Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    22-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pilote nieuws in Düsseldorf

    Pilote V600Jen de P696D

    Pilote heeft zijn gamma uitgebreid met een compacte zwerfauto, een 5,99 m lange Fiat Ducato. De V600J zoals het type noemt is ingericht voor 2 personen die graag comfortabel reizen. Het interieur is volledig nieuw en biedt ruimschoots plaats voor de bagage. In de zijzit achter de chauffeurszetel is een extra kussen geïntegreerd waar de chauffeur in om gedraaide richting zijn benen kan opleggen. De knap uitgekiende keuken heeft zelfsluitende laden, een 65l compressor koelkast, 2 gasbranders met automatische ontsteking, een spoelbak plus een verlengd aanrecht. Ook de badkamer is praktisch ingericht. Het Thetford toilet kan verschuiven en het wasbakje klapt weg zodat voldoende ruimte vrij komt om te douchen. Achteraan zijn in de V600J twee 0,77 x 1,9 m grote enkele bedden gedragen door het Froli draagsysteem, aan het voeteinde is een kleerkast.

    Een koppel dat het graag nog wat ruimer ziet kan bij de Pacific reeks voor de nieuwe P696D kiezen. Hij is bijna een meter langer als zijn broer de V600T en biedt meer luxe en comfort. Het woongedeelte is ruim bemeten en de keuken is in verhouding. Door een lichter houtdecor te gebruiken lijkt het interieur groter. Achteraan is een badkamer met afzonderlijke douche en een brede kleerkast over de volle breedte van het interieur. Slapen doet men in het 1,6 x 2,0 m grote bed.

    Meer informatie: www.groupe-pilote.com

     

     











    22-09-2019 om 20:24 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karman-Mobil 4x4 gezien in Düsseldorf 2019
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dexter 570 4x4

    De nieuwe Dexter 570 4x4 versterkt niet alleen de ambities van Karmann-Mobil met vierwielaandrijving, maar bewijst ook de claim van het merk om diegene te bereiken die geïnteresseerd zijn in op maat gemaakte kampeerbussen met het Dexter-assortiment. Deze ruimte indeling is compromisloos gericht op comfort voor 2 personen. Slechts 2 bedden met een lengte van 2,20 m en zetels die gevormd zijn uit de cabinezetels met veel beenruimte aan de klaptafel. Wanneer de tafel wordt ingeklapt is er veel bewegingsvrijheid in het voertuig. Keuken en badkamer zijn zoals gewoonlijk volledig ingericht. De intelligente vierwielaandrijving van Ford Transit wordt minder waarschijnlijk geïnterpreteerd als de basis voor offroad-avonturiers op de Dexter 570 4x4, maar blijkt een bijzonder veilige en comfortabele wagen te zijn voor elk weertype en oppervlak. Dit past ook bij de winterkarakteristieken van de goed geïsoleerde en met 6 kW dieselverwarming verwarmde kampeerbus. Op verzoek kan men een gasverwarming bekomen. Met een sleepvermogen van 2,8 ton is de Ford Transit net zo goed geschikt voor het slepen van een aanhanger als voor dagelijks gebruik. Het interieur heeft een nieuw modern meubelconcept met een lichtgrijs meubeldecor afgewisseld met walnoot decor. Waar kunststoffen de meubelstructuur elders veroveren, blijven massief houten elementen de ruggengraat van het meubilair in de Dexter. Gecombineerd met zustermodel 560 4x4 uitgerust met een dwarsbed aan de achterkant en een halve dinette; pakt Karmann-Mobil het offensief aan in het marksegment van compacte vierwiel aangedreven zwerfauto's

    Meer informatie www.euramobil.de

    21-09-2019 om 14:40 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fendt caravan gezien in Düsseldorf 2019

    Fendt Opal


    Opal 515 SKF - een nieuwe luxe gezinscaravan van Fendt-Caravan


    De Opal 515 SKF wordt geleverd met alle functies en kenmerken van de Fendt-Caravan-superklasse en voldoet ook aan alle eisen die gezinnen stellen aan een slimme gezinsindeling.

