Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    26-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs model 2020

    Kampeerauto

    Globeline T 6613

    Het meest opmerkelijk aan deze nieuwe productie van Dethleffs is dat de Globeline T 6613 op Mercedes Sprinter is gebouwd. De fabrikant uit Isny koos voor een compacte halfintegraal, bedoeld voor een koppel dat zich met wat meer luxe en comfort wil laten vertroetelen. De architecten kozen voor de succesvolle indeling met enkele bedden plus een hefbed boven de zitgroep. Het meubilair is luxueuze afgewerkt met 2 kleurige bovenkastdeurtjes als blikvanger. Als opbouw en interieur is het zo ongeveer een luxe uitgave van de Pulse 6811LB. Natuurlijk zijn er enkele extra’s in voorzien zoals verwarmde watertank en de meer en meer gebruikte 0,7 m buitendeur met een raampje. Het voorgestelde type heeft een zwarte stuurcabine, wat zeer opvallend is en zeker met de Mercedes snoet, het is wel een optie. Achterin is een garage met een redelijk grote deur. Het Mercedes basisvoertuig heeft zo ongeveer alles wat tegenwoordig aan rij- en veiligheidssystemen te vinden is.













    26-05-2019 om 21:57 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs modellen 2020

    Kampeerauto’s

    Nieuw bij de Trend

    Nieuwe indelingen T/I6617 EB en T/I6717 DBL bij de halfintegraal en integraal modellen en het alkoof type Trend A7877-2 schitterender

    De Trend heeft zich ontwikkeld tot een bestseller in het kampeerautoprogramma van Dethleffs. In het nieuwe modeljaar 2020 krijgen de halfintegraal en de integraal modellen twee nieuwe indelingen: een populaire enkel bed indeling met een ruime garage en een eilandbed indeling met een trendy loungezitgroep. Beide indelingen blijven onder een lengte van zeven meter en een MTM van 3,5 t. Het grootste familielid uit de reeks, de Trend Alkoof A 7877-2, krijgt in het nieuwe modeljaar een opwaardering en kenmerkt zich door een chique look, verbeterde details en extra, praktische toebehoren.

    Nieuwe indeling Trend T/I6757 DBL

    De T/I 6757 DBL is 695 cm lang en zijn MTM ligt onder 3,5 t. De moderne en nieuwe indeling van de zitgroep met tegenoverliggende banken in de lengte geeft het voertuig meer bewegingsvrijheid. Een ander pluspunt is de ruime badkamer, die door middel van schuifdeuren van de woonruimte wordt afgescheiden. Terwijl de integraal modellen het hefbed standaard aan boord hebben, kan men bij de T 6757 DBL optioneel een hefbed voor twee personen bekomen.

    Nieuwe indeling Trend T/I6617 EB

    Deze indeling beleefde al in januari 2019, op de CMT in Stuttgart, zijn première. Hij heeft enkele bedden, een lengte van 696 cm en een MTM van 3,5 ton, een garage. De Trend T/I 6617 EB heeft een grote badkamer met douchecabine. Bij het binnengaan van het voertuig krijgt u meteen een open gevoel van ruimte door het vrije zicht tot achterin. De integraal beschikt standaard over een hefbed voor twee volwassenen.

    De Trend A7877-2

    Voor het nieuwe modeljaar 2020 is dit model, met zijn 860 cm het langste Trendfamilielid, niet alleen optisch verbeterd, maar valt hij ook op door zijn vele nieuwe, praktische details. Er zijn 6 volwaardige zitplaatsen en bedden. Bovendien is hij met zijn dubbele vloer geschikt om het hele jaar door mee te reizen. Met zijn MTM van vijf ton biedt hij extra veel ruimte. Voor het nieuwe modeljaar heeft de gezinsalkoof nu een frissere en moderner uitzicht. In het interieur werd hier en daar het Welsh White gebruikt. De pvc-vloer heeft nu een, lichtgrijze natuurtint en het laminaat van de tafel en het aanrecht heeft een nieuw uiterlijk gekregen. De keukenachterwand in gelakt plexiglas heeft achtergrondverlichting. Verbeterde details maken het interieur helemaal af. Het interieur van de Trend A 7877-2 ziet er veel leuker uit.

