Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    25-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws vor 2021 bij Weinsberg en Tabbert

    Caravans Weinsberg en Tabbert


    CaraCito


    Zonder gas, en een uniek design slaat de nieuwe CaraCito een andere weg in. Omdat de eerste caravan van het merk zonder gasflessen voor meer opbergruimte zorgt (een douche kan optioneel worden uitgebreid), drie bekledingsvarianten in bruine, blauwe of grijze tinten met standaard WEINSBERG borduurwerk heeft, daarbij zijn diepe roestvrijstalen spoelbak en besteklade in de keuken, keukenwerkblad en tafelblad met een kenmerkende mediterrane inrichting standaard. Dakramen en ramen (keukenraam met rolgordijn) laten veel licht binnen in het interieur.
    Met de comfortabele EvoPore HRC matrassen, stoffering en meubels in een mooi decor, evenals een nieuwe deur, is de nieuwe CaraCito verkrijgbaar vanaf 10.990 euro inclusief airconditioning met verwarming. Net zo uniek als de uitrusting en het ontwerp is de prijsprestatieverhouding wat de CaraCito ook aantrekkelijk maakt voor jonge kampeerders, gezinnen en een doelgroep met duidelijke budget ideeën interessant. Met verschillende opties en pakketten kan het natuurlijk nog verder en individueler worden uitgerust. De modellen (390 QD, 450 FU, 470 EU, 470 QDK, 500 QDK) laten ook niets te wensen over: naast de types voor één- en tweepersoonsbedden en indelingen met een Frans bed is de CaraCito ook beschikbaar voor gezinnen met extra stapelbedden.
    Het exterieur straalt met een duidelijk design in contrast met het witte plaatwerk op de zijwanden en het dak zijn de aluminium zijschorten en de wielkasten in antraciet. De ruime gasflessenbox biedt veel opbergruimte of desgewenst plaats voor twee 11 kg gasflessen.


    TABBERT


    2021 is het TABBERT jaar. In een evolutionair ontwikkelingsproces is in het exterieur een geheel nieuwe ontwerptaal gecreëerd, die de hoge ontwerpnormen van de caravans op het eerste gezicht zichtbaar maakt en met zijn opvallende extravagante uiterlijk het sterke, luxueuze voertuigkarakter naar buiten uitdrukt. De sterke punten van zijn heroverwogen nieuwe technologieën, het innovatieve TABBERT dak herontwikkeld met als resultaat volledig nieuwe normen voor caravaning, De dakneus in de voor- en achtersteven komt nu goed tot zijn recht en lijkt hij bijna op een spoiler. Het karakteristieke TABBERT schommelelement van de exterieurgrafiek wordt uitgebreid en opnieuw geïnterpreteerd samen met twee brede lijnen boven en onder de zijruiten wordt een vloeiend, samenhangend totaalbeeld gecreëerd, waaraan ook de nieuwe achterlichtbeugel bijdraagt. Afhankelijk van de modelreeks is het exterieur ontworpen met een riemstrip en boeg en achterspatborden als standaard nog eleganter of kan optioneel worden geüpgraded. Markeringslichten in de rok omlijsten het voertuig met homogeen licht en zorgen voor meer veiligheid en zichtbaarheid. ROSSINI, DA VINCI, VIVALDI, PUCCINI evenals BOTTESINI, BELLINI en BELLISSIMO hebben nu multi-LED-lampen met mistlampen. Met het storing sensorsysteem wordt elke storing aan het verlichtingssysteem direct aan de chauffeur gemeld. De manoeuvreergrepen aan de achterkant van de VIVALDI en PUCCINI hebben een edel chromen kap.
    Voor een groot laadvermogen kunnen optioneel de PUCCINI, VIVALDI en DA VINCI worden besteld met een chassis van twee ton. Vanaf het nieuwe modeljaar is de PUCCINI 550 E naast de breedte van 2,5 m ook verkrijgbaar met een slanke 2,3 m versie. Het anti-roll systeem ATC is nu standaard inbegrepen in de CELLINI SLIDE-OUT.
    Speciale extra in de ROSSINI, DA VINCI, VIVALDI, PUCCINI en CELLINI is er een voucher waarmee de MEDKIT gratis kan worden besteld een exclusieve set medicijnen voor apotheken die in geen enkele caravanapotheek mag ontbreken: b.v. Antiallergie, pijngel, wondspray en pijnstillers.
    Om te worden beschermd tegen diefstal hebben alle TABBERT-caravans een GPS-tracker, die ook verkrijgbaar is met een levenslange licentie voor onbeperkte, EU-brede volgfunctie vanaf modeljaar 2021.