    Met deze luxe gezinscaravan biedt de fabrikant ook een nieuw interieurconcept voor gezinsindelingen. Een zeer uniek uiterlijk, twee garagedeuren in de boeg en achtersteven, een speciale indeling met een nieuwe middelste zitgroep en een verhoogd dubbelbed. Al deze details maken de Opal 515 SKF tot een speciale caravan.

    De Opal-reeks is volledig opnieuw ontworpen voor het seizoen 2020.
    Nieuw meubilair, nieuw hout in het "kastanje-Cilento-decor" en de nieuwe stoffen "Murcia" en "Ponza" - gecombineerd met het typische kenmerk van Fendt voor kwaliteit resulteren in de nieuwste definitie van de hedendaagse hogere klasse. Naast de Opal 515 SKF is er nog een nieuwe indeling in deze serie, de Opal 465 SFH.

    Bovendien behoren twee L-keukenvarianten (560 SRF en 650 SRG) tot de speciale kenmerken. Deze reeks is uitgerust met Combi 4 (465 en 515) of Combi 6 (550 en hoger) gasverwarmingen, elk met een CP plus iNet ready digitale regeleenheid met circulatieluchtverdeling en geïntegreerde warmwaterboiler van 10 liter en een iNet-kast voor de regeling van de verwarming via de Truma-app.

    Veranderingen van de Opal voor het volgende seizoen zijn:

    Nieuw exterieurontwerp in een moderne sportieve designtaal, buitendeurglas in een nieuwe look met versterkte veer en betere bevestiging en volledig geïsoleerde wielkasten met verbeterde isolatie

    De volgende innovaties en normen in het interieur onderstrepen het uiterlijk van de Opal:
    Het Opal-programma bestaat uit zeven indelingen.
    Nieuw ontworpen ronde zitgroepen met hoek van 90 °,
    keukens met royale opbergvakken, indirecte verlichting aan de bovenkasten, 12 Volt leeslampen in de ronde zitgroep, ergonomisch comfortabele rugleuning in combinatie met hoogwaardige zitkussenkwaliteit, kleerkast met een goede ventilatie, stabiele scharnieren aan de bovenkasten, elektrische waterpompaansluiting nu gemakkelijk bereikbaar op een onderhoudsvriendelijke manier,
    andere hoogwaardige PVC-vloeren en geoptimaliseerde verwarming en warme luchtverdeling met individueel gedefinieerde uitgangen.

    Technische gegevens:
    lengte opbouw: 642 cm

    breedte: 232 cm

    stahoogte: 195 cm:

    MTM 1.700 kg

    leeg gewicht: 1.395 kg /
    Rijklaar gewicht: 1.448 kg

    Meer informatie: www.fendt-caravan.com



     

     













    20-09-2019 om 21:28 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaus-Tabbert nieuws uit Düsseldorf

    Knaus Tabbert

    Tijdens het voorbije modellenjaar slaagde Knaus-Tabbert er in om 23.600 vakantievoertuigen aan de klant te brengen. De vooruitzichten voor het huidige jaar zijn nog gunstig. Voor het komende modellenjaar 2020 worden alle kampeerauto's met een laadbooster uitgerust, de batterijen worden hiermee sneller en veiliger geladen. Het ingebouwde BWT waterfiltersysteem voor alle voertuigen zorgt voor een schoon en kiemvrij water in de tank. De nieuwe achterdrager e.hit op aanvraag beschikbaar voor alle zwerfauto's inclusief een afneembare trekhaak wordt direct op het chassis gemonteerd. Met een druk op de knop verdwijnt hij automatisch onder de bumper. Bovendien wordt het mediapakket uitgerust met een head-up display, het transparante scherm direct in het gezichtsveld van de bestuurder biedt meer rijveiligheid.

    Tabbert brengt de Cellini met een super de lux comfort uitrusting op de markt. Spraakbesturing in de Tabbert Cellini maakt het mogelijk om verschillende functies in de caravan eenvoudig te bedienen met spraakopdrachten. Samen met Bosch Engineering werkt de fabrikant uit Jandelsbrunn aan een intelligent 48 volt boordsysteem.

    De L!VE reeks wordt uitgebreid met een integrale zwerfauto aan een interessante prijs. De Boxstar verschijnt met een nieuw en ruim verhoogd dag.

    Bij Weinsberg komt de CaraCore als eerste integrale van het merk, terwijl de CaraOne met een hefbed bedacht werd.

