdesinfecterende middelen zijn overal verkrijgbaar
    Haaieningangen en stands zijn klaar voor standpersoneel en bezoekers
    . Er is slechts één voertuig toegestaan om uitgebreid te bezoeken
    . Er zijn geen contactbeperkingen van toepassing, bijvoorbeeld mensen uit één huishouden mogen samen rond lopen.
    . Videosystemen, meer personeel en monitoren zien hoe mensen zich in de hallen bevinden verdelen ze indien nodig en houden de minimale afstand in het oog.

    Er mogen 20.000 bezoekers per dag het 200.000 m2 grote Caravan Salon binnen.
    Bezoekers kunnen alleen kaartjes kopen online besteld. Hoe en waar kunt u uitgebreid vinden op mijn van blog van 18.8.2020
    Overnachten kan in eigen vrijetijdsvoertuig op P1 best reserveren.


    Nieuwe halstructuur
    Om het hygiëneconcept en de afstandsregels volledig te kunnen implementeren heeft het Caravan Salon een nieuwe halstructuur: voor het eerst is Hal I geïntegreerd in het gangcircuit. Hier presenteert Knaus-Tabbert zich. Inkom zuid met zijn spectaculaire dakconstructie is de start van de beurs.
    Hallen 4, 9 tot 12 en 16 zijn voor caravans en kampeerauto’s
    gereserveerd. In hal 15 staan zwerfauto’s en busjes, in hal 5 de grote landschepen en hal 12 is voor campings en reisbestemmingen, luifels, tentcaravans en uitrusting,
    In hal 13 zijn er toebehoren en techniek meestal voor fabrikanten.

    Bezoekers betreden en verlaten het beursterrein via de vier in- en uitgangen Noord, Zuid, Oost en inkomhal 17.

    Ik herhaal nog even

    Bezoekers kunnen alleen kaartjes kopen online besteld. Hoe en waar kunt u uitgebreid vinden op mijn van blog van 18.8.2020
    Overnachten kan in eigen vrijetijdsvoertuig op P1, best reserveren.







    23-08-2020 om 17:42 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor nieuwe kussens

    Stoffeerder met een aantrekkelijke ReStart 2020

    Grote marketingcampagne met 20% korting op "mobiele" algemene renovatie
    Na de lockdown met succes te hebben overleefd, is de productie van de eerste uitrusting van vrijetijdsvoertuigen en de diensten voor eindklanten bij "G + S Sitz- und Polstermöbel GmbH" weer in volle gang. De eindklanten worden aangesproken met een speciale marketingcampagne voor de “ReStart”. Voor de periode van augustus tot september is er een kortingsactie waarbij 20 procent korting wordt verleend op alle individueel vervaardigde producten en diensten.
    Het tijdstip van de bindende boeking is relevant voor de korting. De gewenste matras, de nieuwe zitbekleding of andere nieuwe uitrusting kan dan buiten de kortingsperiode op een geheel ontspannen manier worden geïnstalleerd. Dat kan op de terugreis zijn van zomervakantie, de rit naar wintervakantie of zelfs in het voorjaar van 2021.
    Met deze campagne moeten recreatievoertuigen na de crisismodus weer gemoderniseerd worden met nieuwe en hygiënisch perfecte materialen en stoffen. Dit geldt met name voor tweedehands kampeerauto’s en caravans. Want onlangs is het aantal 'gebruikte auto's' enorm gestegen door de huidige opkomst van de caravan. Het is een groot voordeel dat de kussenfabrikant relatief onafhankelijk is van gecompliceerde toeleveringsketens. Door voldoende voorraden en een functionerend Europees netwerk zijn vrijwel alle gewenste materialen en kwaliteiten op voorraad.
    Onder de eindklanten zijn de meubelmakers koplopers in de “renovatie” gevolgd door de vrijetijdsvoertuigen. Meer dan 3.000 dessins en stofvarianten, meer dan 1.000 schuimkwaliteiten, die zowel voor het matrasoppervlak als voor alle zitmeubelen op maat zijn gemaakt en zo perfect lig- en zitcomfort bieden, evenals een individueel verstelbare gordijn- en tapijtselectie, beschrijven het geheel Serie apparatuur geleverd door de stoffeerder.
    Een ander voordeel van de vrijetijdsvoertuigen fabrikanten is een absoluut functionerend hygiëneconcept. Bestellingen worden alleen uitgevoerd na voorafgaande kennisgeving en met persoonlijk advies en de hoogste hygiënenormen. Dit geldt zowel voor de productie op maat van de nieuwe apparatuur als voor de bijbehorende installatie in zeer korte tijd in het moderne klantencentrum met showroom en eigen parkeerplaats.
    Iedereen die zijn voertuig individueel en kwalitatief wil opknappen, moet naar G + S in Enkenbach-Alsenborn gaan. In het klantencentrum daar wordt elke stoel of zitgroep individueel gemeten. Stofkwaliteit en design worden geselecteerd met deskundig advies. Binnen de korste tijd rijdt de klant een (bijna) nieuwe camper uit de fabriek. Vergeet je niet vooraf telefonisch aan te melden en maak een afspraak op 06701/205260.
    Geïnteresseerden kunnen informatie vinden op www.diepolstermacher.de

