Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    30-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe camperbussen bij LMC

    LMC voegt het productsegment Camper Vans toe aan haar portfolio Innovan: Tijdloos design, duidelijke ontwerptaal.

    Hier vandaag, daar morgen, geniet van vrijheid. Compacte keuken, compacte badkamer, geweldige mogelijkheden. De Innovan is voor iedereen die van de flexibiliteit houdt om op elk moment op pad te gaan, op een korte reis of op de langverwachte vakantie. De meest compacte auto in het LMC-productgamma combineert dynamiek met een sportief design. Van binnen en van buiten vertrouwt LMC op een puristische moderne stijl met een duidelijke en gestructureerde ontwerptaal. “Met de LMC Innovan voegen we het productsegment kampeerauto's toe aan ons portfolio.

    Zijn compacte afmetingen van 5,40 tot 6,40 meter zijn perfect voor kampeerliefhebbers die zowel op een spontane weekendtrip als op vakantie willen beginnen  zegt Bodo Diller, brand manager bij LMC Caravan GmbH & Co. KG. De Sassenbergers bieden drie slimme indelingen voor de nieuwe Camper Van, twee met een tweepersoonsbed achterin en één model met eenpersoonsbedden. Met prijzen vanaf 39.900 euro bevindt de Innovan zich ondanks hoogwaardige standaarduitrusting zoals luifel en achteruitrijcamera in het instapmodel. Tijdloos en modern grijs Gezellig en comfortabel voor twee, ook met een baby en door het gebruik van een uitzetdak met twee kinderen reis en leef je comfortabel in de compacte Innovan. Het interieurontwerp: minimalistisch. De kleuren: gereduceerd. Tijdloos modern taupe trekt zijn intrek. Voor maximaal aanpassingsvermogen, want dit warme, donkergrijze grijs past goed bij elk kleurenpalet en zet in combinatie met licht eiken decor individuele accenten. “Grijs straalt een zekere sereniteit uit”, voegt Bodo Diller toe. "Een sereniteit die vakantiegangers op hun reizen moeten meenemen."  Op het gebied van interieur scoort "de nieuwkomer" met praktische oppervlaktedecors met anti-vingerafdrukken. Het greeploze, hoekige ontwerp is een statement. Slim doordachte oplossingen In de badkamer harmonieert een lichtwit met de grijze nuances, slim verzonken LED-spots zorgen voor een aangename verlichting. Daglicht komt door de dakkap. Ergonomische bekleding zorgt voor maximaal comfort aan boord. Slim doordachte oplossingen maken de Innovan van LMC tot een bijzonder voertuig: De deur van de energiebesparende compressorkoelkast heeft aan beide zijden een stop en kan zowel van binnen als van buiten geopend worden. De universele ophangbeugels zijn erg praktisch in de keuken om kookgerei en ander keukengerei op te hangen. De geïsoleerde en verwarmde verswatertank bevindt zich onder het voertuig en biedt zo meer opbergruimte. De dieselverwarmer werkt met een laag geluidsniveau en lage emissies. Isofix-bevestigingen zorgen ervoor dat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen reizen.

    LMC is een ervaren fabrikant van caravans, kampeerauto’s en camperbussen onder de paraplu van de Erwin Hymer Group. Op de locatie Sassenberg in de regio Münsterland produceert het bedrijf al 65 jaar vrijetijdsvoertuigen in de eigen productiefaciliteit, die worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en vele slimme ideeën aan boord die zorgeloos reizen mogelijk maken.

    Meer informatie over LMC Caravan vindt u op:

    www.lmc-caravan.de



    30-04-2021 om 21:16 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het blijft nog koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-04-2021 om 20:43 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Compressor koelkast van Webasto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Webasto Compressor koelkast

    Met zijn nieuwe compressor koelkast volgt Webasto de trend om compressor koelkasten met klassieke afmetingen te produceren.

    De Freeline Slim 140 heeft een standaard breedte van 41,8 cm, met een inhoud van 140 l. Hoewel ze een twee sterren vriesvak van 17 l heeft is ze met 450Wh/24 u zeer spaarzaam met het stroomverbruik. Dit dank zij het zeer efficiënte koelmiddel en het bijzonder goed isolatie materiaal. Door een aantal technische en elektronische verbeteringen is ze bijzonder geluidsarm. De “Smart” functie koelt met 230 Volt de inhoud beter dan dat we gewoon zijn. Dat alles vertaald zich in minder stroom verbruik tijdens het rijden omdat de inhoud van de koelkast al zeer koud is bij de start.