    Meer informatie: www.knaustabbert.de















    19-09-2019 om 22:06 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dethleffs caravans in Düsseldorf 2019

    Dethleffs caravans.

    Na de voorstellingen van de nieuwe uitvoeringen voor 2020 in juni houden de meeste fabrikanten nog wat achter om tijdens het caravan salon in Düsseldorf wat nieuws te kunnen vertellen. Zo krijgen de meeste caravans van Dethleffs betere lichtschakelaars, stopcontacten en komen enkele nieuwelingen het gamma uitbreiden.

    De c'joy reeks bestaat nu uit 4 types met opbouwlengtes tussen de 4,93 en de 5,93 m. De bovenkasten hebben een wat elegantere vorm gekregen. Nieuw is de c'joy 420 QSH met zijn MTM van 1.100 kg kan hij door veel auto's worden getrokken. Hij heeft drie volwaardige bedden en geschikt voor een klein gezin.

     

    De c'go reeks die al uit 10 indelingen plus 2 met hefbed bestond krijgt er de 475 FR bij. Hij heeft een Frans-bed en achterin een grote rondzit. Alle types hebben 7 zonen matrassen. Het neuswiel is versterkt en heeft in de verticale as een weegschaal. Verder is de TV houder in de hoogte verstelbaar daar komt nog een veilige gasontspanner met duo control plus en eis-ex bij.

     

    De opvallende 733 kg wegende Coco blijft beperkt tot 1 model. Hij krijgt een 142 l koelkast en 2 andere pakketten, het chassis pakket en het Glamping pakket.

     

    De 12 types van de Camper reeks gaan op een paar kleine verbeteringen 2020 tegemoet. In caravans met een opbouwlengte van minstens 5,30 m kan men als optie een vloeistofverwarming inbouwen

     

    Hoewel de Scandinavia caravans nog maar net het Dethleffs gamma hebben aangevuld, krijgen ze een luchtkoeler en andere vensters. Twee nieuwelingen de Generation Scandinavia 595 RK en de 655 RE maken het aanbod nog groter. De eerste heeft een Frans-bed en stapelbedden terwijl zijn broeder enkele bedden heeft waarvan er één zelfs 2,15 m lang is.

     

    De Nomad is bedacht met een nieuw interieur, een andere keuken uitvoering met beschermende achterwand en vooraan een streep LED's. Nieuw zijn de Nomad 490 BLF met een 2,3 m brede boegkeuken en Frans-bed. De 490 EST is uitgerust met 2 m lange

    Meer inlichtingen: www.dethleffs.de

     













    18-09-2019 om 21:16 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caravan Salon Dusseldorf 2019

    Caravan Salon Düsseldorf

    Het caravan Salon in Düsseldorf lokte dit jaar weer een massa bezoekers. Wie een caravan, tent of zwerfauto op de camping wou reserveren moest vroegtijdig zijn want alle plaatsen waren vlug verhuurd.

    Voor wie geïnteresseerd is in vakantiehuisjes op wielen of zelfs tenten loonde het zeker de moeite om eens rond te kijken in de 13 hallen waar 645 exposanten hun waren tentoon stelden. Dit jaar was bijzonder veel aandacht besteed aan de standen. Een mooie stand lokt allicht meer bezoeker om eens wat dichterbij te komen kijken. Echt grote nieuwigheden waren en weinig te vinden. Logisch, caravans worden al ongeveer 50 jaar telkens wat verbeterd en luxueuzer gemaakt. Dat maakt dat we nu schitterende producten vinden met zelfs 10 tot 12 jaar garantie. De eerste veel jongere kampeerauto's konden rekenen op de vakkennis van de caravanbouwers, bij veel merken kon men toen nog de caravan op een "chassis cabine" herkennen. Zij gingen echter meer en meer hun eigen leven leiden nu vindt men van een kleine omgebouwde personenwagen tot een 25 ton wegende super de luxe landyachten met een dure sportwagen in zijn koffer tussen de wielen. Gespecialiseerde caravanfabrikanten van lichte goedkope caravans doen voorzichtig een stap naar een duurder en luxueus type. Omgekeerd zien we ook instapmodellen verschijnen tussen de luxe caravans. Bij de bestelwagens zitten de tot omgebouwde "kampeerbusjes" bijna ongelooflijk stijl in de lift. Er komen nieuwe fabrikanten op de markt en andere reeds lang bekende fabrikanten nemen ze op in hun gamma. De elektronica maakt nu snelle voorwaartse stappen in het kampeerwereldje. Dat begon met een eenvoudig centraal paneeltje om de lichten aan te steken en wat later kon men het doen van op afstand met een GSM. Met de laatste nieuwe versies is men bijna verplicht een Smartphone te hebben. Het valt minder op en heeft onrechtstreeks met de elektronica te maken. Veel fabrikanten hebben de garage deuren van hun zwerfauto's iets verhoogd om de elektrische fietsen binnen te kunnen zetten. Het gevolg is dat we meer bedden met variabele hoogte boven de garage vinden. Al valt het niet zo direct op, de toebehoren leveranciers houden onrechtstreeks rekening met de elektronica. Fietsdragers met de verbindingstukken voor achterop de wagen moeten sterker zijn. Twee elektrische fietsen, "e-bikes" noemt dat in mooi Vlaams, wegen ongeveer 20 kg meer dan een paar zelftrappers.

