Inhoud blog
  • een interieur
  • even een ander werkje
  • De terrassen zijn nog leeg
  • zomer aan de Bodensee
  • Pretpark
  • Een toren met kleintjes
  • Een nieuwe MAXIA bij Hobby
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    23-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus, Tabbert en Weinsberg brengen nieuws voor 2021

    KNAUS TABBERT en WEINSBERG tonen hun nieuwigheden voor 2021

    De innovaties voor het modeljaar 2021


    Uitdagingen accepteren, technologie en design voortdurend verbeteren en de toekomst van caravaning revolutioneren. Knaus Tabbert zet de volgende beslissende stappen voorwaarts.


    De eerste helft van 2020 stelde iedereen voor grote uitdagingen maar: er is momenteel geen vakantie die veiliger is en meer potentie heeft dan caravaning.
    Het eerste kwartaal van 2020 liet al zien hoe groot deze mogelijkheden zijn, wat wederom zeer succesvol was voor Knaus Tabbert GmbH. In het eerste kwartaal steeg de omzet in het percentage met dubbele cijfers in vergelijking met hetzelfde kwartaal van het voorgaande jaar. Op deze manier kon Knaus Tabbert zelfs in tijden van crisis zonder staatsteun verder werken. Caravaning staat al lang centraal in de samenleving.
    Daarom kijkt Knaus Tabbert meer dan positief en toonde op de jaarlijkse persvoorstelling van dit jaar frisse ideeën en innovatieve nieuwe ontwikkelingen voor modeljaar 2021 De toekomst van de caravan komt binnen handbereik, onder het motto "We move".
    Vrijetijdsvoertuigen van de toekomst zijn caravans en zwerfauto’s zoals we in de komende beurzen zullen kunnen zien.

     

    De hoogtepunten van modeljaar 2021 zijn onder meer:

    CUV's KNAUS en WEINSBERG

    CUV’s zijn omgebouwde bestelwagens.


    • Groot ruimtegevoel: panoramische dakramen voor de CUV's van KNAUS en WEINSBERG.
    • Gezellige slaapkamer op het dak: CUV's met een innovatief pop-top dak.
    • Dynamisch, comfortabel, veilig: KNAUS BOXDRIVE op MAN TGE.
    • Frisse uitstraling: de CaraTour van WEINSBERG met een nieuw interieur.


    KNAUS
    • 60 jaar KNAUS: voor een mijlpaalverjaardag: SÜDWIND, BOXSTAR en SKY WAVE als speciale jubileummodellen 60 JAAR KNAUS.
    • Pure luxe: de SUN I in een nieuw design - nog sportiever, opvallender, nobeler.
    • L! VE is leven: nieuwe grote indeling 900 LEG - L! VE I nu ook met dubbele as.
    • VANSATION - Sensation: De VAN TI volledig her ontwikkeld, ook als een uitgebreid uitgerust speciaal model VANSATION.


    WEINSBERG
    • Bewezen en nu nog beter: Cara Loft en Cara Suite met LFI-dakkap en andere revisies.
    • Weg van gas: de nieuwe Cara Cito met zijn unieke design is de eerste WEINSBERG-caravan zonder gasflessen.


    TABBERT
    • Binnenkomst in de luxe wereld: de ROSSINI met een nieuw exterieur, ook als een rijkelijk uitgeruste FINEST EDITION.
    • TABBERT-traditie met moderne elegantie voor de nieuwe DA VINCI.

    T @ B
    • Tijdloos, iconisch, retro: de T @ B zet een steile succescurve voort in het nieuwe modeljaar.

    HUUR EN REIS
    • Huur een voertuig, stap in, geniet van uw vakantie: momenteel meer dan 170 verhuurlocaties en 1.900 huurcaravans, kampeerauto’s en CUV's.
    • Altijd bij de hand: alle details over autoverhuur, informatie over reisbestemmingen, noodnummers.

