Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    31-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker eten in eigen bubbel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met de kampeerauto op restaurant.

    Sinds we niet meer op restaurant kunnen en zelfs niet naar het buitenland staat de kampeerauto daar stilletjes in de garage, misschien ergens op een parking of langs de straat.

    Door de Corona pandemie zijn veel restaurants gesloten. Bij een aantal kan je echter een kant en klare maaltijd afhalen. Voor zwerfautomobilisten kan het nog beter. In plaats van een maaltijd af te halen kan je het ter plaatse op smullen. Mits afspraak mag je op de restaurant parking komen staan. De maaltijd wordt dan kant en klaar aan uw deur afgegeven. Het wordt een leuke avond, niets is gezelliger dan in je eigen woonkamer op wielen te genieten van lekker eten en een drankje.

    Hoe beginnen?

    Surf naar campermeal.be

    Reserveer bij het deelnemend restaurant en meld dat je met een kampeerauto komt. Schrik niet er is een ruime keuze.

    Parkeer op de parking van het restaurant of in de buurt. Bestel je maaltijd.

    Smakelijk. Het een wordt gebracht aan je kampeerauto. 

    Achteraf heeft de kampeerauto nog eens wat kunnen rijden, een noodzaak om batterijen bij te laden en de motor eens warm te laten draaien.

    31-01-2021 om 16:33 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G=S voert actie

    G + S, De matrasmakers starten in februari 2021 met een grote speciale campagne.

    Speciale aanbieding "20 procent korting op alle matrassen" in februari en maart 2021.

    Matrassen die elk precies passen in verschillende kwaliteiten

    Inrijservice: rijd eerste poort, selecteer en rijd verder binnen een paar uur verder

    G + S pandemie regeling: vroeg genoeg boeken

     

    "De matrasmakers" beginnen het nieuwe jaar met een aantrekkelijke aanbieding. In februari en maart 2021 kunnen eigenaren van kampeerauto’s en caravans met 20 procent korting hun matrassen binnen enkele uren laten verwisselen. Vanwege de pandemie kunnen klanten boeken tijdens de promotieperiode en hun bestelling direct na de blokkering ophalen. Nieuwe matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende beddengoedkwaliteiten, in elke vorm en ondersteunen optimale hygiënische normen en, afhankelijk van het ontwerp, gezondheid, welzijn en de regeneratie van het lichaam en het immuunsysteem. Niet voor niets zegt reclame (niet alleen) dat “gezonde slaap zo belangrijk is”.

     

     

    "Gezonde slaap is zo belangrijk", klinkt het tijdens de commercials uit de radio, gecombineerd met een medicijnaanbeveling. Maar het werkt ook zonder medicatie. Met de keuze voor een optimale matras. Met hun jarenlange ervaring in de productie van matrassen op maat is “Die Polstermacher” het perfecte adres.

    In februari en maart 2021 is er een aantrekkelijke speciale aanbieding: er is 20 procent korting op alle matrassen in Enkenbach-Alsenborn. Tufan Sahin, hoofd van het G + S Customer Center, heeft het onderwerp behandeld. “Slaap is essentieel voor lichaam en geest. De stofwisseling en het immuunsysteem herstellen zich tijdens de slaap en de hersenen verwerken de indrukken van de dag. Zo draagt ​​slaap bij aan gezondheid en welzijn. Met onze matrassen, met individueel verschillende kwaliteit en afgestemd op het voertuig, bieden we de optimale omstandigheden voor een gezonde slaap. En na een paar jaar gebruik met oude matrassen, mag het punt van hygiëne niet worden onderschat ”.

    Een matraswissel is ook een optie voor nieuwe voertuigen. De uniforme matrasuitrusting van een nieuw voertuig voldoet niet noodzakelijkerwijs aan de behoeften van de eigenaar. Afhankelijk van uw slaapgewoonten, uw lichaamsgewicht of uw gezondheidstoestand is de kwaliteit van de matras een doorslaggevende factor om u absoluut comfortabel te voelen in uw kampeerauto of caravan. Omdat bekend is dat het slaapgedeelte in het recreatievoertuig de belangrijkste functionele ruimte is.