     

    26-05-2019 om 21:06 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekeind Zonhove 21-23 juni 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weekeind Zonhove 21-23 juni 2019

    Vrijdagmiddag 21 juni:
     We komen samen bij: 
     
    Camping Holsteenbron  Hengelhoefseweg 9 3520 Zonhoven Aankomst tussen 10 en 22 uur 
     honden zijn toegelaten mits aan de leiband!  Vergeet uw fiets niet! Samenkomst in Kantine van de camping.

    Zaterdag 22 juni:
     Fietstocht  “happen en trappen”: we starten op de camping en fietsen van de ene lekkernij naar de andere. Alles samen een lekkere en gezonde maaltijd! (soep, hoofdgerecht, dessert). Terug op de camping rond 17 uur. (ong. 50 km in verschillende etappes) 
     
     Zondag 23 juni:
     -fietstocht van ongeveer 25 km in de omgeving.  
     
    Prijs
     Op basis van:
      2 personen per motorhome:      € 65 Per Persoon
       1 persoon per motorhome:  € 83 Per Persoon
     Inclusief:
     2 overnachtingen op camping Elektriciteit Happen en trappen tocht 
     
    Programma
    Bij problemen onderweg: 
     0473 36 05 78  (Luc en Heidi)
     
    Hoe inschrijven? Neem eerst contact op met Heidi en Luc om uw deelname te bevestigen. (0473 36 05 78 na 19 uur of reymenengels@skynet.be 
     Uiterste inschrijvingsdatum: 10 juni 2019!
     
     
    Het verschuldigde bedrag kan u dan overschrijven op de rekening van De Zwervers:  BE88 7755 9103 2741 Met vermelding van uw naam, welke activiteit (Zonhoven in dit geval) en het aantal personen. 

    26-05-2019 om 20:04 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs nieuwe modellen 2020
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dethleffs

    Nieuwe caravan modellen 2020

    “Niet zonder mijn gezin!" besloot Arist Dethleffs in 1931. Hij bouwde toen de eerste caravan van Duitsland, die hij toen nog "kampeerauto" noemde, omdat de fabrikant van skistokken en zwepen zijn gezin tijdens lange dienstreizen bij zich wilde hebben. Het begrip "vrije tijd" kenden toen slechts enkelingen, gezinsvakantie was een privilege en het toerisme stond nog in de kinderschoenen. Met de uitvinding van de Dethleffs caravans begon een nieuw tijdperk, vooral voor de onderneming, die zich op een bepaald moment volledig aan de productie van caravans en later ook van kampeerauto's wijdde. De pioniersgeest van Arist Dethleffs is ook tegenwoordig nog in de onderneming merkbaar: in de permanente verdere ontwikkeling van series, in talloze innovaties en natuurlijk centraal in het campingverhaal: het gezin. Van meet af aan is het bedrijf nauw verbonden met de plaats lsny in Allgàu' Door zijn engagement als "vriend van het gezin" blijft het merk zich concentreren op zijn kerntaak. ln lsny worden naast kampeerauto’s en caravans van het merk Dethleffs ook buscampers en Urban Vehicles van de merken Pössl en Crosscamp ontwikkeld en geproduceerd.

     

    Twee nieuwe compacte indelingen voor 2020

    c'joy en c'go hebben nieuwe indelingen voor beginnende kampeerders, overstappers of koppels die op zoek zijn naar compacte en lichte caravans.

    c'joy 420 QSH met keuken achterin en dwars tweepersoonsbed aan de voorzijde. c'go 475 FR met een rondzitgroep aan de achterzijde een Fransbed.

