Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    20-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.genieten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-07-2023 om 14:05 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Sterckeman voor 2024

    Sterckeman introduceert twee nieuwe modelseries!

    Een caravanmerk met degelijke lichtgewicht caravans voor een aantrekkelijke prijs, dat is waar Sterckeman voor staat. Niet zo verwonderlijk dus, dat Sterckeman een trouwe groep klanten heeft.

    De afgelopen twee seizoenen hebben steeds meer caravanners het merk ontdekt. Geen reden voor Sterckeman om stil te staan maar komend jaar juist behoorlijk uit te pakken.

    Het aantal modelseries gaat terug van 4 naar 3 series:

    de Easy,

    de Sport Edition (een combinatie van de huidige Easy Comfort en Starlett Graphite)

    en de Open Edition (op het niveau van de 2023 Evolution serie).

    Easy serie:

    De Easy serie komt in 4 indelingen waarbij 3 ervan geschikt zijn voor stellen: de 390 CP, 420 CP en de 472 LJ. Er is ook een familie-indeling met een vast tweepersoonsbed aan de voorzijde een zit in het midden met daar tegenover de keuken en aan de achterzijde een stapelbed die ook van buiten bereikbaar is door de grote garagedeur, makkelijk om grote spullen op te bergen. Dit wordt de Easy 470 PE.

    De caravans krijgen een nieuwe buitendecoratie, en de witte zijwanden bestaan voortaan ook uit polyester in plaats van aluminium, waarbij meteen ook de isolatie is opgeschaald naar het veel betere IRP (isolatie)-systeem.

    De bekleding blijft gelijk aan het afgelopen seizoen. Het interieur blijft op details na gelijk.

    Er zijn 2 pakketten te bestellen:

    Safety Pack: AKS stabilisator, schokbrekers en reservewiel.

    Cosy Pack: Serviceluik (100 x 40 cm), groot dakluik (70 x 50 cm), dik matras, hordeur, extra led spotjes en extra led strips.

    De Sport Edition serie komt in de huidige Sydney bekleding en heeft een nieuwe kleurstelling van de bovenkastjes en een nieuw vloerzeil.

    Buiten vinden we een nieuwe buitendecoratie op de grijze buitenwanden die veel lijkt op de huidige Graphite striping.

    Het uitrustingsniveau ligt ruim boven de Easy serie want het Safety Pack en Cosy Pack zijn hier standaard gemonteerd, ook heeft de Sport-Edition standaard een boiler, een vaste watertank van 50 liter en een douche pakket (gordijn en handdouche).

    De Sport Edition komt in vier indelingen elk met een tweepersoons vast bed of twee enkele bedden. Ook is er een nieuwe familie-indeling geschikt voor 6 personen met achterin een stapelbed.

    De Sport Edition 492 LJ, de caravan met twee enkele bedden, heeft zelfs de mogelijkheid om deze om te bouwen tot een groot “king size” bed. 

    De Open Edition serie is de opvolger van de Evolution maar dan met een veel mooiere body in combinatie met de sportieve 2023 Graphite striping.

    Alle modellen krijgen standaard een sky-roof. 

    De bekleding is nieuw en de standaarduitrusting ligt op een nog hoger niveau dan de Sport-Edition, met onder andere buitenaansluitingen voor douche en gas, elektrische opstap, aansluiting voor direct water vanaf de kraan, tv-aansluiting en accuvoorbereiding.

    Ook vindt u in deze modellen standaard de Truma Combi 4 en een gedeelde douche-toiletruimte af te scheiden d.m.v. vouwdeuren. De ruimte heeft ook een fraaie klapwastafeloplossing om comfortabel te kunnen douchen. 

    De serie bestaat uit 2 indelingen: één met een vast tweepersoonsbed en één met twee enkele bedden. Beide modellen hebben een rondzit aan de voorzijde zodat optimaal van het licht uit het panoramisch dakraam kan worden genoten.

    De Easy serie is geprijsd vanaf € 17.990,-. De Sport Edition serie start vanaf € 24.490,-. De 2 Open Edition indelingen zijn verkrijgbaar vanaf € 32.490,-.

