Inhoud blog
  • Leuker met een boot
  • Opletten in Spanje
  • Een mooie hoek
  • Subaru valt in de smaak
  • Waarom?
  • Zwerfauparkeerplaats reserveren
  • Achter de bloemen
  • De nieuwe ITrend van Dethleffs
  • Veel verschillende
  • Een nieuwe versie van een Niesmann-Bisschoff
  • Opgepast !!
  • Rijdt niet te snel !!!!!
  • niet te snel rijden
  • Hobby caravans in de kijker
  • Feest in de stad
  • Fietsen in Belgiê
  • Een oude granaat werper
  • Een knappe Chausson
  • Opgepast met motorhelmen
  • 1000 jaar oud
  • Nieuwe halfintegraal Frankia Now
  • Prachtig uitzicht
  • Meer elektrische wagens
  • Mooie gevels
  • Tabbert Pantiga
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Startpagina !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Caravan en Zwerfauto nieuws
    Weetjes over caravans en zwerfauto's
    15-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Bij 1 op de 3 verkeersongevallen in ons land is een recidivist betrokken
    Aanpak van recidivisten één van de thema’s waar de burger zijn mening over kwijt kan via het nieuwe platform all-for-zero.be


    Bestuurders die veelvuldig in de fout gaan in het verkeer zijn betrokken bij 1 op de 3 ongevallen in ons land. Mensen die recidiveren hebben ook 10% meer kans op een ongeval. Tot die conclusie komt Vias institute op basis van een nieuw onderzoek bij 15 000 respondenten. Om het aantal ongevallen en het aantal recidivisten in ons land te laten dalen is een gezamenlijke inspanning van ons allemaal nodig. Samen met de federale minister van mobiliteit Georges Gilkinet, de FOD Mobiliteit en Vervoer lanceert Vias daarom het platform all-for-zero.be waar de burger zijn mening tot eind september kwijt kan over de aanpak van verkeersovertreders. Er wordt ook gepeild naar hoe de weg beter gedeeld kan worden door de verschillende weggebruikers en wat de mening is van de Belg over risicogedrag in het verkeer.


    Nieuwe studie over recidivisme
    In een nieuwe studie bij 15 000 respondenten onderzocht Vias institute het gedrag van recidivisten over de periode 2014-2019. Het gaat hier over personen die in die periode tenminste 2 verkeersboetes of veroordelingen kregen. 24% van de respondenten voldeed aan deze definitie. In de periode 2014-2019 waren zij goed voor 35% van alle verkeersongevallen. Er is dus een correlatie tussen het krijgen van verkeersboetes of veroordelingen en ongevalsbetrokkenheid. Recidivisten hebben in het algemeen 10% meer kans om in een ongeval betrokken te geraken dan niet-recidivisten. Het verband is zelfs nog sterker: hoe meer verkeersovertredingen iemand begaan heeft, in hoe meer ongevallen hij betrokken is.
     
    Alternatieve vormingen als oplossing?
    Hoe pak je nu die veelplegers en andere verkeersovertreders het beste aan? Kan dat enkel via hogere boetes of rijverboden? Of kan je voor bepaalde overtredingen ook beroep doen op alternatieve straffen zoals begeleiding door middel van het alcoholslot of vormingen voor overtreders die veel te snel gereden hebben?
    Uit eerder onderzoek van Vias institute bleek al dat het percentage recidivisten 41% lager ligt bij verkeersovertreders die nadat ze veroordeeld werden voor rijden onder invloed een vorming moesten volgen in vergelijking met overtreders die een klassieke straf kregen zoals een geldboete of een verval van recht tot sturen. Belangrijk is vooral dat je tijdig kunt ingrijpen, om de kans op recidive te verkleinen.
     
    All-for-zero.be! Laat je stem horen.
    De aanpak van recidivisten en welke bestraffing het meest geschikt is, is één van de vele vragen waarover burgers vanaf nu hun licht kunnen laten schijnen op het nieuwe burgerplatform all-for-zero.be.
    Het platform is een initiatief van federaal minister Georges Gilkinet, de FOD Mobiliteit en Vervoer en Vias institute. De slogan maakt nog eens duidelijk dat het doel van nul verkeersdoden in België enkel kan bereikt worden als iedereen, zowel burgers, stakeholders en alle beleidsniveaus samenwerken.
     