    De c'joy is met een breedte van 212 cm de smalste caravan in zijn klasse met opbouwlengten van 493 tot maximaal 593 cm. Andere types tot 2.50 m breed vinden we in het gamma. De opbouwlengten variëren van 498 tot 672 cm met een indeling die twee hefbed indelingen biedt. Beide indelingen zijn ontworpen voor paren en de zitgroepen kunnen indien nodig optioneel heel eenvoudig tot bedden worden omgebouwd. De c'joy 420 QSH Deze smalle en compacte indeling heeft een totale lengte van 612 cm en een opbouwlengte van 503 cm. Aan de voorzijde bevindt zich een dwars tweepersoonsbed, dat eenvoudig te bereiken is via een opstap. Bijzonder praktisch is de keuken achterin met daarnaast de badkamer.

    c'joy hebben een eenvoudige inrichting, maar met alles erop en eraan, met compacte afmetingen en een laag gewicht keren we terug naar de oorsprong van het kamperen. Hij heeft alle kampeerbenodigdheden aan boord in de gebruikelijke Dethleffs kwaliteit, maar met het oog op een aantrekkelijke prijs en het gewicht zijn alle zaken weggelaten die hem zouden overbelasten.

    De c'go 475 FR

    Deze indeling is 230 cm breed en heeft een opbouwlengte van 558 cm. Hij heeft een Fransbed aan de voorzijde met daarnaast een badkamer met open wasgelegenheid. Aan de achterzijde bevindt zich een rondzitgroep, die net als de keuken genoeg ruimte voor koppels biedt

    ln het modeljaar 2018 is de c'go volledig herzien. De reeks is in het bijzonder gericht op nieuwkomers in het kampeersegment. Sinds begin 2019 is het gamma verrijkt met twee hefbed-indelingen. Ondanks de overzichtelijke afmetingen biedt hij veel ruimte dankzij een hefbed boven de zitgroep en door een stahoogte binnenin van 208 cm heeft u ook nog veel ruimte boven uw hoofd.

     

    De nieuwe Nomad

    De reeks bestaat uit 12 indelingen, waarvan 2 nieuwe De vorm van de caravan bleef behouden, maar de achterbumper met integraalverlichting, de chromen sierstrips aan de zijkanten en de rangeergrepen in chroomlook laten al doorschemeren dat de Nomad in het nieuwe modeljaar een verandering heeft ondergaan. En één blik op het interieur is genoeg: niets is hier bij het oude gebleven, de nieuwe Nomad heeft een volledige opwaardering gekregen.

    De reeks biedt keuze aan twee- of eenpersoonsbedden met doordachte oplossingen voor de woonruimte. Komt er opeens bezoek of reizen er kinderen mee, dan kunnen snel extra slaapplaatsen worden gecreëerd. Als alternatief zijn er drie kinderbed-indelingen. De opbouwlengten lopen uiteen van een compacte 550 cm tot 805 cm. Afhankelijk van het model varieert de breedte van de caravan van 230 tot 250 cm. De Nomad heeft een omvangrijke standaarduitvoering met onder andere een antislingerkoppeling, zelfstellende remmen, een GFK-dak. indirecte binnenverlichting, een grote koelkast en een buitendeur met raam.

    De ontwikkelaars van Dethleffs hebben bij het nieuwe ontwerp van de Nomad speciale aandacht besteed aan het interieur en de keuken. De binnenruimte van de Nomad is er in een harmonieuze combinatie van licht hazelnootbruine meubelpanelen, grijs-beige hoogglans-bovenkastkleppen en een vloer in steenlook. De moderne, maar toch knusse omgeving wordt ondersteund door een sfeervolle, indirecte belichting. De dwarsstructuur van het houtdecor geeft de binnenruimte een royale ruimtelijke indruk.

    De nieuwe keuken van de Nomad heeft een kookeenheid met aangepaste spoelbak. Laden, een uittrekbare apothekerskast en de koelkast maken de praktische onderdelen in de keuken

    Negen van de twaalf indelingen zijn al bekende klassiekers uit het modellenprogramma. Nu zijn er twee nieuwe. De eerste is de tweepersoonsbed-indeling Nomad 490 BLF met Fransbed. Het opvallende aan deze indeling is de kopkeuken in de 230 cm brede en 590 cm lange caravan. De plaatsing aan de voorzijde creëert veel ruimte en geeft het idee van een open woonkeuken. In de badkamer is standaard een raam aanwezig. Doordat het aanrecht naast de ingang is geplaatst en door de centrale zitgroep is het zicht bij het binnenkomen volledig vrij, waardoor een ruimtelijke indruk ontstaat.