    ROSSINI & ROSSINI FINEST EDITION
    Het instapmodel voor gevorderde gebruikers.

    ROSSINI is het instapmodel in de TABBERT premium wereld. Voor het nieuwe modeljaar naast het nieuwe exterieur heeft hij een nieuw meubeldecor en nieuwe gestoffeerde woonruimtes (stof en synthetisch leer) gekregen in natuurlijke beige, bruine en grijze tinten, waardoor het een nog exclusiever tintje krijgt en de aangename sfeer nog meer nuanceert. . Het 32 ​​mm dikke dak met een aluminium toplaag is optioneel ook leverbaar in GVK. Een nieuw pakket maakt hem op verzoek nog veiliger Het beveiligingspakket bevat het antirolsysteem ATC, het veiligheidsslot AL-KO Safety Compact en een gasdetector.
    Vanaf 2021 is de ROSSINI leverbaar.

     















     

    25-07-2020 om 21:03 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus en Weinsberg kampeerauto's voor 2021

    Kampeerauto’s voor 2021


    Sun I


    Perfect gevormd tot in het kleinste detail, luxe gecombineerd met sportieve elegantie die eigenlijk moeilijk worden verhoogd. En toch: de nieuwe SUN I is van nog hogere kwaliteit, met nog betere functionaliteit, in het nieuwe modeljaar.
    Het hertekende voorfront geeft het luxe uitzicht van KNAUS met zes full-led-koplampen in een unieke U-vorm een ​​onmiskenbaar gezicht. Tegelijkertijd zorgen de nieuwe koplampen voor uitstekend zicht. Sportieve, opvallende decorelementen in chroom- en carbonlook onderstrepen het dynamische karakter van het voertuig en geven het een hoge herkenningswaarde.
    En het interieur van de nieuwe SUN I straalt ook luxe uit op het eerste gezicht verwarmde dubbele vloer in jachtlook, opvallend natuurlijk mat houten decor met een uniek gevoel, meubelgrepen in zwart en chroom, donker keukenblad en eettafel, verlichting geïntegreerd in muren en meubels, die de KNAUS swing opneemt in vloeiende, filigranen lijnen en tegelijkertijd het unieke ontwerp van de SUN I benadrukt de woonkamer belichaamt tijdloze elegantie. Tegelijkertijd is het buitengewoon gezellig en uitnodigend door de comfortabele zitgroep bekleding, die in verschillende elegante kleuren ook verkrijgbaar in echt leer. De keuken biedt veel ruimte om te koken en praktische opbergmogelijkheden voor een breed scala aan keukengerei. De 177 liter koelkast is aan beide zijden te openen dankzij de dubbele stop. Veel bagage kan worden opgeborgen in kleerkasten, opbergvakken en open schappen in het slaapgedeelte voor twee personen, ontworpen in lichtgrijze tinten. Op het hefbed in de boeg kunnen twee andere passagiers hun bedje dekken. De badkamer met aparte toiletruimte straalt echte wellnessflair uit.
    De nieuwe SUN I zal vanaf 2021 met dubbele as beschikbaar zijn op de 900 LEG- en 900 LX-indelingen.