    Verwarming aansteken of de luchtkoeler, hoeveel water en gas er nog in de tank nog aanwezig is, de stand van de batterijen aflezen, het kan allemaal van op afstand. Al lachend werd er gezegd:" Binnen een paar jaar drukken we op een knop en de caravan of zwerfauto rijdt naar een camping, wij komen later met het elektrisch vliegtuig" wie weet? Maar het is niet alleen dat. De eer komt weliswaar meer toe aan fabrikanten van elektrische motoren en batterijen die men in een kampeerauto of caravan kan inbouwen. Hybride zwerfauto's zijn al geen ophefmakend nieuws meer. Daarbij hebben bijna alle nieuwe basisvoertuigen standaard of als optie allerlei elektronische snufje die men in moderne personenwagens vindt. Al die bijkomende elektronica, motoren en vooral de batterijen verminderen het laadvermogen van de vakantievoertuigen. Fabrikanten zijn al op zoek naar constructie methoden en materialen om het leeg gewicht te verminderen.

     

    Enkele cijfers

    268.000 bezoekers

    645 exposanten

    214.000 m² exporuimte

    2.100 vrijetijdsvoertuigen

    13 hallen

    Het 59ste Caravan Salon Düsseldorf vindt plaats van 28 augustus tot en met 6 september 2020.

    Meer informatie: www.caravan-salon.de











    17-09-2019 om 21:52 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camping car Isabella in Düsseldorf

    Isabella Camp-let Dream

    De Camp-let Dream is bedoeld voor kampeerders die zich regelmatig verplaatsen, zelfs voor grotere gezinnen biedt hij voldoende levensruimte in de tent. Men hoeft geen zware auto te hebben om deze ongeveer 700 kg wegende geladen campingcar te slepen.

    De Camp-let Dream is een nieuw model dat je snel kunt opstellen en afbreken. Dank zij het ademend acryldoek blijft het klimaat in slaap- en woonkamer aangenaam. Is de woonruimte toch iets te klein kan je een annex aanritsen langs de zijkant. Als het te warm is kan je er een deel van de voorkant of zijkant afritsen voor meer ventilatie. In de wagenbak zelf zijn vier volwaardige slaapplaatsen. Om te kokkerellen geen probleem, de keuken heeft twee gasbranders, een werkblad en opvouwbare spoelbak. Onderaan zijn bergvakken voor het keukengerief. Samen geplooid kan op het deksel van de campingcar een extra koffer worden geklikt of een stel fietsen verankerd.

    Meer informatie www.isabella.net





    16-09-2019 om 21:32 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Isabella voortent.Gezien in Düsseldorf

    Isabella Air.

    Isabella heeft een beetje de kat uit de boom gekeken en intussen degelijk onderzoek gedaan om een nieuwe kwalitief hoge voortent "Isabella AIR" op de markt te brengen. Het belangrijkste verschil met veel andere voortenten is dat hier het metalen frame vervangen is door opblaasbare luchtbuizen.