    Alle burgers krijgen tot 30 september de kans om hun gedacht te zeggen over drie grote verkeersveiligheidsthema’s.

    1. Samen op (de) weg: hoe kunnen we de openbare ruimte veiliger maken, rekening houdend met ieders behoeften?
    2. Risicogedrag: waarom brengen we onszelf en anderen in gevaar?
    3. Controles, begeleiding en vorming: welke alternatieve maatregelen en sancties zijn gepast?

    De Belg kan op verschillende manieren zijn stem laten horen. Door middel van het invullen van een enquête over de drie hoofdthema’s en/of een deelname aan een burgerpanel. Daarin zullen verschillende burgers in de loop van september in discussie gaan met experts over de verschillende thema’s.
    De input van de enquête en de burgerpanels zal gebruikt worden bij de opmaak van een federaal plan voor de verkeersveiligheid.
     
    Burgers zeggen hun gedacht in filmpjes op sociale media
    Via korte filmpjes op sociale media met getuigenissen zullen de burgers de komende weken en maanden aangespoord worden om deel te nemen aan de enquête en de burgerpanels.
     
    Marie Verbergen (21 jaar) is één van die getuigen. Als studente die
     vaak fietst, wil ze graag dat auto’s altijd minstens 1,5 meter afstand van haar houden bij het inhalen. 





     

    15-07-2021 om 20:27 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Licht in de duisternis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-07-2021 om 20:24 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de nieuwe Tabberts voor 2022
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    TABBERT

    Bij TABBERT ontmoet design de productie, elegantie ontmoet dynamiek, innovatie ontmoet traditie. En voor het nieuwe modeljaar zullen tabBERT-voertuigen nog exclusiever zijn  met uitgebreide verbeteringen en nieuwe opties: alle caravans hebben een nieuwe merkbelettering in fijn zilver gekregen, wat de opvallend dynamische buitenkant verbetert. Vanaf modeljaar 2022 wordt in de keuken een Dometic koelkast van de 10 serie geïnstalleerd. De ROSSINI FINEST EDITION is nu voorzien van de nieuwe SOFT CARBON bekleding in edele grijstinten, die niet alleen modern en elegant is, maar ook bijzonder duurzaam (ACTIVE LINE). Bij het kiezen van het drievoudige stapelbed zijn er drie zijruiten in de ROSSINI 620 DM en in de DA VINCI 500 KD en 700 KD. Als het tweepersoons stapelbed in de DA VINCI wordt gekozen, kan als optie een garagedeur worden besteld. Op verzoek kunnen alle TABBERT caravans worden uitgerust met een sterke lithium accu. Daarnaast zijn ROSSINI, ROSSINI FINEST EDITION,DA VINCI, VIVALDI en PUCCINI verkrijgbaar met hoogwaardige Bluetooth-luidsprekers voor het beste geluid.

     

    DA VINCI

    Modern, automotive, innovatief  dat is de DA VINCI. Voor het modeljaar 2022 is op aanvraag een comfortdouche beschikbaar voor de 500 KD. Daarnaast is de indelingportfolio uitgebreid met de nieuwe familieplatteget 550 DM 2.5: In de boeg bevindt zich naast het in de lengterichting gerangschikte Franse bed de badkamer met een aparte wastafel  zodat er 's ochtends geen drukte is in de wasruimte met het hele gezin. De grote dinette is comfortabel geschikt voor maximaal zes personen. Het vakantiegerei en de kleding van alle gezinsleden kunnen worden opgeborgen in de ruime kasten, evenals tal van opbergvakken en kleppen. Voor de kinderen is er een aparte ruimte aan de achterzijde met een dwars opgesteld stapelbed.