     





    20-08-2020 om 20:49 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunlight nieuwigheden

    Sunlight

    Voor het modellenjaar 2021 hebben de ontwerpers van Sunlight alle types van hun merk eens nader bekeken en een aantal verbeteringen vernieuwingen doorgevoerd. Wooncomfort, zelfs uitzicht en rijplezier werden geoptimaliseerd in bijna alle kampeerauto’s.

    Enkele minder gevraagde types zoals de T60, de T64 en de I69S werden uit productie genomen.

     

    Algemene verbeteringen of nieuwe uitvoeringen.

    Bij de Cliff 640 is de toegang tot de bedden verbeterd.

     

    Camper Van

    Krijgen nu standaard wieldoppen

    Andere bovenkast deuren

    Andere verduistering rollo’s

    De douche vlonder is nu optioneel

    Nu een echte lattenbodem.

    Fietsdrager in zwart is optioneel

     

    Nieuwe indeling voor de V69

    L 6,86 m lang           Eilandbed 1,95 x 1,4 m.

    Scheidingswand tussen slaap en woonkamer.

    Standaard 2 maal een Isofix

    Nieuwe lattenbodem

    Antislip laag in de garage ipv een antislip mat.

    Douche vlonder is een optie als ook de afzuigkap

    Dometic ramen ipv Polyplastic ramen.

    In het optionele chassis pakket is een automatische luchtkoeler inbegrepen.

    Nieuwe indeling voor de T 69 LC

    L 7,39 m

    Achter de cabinezetels zitbanken langs de wand.

    In een zitbank is een apart schoenvak.

    Het tafelblad is samen klapbaar voor een bredere doorgang.

    Een 167 l koelkast is een optie

    Verswatertank incl boiler 122 l

     

    Wijzigingen in de integrale en halfintegrale

    Max chassis voor de T 68, de T 69 L, de I 67 S, de I 68, I 69 L

    Voor de 140 pk motor is het MTM 4.250 kg

    Voor de 160 pk motor is het MTM 4.400 kg

    Alle wagens van deze reeksen hebben een verlaagd chassis.

    De douche vlonder is hier ook een optie

    Bekleding achter het bed met LED verlichting.

    Keukenachterwand met LED verlichting.

    Dometic ramen ipv Polyplastic.

     

    Alkoof modellen

    Bij de alkoof types komt de A 60 de reeks aanvullen

    Hij is 5,94 m lang.

    Het alkoofbed is deels opklapbaar voor een betere doorgang.

    In de kleerkast is een trap geïntegreerd als opstap naar het bed.

    Verder zijn de algemene veranderingen het zelfde als bij zijn halfintegrale broeders.



