    L! VE reeks


    Energiek, jong, modern, actief dat is L! VE, de starterserie van KNAUS. De L! VE modellen bieden een gezellige en stijlvolle tijdelijke woning met de beste benutting van de ruimte, goede uitrusting en een mooi interieur, tegen een interessante prijs.
    Voor het nieuwe modeljaar hebben L! VE I, TI en WAVE een nieuwe, frisse, nog huiselijkere uitstraling gekregen met het MATARA TEAK meubeldecor, en drie standaard gestoffeerde woonruimtes. Als optie kunnen ook andere stoffen en een versie van echt leer worden besteld. Er is ook een 27-inch televisie op aanvraag. De uitgebreide sfeerverlichting zorgt voor sfeervol, aangenaam licht.
    Alle indelingen van de integrale L! VE I hebben nu de 700 mm brede buitendeur. Optioneel zijn ze ook leverbaar met ALDE vloeistof vloerverwarming. En naast de 650 MEG en 700 MEG heeft de L! VE I een nieuw type met dubbele as, de 900 LEG op een 5 ton chassis. Als geen andere integrale toont het aan dat luxe niet per se duur hoeft te zijn, maar dat ruimte niet te versmaden is in een zwerfauto. De 900 LEG overtuigt met twee eenpersoonsbedden achterin, een hefbed met een breedte van 150 cm in de boeg, extreem grote L-vormige zitgroep met veel plaats om gasten uit te nodigen, veel bergruimte, grote kleerkasten en een natte cel met aparte douche.


    VAN TI & VAN TI VANSATION


    Grote badkamer, eenpersoonsbedden met een lengte van meer dan twee meter aan beide zijden, grote, comfortabele zitgroep, brede buitendeur, gemakkelijk toegankelijke gasfleskast, dit alles is mogelijk in de bouw van een kampeerauto, elk voertuig kan verschillende van deze voordelen bieden. Maar slechts één wagen heeft al deze eigenschappen tegelijkertijd de nieuwe VAN TI. Hij werd volledig her ontwikkeld voor modeljaar 2021 de focus lag hier op functionaliteit, goede kwaliteit en de nieuwste technologie. Het resultaat is een gedeeltelijk halfintegrale die binnen groter lijkt dan buiten. Bijna tien cm meer binnenruimte zonder de buitenlengte van het voertuig te vergroten met het FoldXpand productieproces heeft KNAUS een knappe technologie ontwikkeld. De nieuwe achterlichtbeugel vormt een vlak oppervlak met de achterwand, dit creëert een volledig nieuwe koetswerkfront met ruimte besparende binnenkant.
    Automotive materialen zijn kenmerkend voor het gehele voertuig, bijvoorbeeld vooraan met eigen verlichting, die perfect in de leefruimte past. Heldere leuke tinten domineren het interieur van de twee indelingen 550 MF en 650 MEG het discrete patroon van gordijnen en kruislings gelamineerd hout en het lichtgekleurde hieldecor komen overeen met de meubels in verschillende matte materialen (synthetisch leer of microfiber en gestructureerd materiaal) in contrasterende kleuren. Op verzoek kunnen ook actieve stoffen en een echt lederen versie worden besteld. Bijzonderheid de veiligheidsgordels zijn bekleed en is bijna onzichtbaar een visueel genoegen. De zitplaats in de nieuwe VAN TI is twaalf cm groter. Dankzij rugkussens met aanzienlijk meer volume en een ergonomisch gebogen lendensteun wordt maximaal zitcomfort bereikt. Optioneel heeft de 650 MEG-indeling een vrijstaande tafel voor meer comfort, een zijzitje biedt extra ruimte aan de eettafel. De keuken met een vergroot werkblad biedt voldoende plaats voor thuiskoks en de 650 MEG heeft zelfs een vak dat perfect past op een koffiezetapparaat inclusief een capsulehouder. De draaibare badkamer in de grootste van de twee interieurs is knap doordacht. De douchekolom is verborgen achter de draaibare muur wanneer deze niet wordt gebruikt, waardoor een groot vlak vrij komt voor het wastafeltje. De combifunctie van de douche is zo ontworpen dat deze intuïtief kan worden begrepen en bediend zonder ingewikkelde vouw- en sluitmechanismen. Handdoeken en tal van toiletgerief kunnen in een brede kast worden opgeborgen. De badkamer wordt afgesloten met een elegante een schuifdeur. Zelfs in de kortere interieurs 550 MF met badkamer met aparte wastafel, Frans bed en kledingkast, is er veel ruimtegevoel.

    De dakkap van de nieuwe VAN TI met geïntegreerde isolatie is standaard gemaakt van vezel versterkt polyurethaan. Deze zogenaamde LFI-componenten (injectie met lange vezels) zijn lichter, geurloos, extreem stabiel en resistent, zowel bij extreem hoge als lage temperaturen.