    De prijzen zijn All-in, dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken.

    Sterckeman geeft op alle modellen 3jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

    Sterckeman caravans worden in Nederland geïmporteerd door Caravan Trading Europe B.V.

    Meer info: www.sterckeman.nl

    20-07-2023 om 14:03 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-07-2023 om 13:56 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Ford Transit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ford Pro verhoogt de productiviteit met nieuwe digitale functies en verbeterde technologie die in 2024 naar Ford Transit komen

     

    • Ford Pro in Europa kondigt grote upgrade aan in digitale mogelijkheden voor zijn Transit- en E-Transit-bedrijfsvoertuigen, beschikbaar voor klanten in 2024

     

    •          Verbeteringen voegen 5G-connectiviteit, Ford Power-Up draadloze updates, een 12-inch touchscreen en het nieuwe Delivery Assist en Upfit Integration System toe aan Ford Pro's ecosysteem van productiviteitsverhogende software en diensten 

     

    • Opgewaardeerde vooras, nieuwe achttraps automatische transmissie en lichter chassis helpen het laadvermogen te maximaliseren en de handling, prestaties en efficiëntie van het voertuig te verbeteren

     

    • De 2024 Transit- en E-Transit-modellen, die later deze zomer kunnen worden besteld, zijn volledig geïntegreerd met het productiviteitsverhogende laad-, software- en onderhoudsaanbod van Ford Pro

     

    DUNTON, VK, 18 juli 2023 – Ford Pro in Europa kondigt vandaag aanzienlijke voertuigprestaties en productiviteitsverhogende upgrades aan die in 2024 naar Transit komen – 's werelds best verkochte vrachtauto – 1 die is ontworpen om bedrijven te helpen meer te doen en hun activiteiten te optimaliseren.

     

    De Ford Transit- en E-Transit-modellen krijgen een uitgebreide stap omhoog in standaard connectiviteitsfuncties en Ford Power-Up draadloze updatemogelijkheden. Nieuwe software vereenvoudigt aftermarket-conversies en automatiseert repetitieve taken voor bezorgers die vaak 150 druppels per dag kunnen maken. Chassisverbeteringen en een achttraps automatische transmissieoptie verhogen het laadvermogen en verbeteren de prestaties, handling en efficiëntie van het voertuig. 

     

    "Als europa's verkoopleider voor bedrijfsvoertuigen gedurende acht opeenvolgende jaren, stoppen we nooit met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de productiviteit van onze klanten te helpen verhogen", aldus Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europa. "We werken hand in hand met onze klanten om de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd te begrijpen en samen nieuwe oplossingen te creëren. Deze nieuwe innovaties verbeteren de digitale functies, hardware en het ondersteunende Ford Pro-ecosysteem van Transit om onze klanten een nieuw niveau van productiviteit te bieden."

     

    Verbeterde technologie als standaard


    Om klanten van alle roepingen te helpen de productiviteitsvoordelen van geconnecteerde bedrijfsvoertuigen te behalen, blijft Ford Pro de digitale mogelijkheden van zijn Transit- en E-Transit-bedrijfswagenportfolio uitbreiden. Nieuwe functies voor 2024 in Europa zijn onder meer:

    • SYNC 4 communicatie- en informatiesysteem, 3 ondersteund door een 12-inch centraal gemonteerd touchscreen en 8-inch digitaal instrumentenpaneel voor een op de bestuurder gerichte, intuïtieve cabine, met Connected Navigation 4 voor realtime verkeersinformatie om bestuurders te helpen routes te plannen en op schema te blijven ,
    • Ford's nieuwste 5G-modem, 5, die supersnelle connectiviteit biedt met de slimme technologieën van Transit met Ford Power-Up draadloze updates voor productiviteitsverbeteringen in voertuigen zonder een reis naar de dealer
    • Nieuwe Delivery Assist-technologie 6 – beschikbaar op E-Transit- en Transit-modellen met lange wielbasis en automatische transmissie – die repetitieve beveiligingstaken automatiseert voor bezorgers die vaak tot 150 druppels per dag maken en tot 20 seconden na elke levering scheren. Als u overschakelt naar Park, wordt de motor gestopt, worden de waarschuwingslichten en het alarm geactiveerd en worden alle deuren vergrendeld die de bestuurder niet gebruikt om de cabine te verlaten of toegang te krijgen tot pakketten. Door het rempedaal in te drukken, wordt de motor opnieuw gestart en worden de alarmlichten gedeactiveerd
    • Ford Pro's Upfit Integration System, waarmee bestuurders aftermarket geïnstalleerde apparatuur kunnen bedienen via digitale knoppen op het standaard touchscreen in de cabine en ook koppelingen maken met Ford Pro-softwarepakketten voor bewaking op afstand - bijvoorbeeld om de temperatuur te volgen in gekoelde voertuigen met geneesmiddelen of voedsel en drank waar een ononderbroken koelketen essentieel is