    19-08-2020 om 17:21 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan Salon Düsseldorf

    Beste
    kampeerliefhebber,
    Nog even en u kunt weer naar CARAVAN
    SALON Düsseldorf. Bent u ook benieuwd naar de nieuwste caravans, campers of
    vouwwagens? Wilt u weten welke fantastische reisbestemmingen er voor u in het
    verschiet liggen? Of wilt u de nieuwste (elektrische) vouwfietsen uittesten op
    het testparcours? Verheug u dan van 4 tot en met 13 september a.s.
    op een indrukwekkende selectie en profiteer van de exclusieve
    mogelijkheid om producten direct te kunnen vergelijken en kopen. 
     

    NIEUWE
    HALLENSTRUCTUUR

    Met de nieuwe hallenstructuur is het mogelijk om op een veilige manier te
    genieten van de trends, innovaties en nieuwigheden van het komende
    seizoen. 

     
     

    BESTEL NU UW
    E-TICKETS
    Tickets voor CARAVAN SALON
    2020
    zijn uitsluitend hier
    online
    te koop. Reserveer tijdig voor een specifieke dag want het aantal
    bezoekers per dag is dit jaar begrensd. Ter plekke kunnen geen tickets
    worden gekocht. Leden van de CARAVAN CLUB ontvangen
    drie euro korting! Meld u hiervoor gratis aan op www.caravan-salon.club.de
     

    WIJ ZORGEN VOOR UW
    VEILIGHEID!
    De beursorganisatie heeft met de overheid afgestemde hygiëne-
    en infectiebeschermingsmaatregelen
    voor alle bezoekers, standhouders en
    medewerkers ontwikkeld, waarbij de veiligheid en gezondheid voor iedereen voorop
    staat. Met deze maatregelen is het mogelijk, om op het gehele beursterrein, bij
    de ingangen en in de beurshallen de voorgeschreven afstand van 1,5 meter aan te
    houden.
     

    HEEFT U
    VRAGEN?

    Aarzel vooral niet om met ons contact op te nemen. Als officiële
    vertegenwoordiging voor België en Luxemburg helpen wij u graag verder. 


    Veel plezier in Düsseldorf!


    Caroline Sonneville

     
     

     

    Fairwise bv
    +32 9 245 01 68
    info@fairwise.be | www.fairwise.be

     

     

    18-08-2020 om 21:44 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carado verbeterd als maar

    Carado

    Slimme ideeën voor alle modellen

    In het modeljaar 2021 zet Carado een grote stap voorwaarts: drie nieuwe plattegronden vullen het productgamma aan en richten zich op slimme concepten en geavanceerde functionaliteit. En ook de modeljaarwijzigingen zijn geheel gericht op slimme verbeteringen. Het campermerk brengt nu tal van modellen uit in twee nieuwe edities: Clever en Clever + met een uitgebreide uitrusting tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Een busje met woon- en slaapkamer is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van 2021, de V339, een busje van 6,86 m lengte, die al standaard leverbaar is voor € 38.899, - In normale toestand biedt het verstelbare eilandbed een royale doorgangsbreedte en, uitgeschoven, maximaal slaapcomfort met een lengte van bijna twee meter. De halfhoge kleerkast zorgt voor een vrij zicht in het voertuig en dient tevens als opbergruimte voor de koffiemachine. Het woongedeelte is ruim en open en oogt aangenaam licht en vriendelijk dankzij de open zichtlijn en de vrije lichtinval. Een deur scheidt het woon- en slaapgedeelte naar wens in twee aparte kamers en zorgt voor een aangename privacy. Alle bestelwagens in het nieuwe productgamma zijn uitgerust met de Grafit-leefwereld en twee banken voor meerdere reizigers Het eerste halfintegraal model met twee tegenover elkaar liggende zitbanken aan de lange zijden wordt door Carado aangeboden vanaf 45.299 euro. De T459 is 7,39 m lang en heeft draaibare bestuurders- en passagiersstoelen inclusief een zitgedeelte voor zes personen. Het opvouwbare tafelblad neemt nauwelijks ruimte in als het niet wordt gebruikt. De banken kunnen voor de reis worden omgebouwd tot plug-in stoelen, zodat er in de rijrichting twee passagiersstoelen ontstaan. Achter een klep in de rechter bank zit een schoenvak en onder het eilandbed bevindt zich extra opbergruimte. Een bar met een leesplek en een USB-poort boven het bed zorgt ervoor dat de mobiele telefoon kan worden opgeladen zonder deze op te bergen. De keuken van de T459 was voorzien van een 3-pits gasfornuis en een slim geplaatste handdoekhouder. Optische highlights van de indeling zijn de verlichte rechtopstaande zithoek en het verlichte ronde profiel met spiegel bij de inkom. Daarnaast beschikken alle halfintegrale nu over een sfeervolle achterbed bekleding met sfeervolle ledverlichting en keukenraambekleding met aangename indirecte verlichting.