    Nog een uniek detail aan de buitenkant: de twee gasflessen bevinden zich naast elkaar in de gaskoffer en kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden verwisseld. Door het elektrische systeem van het voertuig in de garage achterin te plaatsen, wordt ook het gebruiksgemak vergroot, al het belangrijke is daar gemakkelijk toegankelijk en vereenvoudigt het onderhoud.

    Ook nieuw in modeljaar 2021 het rijkelijk uitgeruste speciale model VAN TI VANSATION. De VANSATION uitrusting omvat de speciale modelbekleding WINTER WHITE met moderne zwart-witcontrasten, een 27 duim televisie, head-up display, achteruitkijkcamera inclusief bekabeling, cruise control radio DAB +, alles-in-één Navigatiesysteem met kampeersoftware, Truma iNet-systeem, Truma CP-Plus digitaal bedieningspaneel voor verwarming, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, BWT waterfilter en 16 duim lichtmetalen velgen.

    Zowel VAN TI als VAN TI VANSATION betreden het nieuwe modeljaar op Fiat Ducato-basis.

    WEINSBERG

     

    Voor 2021 brengt Weinsberg niet alleen veel nieuws voor zijn vakantievoertuigen ook de site werd flink opgewaardeerd.

    Een ander bedieningspaneel in de zwerfauto’s toont duidelijk alle niveaus en is nog intuïtiever gemaakt met de draai- drukschakelaars. Daarnaast is er voor alle kampeerauto’s het praktische Thule fietsbevestigingssysteem, waarmee de fietsen in de garage achterin veilig kunnen worden vastgezet. CaraHome en CaraCompact EDITION [PEPPER] staan ​​nu op het Fiat Ducato-chassis. De CaraHome heeft ook een optionele traploos verstelbare achterruit gekregen en een nieuw houtdecor dat het interieur een nobel tintje geeft. De speciale uitrusting van de CaraCore werd opgewaardeerd met een ALDE vloeistof vloerverwarming. In combinatie met de optionele EXKLUSIV opklapdeur zijn garagedeuren en servicekleppen bovendien voorzien van centrale vergrendeling. Een verrijking in de pakketuitrusting van alle WEINSBERG voertuigen heeft de nieuwe MEDKIT veel nuttige medicijnen voor noodgevallen. Alle 17 duim aluminium velgen van de zwerfauto’s zijn uitgerust met all-season banden.

     

    CaraLoft en CaraSuite

    Compact, maar comfortabel, veel uitrusting, modern ontwerp, doordachte details zijn de sterke punten van CaraLoft en CaraSuite. Voor het nieuwe modeljaar krijgen de twee halfintegrale een LFI dakkap in een moderne vorm die het dynamische karakter van het voertuig onderstreept. LFI een bijzonderheid in deze prijsklasse staat voor injectie met lange vezels, d.w.z. de dakkap met geïntegreerde isolatie is gemaakt van vezel versterkt polyurethaan, waardoor deze licht en tegelijkertijd zeer stabiel is zelfs bij extreme temperaturen.

    Beide voertuigen hebben hetzelfde bestelwagen model (2,94 m buitenhoogte, 2,18 m binnen breedte), wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en veel opbergruimte in de CaraLoft. De CaraSuite biedt standaard een hefbed in vooraan, in plaats daarvan zijn bovenkasten mogelijk. CaraLoft en CaraSuite hebben ook een ALDE-boiler en rijden het nieuwe modeljaar elk in drie indelingen in CaraLoft 600 MF, 650 ME, 650 MF, CaraSuite 650 MF, 650 MG, 700 ME

















    24-07-2020 om 21:24 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus, Tabbert en Weinsberg brengen nieuws voor 2021

    KNAUS TABBERT en WEINSBERG tonen hun nieuwigheden voor 2021

    De innovaties voor het modeljaar 2021


    Uitdagingen accepteren, technologie en design voortdurend verbeteren en de toekomst van caravaning revolutioneren. Knaus Tabbert zet de volgende beslissende stappen voorwaarts.