    De Nomad 490 EST heeft enkele bedden en een totale lengte van 729 cm. Hij valt op door een grote badkamer achterin met veel bergruimte. De bedden zijn meer dan 2 m lang. Bij deze indeling is de focus op slaapcomfort en de badkamer gelegd.

    26-05-2019 om 19:55 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs c'joy 460 LE model 2020

    Caravan

    Kennis making met de c’joy 460 LE

    Regelmatig komt Dethleffs met iets nieuws op de markt. Soms is het spectaculair zoals nog maar pas de Coco. Dat houdt wel een risico in want hoe knap en vindingrijk het ontworpen is, de kampeerders moeten het kopen. Voor enkele jaren werd de c’joy voorgesteld, een eenvoudige caravan bedoeld voor jonge gezinnen al dan niet met kinderen. Prijs en gewicht waren de grote troeven. Hij sloeg goed aan bij het publiek en hij werd ieder jaar opgewaardeerd, nu lijkt hij niet meer op de goedkope versie van voor enkele jaren. In tussen is de reeks uitgegroeid tot 15 types met opbouwlengten van 4,93 tot 6,72 m met het langer worden van het koetswerk neemt ook de breedte toe van 2,12 tot 2,5 m. Voor zowel gezinnen zonder kinderen als met 3 kinderen zijn er volwaardige zit- en slaapplaatsen voorzien.

    Geschikt voor een koppel

    We maakte kennis met de c’joy 460 LE een prima caravan voor een koppel, hij heeft een opbouwlengte van 5,53 m en is 2,12 m breed ideaal als toercaravan waarbij het gewicht tot 1200 kg beperkt is. Uiterlijk is er buiten wat decorstukken weinig verschil met de andere caravans van Dethleffs te merken. Hij heeft een licht schuin voorfront met geïntegreerde disselkoffer, venster en luiken waar nodig is en achteraan krachtige lichten om “gezien te worden”. Model 460LE voor het jaar 2020 valt best mee als je binnenstapt. Zijn lichte kleuren met enkele donkere tinten zijn daar niet vreemd aan. Hij heeft een veel gevraagde indeling met enkele bedden en vooraan een zitgroep. Bij middel van een uittrekbare lattenbodem kan men de bedden tot één groot formaat omvormen. Onder de bedden zijn koffers, echter oppassen niet te zwaar laden want dat beïnvloed nadelig de kogeldruk. Achterin zijn bovenkasten met tweekleurige deurtjes, de kasten hebben een grote inhoud helaas ze hebben geen verdelingen. Dat heeft natuurlijk te maken met de prijs en het gewicht. Links en rechts zijn vensters met er boven open legvakken. De zitgroep met zijn comfortabele zittingen is ruim bemeten voor een koppel. Om in de bergvakken onder zittingen te kunnen moet men minstens de rugkussens wegnemen. De verhouding tafel-zithoogte is keurig berekend om comfortabel aan tafel te kunnen zitten. Hier ook zijn bovenkasten met de knappe tweekleurige deurtjes. Dus aan bergvakken is er geen gebrek. Volgens het boekje mag de 460 LE 305 kg vakantiebagage laden, voor 2 personen is dat meer dan genoeg. Wat ons opviel was de verlichting. Twee eenvoudige doch veel lichtgevende plafondlampen zorgen voor de algemene verlichting. Wil men het wat gezelliger houden steekt men de verstelbare en van schakelaar voorzien LED’s in de zitgroep aan. Om het kookproces in de potten te volgen heeft men er boven LED’s gemonteerd. Het aanrecht bevat 3 kookvuren en wasbakje afgedekt met een glazenplaat. Onderaan vinden we een koelkast plus laden en boven nog een kast zelfs met verdelingen. In de badkamer is in verhouding een redelijk breed wastafeltje. De sproeier van de kraan doet eveneens dienst voor de douche. Daar douchen is geen aanrader er is te weinig plaats en na de eerste warmwater druppels kleeft het gordijn tegen je billen. Het sanitair van de camping is zoveel handiger, bovendien moet men geen water aansleuren en het daarna weer afvoeren. Het draaibaar wc is gebruiksvriendelijk opgesteld.