     

    CUV's (Caravaning Utility Vehicles)
    KNAUS en WEINSBERG. Twee merken die in 2021 nog een stap verder gaan, de CUV's rijden het nieuwe modeljaar nog beter en innovatiever in.
    In de KNAUS BOXSTAR en BOXLIFE evenals in de WEINSBERG CaraBus en CaraTour creëert het grote SKYROOF panoramische dakraam vooraan (voor voertuigen met H2-dakhoogte) een groot ruimtegevoel, terwijl er tegelijkertijd veel licht binnen valt. Bijzonderheid: het nieuwe panoramavenster kan worden geopend en heeft daarom naast het verduisteringsgordijn een hor.
    Het nieuwe, innovatieve uitklapbare dak in de BOXSTAR, BOXLIFE en WEINSBERG CUV's (met L2H2-, L4H2- en L5H2-chassis) biedt een enorm ruimteprofiel. Als absolute nieuwigheid in de industrie is het gebouwd in compacte, extreem stabiele LFI-technologie (injectie met lange vezels). Om optimale lucht- en lichtomstandigheden te creëren, bevindt de geïntegreerde Heki zich precies boven het inkom gebied wanneer het dak gesloten is. Bovendien is het nieuwe uitklapbare dak aerodynamisch geoptimaliseerd voor een lage luchtweerstand tijdens het rijden. Extra ruimte creëren in het voertuig is heel eenvoudig: hang de ladder in de boeg, til het dak gemakkelijk met de hand op en de slaapkamer op de bovenverdieping van de CUV is klaar. Comfortabele uitbreiding met sfeerverlichting en geïntegreerde leeslampjes, verwarmingsopeningen en een comfortabele matras (2 x 1,35 m) zorgen voor een nachtrust. De gesloten onderbouw van het uitklapbare dak met ventilatiekanalen voor de matras verhoogt de stijfheid en het draagvermogen van het dak. De matras zelf wordt geventileerd met een extra stof om vochtophoping te voorkomen. Voor degenen die in bed een film willen kijken of een e-book willen lezen, zijn er USB-aansluitingen voor het opladen van tablets, mobiele telefoons, enz. Vervolgens kunnen de apparaten worden opgeborgen in de geïntegreerde schapjes. Als je graag in de frisse lucht ligt, beschermt een muskietennet je tegen ongewenste bezoekers. Voordat de reis verder gaat, wordt het pop-up dak eenvoudig met de hand teruggevouwen met behulp van een slinger en ligt het vervolgens plat en ruimtebesparend op de CUV. Bij de typen 600 en 630 is naast de geïntegreerde Heki een extra dakraam achterin of een dak airco mogelijk. Om het silhouet van de zwerfauto te behouden, is het frame van het uitklapbare dak verlengd om de lengte van het voertuig te evenaren. De nieuw ontwikkelde luifelbeugel inclusief regengoot past perfect op het frame, zowel optisch als praktisch.


    KNAUS
    Voor de compacte KNAUS wagens brengt het modeljaar 2021 nog meer innovaties: de BOXDRIVE krijgt een nieuw chassis en rijdt net als de kampeerauto VAN TI PLUS nu op MAN TGE. De voordelen zijn duidelijk: tal van assistentiesystemen, zoals Noodremming en starthulp op hellingen, ESP, ABS en vermoeidheidsdetectie bieden hoge veiligheid en comfort. De BOXDRIVE is nog steeds verkrijgbaar als 680 ME en met nieuwe uitrustingspakketten.


    WEINSBERG
    En de WEINSBERG CaraTour krijgt ook een nieuwe, sportieve, coole look in het interieur: gebaseerd op de "50 Years Limited Edition", waarmee de verjaardag van de WEINSBERG CUV's werd gevierd in 2019, zal het interieur van de CaraTour in 2021 kleuriger uitzien.Duurzame CPL-oppervlakken passen bij het sportieve, dynamische karakter van het voertuig. De nieuwe woonomgeving onderscheidt ook duidelijk de CaraTour van de CaraBus, die nog steeds verkrijgbaar is met het meubeldecor EFFECT ULME.
    Beide CUV reeksen, CaraBus en CaraTour, zijn nu ook verkrijgbaar met een nieuwe bekledingsvariant in synthetisch leer.