    Eerste Carado-alkoof minder dan zes meter lang

    Ook de nieuwe A132 voor 39.199 euro is inbegrepen. Met een lengte van slechts 5,94 m is de A132 de eerste Carado-alkoof van minder dan zes meter. Om voldoende vrije ruimte te krijgen boven de bestuurdersstoel kan het alkoofbed halverwege worden opgeklapt. Deze functie is in het nieuwe modeljaar voor alle alkoven, het bespaart gewicht constructie. Perfect om hem voor andere doeleinden te gebruiken bij het laden. En last but not least heeft de nieuwe A132 een achterbed ladder geïntegreerd in de kleerkast. De uittrekbare opstap vergemakkelijkt de toegang tot het bed en biedt tegelijkertijd veel opbergruimte

     

    Slimme innovaties in een compact formaat

    Camperbusjes zijn ideale voertuigen voor een korte weekendtrip of stadstour. Ze zijn ongecompliceerd om te rijden en te parkeren en daarom absoluut geschikt voor dagelijks gebruik Carado heeft de Camper Van 640 nu nog verder verbeterd met twee enkele bedden. Nieuw is de aparte en daarmee sterk vereenvoudigde toegang tot elk van de twee bedden. Met bijpassende kussens kan nog steeds een doorlopend, uitnodigend liggedeelte worden gecreëerd met een breedte van bijna twee meter.

    Huidige speciale edities

    De meest populaire Van special-modellen uit de Europe Edition van modeljaar 2020 zijn in 2021 weer verkrijgbaar met hun elegante uitstraling en uitgebreide speciale uitrusting beschikbaar. En met twee nieuwe edities Clever en Clever + biedt de fabrikant zijn populairste zwerfauto’s, halfintegrale en integrale voertuigen vanaf 38.599 euro met uitgebreide aanvullende uitrusting.

    Vanaf nu allemaal met Isofix

    Vanaf modeljaar 2021 zullen alle voertuigen standaard worden uitgerust met twee Isofix-plaatsen. Dit betekent dat kinderzitjes in een mum van tijd eenvoudig en gemakkelijk te bevestigen zijn. In de loop van deze verbetering krijgen de voertuigen ook nieuwe bekleding, die wordt gekenmerkt door een verbeterde ergonomie. Carado rust de bedden ook uit met hoogwaardige houten lattenbodems, die een betere luchtcirculatie langs de matras mogelijk maken

    Optische verbetering voor de grote Carado’s.

    Ook in de grote kampeerauto’s zijn de geïntegreerde lattenbodems verder verbeterd. Het nieuwe assortiment omvat ook een achterbed en een keukenraambekleding met geïntegreerde verlichting. De cabine is verbetert de met bekleding op de zijwand en de A-stijl.

    Mobiel reizen is slimmer dan ooit.

    De Carado Clever en Clever + Editie.

    Voor het modellen jaar 2021 biedt Carado 10 indelingen aan voor de Camper Vans, voor half integrale en integrale Cleveer+Edtitie zijn dat er 14. Vanaf een 39.000 euro vinden klanten al een kampeerauto in het gamma.