    De eerste helft van 2020 stelde iedereen voor grote uitdagingen maar: er is momenteel geen vakantie die veiliger is en meer potentie heeft dan caravaning.
    Het eerste kwartaal van 2020 liet al zien hoe groot deze mogelijkheden zijn, wat wederom zeer succesvol was voor Knaus Tabbert GmbH. In het eerste kwartaal steeg de omzet in het percentage met dubbele cijfers in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het voorgaande jaar. Op deze manier kon Knaus Tabbert zelfs in tijden van crisis zonder staatsteun verder werken. Caravaning staat al lang centraal in de samenleving.
    Daarom kijkt Knaus Tabbert meer dan positief en toonde op de jaarlijkse persvoorstelling van dit jaar frisse ideeën en innovatieve nieuwe ontwikkelingen voor modeljaar 2021 De toekomst van de caravan komt binnen handbereik, onder het motto "We move".
    Vrijetijdsvoertuigen van de toekomst zijn caravans en zwerfauto’s zoals we in de komende beurzen zullen kunnen zien.

     

    De hoogtepunten van modeljaar 2021 zijn onder meer:

    CUV's KNAUS en WEINSBERG

    CUV’s zijn omgebouwde bestelwagens.


    • Groot ruimtegevoel: panoramische dakramen voor de CUV's van KNAUS en WEINSBERG.
    • Gezellige slaapkamer op het dak: CUV's met een innovatief pop-top dak.
    • Dynamisch, comfortabel, veilig: KNAUS BOXDRIVE op MAN TGE.
    • Frisse uitstraling: de CaraTour van WEINSBERG met een nieuw interieur.


    KNAUS
    • 60 jaar KNAUS: voor een mijlpaalverjaardag: SÜDWIND, BOXSTAR en SKY WAVE als speciale jubileummodellen 60 JAAR KNAUS.
    • Pure luxe: de SUN I in een nieuw design - nog sportiever, opvallender, nobeler.
    • L! VE is leven: nieuwe grote indeling 900 LEG - L! VE I nu ook met dubbele as.
    • VANSATION - Sensation: De VAN TI volledig her ontwikkeld, ook als een uitgebreid uitgerust speciaal model VANSATION.


    WEINSBERG
    • Bewezen en nu nog beter: Cara Loft en Cara Suite met LFI-dakkap en andere revisies.
    • Weg van gas: de nieuwe Cara Cito met zijn unieke design is de eerste WEINSBERG-caravan zonder gasflessen.


    TABBERT
    • Binnenkomst in de luxe wereld: de ROSSINI met een nieuw exterieur, ook als een rijkelijk uitgeruste FINEST EDITION.
    • TABBERT-traditie met moderne elegantie voor de nieuwe DA VINCI.

    T @ B
    • Tijdloos, iconisch, retro: de T @ B zet een steile succescurve voort in het nieuwe modeljaar.

    HUUR EN REIS
    • Huur een voertuig, stap in, geniet van uw vakantie: momenteel meer dan 170 verhuurlocaties en 1.900 huurcaravans, kampeerauto’s en CUV's.
    • Altijd bij de hand: alle details over autoverhuur, informatie over reisbestemmingen, noodnummers.

     