    Info: www.webasto.com   

    30-04-2021 om 20:40 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                                                     

                                                                                                       Bloemen maken de lente

    29-04-2021 om 21:25 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Adria Matrix 670 DC

    Adria Matrix 670 DC

    Voor 2021 werd de halfintegrale Adria Matrix flink opgewaardeerd.

    We bekeken de 7.49 m lange Matrix 670 DC, die zowat in de middenreeks behoort van het Matrix type.

    Basisvoertuig

    Als basisvoertuig van de Adria Matrix 670 DC werd voor Fiat Ducato gekozen. Standaard heeft hij een 120 pk sterke turbo dieselmotor. Voor rustige vakantiegangers geen probleem. Wie graag snel ter plaatse is en niet veel aandacht aan mooi landschappen schenkt kan beter een krachtigere motor bestellen. Met het verlaagd chassis kon men een dubbele bodem maken, een deel als verwarmde technische ruimte en het tweede deel voor de bagage. Zoals de meeste tegenwoordige kampeerauto’s is de 670 DC uitgerust met veel elektrische snufjes voor een veilige rit. Het “Plus” uitrustingspakket bevat stop-start automaat, luchtkoeler, elektrisch bediende buitenspiegels, centrale vergrendeling voor alle deuren  en koffer deksels, snelheidsregelaar om slechts enkele te vernoemen.Voor de  opbouw werden sandwichpanelen met polyester buiten beplating gebruikt. Dak en wanden zijn 31 mm dik, de vloer is 10 mm dikker. Voor alle panelen is XPS isolatie schuim gebruikt. Buiten enkele dakluiken in de opbouw is er nog een panoramisch dakluik in de stuurcabine. De brede buitendeur heeft een getint venster en heel het koetswerk is keurig afgewerkt.

    Voor twee personen.

    Voor het modellenjaar 2021 kozen de ontwerpers voor grijze kussens, licht houtdecor en witte kastdeuren. Twee personen zullen zich zeker behaaglijk voelen  in de Matrix 670 DC. Achterin beschikken ze over een 1,95 x 1,5 m groot eilandbed. Het hoofdeinde kan wat ophoog kantelen, de matras schuift in die richting, zo komt meer loopruimte vrij aan het voeteinde om gemakkelijker bij de kleerkasten links en rechts van het bed te geraken. Het bed vormt het dak van de garage waar men gemakkelijk een paar fietsen plus “allerlei” kan in vervoeren. Aansluitend bij het voeteinde is links het sanitair met draaibaar wc, een mooi waskommetje voor een grote spiegel en onderaan een kastje. Er tegenover is een afzonderlijke douchecel met twee wateraflopen. Een stevige houten deur sluit het sanitair af van het woongedeelte.

    Keuken

    Tussen sanitair en lange zijzitbank heeft men een L-keuken geïnstalleerd. In het donkere aanrecht zijn achterin drie kookvuren met elektrische ontsteking en met een plaat afdekbaar. In de korte arm van de L-keuken is een vierkante RVS spoelbak. Van het aanrecht blijft nog een stuk over voor werkblad. Onderaan 6 laden waar men voldoende plaats heeft voor een uitgebreid keuken gerei. Kan het niet in de laden zorgt de bovenkast voor de oplossing. Een bruine boord werkt het aanrecht af wat de keuken een leuk uitzicht geeft.Intussen zijn we bij de knappe moderne zitgroep beland. Geen onnodige franjes wat in zijn totaliteit voor een leuke zitgroep zorgt. Zitbanken langs de wanden met hun 12 cm dikke kussens bieden een prima zitcomfort. Met enkele handgrepen kan een deel van de zitbanken omgevormd worden tot zittingen met veiligheidsgordels in de rijrichting. Voor een gemakkelijke doorgang van en naar de commando hut kan de tafel in twee klappen. In geopende toestand is ze 0,75 x 0,84 m groot. De Matrix 670 DC Plus is eigenlijk voorzien voor een koppel. De fabrikant heeft er toch rekening mee gehouden dat er misschien nu en dan (klein)kinderen mee op zwerftocht gaan. Daarom hangt boven de zitgroep een 2,0 x 1,25 m groot elektrisch bediend hefbed. Om en rond de tafel kan men met 4 comfortabel zitten. Twee onverwachte gasten kunnen zich in de cabine zetels neervlijen.

    Meer informatie: www.adria-mobil.com

    Technische gegevens

    L X B X H  7,49 x 2,3 x 2,89 m

    Stahoogte 1,91 / 1.98 m

    Gewicht rijklaar 3.170 kg

    MTM  3.500 kg  verhoging mogelijk. 



















    28-04-2021 om 20:57 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!