Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    17-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe parkeerplaats

    Nieuwe "camperplaats aan Wandelweg"

    Let op zwerfautomobilisten er is een nieuwe en comfortabele overnachtingsplaats in Kamp-Lintfort in Nederrijn.


    38 comfortruimtes ook voor grote kampeerauto’s , 6 x 12 meter percelen
    Betalen met kaart
    Elektriciteitsfacturering naar verbruik;

    Sanitairgebouw met douches
    Locatie dicht bij de stad met veel recreatiemogelijkheden


    De parkeerplaats aan de Gohrstrasse is nu officieel geopend. Op het circa 5.400 vierkante meter grote terrein zijn 38 comfortabele parkeerplaatsen met ruime kavels. De parkeerplaats met slagboomgeleide toegang is centraal gelegen op slechts ongeveer 900 meter van het centrum van Kamp-Lintfort. Het terrein heeft een sanitair blok, beide met gratis toiletten en wastafels en aparte badkamers (douche / wastafel / toilet) die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Voor de bezoekers zijn een verswaterstation, aan- en afvoerstation en een overrijdbare grijswaterschacht beschikbaar. In lijn met de hoge ruimtestandaard is er een 230V-voeding met verbruiksafrekening. De site beschikt ook over gratis WiFi. Met een basisoppervlakte van 6 meter breed en 10 tot 12 meter diep bieden de parkeerplaatsen ook voldoende ruimte voor grote kampeerauto’s. U kunt aankomen van 06:00 uur tot 22:00 uur. De parkeerplaats en betalende diensten kunnen niet met baargeld betaald worden. Betalingen worden afgewikkeld aan de serviceautomaat met een SmartCard, die wordt aangevuld met een EC-kaart of creditcard. Het tegoed wordt bij vertrek terugbetaald. Honden zijn welkom, maar dienen op het veld aangelijnd te zijn.
    Een overnachting kost 12 euro per kampeerauto. Een uitgebreid luxe ontbijt in het Wellings Parkhotel is beschikbaar voor 16,50 euro. Ook voor lunch en diner biedt het hotel culinaire opties voor bezoekers, van bier en hamburgers tot het klassieke meer gangen menu met wijn begeleiding in restaurant Sommer garten, Wellings Wirtschaft, de wijnbar of het terras aan het meer. Maar ook zelfcatering wordt overwogen. Er is een bakkerij, die ook op zondag geopend is, en een plaatselijke supermarkt op 200 meter afstand.

    Naast de ruime parkeerplaatsen, loopt de rustige beek "Große Goorley" Vanaf de parkeerplaats van de zwerfauto's kunt u de hele stad te voet of met de fiets verkennen. Of het nu het historische klooster Kamp is, met zijn baroktuinen en het museum met schatkamer over het leven van de cisterciënzer monniken in Kamp-Lintfort, de moderne Hogeschool Rijn-Waal met de regelmatig toegankelijke 3D-productie FabLab of de industriële cultuur van de voormalige mijn met grote moderne Mijnpark en informatiecentrum voor alles wat met stad en mijnbouw te maken heeft. Er valt veel te ontdekken in Kamp-Lintfort. De State Garden Show 2020 in Kamp-Lintfort zal ook plaatsvinden tot half oktober. Het biedt prachtige showtuinen en vele andere (floristische) attracties.

    Maar er is ook veel te beleven in de omgeving: met uw eigen of geleende Niederrhein-fietsen, van het hotel kunt u de Nederrhein gaan verkennen. De Niederrhein Route, de Baumkreis Route en andere lokale fietsroutes staan ​​in de regio goed aangegeven. Maar ook wandelaars vinden op de Niederrhein Weg, de mijnwandel route, de K-Weg rondom Kamp-Lintfort en vele andere routes naar de naburige steden kleine en grote wandeltochten. Informatiemateriaal is beschikbaar in het servicegebied van de parkeerplaats of digitaal met gpx download op

    https://www.kamp-lintfort.de/de/inhalt/tourismus











    17-07-2020 om 20:42 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LMC biedt een nieuw instapmodel

    Route 65 "instapmodel voor een eenmalige prijs.

    Nieuwe speciale caravan stijl 493 K in het LMC jubileumjaar

    Deel twee van de" 65-jarige editie ".