    Samengevat

    Voor zijn prijs heeft de c’joy 460LE een keurig afgewerkt interieur dat met zijn kleurvariaties waar men nog wat eikenhout decor in gebruikt heeft snel een vakantie gevoel zowel voor de zomer als voor een niet te extreme koude wintervakantie zal opwekken.

    Technische gegevens

    Chassis  lichtgewicht

    L X B X H   5,53 x 2,12 x 2,61 m

    Stahoogte 1,92 m

    Bedden 1,9 x 1,0 m   1,95 x 0,8 m   2,0 x 0,8 m

    Gewicht rijklaar 895 kg

    MTM 1200 kg



















    25-05-2019 om 21:03 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs Pulse T6811 EB

    Kampeerauto

    Kennis making met de Pulse T6811EB

    De Pulse bestaat uit twee reeksen de integralen en de halfintegrale. De indelingen zijn identiek. Drie hebben enkele bedden achteraan, de andere hebben een eilandbed. Ze zijn alle geschikt voor minstens 3 reizigers. Buiten de bedden achterin hebben ze een hefbed boven de zitgroep. Rekening houdend dat de mensen groter worden zijn het hefbed en één enkel bed 2 meter lang.

    De Pulse kreeg een sober maar toch mooi getekend uiterlijk mee. Een eenvoudige penseel streek van de schilder en enkele zwarte vlakken op de snuit boven de stuurcabine zorgen voor een elegante verschijning.

    Via een brede buitendeur komen we in een mooi en keurig afgewerkt interieur terecht. Direct aan de deur is een schoenlade en de drager voor de TV. Boven de deur is het bekende bedieningspaneel met drie wijzerplaten. Het elektrisch bediend hefbed boven de zitgroep is hier vlak bij. De zitgroep zelf is net groot genoeg voor de drie bewoners, als men geen te uitgebreid eetgerief op tafel zet komen de drie bewoners best aan hun trekken. Boven de vensters en de voorruit zijn open vakken waar men veel in kwijt kan dat men snel en regelmatig bij de hand wil hebben. Bovendien is er ook nog een dakluik. Achter de zitbank bevindt zich de keuken met in het aanrecht geïntegreerd drie kookvuren en de spoelbak. Onderaan zijn 3 laden en een kast voor de grote voorwerpen. In de grote bovenkast zijn verdelingen en de deuren plooien samen bij het openen. De kleerkast kan de balkleren van mevrouw herbergen zonder dat ze de bodem raken. Om je van kop tot teen te bewonderen is de hoge spiegel een wel gekomen hulp. De smalle Thetford koelkast is bijna even hoog. Achteraan hebben de enkele bedden comfortabele matrassen. Indien gewenst kan men er één groot bed van maken. Onder het voeteinde van de bedden zijn kasten en de treden naar de bedden kunnen ook nog vol geladen worden, aan bergruimte is er zeker geen te kort. Links en rechts zijn vensters. De badkamer heeft een met acrylglazen vouwdeuren afzonderlijk douchecel. Daarnaast een klein wasbakje en al even kleine kastjes. Het draaibaar toilet zit wel comfortabel. De architecten echter hebben er geen rekening mee gehouden dat je buiten comfortabel zitten ook nog iets anders moet doen en dat lukt niet want je zit geperst tussen 2 wanden met alle gevolgen dat je niet uw.......

    Samen gevat heeft de Pulse T6811EB een mooi en gezellig interieur. De afwisselende kleuren van wanden, kasten, deuren met hier en daar nog wat houtdecor maken dat het er aangenaam vertoeven is. Ook bij avond kan je zowel overal veel licht hebben of het verminderen tot een gezellige sfeerverlichting.

     

    Technische gegevens

    LXBXH 6,99 X 2,33 X 3,00 m

    Stahoogte 2,05 m

    Bedden 1,95 X 0,8 m en 2,05 X 0,8 m

    Hefbed 2,0 X 1,05 m

    Stopcontacten 230 V/12 V/ USB 6/1/2

    Verlaagd Fiat chassis

    Motor 2,3 Mjet 120 Pk

    Gewicht rijklaar 2.820 kg

    MTM 3.499 kg















    25-05-2019 om 17:32 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!