    Ontworpen voor betere prestaties, efficiëntie en mogelijkheden

    Een uitgebreide reeks geavanceerde rijhulpsystemen voor bestuurders- en vrachtveiligheid wordt standaard voor 2024 op Transit, inclusief Pre-Collision Assist met Autonomous Emergency Braking, Lane Keeping Alert & Aid en Intelligent Speed Assist. 6 rijhulppakketten omvatten een dodehoekinformatiesysteem met Cross Traffic Alert, intelligente adaptieve cruise control met rijstrookcentrering en Stop & Go, en Auto Park Assist met een 360-gradencamera om bestuurders extra gerust te stellen en kan helpen de uitvaltijd, reparatie- en verzekeringskosten voor operators te verminderen. 

    Het 2024-model introduceert een nieuwe achttraps automatische transmissieoptie voor voorwielaangedreven Transits om de prestaties, efficiëntie en laadcapaciteit te verbeteren. 2 De nieuwe transmissie maximaliseert het vermogen met maximaal 4.250 kg GVM en 6.000 kg GTM 7 – een toename van respectievelijk 700 kg en 1.750 kg.

    Nieuwe wielnaaf- en remsystemen verminderen het gewicht met maximaal 27 kg, afhankelijk van de voertuigconfiguratie. Het ontwerp maakt het ook mogelijk om de remmen gemakkelijker te vervangen, waardoor de onderhoudstijd met maximaal twee uur wordt verkort bij het vervangen van alle vier de schijven. Nieuwe 16-inch wielen worden standaard in het 2024-model.

    Een nieuw heavy-duty Gross Axle Weight Rating-pakket is nu ook beschikbaar voor voorwielaangedreven modellen, waardoor het maximumgewicht van de vooras wordt verhoogd van 1.850 kg naar 2.000 kg om het conversiepotentieel te vergroten en tijd en moeite te besparen voor machinisten door de vraag naar lastverdeling te verminderen. Ford Pro verwacht dat dit vooral ten goede zal komen aan toepassingen zoals paardenboxen of diepladers die gemakkelijke toegang tot de laadruimte en een hoog laadvermogen vereisen.

    De nieuwste Transit- en E-Transit-modellen zijn later deze maand beschikbaar voor klantbestelling en gaan volgend jaar in productie, met leveringen die vanaf de zomer van 2024 worden verwacht. Sinds zijn lancering in 2022 is de Ford E-Transit een duidelijke leider geworden in het EV-segment van twee ton, goed voor meer dan 50 procent van alle elektrische voertuigen die in Europa in zijn klasse worden verkocht. 

    19-07-2023 om 21:26 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met stijl
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    18-07-2023 om 19:28 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Aero up 530 ER

    Dethleffs Aero up 530 ER

    De fabrikant uit Isny heeft de Aero reeks met 3 types uitgebreid. Wij bekeken de Aero up 530 ER met boven de zitgroep een tweepersoons hefbed. De slaapkamer met enkele bedden vooraan kan men afsluiten.  Samen met de omgebouwde zitgroep achterin en het hefbed heeft zes volwaardige slaapplaatsen. Komt daarbij nog een grote keuken en veel bergruimte kunnen we met zijn 6 m binnen lengte en 2,3 m breedte van een ruime caravan spreken.