     

    T@B

    Tijdloze klassieker de T@B, die bijna cult-achtig wordt vereerd door zijn fans, gaat met succes het nieuwe modeljaar in. De traanvormige caravan in retro-design heeft een eigen superheld (T@BMAN), maar de echte held is zichzelf: met een comfortabele zithoek, tweepersoonsbed en keuken laat de T@B niets te wensen over en bewijst dat ware grootsheid binnen is  omdat hij er van binnen groter uitziet dan buiten. De cultcaravan is verkrijgbaar in de vier stijlen BASIC, MEXICAN SUNSET, METROPOLIS (elk als indeling 320 en 400) en OFFROAD (320) en met vijf verschillende bekledingskleuren, waardoor hij individueel kan worden ontworpen. Met optionele apparatuur kan de "Knutschkugel" verder worden aangepast aan verschillende behoeften. Als u op zoek bent naar iets speciaals, dan bent u hier aan het juiste adres.

     

    14-07-2021 om 15:45 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe Knaus caravans 2022

    Knaus  Caravans

     De elektrische innovatie: E.POWER

    KNAUS staat voor innovatieve kracht, de hoogste kwaliteitsnormen en state-of-the-art technologieën – en dat is vooral duidelijk in het modeljaar 2022 voor caravans: E.POWER is de volgende fase van elektromobiliteit.

    Het idee: nieuwe en bestaande doelgroepen aanspreken met de ideale uitrusting: Meer dan 80 procent van de kampeerders zijn seizoen kampeerdersdie vooral tussen Pasen en oktober onderweg zijn. Vanwege deze voorkeursperiode is het voor velen van hen belangrijk dat hun voertuig is uitgerust met een luchtkoeler. Vooral camping beginners hebben vaak problemen met de complexiteit van voertuigtechnologie en angst voor contact met gasflessen en apparaten. Nieuwe intuïtieve en onderhoudsarme voertuigconcepten die geen verborgen onderhoudskosten met zich meebrengen, fungeren dus in veel opzichten als probleemoplossers. Hoe lichter de caravan, hoe beter, dus hij kan ook worden verplaatst door kleine sleepvoertuigen. Verhuurders en hun klanten waarderen deze voordelen ook. Voor hen is een uitgebreid assortiment apparatuur tegen een aantrekkelijke prijs ook een groot voordeel.

    De implementatie: Moderne elektrische apparaten zijn uiterst energiezuinig en de perfecte oplossing om te voldoen aan de eisen van zowel seizoen kampeerders, nieuwkomers als verhuurders. Zo kan een inductiekookplaat intuïtief bediend worden en is bij veel kampeerders thuis al bekend. Een verwarmings- en airconditioningcombinatie met warmtepomptechniek zorgt ervoor dat er in de zomer en tijdens de overgangsperiode altijd een aangename temperatuur in het voertuig is. Met een volume van 98 of 150 liter (afhankelijk van het model) houdt een energiebesparende compressorkoelkast alles vers wat nodig is voor de vakantiekeuken.

    Het resultaat: het juiste voertuig aanbieden voor elk type camping. De E.POWER is, uniek in de industrie, uitgerust met intelligente elektronica met selecteerbare zekering (6A/10A/16A), die alle elektrische apparaten in het voertuig bestuurt en prioriteert. Afhankelijk van welke bescherming er op de camping beschikbaar is en welke voertuigfuncties nodig zijn, wordt prioriteit gegeven aan de kookplaat, verlichting, verwarming/airconditioning, enz.  De slimme bediening zorgt hiervoor en past de energieverdeling aan zodat de zekering op de camping er niet "uit springt". Geselecteerde plattegronden van de SÜDWIND en SPORT zijn nu verkrijgbaar als volledig elektrische E.POWER-modellen (SÜDWIND 460 EU, 500 FU, 500 QDK; SPORT 400 LK, 400 QD, 420 QD, 450 FU, 460 EU, 500 EU, 500 FU, 500 KD, 500 QDK, 500 UF). Aangepast voor apparatuur zijn deze maar liefst 50 kg lichter dan de gasversie. De tien elektrische SPORT-plattegronden zijn ook voorzien van uitgebreide speciale modeluitrusting: de SPORT E.POWER SELECTION met 17" aluminium velgen, gladde plaatwanden, steunwiel met gewichtsdisplay, mobiele 25-liter vuilwatertank, omgevingsverlichting, extra 230 V- en USB-aansluitingen, insectenbeschermingsdeur, rookmelder, BluuWater-waterfilter, bed functie voor eenpersoonsbedden, COZY HOME-pakket en nog veel meer. Verder zijn er natuurlijk alle indelingen van de SPORT als seriemodel in de gasversie. Hetzelfde geldt voor de drie elektrische indelingen van de SÜDWIND: Ze hebben de uitgebreide 60 YEARS KNAUS-apparatuur en gaan zo het nieuwe modeljaar in als een speciaal model SÜDWIND 60 YEARS E.POWER. Verder zijn alle SÜDWIND indelingen ook verkrijgbaar als 60 YEARS uitvoering met gasinstallatie en natuurlijk als seriemodel.