    Aan het begin van het jaar lanceerde LMC de Van 643 G met speciale uitrusting aan boord en een bijzonder exterieur. Na de kampeerauto’s wordt in het jubileumjaar van Sassenberger de wereld van caravans uitgebreid. Klanten kunnen zich verheugen op het 65-jarige model Style 493 K in modeljaar 2021. “Met zijn comfortabele uitrusting en vele extra's voor een speciale prijs is de Style 493 K een leuke aanbieding. Het is bijvoorbeeld het ideale instapmodel voor jonge gezinnen die in de zomer misschien voor het eerst met een caravan beginnen. Op de zogenaamde "Route 65" zijn tot eind december verschillende nieuwigheden gepland.. In vergelijking met vorig jaar, de Style 490 K, is het toegestane totale gewicht van de nieuwe 493 K caravan met ongeveer 400 kg toegenomen tot 1.700 kg; een pluspunt voor gezinnen die veel bagage willen meenemen. Het jubileumpakket bevat ook hoogwaardige aluminium velgen en de stickers van buiten zijn een echte blikvangers. Binnen zorgt het 230 Volt luchtcirculatie systeem voor een efficiënte warmteverdeling door de caravan. De design bekleding is naargelang het model exclusief geborduurd met een 65 jarig opschrift. Hij heeft een compressor koelkast in plaats van absorptiekoelkast aan boord. Terwijl de conventionele absorptiekoelkast met gas een koeltijd van een hele dag nodig heeft, is de 15 kg lichtere compressorkoelkast al na twee uur klaar voor gebruik. De compressor scoort zelfs bij hoge buitentemperaturen een laag verbruik. Een klein nadeel van de compressor koelkast is dat ze enkel op elektriciteit werkt. Tegelijkertijd is, in vergelijking met de gasoplossing, de ventilatie aan de zijwand al geïntegreerd in deze stroom voerende versie. De "65 Years Edition" Style 493 K is verkrijgbaar voor een speciale prijs van 19.990 euro.















    16-07-2020 om 21:28 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LMC heeft een jubileum zwerfauto

    LMC Van 643 G. met een 165 pk motor

    De LMC Van 643 G rijdt voor het jubileum model met uitgebreide standaard uitrusting en bestuurderscabine in Artense Grau precies op tijd voor het jubileum is hij klaar voor gebruik. De nieuwe LMC Van 643 G. met een 165 pk motor inclusief Eco-Pack, brengt precies de kracht op om tot vier reizigers te vervoeren. Een voordeel is zeker het gewicht, met een toegestaan ​​totaal gewicht van 3.500 kilogram. De totale lengte is 6,76 meter en een breedte van 2,22 meter. De afmetingen zijn ontworpen om zoveel mogelijk comfort en functies aan boord te combineren. Wat verder spreekt voor de LMC Van 643 G is de stahoogte van 1,98 meter. Het speciale model gaat als "65-jarige editie" de weg op voor de verjaardag van de Sassenberger kampeerauto en caravan specialisten. Een passend geschenk uit het Münsterland met een duidelijk prijsvoordeel: de prijs voor de eindklant is vanaf 56.900 euro dit omvat "bovenop" toebehoren ter waarde van ongeveer 18.500 euro. Het hete lucht winterpakket verkrijgbaar voor 1.890 euro, het warmwaterpakket kost 4.190 euro. Ook verkrijgbaar voor de speciale prijs "65 jaar editie". Geventileerd meubilair, ramen met rolluiken en geïsoleerde vuilwatertanks. De bestuurders cabine is geschilderd in Arctic grijs. De grote garagedeur aan de achterkant (80 x 110 cm) kan worden gebruikt om veel apparatuur op te bergen. De twee vaste eenpersoonsbedden kunnen na ombouw aan de achterzijde worden uitgebreid tot drie, extra slaapruimte kan worden gecreëerd door de middelste zitgroep om te bouwen. Meubilair met rug ventilatie voor het best mogelijke binnen klimaat, hoogwaardige koudschuim matrassen, led-binnenverlichting, ramen met multifunctionele rolgordijnen inclusief privacyscherm en handmatige airconditioning zijn standaard in het interieur. In de keuken is een koelkast van 110 liter geïntegreerd plus een driepits kooktoestel met elektrische vonkontsteking. Op het gebied van speciale uitrusting scoort de 643 G met twee comfortabele winter arrangementen. Het pakket warme lucht en warm water is inclusief vloerverwarming.









    16-07-2020 om 21:23 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LMC lanceert nieuwe kampeerauto's


    Drie nieuwe Cruisers voor het modellen jaar 2021

    LMC optimaliseert zijn kampeerauto reeks voor het modeljaar 2021.