    CUV's (Caravaning Utility Vehicles)
    KNAUS en WEINSBERG. Twee merken die in 2021 nog een stap verder gaan, de CUV's rijden het nieuwe modeljaar nog beter en innovatiever in.
    In de KNAUS BOXSTAR en BOXLIFE evenals in de WEINSBERG CaraBus en CaraTour creëert het grote SKYROOF panoramische dakraam vooraan (voor voertuigen met H2-dakhoogte) een groot ruimtegevoel, terwijl er tegelijkertijd veel licht binnen valt. Bijzonderheid: het nieuwe panoramavenster kan worden geopend en heeft daarom naast het verduisteringsgordijn een hor.
    Het nieuwe, innovatieve uitklapbare dak in de BOXSTAR, BOXLIFE en WEINSBERG CUV's (met L2H2-, L4H2- en L5H2-chassis) biedt een enorm ruimteprofiel. Als absolute nieuwigheid in de industrie is het gebouwd in compacte, extreem stabiele LFI-technologie (injectie met lange vezels). Om optimale lucht- en lichtomstandigheden te creëren, bevindt de geïntegreerde Heki zich precies boven het inkom gebied wanneer het dak gesloten is. Bovendien is het nieuwe uitklapbare dak aerodynamisch geoptimaliseerd voor een lage luchtweerstand tijdens het rijden. Extra ruimte creëren in het voertuig is heel eenvoudig: hang de ladder in de boeg, til het dak gemakkelijk met de hand op en de slaapkamer op de bovenverdieping van de CUV is klaar. Comfortabele uitbreiding met sfeerverlichting en geïntegreerde leeslampjes, verwarmingsopeningen en een comfortabele matras (2 x 1,35 m) zorgen voor een nachtrust. De gesloten onderbouw van het uitklapbare dak met ventilatiekanalen voor de matras verhoogt de stijfheid en het draagvermogen van het dak. De matras zelf wordt geventileerd met een extra stof om vochtophoping te voorkomen. Voor degenen die in bed een film willen kijken of een e-book willen lezen, zijn er USB-aansluitingen voor het opladen van tablets, mobiele telefoons, enz. Vervolgens kunnen de apparaten worden opgeborgen in de geïntegreerde schapjes. Als je graag in de frisse lucht ligt, beschermt een muskietennet je tegen ongewenste bezoekers. Voordat de reis verder gaat, wordt het pop-up dak eenvoudig met de hand teruggevouwen met behulp van een slinger en ligt het vervolgens plat en ruimtebesparend op de CUV. Bij de typen 600 en 630 is naast de geïntegreerde Heki een extra dakraam achterin of een dak airco mogelijk. Om het silhouet van de zwerfauto te behouden, is het frame van het uitklapbare dak verlengd om de lengte van het voertuig te evenaren. De nieuw ontwikkelde luifelbeugel inclusief regengoot past perfect op het frame, zowel optisch als praktisch.


    KNAUS
    Voor de compacte KNAUS wagens brengt het modeljaar 2021 nog meer innovaties: de BOXDRIVE krijgt een nieuw chassis en rijdt net als de kampeerauto VAN TI PLUS nu op MAN TGE. De voordelen zijn duidelijk: tal van assistentiesystemen, zoals Noodremming en starthulp op hellingen, ESP, ABS en vermoeidheidsdetectie bieden hoge veiligheid en comfort. De BOXDRIVE is nog steeds verkrijgbaar als 680 ME en met nieuwe uitrustingspakketten.


    WEINSBERG
    En de WEINSBERG CaraTour krijgt ook een nieuwe, sportieve, coole look in het interieur: gebaseerd op de "50 Years Limited Edition", waarmee de verjaardag van de WEINSBERG CUV's werd gevierd in 2019, zal het interieur van de CaraTour in 2021 kleuriger uitzien.Duurzame CPL-oppervlakken passen bij het sportieve, dynamische karakter van het voertuig. De nieuwe woonomgeving onderscheidt ook duidelijk de CaraTour van de CaraBus, die nog steeds verkrijgbaar is met het meubeldecor EFFECT ULME.
    Beide CUV reeksen, CaraBus en CaraTour, zijn nu ook verkrijgbaar met een nieuwe bekledingsvariant in synthetisch leer.


    KNAUS
    Voor het nieuwe modeljaar hebben de kampeerauto’s van KNAUS verschillende optimalisaties gekregen: de VAN I PLATINUM SELECTION heeft nu dim- en grootlicht in LED-technologie. SKY WAVE en SKY TI kunnen op verzoek worden besteld met een 27 inch televisie. De 17 duim KNAUS-lichtmetalen velgen op grote en kleine zwerfauto’s werden opgewaardeerd met banden voor alle seizoenen. Omdat de velgen ook zoutwaterbestendig zijn en daarom ook bij uitstek geschikt in de winter, neemt hun gebruikswaarde enorm toe. Dit betekent dat er geen tweede wielen set nodig is, het voertuig kan het hele jaar door worden gebruikt met dezelfde banden.
    De variabele DESEO-caravan heeft een facelift gekregen of beter gezegd “backlift” waardoor de achterkant er nog opvallender uitziet met full-led verlichting. Ook de achterklep, die de volledige breedte van het voertuig beslaat, is technisch geoptimaliseerd. Vliegbescherming voor de grote opening aan de achterkant kan ook als optie worden besteld.
    De voor alle KNAUS voertuigen beschikbare insecten werende deur is nu nog stabieler en gebruiksvriendelijker. Het vergeeft elke onjuiste werking en kan, als het uit de geleiderail is gesprongen, gemakkelijk met één hand worden teruggezet naar de oorspronkelijke staat.