    De nieuwe SPORT en SÜDWIND nemen het nieuwe, zeer eigen familieontwerp van de volledig geïntegreerde KNAUS-caravans over: twee onmiskenbare caravans in het opvallende, tijdloze KNAUS ontwerp, die de ideale vakantiepartner zijn voor elke caravanner  van koppels tot grote gezinnen, van camping beginners tot verhuurders.

    Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

     Sport

    Naast de E.POWER SELECTION is er nog veel gebeurd in de SPORT voor het nieuwe modeljaar: het nieuwe exterieurontwerp met aangepaste manoeuvreergrepen aan de voor- en achterzijde, zilvergrijze sticker met KNAUS swingelement en FoldXPand achterzijde met inbouw achterlichtdrager geeft de caravan een sportieve uitstraling. Het nieuwe interieur met moderne, kubieke meubelstijl maakt indruk met kruisnerfhout en lichte oppervlakken in de badkamer, keuken en zithoek. Edele verlichte bekledingstoepassingen in de zithoek verspreiden een aangenaam indirect licht. De nieuwe BLUE NIGHT bekleding past bij het elegante sportieve karakter van de SPORT, die standaard soft-close kleppen heeft voor een hoog comfortniveau. Op verzoek is er een Bluetooth-geluidssysteem dat kan worden aangesloten op mobiele apparaten, USB 3.0-aansluitingen op elk zwanenhalslicht, drie zijramen bij het kiezen van het drievoudig stapelbed en een comfortdouche voor de indelingen 500 KD en 580 QS. Alle compacte indelingen tot en met 500 carrosserielengte zijn in serie uitgerust met de Truma Vario Heat heater. Hierdoor ontstaat er nog meer ruimte in de kasten dan voorheen. Dankzij intelligente lichtgewichtconstructies geïnspireerd op structuren in de natuur, is de nieuwe SPORT nog waardevoller en indrukwekkender van uiterlijk met behoud van hetzelfde gewicht. Het indelingen portfolio is ook aangepast om alle kampeerders de optimale kamerindeling van eenpersoons tot gezin te bieden: Nieuw zijn 650 FDK en 650 UFK, daarnaast zijn er de bovengenoemde tien gasvrije indelingen evenals 540 FDK, 540 UE en 580 QS.

    Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

     ZUIDENWIND EN ZUIDENWIND 60 JAAR KNAUS

    Het caravanicoon SÜDWIND gaat ook het modeljaar 2022 in met een nieuw exterieur en interieur: de nieuwe gasbox met carbon-look toepassingen, geoptimaliseerde vorm en grootte en robuuste golfplaten vloer biedt nog meer ruimte en gemakkelijkere toegang. De driedimensionale foldXPand achterzijde,de nieuwe opvallende sticker in zwart en zilvergrijs met KNAUS swing en de donkere omlijsting van de zijwandramen met SÜDWIND belettering geven de caravan een compleet nieuwe look, waardoor het sterke karakter op het eerste gezicht herkenbaar is. Het Pro.TecFrame op de SÜDWIND 60 YEARS KNAUS in opvallend zwart, passend bij de nieuw ontworpen grijze en zwarte add-on onderdelen en de innovatieve exterieurkleur Campovolo grijs (60 JAAR ook in wit op aanvraag) – zorgt niet alleen voor een uitstekende stabiliteit door de zijkant, boeg, achterwand en dak te combineren, maar integreert ook perfect en geeft de caravan een harmonieus silhouet. Het nieuwe ontwerp van het Pro.Tec-frame – veel hoekiger en beknopter – past perfect bij het nieuwe voertuigontwerp. De indelingen 500 PF, 650 PEB en 650 PXB zijn nu standaard voorzien van een serviceklep linksvoor. In het nieuwe interieur zorgen felle, warme kleuren voor een feel-good sfeer: dwars gelamineerd hout en warme witte hangkastfronten met een discreet grafisch patroon geven de woonkamer een moderne en tegelijkertijd gezellige flair. Het nieuw ontworpen nobele meubilair is vakkundig geënsceneerd met deels indirecte verlichting. Filigraan lichtstrips pikken het KNAUS-swingelement van de buitenafbeelding op. Optioneel is er een 27" TV beschikbaar voor de SÜDWIND, die perfect past in het nieuwe meubilair. Daarnaast zijn er drie zijramen op aanvraag bij het bestellen van het drievoudig stapelbed. Van de 16 verschillende indelingen, waarvan er twee nieuw zijn: 650 FSK en 650 LX .





    14-07-2021 om 15:13 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van Knaus Tabbert voor 2022
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwigheden van het modeljaar 2022

    Opening van nieuwe horizonten.

     Onder het motto "New Horizons" presenteert Knaus Tabbert de toekomst van caravanning en de hoogtepunten van morgen

    Het afgelopen jaar heeft veel uitdagingen met zich meegebracht, maar caravanning heeft zijn potentieel bewezen als een (crisis)veilige vorm van vakantie en is allang midden in de samenleving aangekomen

     Knaus Tabbert AG als aanjager van innovatie zet de volgende beslissende stappen vooruit. Sterke E.POWER en mobiele ONE‐NIGHT‐STAND‐Energy elektrificeren in de ware zin van het woord en openen volledig nieuwe mogelijkheden als de volgende fase van elektromobiliteit. Dankzij de innovatieve SUPERLIGHT-technologie voor maximale gewichtsbesparing staat niets zelfs de meest uitgebreide paklijst voor familievakanties in de weg. Innovatie ontworpen door Knaus Tabbert is het nieuwe Dyonic-chassis dat lichtere, veerkrachtigere en duurzamere optimale klantvoordelen biedt.

    Met kracht en moed om te innoveren, zal het hooggekwalificeerde team op de locaties Jandelsbrunn, Mottgers, Schlüsselfeld en Nagyoroszi blijven imponeren met revolutionaire nieuwe ontwikkelingen in het modeljaar 2022 - en de toekomst van caravanning binnen handbereik brengen.

    Lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    Nieuwe uitrustingsopties

    • Of het nu ondersteboven, schuin of verticaal is – nooit meer een uitglijdende bril dankzij silwyREADY.
    • Velocate 2.0: Nu ook met temperatuur- en niveauweergave in de app.
    • Helderder, contrasterender, beter – het nieuwe Pioneer-navigatiesysteem met parkeerradar.
    • ONENIGHTSTAND: "Mobiele" elektrische energie voor een nacht met de caravan.
    • Andere opties: Smart TV, Lithium-ion batterij en veiligheidsvoorzieningen.
    • In serie: Hygiënisch perfect water op elke bestemming – het nieuwe bluuwaterfilter.
    • Nog veiliger, nog beter uitgerust: de nieuwe Fiat Ducato serie 8

    lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    KNAUS

    • Ongeëvenaard: de L!VE I met innovatieve FoldXPand achterkant, geoptimaliseerde gasbox en nieuwe opties.
    • De luxe liner van KNAUS is nu ook verkrijgbaar als tweeassig voertuig: de SUN I met een nieuwe exclusieve plattegrond.
    • Geen compromissen: De nieuwe VAN I combineert autodynamiek met een groot gevoel voor ruimte.
    • Ideale allrounders en nu echte klassiekers: SKY TI en SKY TI PLATINUM SELECTION met FoldXPand achter in een nieuwe dimensie en unieke nieuwe functies.
    • Sportieve ruimtewonderen met state-of-the-art assistentiesystemen: VAN TI en VAN TI VANSATION nu ook op MAN TGE.
    • Ontspannen en veilige caravanvakantie voor vier- en tweevoeters: KNAUS werkt samen met Lucky Dog Camper.
    • De volgende fase van elektromobiliteit – volledig elektrisch: SPORT en SÜDWIND met krachtige E.POWER.
    • Lichter, innovatiever, eleganter, sportiever, met een nieuw interieur en exterieur: de nieuwe SPORT.
    • Caravanicoon met een sterk karakter: SÜDWIND en SÜDWIND 60 YEARS in een nieuw uiterlijk.
    • CUV-innovatie: De BOXDRIVE met nieuw interieur en innovatieve 600 XL hoogdakplattegel  combineert rijveiligheid en functionaliteit.

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    WEINSBERG

    • Maximale gewichtsbesparing, geen belastingsstress meer  dankzij de revolutionaire SUPERLIGHT-technologie bij CaraHome en CaraCore.
    • Stijlbewuste trendsetter: De CaraCore met geoptimaliseerde gasbox en nieuwe opties.
    • Uitstekende ruimte: De CaraHome met een uitgebreid plattegrondportfolio.
    • Nog handiger: Optimalisaties voor badkamer en gasbox bij CaraLoft en CaraSuite.
    • Consistent elektrisch: De CaraCito nu met inductiekookplaat en intelligente elektrische bediening.
    • Lichter, veerkrachtiger, duurzamer – het innovatieve Dyonic chassis voor CaraOne en CaraCito.
    • Nog beter in het nieuwe modeljaar: de CUV's van WEINSBERG met tal van veranderingen en nieuwe opties.

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    TABBERT

    • Modern, automotiv, innovativ: Neuer, geräumiger Familiengrundriss für den DA VINCI.

    T@B

    Zeitloser Klassiker – der kultige T@B fährt erfolgreich ins Modelljahr 2022

     

     IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Nieuwe opties voor alle Knaus Tabbert voertuigen

     silwyREADY

    Met de nieuwe silwyREADY-uitrusting,die op aanvraag beschikbaar is voor alle Knaus Tabbert-voertuigen, blijven brillen en potloden van alle soorten veilig op hun plaats, zelfs tijdens het rijden - ondersteboven, diagonaal of verticaal. Omdat: De zelfklevende silwy‐ondervloeren zijn van metaal, zodat de silwyvaten voorzien van een magneet in de basis niet rammelen, uitglijden of omvallen. De silwyREADYapparatuur kan als losse optie of als onderdeel van een pakket worden besteld. De metsilwyREADY uitgeruste voertuigen hebben een metalen mat in een van de keuken bovenkasten, evenals een vrij te plaatsen metalenstrip ,die ook kan worden bevestigd aan verticale en hellende oppervlakken.. Het silwyREADY-pakketbevat ook een metalen nanogelkussen met magneetpen, dat zich aan bijna elk oppervlak hecht en keer op keer kan worden verwijderd en verplaatst zonder resten achter te laten. Notities en foto's kunnen eraan worden toegevoegd, e.B. De metalennanogelonderzetter is overal klaar voor gebruik. Het houdt ook zonder residu op verschillende oppervlakken en zet het glas wijn vast, zelfs op de meest wiebelige kampeertafel.

     

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    Velocate‐Uitbreidingspakket

    De Velocate GPS-tracker kan nu worden uitgebreid met Bluetooth-sensoren, die het mogelijk maken om op elk gewenst moment de interne temperatuur en het gasniveau in de bijbehorende app op te vragen. Daarnaast is er een mobiele bewegingsmelder voor het interieur, die informeert over ongenode gasten   zonder de campingburen lastig te vallen met een alarmgeluid. Het Velocate uitbreidingspakket is op aanvraag beschikbaar voor alle caravans en  kampeerauto’s van KNAUS,WEINSBERG,T@B en TABBERT. Om de voertuigen uit te breiden met nog meer slimme functies, zijn er extra draadloze sensoren beschikbaar op de website van velocate.com.