    KNAUS
    Voor het nieuwe modeljaar hebben de kampeerauto’s van KNAUS verschillende optimalisaties gekregen: de VAN I PLATINUM SELECTION heeft nu dim- en grootlicht in LED-technologie. SKY WAVE en SKY TI kunnen op verzoek worden besteld met een 27 inch televisie. De 17 duim KNAUS-lichtmetalen velgen op grote en kleine zwerfauto’s werden opgewaardeerd met banden voor alle seizoenen. Omdat de velgen ook zoutwaterbestendig zijn en daarom ook bij uitstek geschikt in de winter, neemt hun gebruikswaarde enorm toe. Dit betekent dat er geen tweede wielen set nodig is, het voertuig kan het hele jaar door worden gebruikt met dezelfde banden.
    De variabele DESEO-caravan heeft een facelift gekregen of beter gezegd “backlift” waardoor de achterkant er nog opvallender uitziet met full-led verlichting. Ook de achterklep, die de volledige breedte van het voertuig beslaat, is technisch geoptimaliseerd. Vliegbescherming voor de grote opening aan de achterkant kan ook als optie worden besteld.
    De voor alle KNAUS voertuigen beschikbare insecten werende deur is nu nog stabieler en gebruiksvriendelijker. Het vergeeft elke onjuiste werking en kan, als het uit de geleiderail is gesprongen, gemakkelijk met één hand worden teruggezet naar de oorspronkelijke staat.

    60 jaar KNAUS - jubileummodellen
    Hij zou dit jaar 100 zijn geworden: Helmut Knaus had een visie “gratis vakantiegeluk voor iedereen” en richtte 60 jaar geleden het succesvolle merk KNAUS op. Deze twee ronde verjaardagen moeten op de juiste manier worden gevierd met drie speciale jubileummodellen:
    In 1962, twee jaar na de oprichting van KNAUS, kwam de eerste SÜDWIND op de markt hij is sindsdien het caravanicoon. Naast de uitgebreide SÜDWIND uitrusting heeft het nieuwe jubileummodel SÜDWIND 60 YEARS KNAUS bekleding (optioneel ook met Active LINE-stoffen) en een decoratiepakket met borduursel van 60 YEARS. Op de buitenkant staan ​​de 60 JAAR KNAUS sticker op de zijwand met de historische voertuigstickers van de eerste KNAUS caravans.
    De SÜDWIND reeks wordt uitgebreid met een populaire éénpersoons indeling, de 500 EU is compact met een nuttige lengte van iets meer dan vijf meter en biedt tegelijkertijd veel ruimte binnen. In totaal vier eenpersoons bedden vooraan en de omgebouwde U zitgroep achterin, tal van opbergvakken en schappen, ruime badkamer en keuken.
    Met maximaal zes slaapplaatsen is de SKY WAVE de ideale kampeerauto voor gezinnen, wendbaar en aerodynamisch dankzij de golfvormige dakconstructie een echte allrounder en mag als zodanig niet ontbreken in het assortiment jubileum modellen. De SKY WAVE 60 YEARS KNAUS wordt geleverd met een chassis in opvallend stormblauw metallic. De speciale stickers in nobele grijstinten worden aangevuld met de 60 JAAR KNAUS-stickers op de zijwand. Passend de COOL GREY bekleding met blauwe stiksels en net als het decoratiepakket met 60 JAAR KNAUS borduursel.
    Bijna precies 15 jaar geleden lanceerde KNAUS de eerste CUV. De BOXSTAR viert ook een klein jubileum: de BOXSTAR 60 YEARS KNAUS - natuurlijk ook verkrijgbaar met het nieuwe panoramische dakvenster of het innovatieve pop-topdak maakt indruk met zijn extravagante buitenkant, de buitenkleur stormblauw metallic, het donkere raamgebied. De zitkussens in CASUAL SILVER met blauwe stiksels en het decoratiepakket zijn ook voorzien van 60 YEARS KNAUS borduursel op de verjaardag BOXSTAR.













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!