    En zo vervolgt Tufan Sahin: “Wij bieden bijvoorbeeld hoogwaardige 7-zone kubusschuimmatrassen met geheugeneffect die zich optimaal aanpassen aan de individuele lichaamscontouren en passen bij de kwaliteit van uitgebreide plaatsystemen. Afhankelijk van het individuele "volumegewicht" van het schuim, beantwoorden de hoogwaardige koudschuimmatrassen op dezelfde manier ook optimaal aan de wensen van de klant ”.

     

    Over het algemeen is de klantenservice van G + S uitzonderlijk en voorbeeldig. Beddeskundigen geven gedetailleerd en competent advies. Er is ook een soort "drive-in service". De klant komt aanrijden, krijgt advies, maakt een keuze en binnen enkele uren wordt de matras in de gewenste kwaliteit en op maat in het voertuig geplaatst.

     

    Naast de matrassenactie bieden de stoffeerders ook hoogwaardige toppers aan. Deze verhogen het ligcomfort, vooral bij kampeerbussen, waarvan de matrasconstructie grotendeels overeenkomt met een matraspuzzel en een gelijkmatige waterpas mogelijk maakt met een topper.

    Vanaf 1.2. tot 31 maart 2021 staat het G + S-team van experts na voorafgaande telefonische afspraak klaar in het G + S Customer Center om klanten competent advies te geven over matrasaankopen. Vanwege de pandemie kunnen klanten tijdens de actieperiode boeken en, conform het hygiëneconcept, langskomen om het uit te voeren. Indien u te maken heeft met een regionale regeling waardoor u niet binnen de actieperiode een afspraak kunt maken, is het mogelijk om na overleg en bindende boeking een alternatieve datum af te spreken voor de uitvoering na de lockdown.

    Meer info:

     G + S Sitz + Polstermöbel GmbH Hainweg 4 67677 Enkenbach-Alsenborn 06701/205 26-0

    06701/205 26-299

    www.diepolstermacher.de

    info@diepolstermacher.com

    30-01-2021 om 13:45 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    30-01-2021 om 13:31 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOB Campagne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    BOB - campagne

    BOB-campagne: ondanks corona 110.000 bestuurders gecontroleerd op alcohol achter het stuur
    2,2% van de bestuurders blies positief


    Ondanks de coronamaatregelen heeft de politie tijdens de BOB-campagne deze winter bijna 110.000 bestuurders een blaastest laten ondergaan. Hoewel de overgrote meerderheid van de bestuurders goed beseft dat drinken en rijden absoluut niet kan, blies 2,2 % van alle bestuurders toch nog positief. Het overgrote deel van de controles gebeurde overdag, aangezien er een avondklok van kracht was in heel het land. Toch bliezen nog 779 bestuurders positief tijdens de nacht, ofwel gemiddeld 18 bestuurders per nacht tijdens deze campagne. Deze resultaten tonen aan dat het nodig is en blijft om onder alle omstandigheden te controleren op alcohol achter het stuur.


    Algemene resultaten
    Ondanks alle gezondheidsmaatregelen en het feit dat al die coronamaatregelen moeten gehandhaafd worden, heeft de federale en de lokale politie de voorbije 6 weken tijdens de BOB-campagne toch bijna 110.000 bestuurders gecontroleerd op alcohol achter het stuur. Dat zijn ruim 2600 controles die elke dag gebeurden. Het is door de bijzondere omstandigheden van dit jaar onzinnig om dit cijfer te vergelijken met de situatie van de voorbije jaren.

    Op 109.932 uitgevoerde testen bleek een zeer kleine groep positief te blazen. 2458 bestuurders ofwel 2,2% van alle bestuurders blies positief. De overgrote meerderheid van die groep had wel meer dan 0,8 ‰ in zijn bloed.

    Aantal uitgevoerde testen Aantal positieve testen (tussen 0,5 en 0,8 ‰) Aantal positieve testen
    (> 0,8 ‰) % Totaal aantal positieve testen %
    2020-2021   109.932     739  0,6     1719  1,6       2458   2,2

    Tijdens de nacht nog altijd meer bestuurders onder invloed
    90% van alle controles deze winter gebeurde overdag. Dat is logisch aangezien een avondklok van kracht was. Overdag op weekdagen liep 1,5 % van de bestuurders tegen de lamp. Op weekenddagen was dat 2%.