    De nieuwelingen zijn nauwelijks van hun reeds bekende broers te onderscheiden zelfs al is hij langs buiten iets hoger. Die verhoging is nodig om het hefbed te  instaleren en nog genoeg stahoogte over te hebben onder het hefbed. Het eenvoudig maar modern uitgevoerd interieur is in drie uitvoeringen te bekomen. In standaard uitvoering kost de Aero up 530 ER net geen 30.000 euro wat redelijk is voor zulk een grote caravan. Wil men hem uitrusten met de aangeboden pakketten kan de prijs met een kleine 9000 euro oplopen.

     Het type dat wij bekeken was uitgerust met enkele pakketten waaronder gladde buitenplaat en alu velgen wat een chique   uitzicht geeft. Daarbij nog een 60 cm brede buitendeur met venster en enkele fijne decor stukken op de flanken kom je zeker niet ongemerkt op een camping. Het dak heeft een hagelbestendige buitenplaats. Achter- en voorfront zijn om ze een sierlijke vorm te kunnen geven uit kunststof vervaardigd. De dissel koffer is goed bereikbaar om de 27 kg gasflessen te herbergen. Het deksel heeft een busklep systeem, sluit goed af laat geen water binnen net zoals de andere kofferdeksel in de zijwanden. De rangeergrepen zijn in een kleine verzinking van het front goed geplaatst. Grote ramen rondom zorgen voor voldoende ventilatie

    Lichtgrijs is de dominerende kleur van het interieur. Bovenkastdeuren zijn vlak staan wat schuin en hebben geen handgrepen wat tegenwoordig in is, stevige metalen scharnieren waarborgen een lang leven. Druksloten houden de deuren dicht. Comfortabele kussens zowel voor de rug als voor de zittingen hebben dezelfde kleur als de kastdeuren. Onder het hefbed boven de zitgroep zijn 4 spots, zij moeten min of meer het dakluik vervangen tijdens donkere dagen. Met de groten in de hoogte regelbare tafel heeft men voldoende plaats voor de tassen en borden voor het gezin. Onder het bed hangen de wat kleinere bovenkasten. In de zitbanken heeft men meer dan voldoende bergruimte. Via de brede doorgang met rechts de keuken en links de badkamer, koelkast en kleerkast komen we in de slaapkamer. Twee enkele bedden van zo maar eventjes 2,05 m lang en 0,88 m breed zijn voor de huidige grote bewoners een luxe. Op de zeven zone matrassen gedragen door een lattenbodem is het zalig slapen. Wel een beetje oppassen met de grote koffers onder de bedden. Geen te zware kampeerzaken inleggen want dat beïnvloed sterk de druk op de dissel en kogel. Rondom zijn schuine bovenkasten met redelijk grote inhoud. De wand aan het hoofdeinde heeft men vlak gehouden met twee in textiel uitgevoerde hangzakken tegen de wand en twee verschuifbare zwanenhals lampen.

    Keuken

    Vlak naast de buitendeur staat de knappe en modern getekende keuken met lichtgrijs gekleurde voorfronten, omgeven door houten kaders. Drie brede laden, de smalle flessenkast plus de twee deuren  bovenkast zijn ruim voldoende voor het keukengerief van een gezin. In het witte 1,33 m brede aanrecht zijn drie kookvuren en spoelbak geïnstalleerd.  Allen met zwart glazen platen af te dekken, achteraan is een acrylwand wat de keuken een chique effect geeft. Een venster en dakluik voeren keuken  geurtjes en dampen snel af. Aan de overkant houdt een 142 l Thetford koelkast de drankjes en voeding fris.

    Sanitair

    Hoewel het sanitair knap afgewerkt is had men die 4 open vakken toch beter een deurtje gegeven. Misschien heeft het iets met de prijs te maken het is tenslotte een instapmodel. Over de volle breedte onder het venster is een legplank met onderaan een kast en aan de rechterkant een waskommetje in witte kunststof. De draaibare wc staat gebruiksvriendelijk opgesteld. Lange benen geen probleem, armen hebben echter wat minder bewegingsvrijheid. Om te douchen kan men beter naar de douche inrichting van de camping gaan. Naast de badkamer is de koelkast geïnstalleerd gevolgd door een brede kleerkast.