    Nieuwe Pionier‐Navi

    Voor modeljaar 2022 is het nieuwe navigatiesysteem van Pioneer optioneel beschikbaar voor alle zwerfauto’s  met helderder en contraster 9" multi-touchdisplay, verbeterde kijkhoek, 24-bits kleurdiepte en draadloze Apple Carplay en draadloze Android Auto-verbinding voor iOS- en Android-smartphones. Daarnaast is de parkeerradar van het gerenommeerde vakblad promobil geïntegreerd in het navigatiesysteem. In combinatie met het head-up‐display in de nieuwe Fiat Ducato 8 biedt het nu een nog groter scala aan functies :Als de navigatie van de smartphone wordt gebruikt, toont het head‐up‐ display ook deze navigatie-instructies  een unieke functie die zelfs in de automobie lsector nog niet wordt aangeboden.

    one-night stand

    Zelfvoorzienend staan voor een nacht met de caravan  de optie ONENIGHTSTAND maakt het mogelijk. Het kan worden besteld voor de WEINSBERG CaraCito evenals de KNAUS Caravans  SPORT en SÜDWIND en biedt voldoende VERMOGEN om de werking van de licht-, waterpomp- en compressor- koelkast voor maximaal één nacht mogelijk te maken en dus elektrisch zelfvoorzienend te zijn  Deze mobiele ONE‐NIGHT‐STAND‐energie  opgeslagen in een Power XChange batterij van Einhell (4 – 6 Ah)  is natuurlijk flexibel en veel goedkoper dan een retrofit‐"mobiel systeem" met grote batterij en laadtechnologie. Afhankelijk van het gebruik van de verschillende verbruikers in de caravan kan deze ook worden aangevuld met extra accu's. De Power X‐Change accu wordt ook tijdens het rijden opgeladen via de toevoerleiding van het trekkende voertuig en kan dankzij het Power XChangesysteem ook thuis worden gebruikt, e.B. voor veel tuingereedschap of ander gereedschap.

     

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

     Meer opties

    Op verzoek zijn alle voertuigen van KNAUS, WEINSBERG en TABBERT te bestellen met een Smart TV  en zijn daarom ideaal uitgerust voor de toekomst van televisie. Lineaire televisie wordt immers steeds minder belangrijk en video-on-demand aanbod wordt steeds belangrijker. Met een mobiele hotspot, zoals de Gigacube van Vodafone ©, of internettoegang op de camping, is het mogelijk om series of films via de tv te streamen. Vanaf het modeljaar 2022 zal Knaus Tabbert elk besteld voertuig uitrusten met een tv met een smart-tv, waarmee hij voldoet aan de video-on-demand-trend. Krachtige lithium-ionbatterijenzijn beschikbaar voor alle kampeerauto’s en buscampers. Nieuwe Fiat-opties  Lane Keeping Assist, Care Drive en ACC  zorgen voor meer veiligheid in alle campeervoertuigen.

    Standaard: waterfilter uit bluuwater

    Hygiënisch perfect water op elke bestemming  het nieuwe bluuwaterwaterfilter verwijdert ziektekiemen, bacteriën en zeer kleine deeltjes bijna volledig (99.999%) uit het water van Knaus Tabbert voertuigen (in serie). De vervangbare filterpatroon met zeer efficiënt ultrafiltratiemembraan wordt verticaal of horizontaal tussen de watertank en het bemonsteringspunt in het leidingsysteem gemonteerd. Het heeft een filtercapaciteit tot 8000 liter  en dankzij een tijdstripindicator in het voertuig kan de resterende gebruikstijd op elk moment worden gecontroleerd. Een vervanging van de bluuwatercartridge is vereist na uiterlijk zes maanden, afhankelijk van het gebruik. Dankzij het klik- en klikklare snelkoppelingssysteem kan het eenvoudig en druppelbestendig worden vervangen.

    14-07-2021 om 11:06 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even wachten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-07-2021 om 10:42 geschreven door Flup

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 26/02-04/03 2018

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!