Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    10-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bij Truma
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sneller op temperatuur

    De hybride kachels van de Truma Combi

     De E-serie belooft meer flexibiliteit. Ze verwarmen ofwel met gasstroom of in een mix, waardoor verschillende situaties mogelijk zijn in elk geval de optimale energiebron.

    Twee elektrische in de warmtewisselaar geïntegreerde verwarmingselementen van 900 watt zorgen voor uitsluitend met elektriciteit te verwarmen. Dat betekent nul uitstoot en een goedkope alternatief vooral als men een vast bedrag op de camping betaald. In de verdere ontwikkeling richtte Truma zich op twee functies: snellere verwarming en warmer en meer warm water. In de boost-modus warmt het interieur tot 25 procent sneller op. Bij gemengd bedrijf wordt het verwarmingsvermogen bij elkaar opgeteld de elektrische verwarmingsstaven en de gasbrander, waarmee een totaal vermogen van 6.900 watt wordt opgewekt. Deze functie is echter alleen beschikbaar als het verschil tussen de binnentemperatuur en de ingestelde temperatuur meer dan tien graden Celsius is en het voertuig is aangesloten op 230 volt. In elektriciteitsmodus is de bijna stille werking prettig, want er zijn geen geluiden van de gasbrander. Degenen die volledig zelfvoorzienend zijn, zijn daarentegen aangewezen op gas.

    De nieuwe hybride verwarming kan niet achteraf worden gemonteerd vanwege de ingebouwde elektrische verwarmingselementen, dus u moet er een bestellen wanneer een aankoop van de kampeerauto voorzien is en erop letten of het gewenste model is geïnstalleerd.

    www.truma.com

     

     

     

    10-06-2021 om 20:55 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die mooie molen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-06-2021 om 20:51 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    HUUR EN REIZEN:

    Knaus Tabbert inspireert nieuwe caravanklanten met innovatieve ideeën

    • Vijf jaar op een steile weg naar succes

    • Meer dan 2200 voertuigen in de aanbieding

    • De ideale introductie tot de caravanwereld caravan

    • Handige, veilige digitale boekingsopties

     

    De caravaning beleeft momenteel een hausse die ongekend is. Dat blijkt uit de actuele cijfers van RENT AND TRAVEL, het verhuurmerk van Knaus Tabbert AG. Steeds meer jonge gezinnen, stellen of alleenstaanden voelen zich aangetrokken tot deze fascinerende, ongebonden vorm van vakantie. Zonder grenzen, zonder barrières, of het nu ver in de natuur is of spontaan direct naar de culturele schatten van Europese steden: reizen met kampeerauto’s en caravans is in de zomer van 2021 populairder dan ooit tevoren. "RENT AND TRAVEL is een absoluut succesmodel voor Knaus Tabbert", benadrukt Gerd Adamietzki, bestuurslid / CSO van Knaus Tabbert AG, de huidige cijfers: we bereiken  vele duizenden nieuwe klanten die caravannen als een veilige vorm ontdekken vakantie voor zichzelf."

    Het aantal beginners dat voor het eerst enthousiast is over de grote vrijheid van reizen is enorm gestegen. Voor hen is huren een ideaal  en innovatieve middel. Sinds de start vijf jaar geleden is er het ene succes na het andere: momenteel staan ​​meer dan 2200 voertuigen ter beschikking van klanten bij verhuurbedrijven in heel Duitsland. Ook het aantal verhuurstations (2021: 180) en reisbureaus (2021: 440) in het assortiment is fors gestegen.

    Dat steeds meer nieuwkomers hun weg vinden in de caravanwereld is ook een gevolg van het comfortabele en veilige boekingsplatform met uitgekiende software die RENT AND TRAVEL al snel populair maakte. Vooral klanten die geen ervaring hebben met mobiel wonen, krijgen veel praktische informatie en actieve hulp van experts bij het kiezen van het juiste voertuig. Bovendien waarderen geïnteresseerden het enorm dat ze gemakkelijk verschillende voertuigformaten kunnen testen voordat ze een specifieke aankoopbeslissing nemen.

    Het succesverhaal van RENT AND TRAVEL wordt momenteel ook bevestigd door de onderscheiding van het Duitse Instituut voor Servicekwaliteit: eind mei 2021 ontving RENT AND TRAVEL de felbegeerde onderscheiding "Duitslands beste online portals" in de categorie "Motorhome Rental". De onderscheiding is het resultaat van een uitgebreid consumentenonderzoek, onder meer naar de kwaliteit en variëteit van de aangeboden diensten.