    Al zijn er geen lange stroken onrechtstreeks licht en hier en daar nog wat LED fantasietjes op de juiste plaatsen is voldoende licht voorzien. Stopcontacten zijn geplaatst waar nodig is, USB contacten zijn aanwezig. Verder geen overdreven luxe de Aero up is een instap model maar op het eerste zich is er toch weinig van te merken.

    %%%FOTO7%%%

     Samen gevat

    De nieuwe Detleffs Aero up 530 ER mag zowel van buiten als van binnen gezien worden. Hij geeft helemaal niet de indruk van een instapmodel te zijn. Het interieur is modern en keurig afgewerkt. Vlakke deuren aan de schuine bovenkasten geven een ruimtelijk gevoel. Hij is geschikt voor een paar dat van veel bewegingsruimte houdt, hebben ze echter 4 kinderen voor hen is ook plaats genoeg en volwaardige zit – en slaapplaatsen. Kan men zich het veroorloven laat een paar pakketten door de fabrikant installeren. Het kost iets meer maar ze bieden meer comfort en luxe.

    Meer info www.dethleffs.de

     

    Technische gegevens.

    L X B X H  7,73 x 2,3 x 2,61 m

    Lengte interieur 6,0 m

    Leeg gewicht 1480 kg (standaard uitvoering)

    MTM 1800 kg

    Bedden enkele  2 – 2,05 x 0,88 m

           Hefbed 2,0 x 1,44 m

           Ongebouwde zitgroep 2,13 x 1,55 m

    Standaard prijs, ongeveer 29.000 euro.

    18-07-2023 om 19:25 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op den top
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    17-07-2023 om 22:18 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bij de matrassen

    "Liegende diagnostiek" exclusief alleen op de CSA

    Exclusieve actie "liggende diagnostiek" op de Caravan Salon 2023

    Wetenschappelijk onderbouwd, computergestuurd diagnostisch systeem

    Matrasproductie met de hoogste kwaliteit en de grootste variabiliteit

    Op het Caravan Salon 2023 in Düsseldorf en alleen daar bieden de matrasfabrikant er een aan exclusieve actie getiteld "liegende diagnostiek". Op de diagnosemat kunnen bezoekers hun lichaam objectief laten meten. Het systeem analyseert nauwkeurig de ideale matras op basis van lichaamsvorm en slaaphouding.

    Het systeem bestaat uit een eenvoudig proces in drie stappen dat leidt tot de selectie van de op maat gemaakte matras. Met het draadloze Compare-systeem kan de klant gerust zijn en vergelijk direct de ondersteuning van meerdere matrassen. Er wordt een "live drukkaart" weergegeven tot op de millimeter nauwkeurig welke drukpunten worden gegeven voor de betreffende matras en persoon om ter vergelijking het juiste model te vinden met de ideale drukomstandigheden.

    Drukpunten worden nauwkeurig en lichaamszone per lichaamszone weergegeven, om uiteindelijk te kunnen ontspannen om een ​​kwaliteitsmatras te krijgen dat past bij uw lichaam en uw behoeften slaaphouding is optimaal aangepast. De computergestuurde wetenschappelijke geïnformeerde real-time inzichten van het systeem en onbevooroordeelde aanbevelingen van geteste matrassen en geeft de klant de zekerheid dat de juiste matras ook neutraal wordt beoordeeld te hebben gevonden.

    Met deze campagne bewijzen de matrasfabrikanten opnieuw hun uitstekende positie in de branche

    de stoffering en vooral de fabricage van matrassen. Alle aangeboden matrassen zijn consequent op maat gemaakt en ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de kampeerder.

    Bij het juiste matras speelt ook het juiste kussen een grote rol. Terwijl dat in hoogte verstelbare 3-in-1 kussens van de stoffeerders zijn voorbestemd. Ook over dit onderwerp de laat de meetlat direct de effecten van de verschillende hoogte-instellingen zien.

    Meer info www.diepolstermacher.com.

    17-07-2023 om 22:16 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!