    Zoals we gewoon zijn van Isabella heeft hij, ook met zijn 60 jaar ervaring op gebied van tentontwikkeling de grenzen een beetje verlegd. De fabrikant maakt uitsluitend gebruik van degelijke Europese materialen de tenten wordt in Europa gefabriceerd. Om te voldoen aan lichtere tenten en nog enkele andere voordelen werd het metalen frame vervangen door luchtbuizen, niet alleen lichter maar veel eenvoudiger om op te stellen. De extra sterke 3 lagen luchtbuizen worden slechts aan één punt opgepompt. Het tentzeil is goed ademend, onderhoudsvriendelijk en de voor- en zijkanten zijn UV bestendig.

    Caravans worden hoger, de mensen groter bijgevolg heeft Isabella zijn nieuwe tenten met het bekende ronde venstertje aangepast. Ze hebben een grote woonkamer met de mogelijkheid om links en rechts nog een aanbouw aan te ritsen.

    De Isabella AIR Cirrus North 400 is de eerste voortent die met het nieuwe "Isa AIR" lucht systeem is uitgerust. Voor de zij- en voorkant heeft men het doorgekleurde goed ademende Isacryl gebruikt. De Cirrus North biedt met zijn 2,75 m diepte genoeg levensruimte voor een gezin met kinderen. Je kunt bovendien de woonkamer nog vergroten met een Air Annex aan beide kanten te ritsen. Het bijzondere voordeel is dat je geen stel zware stokken moet meenemen. Het Isa AIR lucht systeem houdt alles op zijn plaats. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk modules kunt bij plaatsen of veranderen van plaats. Buiten de gewone toebehoren voor een voortent wordt hier nog een nieuwe handpomp met overdrukventiel meegeleverd.

     

    Technische gegevens

    Geschikt voor caravans met een hoogte tussen de 2,42 en de 2,55 m

    Diepte 2,75 m

    Breedte 4,0 m

    Gewicht 35,5 kg

    meer informatie: www.isabella.net





    16-09-2019 om 21:23 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabella voortenten in Düsseldorf

    Isabella Air.

    Isabella heeft een beetje de kat uit de boom gekeken en intussen degelijk onderzoek gedaan om een nieuwe kwalitief hoge voortent "Isabella AIR" op de markt te brengen. Het belangrijkste verschil met veel andere voortenten is dat hier het metalen frame vervangen is door opblaasbare luchtbuizen.

    Zoals we gewoon zijn van Isabella heeft hij, ook met zijn 60 jaar ervaring op gebied van tentontwikkeling de grenzen een beetje verlegd. De fabrikant maakt uitsluitend gebruik van degelijke Europese materialen de tenten wordt in Europa gefabriceerd. Om te voldoen aan lichtere tenten en nog enkele andere voordelen werd het metalen frame vervangen door luchtbuizen, niet alleen lichter maar veel eenvoudiger om op te stellen. De extra sterke 3 lagen luchtbuizen worden slechts aan één punt opgepompt. Het tentzeil is goed ademend, onderhoudsvriendelijk en de voor- en zijkanten zijn UV bestendig.

    Caravans worden hoger, de mensen groter bijgevolg heeft Isabella zijn nieuwe tenten met het bekende ronde venstertje aangepast. Ze hebben een grote woonkamer met de mogelijkheid om links en rechts nog een aanbouw aan te ritsen.

    De Isabella AIR Cirrus North 400 is de eerste voortent die met het nieuwe "Isa AIR" lucht systeem is uitgerust. Voor de zij- en voorkant heeft men het doorgekleurde goed ademende Isacryl gebruikt. De Cirrus North biedt met zijn 2,75 m diepte genoeg levensruimte voor een gezin met kinderen. Je kunt bovendien de woonkamer nog vergroten met een Air Annex aan beide kanten te ritsen. Het bijzondere voordeel is dat je geen stel zware stokken moet meenemen. Het Isa AIR lucht systeem houdt alles op zijn plaats. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk modules kunt bij plaatsen of veranderen van plaats. Buiten de gewone toebehoren voor een voortent wordt hier nog een nieuwe handpomp met overdrukventiel meegeleverd.

     

    Technische gegevens

    Geschikt voor caravans met een hoogte tussen de 2,42 en de 2,55 m

    Diepte 2,75 m

    Breedte 4,0 m

    Gewicht 35,5 kg

    meer informatie: www.isabella.net





    16-09-2019 om 20:57 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!