    60 jaar KNAUS - jubileummodellen
    Hij zou dit jaar 100 zijn geworden: Helmut Knaus had een visie “gratis vakantiegeluk voor iedereen” en richtte 60 jaar geleden het succesvolle merk KNAUS op. Deze twee ronde verjaardagen moeten op de juiste manier worden gevierd met drie speciale jubileummodellen:
    In 1962, twee jaar na de oprichting van KNAUS, kwam de eerste SÜDWIND op de markt hij is sindsdien het caravanicoon. Naast de uitgebreide SÜDWIND uitrusting heeft het nieuwe jubileummodel SÜDWIND 60 YEARS KNAUS bekleding (optioneel ook met Active LINE-stoffen) en een decoratiepakket met borduursel van 60 YEARS. Op de buitenkant staan ​​de 60 JAAR KNAUS sticker op de zijwand met de historische voertuigstickers van de eerste KNAUS caravans.
    De SÜDWIND reeks wordt uitgebreid met een populaire éénpersoons indeling, de 500 EU is compact met een nuttige lengte van iets meer dan vijf meter en biedt tegelijkertijd veel ruimte binnen. In totaal vier eenpersoons bedden vooraan en de omgebouwde U zitgroep achterin, tal van opbergvakken en schappen, ruime badkamer en keuken.
    Met maximaal zes slaapplaatsen is de SKY WAVE de ideale kampeerauto voor gezinnen, wendbaar en aerodynamisch dankzij de golfvormige dakconstructie een echte allrounder en mag als zodanig niet ontbreken in het assortiment jubileum modellen. De SKY WAVE 60 YEARS KNAUS wordt geleverd met een chassis in opvallend stormblauw metallic. De speciale stickers in nobele grijstinten worden aangevuld met de 60 JAAR KNAUS-stickers op de zijwand. Passend de COOL GREY bekleding met blauwe stiksels en net als het decoratiepakket met 60 JAAR KNAUS borduursel.
    Bijna precies 15 jaar geleden lanceerde KNAUS de eerste CUV. De BOXSTAR viert ook een klein jubileum: de BOXSTAR 60 YEARS KNAUS - natuurlijk ook verkrijgbaar met het nieuwe panoramische dakvenster of het innovatieve pop-topdak maakt indruk met zijn extravagante buitenkant, de buitenkleur stormblauw metallic, het donkere raamgebied. De zitkussens in CASUAL SILVER met blauwe stiksels en het decoratiepakket zijn ook voorzien van 60 YEARS KNAUS borduursel op de verjaardag BOXSTAR.











    23-07-2020 om 16:30 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concorde lanceert een nieuwe reeks

    2021 Het jaar van de Liner


    Concorde Liner generatie met nog meer luxe in 2021
    Volledig nieuwe modellen: Liner 990 GI, 996 MI en 1090 GI
    Speciale modellen Liner "Diamond Series", credo "Red Edition"
    Het past in de bedrijfsfilosofie van Concorde om niet in alle series met tal van min of meer grote innovaties te werken. Concorde concentreert zich eerder op een specifieke serie voor elk modeljaar. Voor modeljaar 2021 betreft het de reeks liners.

    Vanaf modeljaar 2021 zal de Liner reeks alleen onder deze naam verkrijgbaar zijn. Deze omvatten de nieuwe Liner 990 GI, 996 MI en 1090 GI modellen, de beproefde lay-outs van de voormalige Liner Plus-modellen en de speciale modellen van de "Diamond Series".

    De drie nieuwe modellen van de liner-serie zijn allemaal gebaseerd op Mercedes Benz Atego. Met achterwielaandrijving, toelaatbaar totaalgewicht bijna 12 tot 15 ton, een 6 cilinders, 7,7 liter motor met een vermogen van 299 pk (220 kW).

    Een grote autobusruit, met als bijzonderheid een PVB-folie tussen de binnen- en buitenruit, UV straling en hittebestendig. Nieuw ontworpen achterlichten en spoilers met opmerkelijke afmetingen van ongeveer 10 meter lang en bijna 2,50 meter breed bepalen de buitenkant van de nieuwe generatie liner. Het spreekt voor zich dat in deze klasse een rijbewijs klasse C vereist is volgens de bovengenoemde gewichtsgegevens. Het B rijbewijs is voldoende voor de Smart (Liner 990 GI) die in de garage wordt vervoerd, evenals de Fiat 500 / Abarth 500 of Mini-Cooper in de Liner 1090 GI.