    De intuïtieve RENT AND TRAVEL-app is ook bijzonder praktisch gebleken en biedt uitgebreide services voor en tijdens een reis - zelfs digitaal inchecken is mogelijk. Met snelle, ongecompliceerde gebruikersinterfaces, veel opties en, last but not least, een maximaal aanbod aan voertuigen, maakt de verhuurder indruk op elke klant met een slimme en individuele ervaring in de aanloop naar hun unieke vakantie. Dat blijkt ook uit de ontwikkeling van de leeftijdsopbouw: in 2020 was ruim 43 procent van de websitebezoekers jonger dan 34 jaar - een forse stijging van zo'n kwart ten opzichte van het jaar ervoor. Dit aantal bewijst op indrukwekkende wijze hoe sterk de jonge doelgroep dit type vakantie nu zelf ontdekt. De gemiddelde leeftijd van kopers ligt daarentegen nog steeds tussen de 51 en 57 jaar.

    Ondanks het grote aantal voertuigen in het wagenpark adviseert men momenteel niet lang te wachten met het boeken van een zomervakantie in 2021. Vooral dit jaar, wanneer na lange maanden van beperkingen eindelijk stap voor stap terugkeer naar onbeperkt reizen mogelijk is, verwacht men een verdere sterke stijging van de vraag.

    Meer informatie: www.knaustabbert.de

     

     

     

     

     

     







    09-06-2021 om 20:44 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inschrijvingen


     
    Inschrijvingen van zowel nieuwe als tweedehandse voertuigen doen het in mei slechter dan voor de coronacrisis

    Net zoals in de maanden maart en april moeten we de cijfers met 2019 vergelijken omdat de garages in mei 2020 nog deels verplicht gesloten waren. Dan merken we een terugval voor alle categorieën van zowel nieuwe als tweedehandse voertuigen, enkel de motorfietsen houden ongeveer gelijke tred met 2019. Er is dus (tijdelijk?) een einde gekomen aan de sterke prestaties van tweedehandse voertuigen, die al enkele maanden onafgebroken hoge inschrijvingscijfers konden voorleggen.

    Filip Rylant, woordvoerder van TRAXIO, vat de situatie als volgt samen: “In mei 2020 waren de garages nog gedeeltelijk gesloten en dus vergelijken we de resultaten van mei 2021 best met mei 2019. Dan merken we dat de inschrijvingen van nieuwe wagens (-31,1 %) ronduit slecht blijven ten opzichte van mei 2019. Nieuwe lichte en zware bedrijfsvoertuigen doen het eveneens slecht met dalingen tussen -18,9 % en -57,7 % terwijl de motorfietsen een status quo laten noteren (+0,7 %). Opvallend zijn de negatieve tweedehandscijfers in mei, en dit in tegenstelling tot de sterke prestaties in de afgelopen maanden: alle categorieën dalen ten opzichte van 2019 – zelfs de motorfietsen! Voor wat nieuwe voertuigen betreft spelen productie- en leveringsproblemen mee in het negatieve resultaat maar het lijkt er nu ook op dat de tweedehandsmarkt verzadigd raakt. Het wordt nu uitkijken naar juni, een maand waarin traditioneel veel tweedehandswagens worden aangekocht met het oog op de nakende zomervakantie.”

    Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    Inschrijvingen speed pedelecs stijgen in mei licht ten opzichte van mei 2020 (+3,3 %) maar liggen ver achter t.o.v. mei 2019

    Na zeer sterkte prestaties in maart en april, vallen de inschrijvingen van speed pedelecs in mei terug op een niveau dat net boven dat van mei 2020 ligt (+3,3 %). Aangezien de fietshandels vorig jaar in mei nog deels gesloten waren, kijken we ook naar de cijfers van mei 2019 en dan zien we een sterke daling met -23,9 %. Toch blijft de balans over de eerste 5 maanden positief met een stijging van +31,2 % ten opzichte van 2020 en van +0,5 % ten opzichte van 2019. Alle provincies doen het duidelijk beter dan vorig jaar met procentueel zeer sterke stijgingen in enkele Waalse provincies. Leasing is sterk in opmars.

    Meer info TRAXIO

    07-06-2021 om 20:47 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerkjes in de Alpen zijn stevig gebouwd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    07-06-2021 om 20:39 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!