    De nieuwe kampeerauto’s hebben een woonoppervlak van ongeveer 15 tot 17 vierkante meter wat  redelijk veel comfort biedt. Voor zowel het interieur als voor het exterieur zijn een verscheidenheid aan slimme oplossingen door gevoerd. Na het Jubileummodel Van 643 G met veel extra’s komt een vijfde indeling van de populaire Element reeks op instapniveau en hetzelfde bij de Cruisers, een compleet nieuwe reeks. Nieuwe indeling met een tweepersoonsbed aan de zijkant. Een indeling dat vooral populair is bij beginners, blijft groeien. Na presentatie van de indelingen T668 G, T758 G, T608 en T748 wordt de lichte en compacte reeks uitgebreid met de T638. Het 6.98 m lang type, met een breedte van 2,32 meter, heeft een lage Coupé instap. In tegenstelling tot de andere vier modellen is in de T638 het grote dubbele bed rechtsachter aan passagierszijde. Bij alle Element indelingen is een elektrisch verstelbaar hefbed optioneel voor maximaal twee bedden. Slimme opberg plaatsen bieden meer ruimte in het instapgebied. Het opvouwbare tafelblad is goed doordacht voor meer bewegingsvrijheid in de woonruimte. XXL douche en toiletruimte in de badkamer zijn gescheiden van elkaar. De koelkast is te bestellen vanaf een inhoud van 142 liter. In aanvulling op de nieuwe T748 en T758 G, de twee langste Element modellen kan de middelste zitgroep eenvoudig worden omgebouwd tot een extra bed en dat met een toegang tot de deur. De achterlichten helpen ook bij het exterieurdecor. Voor meer daglicht binnen zorgen de grotere ramen.
    Samen gevat hebben de doordachte halfintegrale bestelwagens voldoende ruimte voor maximaal vier personen en naar wens een badkamer.

    De nieuwe halfintegrale Cruiser T komt met twee indelingen.

    De Cruiser T732 G heeft een breedte van 2,32 m en een lengte van 7,55 m en is voorzien van een comfortabele ruime badkamer, inclusief apart toilet en doucheruimte. De T662 G is identiek in breedte, die een Variobad aanbiedt in een lengte van 6,99 meter. Dankzij de warme maar discrete beukenlook in het interieur met tijdloze witte panelen en de hoogwaardige stof of lederen bekleding scoort het half integrale duo hoog dankzij een aangename sfeer aan boord, waaronder ook de indirecte verlichting aan de bovenkasten helpt. Winterrugleuningen in de comfortabele L-zitgroep zorgen voor voldoende luchtcirculatie voor een aangenaam klimaat zelfs bij koude temperaturen. De midden zitgroep kan men ombouwen tot een extra bed. Met de Cruiser V646 G biedt LMC in het nieuwe modeljaar ook een dynamische bestelwagenvariant.
    Hij is gericht voor een bijzonder actieve doelgroep die maximale  mobiliteit vraagt met het juiste comfort tijdens vakantiedagen. Met een lengte van 6,76 meter en slechts 2,22 meter breed heeft de wendbare Cruiser V het potentieel om absolute nieuwkomers onder het GFK-dak te inspireren. Wat het nieuwe LMC-Van en de twee Cruiser T verenigt, is de lage voertuighoogte met die voor de karakteristieke afgeplatte, elegante dakovergangen van Sassenberger. De grote garage achter, achteruitrij camera voor optimale veiligheid en verwarmde geïsoleerde vers- en afvalwatertanks maken het reizen nog aangenamer. Bij het interieurontwerp omvat het opbergvak, onder de zetel en de USB-aansluitingen voor de lightrail dezelfde uitrusting. Standaard op de nieuwe cruiser trio zijn twee slaapplaatsen, de derde is optioneel, nog twee zijn voorbij de uitklapbare dakoptie is mogelijk.

    Nog Cruisers

    Twee halfintegrale voertuigen en een busje voor verschillende doelgroepen: LMC presenteert de  T662 G, de T732 G en de V646 G