    Ruimte speelt geen rol in de nieuwe voeringmodellen. Het aanbod aan kleerkasten en bovenkasten is navenant genereus. Aan de achterkant lokken alle modellen met een eiland bed. De badkamer heeft “marmeren panelen” met een exclusieve optionele regendouche.

    De keuken is een droom voor alle kookexperts. Het assortiment apparaten bestaande uit een gasfornuis en optionele inductie, twee roestvrijstalen wastafels met professionele waterarmaturen bieden een perfect speelveld. Dit omvat ook de 177 liter optionele compressor koelkast met de deurscharnieren aan beide zijden, het 20 liter vriesvak, de elektrisch uitschuifbare koffiemachine en de optioneel verkrijgbare magnetron en vaatwasser.

    De woonkamer bestaat uit een L-vormige zithoek en tegenoverliggende lange zitbank. Het meubel- en interieurdesign fascineert door een exclusief ogende mix van lichte stof- / leer-tinten (vanille) en notenhouten meubelfronten in het Jatoba-Briljant tekening, zwarte hoogglans toepassingen, een flexibel uitschuifbare tafelconstructie evenals LED-plafondspots en indirecte verlichting.

    Daarna volgt de bestuurderscabine (optioneel met hefbed), die door een overzichtelijke opstelling van alle instrumenten de bestuurder er een optimaal zicht op biedt en een hoog rijcomfort garandeert. Dit geldt ook voor de luchtvering standaard in beide klasse.

     

    De nieuwe Liners maken over het algemeen indruk met innovatieve technologische hoogtepunten. Dit omvat het optionele Birdview camerasysteem, dat een perfect zicht rondom biedt en van onschatbare waarde is bij het manoeuvreren, parkeren of zelfs draaien (blinde hoeken) van de grote voertuigen. Hetzelfde geldt voor het hydraulische ondersteuningssysteem bij stilstand van het voertuig. Voldoende energie voor alle hightech accessoires zorgt voor een sterk lithium-ion batterijpakket en een stroomgenerator in de "kelder" voor het geval er geen 230 Volt stroom beschikbaar is.

    De hydraulisch te openen achterklep, de elektrisch te ontgrendelen opberg- en servicekleppen en bijvoorbeeld de bredere koetswerkdeur, die met een cijfercombinatie of radiosleutel kan worden bediend, zorgen voor extra gemak.

    De nieuwe Liner modellen beginnen bij ongeveer € 350.000

    Naast de nieuwe liners worden ook nieuwe speciale modellen aangeboden onder de naam "Diamond Series". Dit is te herkennen aan de bekende luxe (interieur) uitrustingen, met name aan de opvallende groothoekverlichting, die als extra frontconstructie boven de kuip is gepositioneerd. Bovendien schitteren de "Diamond Series" -modellen met opvallende stickers, frameloze zijruiten in de cabine en van binnen met nieuwe, uitvoerig bewerkte (lederen) bekleding met een exclusief quiltpatroon.

    De rest van het voertuig werd opgewaardeerd met kleine comfortverbeteringen. Bij alle modellen die op Iveco Daily-chassis zijn gebouwd, is bijvoorbeeld het stuur verwijderd om de bewegingsvrijheid op dit gebied te verbeteren en de bestuurdersstoel te verplaatsen.
    Bovendien krijgen alle modellen voor 2021 de nieuwe koelkast van 177 liter met een aan beide zijden openende deur, die ook kan worden gecombineerd met een magnetron of oven.

    De Credo-serie komt in het modeljaar 2021 met de speciale serie "Red Edition" op de markt. Op het eerste gezicht (exterieur) schittert dit met opvallende rode buitenspiegels, een overeenkomstig gekleurd exterieurdesign en opvallende privacy zwarte beglazing. Binnenin heeft Concorde de editie-modellen opnieuw ontworpen met bovenkasten in grijsachtige Magnolia-fronten. Het zitmeubilair en de woonkamer maken indruk met een speciaal tweekleurig lederen interieur.











    22-07-2020 om 11:56 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!