    Ondanks de avondklok waren er ook nog steeds bestuurders die ’s nachts onder invloed van alcohol op onze wegen rondreden. Het percentage positieve bestuurders tijdens de nachten, lag tijdens deze BOB-campagne nog altijd 3 à 4 keer hoger dan overdag. Op weeknachten gaat het over 8% van de gecontroleerde bestuurders die positief blees, tijdens weekendnachten over 7%. In totaal waren er 779 die ’s nachts gepakt werden met te veel alcohol achter het stuur. Dat zijn gemiddeld 18 chauffeurs tijdens elke nacht van de BOB-campagne.

    Weekdagen Weekend
    Dag Nacht Dag Nacht
    Aantal uitgevoerde testen 50462                            3099                  49233                    7138
    Aantal positieve testen       1,5%                                8%                     2%                         7%

    Conclusie
    In moeilijke omstandigheden heeft de politie deze winter toch in heel het land alcoholcontroles gedaan. Dat blijft absoluut noodzakelijk, want zelfs in deze vreemde tijden blijft een kleine groep bestuurders zeer hardleers als het gaat over de combinatie alcohol drinken en rijden.
    Opvallend is dat zelfs in een periode waarin een avondklok van kracht is, er elke nacht in ons land toch nog 18 bestuurders betrapt worden wanneer ze onder invloed van alcohol rondrijden. Dat is het beste bewijs dat het nodig is om op elk moment en onder alle omstandigheden te blijven controleren op alcohol achter het stuur.


    Meer info: Vias

    29-01-2021 om 16:31 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CM Stuttgart Openingsrede Januari 2021

    CM Stuttgart 2021

    Martin Lohmann presenteert de eerste resultaten van de huidige reisanalyse op de openingspersconferentie van CMT digital in Stuttgart

    Een jaar zonder CMT? Ondenkbaar! Ook met het oog op de innovaties en onderzoeksresultaten die daar worden gepresenteerd. Hoewel de CMTdigital niet te vergelijken is met een gewone CMT, blijft één constante: het idee van de reisanalyse van de Research Association for Holidays and Travel (FUR) aan het begin van het jaar. Prof.Martin Lohmann, wetenschappelijk adviseur van de FUR, heeft een eerste voorlopige balans voor toerisme in 2020 opgesteld voor de CMT en presenteert de toeristische trends van het nieuwe jaar exclusief in Stuttgart.

     

     "De inzinking van het wereldwijde toerisme was dramatisch", legt Lohmann de situatie vorig jaar uit. Het internationale toerisme is in 2020 met ongeveer 72 procent afgenomen ten opzichte van 2019. Wereldwijd zal het aantal aankomsten van internationale gasten naar verwachting ongeveer 400 miljoen bedragen, na 1,46 miljard in 2019 [bron: UNWTO, schatting FUR]. "Dit betekent dat het internationale toerisme zich ongeveer op het niveau van 1989 bevindt." De achtergrond van deze ontwikkeling is duidelijk te wijten aan de snelle verspreiding van het SARS-CoV-2 coronavirus en de ziekte COVID-19 die het veroorzaakt. Door de maatregelen die werden genomen om het virus in te dammen, "kwam het grensoverschrijdende vakantietoerisme tijdelijk vrijwel stil te liggen". Volgens Lohmann is het aantal overnachtingen in Duitsland in de eerste elf maanden van het jaar met 36 procent gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar [bron: Federal Statistical Office, 2021]. Voor 2020 kan men in Duitsland ongeveer 299 miljoen overnachtingen verwachten, in 2019 was dat 496 miljoen.