    LMC Caravan GmbH & Co.KG heeft een pakket van drie in het modeljaar 2021 met de nieuwe cruisers. De varianten T662 G, T732 G en V646 G worden nieuw op de Europese wegen en parkeerplaatsen. “De twee nieuwe halfintegrale voertuigen zijn kampeerauto’s van topkwaliteit. Niet alleen, maar ook voor oudere reizigers die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele metgezel voor hun golfvakantie of rondleidingen door de stad, ”zegt Bodo Diller, Brand Manager bij LMC, en voegt ter vergelijking toe:“ De compacte bestelwagenvariant is steeds meer gericht op de jongere doelgroep die op zoek is naar de hoogste mate van flexibiliteit en mobiliteit, die hier 's ochtends en' s avonds aanwezig is en zich na de sportieve activiteiten verheugt op een kwalitatief hoogwaardig voertuig als recreatie. ”Lage voertuighoogte en veel extra’s  Het exterieur verenigt onder andere de lage voertuig hoogte, de afgeplatte en elegante dak overgangen in de typische LMC-stijl, de grote garage achterin, de achteruitkijkcamera voor optimale veiligheid en verwarmde en geïsoleerde vers- en afvalwatertanks. Uitgerust met hetzelfde interieurdesign zijn de stahoogte van 1,98 meter, voldoende bergruimte in de kasten en zitbanken en flexibele USB-aansluitingen. De drie nieuwe cruisers worden standaard geleverd met twee slaapplaatsen, de derde is optioneel en er zijn er nog twee mogelijk met het uitklapbare dak. "Zorba Stone" is de naam van de bekledingsversie voor het interieur, als u liever een lichtere kleur heeft, kunt u optioneel kiezen voor "Nevada Beige" De Cruiser T 732 G is met 7,55 meter de langste van het nieuwe LMC-trio, met een breedte van 2,32 meter, voorzien van een comfortabele badkamer. De T 662 G met een lengte van 6,99 meter is identiek in breedte en biedt een Variobad. De Cruiser V646 G heeft dit ook aan boord. Met een lengte van 6,76 meter heeft de dynamische bestelwagen een breedte van slechts 2,22 meter. Bodo Diller is ervan overtuigd: "Het trio heeft het potentieel om absolute nieuwkomers in kampeerauto’s aan te spreken en te inspireren."





     

    16-07-2020 om 21:17 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Grande Luxe te bewonderen in Aschbach
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Concorde en PhoeniX presenteren de LMD in Aschbach


    "Luxury Motorhome Days" van 7 tot 14 september 2020

    Exclusieve samenwerking met PhoeniX en Concorde

    150 tentoonstellingsvoertuigen, nieuw en gebruikt.

    Maximaal 500 VIP bezoekers per dag

    Openluchtpresentatie met optimale hygiëne maatregelen.


    De "Luxury Motorhome Days" vinden dit jaar voor het eerst plaats. Een presentatie van exclusieve luxe kampeerauto’s, gezamenlijk gecoördineerd en georganiseerd door Concorde Reisemobile GmbH en Schell Fahrzeugbau GmbH (PhoeniX).

    Het evenement, opgevat als een puur verkoop presentatie, presenteert bezoekers met ongeveer 150 voertuigen, de nieuwste modelinnovaties, de beproefde modellen, maar ook gebruikte (tot 5 jaar) luxe voertuigen in een rustige en ontspannen sfeer. Met deze diversiteit kan vrijwel elke plattegrond worden gedekt.
    Er kunnen maximaal 500 bezoekers per dag inschrijven. Ze moeten zich vooraf elektronisch registreren en kunnen dan de site betreden met hun gepersonaliseerde VIP-ticket voor de betreffende dag. Deze verordening dient om de hygiënevoorschriften consequent uit te voeren. Deze laatsten profiteren ook van de gunstige algemene voorwaarden van een openluchtpresentatie.

    Het evenement vindt plaats van 7 tot 14 september 2020 van 10.00 uur tot 18.00 uur. Deze datum is niet willekeurig gekozen, maar is gebaseerd op een productiestop die noodzakelijk is vanwege productie arbeidsrechtelijke vereisten en maakt ook het gebruik mogelijk van bedrijfsruimte voor de tentoonstelling en werknemersparkeerplaatsen voor het parkeren van bezoekers voertuigen.
    De "Luxury Motorhome Days" is puur een verkoopevenement. Alle handelspartners van Concorde en PhoeniX krijgen de kans om lokaal aanwezig te zijn in Aschbach.
    Bezoekers die zijn uitgerust met dagelijkse VIP tickets worden verzocht de tijdelijke parkeerplaatsen vrij te maken voor bezoekers van de volgende dag na een bezoek aan de "LMD". Tijdens de bezoekuren wordt gezorgd voor catering. Na 18.00 uur is er geen entertainment. Er is geen elektriciteit in de bezoekersplaatsen.
    Persoonlijke registratie is mogelijk vanaf eind juli 2020 op het internetadres www.lmd-aschbach.de.