    Extra’s voor comfortabel wonen en rijden.

    De Clever+Editie krijgt 16 duim aluvelgen en Traction+ voor de kampeerbussen, daarbij krijgen ze nog het basis- en chassis pakket mee voor de opbouw en het interieur. Voor het interieur werden vuil afstotende stoffen gebruikt. Alle zwerfauto’s krijgen een luifel en achteruitrijcamera voorbereiding mee. Integrale en halfintegrale worden bedacht met een TV pakket. Een grotere koelkast, andere bovenkastdeuren en een serviceluik.

    Nog meer exrtra’s voor de Clever+Editie.

    Ze krijgen een sterkere motor een Fiat 140 pk, het chassis en comfort pakket. In plaats van wit voor het koetswerk kan het nu in een andere kleur zijn. Tot slot nog een venster in de buitendeur.

    Informatie; www.erwinhymergroup.com



















    18-08-2020 om 20:35 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nova EB kennis making

    De nieuwe Nova EB

    La Strada verschijnt met een polyester monoblok koetswerk op de markt. Als basis voertuig werd voor een Mercedes Sprinter 316 CDI gekozen. Een turbodiesel stuurt 163 paardjes naar de achterwielen.

    Totaal nieuw

    Intussen is de Novareeks al 20 jaar oud en de wagens hebben al veel veranderingen en verbeteringen ondergaan. Het nieuwste model de Nova EB kreeg een polyester koetswerk volledig uit één stuk gemaakt. De dure constructie waarborgt natuurlijk een lang leven. Opvallend daarbij zijn de verdoken scharnieren, deurtjes en handgrepen. De garagedeuren ontgrendelen met de afstandsbediening en na een druk op de deur openen ze zich. De deurtjes van de gasflessen en cassette wc worden met een drukknop in de garage ontgrendeld. Een snufje dat we nog al eens gezien hebben is de camera aan de uitlaat van het afvalwater tank. Knap uitgevoerd is de geïntegreerde luifel in het koetswerk. De Nova E B zet een rijklaar gewicht van iets meer dan 3.300 kg op de weegschaal. Hij wordt dus uitsluitend aangeboden met een MTM van 4,1 ton.

    Zoals men kan verwachten heeft de Nova EB een zeer modern interieur. Meubelen met witte vlakke en blauwe zetels waaraan men zich toch wat moet gewennen. Deze kleuren combinatie is slechts één van de vele kleurencombinaties die La Strada aanbiedt. De buitendeur is duidelijk breder dan die van zijn voorgangers. Wat de indeling betreft niets speciaals. Vooraan de draaibare cabinezetels, vierkante tafel en een L zitbank. Het keukenblok naast de buitendeur is uitgerust met twee kookvuren, spoelbak en een 80 l koelkast. Aan de linkerkant is een klapblad om het werkoppervlak te vergroten. In verhouding van de wagen is er een ruim bemeten douche met ernaast een opklapbaar wastafeltje, de wc, een venster voor de verluchting en afvoer van de vochtige lucht. Helemaal achteraan is de bekende uitvoering met 2 enkele bedden. Comfortabele matrassen zorgen voor een zalige nachtrust. Ze zijn respectievelijk 0,8 m breed en 1,96 m en 1,87 m lang. Onder de voeteinden zijn de kleerkast en een kast voor veel bagage. Iets minder gewoon voor een kampeerbus is het grote open gaand venster in het achterfront. De huidige generatie zwervers wordt groter en veel bewoners zullen beslist tevreden zijn met de 2,1 m stahoogte. Overal zijn LED lichten waarvan er zelfs oplichten bij middel van een bewegingsdetector. Met zijn uitgebreide uitrusting en de elektronische snufjes om veilig te rijden zal men ruim 100.000 euro op tafel moeten leggen. Wegens zijn gewicht moet men over een rijbewijs C beschikken.

    Info; www.lastrada-mobile.de





    17-08-2020 om 20:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!