     2020: De vraag stortte in alle segmenten in

     Volgens de voorlopige gegevens op basis van de online reisanalyse, verwacht FUR dat de Duitse vakantiereizen in 2020 laag zullen zijn met een volume van ongeveer 43 miljoen vakantiereizen (een daling van 40 procent ten opzichte van het voorgaande jaar). Het verwachte aantal korte vakantiereizen (duur twee tot vier dagen) is 37 miljoen (min 60 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Alle segmenten van de toeristenindustrie, d.w.z. hotel, gastronomie, transportbedrijven, touroperators en agentschappen, worden zwaar getroffen.

     Volgens Lohmann laten de indicatoren voor de toeristische vraag in 2021 een positieve uitgangspositie zien. Veel Duitsers verwachtten dat de algemene economische ontwikkeling zou verslechteren, maar de meesten van hen zien stabiele omstandigheden met betrekking tot hun eigen persoonlijke economische situatie: 17 procent (vorig jaar 22 procent) verwacht dat hun persoonlijke economische situatie in een jaar tijd verbeterd zal zijn; 25 procent (vorig jaar 22 procent) vreest een verslechtering. De overige 57 procent ziet geen verandering. De individuele economische situatie, die over het algemeen als stabiel wordt beschouwd, is een belangrijke voorwaarde voor vakantietoerisme in 2021. Vier op de vijf Duitsers (80 procent) had al nagedacht over vakantiereizen in 2021. Of iemand daadwerkelijk op reis gaat, is dan een kwestie van bekwaamheid (tijd en geld?) En bereidheid (verlangen naar vakantie?). Het verlangen naar vakantie is licht gedaald met 51 procent (vorig jaar 57 procent), de factoren tijd (66 procent) en geld (62 procent) om te reizen zijn naar schatting even goedkoop als in het voorgaande jaar. "Al met al drukken deze resultaten een verrassend positieve vakantiestemming uit", zegt Lohmann, "wat wijst op goede startomstandigheden aan de vraagzijde. Voor de meeste Duitsers waren en blijven vakantiereizen een onmisbaar onderdeel van hun levenskwaliteit. "

     Vakantiestemming voor 2021 verrassend positief

     De basisvoorkeuren van vakantiegangers, bijvoorbeeld de voorkeur voor soorten bestemmingen zoals strand- of bergbestemmingen of voor soorten reizen, zijn niet veranderd. Of en hoe u reist, hangt in wezen af ​​van de mogelijkheden die zich voordoen tegen de achtergrond van de maatregelen tegen de coronapandemie. Om deze reden zal het totaalbeeld waarschijnlijk aanzienlijk verschillen van de norm van het afgelopen decennium in 2021. Nieuwe (oude) vrijheden zouden snel leiden tot een terugkeer naar eerdere reispatronen, maar "op zijn vroegst in de tweede helft van 2021 en ook niet in alle segmenten". Al met al kan voor 2021 een afname van de toeristenvraag worden verwacht ten opzichte van 2019 Vooral vanwege de beperkingen in verband met het in bedwang houden van het coronavirus, in sommige gevallen om economische redenen of omdat de reislust verloren is gegaan.

     De verwachte beperkingen kwamen tot uiting in de plannen van de respondenten. Zo zouden vliegreizen en verre reizen in 2021 minder vaak worden overwogen dan vóór de pandemie. In plaats daarvan liggen dit jaar (weer) meer populaire bestemmingen in de buurt, die bij voorkeur met de auto en zo individueel mogelijk te bereiken zijn zonder al te dicht bij andere mensen te zijn. Een kampeervakantie zou onder deze omstandigheden nieuwe vrienden maken. Deze bijzondere situatie is geen probleem voor de multi-optionele vakantiegangers, zij zullen blij zijn met de beschikbare aanbiedingen.

     Onduidelijkheden, onzekerheden en zorgen in de huidige situatie leidden tot wachten bij het plannen en boeken van een reis. De behoefte aan informatie is groot en klanten verwachten flexibiliteit en goodwill van de aanbieders. Ook de veiligheidseisen op reis zijn hoog: bijvoorbeeld weinig contacten, coronaspecifieke hygiënemaatregelen. "Tegelijkertijd mag het vakantieplezier onder deze omstandigheden niet in het gedrang komen, een evenwichtsoefening voor sommige aanbieders", stelt Lohmann.



    27-01-2021 om 19:52 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!