    15-07-2020 om 21:03 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Beduin met scandinavisch interieur

    Beduin volledig nieuw.
    De comeback van een icoon: Beduin Scandinavia het nieuwste vlaggenschip in de Dethleffs vloot. Dé caravan voor veel eisende kampeerders. Elegant Scandinavisch interieur met een natuurlijke houtlook en 7 verschillende indelingen. De Dethleffs Beduin reist al sinds 1956 de wereld over en brengt zijn kampeernomaden veilig, comfortabel en betrouwbaar naar hun bestemming. In modeljaar 2021 keert hij terug als nieuw vlaggenschip onder de Dethleffs caravans. Dankzij het standaard wintercomfort met warm water verwarming en elektrische vloerverwarming is kamperen het hele jaar door mogelijk. Vandaar het passende toevoegsel "Scandinavia", dat niet alleen verwijst naar de bruikbaarheid gedurende het hele jaar, maar ook naar het nieuwe ontwerp in "Scandinavische stijl". Met zijn hoogwaardig, elegant afgewerkt interieur en uitgekiende standaarduitrusting is de Beduin Scandinavia bedoeld voor iedereen die op vakantie niet zonder zijn persoonlijk comfort wil en veel ruimte wenst. Er kan gekozen worden uit 7 verschillende indelingen. De schoonheid van de nieuwe Beduin Scandinavia komt vooral tot uiting in het smaakvolle en hoogwaardige interieur, dat modern, Scandinavisch design combineert met verfijnde functionaliteit. Dankzij uitgekiende ruimte biedt het interieur veel bewegingsvrijheid. Hier ontmoeten moderne leisteen grijze antraciettinten de witte oppervlakken met houtoptiek en natuurlijke materialen. Een compositie die de nieuwste trend wereldwijd bepaalt. Een sfeervol verlichtingsconcept met rechtstreekse en onrechtstreekse lichtbronnen zorgt voor een gezellige sfeer. Drie verschillend gekleurde stofferingen passen bij het interieur met gordijnen en een zijwanddecor in natuurlijke viltlook. Maar de Scandinavia scoort niet alleen qua design, hij heeft een brede buitendeur, hoogwaardige 7 zone matras, hoofdsteunen in de zithoek, de standaard warmwater verwarming en elektrische vloerverwarming getuigen van zijn bruikbaarheid het hele jaar door. In de keuken zijn niet alleen grote laden en een ruime koelkast van 142 of zelfs 175 liter afhankelijk van de indeling, er is een 3 pits fornuis en een praktische oven standaard aanwezig. Het moderne design van de nieuwe Dethleffs reeks komt ook tot uiting in het exterieur van de caravan. Buitenkant van witte gladde beplating, mooi gevormde trapezium vormige ramen, chroom kleurige rangeergrepen en de standaard disselafdekking geven de caravan een modern, aantrekkelijk design en maken hem ook tot een echte blikvanger. Ook de chique achter bumper met geïntegreerde verlichting draagt hieraan bij.

    Veel ruimte voor de perfecte vakantie.

    De Beduin Scandinavia is verkrijgbaar in zeven verschillende indelingen met opbouwlengtes van 6,50 m tot 8,05 m lang. Alle modellen zijn 2,50 m breed. Het maximaal toelaatbaar gewicht begint bij de kleinste indeling, de 540 QMK, bij 1.800 kg en loopt op tot 2.200 kg bij de 740 BFK. Afhankelijk van de individuele wensen kunnen de modellen tot 2.800 kg worden geladen. Behalve de twee kortste modellen zijn het allemaal tandemassers. Onder de indelingen van de nieuwe Beduin zijn ook bekende, zoals de gezinsvariant 540 QMK met stapelbedden en badkamer achterin, de 590 RK met zijn familie slaapkamer en de 650 RFK, met een slaapgedeelte in het midden van het voertuig. De uitvoering met de éénpersoonsbedden, de 650 RE met zijn rond zitten de 690 BQT, met de grote, ruime keuken aan de voorzijde, Maar het portfolio van Beduin bevat ook twee volledig nieuwe indelingen die nog niet eerder voorkwamen in het modellengamma. De 670 BET heeft een aantrekkelijke indeling, omdat het de open keuken voorin combineert met enkele bedden en een enorme badkamer achterin. Zowel de badkamer over de volle breedte als het slaapgedeelte kan worden gescheiden van het woongedeelte. Ook de grootste variant, de 740 BFK is nieuw. En ook hier bevindt de keuken zich aan de voorzijde, met in het midden een rondzitgroep en lange bank. Achterin staan stapelbedden, daarvoor de badkamer en dan de slaapkamer. Er is een extrazithoek waar de kinderen kunnen spelen of knutselen.













    13-07-2020 om 11:21 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!